|
|
 |
 |
Pogledaj prethodnu temu :: G ::
Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
talerman Glavni urednik

Pridružio: 11 Jun 2008 Poruke: 4822 Lokacija: Kina
|
Poslao: 29 Jun, 2011 11:02 am Naslov: Parohija |
|
|
Ukrotitelj stihije i letac nenadletljivog,
odlucio je da poseti Srbiju.
Dakle, uzeleo sam vam se. Mislim da bi trebalo da se vidimo, kako bi raspravili sta cemo i kako cemo u sledecem periodu. Blizi se ta cudnovata 2012. godina, pa sam mislio da bi bilo zgodno vreme da se vidimo pre nego sto se ona zaista i dogodi. Dolazim krajem jula. Ostajem do kraja avgusta. Nije malo. U stvari, to je sasvim dovoljno... _________________ Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
talerman Glavni urednik

|
Poslao: 29 Jun, 2011 11:09 am Naslov: |
|
|
Mislim da nisam nikada probao bolju proju nego kod naše Visoke sveštenice. Dakle, uzeleo sam se Vesne i njenog muža. Njen muž, iako ga retko ko pominje na Objavama, zaista je izuzetan karakter; da ga čovek poželi da se sa njim vidja svaki dan. Tu su i brojna Vesnina deca. Vesna i njena familija su okosnica naših Objava. To neki možda i ne mogu da shvate iz ove perspektive, ali njihov celokupan značaj je evidentan ukoliko se na to sve pogleda iz perspektive jednog Malkuta. _________________ Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
talerman Glavni urednik

|
Poslao: 29 Jun, 2011 11:13 am Naslov: |
|
|
Tu je onda i Vera. Zelim da provedem jedno prijatno vece sa Verom. Hocu da razgovaram dugo sa njom. _________________ Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
talerman Glavni urednik

|
Poslao: 29 Jun, 2011 11:15 am Naslov: |
|
|
A tu su i moje predivne prijateljice: Zvoncica, Valen i Sneguljica.
Totalno je besmisleno bitisati u ovozemaljskoj ravni, a ne druziti se sa tako predivnim astralnim damama kao sto su njih tri. _________________ Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
talerman Glavni urednik

|
Poslao: 29 Jun, 2011 11:17 am Naslov: |
|
|
Dajbog je moja slaba tacka. Ne razumem tog coveka. Mnogo mi je drag. Ali ne znam sta hoce. Trebalo bi da se vidimo i da napravimo neki plan. Na Dalekom istoku ima 5,000 neistrazenih pecina. A ko ce ih istraziti drugi nego Dajbog? _________________ Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
talerman Glavni urednik

|
Poslao: 29 Jun, 2011 11:19 am Naslov: |
|
|
Jazz se slabo pojavljuje na ovom forumu, ali kad god se pojavi, ja dobijem zelju da posetim njegovu vikendicu. Cini mi se da ona tamo krije puno toga misticnog. Dva treca oka, bolje vide nego jedno trece oko. _________________ Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
talerman Glavni urednik

|
Poslao: 29 Jun, 2011 11:21 am Naslov: |
|
|
A sta bi sa Kublaj Kanom? Da sam kojim slucajem zenska u svojim dvadesetim ili tridesetim, sigurno bi kontaktirao Kublaj Kana. Ali nisam ni u dvadesetim ni u tridesetim, a nisam ni zensko. Ipak, ja ga i dalje kontaktiram. _________________ Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
talerman Glavni urednik

|
Poslao: 29 Jun, 2011 11:23 am Naslov: |
|
|
Peter iz Podgorice je racionalan covek i uzivanje je razgovarati sa njim. Ja cu mu reci, kada ga budem video, da ocekujem od njega da nastavi da razvija i iracionalnost. Cisto radi ravnoteze... _________________ Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
talerman Glavni urednik

|
Poslao: 29 Jun, 2011 11:27 am Naslov: |
|
|
Aleksandra Caca, kada je budem video, moze od mene da ocekuje samo grdnju.
Ali cu je i poljubiti par puta.
Cacu treba grditi, grditi i grditi i ponekad poljubiti. _________________ Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever
Poslednji izmenio talerman dana 29 Jun, 2011 11:31 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
talerman Glavni urednik

|
Poslao: 29 Jun, 2011 11:28 am Naslov: |
|
|
Tu je i Nosferatu...misticni Nosferatu...Jedva cekam da vidim Nosferatua. _________________ Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
talerman Glavni urednik

|
Poslao: 29 Jun, 2011 11:40 am Naslov: |
|
|
Ma nije valjda da to sve?
... Posle toliko puno godina virtualnog druzenja, to bi bilo to...
Naravno, tu je i predivna Sara, sa svojim izuzetnim snovima...koju isto tako jedva cekam da vidim.
Ali pored navedenih osoba, ja nikog drugog nisam upoznao.
Nisam upoznao ni Starcy ni Aleksa Radovica ni Zosima ni Gibu ni Protomajstora ni Admina; skoro nikoga nisam upoznao...a ovde se dopisujemo i prepisujemo preko cetiri godine....
Stvarno, nemam reci...
Cega se stidite, zbog cega mislite da nemate vremena? A za sta imate vremena, ako nemate vremena za medjusobno upoznavanje posle toliko puno godina provedenih ovde?
Po tom pitanju, upucujem najostriju kritiku Gibi, Starcy, Alexu, Plavom zraku, Zosimu i Protomajstoru...
Ljudi moji, kasno je....Blize se ta cudnovata 2012...pa rekoh da se upozmamo... _________________ Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Starcy Duhovni učitelj

Pridružio: 09 Avg 2008 Poruke: 2952 Lokacija: Kragujevac
|
Poslao: 29 Jun, 2011 11:44 am Naslov: |
|
|
Yes sir!
Odazivam se Vašem pozivu, samo najavite kad budete blagoizvoleli posetiti otadžbinu i eto mene
Mis'im stvaaaarnooo... lepo ja predložih zajedničko okupljanje, da se oči u oči pogledamo i jedini si se ti odazvao tako što si me iskritikovao što to ranije ne uradih hehe.
Dakle, kad astralni letač doleće u naše krajeve? _________________ http://opusstelarum.blogspot.com/ |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
zvoncica Mesija

Pridružio: 09 Jan 2009 Poruke: 4073
|
Poslao: 29 Jun, 2011 12:32 pm Naslov: |
|
|
Bravo, Tale, drago mi je što dolaziš...ja ove godine izgleda nemam odmor, tako da su slabe šanse da se vidimo. Osim toga, imam i doma za.ebanu situaciju zbog koje i da mogu, u stvari ne mogu nigdje otputovat. Jako teško.
Rado bih vas vidjela da dođete kod mene, međutim, okolnosti su takve da moramo prolongorati za neka bolja vremena. Starcy uglavnom zna o čemu se radi.... |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Starcy Duhovni učitelj

Pridružio: 09 Avg 2008 Poruke: 2952 Lokacija: Kragujevac
|
Poslao: 29 Jun, 2011 15:36 pm Naslov: |
|
|
Zvonce, evo rešenja: ja odem u Bg, pokupim Taleta i dođemo zajedno kod tebe A ti posle vidi gde ćeš nas...
Šalim se. Ima dana, dolaziće Tale opet... _________________ http://opusstelarum.blogspot.com/ |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Olivera Stevanovic Hodočasnik

Pridružio: 27 Nov 2008 Poruke: 575
|
Poslao: 29 Jun, 2011 17:44 pm Naslov: |
|
|
2008
2009
2010
2011
I još ste pod niknejmovima ... čitavi "alteregovi" su postali prepoznatljivi ...
THE BREND OF TALERMAN - ASTRALL MAN !
Izgleda da se ovaj virtuelni svet bolje primio nego stvarnički... U početku mi nije bilo jasno čega se ljudi plaše,,, a posle mi se samo kazalo ..... tako da su neugodna iznenađenja moguća... ali u ovim našim Objavnim uslovima teško da bi se to ponovilo...
Vakan Tanka i Dajbog su na Rtnju i fino se druže gore ... I Marko i Vladana su često tamo ... Sad ima nekih lokalnih dešavanja oko
7 jula ... Ovde se obeležava Sv Jovan Biljober izlaskom na Rtanj.. i prošireno je na četiri dana ..
Na Rtanj uvek može da se ode... a ja još ne odoh iako mi je na 15 km...
Pa možda bi Talermane mogao da razmisliš da stvarno organizuješ okupljanje i tamo primaš goste ) dok budeš bio ovde... a ima smeštaja finog i u Banji i u podnožju Rtnja... sa moje i sa Boljevačke strane...
Nešto kao KAMP OBJAVE - na energetskoj tački -
PROTEZANJE NOGU I LEČENJE OČIJU OD MONITORA... PRODUVAVANJE MOZGOVA ...
A tamo bi svi bili gosti, čime se izbegava uloga domaćina,,, koje će retko ko da se prihvati i organizuje nešto u ovim vremenima.. iskreno.. šta poneseš - to ti je ..
Pozdrav svima sentimentalnima |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
|
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
 |
|
|
 |
|