|
|
 |
 |
Pogledaj prethodnu temu :: G ::
Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
Nosferatu Majstor

Pridružio: 12 Apr 2010 Poruke: 1024
|
Poslao: 04 Apr, 2011 19:44 pm Naslov: |
|
|
Nisam znao da si profi u odklanjanju oziljaka elementice.Aj pokusacu da zasijem tu ranu.Samo da ne napravim jos vecu.Ako dotle dodje moracu da strucno odklonim mars iz cetvrte kuce.Alphilda vec ostri alat:D |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
rale Mistik
Pridružio: 09 Nov 2008 Poruke: 1283
|
Poslao: 04 Sep, 2011 18:23 pm Naslov: |
|
|
Nosferatu :: |
Moze li meni neko da pomogne,imam oziljak na srcu,ne mogu da spavam,samo mislim na tu osobu,jel ima neki lek? |
Ово ти је одлична прилика да научиш да контролишеш мисли јер слободна воља се огледа у томе да можеш да кажеш - ово хоћу да мислим а ово нећу и тачка.
Питање је смо желиш ли то и колко си мотивисан да истрајеш у томе.
Или да те живот удаљи од те особе па да буде оно - далеко од очију далеко од срца.
А што се тиче ожиљка он је ту јер ниси успео да се оствариш поред ње па се осећаш безвредним,чист понос је у питању и зарашће чим се решиш поноса.
Цеца има једну песму где се каже-Остављене боли срам.
Стидимо се што нисмо успели,што нисмо довољно добри.
Почни да се доказујеш у другим стварима, рецимо доброти.
Мора ли она да буде твоја да би је волео? _________________ једном се живи, али вечно!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
SrbinPravoslavac Iskušenik

Pridružio: 15 Mar 2010 Poruke: 91 Lokacija: Beograd
|
Poslao: 04 Sep, 2011 22:37 pm Naslov: |
|
|
,,Мора ли она да буде твоја да би је волео?"
Дивно постављено реторичко питање а свако пре или касније дође до тога када неког волиш није потребно да буде ,,твоја". . . Једноставно је волиш  _________________
|
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Nosferatu Majstor

Pridružio: 12 Apr 2010 Poruke: 1024
|
Poslao: 04 Sep, 2011 23:12 pm Naslov: |
|
|
Mora da bude moja.Ako nije uzajamno onda prestajem da volim i cica mica gotova prica.Ako neku volim,a ona nece da bude uz mene onda se ugasi i to u meni.A to da volim neku koja nije moja,to prepustavam ostalima. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
|
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
 |
|
|
 |
|