ŠAUMBRA SIMPTOMI
Idi na stranu
1, 2, 3, 4, 5  Sledeci
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » MOLITVE, MEDITACIJE, MANTRE I SNOVI
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Vakan Tanka
Hodočasnik


Pridružio: 21 Jan 2008
Poruke: 785
Lokacija: Kechua

 Poruka Poslao: 23 Jan, 2008 12:43 pm    Naslov: ŠAUMBRA SIMPTOMI
Odgovoriti sa citatom

.
ŠAUMBRA SIMPTOMI
12 znakova vaše probuđene Božanskosti

Informacija uzeta sa:
http://www.crimsoncircle.comŠAUMBRA SIMPTOMI

1. Bolovi i "žigovi" u tijelu, posebno u vratu, ramenima i leđima. Ovo je rezultat intenzivnih promjena na nivou vaše DNA (DNK) kako se "Kristovsko sjeme" budi unutar vas. Ovi bolovi će proći.

2. Osjećaj duboke unutarnje tuge bez ikakvog vidljivog razloga. Uzrok ovome je to št osada otpuštate svoju cjelokupnu prošlost (ova i sve prethodne živote) i to uzrokuje osjećaj tuge, potištenosti. To je slično osjećaju kad selite iz kuće u kojoj ste živjeli mnogo, mnogo godina u novu kuću. I koliko god željeli da se preselite u novu kuću, tu je ta tuga što ostavljate iza sebe sva sjećanja, energiju i događaje koje ste imali u staroj kući. Ovo će također proći.

3. Plačete bez razloga. Uzroci su slični gore opisanima. Dobro je i zdravo pustiti suze da teku. To pomaže da se oslobodite stare energije koja se nakupila u vama, unutra. I to će također proći.

4. Iznenadna promjena posla i karijere. Veoma čest simptom. Kako se mijenjate vi, tako se mijenjaju i sve stvari oko vas. Nemojte brinuti o pronalaženju "savršenog" posla ili karijere u tom trenutku. Ovo će također proći. Vi se nalazite u procesu tranzicije /prelaska/ u možda ćete promijeniti nekoliko poslova (radnih mjesta) dok se ne skrasite u onom koji odgovara vašim interesovanjima.

5. Povlačenje iz porodičnih odnosa. Vi ste povezani sa vašom biološkom porodicom putem stare karme. Kada siđete sa karmičkog točka, vezanost za stara prijateljstva i porodične odnose je otpuštena. Izgledat će kao da se opraštate od vaše porodice i prijatelja. Ovo će također proći. Nakon određenog vremenskog perioda, vi ćete razviti nove veze sa porodicom i pirateljima ako za to bude potrebe. Međutim, tada će vaši odnosi s njima biti bazirane na novoj energiji bez karmičkih vezanosti.

6. Promjene u spavanju. Moguće je da ćete se buditi mnogih noći između 2 i 4 sata ujutro. Mnogo se unutrašnjeg rada odvija sada u vama i to često uzrokuje da se probudite kako biste se "odmorili" (od tih unutrašnjih procesa, op.prev.)Nemojte brinuti. Ako se ne možete vratiti natrag na spavanje, ustanite i radite nešto radnije nego da legnete u krevet i brinete o onim vašim svakodnevnim problemima. I ovo će također proći.

7. Intenzivni snovi. Ovo može uključivat i snove o ratu i bitkama, zatim snove u kojima vas neko goni ili se susrećete sa čudovištima. Vi doslovce otpuštate iz sebe staru energiju, i te energije prošlosti su često simbolizirane ratovima, bježanjem i čudovišnim prikazama. I to će također proći.

8. Fizička dezorijentisanost. Povremeno osjećat ćete se veoma "neuzemljenim". Prostor će vas jednostavno "izazivati" jer ćete osjećati kao da ne možete stopalima da dodirnete zemlju, ili ćete imati osjećaj da hodate između dva svijeta. Kako vaša svjesnost prelazi u novu energiju, vaše tijelo ponekad zaostaje. Provodite više vremena u prirodi koja će vam pomoći da primzeljite novu energiju u sebi. I ovo će također proći.

9. Učestalo pričanje sa samim sobom. Sve češće ćete pričati sami sa sobom, i odjednom ćete shvatati kako već pola sata mrmljate i pričate sa sobom. Naime, novi nivo komunikacije se sada odvija u vašem biću i vi se nalazite na vrhu ledenog brijega koji se zove pričanje sa samim sobom. Ta konverzacija će se povećavati i postajat će fluidnija, koherentnija i produbljenija. Vi niste ludi, vi ste jednostavno Šaumbra koja se kreće u novoj energiji.
(Ovdje autor pod pojmom Shaumbra smatra svakog pojedinca koji se dovoljno probudio i svjestan je svog pravog porijekla).

10. Osjećaj usamljenosti, čak i kad ste u nekom društvu. Osjećat ćete se samima i uklonjenima iz društva drugih ljudi. Imat ćete želju da pobjegnete iz grupa i masa ljudi. Pošto ste Šaumbra, vi hodate svetom, ali usamljenom stazom. Kako vam emocije usamljenosti sve više stvaraju nemir, to će vam biti sve teže da se povežete s drugim osobama u ovim vremenima. Osjećaji usamljenosti također su povezani sa činjenicom da su vas vaši Vodiči napustili. Oni su bili sa vama na svim vašim putovanjima i u svim vašim prethodnim životima. Za njih je došlo vrijeme sada da odu i vrate se Kući, kako biste vi prostor svoga bića ispunili vlastitom božanskošću. I ovo će također proći. Unutrašnja praznina ispunit će se ljubavlju i energijom vaše vlastite Kristovske svjesnosti (Kristovska svjesnost = naše Više Ja)

11. Gubitak strasti/zainteresovanosti. Osjećat ćete totalno odsustvo strasti, sa malo ili nimalo želje da radite bilo šta na svijetu. To je uredu, i predstavlja dio ovog procesa. Upotrijebite ovaj period života da ne radite - ništa. Ne borite se sa sobom kad je u pitanju ovaj osjećaj, jer i taj osjećaj će nakon nekog vremena - proći. To je slično restartovanju vašeg kompjutera. Morate ga zatvoriti na određeno vrijeme kako biste uveli sofisticirani nov softver ili u ovom slučaju novu energiju hristovskog sjemena.

12. Duboka čežnja za Domom. Ovo je možda najteži i najizazovniji od svih simptoma i vaših trenutnih uslova življenja. Možete osjećati duboku i preplavljujući želju da napustite ovu planetu i vratite se Domu svome. To nije suicidalan osjećaj. Nije baziran ni na bijestu ili frustraciji. Ne želite praviti veliku buku oko tog osjećaja ili "dramiti" oko toga ne samo drugima, već ni sebi. Postoji u vama jedan tihi dio koji želi otići Kući. Korijen ovom osjećaju je zaista jednostavan. Vi ste završili svoj karmički ciklus. Vi ste ispunili vaš ugovor za ovaj život. Spremni ste početi novi život dok ste još u ovom istom fizičkom tijelu. (To znači da ste završili u cjelosti sa karmom ovog života i umjesto da umrete što bi ranije bio slučaj - u prethodnim životima, zahvaljujući specijalnoj Milosti koja dolazi od samog Boga datoj u ovim posebnim, "zadnjim" vremenima, u mogućnosti ste da započnete novi život u istom tijelu, a da ne morate prethodno umrijeti - op. prev.)
Dakle, tokom ovog procesa "prelaska", imate unutrašnja sjećanja na to kako je biti na drugoj strani.


Da li ste spremni za novu turu dužnosti ovdje na Zemlji?
Jeste li spremni preuzeti izazov prelaska u novu energiju?
Da, iako biste već sada, ovog momenta, mogli otići Kući. Ali ako ste došli čak dovde, i nakon mnogih, zaista mnogih života, bila bi sramota da napustite sve ovo prije kraja filma. Uz to, Duh vas treba ovdje da pomognete drugima da i oni pređu u novu energiju. Oni će trebati ljudskog vodiča, baš kakav ste vi, koji je već poduzeo to putovanje iz stare u novu energiju. Staza kojom sada upravo kročite obezbjeđuje vam iskustva koja će vas osposobiti da postanete Učitelj Novog, Božanskog Čovjeka. I koliko god vaše putovanje ponekad bilo usamljeničko i mračno, zapamtite jedno - VI NIKADA NISTE SAMI.
_________________
Gospodaru,ucini me orudjem svoga mira:
Gde je mrznja da donosim ljubav!
Gde je uvreda da donosim prastanje.
Gde je nesloga da donosim Jedinstvo!
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
jagodaPridružio: 07 Jan 2008
Poruke: 17
Lokacija: Ljubljana - Slovenija

 Poruka Poslao: 23 Jan, 2008 23:50 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Da, jako ljepo objašnjenje. Ako razumjemo i shvatimo sve ove "simptome", koji nam se dešavaju, prelazak će biti jednostavniji i brži. Karmu smatram, kao kolica, koja vučemo sa sobom. Ona su ponekad toliko teška, da nas pregaze, kada idemo nizbrdo i uzimaju nam posljednji djelič energije, kada idemo uzbrdo. A koliko su ta kolica natovarena, ovisno je od nas samih.
pozdrav Jagoda
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku AIM Adresa MSN Messenger
Dušan
Hodočasnik


Pridružio: 02 Feb 2008
Poruke: 523
Lokacija: Srbija

 Poruka Poslao: 04 Feb, 2008 15:29 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Pozdrav za Vakana Tanku,

Po ovome sta je sve zadesilo ovu osobu u svih 12 tačaka,
pre bih rekao da ovoj osobi treba pomoći (al ja ne znam kako, inače bih pomogao).
Ne razumem da neko u ovom stanju može da pomogne drugome ?
A nisam ni video ovde objašnjenje, kako se može pomoći ovako dotučenoj duši.

Smile


Poslednji izmenio Dušan dana 05 Feb, 2008 11:53 am, izmenjeno ukupno 1 puta
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vakan Tanka
Hodočasnik


Pridružio: 21 Jan 2008
Poruke: 785
Lokacija: Kechua

 Poruka Poslao: 05 Feb, 2008 09:53 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Ovde se govori o stanju PROBUĐENE osobe, kroz koje prolazi nakon Sjedinjavanja sa Izvorom...Takovoj osobi više ne treba pomoć, nju vodi Unutarnji Učitelj...
_________________
Gospodaru,ucini me orudjem svoga mira:
Gde je mrznja da donosim ljubav!
Gde je uvreda da donosim prastanje.
Gde je nesloga da donosim Jedinstvo!
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
Dušan
Hodočasnik


Pridružio: 02 Feb 2008
Poruke: 523
Lokacija: Srbija

 Poruka Poslao: 05 Feb, 2008 11:52 am    Naslov: iskustvo
Odgovoriti sa citatom

Mene interesuje da li je neko od prisutnih imao ova iskustva ?
Svih dvanaest, ili nekoliko od navedenih opisa stanja.
Pretpostavljam da bi i drugima tj. mnogima bilo veoma interesantno da procitamo kako to izgleda na svojoj kozi, koliko traju ove promene itd.

Ili bilo sta sto bi bilo interesantno a sto se dogadja kroz ovaj proces.

Smile
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vakan Tanka
Hodočasnik


Pridružio: 21 Jan 2008
Poruke: 785
Lokacija: Kechua

 Poruka Poslao: 06 Feb, 2008 10:30 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Ta iskustva su krajnje licna i dramaticna,mislim da je izlisno o njima ovde a iz puke znatizelje govoriti...
Ja prolazim kroz njih,a i neka nasa Braca i Sestre...A nakon tog Iskustva sve ces ZNATI veruj mi...I Ti vise nikada neces biti isti...Ali,veruj mi to iskustvo se mora doziveti,spoznati u sopstvenom Srcu...
Pozdrav,Ljubav,radost i Mir u dusi...
_________________
Gospodaru,ucini me orudjem svoga mira:
Gde je mrznja da donosim ljubav!
Gde je uvreda da donosim prastanje.
Gde je nesloga da donosim Jedinstvo!
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
Dušan
Hodočasnik


Pridružio: 02 Feb 2008
Poruke: 523
Lokacija: Srbija

 Poruka Poslao: 06 Feb, 2008 12:54 pm    Naslov: muk
Odgovoriti sa citatom

Sad razumem zašto ovaj forum odzvanja tišinom.
Svi imaju svoja lična iskustva koja ne mogu da prenesu na druge, a onda nastaje muk ...

Ova tišina se čuje, i dobro je da ova tišina odzvanja .

Smile
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 06 Feb, 2008 14:18 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Od ovih 12 , ja za sada imam sve, osim 8. i 9.
Pozdrav,Vesna.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Dušan
Hodočasnik


Pridružio: 02 Feb 2008
Poruke: 523
Lokacija: Srbija

 Poruka Poslao: 07 Feb, 2008 13:20 pm    Naslov: dileme
Odgovoriti sa citatom

Od ovih 12 stavki,
ja se trenutno ne prepoznajem u 7. 8. i 9. stavki, ovo drugo je sve odjednom prisutno . . .
Pa sad ili ja nisam o.k. ili verovatno ja nisam o. k.

pojma nemam
Question
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 07 Feb, 2008 13:31 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Dušane, ti si o.k.
Pozdrav,Vesna.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Lina
Iskušenik


Pridružio: 07 Jan 2008
Poruke: 57
Lokacija: SLO

 Poruka Poslao: 07 Feb, 2008 17:53 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Dodati ču i ja koju riječ, da se "tišina" malo utiša. Potpuno sam uvjerena, da sam več prošla sve ove "simptome", i to ne samo jedanput, nego dvaput!!!! Duboko se nadam da je i ova druga repriza završena. I šta sad?
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email MSN Messenger
Vakan Tanka
Hodočasnik


Pridružio: 21 Jan 2008
Poruke: 785
Lokacija: Kechua

 Poruka Poslao: 07 Feb, 2008 21:59 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

O dragi moji,
zaista me cudi da se pitate sta sada
kada i sami znate da su svi ogovori u vama, i zato slusajte glas unutrasnjeg vodica i obavezno svakodnevno meditirajte i molite se...Probuđenost je novo stanje svesti i ono sa sabom nosi duhovnu zrelost, ali i odgovornost..NIKO ne zna sta je za Vas najbolje, zato slusajte glas u sopstvenom srcu, i verujte sopstvenoj INTUICIJI...i naravno potrazite vasu duhovnu porodicu, Pleme, Korpus Ljubavi, Osrtvo Svetlosti, ma koji izraz da upotrebim...
Jer, sada je potrebno povezivanje i Okupljanje za Velika dela koja ce uslediti narednih godina...
Ja Vas sve pozivam na druzenje, makar i virtuelno, putem MSNa.
Pozdrav, zelim Vama samo i samu Ljubav i mir. Ljubim Vas svim Srcem svojim.
In la kesh ala kin...
_________________
Gospodaru,ucini me orudjem svoga mira:
Gde je mrznja da donosim ljubav!
Gde je uvreda da donosim prastanje.
Gde je nesloga da donosim Jedinstvo!
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 07 Feb, 2008 23:19 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Brate Vakane, uz tebe sam, a verujem i ostali.
Pozdrav, Vesna.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Dušan
Hodočasnik


Pridružio: 02 Feb 2008
Poruke: 523
Lokacija: Srbija

 Poruka Poslao: 08 Feb, 2008 00:25 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Naravno i ostali, čim su se oprdelili za ovaj sajt .

Wink
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
plavizrak
Mesija


Pridružio: 07 Jan 2008
Poruke: 4870

 Poruka Poslao: 08 Feb, 2008 12:09 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Pozdrav svima koji su učestvovali najzad u jednoj pravoj diskusiji...! I to je za sada, u smislu interakcije, nazanimljiviji deo foruma.
Radi se baš o temi za koju sam više puta isticao da je u ovim vremenima jedna od ključnih: čudna stanja u kojima se neki od nas, tj. u kojima se svi ljudi, u blažem obliku, nalaze. Nije svejedno kako doživljavamo ono što nam se dešava. A po ovozemaljskoj logici ili po nekakvoj inerciji u rezonovanju teško možemo da stanja koja doživljavamo kao loša - vezujemo za pozitivne ishode i pozitivne procese. Meni je bilo bitno da dobijem nekakva, mom duhovnom čulu prihvatljiva, objašnjenja svetlosnih bića van ovozemaljske ravni, koja imaju dublji uvid u ovo što nam se dešava. (Jer objašnjenja bilo kojih ovozemaljskih, tzv. zvaničnih eksperata o ovim problemima više su nego nedovoljna, može se reći - smešna.)
Ja sam takvo prvo "vanzemaljsko" tumačenje našao u "Objavi sa Plejada". VAKAN TAKNA OVDE PRENOSI TEKST U KOJEM SU TI ČUDNI SIMPTOMI NAJSISTEMATIČNIJE DATI, PREPORUČUJEM SVIMA DA OVE SIMPTOME ZAPIŠU I IMAJU U VIDU, JER ĆE MNOGI, MOŽDA, KAD-TAD BITI U SITUACIJI DA IM TO ZNANJE ZATREBA. (Ponekad mi je forum kao mali lavirint, tek sada čitam ovu poruku koja je uneta pre dve nedelje...!)
Naravno, vrlo često jedno su opisi psiholoških i duhovnih stanja, drugo je ono što doživimo ili osetimo, jezik je ipak, kada su ovakve "stvari" u pitanju - dosta slabo sredstvo komunikacije. To znači da nije neophodno da mi sada tragamo doslovno u sebi za svakim opisanim simptomom, niko ne "garantuje" da se on neće kod nas ispoljiti na neke neobičnije načine, saobrazno specifičnosti našeg unutrašnjeg mikrosvemira. Neke simptome prepoznajem, neke (kao br. 11) doslovno osećam, kao da sam ih sam zapisao, no - mislim da nije bitno da li ih baš sve i kako osećamo... VAŽNO JE DA IH PREPOZNAJEMO I DA ZNAMO O ČEMU SE RADI.
A radi se o stanjima, to govorim iz svog iskustva, koja su vrlo teška...! Bar u nekim situacijama i neka od njih... Ponekad kompleks nekih od ovih simptoma rezultira nečim što je slično teško podnošljivom depresivnom stanju. Poznato mi je stanje nekakvog energetskog "deficita", kada takoreći svaka misao boli... Ili situacija jedne devojčice od 16 godina, koja već dva meseca povremeno ima napade plača, za koje svi primećuju da su najčešće bezrazložni (BAŠ KAO ŠTO JE I OPISANO U SIMPTOMIMA!), koji traju po pola sata, ali su doslovno napadi u polusvesnom stanju. (I sad pokušajte lekarima, koji to odmah povezuju sa školom, itd. da govorite o nekakvoj posebnoj kosmičkoj situaciji...! Taman da i vas pošalju psihijatru...!)
U SIMPTOMIMA KOJE VAKAN TAKNA PRENOSI JA BIH SAMO NAGLASIO NJIHOVU DRAMATIČNOST! Ne radi se tu ni o kakvoj duhovnoj "igri" koja je pomalo neprijatna; mnogi od ovih simptoma mogu se manifestovati kao vrlo teški, zato sam u jednoj poruci i govorio o suočavanju sa teškim emocijama. TIME NE ŽELIM DA PLAŠIM ONE KOJI JOŠ NISU UŠLI U OVAJ TIP PREOBRAŽAVANJA, VEĆ DA NAGLASIM KOLIKO JE BITNO DA ZNAJU O ČEMU SE RADI.

Dušanova pitanja i razumem (očigledno je da su mu ovi simptomi strani...), i zanimljiva su mi: "Kako se može pomoći ovako dotučenoj duši?" Onima koji zađu u ovakva stanja - ZAISTA NIKO SPOLJA NE MOŽE POMOĆI! JEDNOSTAVNO TREBA TRPETI SVE TO I ČEKATI DA PROĐE. KAO ŠTO JE ODLIČNO ZAPISANO NA KRAJU OPISA SVAKOG SIMPTOMA: "I TO ĆE DA PROĐE!" Meditacija, lekovi ili nešto treće, zavisno od toga šta ko vidi kao svoj oslonac - mogu biti blaga pomoć, ali niko ili ništa ne može UMESTO NAS "ODRADITI" TAJ PROCES!
NO, TREBA IMATI U VIDU DA OVAKVA STANJA PRIZOVU ONI KOJI SE OPREDELE ZA INTENZIVNIJI DUHOVNI RAST, ZA DUHOVNO AVANGARDNU ULOGU U OVIM VREMENIMA, one koji tome ne teže posebno - ove muke snalaze "nekompletno" i u blažim formama (jer izvesno je da se svi ljudi, manje ili više, na različite načine - čudno osećaju).
"Ne razumem da neko u ovom stanju može da pomogne drugome..."
NARAVNO DA NE MOŽE, NI SEBI, NI DRUGIMA. RADI SE O PREOBRAŽAJNOM PROCESU KROZ KOJI SE PROLAZI. I TREBALO BI DA SE RADI O PROCESU ČIJI ISHOD SMO MI KAO IZMENJENA BIĆA (U ONOM SMISLU U KOJEM SE TO OPISUJE U OBJAVAMA), A KOJA SU ITEKAKO SPOSOBNA DA POMAŽU DRUGIMA - DA POSTANU TAKVI ISTI!
Kažem: "Trebalo bi", jer verujem da će tako zaista i biti...
A NE ZNAM, JER JOŠ NISAM IZ TOG PROCESA IZAŠAO...!
Poruka je već preduga, ali moram da naglasim još nešto bitno...!
U "Objavi sa Plejada" lepo se objašnjava: u ovim, za Čoveka, Zemlju i kosmos posebnim vremenima - za duhovni rast nije dovoljno da meditiramo, vizualizujemo svetlost, uđemo u nju, a van toga "jedemo sladoled svakog dana", tj. da se, uživajući pritom, lagodno duhovno razvijamo. TO JE BILO MOGUĆE U NEKIM RANIJIM VREMENIMA! ALI U TIM RANIJIM VREMENIMA NIJE BILA MOGUĆA OVAKVA TEMELJNA REKONSTRUKCIJA, REDIZAJNIRANJE I NAŠEG TELA, I NAŠE SVESTI, KAKVI SU MOGUĆI DANAS. POŠTO SE RADI O FANTASTIČNIM PREOKRETIMA - I MUKE (CENA) SU VEĆE...!
To "nekada" i "sada" lako se može proveriti... DANAS, ŠTO DUBLJE ZALAZIMO U OPUŠTENOST, ŠTO VIŠE DNEVNOG VREMENA POSVEĆUJEMO PRAVOM OPUŠTANJU (A PRAVO OPUŠTANJE NIJE ONO KOJE SE POSTIŽE PRED TELEVIZIJOM, U ĆASKANJU, ITD.) - TO ĆEMO DUBLJE OTVARATI PREOBRAŽAJNI PROCES U SEBI, TO ĆE NAS IZNUTRA SVE VEĆE I VEĆE MUKE SNALAZITI, U ONOM SMISLU U KOJEM SE TO OPISUJE U "12 SIMPTOMA". JER OVDE OPUŠTANJE POTPOMAŽE PREOBRAŽAJNI PROCES, ZATO SE U "12 SIMPTOMA" NA JEDNOM MESTU I KAŽE: NE MORATE NIŠTA RADITI. A u nekim ranijim vremenima - što se neko više opušta, to više zalazi u jedno prijatno stanje smirenosti. Ta velika razlika mi je i iz ličnog iskustva poznata.
Izvinjavam se zbog duge poruke, zasnovana je na ličnom iskustvu, a podstaknuta odličnim tekstom "12 simptoma"...
Pozdrav svima, Miroslav!
_________________
"U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!"
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » MOLITVE, MEDITACIJE, MANTRE I SNOVI
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu
1, 2, 3, 4, 5  Sledeci
Strana 1 od 5

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka VAŠE KRITIKE 42 adminfob 38394 01 Maj, 2011 08:43 am
Nosferatu Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka VAŠE SUGESTIJE 105 adminfob 101133 26 Mar, 2011 01:56 am
Jazz08 Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Suština vašeg sadašnjeg duhovnog stava, ubeđenja ? 22 plavizrak 33636 08 Nov, 2010 09:22 am
rale Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Interval ne-vremena 4 adminfob 44391 03 Jun, 2010 23:13 pm
zvoncica Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka TOČAK MEDICINE VEČNOGA BIĆA 3 adminfob 32096 18 Jan, 2010 10:15 am
Satćitananda Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Zaboravljena Povest Zemlje 6 adminfob 37468 04 Jan, 2010 23:41 pm
majstor Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Tvorac i zemlja 2 adminfob 44577 11 Maj, 2008 23:06 pm
Vesna Pogledaj zadnje poruke
 
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom