Pridružio: 08 Jan 2008 Poruke: 4177 Lokacija: Beograd
Poslao: 04 Jul, 2011 22:53 pm Naslov:
Starcy ::
Kod nas toga više nema... srećom
Pa sad, dal' je srećom, ne znam, ali čitav svet se sprema za slučaj nekih vanrednih situacija , bilo da su u pitanju zemljitresi, poplave ili teroristički akt,
samo se mi u Srbiji nizašta ne pripremamo. Kako li smo tako sigurni da se u Srbiji baš ništa slično neće desiti ?
Svaka cast i Diki Stojanovicu !
Sa 13 god.sam donela kuci njegovu sliku na koju mi se potpisao i napravim tati i mami svadju !
E.. dok sam ja objasnila ko je zgodan stariji cika na slici... _________________ jedi ,moli ,voli .
J...te, opet vas nema!
di se smucate? prazan forum, nema čovjek s kime popričat.....strašno. Koma.
a kao, ja živim u turističkoj desitnaciji..vidim šta se zbiva tek na vijestima. fuj. u mom uredu sve po starom, otvoren prozor, kupila sam one štapiće mirišljave na paljenje, danas sam cijeli dan smrdila na sandalovinu , čak i u busu sam osjetila...možda da užgam lavandu, pa da se svi oko mene smire, čim prođem kraj njih hihiih dobra fora, to bum napravila ovih dana....
i što se mene tiče, ne treba mi faktor...sunce vidim kad izlaui i kad zalazi. kažu da je ljeto.
Posle desetak godina takvog rada navikneš se... gledaš prognozu da vidiš šta da obučeš sutra, da se ne smrzneš ili ne prokuvaš ono malo vremena što provedeš napolju...
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu