AKAŠA RASKID
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » DUHOVNE TEHNIKE
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Vakan Tanka
Hodočasnik


Pridružio: 21 Jan 2008
Poruke: 785
Lokacija: Kechua

 Poruka Poslao: 22 Jan, 2008 00:23 am    Naslov: AKAŠA RASKID
Odgovoriti sa citatom

ČIŠĆENJE ZAVJETA I UGOVORA IZ AKAŠA ZAPISA

Periodično trebamo čistiti zavjete iz prošlosti koji su u Akaša zapisima. Ovo je molitva kojom se iz Akaše zapisa čisti sve iz vaših ugovora, a što više ne služi vašem najvišem dobru.

Prije nego počnete glasno čitati ovaj zavjet, naredite svom podsvjesnom umu da vam obezbijedi dodatnu količinu životne sile (mane, prane, chi-ja).ONDA, dišite duboko šest puta koristeći slijedeći sistem:
udiši dok brojiš do 4, zadrži dah do 4, izdahni polako brojeći do 8. Ovo je drevni način disanja sa Polinezije, zvani Kahuna koji obnavlja veliku količinu životne sile u vama. Imajte na umu da životna sila nije dah. Kažite svom podsvjesnom umu da pošalje ovu životnu silu vašoj duhovnoj grupi (za podršku) koja je u eteru i Višem Sopstvu kako bi "odnijeli" ovaj vaš zahtjev za čišćenje vaših Akaša zapisa. I onda pročitajte slijedeći zahtjev naglas:

ZAHTEV ZA ČIŠĆENJE AKAŠA ZAPISA

Odričem se svih obećanja, ugovora, zavjeta, zakletvi, sklopljenih paktova, ili ugovora koje sam ikada napravila/o koji su u suprotnosti sa mojim najvišim dobrom, uključujući i zavjete koji na negativan način utiču na mene u ovom trenutku ili koji više ne služe mom najvišem dobru u budućnosti i u svim vremenskim zonama i svim dimenzijama , u ovom životu ili u bilo kojem drugom životu. Molim vas, pomozite mi u raskidanju ovih zavjeta i ugovora kako me oni više ne bi ograničavali. Tražim da sve restrikcije budu otklonjene i elminisane tako da se mogu proširiti i uskladiti sa svojom višom stazom i svrhom.

Poništi, anuliraj i iščupaj u korijenu sva obećanja, ugovore, zavjete, zakletve, kletve , sporazume, veze ili ugovore između mene i svih entiteta koji uzrokuju smetnje. Ovo uključuje i sve što je možda skriveno, tajno, nevidljivo, zamaskirano, neviđeno, nečujno, nepoznato, nespoznato i neotkriveno. Ukloni sve operativne sisteme i instrukcije, uključujući sisteme podrške i kopije. Zadrži sva iskustva učenja o nečemu - slobodne od traume. U potpunosti poveži sve negativne entitete.
Poništi sve zavjete i ugovore koje sam načinila/o, bilo svjesno, bilo nesvjesno, a koji su narušili Univerzalnu Ljubav, Svjetlo i Istinu u bilo kojem planetarnom sistemu. Uključi u to i ugovore koji se smatraju neraskidivima. Oslobodi me od svih presuđivanja, bola i krivnje vezane sa stvaranje ovakvih ugovora ili zbog učestvovanja u ovim ugovorima, pretvarajući nesklad u ljubav, prije nego ih eliminišeš.

U narednim mjesecima, obrati pažnju s vremena na vrijeme kad budeš osjećao/la slobodu od svih stega i ograničenja. Fokusiraj se na slobodu, jer to je način komuniciranja kojim se poništavaju ograničavajući elementi zavjeta iz prošlosti. Ohrabri slobodu u sebi i neka ona bude prethodnik novih načina kojima postavljaš ono što želiš biti, a ne da se vežeš i dalje za stare navike temeljene na ograničenjima uzrokovanim prošlim zavjetima. Uživaj u novom sebi!
(OBAVEZNO URADITI U OVOM SADAŠNJEM VREMENSKOM PERIODU!)
_________________
Gospodaru,ucini me orudjem svoga mira:
Gde je mrznja da donosim ljubav!
Gde je uvreda da donosim prastanje.
Gde je nesloga da donosim Jedinstvo!
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 22 Jan, 2008 01:11 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Vakan Tanka, dobrodošao na forum i hvala za ove korisne tekstove.
Pozdrav, Vesna.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vakan Tanka
Hodočasnik


Pridružio: 21 Jan 2008
Poruke: 785
Lokacija: Kechua

 Poruka Poslao: 22 Jan, 2008 08:16 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

In la kesh ala kin....tek sam poceo,bice toga jos...Naparvoicemo Hram od ovog Foruma,svetiliste Ranikad Duge...Nova Zora svice i mi koji smo budni trebamo da rascharavamo Zacarani san...
_________________
Gospodaru,ucini me orudjem svoga mira:
Gde je mrznja da donosim ljubav!
Gde je uvreda da donosim prastanje.
Gde je nesloga da donosim Jedinstvo!
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 27 Apr, 2008 21:55 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Vakane,
Od kad radim povremeno ovaj AKAŠA RASKID, primećujem velike promene na BOLJE.
Sutra putujem na nekoliko dana u NETAKNUTU PRIRODU gde golubovi nose poštu, pa ću praktikovati ovo u prirodi svakodnevno.
Nažalost, neću imati internet, pa me jedno vreme neće biti na forumu.

Pozdrav za tebe Vakane, i za sve učesnike našeg foruma,
Vesna.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Dušan
Hodočasnik


Pridružio: 02 Feb 2008
Poruke: 523
Lokacija: Srbija

 Poruka Poslao: 21 Maj, 2008 17:44 pm    Naslov: AKASHA POLJE
Odgovoriti sa citatom
AKASHA POLJE

Autor orion
Torzijski valovi su vrlo neobični valovi zato što se nikada ne troše, što se šire do najudaljenijih kutova svemira bez gubitka snage i s tog aspekta žive vječno. Torzijski valovi na svom putovanju kroz fizikalni vakum ne nailaze na bilo kakav otpor, pa stoga zadržavaju svoju energiju. Putujući svemirom interferiraju s drugim torzijskim valovima.

Tijekom vremena pletu tapiseriju povijesti svih događaja, ikada nastalih u svemiru od kretanja najmanjih subatomskih čestica do kretanja planeta i ekspanzije galaksija. Upamtite kako torzijske valove generiraju mnogi fenomeni, kao što su vibracije ili izmještanje materije, elektromagnetska energija i vlastite svijesne misli, na primjer.

Torzijska poja su stoga informacijska polja jer imaju ukodirano sve što je ikada ostavilo svoje tragove u formi torzijskih valova u ovom svemiru. To se spušta sve do zapisivanja svake male misli koja je ikada promišljana i svakog malog pokreta koji je ikada napravljen. Mustre interferencija torzijskih valova formiraju ogroman hologram koji prožima cijeli svemir.
Kao što valovi mora formiraju mustre interferencije, što u teoriji omogućava dekodiranje kretanja brodova, koji su tu površinu pokretali, tako nam i torzijski valovi teorijski dozvoljavaju dekodiranje povijesti našeg svemira. Jedina je razlika između valova mora i torzijskih valova u tomu što morski valovi gube svoju energiju razbijanjem o obale. Superpozicija torzijskih valova i njihov memorijski kapaciet je međutim beskrajan i vječit.

Torzijski valovi dozvoljavaju transfer informacija preko svemira, jer povezuju svaki atom sa svakim drugim atomom ma gdje bio, pa kako torzijski valovi putuju superluminalnim brzinama, oni bi mogli biti objašnjenje nelokalnih učinaka, koje je predvidjela teorija i koji su empirijski otkriveni u kvantnoj fizici.

Informacijsko polje koje kreiraju torzijski valovi omogućava koherentnost cjeline svemira, povezujući svaki mali atom sa svom drugom materijom u svemiru, informirajući ju o svojoj lokaciji i aktivnostima. U stvari znanstvenici otkrivaju vrlo visoka stanja koherencije u našem fizikalnom svemiru, koja se ne mogu lagano objasniti, ukoliko je svemir grupa pojedinačnih odvojenih dijelova atoma, molekula, planeta i zvijezda, koje održavaju kontakt samo razdvojenim silama kao što je gravitacija koja djeluje na njih. Kvantno isprepletene čestice drže svoj koherentni odnos vječito i ne smeta ih bilo koja međusobna udaljenost, od nekoliko milimetara ili udaljenost galaksija. Takvo se koherentno odnošenje može jedino objasniti, ako neko nevidljivo polje prožima svemir i time ih međusobno povezuje.

Gore opisano informacijsko polje je profesor emeritus Ervin Laszlo nazvao Apoljem. Laszlo je u zadnja četiri desetljeća razvio integralnu teoriju svega; umjesto specijalirizanja u jednom posebnom području, Laszlo je studirao mnoga područja znanosti i na kraju razvio integralnu teoriju sustava. Prema Laszlou Apolje je u svemiru osnovnije od energije i materije. To je primordijalno informacijsko polje koje je temelj naše svemirske međusobne povezanost svega sa svačim, čineći naše stajalište o razdvojenim entitetim u svemiru beskorisnim. U njegovoj teoriji sustava uopće nema odvojenih entiteta; 'odvojeni' entiteti koje mi promatramo u svemiru su svi implantirani u beskrajnu isprepletenu mrežu veza.

A polje torzijskih valova bi moglo biti novina za znanost, no njegova je egzistencija bila poznata tisućama godina na Istoku. Jedina je nova stvar u vezi s tim poljem, to što ga je ponovno otkrila Zapadna znanost. Istočnjačka duhovna tradicija je nazivala to polje Akasha poljem. Akasha je sanskrit riječ sa znaćenjem radijacije ili sjajenja; ona je sinonim za eter. Akasha je maternica kreacije rađanja svih fizikalnih aspekata koji se mogu percipirati osjetilima prema istočnim tradicijama. U pradavnoj istočnjačkoj duhovnosti, povijest je napisana unutar Akasha polja pod nazivom Akashic (akašička) kronika, knjiga života, koja zapisuje sve što se ikada dogodilo ili će se dogoditi u svemiru. Akašička kronika ili zapisi sadrže priču svake duše koja je ikada živjela na ovom planetu.

Akašički zapisi su holografska torzijska polja pojedinaca utjelovljena u veći hologram grupa ljudi kao što su nacije. Hologram nacija se isprepleće s hologramom čovječanstva Zemlje i sliči onom što je Carl Jung nazvao kolektivnim umom čovjeka. Apolje ili Akasha polje može objasniti psihičke sposobnosti o kojima izvješćuju mnogi ljudi, naime o gledanju u prošlost, te poznavanju događaja koji su se dogodili u svijetu, a koji nisu bili percipirani bilo kojim osobnim kognitivnim svijesnim iskustvom. Akašički zapisi su skladište informacija koje konzultiraju svi veliki vidovnjaci kroz ere, uključujući i Edgar Caycea.

Autor ove knjige osobno svjedoči o nadarenim ljudima, koji su čitali Akašičke zapise. U prošlosti sam dugo vrijeme konzultirao profesionalce paranormalnog. Rođen kao vrlo skeptična osoba, moje nevjerovanje u paranormalno se vjerojatno istopilo u konfrontaciji s mnogim neobičnim izliječenjima, koje nisam mogao objasniti. Dijelio sam i mnoga iskustva s drugim klijentima tog profesionalca tijekom dugih sati čekanja u čekaonici. Tijekom jednih konzultacija, dao sam mu fotografiju neke meni bliske osobe bez otkrivanja ranije bilo kakvih detalja o osobi na slici, niti jedne riječi. Jednostavno sam pitao, ako bi mogao pomoći toj osobi.

Držao je ruku iznad slike kako bi ju osjetio, dok mi je počeo otkrivati što se dogodilo toj osobi tako jasnim detaljima i čisto eksplicitno situacije u kojima se ta osoba nalazila. Informacija me
pogodila izravno u lice, jer sam znao kako je u pravu. Bio sam totalno šokiran iskustvom jer nije bilo načina kojima bi profesionalac mogao znati detalje, koje mi je otkrio! Od tog trenutka sam znao s apsolutnom sigurnošću kako postoji nešto fundamentalno, što nedostaje u mom shvaćanju onog u što vjerujem da je moj materijalistički realitet.

Meni je to osobno iskustvo promijenilo skepticizam o paranormalnom zauvijek i za dobro. Nakon tog prvog iskustva sam sreo i razgovarao s nekoliko ljidi s paranormalnim sposobnostima. To je razlog zašto mogu svjedočiti iz vlastitog iskustva, kako su sposobnosti čitanja Akašičkih zapisa stvarne, te kako stvarno sve što se ikada dogodilo u ovom svijetu, mora biti zapisano u vakumskoj građi prostora i vremena. Ljudska svijest je sposobna čitati tu knjigu života...

http://www.joschua.rs.ba/content/view/356/7/
_________________
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
talerman
Glavni urednik


Pridružio: 11 Jun 2008
Poruke: 4822
Lokacija: Kina

 Poruka Poslao: 13 Jun, 2008 08:13 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Jako interesantan tekst.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Ana
Gost

 Poruka Poslao: 13 Jun, 2008 14:39 pm    Naslov: .....
Odgovoriti sa citatom

.....Akašu raskid sam takodje uradila kao i rekapitaulaciju....moje lično iskustvo je da je i jedno i drugo dobro,mada mi se pomalo čini da je rekapitulacija daleko djelotvornija ili je to možda po tome što su u mom slučaju promjene nastupile brže ili je i po tjelesnim reakcija razlika .....svašta pomalo. Pišite koja su vaša iskustva,detalji ponekad mogu i te kako da nam pomognu na našem putu...to su možda zametljivi znakovi ali ih ne primjetimo. POzdrav svima a naročito Vesni našoj vrednici Very Happy
 Nazad na vrh »
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 13 Jun, 2008 15:43 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Hvala Ana,
i ja tebe puno pozdravljam !
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » DUHOVNE TEHNIKE
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka ZAŠTO JE SRUŠEN DREVNI ŽRNOV ? 10 Vesna 17658 10 Maj, 2011 15:53 pm
kosmička_beba Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka KO SU DREVNI ILIRI ? 2 Vesna 8912 08 Maj, 2011 04:59 am
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Tetoviranje maštom... Stihovi članova Foruma 228 Vakan Tanka 146002 01 Maj, 2011 00:16 am
woman Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati ZORAN IZ ZEMUNA - Čitaocima koje to zanima (2008.) 2294 Vesna 2154384 08 Nov, 2010 01:48 am
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Deset Božijih Zapovesti- DRUGA ZAPOVEST 139 Vera Bojičić 98677 17 Apr, 2010 23:33 pm
woman Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka SVETA ZNANJA - MESTA MOĆI - dr sci. Ljubiša Stojanović 64 drugar 69409 17 Apr, 2010 13:58 pm
drugar Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka IZVODI IZ OBJAVA 73 plavizrak 67379 25 Apr, 2009 23:40 pm
plavizrak Pogledaj zadnje poruke
 
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom