Tvorac i zemlja
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » KNJIGE NA SAJTU I VAŠI KOMENTARI
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
adminfob
Admin foruma OBJAVE

Pridružio: 05 Jan 2008

Poruka Poslao: 12 Jan, 2008 18:31 pm    Naslov: Tvorac i zemlja
Odgovoriti sa citatom

V I Z I J A - GLAVA I http://www.objave.com/poglavlje.php?na=vizija&gl=003&r=0
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
adminfob
Admin foruma OBJAVE

Pridružio: 05 Jan 2008

Poruka Poslao: 12 Jan, 2008 18:51 pm    Naslov: Ja ću odenuti sebe u telo polu-duhovno, polu-kameno...
Odgovoriti sa citatom

Citat:
I desilo se da nam se Večiti obratio i rekao, "Dobro je da začnete ovu ideju, jer ja ću odenuti sebe u telo polu-duhovno, polu-kameno, da bih kroz to telo mogao započeti Drugu Fazu Univerzalnog Stvaranja. Univerzum, koji sada poznajete, nije ništa drugo do jaje, seme. Dobro je da začnete ovo biološko. Imate moj blagoslov. Kada se vreme ispuni, ja ću se podići u detetu."
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
Vesna
Glavni urednik

Pridružio: 08 Jan 2008

Poruka Poslao: 11 Maj, 2008 23:06 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Tvorac nam govori

Probudite se, moji ljudski stvorovi. Spoznajte me u mom Duhu.

. Vidite me u svakome koga sretnete, bez obzira da li je spoznao moje Prisustvo ili još uvek spava. Vidite me u svemu. Jer ja sam tamo, večito, iza svakog para očiju.

Svakoga dana, dok narednih par godina bude prolazilo, ulaziću u živote onih koji vole potpunije, ispunjavaću ih sobom, raščišćavaću njihove poslove, pretvaraću ih u glasnike lečenja i blagoslova. Tražite me u nežnima, na jednostavne načine, u svako vreme i na svakom mestu. Jer ja sam tamo. To je stvarnost mog dolaska.

OVIH DANA BUKVALNO VIDIM TVORCA IZA SVAKOG PARA OČIJU
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » KNJIGE NA SAJTU I VAŠI KOMENTARI
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka U mojoj glavi stanuješ.... 8 Vakan Tanka 14877 01 Maj, 2011 09:19 am
filip Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka DUHOVNOST za početnike..a i one koji misle da to nisu 111 5.element 90833 16 Dec, 2010 06:55 am
Sara Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka PLETEMO LI CELINU, ILI SE I DALJE CEPAMO? 284 WORLDGENESIS 110713 14 Okt, 2010 18:38 pm
WORLDGENESIS Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Grom, savršeni um - o i ženskim aspektima božanskog 90 talerman 51945 11 Jul, 2010 15:34 pm
Nosferatu Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Liber Al i Maye 3 Vakan Tanka 8867 24 Dec, 2009 16:25 pm
Enoch Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka PISMO POGLAVICE 1 i 2 5 Vakan Tanka 10721 20 Nov, 2009 13:37 pm
uspensky Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Vitamini C, D i E ne smanjuju rizik od srčanih oboljenja 11 ENEMOON 11904 19 Jan, 2009 16:40 pm
nensi Pogledaj zadnje poruke

Home | Add to Favorites | Mapa sajta

Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)