|
|
 |
 |
Pogledaj prethodnu temu :: G ::
Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
5.element

Pridružio: 06 Feb 2009 Poruke: 1613 Lokacija: Zagreb
|
Poslao: 21 Nov, 2009 00:36 am Naslov: |
|
|
Izgleda mi i dalje kao i prije. Za mene su sve to iste energije i samo ih neopterećena duša i iskrena namjera i otvoreno srce mogu provađati-kanalizirati-svjedočiti ima-igrati se njima-vidjeti ih-spoznati ih-pomoći drugom da ih spozna-bez očekivanja zahvale ili bilo kakvih očekivanja. Sve je to TO samo je stvar vjere i stava ( povjerenja)
Osobno se ničim ne oduševljavam..sve me podjednako veseli ako pomaže drugima oko mene..meni nije važan naziv..već svrha i cilj. _________________ ..LJudsko srce nikad zadovoljno nije
( Stara narodna )
..I bolje da nije...
( 5.element ) |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
uspensky Hodočasnik

Pridružio: 11 Apr 2009 Poruke: 585 Lokacija: Kikinda
|
Poslao: 21 Nov, 2009 00:39 am Naslov: |
|
|
Slažem se sa tobom potpuno i drago mi je zbog tebe!  _________________ "Neka bude svetlost..." |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Grishka Tragalac

Pridružio: 31 Avg 2009 Poruke: 102
|
Poslao: 02 Dec, 2009 18:11 pm Naslov: |
|
|
Draga sestro, uspensky dugujem ti izvinjenje što sam te depolarizovao, mislio sam da je u pitanju muškarac zbog Pjotr Damjanoviča Ouspenskog učenika od Gurđijeva.
Pozdrav
p.s. Inače, danas je mena pa nejedem ništa pijem samo surutku od koza sira ,i zanimljivo i meni, urin mi je ugrejana surutka i po boji i po ukusu _________________ Sve je onako kako posmatramo . |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
|
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
 |
|
|
 |
|