REKONEKCIJA
Idi na stranu Prethodni  
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,
21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40,
41, 42, 43
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » DUHOVNE I SVJETOVNE TEHNIKE SAMOPOMOĆI
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
talerman
Glavni urednik

Pridružio: 11 Jun 2008

Poruka Poslao: 22 Feb, 2011 16:44 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Mi ovde generalno gledano ne volimo bas mnogo Perla zato sto su njegovi kursevi skupi i zato sto je covek napravio veliki biznis od te duhovnosti do koje je dosao.

Ali, ako pomaze, svaka cast...

Ja postujem i cenim sve sto daje rezultat. Sto se pokazalo da daje rezultat, znaci da nije delo sarlantana.

A tebe pozdravljam i zelim dobrodoslicu.
Sagitarius

Pridružio: 03 Feb 2011

Poruka Poslao: 22 Feb, 2011 17:49 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

talerman ::
Mi ovde generalno gledano ne volimo bas mnogo Perla zato sto su njegovi kursevi skupi i zato sto je covek napravio veliki biznis od te duhovnosti do koje je dosao.

Ali, ako pomaze, svaka cast...

Ja postujem i cenim sve sto daje rezultat. Sto se pokazalo da daje rezultat, znaci da nije delo sarlantana.

A tebe pozdravljam i zelim dobrodoslicu.

Hvala i tebi za dobrodoslicu! Smile
Nov sam na forumu u smislu ucesca, ali vec neko vreme pratim oprecne stavove u vezi sa ovom i drugim temama. Zanimljiva je i tema duhovnost i novac...
Dugo mi u pravoslavlju (i sire hriscanstvu) nije bilo spojivo sto svestenici, pa i monasi naplacuju svoje usluge. Ako bih u naplacivanju video prepreku, i zakljucio da je Hrist los, jer su njegovi sledbenici unovcili prenosenje njegovog ucenja, ne bih otisao dalje u traganju za tim energijama...Upravo ta nelogicnost, ako je uopste nelogicnost, navela me je da zakljucim da crkva nema nista protiv naplacivanja duhovnosti, jer novac samo pomaze da se bogat unutrasnji zivot preslika i na materijalno izobilje.
Iz slicnih razloga, ni Perlovo naplacivanje mi ne smeta. Pokusavam da korigujem svoj stav da je novac (generalno) nesto pogresno. Pocinjem da uocavam da on jeste energija koja se moze zameniti za sve sto mi pozelimo: vidljivo i nevidljivo, materijalno ili duhovno. Ne negiram da je pohlepa losa, i pravim razliku izmedju novca koji je cilj sam po sebi i novca kome se dopusta da tece i menja svet u pozitivnom pravcu.
Sagitarius

Poruka Poslao: 24 Feb, 2011 13:56 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Dr Erik Perl ponovo dolazi u Srbiju krajem aprila.
Predvidjeno je njegovo besplatno predavanje 29.04.2011. u 19h, u Pozarevcu.
Sagitarius

Poruka Poslao: 07 Mar, 2011 18:27 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Opsirnija informacija o dolasku dr Perla (uz dozvolu organizatora):

Dr ERIK PERL U SRBIJI
Požarevac, 29.april 2011.

Dr Eric Pearl gostovaće u Srbiji u periodu od 28. aprila do 1. maja, kada će održati nekoliko predavanja za lekare, naučne radnike i ostale zainteresovane.

Prema rezultatima naučnih istraživanja, radi se o jedinstvenom novom nivou isceljivanja. Rekonektivno lečenje i njegovi brzi i sveobuhvatni rezultati izazvali su veliko interesovanje među lekarima i naučnicima zdravstvenog profila u bolnicama i na fakultetima širom sveta, uključujući i Džeksonovu memorijalnu bolnicu, Univerzitet Kalifornije, Medicinski centar Sedar- Sinaja, Univerzitet Minesote, Medicinski fakultet Univerziteta u Majamiju,Univerzitet Arizone... Pacijenti prijavljuju čudesna izlečenja od bolesti kao što su rak, oboljenja u vezi sa sidom, cerebralna paraliza, urodjeni deformiteti, multipleks skleroza, epilepsija, i drugih ozbiljnih tegoba. Trenutno se u brojnim naučnim institutima provode nova istraživanja pod nadzorom čuvenih naučnih istraživača kao što su: dr Gary Schwartz, dr William Tiler, dr Konstantin Korotkov i drugi.

Isceljenja pacijenata dr Perla dokumentovana su do sada u šest knjiga, među kojima je i svetski bestseler: Rekonekcija: leči druge, izleči sebe (The Reconnection – Heal Others, Heal Yourself), koji je preveden na preko 30 jezika, uključujući i izdanje na srpskom.

Razvojni centar Rekonektivnog lečenja smešten je u Los Anđelesu, a Rekonektivno lečenje trenutno se podučava na pet kontinenata i praktikuje u više od šezdeset zemalja.

Dr Eric Pearl drži brojna predavanja i seminare širom sveta. Govorio je po pozivu u Ujedinjenim nacijama, držao predavanja pred prepunom dvoranom Medison skver gardena, a o njegovim seminarima pisalo se u raznim publikacijama, medju kojima je i Njujork tajms.

Predavanje dr Erika Perla biće održano 29. aprila 2011. u Požarevcu, u Centru za kulturu, Jovana Serbanovića 1, sa početkom u 19.00 h. Ulaz slobodan. Zbog ograničenog broja mesta, molimo potvrdite dolazak.

Za detaljnije informacije i prijave, javite se organizatoru dogadjaja, prof.Danijeli Dimitrijević:
Tel :064 36 39 399; e-mail shakti333@hotmail.com,

Sve u vezi s Rekonektivnim lečenjem možete naći na adresi: www.TheReconnection.com
Sagitarius

Poruka Poslao: 07 Mar, 2011 18:43 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Kao sto sam obecao Petru iz Podgorice, trenutak je da odgovorim na njegovo pitanje da li je izlecena moja prijateljica s kojom sam bio na terapiji rekonektivnog lecenja.
Ukratko, njena dijagnoza je bila recidiv karcinoma. Na dan kada smo otisli na rekonektivnu terapiju, 9.2.2011. dobila je lekarske izvestaje nakon analiza, koje su pokazivale tumor-markere povisenih vrednosti, zatim, bile su prisutne promene na jetri, a vec duze vreme postojao je otok nogu i kao rizicna tacka miom na materici, koji se postepeno uvecavao.
Danas smo, 4 nedelje kasnije, cekali poslednji rezultat nove serije pregleda...
(Jos 9.februara ona je prekinula, na svoju ruku, da uzima terapiju, u vidu leka, koju je prepisao lekarski konzilijum).
Sada ovako izgleda njeno stanje: vrednosti tuor-markera su pale ispod granice koja se smatra nepozeljnom, otok nogu se povukao vec nakon druge terapije (ona je bila na dve),
miom na materici se znacajno smanjio, promene na jetri su se povukle, krvna slika je sasvim dobra...Psihicki, ona se oseca odlicno...jos pre pristizanja tz.rezultata.
Vesna
Glavni urednik

Pridružio: 08 Jan 2008

Poruka Poslao: 07 Mar, 2011 23:45 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Sagitarius ::

...miom na materici se znacajno smanjio, promene na jetri su se povukle, krvna slika je sasvim dobra...Psihicki, ona se oseca odlično...

Brate Sagitarius, zaista mi je drago što se tvoja prijateljica uspešno oporavlja.

I naravno, drago mi je što si nam se pridružio na Objavama !
Topli pozdrav za tebe !
Srce si!
Petar iz Podgorice
Duhovni učitelj

Pridružio: 07 Jan 2009

Poruka Poslao: 08 Mar, 2011 02:14 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Kao sto sam obecao Petru iz Podgorice, trenutak je da odgovorim na njegovo pitanje da li je izlecena moja prijateljica s kojom sam bio na terapiji rekonektivnog lecenja.
Ukratko, njena dijagnoza je bila recidiv karcinoma. Na dan kada smo otisli na rekonektivnu terapiju, 9.2.2011. dobila je lekarske izvestaje nakon analiza, koje su pokazivale tumor-markere povisenih vrednosti, zatim, bile su prisutne promene na jetri, a vec duze vreme postojao je otok nogu i kao rizicna tacka miom na materici, koji se postepeno uvecavao.
(Jos 9.februara ona je prekinula, na svoju ruku, da uzima terapiju, u vidu leka, koju je prepisao lekarski konzilijum).
Sada ovako izgleda njeno stanje: vrednosti tuor-markera su pale ispod granice koja se smatra nepozeljnom, otok nogu se povukao vec nakon druge terapije (ona je bila na dve),
miom na materici se znacajno smanjio, promene na jetri su se povukle, krvna slika je sasvim dobra...Psihicki, ona se oseca odlicno...jos pre pristizanja tz.rezultata.

Hvala ti na ovom odgovoru, trudu, javljanju.
Samo mi nije jasno, ako su izlečenja trenutna, zašto je potrebno više tretmana,
i zašto je kod tvoje prijateljice postepen oporavak.
Ili ipak nisu trenutna?
Da me pogrešno ne razumiješ, ja imam teoriju o rekonekciji, i nije da ne vjerujem da je tvojoj prijateljici bolje, a i želim da joj je bolje , naravno.
Samo nisam siguran da je za to zaslužan sam taj tretman, tj. procedura, tehnika, tj. sam Erik Perl ponajmanje.
Ipak svako izlečenje je čudo koje to nije, i jako je interesantno a budi i nadu i vjeru.
Zato se nadam da ćeš nas i dalje izvještavati nepristrasno.
Zamolio bih te i da nam kažeš cijene tretmana, lične rekonekcije i da li si i ti počeo da se baviš liječenjem drugih, i kako ti ide za sada, ako jesi.
Hvala i pozdrav.

...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Sagitarius

Poruka Poslao: 08 Mar, 2011 10:36 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Vesna ::

...miom na materici se znacajno smanjio, promene na jetri su se povukle, krvna slika je sasvim dobra...Psihicki, ona se oseca odlično...

Brate Sagitarius, zaista mi je drago što se tvoja prijateljica uspešno oporavlja.

I naravno, drago mi je što si nam se pridružio na Objavama !
Topli pozdrav za tebe !
Srce si!

Draga Vesna, hvala na lepim recima! Sa zadovoljstvom citam tvoje tekstove!
Sagitarius

Poruka Poslao: 08 Mar, 2011 11:03 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Petar iz Podgorice ::

Hvala ti na ovom odgovoru, trudu, javljanju.
Samo mi nije jasno, ako su izlečenja trenutna, zašto je potrebno više tretmana,
i zašto je kod tvoje prijateljice postepen oporavak.
Ili ipak nisu trenutna?
Da me pogrešno ne razumiješ, ja imam teoriju o rekonekciji, i nije da ne vjerujem da je tvojoj prijateljici bolje, a i želim da joj je bolje , naravno.
Samo nisam siguran da je za to zaslužan sam taj tretman, tj. procedura, tehnika, tj. sam Erik Perl ponajmanje.
Ipak svako izlečenje je čudo koje to nije, i jako je interesantno a budi i nadu i vjeru.
Zato se nadam da ćeš nas i dalje izvještavati nepristrasno.
Zamolio bih te i da nam kažeš cijene tretmana, lične rekonekcije i da li si i ti počeo da se baviš liječenjem drugih, i kako ti ide za sada, ako jesi.
Hvala i pozdrav.

...

Potpuno podrzavam tvoj nacin razmisljanja i postavljanje velikog broja pitanja. I ja ih imam mnogo i u vezi sa rekonekcijom i u vezi sa mnogim drugim temama.
Ni prijateljica ni ja nismo bili na licnoj rekonekciji. Bili smo na tretmanima rekonektivnog lecenja, ja na jedom, ona na dva tretmana. Pretpostavljam da se prilikom takvih tretmana emituje manja kolicina energije, pa je, verovatno, zbog toga potrebno vise takvih tretmana (ali ne vise od 3). Cena takvih tretmana je 40 E. Cena licne rekonekcije je 333 $, moze, naravno i protivvrednost u evrima.
Razlog sto nisam otisao (jos uvek) na licnu rekonekciju je upravo novac. Kasni isplata jednog posla koji sam vec zavrsio... I pored toga, ja ne smatram pogresnim naplacivanje rekonekcije. Delimicno sam dotakao tu temu u jednom od mojih prethodnih postova.
Inace, koliko sam shvatio, neko ko zavrsi licnu rekonekciju, nije obucen da leci druge (ili gresim). Na osnovu procitanog, rekonektivni iscelitelj se postaje na kursevima. Licno, nemam takvih ambicija, osim da, ako bude moguce, posle licne - pomognem nekom iz svog okruzenja - besplatno.
Iako se moze steci takav utisak, ja nisam obozavalac Erika Perla, ali ga i ne osporavam. Istakao sam obavestenje o njegovom dolasku u Pozarevac, jer smatram da je dobro da svako koga to zanima, dobije priliku da prisustvujuci njegovom besplatnom predavanju dobije jos neke odgovore, iz prve ruke.
Moguce je da je dr Perl izveo trenutno izlecenje na predavanju u BG 2009. godine, ali kod moje prijateljice oporavak ide postepeno, ali mnogo brze nego tokom koriscenja
bilo cega drugog, ranije. Ona je primenjivala i lecenje gladovanjem po knjizi Genadija Petrovica Malahova...
Voleo bih da cujem i tvoje stavove i misljenja u vezi i sa Erikom Perlom i sa rekonecijom.
Srdacan pozdrav!
5.element

Pridružio: 06 Feb 2009

Poruka Poslao: 08 Mar, 2011 18:20 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Krivo si informiran. Ko završi ličnu rekonekciju naučen je i osposobljen da leči druge..samo ih ne smije podučavati kako da drugi kojima radi ličnu rekonekciju leče treće. To smije samo Eric.On ima Exluzivno pravo ( koje si je sam dao) da po završetku lične rekonekcije kod bilo koga i njegovog tečaja gdje dobiješ skripte sa položajima ruku i simbolima i meridijanima i naravno praktični rad i vodstvo nekog njegovog asistenta..da izda potvrdu da si ti rekonektivni iscjeljitelj. Very Happy
Ko to nauči ..pokazao mu to Eric ili ja..može lječiti druge.Samo Eric izdaje certifikat a ja ga ne mogu izdati.
( 5.element )
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Dejjan

Pridružio: 19 Apr 2009

Poruka Poslao: 08 Mar, 2011 18:38 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Kada Eric pojede bananu,postane ceritfikovani bananamen Laughing
Sagitarius

Poruka Poslao: 09 Mar, 2011 09:20 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

5.element ::
Krivo si informiran. Ko završi ličnu rekonekciju naučen je i osposobljen da leči druge..samo ih ne smije podučavati kako da drugi kojima radi ličnu rekonekciju leče treće. To smije samo Eric.On ima Exluzivno pravo ( koje si je sam dao) da po završetku lične rekonekcije kod bilo koga i njegovog tečaja gdje dobiješ skripte sa položajima ruku i simbolima i meridijanima i naravno praktični rad i vodstvo nekog njegovog asistenta..da izda potvrdu da si ti rekonektivni iscjeljitelj. Very Happy
Ko to nauči ..pokazao mu to Eric ili ja..može lječiti druge.Samo Eric izdaje certifikat a ja ga ne mogu izdati.

Hvala, 5. element! Kockice se slazu Smile
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » DUHOVNE I SVJETOVNE TEHNIKE SAMOPOMOĆI
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,
21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40,
41, 42, 43
Strana 43 od 43

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka JAHAČI APOKALIPSE 583 ENEMOON 419808 23 Avg, 2011 19:53 pm
ENEMOON Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka DUHOVNOST za početnike..a i one koji misle da to nisu 111 5.element 90562 16 Dec, 2010 06:55 am
Sara Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Deset Božijih Zapovesti- DRUGA ZAPOVEST 139 Vera Bojičić 98673 17 Apr, 2010 23:33 pm
woman Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka SVETA ZNANJA - MESTA MOĆI - dr sci. Ljubiša Stojanović 64 drugar 69408 17 Apr, 2010 13:58 pm
drugar Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka KYMATICA - KIMATIKA - film koji treba obavezno pogledati!!! 3 ENEMOON 24848 21 Sep, 2009 18:50 pm
Giba Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka IZVODI IZ OBJAVA 73 plavizrak 67378 25 Apr, 2009 23:40 pm
plavizrak Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Zimski začini koji griju tijelo i duh 0 Vakan Tanka 21045 22 Jan, 2008 10:08 am
Vakan Tanka Pogledaj zadnje poruke

Home | Add to Favorites | Mapa sajta

Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)