Pridružio: 23 Sep 2008 Poruke: 4803 Lokacija: U srcu svetlosti
Poslao: 04 Jun, 2010 16:01 pm Naslov:
U pocetku, nisam u vezbi ostajala duze od 5-10 minuta.
Bez obzira sto mi je energija prijala, znala sam da treba krenuti sa necim novim oprezno i postepeno.
Ispitivala sam vezbu po vezbu.
Nisam radila neku novu vezbu,dok prvo ne ispitam efekat i dejstvo prethodne mentalne vezbe, kako energije deluju na mene.
To predpostavlja praktikovanje stanja budnosti i prisutnosti, da preovladava u toku dana.
U pocetku sam radila po jednu vezbu dnevno, ali ne svaki dan, vec u razmacima od po nekoliko dana.
Zahvaljujuci svemu tome sto sam opisala u zadnjia tri posta, nisam dozivela ni jedan negativni efekat vezbi koje praktikujem. _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST
Pridružio: 30 Jan 2008 Poruke: 1135 Lokacija: Fizicki svet
Poslao: 07 Jun, 2010 14:58 pm Naslov:
Ok Caca, ako ti radis tehnike onako kako ti zelis i osetis, a ne onako kako to Stewart propagira, onda super. _________________ .. Bitno joj je da sada, u ovom trenutku, ume da prepozna sebe na mapi svemira. ..
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu