"Tehnika" JA
Idi na stranu Prethodni  
1, 2
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » DUHOVNE TEHNIKE
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Petar iz Podgorice
Duhovni učitelj

Pridružio: 07 Jan 2009

Poruka Poslao: 14 Apr, 2009 20:50 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

JivanMukta ::
Petre i sam sam sebi cudan.. ne cudi da sam ostalima.. Wink Smile
Pozdrav tebi..

Elem.. JM je sasvim obican lik. Zivi i radi u BL, posle posla pije kafu i to pod obavezno (moj nasladji mehanizam).
Volim druzenja, volim proste i jednostavne ljude, koji su sasvim jasni u svom izrazavanju bez skivanja iza duhovnosti, materije, prijateljstva ili bilo cega drugog.
Iskreno i otvoreno je dovoljno da mi se obrati neko, jer i sam to volim i radim.
Eto nekoliko informacija.. nista specijalan lik ili ko zna sto.

Nekada sam bio iniciran u neke oblike tantre.. sada vise ne pripadam nikome. Nisam tantrik, niti jogi, ni meditant.. ni ovo ni ono.. samo JA.
Ali nekada koristim neke oblike tantre, joge ili meditacije ili tome slicno u svom ispoljavanju.

Citam ovaj forum redovno.. nekoliko tema koje pratim, ali rijetko pisem vise na bilo kojem forumu.

A sada pozdrav svim forumasima.. Smile

Uzivajte ljudi..

Ovo sa kafom mi te približilo.Kakvi su to ljudi koji ne razumiju ritual ispijanja kafe Very Happy
Ništa, moraću sad da čitam ovo što pišeš. A i volim neobične ljude. Very Happy
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Starcy
Duhovni učitelj

Pridružio: 09 Avg 2008

Poruka Poslao: 16 Apr, 2009 23:23 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Kad osetim JA, a pojavi se spontano kao spoznaja, to doživim kao snagu bujice, lavinu koja samo što se nije obrušila.

U tom momentu sam svesna koliko je moja Javna Ličnost samo bleda kopija onog JA, a pošto to JA nije za svakodnevnu komunikaciju, držim ga pod kontrolom... malo predugo, vremenski gledano.

Znam da osećaj ne dolazi iz ega, jer u stanju JA totalno sam kreativna, ta bujica me ponese kroz stvaranje i osetim se beskrajno slobodno. Ego nije kreativan, ego ume samo da plagira - najčešće sebe plagira sebe, oponašajući JA, jer je isto telo nosilac oba.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email MSN Messenger
JivanMukta
Na duhovnom putu

Pridružio: 14 Feb 2008

Poruka Poslao: 17 Apr, 2009 10:12 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Starcy ::
Kad osetim JA, a pojavi se spontano kao spoznaja, to doživim kao snagu bujice, lavinu koja samo što se nije obrušila.

U tom momentu sam svesna koliko je moja Javna Ličnost samo bleda kopija onog JA, a pošto to JA nije za svakodnevnu komunikaciju, držim ga pod kontrolom... malo predugo, vremenski gledano.

Znam da osećaj ne dolazi iz ega, jer u stanju JA totalno sam kreativna, ta bujica me ponese kroz stvaranje i osetim se beskrajno slobodno. Ego nije kreativan, ego ume samo da plagira - najčešće sebe plagira sebe, oponašajući JA, jer je isto telo nosilac oba.

Da.
Kada dodje do tog osjecaja JA nikako se ne zaustavljaj u njemu. Prodizi i dalje. Jer i osjecaj JA je posle ispoljavanja Prirode Svesti.
On je samo najblizi dio tvojoj Prirodi.

UM i tijelo fukcionise samo od sebe, ne brini kako ces funkcionisati.
Godinama mi je prepreka bila moj racio, jer mi je govorio kako cu funkcionisati u "ovom svijetu" ako sam u JA osjecaju.
Dok nisam probao da se pustim. Um radio svoj dio, tijelo svoj. A ako je potrebno, a bice u nekim situacijama, to JA se fokusira tacno u taj trenutak i mjesto gdje je potrebna tvoja potpuna paznja i funkcionises fantasticno.
Bice zanimljivo kako ce to ljudi da vide kada ti se to desi. Zapitas se jel se oni to zajebavaju ili misle ozbiljno. Smile

Osjecaj koji imas u toku dana kada si "konektovana" u Sebi, jeste kao da je na nekoliko metara oko tebe i unutar tebe u cijelom tijelu, kao da je ispunjeno da nista vise ne moze da stane, tim osjecajem JA.

Zanimljivo.. !
Vesna
Glavni urednik

Pridružio: 08 Jan 2008

Poruka Poslao: 14 Jun, 2009 16:38 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

...
Brate Jivane,
odličan ti je ovaj novi sajt http://www.budnost.com/
Pozdrav !

.
Bhairava Deva
Na duhovnom putu

Pridružio: 30 Maj 2009

Poruka Poslao: 14 Jun, 2009 22:18 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Za sada je jos u izgradnji. Imam radne tekstove koje sam htio staviti u knjigu prije nego sto sam odustao od nje i sada ih planiram malo preurediti i ubaciti na sajt.
A sa ostalim, tj. tekstovima za knjigu, ostavljamo za neke druge dane.

Ne zurim sa sajtom jer mislim da mu dam specificnu "notu".

Hvala na pohvali.. Smile
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » DUHOVNE TEHNIKE
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  
1, 2
Strana 2 od 2

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka NAJDELOTVORNIJE TEHNIKE KOJE KORISTITE... 188 Aleksandra-Caca 260961 18 Jul, 2011 22:36 pm
Aleksandra-Caca Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Tetoviranje maštom... Stihovi članova Foruma 228 Vakan Tanka 146002 01 Maj, 2011 00:16 am
woman Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka PUT SRCA... 89 Vakan Tanka 183474 23 Dec, 2010 05:49 am
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati ZORAN IZ ZEMUNA - Čitaocima koje to zanima (2008.) 2294 Vesna 2154391 08 Nov, 2010 01:48 am
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Deset Božijih Zapovesti- DRUGA ZAPOVEST 139 Vera Bojičić 98677 17 Apr, 2010 23:33 pm
woman Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka SVETA ZNANJA - MESTA MOĆI - dr sci. Ljubiša Stojanović 64 drugar 69409 17 Apr, 2010 13:58 pm
drugar Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka IZVODI IZ OBJAVA 73 plavizrak 67379 25 Apr, 2009 23:40 pm
plavizrak Pogledaj zadnje poruke

Home | Add to Favorites | Mapa sajta

Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)