Istorija Galaksije
Idi na stranu Prethodni  
1, 2, 3  Sledeci
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » DREVNE CIVILIZACIJE
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Aleksandra-Caca
Mesija


Pridružio: 23 Sep 2008
Poruke: 4803
Lokacija: U srcu svetlosti

 Poruka Poslao: 23 Feb, 2010 20:26 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Rotšildi su takođe poznati po agresivnom učešću u trgovini robljem iz Afrike, uvozeći robove u Severnu i Južnu Ameriku isto tako i za Karibe. Bili su veoma oprezni, nisu ih uvozili sa područja istočne Etiopije ili Sudana gde su bili smešteni potomci Solomona. Umesto toga koncentrisali su se na zapadnu i centralnu Afriku za nabavku robovske populacije. Rotšildovi su shvatili da bi podela USA kolonija povećala zaradu. Tako da su politički i finansijski podržali građanski rat. Ovaj građanski rat je bio samo globalna ceremonija koja će dovesti ropstvo na drugi nivo. Ovaj rat je dopustio da Sever pobedi i javno ukine ropstvo. Najbolji su robovi oni koji ne shvataju da su robovi, tako da je ovo bio potez koji će onemogućiti odupiranje.

Od građanskog rata bilo je još drugih ratova koji su bili usmereni prema globalizaciji. Špansko-Američki rat 1898-1899. doneo je mnogo zemlje za Američke illuminate, postavljajući veliki deo zemlje pod američku komandu. Prvi svetski rat je izazvan da promeni mapu Evrope isto tako kao i da testira biološku upotrebu oružja za budućnost. Ovo je povezano sa tim da se smanji populacija stanovništva, da bi se lakše mogla održavati kontrola. Svetski rat je takođe podloga za Nemačku ulogu u sledećem ratu. Drugi svetski rat je bio test za finalnu globalizaciju i projekat uništenja. Tako je stvoren da testira mašineriju za kontrolu uma, a to znači da se počne sa primjenom FLUORA koji slabi ćelije mozga i onemogućuje odupiranje autoritetu. To je uključivalo testiranje na robovima i proučavanje sposobnosti odupiranja, kao učenje masa da špijuniraju i prijavljuju jedni druge. Drugi svetski rat je doneo osnovne poene kojim su illuminati bili veoma zadovoljni.

Prvi su bili ti skriveni simboli koji su doneseni i prezentovani u javnost, a doneseni su iz podzemnih centara upravljanja u Tibetu i Egiptu; kao što je Kukasti Krst. Drugi je bio kreacija države Izrael, kao temelja za Novu Svetsku Religiju. Zadnji je bio stvaranje nuklearnog oružja kao dela globalne illuminatske ceremonije. Tokom drugog svetskog rata Nemci su potpomogli da se usavrši “seksualno ropstvo” čije je značenje bilo razmena i čuvanje informacija između elite. Seks robovi mogu biti i muškarci i žene, koji su seksualno programirani korišćenjem “Wilhelm Reich” procedure, koja je nelegalna u USA, ali je koriste illuminati i tamošnja vlada.

Ova vrsta robova isporučuje poruke i održavaju svoje uspavano stanje podsvesti pod kontrolom. Seks robovi su napunjeni određenim informacijama ili funkcijama koje su ubačene kroz različite seksualne akte i usputnim drogama. Ove informacije mogu biti oslobođene samo kroz ponavljanje tih seksualnih akata sa određenom osobom, ili metom. Oni su trenirani da poznaju određene reči ili stvari, koje će ih aktivirati ili reprogramirati. U proteklim godinama bilo je dosta slučajeva kada su mlade žene prijavljivale da su bile seksualni robovi za veoma uticajne političke figure. Mnogi su bili iskorišćeni kao kuriri, za prenos informacija illuminatima. Robovi se nalaze u bezosećajnom stanju, tako da za njih nema uživanja u seksualnom činu; najvažnija je dužnost koju moraju da obave. Mnogo puta su ovi robovi iskorišćavani od strane osoba koji liče na mete, tako da su ih primoravali na stalan seks. To je žalostan život.

Krajem Drugog svetskog rata, jedan od tri glavna illuminatska rituala je završen. A to je bila nuklearna eksplozija 1945. godine, na 33 paraleli, što je bio napad na Japan. Ova eksplozija je bila simbolična, predstavljajući simultanu kreaciju i uništenje materije i energije. Godina je bila simbolična takođe. U numerologiji, 1 + 9 =10, što prestavlja 10 aspekata Božanskog Uma. Brojevi se dalje lome do 1 + 0 = 1, što predstavlja novi početak. Nastavljajući, 4 + 5 = 9, a predstavlja kraj ciklusa. Simbolično, svi delovi predstavljeni u ovom završetku ciklusa su samo priprema za novi početak koristeći novu kreaciju Božanskog Uma. Naravno, cilindar bombe koji je sadržavao materijal koji još uvek nije obelodanjen od strane vlade, a za koji se veruje da je bila čista čelična ploča, i navodno je bila iste fizičke dimenzije kako Kabala opisuje bića zvana Golemi. Kabala je drevna Hebrejska metafizika, koja je sastavni deo illuminata kroz vekove. Golemi su bića koja su korišćena kao robovska energija. Veoma je moguće da je ova eksplozija bila samo simbolični ritual za stvaranje nacije Golema.
_________________
"APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Aleksandra-Caca
Mesija


Pridružio: 23 Sep 2008
Poruke: 4803
Lokacija: U srcu svetlosti

 Poruka Poslao: 23 Feb, 2010 20:27 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Drugi svetski rat je dozvolio evropsko-američkim illuminatima da unište japanske illuminate koji su imali težnju za globalnim vladanjem. Japanska kraljevska porodica, predstavljena Imperatorom Hirohitom, uvek je bila odbacivana kao nelegitimna od strane 13 vladajućih familija. Japanci su tvrdili da su direktni potomci Lemurijaca i čistokrvnih Reptila. A evropsko-američki illuminati su tvrdili da su ovi u stvari potomci iz nižih delova Drako hijerarhije. Ova niža klasa je podrazumevala radničku klasu, koja nije imala nikakvog političkog uticaja. Evropsko-američki illuminati su takođe tvrdili da su Istočni Indijci pripadnici niže klase u Drako hijerarhiji. Ovih 13 vladajućih porodica su tvrdili da su bela koža i svetla kosa glavni pokazivači elitnih karakteristika.

Januara 17, 1994. Japanci šalju seizmički talas prema Kaliforniji. Tačno posle godinu dana, januara 17, 1995. grad Kobe u Japanu je bio uništen zemljotresom. Kobe je bio Japanski centar za elektromagnetno oružje. Evropsko-američki Iluminati neće tolerisati neprilike na svojoj strani. Uništenje Japana i njegove illuminatske porodice će se nastaviti u nadolazećem periodu. Svake godine illuminati održavaju sastanak da bi planirali i završili glavne zadatke koji su započeti pre više milenijuma globalne kontrole i dominacije. Sredinom 1850-ih su odredili kao datum svog uspeha i kompletne dominacije godinu 2000. Ali promašaj izbora Džordža Buša Juniora za predsednika je bio znak da su na meti. Javna lekcija građanima je bila da ne biraju svakoga za predsednika! Čak su i illuminati shvatili da će im biti teško ostvariti svoje zamisli.
DRAKOStvorena od strane E.T. grupe, kreatora koji su putovali nazad u vreme i svemir sa genetičkim materijalima da bi podržali raspad Lirijanske civilizacije. Sa sedam različitih tipova Drako rasa, vođe grupa su sedam do osam stopa visoki (214-243 cm) krilati Reptili. A njih prati slika ratnika i porobljivača planeta. Vitkiji i četiri do pet stopa visoka (121-152 cm), Drakonska vrsta slična gušterima je preferirala otmice. Uvredljiva i bez imalo osećanja, Drako bića ne obraćaju pažnju i brigu za druge civilizacije. Većina Drakonaca su androgini i reprodukuju se kloniranjem. Jedna posebna grupa sastavljena samo od muškaraca koja osvaja. Zemljin Mesec je Drakonski planetoid smešten u orbiti eonima, tokom vremena Lemurijanske kolonizacije. Sa namerom da razdvoje i osvoje, oni su poznati po svojoj brutalnosti, kao što je poznato sposobni su da zagreju okeane do ključanja, i spale zemlju. Drako poseduje puno baza pod Zemljom i kolonije na Veneri. Drugi Mesec je stacioniran iznad Zemlje. Stigao je zajedno sa Hal-Bopovom Kometom 1997. Ovo su čisti Reptili. Hibridi, Illuminati drže kontrolu nad Zemljom.Preuzeto sa :
http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=203250http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=203250
_________________
"APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Aleksandra-Caca
Mesija


Pridružio: 23 Sep 2008
Poruke: 4803
Lokacija: U srcu svetlosti

 Poruka Poslao: 23 Feb, 2010 20:34 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

OVDE MOŽETE SAZNATI

ZAŠTO NIKAKO NE MOŽETE DA SE PROSVETLITE I PORED SVIH NAPORA,

KO VAS I KAKO SPREČAVA U TOME :http://www.ivantic.net/Ajk_i_zavere.htm
_________________
"APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Aleksandra-Caca
Mesija


Pridružio: 23 Sep 2008
Poruke: 4803
Lokacija: U srcu svetlosti

 Poruka Poslao: 24 Feb, 2010 15:16 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Dobar blog !


http://zanimljivi.blogger.ba/arhiva/2007/12/link.htm


Obavezno pročitajte odatle ISTORIJU GALAKSIJE ( posebno IV deo )
_________________
"APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Almsivi
Majstor


Pridružio: 30 Jan 2008
Poruke: 1135
Lokacija: Fizicki svet

 Poruka Poslao: 24 Feb, 2010 22:38 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Koja masa texta. Very Happy

Sve ok. Izgleda taj blog dobar. Smile
_________________
.. Bitno joj je da sada, u ovom trenutku, ume da prepozna sebe na mapi svemira. ..
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Yahoo Messenger MSN Messenger
Šomika
Tragalac


Pridružio: 27 Jan 2009
Poruke: 138

 Poruka Poslao: 16 Mar, 2010 16:08 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Dobar blog sa mnogo zanimljivog teksta.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Almsivi
Majstor


Pridružio: 30 Jan 2008
Poruke: 1135
Lokacija: Fizicki svet

 Poruka Poslao: 16 Mar, 2010 18:18 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Pre par godina sam procitao ovu "Istoriju Galaxije" sa velikim uzbudjenjem.

Ali to je bas mali deo price, sa dosta rupa. Ok.

Ako si postavimo pitanja, sta je bilo pre Lyrana? Itd.
_________________
.. Bitno joj je da sada, u ovom trenutku, ume da prepozna sebe na mapi svemira. ..
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Yahoo Messenger MSN Messenger
valen
Majstor


Pridružio: 11 Nov 2009
Poruke: 1113

 Poruka Poslao: 16 Mar, 2010 19:14 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

  
Almsivi ::
Pre par godina sam procitao ovu "Istoriju Galaxije" sa velikim uzbudjenjem.

Ali to je bas mali deo price, sa dosta rupa. Ok.

Ako si postavimo pitanja, sta je bilo pre Lyrana? Itd.


U pravu si Almsivi.
Svi smo manje vise upoznati sa ovakvim tekstovima,hit su na netu.Ima puno rupa,dobro si primetio a meni je jedan od najvecih nedostataka u vezi slicnih prica o channeling seansama taj,kada neka visa bica iz drugih dimenzija nama govore ovakve cinjenice a pri tom se tako mocna ne pojavljuju ni u kakvom obliku.Najblaze receno,cudno Exclamation
_________________
jedi ,moli ,voli .
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Yahoo Messenger
MarkoJakšićPridružio: 26 Dec 2008
Poruke: 1318
Lokacija: Pancevo

 Poruka Poslao: 13 Apr, 2010 10:01 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

http://krishnatube.com/video/238/Mysteries-of-the-Sacred-Universe


:)
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora Yahoo Messenger MSN Messenger
The_GamePridružio: 07 Apr 2011
Poruke: 17

 Poruka Poslao: 27 Apr, 2011 00:01 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Zanimljiva knjiga...Mislim da je u sustini kvalitetna i dosta istinita
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
alex radovic
Mistik


Pridružio: 12 Okt 2009
Poruke: 1814
Lokacija: Smederevo

 Poruka Poslao: 27 Apr, 2011 01:04 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

danas razmisljam gde da postavim knjigu, ne o istoriji galaksije, vec o istrazivanju istporije naplaneti zemlji, koja se opisuje na neke milione godina, hahaha
ali kao nauco istrazivanje, sa dokazima.


[b]Ljudska devolucija

Michael A. Cremo

drugi deo knjige - Zabranjena arheologija

free skidanje knjiga na sajtu:
http://www.plavidecak.org/ostale-knjige.html?start=8


U svome kontroverznom bestseleru 'Zabranjena arheologija' Michael A. Cremo i Richard L.Thompson izneli su dokaz koji upućuje na to da ljudi na Zemlji postoje već stotinama miliona godina. [/b]

Takav zapanjujući dokaz koji protuslovi darvinističkoj teoriji evolucije stvorio je veliko pitanje: "Ako se nismo razvili iz majmuna, odakle onda potičemo?" Ljudska devolucija je definitivni odgovor Michaela A. Crema na to pitanje: "Nismo evoluirali iz materije, nego smo devoluirali, ili sišli, iz domene čiste svesti - duha." Temeljeći svoj odgovor na modernoj nauci i predanjima mudrosti, uključujući vedsku filozofiju drevne Indije, Cremo drži da pre nego li postavimo pitanje: "Odakle potiču ljudska bića?" najprije promislimo o tome šta je ljudsko biće. Velik deo 20. veka većina je naučnika smatrala da je ljudsko biće naprosto kombinacija običnih fizikalnih elemenata. U 'Ljudskoj devoluciji' Cremo kaže da je razumnije pretpostaviti da je ljudsko biće kombinacija triju različitih supstancija: materije, uma i svesti (duha). On pokazuje da je čvrst naučni dokaz koji potvrđuje da istančani element uma i svesnog "ja" mogu postojati neovisno o telu - sistematski istiskivan iz prihvaćene naučne struje, i to procesom filtracije znanja. Ističući da su ljudska bića kombinacija materije, uma i svesti, Cremo se otiskuje na kozmičko putovanje kroz velike zagonetke vremena i prostora, od prekambrijskih mikrofosila, do crnih rupa i nadljudskih bića, razotkrivajući tako da je sam kozmos podeljen na odgovarajuće domene kojima upravljaju obična materija, istančani element uma i čista svest. 'Ljudska devolucija' opisuje kako "ja" izvorno postoji na nivou čiste svesti, u harmoniji s osobnim izvorom svih svesnih bića. Kada svesno "ja" prekine vezu s izvorom svih svesnih bića, ono se prekriva nižim energijama uma i materije. Cremo to naziva devolucijom. No, devolucija može biti i obrnuta, i procesom duhovne evolucije svest se može vratiti u svoje izvorno, čisto stanje.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
Nosferatu
Majstor


Pridružio: 12 Apr 2010
Poruke: 1024

 Poruka Poslao: 27 Apr, 2011 02:33 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Uhvatio si se dobre teme Alex.Sta mislis kako to da su dinosaurusi svi nestali a ljudi kao preziveli?Zar reptili nisu majstori u prezivljavanju?Pa oni osete dan pre ljudi sta ce da se desi!Plivaju bolje nego ribe.Ali ne,kao oni su svi stradali a ljudi izasli iz nekih rupa.Kao da dinosi nisu ziveli u nekim rupama,ne,ziveli su na drvecu.I kako to da su pronadjeni fosili raznih insekata indenticno isti kao sto danas izgledaju?Bolje da idem u waldorf nego da ucim darvina.Po darvinu je moguce da postoji spajdermen.Za par godina cu da se pretvorim u bicikli.Very Happy
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 28 Apr, 2011 05:08 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

       
Nosferatu ::
Za par godina cu da se pretvorim u bicikli.Very Happy

Ti brate stvarno mnogo voliš da voziš bicikl Very Happy
_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Nosferatu
Majstor


Pridružio: 12 Apr 2010
Poruke: 1024

 Poruka Poslao: 28 Apr, 2011 12:49 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Ovo je evolucija sestro:D

 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
The_GamePridružio: 07 Apr 2011
Poruke: 17

 Poruka Poslao: 02 Maj, 2011 22:54 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Dopada mi se ova knjiga,slazem se sa misljenjem autora,nije mnogo ulazio u detalje ali zna sustinu cega govori
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » DREVNE CIVILIZACIJE
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  
1, 2, 3  Sledeci
Strana 2 od 3

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka JAHAČI APOKALIPSE 583 ENEMOON 274957 23 Avg, 2011 19:53 pm
ENEMOON Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka OBJAVA - Evolucija ljudskog tela i planete Zemlje 3 Vesna 6692 16 Dec, 2010 18:54 pm
bbrozo12 Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Misli, anatomija Čoveka 16 Giba 10269 10 Dec, 2010 18:09 pm
Almsivi Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka SVETA ZNANJA - MESTA MOĆI - dr sci. Ljubiša Stojanović 64 drugar 51675 17 Apr, 2010 13:58 pm
drugar Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Zaboravljena Povest Zemlje 6 adminfob 36704 04 Jan, 2010 23:41 pm
majstor Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka SVETA ZNANJA - SVETLEĆE TELO - dr sci. Ljubiša Stojanović 73 drugar 34014 05 Dec, 2009 11:13 am
drugar Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka HRAM ČOVEKA 14 Vakan Tanka 7038 25 Sep, 2008 21:56 pm
Vesna Pogledaj zadnje poruke
 
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom