RAZNE MOLITVE
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » MOLITVE, MEDITACIJE, MANTRE I SNOVI
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 16 Jan, 2009 03:31 am    Naslov: RAZNE MOLITVE
Odgovoriti sa citatom

...

MOLITVE HUNA SA HAVAJA


Molitva je govorenje Bogu. Zašto brinuti ako imamo molitvu rekao je Edgar Ceyce. U ovom članku De.Joshua David stone govori o temeljnoj metodi molitve Huna s Havaja za koje je Univerzalni Um rekao, kako je načišća forma psihologije i religije na planeti bilo učenje upravo Učenje Huna.


HUNA MOLITVE
(Dr. Joshua David Stone)

Jedan od načina na koji sam veoma ubrzao naš kolektivni put uzašašća bio je kroz korištenje “Huna molitvi”. Kada sam telepatski došao kod Marcie na Bali i rekao joj kako sam se dogovorio s Majstorima da ranije uzađem nego što smo to očekivali, to sam u biti učinio kroz korištenje mojih Huna molitvi. Dat ću vam kratki pregled kako sam to učinio, no za potpunije razumijevanje preporučujem čitanje knjige “The Hidden Mysteries” (Skrivene misterije).

Temeljna metoda molitve Huna ili Kahuna s Hawaja bila je napisati na papir veoma jasnim i preciznim jezikom točno ono što se želi manifestirati. Također molitvu uputite točno onome Biću(ima) od kojih tražite da odgovore na nju. Ideja je zatim, da molitvu tri puta glasno izgovorite, a zatim da zapovjedite podsvjesnom umu da tu molitvu odnese do duše ili monade sa svom manom ili vitalnom snagom koja je potrebna kako bi se ta molitva manifestirala i demonstrirala. Zatim sačekajte petnaest sekundi kako bi omogućili podsvjesnom umu da to učini. Završni dio procesa molitve je izgovaranje izreke: ”Gospode, neka se kiša blagoslova spusti!”

Prije izvođenja same molitve, Hune preporučuju da se duboko diše ili napravi neka fizička vježba kako biste izgradili svoju vitalnu snagu i oprostili svim ljudima, kako bi put ili antakarana do Višeg Sebstva bila očišćena. Također preporučuju izgovaranje molitve iz pune osobne snage, a ne iz slabosti ili pomanjkanja osobne vrijednosti.

O učenjima Huna prvi put sam čuo od Paula Solomona u njegovim kanaliziranim zapisima Univerzalnog Uma (Edgar Cayce). U Paulovim kanaliziranjima Univerzalni um je rekao kako je najčišća forma psihologije i religije na planeti bilo učenje Huna s Hawaja. Kroz intenzivno proučavanje tog materijala naučio sam ovu metodu molitve. Koristio sam je stotinama puta u životu kada god se nešto važnije događalo. Iskreno mogu reći kako se ispunila svaka Huna molitva koju sam ikada izgovorio.

U mojem osobnom procesu uzašašća koristio sam te Huna molitve „veoma mnogo puta“. Radio sam na desetke molitvi u različitim periodima u vezi različitih aspekata našeg grupnog procesa uzašašća. Glavna tema svih mojih Huna molitvi bilo je najviše moguće ubrzanje procesa. Bog, Sanat Kumara i Uzašli Majstori jasno su odgovorili na te razne molitve zbog različitih razvijanja o kojima sam detaljno govorio u ovoj knjizi.

Sada ću napisati Huna molitvu koju možete koristiti za ubrzanje svoga osobnog uzašašća. Preporučujem da u svojim budućim molitvama koristite temeljni oblik koji ću izložiti u ovoj molitvi. Snaga i učinkovitost ove tehnike molitve će vas zadiviti. Ovu Huna metodu možete koristiti u bilo kojem području svoga života, a ne samo za uzašašće.

Ako želite povećati snagu molitvu izgovorite je jednoglasno sa svojom radnom grupom za uzašašće. Mi ih često izvodimo na našim satovima srijedom i snaga je nevjerojatna. Nakon što smo to prvi puta napravili, Sanat Kumara je odgovorio i predložio da to nastavimo činiti. Koristeći ovu metodu zasigurno ćete pridobiti Božju pažnju kao i pažnju Uzašlih Majstora.

Ponekad ih izgovaram sam, ponekad sa svojom suprugom, a ponekad s određenim prijateljima. Zatim ih izvodim u velikim grupama.
Kao što je Edgar Cayce rekao: „Zašto se brinuti kada se možete moliti?!“
Moram dodati kako korištenje Huna molitve nije neophodno za svakoga. Povremeno, netko može osjećati averziju prema ovom stilu rada zbog neke duboke teškoće iz svoje prošlosti. Kao i u svemu ostalome, morate koristiti moć razlučivanja što je prikladno za vas. Isprobajte i ako vam zvuči ispravno i osjećate da je to u redu, tada je koristite.
Ovo je uistinu najsnažniji alat, koji može napraviti čuda.


GOSPODARI KARME

Prije nego što vam pokažem svoje primjere Huna molitvi također vam preporučujem da radite s Gospodarima Karme, također poznatima kao Karmički Odbor. Njihova imena se mogu dodati svim Huna molitvama ili možete napraviti specifičnu molitvu upućenu njima osobno.

Članovi Karmičkog Odbora su:
Veliki Božanski Upravitelj, predstavlja prvu zraku
Božica Slobode, predstavlja drugu zraku
Lady Nada, treću zraku
Pallas Athena, Božica Istine, četvrtu zraku
Elohim Vista, petu zraku
Qin Yin, šestu zraku
Portia, glasnogovornica Karmičkog Odbora, Božica pravde, sedmu zraku
Čuvar svitaka (beleži sve molitve)

Dvaput svake godine Uzašli Majstori i studenti prisustvuju susretu na unutarnjem planu u Kraljevskom Teton sjedištu radi predstavljanja Gospodarima Karme svojih molitvi, planova i peticija za služenje čovječanstva.
Ovi susreti se održavaju svake godine od 15. juna do 14. jula, i od 15. decembra do 14. januara.
To su naročito dobri periodi da uputite svoje Huna molitve Gospodarima Karme, premda ih bilo kada možete uključiti u svoje redovite Huna molitve. Ovi „otvori“ za prilike naročito su dobrotvorni ako se osjećate u redu s time.

Molitve, posebno one upućene Karmičkom Odboru, tijekom tih perioda vremena, trebale bi biti napisane ili otkucane i pročitane nekoliko uzastopnih noći prije odlaska u krevet. Trebale bi biti tako napisane da su korisne za čovječanstvo, kao i za vas same. Osoba(e) koja radi s molitvom također mora biti voljna uložiti potrebnu energiju za manifestiranje te molitve. Također bi bilo korisno dodati ime Čuvara Svitaka popisu Uzašlih Bića kojima upućujete svoju molitvu. On je Biće koje bilježi sve molitve na unutarnjem planu upućene Gospodarima Karme. Nakon što završite sa pozivanjem Gospodara Karme molitve bi trebalo zapaliti u nekakvoj posudi za plamen.

Nekoliko primjera nekih velikih darova koje je podario Karmički Odbor bili su:
* Dar dopuštenja dan Djwhal Khulu da radi s Alice Bailey.
* Dar dopuštenja dan Saint Germainu da radi s i kroz Guya Ballarda da iznese JA JESAM razgovore.
* Dar dopuštenja dan El Moryi da radi s Geraldine Innocente u kasnijoj fazi materijala JA JESAM razgovori
...samo neke da spomenem.

Vaš molitveni zahtjev također može biti osobne prirode. Želim naglasiti kako ovaj fokus na Gospodare Karme u biti je odvojen od onoga što vam želim pokazati u vezi metode Huna molitve, no to sam dodao jer mi se učinilo da se uklapa ovdje i da je prikladna informacija.

- nastavak sledi -
_________________
Jednom se živi, ali večno...


Poslednji put izmenio Vesna dana 12 Jul, 2010 14:49 pm, izmenio ukupno 4 puta
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 16 Jan, 2009 03:35 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

...

PRIMERI HUNA MOLITVI


1. MOLITVA

Voljena Božja Prisutnosti, Mahatma, moja Moćna JA JESAM Prisutnosti, moja Monado, voljeni Sanat Kumara, Gospode Maitreja, Vywamuse, Sai Baba, Isuse, Saint Germaine, El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Djwhal Khule, i voljena duhovna hijerarhijo,

Ovime tražim i molim svim svojim srcem, dušom, umom i moći vašu božansku pomoć, vodstvo, usmjeravanje i božansku intervenciju da mi pomognete ubrzati moj put uzašašća.
Tražim i molim da sa mnom rade Uzašli Majstori i moja vlastita JA JESAM Prisutnost svake noći dok spavam, u sjedištu uzašašća Serapis Beya u Luxoru. Ovime tražim za tisuću puta ubrzanje toga procesa i tražim izgradnju mojeg svjetlosnog kvocijenta do razine od 83% koja je potrebna za uzašašće.
Tražim i molim da se ove pripreme i trening nastave 24 sata dnevno, sedam dana tjedno i 365 dana u godini sve dok uzađem.
Zahvaljujem Vam se i prihvaćam to učinjenim kako je Božja Volja!!!
Amen.
(ovo ponovite tri puta)

2. MOLITVA

Moj voljeni podsvjesni Ume, sada tražim i zapovijedam da preuzmeš ovu mišlju oblikovanu molitvu do Izvora našeg bića kroz moju voljenu monadu sa svom manom i vitalnom snagom koja je potrebna i neophodna kako bi se ova molitva manifestirala i demonstrirala.
Amen.
(Pričekaj petnaest sekundi i vizualiziraj molitvu kako se ispaljuje uvis kroz vašu krunsku čakru poput gejzira)
Gospode, neka se kiša blagoslova spusti!


Ovo je jedan primjer moguće Huna molitve. Prvi dio molitve izgovorite tri puta glasno. Zatim izgovorite zapovijed podsvjesnom umu jednom, također na glas. Sačekajte deset do petnaest sekundi kako bi omogućili podsvjesnom umu da obavi svoj zadatak. Zatim izgovorite završnu izjavu.

Ne morate uputiti svoju molitvu svim Uzašlim Bićima koje sam ja spomenuo. Ako želite, možete je uputiti samo Bogu, ili ako vam je draže Bogu i samo jednom Majstoru. To ovisi o vama i vašoj vlastitoj kreativnosti. Napišite vlastite molitve a zatim ih uklopite u ovaj temeljni oblik.

Mogao bih vam ispričati priče koje bi vas „ostavile bez daha“ svojom učinkovitošću i snagom ovih molitvi na mene i mnoge ljude koje sam uputio na njih. Stvorite svoj vlastiti sporazum s Bogom i Uzašlim Majstorima.
Nikada nemojte zaboraviti, vi stvarate svoju vlastitu stvarnost !
Bog i Božja sila odgovaraju na vaš izbor slobodne volje i na snagu vaše izgovorene riječi. Vi ste Bog, a vaša riječ je zakon!

Ove molitve su svete, stoga budite pažljivi da ih piše vaše Više Sebstvo, a ne negativni ego. Vaša duša ili monada neće odgovoriti ni na jednu molitvu koja bi mogla povrijediti drugu osobu ili vas same. Molite za one stvari za koje vam je uistinu potrebna pomoć. U redu je moliti za materijalne stvari dokle god su vam uistinu potrebne.

Uključit ću još nekoliko primjera Huna molitvi s kojima radim u svojem kretanju prema dovršenju uzašašća. Te Huna molitve toliko su važne da vam želim dati mnogo primjera s kojima možete raditi. Možete koristiti one koje sam ja sastavio ili možete sastaviti riječi da odgovaraju vašem vlastitom određenom fokusu u danom specifičnom trenutku. U sljedećim primjerima samo uključujem, tijelo molitve. Afirmacija upućena podsvjesnom umu ostat će ista kao u gornjem primjeru molitve, kao i afirmacija na kraju molitve.

3. MOLITVA

Voljena Prisutnosti Boga, Gospode Od Sirijusa, Vywamuse, Sanat Kumara i Djwhal Khule,
(--ime--) i ja ovime molimo svim svojim srcem, dušom, umom i moći za božanski dar od Gospoda od Sirijusa i Sanat Kumare da nam se dopustite služiti kao direktne točke za usidrenje na Zemlji za Gospoda od Sirijusa i Veliku Bijelu ložu na Sirijusu.
Sada tražimo da budemo vaši kanali i instrumenti za donošenje vašeg galaktičkog i univerzalnog znanja, mudrosti i ljubavi na Zemlju na bilo koji način na koji je prikladno da nas koristite.
Također sada tražimo vaše direktno vodstvo i intervenciju da nas podučite kako da potpuno aktualiziramo i koristimo sve svjetlosne informacije koje se sada slijevaju. Tražimo direktnu svjesnost za vrijeme naših meditacija, za vrijeme spavanja i svjesnog budnog života radi ubrzanja manifestiranja Božanskog plana na Zemlji.
Zahvaljujemo Vam se i prihvaćamo to učinjenim u skladu s Vašom voljom.
Amen.

Naši voljeni Podsvjesni Umovi,
Ovime tražimo i zapovijedamo da preuzmete ovu mišlju oblikovanu molitvu do Gospoda od Sirijusa i Sanat Kumare sa svom manom i vitalnom snagom koja je potrebna i neophodna kako bi se ova molitva manifestirala i demonstrirala.
Amen.
Gospode od Sirijusa, Sanat Kumara i Vywamuse, neka se kiša blagoslova spusti.
Amen.


4. MOLITVA

Specijalna Huna molitva kanalizirana od Djwhal Khula za manifestiranje novca

Ova Huna molitva je prilično snažna i predlažem da je podijelite s duhovnim zajednicama u koje ste uključeni kao i da je koristite za sebe. Djwhal je predložio da se ova molitva izgovara jednom dnevno kroz trideset dana radi čišćenja blokada i za manifestiranje vašeg božanskog naslijeđa potpunog obilja na svim razinama kako biste mogli raditi rad služenja koji ste ovdje došli napraviti.

4. MOLITVA
Grupna Huna molitva za manifestiranje novca/ služenja

Voljena Božja Prisutnosti,
Ovime tražimo i skromno molimo svim svojim srcem, dušom, umom i moći za božansko obilje da se manifestira kroz osobno blagostanje i uspjeh.
Voljni smo nadići strah kako bismo ispunili Božji plan na Zemlji i šire.
Osobno se obavezujemo otvaranju prema financijskom bogatstvu kako bih ispunio/la svoju grupnu i individualnu obvezu služenja.
U Božje ime, prihvaćamo svoje Božansko naslijeđe UPRAVO SADA i zahvaljujemo Bogu za pravovremeni odgovor na ovu molitvu. Neka bude Božja Volja!
Amen! (izgovorite tri puta)

Naši voljeni podsvjesni Umovi,
mi ovdje tražimo i s ljubavlju zapovijedamo da preuzmete ovu mišlju oblikovanu molitvu do BOGA sa svom manom i vitalnom snagom potrebnom i neophodnom za manifestiranje i demonstriranje ove molitve.
Amen.
(izrecite molitvu Bogu. Čekajte 10 - 15 sekundi)
Gospode, neka se kiša blagoslova spusti!
Amen!
(osjetiti kako energija dolazi od Boga natrag do vas, upijajte je)

OM... OM... OM... (pjevajte tiho i s predanošću)


Ove Huna molitve sam preuzela sa ovog linka -
http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=13194

A evo ovde i sajt Dr.Joshue David Stone ( preveden )
http://www.iamucroatia.com/index.html

.
_________________
Jednom se živi, ali večno...


Poslednji put izmenio Vesna dana 28 Sep, 2009 22:21 pm, izmenio ukupno 2 puta
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 12 Jul, 2010 14:44 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

.
Molitva Sioux Indijanaca
Dozvoli da moje ruke pune poštovanja
dotaknu stvari koje si ti stvorio.
Izoštri moje uho
da čuje tvoj glas
Učini me mudrim
kako bih spoznao nauk koji si ti tajnovito stavio
u svaki list, u savki kamen.

Tražim snagu, ali ne da bih nadjačao svoju braću
nego samo da bih nadvladao svog najvećeg neprijatelja
- samoga sebe.

Daj mi mirnoću da podnesem stvari
koje ne mogu promijeniti,
daj mi hrabrosti da promjenim stvari
koje mogu promijeniti,
i daj mi mudrosti
da razlikujem jedno od drugoga.

Nek ne budem zaštićen od opasnosti
već nek se bez straha suočim sa njom.
Neka ne molim za smirenje svoje boli
već neka se oslonim na vlastite snage.
Neka ne preklinjem za spas od straha
već za nadu da osvojim svoju slobodu.

_________________
_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
WORLDGENESIS
Tragalac


Pridružio: 25 Maj 2010
Poruke: 284

 Poruka Poslao: 13 Jul, 2010 02:04 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

       
Vesna ::
.
Molitva Sioux Indijanaca
Dozvoli da moje ruke pune poštovanja
dotaknu stvari koje si ti stvorio.
Izoštri moje uho
da čuje tvoj glas
Učini me mudrim
kako bih spoznao nauk koji si ti tajnovito stavio
u svaki list, u savki kamen.

Tražim snagu, ali ne da bih nadjačao svoju braću
nego samo da bih nadvladao svog najvećeg neprijatelja
- samoga sebe.

Daj mi mirnoću da podnesem stvari
koje ne mogu promijeniti,
daj mi hrabrosti da promjenim stvari
koje mogu promijeniti,
i daj mi mudrosti
da razlikujem jedno od drugoga.

Nek ne budem zaštićen od opasnosti
već nek se bez straha suočim sa njom.
Neka ne molim za smirenje svoje boli
već neka se oslonim na vlastite snage.
Neka ne preklinjem za spas od straha
već za nadu da osvojim svoju slobodu.

_________________


Vesna, ovo je jedna od najlepših molitvi koje sam pročitala za mojih 37-38 godina.
Direktno pogađa u srž.
Još jednom hvala za tvoj nepresušni entuzijazam.
_________________
He became the original form of every form.It is his form that is everywhere to be seen.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 13 Jul, 2010 03:05 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

       
WORLDGENESIS ::
     
Vesna, ovo je jedna od najlepših molitvi koje sam pročitala za mojih 37-38 godina.
Direktno pogađa u srž.
Još jednom hvala za tvoj nepresušni entuzijazam.

Hvala sestro WORLDGENESIS,
i ja stvarno volim ovu molitvu.

Sve najbolje ti želim herc
_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
bbrozo12
Napredni tragalac


Pridružio: 17 Jun 2010
Poruke: 424

 Poruka Poslao: 21 Jul, 2010 09:34 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Zdravo Kraljice, Majko milosrđa, živote, slasti i ufanje naše, zdravo! K Tebi vapijemo prognani sinovi Evini. K Tebi uzdšemo tugujući i plačući u ovoj suznoj dolini. Svrni dakle, zagovornice naša, one svoje milostive oči na nas, te nam poslije ovog progona pokaži Isusa, blagoslovljeni plod utrobe svoje. O blaga, o mila, o slatka Djevice Marijo!

Iz katoličkog molitvenika
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pitija
Hodočasnik


Pridružio: 31 Jul 2009
Poruke: 673
Lokacija: Zagreb

 Poruka Poslao: 26 Nov, 2010 18:32 pm    Naslov: Molitve
Odgovoriti sa citatom

Molitva za zastitu
pater O.Robert DeGrandis S.S.J.

Dolazim u prisutnost Isusa Krista i potpuno se Njemu podlažem.Na sebe oblacim svu opremu Božju da se mogu oduprijeti davlovim lukavstvima (Ef 6,11).Stojeci cvrsto,opasujem bedra istinom i oblacim oklop pravednosti (Ef 6,14).Uvijek uza se imam štit vjere:njime cu ugasiti sve goruce strijele Zloga (Ef 6,16).Prihvacam kacigu spasenja i mac Duha,to jest Rijec Božju (Ef 6,17).
U ime Isusa Krista raspetoga,umrlog i uskrsnulog,vežem sve duhove zraka,atmosfere,vode,vatre,vjetra,zemlje,podzemlja i pakla.Vežem takoder utjecaj svake izgubljene ili pale duše koja je možda prisutna,sve poslanike Sotone,sva društva vještica ili jezgre obožavatelja Sotone koji su možda prisutni na neki nadnaravni nacin.Zazivam Krv Isusa Krista na zrak,atmosferu,vodu,vatru,vjetar,na zemlju i sve njezine plodove oko nas,na podzemlje i pakao.
U ime Isusa Krista zabranjujem svakoj neprijateljskoj sili da se obraca ili pomaže,na bilo koji nacin,drugim zlim silama;u ime Isusovo zabranjujem svakoj zloj sili da se obraca meni ili da cini bilo što osim onoga što ja zapovijedam u Isusovo ime.

U ime Isusa Krista,ovo mjesto,sve prisutne,njihove obitelji i poznate,mjesta gdje žive,sve što posjeduju,njihove poslove i sve izvore zarade,pecatim krvlju Kristovom. (ponovi tri puta).

U ime Isusa Krista zabranjujem svim palim duhovima,družbama,sotonskim grupama ili poslanicima,kao i svima koji su s njima povezani,podložnicima ili vlastima,da nanesu bilo kakvu štetu ili osvetu meni,mojoj obitelji ili suradnicima;kao i bilo cemu što posjedujemo.

U ime Isusa Krista i po zaslugama Njegove Predragocjene Krvi,prekidam i lomim svako prokletstvo,vradžbinu,urok,blokadu,zle cini,caranje,zle veze,zamke,zastranjivanje,laži,zapreke,varke,pomucenost uma,duhovnu vezanost ili utjecaj;svaku bolest tijela,duše,uma ili duha koja postoji u nama,ovom mjestu ili osobama,mjestima i stvarima koje smo spomenuli,a dolaze od nekih duhovnih sila,ili po našim pogreškama i grijesima. (ponovi sedam puta).

Križ Isusa Krista sada postavljam izmedu sebe i svih naraštaja moga obiteljskog stabla.U ime Isusa Krista,neka ne bude izravne veze izmedu tih naraštaja.Sve veze neka se ociste Predragocjenom Krvlju Gospodina Isusa Krista.
Marijo,Majko Bezgrješna,zaodjeni me u svjetlo,snagu i silu Tvoje vjere.Oce,molim Te zapovjedi andelima i svetima da mi budu na pomoc.Hvala Ti,Gospodine Isuse,što si moja Mudrost,Pravda,moje Posvecenje i Otkupljenje.Predajem se djelovanju Tvoga Duha Svetoga i primam Tvoju istinu o ozdravljenju naraštaja.
Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu.Kako bijaše na pocetku,tako i sada,i vazda,i u vijeke vjekova.Amen."To je zaštitna molitva fra.Ive Pavica,karizmatika iz Tolise(BiH).
Izmoli ju svako jutro i neboj se nicega.Nikakvo zlo,carke,vracke,urok ti ne može nauditi.U Bibliji 365 puta Isus spominje rijec:Ne boj se.
A znate da jedna godina ima 365 dana.

preuzeto sa :
produhovljeni katolik -zos.com
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pitija
Hodočasnik


Pridružio: 31 Jul 2009
Poruke: 673
Lokacija: Zagreb

 Poruka Poslao: 26 Nov, 2010 18:36 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Molitva zaštite


Kirie Eleison, gospodine Bože naš, Gospodaru Vjekova, Svemoguci i Svemocni, ti koji si sve sazdao i sve preobražavaš, jedino sa svojom voljom, ti koji si Babilon pretvorio u rosu sedam puta jace užarenu pec, te zaštitio i spasio tvoja sveta tri mladica, ti koji si ucitelj i lijecnik naših duša, ti koji si spasenje onima koji se tebi obracaju, molim te i zazivam te, uništi, istjeraj, natjeraj u bijeg svaku davolsku silu, svaku sotonsku prisutnost i zavodenje, svaki zli utjecaj, zavodenje, caranje ili zlo oko zlih i opakih ljudi koji su ucinjeni nad tvojim djetetom.
Daj da umjesto zavisti i caranja dode obilje dobra, snaga uspjeh i ljubav.
Ti Gospodine koji ljubiš, pruži svoje mocne ruke te dodi u pomoc i pohodi nas, pošalji nam svoga Andela mira da zaštiti dušu i tijelo i potjera svaku zlu silu, svaki otrov i urok pokvarenih i zavidnih ljudi tako da ti pod okriljem tvoje dijete sa zahvalnošcu može pjevati.
-Gospodin je pomocnik i necu se bojati onoga što mi može uciniti covjek.-
-Necu se bojati zla jer si ti sa mnom-
Ti si moj Bog, moja snaga, moj Gospodar, Gospodar mira, Otac buducih vjekova, Alfa i Omega .
Da, Gospodine Bože naš , smiluj mi se, spasi svoje dijete od svake štete, prijetnje, uroka, zaštiti me i postavi iznad svakoga zla.
Po Kristu, Gospodinu nasemu.

Po zagovoru Blagoslovljene Slavne Gospe, Majke Božje, anđela i svih svetih tvojih.
Amen.
preuzeto sa :
produhovljeni katolik -zos.com
Very Happy
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 05 Maj, 2011 23:11 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

.
Molitva Ljubavi prema sebi
Danas, Tvorcu Univerzuma, molimo te da nam pomognes da prihvatimo sebe onakve kakvi jesmo,bez osude.Pomozi nam da prihvatimo svoj um onakav kakav jeste,sa svim svojim osecanjima,svojim nadama I snovima,svoju licnost,svoj jedinstveni nacin postojanja.Pomozi nam da prihvatimo svoje telo bas takvo kakvo jeste,u svoj svojoj lepoti I savrsenstvu.Neka ljubav koju gajimo prema sebi postane tako jaka da nikada vise ne odbacimo sebe I ne kvarimo sopstvenu srecu,slobodu I ljubav
Od sada,neka svaki postupak,svaka reakcija,svaka misao,svako osecanje bude zasnovano na ljubavi.Pomozi nam,Tvorcu,da uvecamo svoju ljubav prema sebi sve dok ne izmenimo san svoga zivota I ne pretvorimo dramu I strah u radost I ljubav.Neka snaga nase ljubavi prema sebi bude dovoljno jaka da srusi sve lazi u koje smo naucili da verujemo/sve te lazi koje nam govore da nismo dovoljno dobri,dovoljno snazni,dovoljno inteligentni,da ne mozemo uspeti.Neka snaga nase ljubavi prema sebi bude tolika da vise ne moramo da se upravljamo prema tudjem misljenju.Pomozi nam da bezrezervno verujemo sebi I napravimo pravi izbor.Ako budemo voleli sebe, necemo oklevati da se suocimo sa bilo kakvom odgovornoscu I problemom I resimo ih.Pomozi nam da postignemo sve sto zelimo,pomocu ljubavi prema sebi.
Pomozi nam da danas zavolimo sebe toliko da vise nikada sebi ne postavljamo prepreke.Mozemo ziveti svoj zivot I biti sto jesmo,ne pretvarajuci se da smo drugaciji samo da bi nas drugi ljudi prihvatili.Vise nam nisu potrebni drugi da nas private I kazu nam da smo dobri,jer mi znamo ko smo.Pomocu ljubavi prema sebi,dozvoli da uzivamo svaki put kada se pogledamo u ogledalo.Neka nase lice obasja veliki osmeh koji ce uvecati nasu spoljasnju I unutrasnju lepotu.Pomozi nam da osetimo ljubav prema sebi I da uvek uzivamo u sopstvenom prisustvu.
Dozvoli nam da volimo bez osude,jerk ad sudimo sebi,mi nosimo osecaj krivice,osecamo potrebu za kaznom,I gubimo osecaj tvoje ljubavi.U ovom trenutku,osnazi nasu volju da oprostimo sebi.Ocisti nas um od emocionalnog otrova I samoosuda,da bismo mogli da zivimo u potpuno miru I ljubavi.
Neka nasa ljubav prema sebi bude ona snaga koja ce promeniti san naseg zivota.pomozi nam da sa tom novom snagom u srcu,snagom ljubavi prema sebi,izmenimo svaki svoj odnos,pocevsi od odnosa koji imamo prema sebi.Pomozi nam da se oslobodimo svih sukoba sa drugima.Pomozi nam da podelimo svoje vreme I srecu s onima koje volimo I d aim oprostimo za sve nepravde koje nosimo u svom umu.Pomozi nam da volimo sebe toliko da oprostimo svima koji sun as ikada povredili.
Daj nam hrabrosti da bezuslovno volimo svoju porodicu I prijatelje,I da svoje odnose sa drugima ucinimo pozitivnijim I punim ljubavi.Pomozi nam da u svojim odnosima sa drugima stvorimo nove nacine komunikacije tako da rat za ostvarivanje kontrole prestane,da vise nema pobednika I porazenih.Pomozi nam da zajednicki tezimo ljubavi,radosti,harmoniji.
Pomozi nam da nase veze s porodicom I prijateljima budu zasnovane na postovanju I radosti,da ne bismo vise imali potrebu da im govorimo sta treba da misle I kakvi treba da budu. Pomozi nam da nase ljubavne veze budu predivne:pomozi nam da osetimo radost svaki put kada delimo sebe s partnerom.Pomozi nam da prihvatimo druge onakve kakvi jesu,bez osude,jer kada ih odbacujemo,mi odbacujemo sebe,a kada odbacujemo sebe,mi odbacujemo Tebe.
DANAS JE DAN NOVOG POČETKA.POMOZI NAM DA SNAGOM LJUBAVI PREMA SEBI POCNEMO ZIVOT IZ POCETKA.POMOZI NAM DA UZIVAMO U ZIVOTU,DA UZIVAMO U SVOJIM ODNOSIMA,DA ISTRAZUJEMO ZIVOT,DA PREUZMEMO RIZIKE,DA ZIVIMO,I DA SE OSLOBODIMO STRAHA OD LJUBAVI.OTVORIMO SVOJA SRCA PREMA LJUBAVI KOJA JE NASE ISKONSKO PRAVO.POMOZI NAM DA STEKNEMO MOC ZAHVALNOSTI,VELIKODUSNOSTI I LJUBAVI,DA BISMO ZAUVEK MOGLI DA UZIVAMO U SVIM TVOJIM TVOREVINAMA.
AMEN

( Vakan Tanka )
.
_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » MOLITVE, MEDITACIJE, MANTRE I SNOVI
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka VAŠE SUGESTIJE 105 adminfob 95731 26 Mar, 2011 01:56 am
Jazz08 Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka MEDITACIJA- OSNOVNI POJMOVI 50 Vesna 44009 16 Nov, 2010 14:55 pm
Aleksandra-Caca Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Interval ne-vremena 4 adminfob 43481 03 Jun, 2010 23:13 pm
zvoncica Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka TOČAK MEDICINE VEČNOGA BIĆA 3 adminfob 31273 18 Jan, 2010 10:15 am
Satćitananda Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Zaboravljena Povest Zemlje 6 adminfob 36510 04 Jan, 2010 23:41 pm
majstor Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Virdžinijin Pogovor 1 adminfob 10332 22 Jan, 2008 22:49 pm
plavizrak Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka ŽENA TELE BELOG BUFALA 1 adminfob 26355 13 Jan, 2008 00:10 am
adminfob Pogledaj zadnje poruke
 
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom