Pridružio: 24 Jun 2008 Poruke: 2805 Lokacija: Negde oko duge
Poslao: 20 Jun, 2011 22:51 pm Naslov:
I meni svako jutro u 5 sati dolaze dve svrake da me bude...
GRAKCU KO LUDE JEDNO 15 MINUTA I ONDA ODLETE..
TO NIKADA NIJE BILO...
SADA SI MEDOBRANO ZAMISLILA SA TIM GALEBOVIMA ...
MOZDA MI U STVARI TE DVE PTICE LEPO KAZU...
AJDE TI LEPO IZ OVOG GRADA.
DOK JOS IMADES VREMENA... _________________ Dela i jedino dela su ona koja dele bica ...
Na ona koja imaju znanje i ona koja ga jos uvek nemaju...
Kod nas su galebovi poludili ima već tri dana. Jednostavno, poludile ptice, ko da nisu galbeovi nego domaće životinje. Osim što užasno grakću, ponašaju se ko kokoške...hodaju oko kuće, penju se na zidiće, ponašaju kao da ne znaju letiti...strava.
pa ja cuo na tv u, da su neki klinci gajili vutru, u okolini, pa inspekcija spalila celu njivicu.
ali je super, jer sad i ptice imaju razne realizacije, ne samo ljudi, da mogu da, sa lakocom, budu nesto drugo.
U mnogim drzavama je skupljanje kisnice postalo nezakonito posto drzave polazu vlast nad svom vodom.
Inace moguce je da privatizacija vode zazivi i u Srbiji, sto znaci da ako imate bunar ili izvor na placu moracete nekolicini stranih kompanija da placate porez posto su oni kupili sve vode. Takodje je moguce da isuse mnoge izvore vode preteranim iscrpljivanjem izvorista, to se desavalo na drugim mestima kada uzmu na zakup na odredjeno vreme pa usisavaju sto vise.
Pridružio: 01 Jun 2009 Poruke: 800 Lokacija: Kragujevac
Poslao: 14 Jul, 2011 11:45 am Naslov:
Šokantno: Preti nam globalni propast ekonomije?
SAD sve bliže bankrotu, možda ne isplaćuju penzije i dugove što će dovesti do nove katastrofalne svetke ekonosmke krize
Sjedinjene Države su sve bliže proglašenju bankrota pošto je Senat SAD odbacio novi predlog o merama za povećanje poreza i državnog duga. Ako se limit za državni dug ne podigne do 2. avgusta država neće moći da vraća dugove i moraće da proglase moratorijum na isplatu. To znači da će država najveće ekonomije sveta praktično bankrotirati.
Predsednik centralne banke SAD, Ben Bernanke je upozorio Kongres da bi moratorijum SAD izazvao ogromne probleme za tu zemlju i veliku krizu u čitavom svetu.
Da je situacija više nego ozbiljna priznao je i predsednik SAD Barak Obama, koji je rekao da ne može da garantuje da će narednog meseca građanima Amerike biti isplaćeni penzije i socijalna davanja.
Možda je pravo vreme da odete na more i ne razmišljate o svemu tome?
Link _________________ Nikada nisam bio siromašan ali sam bio bez novca. Biti bez novca je prolazno stanje, biti siromašan je stanje duha.
Pridružio: 23 Sep 2008 Poruke: 4803 Lokacija: U srcu svetlosti
Poslao: 18 Jul, 2011 23:04 pm Naslov:
HRsvijet otkriva tajni plan Europske unije – Zatvaranje bankovnih šaltera i blokada bankomata - Angela Merkel naredila medijima cenzuru u vezi EU krize
_________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST
Najzanimljiviji je kraj teksta gde se pise o svajcarskom franku koji je izdat jos 1979 ,povucen iz opticaja 1997 a na poledjini je motiv suncevog sistema sa kometom(planetom) Elenin( Nibiru-X)
_________________ NIKO NIJE TOLIKO SLEP,KOLIKO ONAJ KOJI NE ZELI DA VIDI.
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu