SIRIJANSKA OTKRIVENJA
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » OBJAVLJIVANJE SE NASTAVLJA
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 01 Apr, 2008 14:54 pm    Naslov: SIRIJANSKA OTKRIVENJA
Odgovoriti sa citatom

.
SIRIANSKA OTKRIVENJA - PRVI DEO
(Materijal dobijen channelingom sa Sirius A bićima)

Preneseno sa http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/
(Autor Dalibor Mladenović - Enoch)

Forum o Sirius A bićima:
http://www.sirius-a.nu.mu/


Sirius A bića


NAPOMENA : Možda će ponešto od iznesenog materijala biti nepovezano ili prožeto naizgled eklektičkim mislima. Pošto sve ovo pišem iz glave i pozivam se na sjećanja, kao i na segmente spoznaja, molim one koji će pokazati interes na čitanje navedenih materijala, da budu stpljivi i tolerantni prema mojoj svojevrsnoj struji svijesti. Također, uzimam u obzir da su neke informacije mogle biti distorzirane usljed krivog vlastitog tumačenja ili pogrešne percepcije. Hvala.

U UNIVERZUMU ( Univerzumu svih Univerzuma - kako fizičkih tako i astralnih ) postoje dva vječita stanja koja su u stalnoj interakciji, a to su RED i KAOS. Kada bi u UNIVERZUMU postojao samo RED i kada bi put Svjetlosti bio jedini način odabira, UNIVERZUM bi bio jedno nadasve dosadno i ustaljeno mjesto bez ikakvih ciljeva, gdje bi entiteti provodili vječnost znajuću šta će se sve dešavati sa njima i zaobilazeći sve prepreke pošto navedene prepreke ne bi ni postojale. Za bilo kakav napredak prepreke su nužne i osnovne. KAOS je zbir prepreka koji služi kao dio Božanskog Plana da bi entiteti rasli kroz nivoe postojanja, stapajući se sa Izvorom i opet se vračajući na druge misije sa novim izazovima i preprekama. Ne postoji prvi Univerzum, već UNIVERZUM koji je bio, je i bit
će. UNIVERZUM koji obuhvaća sve Univerzume koji su bili, jesu i koji će biti. Neki od tih Univerzuma su pod vladavinom REDA, neki pod vladavinom REDA i KAOSA, neki pod vladavinom KAOSA i REDA, dok se neki nalaze pod čistom dominacijom KAOSA.

Naš fizički Univerzum nalazi se pod dominacijom KAOSA i REDA dok se naša Galaksija nalazi pod dominacijom KAOSA koji se opet počeo vračati RED. Koliko god izgleda za su RED i KAOS potpuno nepovezani međusobno, oni su samo dvije strane istog novčića zvanog ZAKON, tj. ZAKON UNIVERZUMA ili ZAKON JEDNOG. JEDAN ( IZVOR ) nije stvorio sav život u Univerzumima, već entitete koji su sami počeli stvarati entitete i tako unedogled. Svim entitetima data je mogućnost izbora - hoće li odabrati RED ili KAOS, ili će balansirati između njih u namjeri da se stvore takozvani podbalansi, tj. bezbrojne nijanse raznih mogućnosti prelaska iz REDA u KAOS i iz KAOSA u RED. Jedini pravi put do Izvora je put Svjetla. Put Svjetla i RED nije jedno te isto. RED može voditi ka Svjetlu, a i ne mora. KAOS ne mora voditi ka Svjetlu, a i može. Uvijek su u pitanju nijanse i upotreba.

Pravila ili Principa Infinitivnosti. Nista nije Definitivno. Sve je Infinitivno. Infinitivno može biti Definitivno kao što dugoročno može biti kratkoročno i obrnuto.Univerzumi nastaju, razvijaju se i nestaju u cikličnim ( kružnim ) procesima koji su dio većeg - evolucijskog procesa kada se dva ili više Univerzuma spoji i počne tvoriti cjelinu, odbacujući elemente KAOSA da bi se putem REDA počeo stvarati novi KAOS koji bi doveo do novog REDA. Ovo nema veze sa kabalističkim, telemitskim i alkemijskim shvaćanjem Univerzuma kroz prizmu KAOSA u obliku Velikog Ništavila ili Velike Praznine.
Do spomenutih interpretacija došlo je usljed šture okultno /magijske interpretacije i korištenja Ključeva Enoha u svrhu vladavine Čovjeka nad samim sobom i drugima, kao i naivnom vjerovanju Čovjeka, usljed vlastitog slijepila, da može kontrolirati više entitete koji vole raditi po sistemu " zavadi pa vladaj ", zatim, demagogije spram Čovjeka i ostavljanja dojma da se njima vlada dok su u stvari oni ti koji vladaju onima koji bi željeli vladati ( tj. misle da vladaju ) njima. Simbolika i nepotrebni simbolizam u svemu što nas okružuje na mnogim razinama, samo je odraz spomenute okultne magije i neizbježnih rezultata po samog čovjeka koji se bavi njome. Simbol je jedno dok je simbolika simbola koji već ima određeno značenje, nešto sasvim drugo. Rene Guenon je opisao križ kao sjecište astralnog ( okomica ) sa fizičkim svijetom ( horizontala ). Možemo li pretpostaviti da je križ samo loša interpretacija ankha koji prezentira isto to, samo što je gornji dio okomice razgranat u dva dijela i prezentira RED i KAOS da bi donja strana okomice prezentirala ZAKON.
Križ prezentira samo mješanje REDA i KAOSA i gornjoj okomici i prestavlja vrlo lijepo izvitopereni pogled na ljudsku percepciju spoznavanja šta je to RED a šta je to KAOS te često brkanje simbolizma anđeoskog i demonskog . Anđeoski i demonski oblici postojanja, naravno da nisu jedini, već jedni od beskonačno mnogo njih, ali to bi moglo objasniti često mješanje Mraka ( Tame ) sa Svjetlošću. Kako se Svjetlost najbolje vidi u Mraku, tako se i Mrak najbolje vidi na Svijetlosti. Iako nisu svi anđeoski entiteti dio REDA kao ni svi demonski dio KAOSA, postoje entiteti koji su zaduženi za RED i oni koji su zaduženi za KAOS. Prvi oslobađaju i pomažu da se individualno sagledaju prepreke i da se savladaju, drugi zatvaraju i pomažu da se kolektivno postavi što više prepreka i da se što teže savladaju ili po mogučnosti uopće ne savladaju.

Da bismo uopće shvatili na koji način funkcioniraju ovaj Univerzum i drugi Univerzumi, koja je naša stvarna svrha i na koji način opčenito funkcioniramo u fizikalnoj relnosti, potrebno je prije svega shvatiti jednu malu ali vrlo bitnu činjenicu, a to je da sve što smo teorijski usvojili do sada, predstavlja samo jedan vrlo vrlo mali dio koji sačinjava veći dio. O cjelini ovdje neće biti ni govora, pošto je pričanje o bilo kakvoj cjelini u čistoj suprotnosti sa poznatim Zen Budističkim aksiomom : " Tao koji se pokušava objasnit riječima više nije
Tao ". Da se vratimo malo na teorijsko znanje i potencijalno pitanje zašto teorijsko znanje ne može sačinjavat cjelinu. Da može, svi bi znali sve. Ovako, svi znamo da je znanje strahovito relativna stvar i da teško da obuhvaća samo ono što bismo mogli nazvat intelektom.
Znanje je stvar transcedentalne prirode u kojoj bismo kao imperativ mogli staviti spoznajni proces. Spoznajni proces dio je nekoliko procesa koji se konstantno i kontinuirano odigravaju u našem emotivnom centru ili srčanoj čakri. Bilo koju knjigu da čitamo, bez spoznajnog procesa riječi ostaju uvijek samo riječi. Pročitano zaboravljamo. Spoznajno usvajamo i pamtimo. Netko nam može pričati o čevapima, slaboledu ili sexu cijeli život, možemo pročitati na tisuće knjiga teorija o tome, ali dok sami ne probamo, mi ne znamo o čemu se tu radi. Na isti način, možemo pročitat na tisuće knjiga o duhovnosti, meditaciji i transcedenciji opčenito, ali, bez da smo išta od toga osjetili, uvijek ćemo biti zatvoreni u vlastitu tranziciju i puštat malo malo druge ili vanjske utjecaje da nam odgovore na ona pitanja koja možemo na određene načine pronaći unutar sebe samih.

Utjecaj literature na spoznajni proces


Literatura je, kao što nam je svima manje više poznato, jedan vrlo bitan medij preko kojeg možemo doznat sve i svašta. Kao što sam već pisao u prvom dijelu pod nazivom VRLO VRLI NOVI SVIJET , u svemu je najbitnije individualno sagledavanje bilo čega napisanog i vlastito odabiranje onoga što negdje duboko iznutra smatramo ispravnim, točnim, korektnim i po mogućnosti istinitim. U prvom dijelu bio sam dosta kritičan prema takozvanim " nuditeljima istine " i načinima pojedinaca da svoju vlastitu percepciju ture ostalima kao imperativ jednog složenog empirijskog spoznajnog procesa, ili barem onoga za što oni smatraju da to isto predstavlja. U nemalom broju slučajeva događa se to da oni koji tvrde da znaju istinu i da su im poznati putevi istine, na vrlo zapanjujuć način u rekordnom roku uspijevaju okupiti okolo sebe zavidan broj pristaša i onih koji se u potpunosti slažu sa svime o čemu njegov " guru " priča, a da pojedinac nije prije provjerio ili bar pokušao otkriti na koje načine funkcionira njihov " unutrašnji sat " i u kojoj je mjeri usklađen sa " satom " onoga koga smatra svojim duhovnim vodičem.

Kada meni netko, recimo, kaže " ja ZNAM " neke " stvari " ja ga samo priupitam na koji način je došao do njih. Odgovori su obično, gotovo uvijek u stilu " pročitao sam, rekli su mi, znam ljude koji znaju ljude koji znaju ljude koji znaju one ljude koji znaju.... ili saznao sam od nekog meni kredibilnog izvora ". Nice, ali osobno ću prije popričat sa čovjekom koji je svjestan one stare gnostičke : " Znanje nije znati o NEČEM, nego znati NEŠTO ". Dakle, prije ću sjest i popričat sa nekim tko je vlastitim snagama i na temelju svog vlastitog truda došao do nekakvih odgovora, nego sa nekim tko je na temelju neke knjige prvo navedenih jedinki, došao do odgovora za koje je spreman / spremna i " život dati ". Literatura je,daklem, u najboljem slučaju, samo zbir informacija iz druge ruke, a ljudi su skloni na nevjerojatne načine mistificirati banalno a banalizirati i trivijalizirati mistično i trancedentalno !

Uvod

Dosadašnjim surfanjem po internet stranicama, prošao sam mnoga virtualna mjesta na kojima se nudi istina i gdje se članovi ponašaju gore od pripadnika neke religiozne sekte, tvrdeći da je upravo ona njihova istina - istina nad istinama. Nova Mojsijadа ( tj. Mojsije u množini ), ohrabrena onima kojima vlastiti svijet počinje kada se konektaju na internet i kliknu na link svog omiljenog foruma, započinje svoj osvajački pohod gazeći sve pred sobom i mičući sa puta one koji se ne uklapaju u njihovu verziju istine.

Dva najinteresantnija mjesta na koja sam naletio u svojim potragama za popunjavanje rupa u vlastitom znanju, bila su dva metafizička foruma koja nude prilično velik broj činjenica i stvarno mogu biti korisni u prikupljanju određenog broja informacija, no, nakon nekogvremena čovjek shvati da nakon što prođe kompletan materijal i jednog i drugog foruma, da se stečene informacije trebaju na određene načine apsorbirati. I tu po meni nastupa osnovni problem. Naravno, za taj problem postoje riješenja ponuđena na svakom forumu ponaosob, no ipak, neke vlastite nedoumice navele su me da pratim svoj vlastiti put i pazim da ne zabrazdim preduboko u bilo koji koncept na dva ponuđena foruma. I mislite da nisam ?

Nakon nekog vremena shvatio sam jednu najbitniju stvar - plutao sam po moru informacija iz druge ruke, od kojih su mi neke pomogle a druge vrlo odmogle. Oba foruma imaju malo malo pa čisti religijsko dogmatski koncept. Kao što katolici smatraju heretikom i nevjernikom svakog tko se puno propitkuje i nije zadovoljan sa svim što je ponuđeno, tako se i na navedenim mjestima vodi pravi mali rat tko je u pravu a tko u krivu, tj. preslika rata ili rat iz druge ruke, pošto se onaj malo " praviji " rat vodi između onih koji su informacije dobili iz prve ruke. Ovako, idemo redom. Kredibilan izvor broj jedan tvrdi da je bilo kakvo preveliko propitkivanje stvar manipuliranosti od strane hipotetskih entiteta koji su se nadvili nad ljudski rod poput poliesterske vrećice, dok drugi kredibilan izvor tvrdi da je svako propitkivanje stvar manipuliranosti od strane hipotetskih entiteta koji su se nadvili nad ljudski rod poput poliesterske vrećice. U redu. Sve je ok i sve štima, no, postoji jedna mala caka u svemu tome. Kredibilan izvor broj jedan smatra da je kredibilan izvor broj dva manipuliran dok kredibilan izvor broj dva smatra isto za kredibilan izvor broj jedan. Primjećuje li netko tu da nešto duboko ne štima u svemu tome ? No, to nije sve ! Ljudi se hvataju ili jednog ili drugog izvora i prihvaćaju SVE što taj izvor nudi. Oni koji su našli ponešto ili, nedaj Bože, povezali neke segmente obaju ili više izvora, postali su nepoželjni na onim mjestima, pazite sad, koja tragaju za znanjem i istinom.
Tako da nije nimalo čudno da se na rat iz prve ruke nastavlja rat iz druge ruke, pa treće pa tako dalje i dalje i dalje. Kada sam počeo shvaćati da je jednostavno najbolje maknut se i
sačuvat vlastito dostojanstvo u najezdi ego manijaka koji pate od kompleksa vođe i njihovih poltrona koji pate od kompleksa da ih vode ego manijaci koji pate od komleksa vođe,
zapitao sam se " zašto slijepci prate slijepca koji prati većeg slijepca a svi idu prema tome da progledaju, kada mogu pratiti sami sebe najprije si priznajući da je najbolje da sami odrede šta sačinjava slijepilo a šta sačinjava progledanost ?! ".

U međuvremenu, doživio sam ono što bi se u najblažu ruku moglo objasnit kao kundalini aktivacija, iako tu ima još mnogo mnogo toga što je vrlo teško, čak i nemoguće za objasniti i opisati. Nakon nekog vremena počeo sam viđati visoke svjetlosne entitete oko sebe i doživljavati stvari koje nikako ne bi mogao opisati riječima. Ono o čemu ću pričati u nastavku nadilazi percepciju mnogih, pogotovo onih koji su naučeni da se u nedostatku vlastite percepcije i vlastitih spoznaja, hvataju za tuđe i uzimaju ih zdravo za gotovo. Do većine informacija smo ja i meni uzak krug ljudi došli upravo channelingom sa višim entitetima različitog energetskog intenziteta i koji obitavaju na različitim frekvencijskim razinama.

Kao prvo, oni koji tvrde da je channeling kanal koji je sklon manipulaciji, njih se ionako ne može uvjerit u suprotno. Svako ima pravo mislit što hoće, no, ipak, jedna mala digresija mogla bi se pokazati itekao kvalitetnom ako pretpostavimo da su i oni najveći neprijatelji channelinga do većine svojih informacija došli upravo putem channelinga, koliko god da oni tvdili da su u pojedinim podzemnim i nadzemnim bazama određenog profila, imali kontakt oči u oči. Opet, neka svatko misli što želi. Oni koji, opet, channeling pokušavaju objasniti psihološkim procesima, mentalnim bolestima, pretjeranom imaginacijom, što drugo reći nego ili da preskoče ovaj materijal ili im jednostavno poželjeti dobru zabavu.

Opet, ako netko smatra da jedna mala grupa ljudi iz jednom malog balkanskog mjesta ne može za razliku od onih sa drugih kontinenata imati čeneleng ili da nisu dovoljno zreli za to, ili da su bili pod utjecajem manipulacija od strane hipotetskih entiteta koji su se nadvili poput poliesterske vrećice nad ljudski rod, ili da smo manipulirani ili programirani raznim programima za dolazak nove ere, novog doba, nove religije i tako dalje...ja vam želim dobar tek dok budete čitali ovaj materijal.

Energija koja je prevladavala kod pojedih seansi sa pojedinom skupinom entiteta bila je vrlo anomalična i varirala od skupine do skupine kao i od mjesta do mjesta i utjecaja koji su pokušavali upadati ili upadali u kanal. Ujedno, da bih se unaprijed ogradio od pitanja pojedinih " teoretičara "...pročitao sam knjigu od Dr. Karle Turner " Masquerade Of Angels " i još hrpetinu pojedinih materijala koji bi mogli upučivati na manipuliranost, programiranost itd., no, zamislite, još uvijek mi sve to ne igra nikakvu ulogu, pošto smatram da svi ti materijali prilično jednodimenzionalno i vrlo separatistički u hermetički
zatvorenom sustavu mogu itekako represivno djelovati na svijest pojedinca, unatoč tome što ih je većina iskreno namijenjena implikaciji prema osvještenosti.

Bilo kako bilo, imat ćete uskoro priliku pročitati još jedan u nizu channeling sažetaka i informacija koje smo dobili od Sirius A svjetlosnih entiteta koji su se pod raznim imenima do sada nazivali i opisivali u ostalim channeling materijalima i koji su, kako osobno smatramo, najzaslužniji za većinu informacija dobijenih iz raznih channeling materijala.

Nadalje, dosta informacija dobili smo od reptilskih entiteta koji se nalaze u jednoj orbitalnoj stanici koja kruži oko Zemlje, kao i nešto sitno informacija od Ari lavljih bića, visokih atralnih entiteta i još sitnije informacija od rase greyseva. Koliko će tko vjerovat u ono što će narednih dana, tjedana i mjeseci pročitati na ovom blogu, a koliko će se držati informacija do kojih je došao / došla iz drugih channeling i inih materijala, nije do mene ni do nas koji stojimo iza ovoga.

- Sledi nastavak-

.


Poslednji put izmenio Vesna dana 11 Jun, 2010 13:38 pm, izmenio ukupno 7 puta
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 04 Apr, 2008 01:58 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

SIRIANSKA OTKRIVENJA - DRUGI DEO


Priče o reptilima i raličite interpretacije istih, puštene su planski i smišljeno u javnost da bi se prikrila jedna puno gora istina, a to je vladavina nižih i viših astralnih demona u našoj fizikalnoj ravnini postojanja, te manipulacija od niza demonskih i inih entiteta koji se hrane našim energijama.
Reptili u unutrašnjosti Zemlje i u našoj Galaksiji samo su mali odraz jedne civilizacije čiji je mali dio jednom naseljavao površinu Zemlje, te koji danas manje više samo promatraju šta se dešava na ovom strateški bitnom mjestu iz kojega je nastao i nastaje novi Univerzum. Postoje reptili u strahovito malom broju, koji su umješani u poslove raznih kozmičkih i zemaljskih vlada u vezi otimanja ljudi u vidu eksperimentiranja na njima. Jednako kao i Greysi, iako su oni malo slojevitja priča od samih reptila. Greysi nisu toliko pod reptilskom vladavinom koliko su pod vladavinom više sila, dok su po drugoj strani potpuno samostalni pri obavljanju prljavih poslova za razne kozmičke i zemaljske vlade. Ljudi, suočimo se sa činjenicom da se demonima lakše hraniti našom energijom i da ne trebaju nikakva svemirska pomagala da bi to učinili.

Reptili su više orijentirani eksperimentiranju na ljudima sa većim postotkom reptilske genetike u svrhu eventualnog produživanja ljudsko / reptilske vrste u obliku hibrida, kojih danas po svijetu hoda već pozamašan broj a čije stvaranje i usavršavanje traje tisućama godina. Spoj reptilskog i ljudskog genoma samo je jedan od minornijih spojeva kakvi se pokušavaju kreirati od pojedinih više ili manje humanoidnijih rasa, nama pretežno nenaklonjenih i čovječanstvu potpuno nepoznatih. Većina ih to radi zbog svoje fasciniranosti mesom i tijelom...manje dušom. Otmice Greysa mogu biti daleko različitije ( ovisno o agendi ) i u nebrojenim postocima učestalije od otmica iskomercijaliziranih reptila.

Već sam u prvom dijelu VRLO VRLI NOVI SVIJET pisao o tome da je Čovjek savršena božanska kreacija. Viši entiteti koji su simultano povezani sa svakim od nas, tj. MI kroz različite oblike simultanih postojanja kroz dimenzije, denzitete i stupnjeve svijesti, utječemo uzajamno jedni na druge po uzoru na hermetički princip - " kako gore tako i dolje, kako dolje tako i gore ". Ponekad, kompletan životni rad pojedinca ili cijele skupine ljudi, bilo o kojem području da se radi, može ( putem višeg Plana ) nastati zbog jedne jedine osobe ili više njih, kako bi im se otvorilo oči ili, po drugoj strani, kako bi im se pažnja skrenula u drugom smijeru. Ovdje prejudiciram na razne materijale metafizičkog, duhovnog i konspirativnog sadržaja koji, osim što u sebi kriju masu pitanja, istovremeno daju i odgovore na njih, što i nije loše, ali je loše što se ti odgovori smatraju potpuno istinitima, za što smatram da ima više veze sa egom autora ili njegovih sljedbenika, nego sa opservacijom proučavatelja.

Tako da u dosta slučajeva ispada, da svi materijali koji koji govore o ljepoti, ljubavi i duhovnoj uzvišenosti, pripadaju sferi New age manipulacije. Ukratko, čovjek koji teži uzvišenom idealu ljepote, ljubavi i slobode, manipuliran je od strane " onih " koji mu to uskraćuju, pa bi se svaki čovjek trebao oduprijeti toj manipulaciji i težit uzvišenom idealu ljepote, ljubavi i slobode. Ako to nije paradoks, onda ne znam što jest.

U tom slučaju, ako nešto postavimo kao aksiom i damo mu imperativnu vrijednost, nakon određenog broja okupljenih sljedbenika istoga, kao i nakon određenog vremenskog perioda, sustav opetovanog preispitivanja " aksioma " bit će ekvivalentan hipotetskoj manipuliranosti pojedinca iz pozicije kolektiva koji je stvorio aksiom iz nečega i dao mu imperativnu formu. Upravo na taj način funkcioniraju metafizičke i ine teorije i upravo se u tome očituje manipulacija.

Bilo kakav način komunikacije sa višim entitetima, ili ide u prilog samom procesu komunikacije ili jednostavno ne ide u prilog procesu. Da pojasnim...sama forma komunikacije uvjet je da se date informacije podvrgnu metodi Fulkanelijevog čekića. Pošto bez intuicije i bez spoznajnog procesa nema ni kvalitetnog rada sa " čekićem ", teško da se one, kojima je spoznajni proces osiromašen spoznajama poput jezičnog poimanja osiromašenog za semantiku, može razuvjerit da intelektualni i ego centar jednostavno nisu dovoljni da se pojme stvare koje su po samoj prirodi veoma suptilne.

Upravo zbog toga osiromašena percepcija pojedinca koji je na određene načine došao do nekih informacija ili ih dobio / la putem channelinga, dovodi do onoga što možemo nazvati distorziranim kanalom, putem kojeg mogu putovati informacije šarenolikog karaktera. Informacije koje su date pojedincima trebale su u što većem broju biti stavljene van...prije svega na internet, pa da se kasnije uspoređuju, no opet, ego i taština odigrali su tu finalnu ulogu tako da su jedni svoje informacije dali van i proglasili ih svetinjom, dok su drugi informacije počeli naplaćivati putem internet stranica sa pretplatom i putem raznoraznih seminara, što u velikoj mjeri podsjeća na New age mutnoću i materijalan aspekt koji bi trebao ( po nekoj bizarnoj logici ) biti zamjena za transcedentalno.

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/2007/04/index.html

-Sledi nastavak-
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 04 Apr, 2008 02:15 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

SIRIANSKA OTKRIVENJA - TREĆI DEO


Ponekad je ljudska svijest svašta u stanju napraviti samo da kompromitira samu sebe. Sabotiranje spoznaja može nas samo odvesti stranputicom od osnovnog puta koji svatko mora proći, a to je put učenja, prisjećanja, spoznavanja, proširivanja fizičke realnosti...i rasta. Bez otvaranja srčane čakre nema ni rasta, tako da nam sva teorija ovog svijeta, bez naše unutrašnje asistencije, ne može, kao ni sav praktikum, otvoriti unutarnja vrata prema spoznajama. Istraživanje, propitivanje i traženje odgovora na pitanja, nezaobilazan je dio spoznajnog procesa.

Na svako pitanje postoji odgovor, kao što na svaki odgovor postoji novo pitanje koje iz njega proizlazi. Da bismo kvalitetno razumjeli odgovor, potrebno je u potpunosti shvatiti pitanje na koje je taj odgovor došao. Pritom, moramo imati na umu da će na svako retoričko pitanje stići retorički odgovor, na svako suvišno pitanje suvišan odgovor a na svako pitanje koje je postavljeno tek toliko da je postavljeno, stići će odgovor tek toliko da je odgovoren. Um dobija ono što srce osjeća. Sve je misao, ali je sve i osjećaj. Jedno bez drugoga ne ide. Opet, tu treba odvojiti individualno i kolektivno. Rad na sebi individualno i u grupi nije isto, pošto je grupu lakše manipulirati, kontrolirati, programirati i razoriti, kako izvana, tako i iznutra. Traženje odgovora mora biti spoznajno, na individualnoj razini, dok grupa može poslužiti za uspoređivanje informacija i možda malo ubrzavanje procesa koji se opet vraća na individualno. To je vrlo bitno za upamtiti. Govor ega mnogo je jači u grupi i u većem kolektivu jer lakše potpiruje kolektivno nesvjesno.

Na višim nivoima ponekad može doći do ispreplitanje želja sa strahovima, a pošto je STRAH ljudima gotovo svakodnevna pojava, često se zna dogoditi da se ljudima vrlo lako mogu ostvariti njihove najgore more i strahovi. Upravo zato, čovjek mora paziti što želi, a pogotovo paziti na ono čega se boji. Strah privlači strah, bijes privlači bijes, ljutnja privlači ljutnju, radost privlači radost, ljubav privlači ljubav. Sve se svodi na jednostavnu analogiju - kakvo će se jelo složit, takvo će se i pojesti. Često se događa da većina ljudi u neznanju emitira iz sebe pravu invaziju misli i osjećaja prema drugima što joj se uvijek u nekoj mjeri i vraća, tako da uopće nije čudno da se oni koji vole stavljat ruku u vatru, jednostavno - opeku. Problem nije opeći se, spoznati na temelju naučene lekcije i ne ponoviti istu stvar, nego ponavljati opetovano istu pogrešku nebrojeno mnogo puta i čuditi se u potpunom neznanju - " zašto se to baš meni događa ?! ".

Sličan primjer je i nerazriješenost sa nekim događajima u prošlosti. Što je dalja prošlost, to ćemo teže razriješiti sa sobom neku situaciju u kojoj smo se davno našli i koja je na određene načine utjecala na nas. Stavljanje stvari pod tepih i vađenje van kao loših uspomena, samo je odgađanje i strah da se krene prema naprijed, jer spone između nas i određenih situacija u svačijoj prošlosti, postoje. I ne samo da postoje, nego nas vuku natrag tako dugo dok ne postanemo potpuno svjesni objektivnog pristupa koji dovodi do oslobađanja enormnih količina energije, koja se zatim usmjerava prema " naprijed ". Razriješavanje sa prošlošću nije stvar samo mentalne ili empatijske prirode, već spoznajne prirode u potpunosti.

Nešto poput shvačanja fizičkog ali i onog drugog slijepila. Jedna fizički slijepa osoba jednom je izjavila - " slijepac je zapravo onaj koji živi u tami vlastitog duha ". Na sličan način možemo govoriti o slijepilu koje je ekvivalentno nenaučenim lekcijama i neshvaćanju da frustracije usljed nekih situacija koje su nam se dogodile u bližoj ili daljoj prošlosti, dolaze i ostaju zbog ostavljanja energije u prostorno vremenskim procjepima, koju smo jednostavno prikačili za neki događaj ( ili događaje ). Tu energiju treba osloboditi, tj. osloboditi spone između nas i nekog događaja, kao što je već rečeno.

Djela mogu biti ponekad samo skretanje pozornosti sa misli. Pošto nas primarno do bilo kakvih rezultata dovode misli, možemo pokušati ustvrditi da su djela ponekad ili čak često, ovisno o situaciji, samo maska misli. Jedna od najgorih maski putem djela je kritiziranje, koje je čisti produkt ega i težnje da se sebi da veći značaj neko nekom drugom. Intelektualno kritiziranje i težnja za opetovanim raspravama također nisu oslobođene utjecaja ega, bilo da li se teži ka dijalektici ili ne.

Kasnije ćemo malo obrazložiti, po uzoru na prvi dio, KONTROLNI SISTEM i teze koje su popularizirane zadnjih godina. Sada ćemo još malo ostati na mislima i djelima.
Misli mogu ubijati. Da, dobro ste čuli. I metaforički i simbolički. I doslovno. Rast nad samim sobom i svojim slabostima, osvještavanje energije koja je u nama, može nas maltene pretvorit u Supermana. No, koliko bi osvještenost u tim trenucima mogla prevazići želju za moći i za dominacijom ?! Zato nas se ( između ostalog ) i drži u neznanju, jer bi znanje prije iskoristili za negativno, nego za osvješteni rast. Zamislimo da je svemirski program ( spominjan u prvom dijelu ) bio uspješan i da smo kročili van naše galaksije i došli do naseljenih planeta. Da li bi politika posjetioca bila dobročudna ili manipulatorska i imperijalistička ?!

Viši zakon kaže - " svako trčanje pred rudo ne smije izlaziti iz granica vlastitog dvorišta dok dvorište ne postane većinski sposobno da se nosi sa posljedicama...na bilo koji način ". A zemlja je jedno veliko dvorište koje emitira ogromne količine misli i energije kroz različite univerzume, tvoreći putem pozitivnih misli i energija enegetski štit koji nas može štititi od vanjskih negativnih utjecaja, isto kao i NEGATIVAN ŠTIT ( koji je najjači oko Zemlje ), koji nas može " štititi " od pozitivnih kozmičkih utjecaja i propuštati i apsorbirati negativno izvana i zadržavati negativno iznutra.
Promjene koje se dešavaju na više dimenzionalnim, denzitetskim i kozmičkim nivoima, a koje imaju veze sa završetkom razdoblja Kali Yuge, Platonove Godine, Veličanstvene Godine, Željeznog Perioda itd. ( što se preklapa sa masom starih proročanstava i drevnim astrološkim kalendarima ), nazovimo ih Valom, dizanjem frekvencije, preklapanjem više Univerzuma i stvaranja novog, jednostavno će utjecati na život na Zemlji u skladu sa energijama koje su do sada emitirane odavde prema van. Na pozitivnu energiju bit će odgovoreno pozitivno. Na negativnu negativno. Tako da dvoje bliskih ljudi može doživjeti raličite sudbine, ovisno o stupnju osvještenosti pojedinca, frekvencijama koje emitira i energijama koje je prihvatio / la tijekom života, neovisno o prostornom ili prijateljskom ili familijarnom aspektu.

Potencijalna kataklizma, ako će je biti, bit će najmanje fizička a više multidimenzionalna / univerzalna i donijet će potrese, vulkane i poplave u vidu frekvencija i sposobnosti i predodređenosti nekoga da ih prihvati i da živi i raste sa njima. To je jedini put. Spiralni put evolucije. Sve ostalo je revolucijski put koji će se nanovo i nanovo vraćati na početke neke nove Kali Yuge, sve dok se kolektivno nesvjesno toliko ne smanji da jednostavno više neće biti potrebe za negativnim okolišem u kojemu se generacijski rađamo i prebivamo.

Kaže se da čovjek prvo treba vjerovat sebi i voljeti sebe, da bi mogao vjerovati drugima i voljeti ih. To je istina. Zato je sve jasno... zašto se oko nas događa ono što se događa, pošto većina, gotovo svi, vjeruju preslici sebe za koju misle da su oni sami. Što jače kolektivno nesvjesno / matrix / izmanipulirana realnost djeluje na pojedinca, to više pojedinac izvlači zaključke i logiku iz istog kolektivnog nesvjesnog i pretvara u nešto imperativno, na temelju čega razmišlja i djeluje, što je suštinski pogrešno.

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/2007/05/index.html

- Sledi nastavak-
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 04 Apr, 2008 02:22 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

SIRIANSKA OTKRIVENJA - ČETVRTI DEO


Da se malo vratimo na govor ega putem kritiziranja nečega. Kod većine kritika, subjekt same kritike čisto je suvišan, pošto se često kritika ni izbliza ne dotiče subjekta kao takvog, već stremi sagledavanju unutarnjih nesuglasica onog koji kritizira. Na taj način, teoretičar koji ima žestoke tendencije prema pragmatskim stajalištima, ma koliko dobar bio...ipak ostaje samo teoretičar. Ništa više.

Možemo napisati milon stranica teorije o nestanku Atlantide, o bronzanom dobu i prestanku direktnih kontakata viših rasa sa ljudskom...Možemo napisati tonu materijala o izoliranosti ljudskog roda u periodu Kali Yuge ( 3102. pr.n.e. - 2012. n.e., prema nekim starim izvorima ).
No spoznaje o tome moramo tražiti u nama samima i u svijetu koji nas okružuje. U našoj bližoj ili daljoj okolini može se naći zavidna količina spoznajnih djelića vlastitog mozaika svakog pojedinca, no opet, bitno je slušati, gledati, osluškivati i osjećati. Koliko god da apstraktno ovo zvučalo, ali nekad vjetar, zrak, voda, zemlja, vatra, trava, lišće, šuma, polje itd. mogu dovesti čovjeka do neslućenih spoznaja, daleko od same pjesničke inspiriranosti. O energetskim fluktuacijama i anomalijama u nama i u našoj okolini da ne govorim. Uči se iz svega. Zato smo ovdje.

Promatrajući stvari iz čisto fizičko / materijalne perspektive, mi smo dio kolektiva koji proživljava svakodnevicu i ukoliko želimo na uspješan način opstati u kolektivu, istovremeno zadržavši vlastitu individualnost i integritet, moramo na određene načine " pobijediti " svakodnevicu tako da ju prilagodimo sebi i napravimo si mjesto, odakle ćemo imati lijep pogled iz ptičje perspektive na nas same i na našu okolinu.

Jednostavno, kritiku je teško uputit i naći u njoj uporište, iz primarnog razloga što nismo svi isti i percepcija se razlikuje od individue do individue, uz mogućnosti da se neki vidovi percepcija povežu, ali opet, kao što je spomenuto, sve se vraća na individualno. Suprotno tome je kolektivno nesvjesno, a to smo i previše dobro upoznati u našoj okolini i u našoj zvaničnoj povijesti. Pa i u nama samima.

Pod implikacijama o našoj različitosti prije svega, ne bi trebalo ni malo čuditi što nismo svi isti, što smo vođeni i na svojevrstan način određeni našim simultanim postojanjima na relaciji " gore - dolje i obratno " i što nas iznutra ima više vrsta i podvrsta nego li životinja i biljaka izvana. Na planeti imamo na desetke tisuća biljnih i životinjskih vrsta. Koliko se, dakle, sve one razlikuju fizički, toliko se ljudi razlikuju mentalno, perceptivno, po svjesnosti, genetski, simultanim postojanjima, inkarnativnim napretkom...Uglavnom, razlikujemo se frekvencijski i energetski.

Mogli bismo sve promatrati i dualno. Iz jednog čistog ignorantnog kuta gledanja, mogli bismo patnju, bol i smrt svrstati u negativan aspekt dualnoga, što opet dovodi do paradoksa na mnogim razinama promatranja, pošto smo za ratove, razaranja, bol, patnju i bilo kakav oblik nasilne smrti, više manje sami krivi i snosimo u svemu tome dio vlastite odgovornosti. Pitate se kako ? Vrlo lako objašnjivo. Kolektivno nesvjesno potpiruje individualno nesvjesno u svakom pojedincu i vrlo lako može doći do određene lančane reakcije u svijesti samih pojedinaca, koja lako pada, u takvom " svjesnom " stanju, pod utjecaje različitih ideologija i smišljenih manipulacija. Da su krivi, na primjer, neki pojedinci koji su se našli na krivom mjestu i u krivo vrijeme - nisu, barem ne na svjesnoj razini, ali enormna energija kolektivne nesvijesti jednostavno ima tendenciju da povuće u sebe ili opkoli i stavi pred gotov čin pojedince kojima se u tom slučaju najbolje jednostavno maknuti sa nekog pogrešnog mjesta i to u pravo vrijeme, da ne dođe do upliva krivog vremena na krivo mjesto.

Stara uzrečica : " što biraš, to doživljavaš " i nije toliko nedorečena, uzmemo li u obzir pasivnu komponentu, gdje pojedinac na sasvim neposredan način proživljava neke stvari sa kojima se jednostavno ne želi suočiti na bilo koji način. O aktivnom načinu da ne govorimo, pošto se sam po sebi podrazumijeva. Načina za borbu sa " vjetrenjačama " ima beskonačno mnogo, no interesantno je da ljudi biraju pretežno samo dva načina. Ili način dominacije ( aktivne ili pasivne ) ili način prepuštanja dominaciji ( opet aktivan ili pasivan ), o čemu vrlo lijepo govore razne psihološke i metafizičke studije o mentalitetu predatora i mentalitetu žrtve. Jednostavno, koliko da se grubo činilo, mi snosimo odgovornost za svaki svoj postupak, pa i onda kada se čini nemoguće djelovati na bilo koji način protiv kolektivne nesvijesti i kada imamo osjećaj da smo pritisnuti uza zid. Možda će ovo u nastavku zazvučati preanalogno, no u tim trenucima trebamo se razborito i koliko je god moguće, objektivno zapitati što u nama predstavlja refleksija kolektivne nesvijesti i želimo li i sami biti dio toga ?!? Trebamo se također zapitati, treba li osjećati " zid " iza sebe ili gledati na isti " zid " kao na svojevrsnu simboliku umjetne granice koja nam je nametnuta putem istog kolektivnog nesvjesnog ?!?!

Tajna je da granice postoje samo u našem umu i da su nametnute od istog onog umjetnog sustava koji pokušava bilo kakvo micanje istih granica, pa čak i precizniju vizualizaciju i iskristaliziraniju percepciju, svrstati u sfere individualne dezorijentiranosti i disfunkcionalnosti naspram nametnute projekcije nesvjesnog, koja pokušava stoljećima, pa čak i tisućljećima biti shvaćena kao jedina prava percepcija realnosti. Postmodernizam i strukturalizam, kao i solipsizam raznih područja, na vrlo lijep način predočavaju sve vidljive paradokse unutar razgranate manipulacije, i to samo onoga što je vidljivo ! Pitanje je, šta bi tek bilo da se na vrlo kvalitetan način predoči i ono što je nama samima nevidljivo i poput paučine omotano oko i unutar nas samih ?!

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/2007/06/index.html

- Sledi nastavak-
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 04 Apr, 2008 02:26 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

SIRIANSKA OTKRIVENJA - PETI DEO


Svaki puta kada stavim papir ispred sebe ili kada sjednem pred monitor, jedna stvar provlaći se, stalna i neisprekidana. Toliko stalna da je već gotovo postala opsesija. No, nema razloga za zabrinutost, pošto se ne radi o ničem negativnom, već sasvim suprotno, o vrlo kreativnom impulsu koji uvijek dovodi do stanja da pred papir ili komjuter sjednem " prazne glave " i rijetko kad znam kako će tekst ispasti. Obično nakon toga slijedim intuiciju, mješajući vlastite spoznaje sa informacijama dobijenih iz vlastitog kanaliziranja ili kanaliziranja nekog od dvoje / troje bliskih ljudi. Uglavnom, kanal nije otvoren samo kad želim ostvariti kontakt, već i kada radim bilo koju od dnevno uobičajnih stvari. Sečući prirodom, čitajući knjigu, gledajući tv ili pri čitanju članaka sa neta. Ponekad naizgled potpuno nesuvisla stvar može na najtajanstvenije načine povezati nepovezane stvari u cjelinu. Slučajno naletih na tv-u, na film Bang Bang You`re Dead, američko kanadski film o mentalnom sklopu srednjoškolaca u jednoj američkoj srednjoj školi, na koji se, naravno, nadovezuje opčenita slika o hipokriziji, kako gradića u kojem se nalazi škola, tako i američkog društva uopće. Tj, hipokriziji koja je zasjenila ovaj naš " Treći Kameničić Od Sunca ".

Hipokrizija, za koju čovjek koji je iole osvješten, ne mora ulaziti u monolog, pitajući se, da li ona predstavlja premisu u svemu ovom ili ne, pošto između nje, neosvještenosti i straha gotovo da i nema razlike. Opet, na stranu hoćemo li negativnom aspektu čovjekove neosvještenosti dodati preliminarno mjesto ili nećemo, hipokrizija zaslužuje da je se objesi visoko na vješalicu za koju je čovjek ovješen nogama i sa koje visi naglavačke. Gledajući američki model programiranja učenika u srednjim školama i dijeljenja na alfe, bete, game, delte, igrače američkog nogometa, geekove, nerdove, cheerleadersice, pobornike raznih glazbenih subkultura itd., i ukoliko maknemo kićenu produkciju kakva krasi njihove filmove, dobili smo samo prenesen prikaz separacije i podložnosti raznim kolektivno / nesvjesnim programima i upakirane psihopatije koja se vješto, stoljećima infiltrirala u sve spore ljudskog društva. U filmovima možemo vidjeti scene odraslih ljudi, zabrinutih nad ničim konkretno, kako isturuju trademark " odgovornosti " i " racionalnog ", tj. ono što im je kroz život nametnuto kao nešto oko čega se mora voditi ogromna briga. Ukoliko na filmove pogledamo kao na prilično dobar moderan prikaz koji vrlo autentično prikazuje glupost i hipokriziju u velikom svjetlu ( bila to stvarna namjera ili ne ), dobijamo ( još ) jedan prilično zoran model koliko je kolektivno nesvjesno dominantno i koliko se teško otrgnuti iz ralja koje jedino mogu predstavljati lažnu sigurnost, lažna načela, lažna iskustva i opčenito - lažan život.

I previše je filmova snimljeno o hladnim, više ili manje inteligentnim osobama koje sustavno maltretiraju sve što diše u njihovoj okolini. Ne bih preduboko ulazio u problematiku psihopatije na filmu i njezine i više nego očite komercijalizacije sa manipulativnim prizvukom, nego bih samo ukratko elaborirao neke segmente više ili manje prihvaćenih teza o psihopatiji u užem i širem smislu. U užem smislu ne mislim na fundamentalnu psihologiju psihologa koji su svojim radovima stekli svjetsku slavu, nego na moderniji oblik teoretske i praktične psihoanalize koja se malo odmakla od podsvjesnih osnova seksualnosti do pete ili desete godine života. O modernoj psihoanalizi može se pronaći dosta materijala koji se vrlo dobro nadopunjuju sa starijim ( fundamentalnijim ) materijalima, ali se također izvrsno preklapaju jedan sa drugim, ovisno o sposobnosti pažljivog čitatelja da opservira i poveže ono što je pročitao.

No opet, može li to objasniti što je većina potpuno ( kolektivno ) nesvjesna negativnih entiteta koji su samo propitivači ( testeri ) naših unutarnjih slabosti, ili gledajući iz analogno / religijskog kuta, katolici i svi pobornici fundamentalnih religija, ne bi se toliko trebali bojati iskušenja, samo da se malo bolje upoznaju sa unutrašnjom prirodom tih iskušenja i načinima na koje se reflektiraju na nas. Dakle, prihvatiti propitivača kao suštinski izvor zla a ignorirati našu slobodnu volju i slobodu izbora, koliko ćemo zapravo doživljavati nekog propitivača, notorni je paradoks kojega se mogu uhvatiti samo oni koji nisu u stanju razmišljati vlastitim glavama. U tom slučaju, to je samo religijski fundament kolektivnog nesvjesnog koji je vrlo često ( kao što je napomenuto u prvom dijelu ) uzrok svega negativnog, kako kroz povijest, tako i u ovom trenu, služeći također potpirivanju atmosfere u kojem će se ludilo i psihopatija smatrati sitnim slabostima, a propitivanje fundamentalnih načela smatrati i predstavljat kao " hereza ", " ludilo " i " psihopatija ". Katolički i -ini fundamenti sa gotovo kleričkim karakteristikama ionako su podložni utjecaju simbolike, po distorziranom uzoru na stare ezoterijeske / okultne nauke. Upravo ta fasciniranost simbolikom predstavlja ekvivalent davanju univerzalnog značaja donjim astralnim entitetima i davanju istima božanskih sposobnosti, posebice što se tiče štovanja i dizanja navedenih entiteta u same bogove, sa kojima nemaju, naravno, nikakve veze. Vrlo je bitno za shvatiti, ne da " sotona " ima mnogo lica, već da propitivači / testeri / niži astralni entiteti pretežito demonske prirode, imaju mnogo lica i naličja.

Da se vratimo na psihopatiju. Psihopatija u klasičnom obliku vrlo je uzak pojam i tiče se prije svega, onoga što bi se moglo nazvati " oštricom " psihopatije. Znači, tu su svedeni pojedinci koji imaju žestoke tendencije kroz život, da naude drugima...ponekad i sebi. O psihopatiji u širem smislu mnogo se toga može naći po metafizičkim i konspirativnim stranicama i forumima, a autora koji impliciraju upravo na taj problem ima stvarno mnogo, tako da ne bi ulazio u to preduboko, iz respekta prema višegodišnjem radu pojedinaca koji su to opisali i elaborirali mnogo bolje i mnogo originalnije nego što bih to sam učinio, a ionako ne bi mnogo suštinski odudarao.

Dakle, najgrublje rečeno, psihopatija je nedostatak empatije i nedostatak bilo kakvih vlastitih emocija. Neki izvori izvanredno elaborirajuće pristupaju tom području i navode nedostatak percepcije koja je zamjenjena projekcijom izvana. Da pojasnim, osjećaji, empatija i percepcija samo su preslika tuđih osjećaja, empatije i percepcije i na taj način se najlakše mogu prepoznati. Takve " individue " vole se hraniti energijom " žrtve " i vole ljude koristiti za svoje male " igrokaze ", " predstave ", " filmove " itd. , koji su više manje melodramatske naravi, sa ciljem da " žrtve " podrede sebi, ispletu " začaranu " mrežu oko " žrtve " istovremeno ju zatočivši u mentalno / fizičko / emotivni zatvor. Svaljivanje osjećaja krivice i vlastite odgovornosti na druge, psiho / fizičko / emotivno manipuliranje, razaranje okoline po načelu " zavadi pa vladaj " pritom birajući " favorite " koje će držati u svojoj blizini i koji će ujedno i sami imati ulogu kontrolora i manipulatora ( svjesno ili nesvjesno ), pokazivanje " emocija " samo kad su " stjerani uza zid ", loša gluma emotivnih stanja ( npr : plač koji prestaje u sekundi kao da je rukom odnesen, promjena dijametralno suprotnih raspoloženja u sekundi i ostale karakteristike neprirodnog ponašanja i neprirodnog tijeka promjene samih emocija ), demagogija bez trunke iskrenosti, hvatanje za druge kad sami počnu " tonut " itd. itd., samo su neki od primjera djelovanja " individualaca " koji su ništa drugo nego " prva linija fronte " kolektivnog nesvjesnog, jer, što takvi " pometu " i gdje takvi " prođu ", bez da ih se registrira i adekvatno reagira, tu " trava više ne raste "...Bar ne u skorije vrijeme.

Postoje u politici, crkvi, show businessu, svakom gradu i vjerojatno u svakoj ulici. Odlaze na posao, imaju porodice, veće ili manje krugove prijatelja i " oblikuju " najbližu okolinu prema svojim " vrijednostima " a da ona toga većinski nije ni svjesna. U današnje vrijeme neiskrenosti, vladavine izopačenih vrijednosti i kolektivnog nesvjesnog, gdje su ljudi koji žive cijeli život zajedno - gotovo kao potpuni stranci, nimalo ne čudi što takvi ljudi uspijevaju savršeno živjeti život nekog drugog i još se u dosta slučajeva " domoći " nekog društvenog " položaja " sa kojeg će imati lijep " pogled " na " one ispod " a ujedno imat i lijepu priliku igrat nesvjesnu igru agenta / pijuna u grotesknoj igri kontrolnog sistema. Takvima se obično oprašta kad igraju na kartu sentimentalnosti. Bolesni, gotovo besmisleno iracionalni postupci bit će opravdavani " trenutkom slabosti ", " ovim ", " onim " tako da okolina vjerojatno neće ni stići razborito analizirat postupke, kad će se već pojavit " nešto novo " što će ju opet i opet držati u stanju vječite vage vlastite nedoumice i varirajućih osjećaja, koji će ionako ići u smijeru da nahrane prvo psihopatski orijentirane osobe, a zatim i same kontrolore.

Teze da takvi ljudi nemaju dušu su i više nego bizarne i groteskne i u krajnjem slučaju smiješne. Sve ima dušu. Da se ponašaju kao da su rođeni bez nje - da, ali ipak, ništa ne može postojati bez duše a da se ne ponaša poput pukog zombija ili androida. Izvori kojih se mnogi hvataju pri svojim pretpostavkama o nedostatku duše kod psihopatskih osoba su i više nego dvosmisleni i prije svega ukazuju na nedostatak duha ( spirit ) a ne duše ( soul ), što definitivno nije isto, tako da su takozvani " organski portali " ljudi kojima vitalna životna energija u širokom luku zaobilazi srčani centar ili heart čakru. Djelomično su na niskom stupnju inkarnativnog procesa. Mogu biti vrlo inteligentni, no kao što je napomenuto, empatijski prazni. Mogu biti načitani i posjedovati određene vještine, ali biti perceptivno i spoznajno osiromašeni. Govorimo dakle o velikom dijelu zemaljske populacije koja je osiromašena za takozvanu duhovno / spoznajnu semantiku. Na simultanom planu, takvi ljudi su najčešće utjelovljenja demonskih, viših astralno reptilskih, transparentnih i pojedinih zmajskih entiteta u obliku energije i frekvencije na relaciji " gore - dolje " i " dolje - gore ", o čemu smo već pričali u prvom dijelu Vrlo Vrli Novi Svijet. Samim time, sasvim je predvidljivo da ih vode žeđ i želja za moći i za dominacijom. Naravno, u elementarnom neznanju da su upravo to karakteristike slabih a ne jakih ljudi.

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/2007/07/index.html

-Sledi nastavak-
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 04 Apr, 2008 02:33 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

SIRIANSKA OTKRIVENJA - ŠESTI DEO


Kao što smo napomenuli u prvom dijelu, ono što " upravlja " čovjekovim eteričkim tijelom, su misli i osjećaji. Upravo zato, misli i osjećaji najviše su skloni manipulaciji. Svaka misao i svaki osjećaj imaju svoju vlastitu frekvenciju koja se istovremeno pretvara u energiju, koja istog trena počinje pokretati naše eteričko tijelo, koje dalje djeluje na fizičko tijelo. Ljudski osjećaji, od najpozitivnij do najnegativnijih, na frekvencijskoj skali osjećaja, gledano iz sveobuhvatne perspektive Univerzuma, djeluju na čovjeka u onim količinama u kojima su astralno i fizičko tijelo spremni prihvatiti pojedini osjećaj. Da je čovjek u stanju iskusiti pozitivnu ili negativnu emociju u frekvencijskom rasponu koji nadilazi frekvencijski raspon na kojemu se primaju i odašiljaju njegove vlastite emocije, čovjekovo eteričko tijelo vjerojatno bi moglo podnijeti više frekvencije, ali fizičko definitivno ne bi.

Kad se kaže - " umro od bola ili tuge ", ne misli se samo simbolički, već i na doslovan način, pošto emocije frekvencija nižih od svakidašnjih, koje emitiramo i primamo svakodnevno, mogu itekako naštetiti samom eteričkom / astralnom i fizičkom tijelu, tako da vrlo lako može doći do zastoja rada srca i dišnih puteva. Respiratorni i cirkularni sustav od najveće su važnosti za rad fizičkog tijela i ukoliko negativnim / strahovito niskim frekvencijama " bombardiramo " svoje tijelo svakodnevno / tjedno / mjesečno /godišnje ili višegodišnje, jednostavno je pitanje vremena kod svakog pojedinca kad će i astralno i fizičko tijelo reći - " dosta !!!!!!! ".

Ljudi koji su iskusili bilo koji od nebrojenih oblika transcedencije, ubrzo su uvidjeli da u " istom paketu " dolaze i pozitivne i negativne stvari, koje osim što ovise o višim faktorima i o više faktora, prije svega ovise o pojedincu i njegovom vlastitom pristupu, onome što sam nazvao spoznajno / duhovnom semantikom. Astralni entiteti nikad ne " spavaju " i dovoljno je samo da nesvjesno probudimo negativne misaone forme Archone, da bi već kroz nekoliko trenutaka privukli pažnju kojekakvih kasti negetivnih entiteta kojima se istog trena pružila prilika za doručak, ručak, večeru i nekoliko predjela. Ljudi ne shvaćaju jednu preliminarnu činjenicu, a to je da svaka negativna emocija, makar i ona upakirana u oblik požude, strasti, euforije i želje, služi samo da nas zavara na Putu kojega si više manje sami stvaramo trnovitim. Uz naravno, " asistenciju " viših negativnih entiteta. No, početni impuls uvijek je u nama.

Kao što na našem transcedentalnom Putu postoje negativni entiteti - testeri / teaseri i negativni entiteti kojima je isključivo cilj da ostanemo " glupi " kakvi jesmo da bi se što dulje, bolje i obilnije mogli hraniti našom energijom, postoje i entiteti koji bdiju nad nama. Iako teško da to bdijenje možemo svrstati u kontekst anđela čuvara, prije svega zbog gotovo nemoguće percepcije kako stvari uopće funkcioniraju na višim nivoima, vlastiti čuvari ovdje su jer smo to prije svega ili mi sami u višem obliku postojanja, inkarnirani ovdje da stječemo dragocjena iskustva, ili entiteti srodni i povezani sa jednim od naših viših simultanih postojanja. Rasa u Univerzumu ima beskonačno mnogo. Viših rasa ima također beskonačno mnogo. Povezanost sa bilo kojim od čuvara, znači enormnu prednost pri stjecanju dragocjenih iskustava i opčenito dubinu spoznajnog Puta kojim koračamo, znajući da neka viša svijest bdije nad nama, od nižih astralnih entiteta, preko viših pa sve do onih najviših koje možemo svrstat u " anđeosku i arhanđeosku " hijerarhiju.

Spoznajni put, osim kontakata sa svojim vlastitim čuvarima, obuhvaća apsolutno sve, od teorijskog opserviranja otvorenih očiju, uma i srca ( pogotovo srca ), pa do dubokih unutarnjih dijaloga i povezanosti sa svim prirodnim elementima od kojih smo načinjeni. I simbolički i doslovno. Sirius A rasa, tj. ono što je pojedincima poznato kao Sirius A rasa, rasa je visokih svjetlosnih astralnih entiteta koji predstavljaju prirodni balans unutar našeg Univerzuma i između viših i nižih Univerzuma. Univerzalan simbol koji je dat u obliku svjetlosnih simbola i simbola u žitu ( govorimo o jednom jedinom simbolu ) predstavlja Uniju fizičkog i astralnog, no ono što je mnogo bitnije po nas, predstavlja Uniju između ljudskog i božanskog, otvarajući pojedincima, koji su pripremani kroz inkarnacije, Put prema potpunoj Transfiguraciji, tj. onom što se u gnostici nativa Terestrijalni i Celestijalni Put koji zajedno čine dva stupnja potpune transfiguraciju iz fizičkog u viši oblik postojanja.

Kroz neke izvore, Sirius A čuvarima pokušavao se staviti prizvuk " Star Trek rase " koja je ratovala sa " ovim ", ratovala sa " onim ", u ratovima im je planeta Khoom " pomaknuta iz orbite " pa sada žive na ledenom planetu, ali, paradoksa li, oni su tehnološki najnaprednija rasa u cijelom Univerzumu i pokvareno prodaju tehnologiju i humanoidnim i reptilskim rasama, no ipak, nisu toliko napredni da vlastitu planetu vrate na izvornu putanju ( nije da ne pršti od dječje paradoksalnosti Smile ). Sve ovakve konotacije nazvao bih jednostavno distorzijom percepcije pojedinaca koji svoju skućenu percepciju " prodaju " drugima pod sveobuhvatnu, ili bih ih još bolje nazvao, posuđujući termin od Terrenca McKenne - " balkanizacijom epistemologije ", pošto je epistemologija očiti segment koji nedostaje u umu većine konspirativnih teoretičara i novih " proroka " koji bi cijeli svemir saželi u ljusku jajeta ili u ping pong lopticu, samo da mogu ( a nije da se pri tome svojski ne trude ).

Ionako većina teorija postoji samo da upućuje, ili na određene načine upozorava, no nikako da se svaka od teorija uzme zdravo za gotovo. Iz svega se da izvući ponešto, samo što pojedinac pri tome mora biti itekako oprezan i itekako svjestan što zapravo traži. Postoji beskonačno mnogo percepcija iste stvari, tako da, ukoliko je nekome cilj jednu nevjerojatno visoku rasu entiteta koji egzistiraju na nivoima postojanja koji su nama praktički nezamislivi, da iste entitete " balkanizira " i maltene napravi " foršpan " za potencijalni Spielbergov ili Lucasov film, to je dio nečije slobodne volje, sve dok ne pokuša svoju teoriju staviti pod nešto univerzalno ili iz nje stvarati određenu dogmu. U pogledu toga, već sam nekoliko puta napomenuo da sve ovo što čitate od mene, uzmite kako želite i tražite istinu ( ili neistinu ), svatko prema vlastitom nahođenju.

Da nastavim. Sirius A rasa, tj. rasa koja je poznata pod tim imenom iz nekih popularnijih izvora, rasa je koja zajedno sa nekim drugim entitetima kreira novi Univerzum koji nastaje ( nastao je ) iz ovog Univerzuma. U suradnji / simultanoj povezanosti sa onima koje zovemo pripadnicima anđeoske i arhanđeoske hijerarhije, Sirius A rasa nadgledava unutarnji i transcedentalni razvoj viših pozitivnih entiteta koji su inkarnirani u fizičkoj realnosti. Govorimo naravno, o simultanosti i emanaciji viših entiteta koji su na različite načine povezani kroz denzitete. Pažljivom čitatelju / proučavatelju drevnih ezoterijskih, kao i raznih religijskih zapisa, neće promaći poveznica između ovoga što pokušavam ( možda nespretno ) iznijeti i onoga što je na razne načine ( pretežito kroz simboliku ) kroz tisučljeća
punilo razne materijale ezoterijskog i religijskog karaktera.

Ključna figura inkarnirana na Zemlji, o kojoj postoji ogroman broj različitih drevnih zapisa, je astralni kralj Henok, iz novije literature poznat iz radova Billy Meiera i Stewarta Swerdlowa, kao i još nekih renonimnih autora. Swerdlowova teorija o Henoku kao astralnom kralju Lyreana samo je jedna vrlo kvalitetna simbolika, no nikako ne i cjelina koja je gotovo nemoguće poveziva iz stotina i stotina drevnih i novijih zapisa prepunih simbolike. Henok se kao ključan entitet spominje u drevnim zapisima kao Enoch, Hanokh, Henoch, Thoth, Metatron, Hermes, Mithra, Idris i sa još mnogo, mnogo imena i gotovo da je nezaobilazan lik okultno / ezoterijsko / mistično / religijske literature kroz povijest. Spominje se u Bibliji, Talmudu, Enochianu, Kabbali, Kuranu, Zoharu, Budizmu, Hinduizmu, teozofiji, kriptozofiji, spiritizmu, mistici, alkemijskoj literaturi, gnostici, perzijskoj religiji, hermeticizmu, egipatskim, feničkim i sumerskim religijama, etiopskim i afričkim religijama, mormonskim knjigama, u mitovima i gotovo da nema ezoterijsko / religijskog područja gdje nije spomenut barem pod jednim imenom. Simbolika se više manje svugdje preklapa. Dakle, radi se o strahovito visokom entitetu / arhanđelu koji se spustio u fizičku realnost da izvuće određeni broj duša i povede ih u " kraljevstvo nebesko ", tj. viši nivo postojanja, najbolje opisan u Kasiopejskim Transkriptima kao Četvrti Denzitet. Nakon toga, Henok će se ponovno uzdići " na nebo i sjesti na prijestolje pored / ispod Stvoritelja ". " Kraljevstvo nebesko " opisano je u nekim djelima i kao grad Zion, odnosno nivo postojanja koji znači " čist u srcu ". Na taj način putem simbolike i spoznaja, jednostavno ne možemo zažmiriti pred činjenicom da je " Kraljevstvo nebesko " odnosno " Zion " nivo postojanja osvještenih, visoko inkarnativno uznapredovalih individua koje imaju otvorenu i pročišćenu srčanu čakru, što bi se u Kasiopejskim Transkriptama i još nekim channeling materijalima nazvalo potpuni OPD ( individualac nesebično opredjeljen prema drugima ). Većina zapisa i mitova koji se tiču Henoka vrlo temeljito opisuju i kraj jednog razdoblja i " podvajanja " ciklusa ( kozmičkog ciklusa ) gdje jedni odlaze u slijedeći ciklus, dok drugi ponavljaju ciklus, samo na drugačiji način nego što je protekao ovaj. " Štoperica " ide ponovno na " nulu " a što će se dalje događati u opetovanom ciklusu, to nitko ne zna osim onih koji će ga proživjeti.

Ovo vjerojatno i previše podsjeća na priče o " kraljevstvu nebeskom ", " sudnjem danu " i uzlasku 144 000 duša " u nebo ", no opet, uspoređujući mnoštvo drevnih izvora sa izvorima novijeg datuma, ukoliko sa novijih izvora maknemo " masku " i neznatne anomalije koje se pokušavaju prezentirati kao nešto krucijalno, dobili smo ništa drugo nego malo "ekspandiranije " teorije, ali opet analogne kukuruzu koji se prije koristio i jeo kao kukuruz, dok se nismo sjetili da iz njega možemo peći kokice. Konspirativni teoretičari, pogotovo one frakcije kojima je transcedentalnost " ustuknula " pred UFO / Alien Agenda teorijama " , požurili " su se da što bolje pojasne svojim sljedbenicima, kako je bilo kakva najava bilo kakvog dolaska nekog višeg entiteta, od drugog Isusovog dolaska, pa do dolaska Mithre, Bude i mnoštva različitih entiteta, samo jedna floskula koja predstavlja manipulaciju
raznih vanzemaljskih entiteta koji nas drže u mentalno / duševno / fizičkom zatvoru. Naravno, kao " putar na kruh ", desetljeće / dva prije mnoštva implicitnih teorija o vanzemaljcima koji programiraju ljude raznim dolascima viših entiteta, pojavilo se mnoštvo samozvanih proroka i gurua koji su tvrdili da su sami inkarnacije raznih viših entiteta, tako da bi ipak priču o manipulaciji ( bilo kakvoj ) vrlo oprezno čitao između redova, priču po priču, primjer po primjer, " proroka " po " proroka ", definitivno se lišeći predrasuda i neznanja da se sve stavi u isti koš i prezentira masama po principu - kako jedan, tako svi. To je glupost na koju mogu nasjesti jedino neoprezni i nestrpljivi ljudi. Praksa je pokazala da se upravo takvi ljudi ne ustručavaju ponaći neke " svoje " entitete koji će ih " voditi " i " ukazivati " im kako da se " otrgnu " od " manipulacije " koju je njima neki kredibilan izvor iz nekih vlastitih razloga ( ne bih ulazio u to ) proglasio budalaštinom ili manipulacijom. Treba shvatiti da kako jedna lasta ne čini proljeće, tako jedan prorok ili guru ne čini teoriju, pogotovo ukoliko je teorija stoljećima ili tisućljećima starija od njega !!!

Mislim, najlakše je svijetleće krugove, pa krugove u žitu i još mnogo mnogo artefakata, kao i viđenja raznih entiteta, jednostavno proglasiti vanzemaljskom konspiracijom, manipulacijom, programiranjem i pranjem mozga, kao i zadržati i onako malobrojne koji su potencijalo manje ili više sposobni kročiti na put osviještenja i spoznaja, da jednostavno zabrazde u nabildane " Star Trek / Star Wars / Visitors " teorije, gdje je veliko pitanje koliko je uopće kredibilan izvor da u kratko vrijeme nađe na tisuće vjernih sljedbenika, koji će bilo kakvu više uli manje različitu teoriju od teorije navedenog izvora, smatrati notornom glupošću i " očitim " znakom programiranja i manipuliranja. Osobno sam, prema tim izvorima ( ukoliko su neki od njih točni ), programiran Greenstar, New World Religion, Monarch i sličnim programima i ovdje pišem jer me guraju sami greysi, reptili i demoni iznad njih da pišem to što pišem i da im u narednim godinama, tokom navodne invazije, budem sluga koji će za njih raditi prljave poslove protiv ljudi. Još kad kažem da teorije o reptilima smatram čistom " marketinškom " isturenošću jednog ili dva alien entiteta da bi se prikrile mnogo gore i gorče istine, kao i da kažem da nisu svi alien entiteti sto posto homogeni i sto posto zli, te da postoji više frakcija i više vrsta kod isturenih reptila, te da su oni sami prema nekim drugim rasama samo " žrtveni jarci " ili štoviše, " janjad " koja je stavljena ovdje kao negativni aksiom prema kojem se vrednuje manipuliranost pojedinaca ( već prema tome smatra li dotični pojedinac " aksiom " aksiomom ), dobar dio ljudi koje znam rekli bi da sam jednostavno manipuliran ili programiran. Ili da sam budala. Eh sad...svakome njegovo. Balašević je jednom na svom koncertu divno primjetio : " Oni kojima sam htio objasniti neke stvari, nisu to od mene ni tražili. Oni koji su od mene tražili da im objasnim neke stvari...njima se ionako ne može ništa objasniti ! ".

Takozvane Mother Of Darknes, tj. žene koje se koriste za mračne magijske rituale, opisivale su promjenu obličja nekih subjekata kod rituala, kao promjenu iz ljudskog u reptilsko / više astralno / demonsko, a ne niže astralno polufizičko reptilsko, što definitivno nije isto. Reptilski entiteti " izgurani " su svi u " isti koš ", tako da površnom i " senzacionalizma " gladnom proučavatelju vrlo lagano mogu promaknut detalji, da se ne radi o samo jednoj skupini entiteta, već o desecima, ako ne i stotinama skupina reptilskih entiteta koji niti ne potječu sa istog mjesta, niti imaju ikakve veze jedni sa drugima, osim prefiksnog epitetnog pridjeva " reptilski ". Nekome tko voli stvari gledati crno bijelima, ovo će biti strahovito teško za prihvatiti. Niti jedna skupina entiteta nije homogena, izuzev pojedinih demonskih skupina u koje se ubrajaju i neke visoke astralne reptilske skupine, no opet napominjem, manipulacija se krije upravo u isturavanju jedne rase i svrstavanje iste pod homogenu skupinu entiteta koji se ponašaju kao klasičan Borg u namjeri da asimiliraju ljudsku rasu na Zemlji. Pojedini izvori poput Swerdlowa svrstali su reptile u niže i više kaste, dajući im opet isti negativan prizvuk po načelu - kako jedan, tako i svi. Opet, tvrdim da se radi o krivoj interpretaciji i brzanju sa zaključcima, naravno, u slučaju da brzanje sa zaključcima nije stvar nečijeg plana da se upravo takvima prikazuju, u što ne bih ulazio, pošto su manje više stvari alien tematike ionako zakomplicirane gdje ne treba, pojednostavljene gdje ne treba i nametnute svima kao jedini izvor istine, sukobljavajući se sa ostalim " kredibilnim izvorima istine ". Što ne znači da djelova istine istine nema, no opet, iz kog aspekta gledane i u kojoj mjeri. To je ono bitno.

Da kažem da su greysi igrači mnogih strana ( pretežno negativnih ), a reptili istureni " žrtveni jarci " kozmičke politike nižeg i višeg astrala, gdje se na iste reptilske entitete, tj. rasu koja nas baš i ne ubraja u prijateljske rase ( ali daleko od toga da rade sve one stvari za što ih se tereti u raznim materijalima ), jednostavno homogeno klasificira kao " neprijatelja No. 1 " i to kod sličnih izvora koji jedni drugima dijele statuse manipuliranih i programiranih ( tako da se stvarno treba zapitati gdje se potencijalna manupulacija uistinu krije ), vjerojatno ću usrećiti mnoge koji će zadovoljno trljati ruke čitajući " još jedan u nizu manipulativno nebuloznih tekstova " neke " budale " koja nije prihvatila niti jednu od " ponuđenih " teorija ljudi koji su vrlo kredibilni u raznim sličnim ili suprotnim " alien theory " miljeima. Daleko od toga da je sve ovo što sam napisao u gornjih nekoliko odlomaka, besprikosnovena istina, pošto, s obzirom da znam cijelu istinu i da ju znam u potpunom omjeru, ili bi se već " uzdigao " na " viši nivo " ili bi me netko spustio na " niži nivo ", gledajući analogno stvari crno bijelima ( kakvim ih se pokušava prikazati kod mnoštva izvora ). Također, daleko od toga da se kod manje više svakog izvora ne može nešto naći, no opet, bilo kakav faktor isključivosti kompletnog izvora informacija kod pojedinog izvora, bio bi glupost i pokušaj zatomljavanja potencijalnih teorijskih djelova da " prijeđu " u potencijalne spoznaje, no opet ukazujem, da izvori koji tvrde da posjeduju potpunu istinu i da je njihova " istina " jedina prava, rade to iz samo njima poznatih razloga, no opet, meni osobno potpuno neprihvatljivih.

Da se to sve radi, od mutilacije, bespovratnih otmica, najgorih eksperimenata, da, ali rade ih one rase prema kojima su zemaljski reptili prava mala " jagnjad ". Da zemaljski reptili imaju prste u koječemu...otmicama, istraživanju ljudske krvi i ljudskih gena, da, ali da prednjače u tome, definitivno ne. Fascinantno je koliko su neki pojedinci uporni u traženju najkultnijih, najbizarnih i najmračnijih teorija o vanzemaljcima, a zastaju kod homogenih teorija, koje, ukoliko se gledaju - kako jedna tako sve ( što mnogi i rade ), predstavljaju ništa drugo nego perceptivno osiromašen, eklektičan pogled na stvari koje su toliko dublje i slojevitije da potpunu istinu o njima većina neće nikada saznati ( bar ne za ovog života ). O kutu gledanja da ne govorim. " Bauk " balkanizacije epistemologije očito se nadvio nad cijelu zemaljsku kuglu, pa bi se termin u skorijoj budućnosti vrlo vjerojatno mogao prozvati " teracija " ili " gaiacija " epistemologije, uz dužno poštovanje i ispriku planeti Zemlji na ovakvoj zajedljivo gruboj primjedbi Smile

Sve ovo što sam naveo u vezi nižih astralnih vanzemaljskih rasa, možda je najmanje bitan dio cjeline, pošto svatko tko sebe smatra i malo osvještenim, može probati izvesti jedan mali pokus. Da sam sebi kaže - " od sada ne želim da me više manipuliraju i uzurpiravaju nikakvi negativni entiteti". Nakon toga će se pokazat u kojoj mjeri je netko dosljedan da ono što je započeo, privede i kraju. Na temelju jedne jednostavne odluke individualca vidjet će se dvije stvari, tko su zapravo entiteti koji najviše negativno djeluju na ljude i tko su ustvari kontrolori i, drugo ali mnogo važnije, vidjet će se tko je od čega napravljen. Kao što sam već napomenuo na kraju prvog dijela Vrlo Vrli Novi Svijet, teorije o agendama, manipulacijama i konspiracijama potpuno su besmislene i nebitne, sve dok ljudi ne postanu ljudi, ne počnu mislit svojim glavama, a ego, strah i materijalnu komponentu zamjene sa osvještenosti, ljubavi i spoznajama. Pojedinac bi se, dakle, trebao zapitat, da li je spreman da mu se život promijeni iz korjena i da mu sve stare stvari postanu suvišne, ne zato što pojedinac to žarko želi, nego što počinje dubinski shvaćati da mu jednostavno nisu potrebne i da više nisu dio njega, dok sve nematerijalne stvari postaju novima i dijelom spoznajnog puta buđenja i osviještenja.

Jednostavno, " Ključevi Enocha " leže u mnogim pojedincima koji imaju simultano postojanje " u obliku " visokog entiteta koji sudjeluje u stvaranju novog Univerzuma, koji je stvoren, samo je pitanje vremena kada će doći do " preklapanja " našeg Univerzuma sa novim Univerzumom. Kao što sam napomenuo, Sirius A rasa ima ulogu nadglednika i ključnih figura kod stvaranja novog Univerzuma. Visoki astralni Univerzumi nastaju djelovanjem i interakcijom mnogih visokih i ultravisokih astralnih rasa, takozvane anđeoske i arhanđeoske hijerarhije, od kojih je vjerojatno najizraženija Ari - Lavlja rasa visokih astralnih entiteta koji djeluju u interakciji sa Sirius A rasom. Ovdje se opet moram malo reverzno vratiti na sam termin " balkanizacije epistemologije " i možda " osvijetliti " način percipiranja rase koja je stara desetke milijardi godina ( prema našem računanju vremena ) i koja se razvijala u Univerzumu toliko davno prije našeg... i prethodnika našeg Univerzuma...i predhodnika prijašnjeg Univerzuma, da jednostavno nema smisla toliko iskrivljavati percepciju i smjestat rasu gotovo anđeoskih entiteta i neku polufizičku realnost i davat im status startrekovskih Ferengija, koji samo gledaju na profit i kako da svima prodaju tehnologiju. To je toliki bullshit da čovjeku " bullshit detektori počnu raditi "- da citiram izvor kojega se ne mogu sjetiti ( možda Robert Anton Willson ) - " poput Gigerovog brojača nad ruševinama Hirošime ". Da postoje Siriua A kreacije koje su stvorili genetkim putem - postoje. Da neka od tih kreacija ima sposobnost proizvoditi visoku tehnologiju - ima, kao i da ima možda " oprijedljenost " da iz neutralne perspektive pristupa i hunanoidnim i reptilskim i ostalim rasama. No, da se radi o samim Sirius A entitetima...nikako !

Simultana postojanja svakog ljudskog bića obuhvaćaju neka od postojanja nižih astralnih entiteta iz raznih rasa i raznih Univerzuma, kao i postojanja koja su toliko visoka da je jednostavno nemoguće spoznati i osjetiti o koliko se energetski visokim entitetima radi. Kao što je već napomenuto, svaki osjećaj, svaka misao i svako stanje duha " obitava " na određenoj frekvenciji i prožeto je ( ispunjeno ) sa određenom energijom. Da se samo dvije osobe " zamijene ", tako da se presadi svijest jedne u tijelo druge ( analogija ) i obrnuto, i da se sve emocije prve osobe vežu na drugu osobu, obije osobe bi se provele u najmanju ruku - " čudno ", pa sve do potencijalnih stanja svijesti, koje bi se pod naletom tuđih emocija jednostavno slomile, stvarajući teška oštećenja na astralnom i fizičkom tijelu. Već sam pisao o energiji i osjećajima viših entiteta koji su za nas toliko intenzivni da ih ne bi mogli podnijeti. Samo od onih entiteta koji su " stepenicu " iznad nas, a kamo li entiteta koji su na stotine tisuća, pa i milijuna i milijardi " stepenica " iznad nas (" iznad " ovdje samo koristim kao analogan perceptivni pojam ), tako da je bilo čije " nagovješćivanje " spoznaja o samom Bogu, Izvoru, God Mindu ili opet, spoznaja o visokim astralnim entitetima i opisivanja istih u najgorem religijskom kontekstu i davanja istima klasičnih ljudskih karakteristika na " steroidima ", naravno, uz premisu da izvor smatra da je samo on u pravu, a svi drugi da su manipulirani, nešto je što bi se osim " balkanizacijom epistemologije " ili distorziranom i skučenom percepcijom, moglo nazvati još i glupošću, pa čak i potencijalnom psihopatijom.

Simultana postojanja su toliko teško perceptivna za nas same, da je gotovo nemoguće opisati ono što je gotovo nemoguće percipirat nekom tko to želi pojasniti. Spoznaju je teško staviti na papir. Onom kome to uspije, taj se može smatrat pravih duhovnim umjetnikom. Pokušajmo opet zamisliti da svaki čovjek ima više simultanih postojanja od kojih je svaki visoki astralni entitet unikatan. Jedan iz skupine visokih entiteta koji je manifestiran simultano u fizičkoj realnosti. Sad pokušajmo zamisliti koliko tek ima drugih skupina entiteta, i koliko entitea ima uopće, ako samo u fizičkoj realnosti simultano obitava 6,1 milijarda jedinstvenih astralnih entiteta...nekih sličnih, nekih manje sličnih...a nekih toliko dijametralno različitih da nadilazi sve okvire naše 3D percepcije.

Upravo je zato bitno za shvatiti zašto se svi oblici manipulacija iz astralne ravnine, baziraju na uzurpaciji emocija i potpirivanju kolektivnog nesvjesnog uz mogućnost da i ono malo osvještenijih individua nije " pošteđeno " utjecaja negativnih misli i stvaranja svog vlastitog matriksa u glavi putem negativnih misaonih formi Archona. Bilo kakva alien agenda u svemu je tome samo minoran dio " kolača " i samo jedan indikator, onima koji znaju čitati između redaka i učiti iz svega, koliko je spoznajno znanje i transcedentalan put jedini izlaz
iz fizičke realnosti, kojoj je gornja granica samo ekspandiranija sfera misli i osjećaja, dok se u suštini još uvijek radi o dimenzijama koje nanovo i nanovo prekoračuju granicu donjeg astralnog i fizikalnog u sklopu svoje prave prirode, što se na nas odražava na različite načine. Najgora vrsta roba je čovjek zarobljen u vlastitom duhu i tuđoj percepciji, bilo da se radi o fanatičnom slijeđenju neke religijske dogme, bilo da se radi u fanatičnom slijeđenju neke matrix / alien agenda ideje, pošto u tim okolnostima ljudi postaju samo revolucionari koji visoko podižu prst u zrak, viču na sav glas, ruše postojeće da bi podigli nešto novo, a na kraju samo bivaju iskorišteni i odbačeni, nakon što svoju " ulogu " odigraju do kraja. Pitanje - " za što sam se ja to borio ? " - često se čuje kod ljudi na području Balkana. Zamislimo sad isto pitanje kod stvari do kojih može prodrijet jedino intuicija i percepcija, gdje je nemoguće koristiti pet čula i gdje stvari izlaze daleko izvan područja fizikalnog. Sad zamislimo revolucionare koji vode " astralne " ratove...i u kojoj mjeri tek oni mogu biti manipulirani....
Činjenica je da ne znamo gotovo ništa ( barem većina ), a ono malo što znamo, podložno je manipulaciji. Upravo zato, niti jedan izvor nije na isti način kredibilan za dvoje ljudi, a kamo li za mase koje podređuju cijele živote nekom izvoru i nekoj ideji, bez ikakvih unutrašnjih spoznaja ili sa konstantnom unutarnjom dijalektikom ( ovdje treba povući granicu između dijalektičkog procesa koji vodi do konkretnih rješenja i više se ne ponavlja i dijalektičkog procesa koji se neprestano vrti u krug, tj. između samog dijalektičkog procesa i vlastitog kaosa i kakofonije koje neki izvori pokušavaju prezentirati i objasniti kao dijalektički proces, a što je samo po sebi svjetlosnim godinama udaljeno od početaka bilo kakvog oblika unutarnje dijalektike ), koja obično prevlada na onu stranu koju prezentira neki izvor ili neka ideja. Tu se krije prava manipulacija.

Sami kontrolori, koje možemo nazvati i Watchersima, palim anđelima ili entitetima koji eonima žive u vlastitom limbu i svojevrsnom matriksu iz kojega mogu imati nevjerojatno jak utjecaj na donje astralne ravnine i na samu fizičku ravninu postojanja, simultano povezani sa fizičkim postojanjem, mogu " vladati " i manipulirati direktno putem određenih osoba koje simultano ili predstavljaju te entitete u fizičkoj realnosti ili prestavljaju vessel - " letjelicu " za jednog ili za više kontrolora. Dakle, fizički entiteti mogu se podijeliti u dvije skupine, što se tiče povezanosti sa kontrolorima - ili su sami kontrolori a da su toga potpuno nesvjesni ili manje ili više svjesni...ili jednostavno " ugošćuju " kontrolore a da su toga opet potpuno nesvjesni ili manje ili više svjesni. U svakom slučaju, te osobe su prijetnja okolini jer kontrolori preko njih mogu potezat nevidljive niti po cijeloj planeti, preko negativnih entiteta koji su na različite načine u nekom periodu ovog ili prošlih života ( što opet ima veze sa simultanošću ), odabrali put Kaosa kao jedini mogući put, na način na koji istovremeno služe i kontrolorima i sami sebi u ispunjavanju svojih niskih poriva koji manje više završavaju u materijalno / seksualnoj ili možda i pojedinoj astralnoj domeni, no opet u svrhu traženja " moći ", koja će im ispuniti sve snove unutar materijalnoga. Kontrolori se mogu sresti na svim krajevima svijeta i mjesta gdje prebivaju u fizičkoj realnosti ( na bilo koji od dva načina...da se više ne ponavljam ), nisu odabrana slučajno i odabrana su na višim razinama u svrhu sprečavanja pojedinaca koji imaju vrlo visoka simultana postojanja, koja prebivaju u ljubavi i svijetlosti i povezana su sa Izvorom / Jednim, ili vrlo napredan inkarnativni proces, da se nikada ne probude iz sna, a ukoliko se već i počnu budit, da se učini sve da ih se spriječi, pošto takvi kontrolorima predstavljaju najveću prijetnju. I što se tiče samog razotkrivanja pojedinog kontrolora i što se tiče ( u malobrojnim slučajevima ) egzistencije samog kontrolora. Takav će, na svim simultanim razinama, dati sve od sebe da na što bolji način potpuno onemogući ili čak uništi pojedinca koji se počeo buditi i koji bi se mogao pokazati presudnim za njihovu egzistenciju. Uzevši u obzir, naravno, da su polusvjesni ovih promjena koje dolaze od samog Izvora i gornjih astralnih ravnina, i kao i većina ljudi rade stvari za koje su jednostavno " programirani " od sebe samih, jer za druge načine ne znaju. Tu leži tajna, takozvanih " Illuminata " i onih, koje uporno pokušavaju neki autori strpati u domenu kraljevskih porodica ili domenu ljudi koji rade za njih. Problem je puno prizemniji, širi....i efikasniji, pošto se takvi nalaze u porodicama svih staleža, raširenih po cijelom svijetu.

Daleko od toga da sami kontrolori ne vide šire, jasnije i dalje od prosječnog čovjeka u 3D postojanju na Zemlji, ali također, vide daleko slabije i daleko su manje svjesni stvari kojih su svjesni bilo koji pripadnici donjih astralnih ravnina koji rade i postoje na strani Svjetlosti. Tako da entiteti poput Samyazua, Azaziela, Gorgone, Phyrona i ostalih, vode bespoštedni rat za svoj vlastiti nastavak integriteta u mraku i Kaosu u koji su sami sebe gurnuli i u kojem prebivaju toliko dugo da su zaboravili kako izgleda Put Svjetlosti, Ljubavi, Jedinstva i samog Izvora. Zamislimo najsebičnijeg bogataša na planeti koji ima " moć ", " slavu ", žene, naravno, novac i sve što poželi njegov ego i njegovi prizemni i niski porivi. Taj će se teško odreći svog načina života i manipulacije nad ljudima i teško će se odreći igranja samog " Boga ", misleći upravo to i želeći da tako žive vjećno. Upravo se oko toga sve i vrti, što se odražava putem manipulacije i negativne energije na nas same i na naša postojanja, a to su prepreke u obliku onih entiteta koji sebe smatraju " Bogovima " i koji se žele igrat igru samog " Boga " u vidu vlastitog stvaranja i razaranja. Iako bih kod pojma samog " stvaranja " ostao vrlo suzdržan.

Ne bih vam htio stvarati strah ili tako nešto, ali vjerojatno ste se u životu na bilo koji način ( fizički, virtualno ili astralno / u snovima ) susreli sa nekim od kontrolora. Iako su uvijek negdje u " prikrajku ", ostavljajući često dojam o sebi kao o vedrim osobama punim znanja koji će rado pomoći svakome, kad - tad isplivaju na površinu u svom punom " sjaju " i svojem punom " svijetlu ". Nekima treba više vremena da maska padne sa lica...nekima manje. Ovisno od " osobe " do " osobe ", tj. od kontrolora do kontrolora. Pružat će vam istinu u malim količinama upakiranu u veo i ozračje laži i manipulacije. Iskorištavat će vas energetski, ujedno vam laskajući kako ste baš vi " odabranik " koji je na " dobrom putu " prema svojim ili materijalnim ili duhovnim ciljevima. Hranit će se vašim mislima, a pogotovo vašim osjećajima i vašom energijom. Isplest će oko vas mrežu u kojoj će vas držati lažima i obmanama ( poput Grime iz Gospodara Prstenova ) iz koje će samo osvješteniji pojedinci uspjeti izaći. Većinom su obilježeni psihopatskim karakteristikama, pošto ih većina to upravo i je. No, ne mora biti da je tako kod svih. Tu je bitna ona razlika koja je u Kasiopejskim Transkriptima opisana kao razlika između OP i OPS ( organski portal i opredjeljen prema sebi ) sintagmi.

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/2007/07/index.html
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 04 Apr, 2008 02:39 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

SIRIANSKA OTKRIVENJA - SEDMI DEO


Stare ( drevne ) energije djelovale su na čovjeka u vremenima zlatnog, srebrnog i bronzanog doba. U sklopu sa tim energijama čovjek je živio i te iste energije ponovno se, " na velika vrata " vraćaju pred kraj, ovog, željeznog doba. Ako zamislimo zlatno doba kao kozmičko proljeće, srebrno kao ljeto, brončano kao jesen, a željezno doba kao kozmičku zimu, ovaj period u kojem se svi mi trenutno nalazimo, mogli bismo opisati kao " doba kozmičkih visibaba " ( snowdrop ), odnosno doba velikih promjena kozmičkih doba, iz kozmičke zime u kozmičko proljeće. Promjene koje sve više i više ljudi osjeća, odigravaju se na principu promjene energija i povišavanja frekvencija, kako oko nas, tako i u nama samima, tako da ne bi trebalo čuditi što se pojedincima vrtoglavo " brzo " otvaraju čakre, što u sebe primaju enormne količine energije ( energija ), što se počinju osjećati " bestjelesnima ", " van vremena " i " van prostora ". Te promjene kozmičkih godišnjih doba događaju se u cijelom kozmosu. Gledajući sa čisto hipotetskog metafizičkog stajališta, ne približavamo se mi astralu, nego se astral približava nama.. Energije postaju istovremeno suptilnije nego ikad, a po drugoj strani snažnije i obuhvatnije nego ikad ( bar u poznatoj nam povijesti ).

Jednostavno, sve se budi !

Bude se elementi - vatra, voda, zemlja, zrak...eter...Budi se sve što raste iz zemlje, od prašuma i šuma do najsitnijih trava. Upravo ono što raste iz zemlje predstavlja onaj primaran energetski balans, na temelju kojega možemo promatrati kako se balans, na malo teži, duži i bolniji način počinje razvijati i u nama samima. Sve što raste iz zemlje, više nego ikada u poznatoj nam povijesti, ( govorim o razdoblju Kali Yuge - željeznog doba ), postaje svojevrsni prirodni transsiver, primajući i odašiljući ogromne količine kozmičke i zemaljske energije, iznova i iznova, pročiščavajući svoju vlastitu energiju. Na taj način, šume, prašume i sve što raste iz zemlje, možemo slobodno smatrati energijski najizbalansiranijim živim bićima na ovoj planeti. Tko zna...možda je i svemir jednom bio šuma ?! Možda on još uvijek to i jest ! Apstrakcija ili ne, van zakona materije sve je moguće, a pošto su nam još uvijek nepoznati zakoni same materije ( koliko god da ih konvencionalna znanost smatrala ne samo poznatima, već i dorečenima i savršeno objašnjivima - pretežito u nedostatku boljeg objašnjenja )...ne bih dalje ulazio u ovo. Za sada.

Neki će početi intenzivno osjećati energije tek kada dođe do početka procesa balansiranja unutar vlastitog disbalansa. Tada može doći do postupnog " udaljavanja " od prevelikog utjecaja elementa / energije zemlje na donje centre ( čakre ). Pritom, pojedinac bi trebao osjetiti lagani odmak i distanciranost od velikih grupa, velikih druženja i okupljanja, shvaćajući da vode ka stvaranju lažnih i iluzornih dojmova i iskustava, koje osoba počinje ispreplitati sa stvarnim iskustvom. Mudar čovjek jednom je rekao : " Poklonjena sloboda nije sloboda, već se za slobodu treba izboriti ". Sloboda nema cijenu, kao što je nema ni individualnost. Cijene plaćamo samo prilikom vlastitog neznanja, učeći na vlastitim greškama i lekcijama. Tu se djelomično krije tajna Velikog Buđenja !
Jedan od načina buđenja je buđenje simultanosti u kojoj postoji jedan " postotak " one energije koju zovemo kundalini energijom, a to znači energije koju smo, duboko u sebi i u skladu sa simultanim postojanjima, sami izabrali i energije koja nas dubinski, ponekad nježno, ponekad snažno, mijenja iz korjena i privlači novim stvarima koje su uvijek bile oko nas, a mi nismo znali ( osjećali ) da postoje. Govorimo, naravno, o jednosmjernoj karti za buđenje. " Čovjek rođen " u Kristu " ( simbolika op.a. ) postaje potpuno novo biće, kojem sve stare stvari postaju suvišne, dok sve stvari postaju nove " ( Korinčani ).

Sve teme koje proučavamo, stvari koje nas ispunjavaju i vlastiti principi koji dolaze iznutra, trebaju biti u skladu sa cijelim našim bićem i jednostavno, moramo sami živjeti ono što " propovijedamo ", inače je cijeli posao uzaludan. Kao što psihopatska osoba projicira misli i osjećaje i većinu vremena je duboko uvjerena da je jedino njen stav ispravan stav ( dok, naravno, ne dođe do promjene kuta projekcije i osoba zauzme dijametralno suprotan stav od prethodnog, za koji će, opet, biti spremna " dati vlastiti život " i ugrožavati tuđe, na bilo koji način ), tako i emotivno i mentalno slaba i duhovno neosvještena osoba živi u uvjerenju da je stav bilo koga drugoga, tko je malo " glasniji " na riječima, ubjedljiv, " karizmatičan ", " pun " samopouzdanja itd., superioran stav spram stava osobe koja je u suštini ispravna i pozitivna, ali koja se ponaša kao žrtva i prema unutra i prema van, i prema sebi i prema drugima. To je pogrešan stav i to se mora mijenjati iz korjena. Spoznaje mogu ponekad biti i vrlo neugodne a same promjene iznutra vrlo, vrlo bolne i dezorinetirajuće, no bitno je da putem postepenog balansiranja naših centara, budemo itekako svijesni unutarnjeg napretka i postepenog, evolutivnog rasta. U fizičkoj stvarnosti, čovjek treba raditi svoj posao, ali posao koji će svjesno sam odabrati i, u svjesnoj suradnji sa ostalima, svojim radom doprinijet, kako svom vlastitom razvoju, tako i razvoju čovječanstva i cijelog Univerzuma. Na žalost, od takve fizičke realnosti, još smo strahovito udaljeni.

U određenoj mjeri na nas mogu utjecati impulsi nas samih iz paralelnih realnosti, tj. realnosti koje su stvorene iz određenih momenata i koje se svakog trena ( putem misli i osjećaja ), stvaraju nanovo i nanavo i nanovo, gdje svaki Ja iz paralelne realnosti dijeli iskustva, misli i osjećaje Zajedničkog Ja ( ili Zajedničkih Ja ) da bi od trena " osamostaljenja " vlastitog Ja doživljavao svoja vlastita iskustva, misli i osjećaje, a starih se " sjećao " iz perspektive novostećenih lekcija, iskustava, misli i osjećaja. Paralelna Ja djeluju na malo drugačiji način i drugačije su povezana od simultanih Ja, no, Univerzalna suština je uvijek podjednaka. Doći u doticaj sa svojim višim bićem, zapravo je mnogo lakše nego živjeti u iluziji, samo je stvar u dovoljnoj osvještenosti i impulsu za kontakt, koji, osim mentalno, prije svega mora ići - iz srca. Ne zaboravimo da je materijalan svijet, samo mali koncentrični kružić oko kojega se proteže astral i ostale bezbrojne i beskonačne sfere.

U trećem dijelu : Tiha Evolucija, pokušat ću na još bolje načine elaborirat ono što sam započeo u prvom i drugom dijelu, a to su teme psihopatije, channelinga, Sirius A entiteta / čuvara ( " Ascended Masters " u Bringers Of The Dawn knjizi, " Lord Of The Cycles " u Thotovim / Hermesovim zapisima - Emerald Tablets Of Thoth i najviše rase " vanzemaljaca " koja se spominje u Lacerta Fileu. Dovoljno je, za sada, samo citirat dio Enochove Knige iz etiopskog izvornika : " In those days shall the elect and holy race descend from the upper heavens, and their seed shall then be with the sons of men " ), univerzalnih spoznaja, teorija zavjera ( termin obilježavanja zavjera, nije ništa drugo nego sama teorija zavjere, pošto ima ulogu da pod zavjere stavlja i činjenice, proglašavajući ih zavjerama ), takozvanog " novog svjetskog poretka " ( za koji je nekima jasno da ne da bi trebao početi, nego da je već naveliko počeo, samo je pitanje na koji način ), te mnoge druge teme.

Kao što sam već napisao na kraju prvog dijela Vrlo Vrli Novi Svijet, sve manipulacije moramo staviti pod veliko " povećalo " i lagano, spoznajno i empatijski, strpljivo i intuicijski koračat Putem za koji osjećamo da je ispravan i da pojedinac ostaje pojedinac na svom putu prema suštinskom buđenju. Ljudi najprije moraju upoznat sebe i prestati biti alieni ( vanzemaljci ) sami sebi, pa se tek onda hvatati " ukoštac " sa manipulacijama i " manipulacijama ", programima i " programima ", negativnim entitetima i " negativnim entitetima ". Mudra izreka kaže - " tko pobijedi sebe, pobijedio je cijelu vojsku ". Također, tko upozna sebe, upoznao je sve ostale. Ne zaboravimo da je je ponekad ( gotovo uvijek ), najteže sam sebi oprostiti neke stvari. Bitno je pratiti vlastite misli i vlastite osjećaje i paziti da se sam sebe ne manipulira putem istih, kao i da drugi ne manipuliraju pojedincem putem istih. Naravno, ako pojedinac sam shvati i spozna kako da ne manipulira sam sebe putem vlastitih misli i osjećaja, teško da će dopustiti da ga manipulira okolina, pogotovo djelovi kolektivnog nesvjesnog. Kao što sam već napomenuo - doći u doticaj sa svojim višim bićem mnogo je lakše nego živjet u iluziji, samo je stvar u dovoljnoj osvještenosti i impulsu za kontakt, koji, osim mentalno, mora ići iz samog središta srca. I na kraju svega, ne zaboravimo, prava je istina ona koja se osjeti, a ne samo sazna od nekog drugog.

http://vrlovrlinovisvijet.blog.hr/2007/08/index.html

- Kraj-
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 13 Jun, 2010 02:15 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

.
Kritična masa
‘Sheldan Nidle i kontakt sa Sirijusancima
01.06.2010
Selamat Balik!
Danas se ponovno javljamo izvjestiti vas o nizu događaja koji su blizu ostvarenja. Godinama svakog dana, čekali ste da dobrovoljni fondovi ( popularni dobrovoljni novčani fondovi, uglavnom iz SAD-u prošlih desetljeća – Comte de Saint Germain World Trust) ostvare svoju funkciju. Svakodnevno ste bili razočarani kada se to nije desilo. Naši zemaljski saveznici rade vrlo predano da se ovo ostvari. Dugo već nadgledamo ovu situaciju i uočili smo tri predominantna ometajuća faktora: prvo, institucije koje kontroliraju i nemilosrdno manipuliraju vašim svijetom su bili u punom pogonu; ovo više nije slučaj: vaše vladajuće, političke i ekonomske domene su u neredu! Drugo, vaše različite vojne i međunarodne sigurnosne institucije nisu se bile jasno odlučile o najboljem smijeru za vaš svijet. Ove organizacije su od tada donijele odluku i od tada punim srcem podržavaju promjenu. Treće, stav većine svijetske populacije je bio mahom nezainteresiran za promjenu u svojoj realnosti. Ovo se
također sad promjenilo: nivo bijesa prema stanju svijetskih problema i čežnje za novim smjerom je dostigao kritičnu masu.
Ove presudne zajedničke odluke, spojene sa velikom težnjom ljudi svijeta su napokon u poravnanju sa velikim transformacijama predloženim od strane naših zemaljskih saveznika. Stoga je Nebo pristalo na naše zahtjeve za veće uključenje u dešavanja u svijetu. Do sada smo jedva uspjevali na nešto izmoliti tajne vlade i nismo ih čvrsto uspjeli uvjeriti u potrebu neodložive predaje. Oni su iskoristili naše suzdržano stajalište (vezane ruke, striktna politika nemješanja bez dozvole Neba op.p.) da ubrzaju razvijajuću katastrofu u Meksičkom zaljevu te su zatražili od svojih
poslušnika da pokrenu potpuni kataklizmični scenarij. Mi smo s užasom ovo svjedočili i jako su nas obradovale zadnje dozvole od Neba. Naš zadatak je da angažiramo svoje ljude i svoje letjelice na takav način da prisilno okončamo ovu strašnu aktivnost. Do sada smo imali nekoliko korisnih razgovora sa predstavnicima zemljine duhovne hijerarhije (zemaljski majstori mudrosti predvođeni Kristom (Maitreja) op.p.) kako bismo dobili “zeleno svijetlo” za naše diverzijske strategije. Ove su osmišljene da maknu tajnu vladu sa puta i osiguraju brz uspon naših zemaljskih saveznika. U skladu s tim smo zatražili da nam se svi (zemaljski op.p.)timovi, koji čekaju prikriveni da bi zauzeli mjesta u prelaznim vladama, sada pristupe i otkriju nam se.
Sa ovim u planu (strategija diverzija ? op.p.), pružili smo ovim kritično važnim timovima seriju predavanja. Nakon toga je usljedila otvorena diskusija sa
pitanjima i odgovorima u vezi naše misije Vašeg povratka u punu svijesnost. Tijekom našeg zadnjeg kruga razgovora sa predstavnicima zemljine duhovne hijerarhije
vrlo jasno nam je dano do znanja da će postojeći nivo zemljinih promjena, kao što su zemljotresi i vulkani se nastaviti sa rastućim trendom u idućim mjesecima. To nas
stavlja u (drugačiji, kraći ? op.p.) vremenski okvir u kom moramo osigurati da se promjene u vašem svijetu dese sada a ne kasnije. Uočili smo masivno uzdizanje magme
(ispod tektonskih ploča op.p.) na vašem planetu. Pomicanje tektonskih ploča je također ubrzano te se čini da se ono što nam je bilo rečeno ostvaruje. Ukratko pokrenuli
smo u akciju plan čija je svrha svrgnuti tajne vlade sa njihovih pozicija moći.
Istovremeno moramo osigurati da se sredstva dobrovoljnih programa (Comte de Saint Germain world trust ? op.p.) koji su konačna spojnica u ovoj tranziciji dostave svojim
primateljima. Svrha ove promjene je zamijeniti vaše trenutne ilegalne vladajuće režime sa zakonski i propisno uspostavljenim vladama. Bez “Disclosure” ( građanska incijativa kojom se od vlada SAD i ostalih najvažnijih država svijeta zahtijeva skidanje tajnosti i objava informacija o posjedovanju tehnologija za proizvodnju jeftine
i besplatne energije; postojanja i nazočnosti vanzemaljskih civilizacija op.p.) naši zadaci će se teže uspješno ostvariti. Bez obzira na to, ove božanski upravljane aktivnosti se moraju provesti. Do ovoga momenta naše diplomatske i predstavničke snage izvršavaju naše planove prema dogovorenom legitimnom obrascu. Činimo svaki napor
da osiguramo da stari režimi abdiciraju u vrijeme koje smo zajedno predvidjeli. Za sada, sve ide dobro. Tajne vlade razumiju što tražimo i s gunđanjem pristaje na naše zahtjeve. Što se nas tiče mi nadgledamo aktivnost svake grupe pijuna tajnih vlada jer sa sigurnošću očekujemo nekakve njihove trikove. Tajne vlade, skrivene od vaših
stvarnih vlada su uspjele postaviti prepreke na naš put. Mi smo odgovorili ograničavanjem efekta njihovih prljavih poslova.
Majka Zemlja želi da znate kako će se trenutni ritam zemljinih promjena ubrzati čineći katastrofu u Meksičkom zaljevu još većom prijetnjom. Ova situacija je poticaj svima da učinimo sve što je moguće da uklonimo tajne vlade iz pozicija moći. Više ne postoji opcija da ovi nemilosrdni ljudi ostanu za kormilom. Vrijeme je da se oni
sretnu sa svojom zasluženom kaznom. Vaše globalno društvo treba temeljite ekonomske promjene podržane od društveno odgovornih vlada. Također naša direktna intervencija
je nužna jer ovi režimi zahtijevaju značajan i pouzdan nadzor. Vaš svijet je predugo gledao na mračne, podle i manipulativne načine Anunnaki-jevih (vođa tajnih vlada koji je navodno “napustio brod” prije nekoliko godina op.p.) pijuna zbog čega je nužan određeni stupanj inicijalnog mentoriranja. Također je potrebna bliska interakcija
svakog od vas sa vašim vladama. Kamen temeljac galaktičkog društva je vlada koja je potpuno osjetljiva na osviješteno, informirano i zainteresirano političko tijelo (građane ? op.p.).
Stari sustavi će biti transformirani od strane velikih i neustrašive svjetine. Morate
sebe promatrati kao vlasnike svojih kako lokalnih tako i nacionalnih vlada. Kada se takav javni stav stavi u pogon čak i u ugodnim (društvenim svjetskim op.p.) okolnostima, desit će se kolebanje, preispitivanje i poziv (onima na vlasti na svim razinama op.p.) na časno služenje.
Mi smo ovdje da bi bili vaši instruktori; da tranformiramo vašu svijesnost; te da vas
potpuno spojimo sa Božanskim. Kad se ovo desi osvjestit ćete nova i inspirativna područja odgovornosti. Ovo znači da morate izaći iz svoje trenute “kutije” (ograničene svijesti svakodnevice op.p.). Tako ćete upoznati onaj dio sebe koji je senzibilniji i u većem znanju. Mi ćemo vas ohrabrivati na svakoj stepenici toga puta. Viša svjesnost prirodno donosi sa sobom više mudrosti, snažniju vezu sa Božanskim, i još više svete odgovornosti. Sve se to prikuplja do trenutka kada stvarno postižete punu svijesnost.
Naš zadatak je jasno definiran. Ono što ste stvorili od sebe više nije dovoljno, zbog čega se Nebo dalo u projekt uzdizanja vas u punu svijesnost. Ovaj proces je ugrozio sve u vašem okolišu jer ova realnost ne može više sebe uzdržavati.
Lanac života koji vas podržava je strašno oštećen i ne može biti popravljen. Ovo vas “gura” na idući nivo. Doista jedina šansa za povratak održivosti života vaše realnosti (koja je sad nepovratno poremećena op.p.) su visoke tehnologije upravljane visoko svjesnim bićima. Ova nova transformirana stvarnost će postati dom potpuno svjesnim bićima. Ta bića ste naravno vi. Oni (vi op.p.) će zahtijevati mentorstvo samo u početku nakon čega će ih vlastita mudrost poticati prema njihovoj božanskoj sudbini. Ova sudbina uključuje rađanje nove zvijezdane nacije i postanak važnim dijelom Galaktičke federacije svjetla.
Vaš svijet će svemu ovome svjedočiti sada! Mi slažemo zadnje dijelove naše slagalice i spremni smo omogućiti da se to sve desi. Tajne vlade vide kako se približava njihov konačni sud i znaju da je njihovo vrijeme (pada op.p.) došlo! Uzde vlasti preći na naše zemaljske saveznike. Prvi zadaci na njihovoj listi su uspostava nove ekonomsko financijske realnosti i poništenje efekata katastrofe koja se formira u Meksičkom zaljevu. Ovo će dovesti do kraja NLO zataškavanja, što će nam dozvoliti da interveniramo na više javan način. Temeljni preduvjet za ovo je javno priznavanje partnerstva između (naših op.p.) zemaljskih saveznika, naroda planeta Zemlje i tima za Prvi kontakt. Ovo partnerstvo će omogućiti čišćenje vašeg planeta, početak puta ka punoj svjesnosti i dozvoliti vam da postanete priznati članovi galaksije Mliječnog puta.
Danas smo vas upoznali sa najnovijim informacijama o onome što se dešava vašem svijetu. Vaša realnost je više nego spremna da je Nebo, vi i mi transformiramo i sve to u vrlo kratkom periodu vremena. Radujemo se veličanstvenom ujedinjenju i pomoći koju ćemo vam pružiti u potpuno svjesna bića. Znajte, dragi naši, u svom srcu srca da su beskrajna dobra i vječna Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude!
Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedno! i Budi u Radosti!)

Izvor: http://civilization-of-light.com/?cat=4
_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Almsivi
Majstor


Pridružio: 30 Jan 2008
Poruke: 1135
Lokacija: Fizicki svet

 Poruka Poslao: 13 Jun, 2010 21:34 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Ok.

Ima tu istine. Smile

Nism sve procitao, al deo.
_________________
.. Bitno joj je da sada, u ovom trenutku, ume da prepozna sebe na mapi svemira. ..
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Yahoo Messenger MSN Messenger
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » OBJAVLJIVANJE SE NASTAVLJA
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka Obaveštenje: Pravilnik foruma OBJAVE.COM 0 adminfob 30935 07 Jan, 2008 07:29 am
adminfob Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka VAŠE SUGESTIJE 105 adminfob 96713 26 Mar, 2011 01:56 am
Jazz08 Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Suština vašeg sadašnjeg duhovnog stava, ubeđenja ? 22 plavizrak 32202 08 Nov, 2010 09:22 am
rale Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Interval ne-vremena 4 adminfob 43601 03 Jun, 2010 23:13 pm
zvoncica Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka TRAGANJE ZA ISTINOM 32 plavizrak 32190 07 Sep, 2009 04:30 am
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Tvorac i zemlja 2 adminfob 43904 11 Maj, 2008 23:06 pm
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka ŽENA TELE BELOG BUFALA 1 adminfob 26436 13 Jan, 2008 00:10 am
adminfob Pogledaj zadnje poruke
 
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom