LEMURIJA
   www.OBJAVE.com forum -> DREVNE CIVILIZACIJE -> LEMURIJA
 
NA OVOJ STRANICI SE NALAZE SVE VERZIJE OVOG POSTA! Svi postovi na ovoj stranici se prikazuju u obratnom hronološkom redosledu, tako da se na vrhu liste nalazi sadržaj trenutne verzije, a na kraju ove liste se nalazi originalna verzija, kao poslednji post. Na ovaj način vodi se evidencija o tome KO JE i KADA menjao ovaj post... PAŽNJA! S obzirom da postoje zapamćene sve verzije ovog posta, ovaj post može da obriše samo adminfob. Pored VLASNIKA POSTA i korisnika sa specijalnim ovlašćenjem kao što su adminfob, Vesna i admin2, ovaj spisak mogu da vide samo nadležni urednici ovog podforuma...
Autor Poruka
Dreammer
Gost

Poslao: 22 Feb, 2011 03:48 am    Naslov: Pogledaj IP autora

još ovdje o temi:
http://www.misteriji.net/zadnje-novice/ruski-znanstvenik-odkriva-paradiz-na-severnem-polu.html
i ovdje zanimiva karta (mislim, da forumski ćkanovi ne uzimaju sve citate direktno bukvalno - nego ide se za zemlju na sjeveru):
http://www.freebsd.nfo.sk/esoteric/hyperborea.htm

već sam izprićao, da ima ljudi i grupe, koji imaju sa tom izginulom civilizacijom kontakt i koji imaju na planetu najjaću i najnapredniju tehnologiju - i žive izpod sjevernog i južnog pola. rekao sam već, da u g. 2000 me je u Austriji htio najeti jedan izuzetno inteligentan i materialno bogati Austrijanac koji je imao izuzetno široko znanje a pogotovo saznanjen je bio sa tajnim hermetićkim znanjem - mogao bi da mi predaje baš sve što ima (ima ćak nekoliko orig. tekstova Jovanove apokalipse). Svega mi je puno izprićao... ali želeo je da o tome šutim. Ova prića je vrlo zanimiva, kako se je sve to dogodilo.

Korisnik koji je menjao ovaj post: ()
Nazad na vrh
Dreammer
Gost

Poslao: 22 Feb, 2011 03:27 am    Naslov: Pogledaj IP autora

još ovdje o temi:
http://www.misteriji.net/zadnje-novice/ruski-znanstvenik-odkriva-paradiz-na-severnem-polu.html
Nazad na vrh
   www.OBJAVE.com forum -> DREVNE CIVILIZACIJE -> LEMURIJA Sva vremena su GMT + 1 sat
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom