TONOVI, KINOVI I PEČATI
Idi na stranu
1, 2  Sledeci
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » DREAMSPELL - PUT KA MIRU 2012
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Analeta
Duhovni učitelj


Pridružio: 21 Okt 2008
Poruke: 2717

 Poruka Poslao: 07 Dec, 2008 12:50 pm    Naslov: TONOVI, KINOVI I PEČATI
Odgovoriti sa citatom

.
TONOVI, KINOVI I PEČATI

Tumacenja svih kinova i tonova Dreamspella preuzeti su sa stranice:
http://www.astrodreamadvisor.com/free_mayan_readings.html

Prvo pronadjite svoj kin na ovoj stranici:
http://www.tortuga.com/eng/decode/index.php

Ili za dataljniju pretragu:
http://www.tortuga.com/eng/decode/decodekin.php

Ovdje mozete ispuniti formular, pa ce vam poslati besplatnu kopiju kalendara :
http://www.lawoftime.org/moon/freecal.html

Zatim ga pronadjite na ovoj stranici:
http://www.astrodreamadvisor.com/free_mayan_readings.html

Pa ako ne razumijete tumacenje na engleskom ili vam ga je lakse razumjeti na maternjem jeziku, mozete u ovoj temi pronaci tumacenje.
TONOVI

JEDAN - JEDINSTVO - UJEDINJENJE

Otvori srce u bezuslovnoj ljubavi kao posudu za nedeljivu suštinu, neka sveta tajna ujedinjenja deluje kroz tebe.
OSOBINE: bezuslovna ljubav, jedinstveno srce, nedeljiva suština, suštinska vibracija, novi počeci, posuda bezgraničnog, sve što jeste (što postoji).
JEDAN je znak ujedinjenja sa sobom i izvorom. Prizovi rezonancu tvoje iskonske vibracije, oseti puls ove zanosne frekvencije, frekvencije tona jedan. Ponudjena su ti duboka budjenja i žestoka zračenja bezuslovne ljubavi. Ovo je vreme za nove početke u tvom životu. Budi aktivan u svom individualnom izražavanju, posvećen razvoju svog suštinskog sopstva.
Ti sadržiš paradoks "odvojenog" sopstva i jedinstva sa svim (bog). Ti si istovremeno vrhunska tačka počinjanja i krunisanje kulminacije. Ti si onaj koji inicira - započinje. Ti si onaj koji otvara put. Možda se osećaš usamljen ili odvojen od izvora. Ako je tako zauzmi stav, budi u jedinstvu sa svojim suštinskim sopstvom, usmeri se na realnost jedinstvenog - jednog srca. Ti si mudrost za kojom tragaš.

DVA - POLARNOST

Pogledaj se u ogledalo. Čiji odraz vidiš sa druge strane? S kim se suočavaš sa druge strane?
OSOBINE: sveti blizanci, saradnja, odanost (sa svim), polaritet muškog i ženskog, dualnost.
DVA je zrak polariteta, sveti blizanci, zamagljeno ogledalo i čisti odraz, sve stvari u odnosu. Polaritet je razboj na kome se tka realnost, magnetni ples univerzalnih sila. U ogledalu polariteta pronaći ćeš mnoga lica iluzije, kao i konačno oslobadjanje od iluzija.
Polaritet otkriva tvoje konflikte, borbe i prividno odvajanje stvoreno tvojom verom u dualnost. Isprobaj ono što te privlači i ono što te odbija. Otkrij razboj realnosti koja je zapleteno istkana u odnosu - u povezanosti. Koristi učenja sadržana u broju dva. Polarizovane pozicije u stvari deluju u saradnji. Svi polariteti služe kao pozadine za potpuno poštovanje jedno drugog i celine.
Takodje ispitaj polaritet muškog i ženskog u sebi. Istraži svoje božanske ženske i muške aspekte (strane). Potraži darove unutar svojih odnosa. Ispitaj polaritete u njima i istraži prirodne linije sila i razvoja koje stvaraju. Seti se, polaritet je puls univerzalnog izvora.

TRI - RITAM

Ja sam onaj koji trougao čini vidljivim. Oseti puls svetog toka (težnje) koji te zove kući.
OSOBINE: pokret, promena, tok, sadašnji (onaj koji jeste), kreativnost, spajanje, sveto trojstvo.
TRI je znak ritma, galaktičkog otkucaja srca prirodnog toka. Ova univerzalna reka ti nudi pokret i sve mogućnosti toka u tom pulsiranju. Otvori sebe u sadašnjem toku promene! Izvlačeći broj tri, tri predlaže da ima nešto što želiš da promeniš ili da se sjediniš u prirodni tok tvog života. Postani treća tačka svetlosti, stvorena u sjedinjenju polariteta (suprotnosti). Oseti puls svetog trojstva u sebi, otkrivajući novu kreaciju. Dopusti da se spojiš i integrišeš sa svim što ti se činilo izgubljenim, odvojenim, ili skrivenim od tvog vidjenja.
Ako imaš težnju da se rasplineš u tvojoj kreativnosti, učini ekstra pokušaj da fokusiraš - usredsrediš svoju energiju. Poravnaj se sa tvojom težnjom da pokažeš istinu. Sada je vreme da velika misterija iznikne - izrovari sebe kroz tebe. Upoznaj sebe kao vrhovnu stenu svetlosti. Dopusti toj kreativnosti da iskaže tvoj spiritualni put.

ČETIRI - MERA

U povezivanju sa prirodnim ciklusima učini da svetu duhovno uzme formu u velikoj misteriji otkrivajući se kroz tebe.
OSOBINE: red, pravilno, definicija, razlikovanje, prirodni ciklusi, potpuno povezivanje.
ČETIRI je zrak mere, povezivanje sa prirodnim ciklusima. To je kvadrat, osnova piramide, to je čvrsta osnova koja ujedinjuje linije usmerene sile - energije. Četiri je dijamant koji traži od tebe da iskoristiš - upotrebiš alate za razlikovanje-uporedjivanje.
Sada je vreme da se ispolji tvoj san ili vizija. Tragaj za prirodnom logikom, prirodnim zakonima i definicijom ove moći, podržavaj šaputanja tvog kreativnog duha. Ti si graditelj koji ispunjava svoje snove. Otvori vrata i pozovi svetu četvorku. Ti si biće donešeno u potpunu povezanost - usaglašenost, donoseći isceljenje u ovaj ciklus tvog života.
Četiri pravca ti nude pomoć u razumevanju univerzalnih psihičkih zakona. Koristi meru kao alat svesnosti za oblikovanje vremena, forme i prostora.
Sada je vreme da se usredsrediš za svesnu - shvatljivu vezu sa nepoznatim. Uzmi svoju ideju i daj joj disciplinu i oblik. Unapredi mogućnost da razlikuješ bez stvaranja odvojenosti ili osudjivanja. Kanališi tvoju kreativnu energiju konstruktivno, jačajući moć za praktičnu manifestaciju - primenu!

PET - CENTAR

Kroz zvezdanu kapiju klizi i ulazi postavljajući ples u središtu jabuke, čovekova ruka na vratima duša.
OSOBINE: središna svrha, centralna namera, osnova - utemeljenje, mesto usredsredjivanja, sredina, jednostavnost, prihvatanje tvoje ljudskosti.
PET je zrak središta, prva poluga - osnova čovečanstva u individualnom pojedincu - sopstvu. Ukorači u središte tvog kristalnog jezgra. Šta ćeš naći tamo? Šta je tvoja postavka - suštinska svrha, tvoja glavna namera, tvoja lična individualna vizija? Koristi ovu viziju kao pristup istini u tvom zvezdanom jezgru. Vidi sebe kao večno šireće središte istine i svetlosti.
Ti si središte-centar svog sopstvenog univerzuma! Seti se da je tamo velika mudrost koju ćeš naći u ljudskom obliku. U potpunom prikazanju tvoje ljudskosti pronaći ćeš osnovu u individualnom sopstvu.
Okreni se duhovnosti-unutrašnjosti i unesi još više svetlosti u svoju formu-oblik. Istraži osnovu svog svetog središta-jezgra-suštine. U meditaciji primi blagodeti "jedinsvenog sveta" - jednote. Mesta perfektne usredsredjenosti. U otpuštanju onog što misliš da jesi, postaješ ono što ustvari jesi. Budi jednostavan. Ti uvek sediš u centru. Ti si zen majstor, usredsredjen u početnom umu.

ŠEST - ORGANSKA RAVNOTEŽA

Organska ravnoteža izranja iz onog što si ti u svim dimenzijama. Zvezde takodje imaju korenje - postanak - začeće.
OSOBINE: prijemčivost, sposobnost za reakciju da se oseti i odgovori na impuls, dinamična ravnoteža, koreni u mnogim dimenzijama.
ŠEST je zrak organske ravnoteže, dinamičko uravnoteženje sa temeljem samoujedinjenja sa suštinom jedinstva. Organska ravnoteža je aktivan proces, a ne statično ili fiksirano stanje. Ono je ukorenjeno u potpunosti onog šta si, ko ti jesi. Dopusti svojim prijemčivim korenima da zarone duboko, učvrsti tvoju sposobnost da reaguješ - odgovoriš na podsticaje u ovom svetu. Unesi svoju esencijalnu suštinu u tvoje sadašnje ispoljavanje. Životnost potiče iz suštine - esencije - bića - duha.
Ti si jedinstvo koje kreira organsku ravnotežu. Ti si slobodan da izabereš reagovanje. Šest traži od tebe da osetiš odgovornost prema životu sa ljubavlju, da doneseš nebo na zemlju kroz tvoje utelotvorenje sa šestokrakom zvezdom. Otelotvori božansko u tvojoj organskoj formi - telu. Kao što si ujedinjen sa vibracijom neba, nebo je donešeno na zemlju. Kao što putuješ "kući" zemlja je donešena nebu. Oni kreiraju organsku ravnotežu, nebo i zemlja su u simbiotičkom jedinstvu.

SEDAM - MISTIČNA MOĆ

Dosegni svoju mističnu moć, lotos svetlosti, upali svoj stepenasti začetak putovanja medju zvezdama.
OSOBINE: mistično usaglašavanje, samoprihvatanje, direktna veza sa izvorom.
SEDAM je zrak mistične moći, osnova individualnog samooslobadjanja izmedju dve tačke polariteta. Tvoja duša poziva tvoje sposobnosti da razrešiš-dekodiraš skrivene misterije. Utvrdi tvoju mističnu mudrost spoznavanjem tvog ličnog odnosa sa izvorom. Pokreni mistične sile tvojih sedam čakri, da te pokrenu u oblast božanskog prosvetljenja.
Svetlost sedmice stavlja teoriju na isprobavanje, tražeći praktičnu primenu tvoje kosmičke moći. Kao tehničar (onaj koji primenjuje) svetog-duhovnog ti integrišeš polaritet svetova u praktičnu osnovu. Ti nosiš sedmokraku zvezdu, simbol majstora zanata. Spoji svoja osećanja i intelekt za transformaciju materije u mističnu svetlost. Boraveći u jednostavnom ojačaj svetlosno telo iz stuba svetlosti u tvojoj kičmi. Otvori svoj lotos svetu. Ti si dar. Prihvati sebe bezuslovno. Oslobodi se potrebe za spoljašnjim potvrdjivanjem, budi otvoren za svoju punu mističnu moć. Usaglasi se sa spiralno uzdignutom misterijom sedmice: sedam čakri, sedam planeta, sedam zrakova, sedam stepenica piramide, sedam spojenih stadijuma svesnosti.

OSAM - HARMONIČNA REZONANCA

Prosvetljen harmoničnošću srca, pevaš pesme ushićenosti, ujedinjen u pevanju o snu budjenja!
OSOBINE: osposobljenost, galaktičko igralište, put jednote - jednog srca.
OSAM je zrak harmonične rezonance, osnova samoujedinjenja sa tokom trojstva. To ljubav pravi vidljivom, stvara tok harmonije u tvom životu, uvodi spiralne frekvencije velike galaktičke mreže. Tvoje biće (ponudjeno) nudi osposobljenost kroz tvoje unutrašnje - urodjene rezonance sa ovom mrežom (galaktičkim igralištem). Budi svestan onoga u šta si povučen, tamo ćeš naći jedinstvene mogućnosti. Otkrij harmoniju bića u svojoj prirodnoj rezonanci sa drugima. Budi prijemčiv, uočavaj. Ti si onaj što čini božansku harmoniju, mesto susreta psihičke realnosti i beskraja.
Ponesi dublje harmonije u praktične okolnosti u kojima ćeš pronaći sebe, oslobodi ego svojih samousredsredjenosti. Prihvati jake energije koje podižu harmonične frekvencije planete. Diši polako, smireno. Ti si pesma bića koja odzvanja nove zlatne oktave, odzvanja rezonantni ton jedinstvenog srca.

DEVET - VEĆI CIKLUS

Niti velikog modela, zamisli na tapiseriji svetlosti, na razboju velikog ciklusa, tka tvoj put.
OSOBINE: ostvarenje, širenje, majstorstvo, veći vremenski ciklusi, ispunjenje, veličanstvena zamisao-model.
DEVET je zrak većih ciklusa, osnova sopstva koje se otvara prema četiri tačke merenja i ciklusa - kruženja. To je veličanstveni model, odmotavajući red većeg modela-obrasca-uzroka. Sa devet ti se nudi zagrljaj čežnje ka ostvarenju. Oseti u potpunosti tvoj put, tvoj ciklus. Otelotvori majstorstvo i mudrost koju ćeš ispoljiti. Ovaj zrak traži od tebe da BUDEŠ, radije nego što pokušavaš da budeš. Otelotvori mudrost većih ciklusa. Postani onaj koji sija svetlost za ostale. Ti si čovečnost postojanje biće - odmotavaj veće obrasce-puteve novog sveta.
U velikom vremenskom ciklusu devet je broj ostvarenja i ekspanzije. Šta je to što se traži od tebe da upotpuniš-kompletiraš? Možeš li videti putokaze - niti vodilje koje te vode ka ciklusu ostvarenja? Kako se širiš oslobodi se starih ubedjenja koja ne podržavaju tvoj rast. Primi potpuni osećaj ostvarenosti. Ti si uravnotežen na velikom luku veličanstvenog ciklusa vremena. U ovom ciklusu vreme i prostor se prepliću, prošlost i budućnost se stapaju i vreme života se topi u ostvarenju. Pridruži se u potpunom osećaju majstorstva trostrukog trougla u vodjenju tvoje veštine da budeš istkan u većem razboju stvarnosti.

DESET - MANIFESTACIJA, ISPOLJAVANJE

Ključ ka istinskom identitetu u ovom i onim svetovima, otključava vrata ka velikoj misteriji ispoljavajući se kroz tebe.
OSOBINE: namera, motivacija, istinski identitet, osnova-temelj, suština sopstva, usmerena manifestacija-ispoljavanje.
DESET je zrak ispoljavanja - manifestacije. Temelj individualnog sopstva koji ispoljava svoj istiniti identitet, osnova suštine sopstva. Snažno ispoljavanje te čeka. Dva sveta se ujedinjuju. Ključ za ispoljavanje u svim kraljevstvima je kroz čistu nameru i otelotvorenje tvoje božanske suštine. Šta tvoje srce želi da ispolji? Počni da se usaglašavaš sa svojom suštinom. Suština usaglašena sa namerom stvara eterični oblik mišljenja "energetsku matricu obličja". Onoliko koliko je nesputana ograničenim verovanjima energetski model-obrazac nastaje i razvija se. Kako se razvija usaglašava se sa većim modelom dok konačno ne bude pušten u ispoljavanje.
Dobijajući desetku od tebe se traži da pažljivo pogledaš svoje sopstvene temelje, na kakvim strukturama i sistemima verovanja je izgradjena tvoja realnost-stvarnost. Kakve osnove motivišu tvoje izbore? Ti sada stvaraš novi temelj koračajući u sve ono što jesi - tvoje suštinsko sopstvo. Kako se temelji tvog suštinskog sopstva razvijaju, drugi će prepoznati tvoj istinski identitet. Kada si u rezonanci sa univerzalnom manifestacijom to je prirodni nusprodukt.

JEDANAEST - NEUSAGLAŠENOST

Razotkrij se ka suštini, srž svetlosti, izvan definicije tvoja duša će poleteti.
OSOBINE: promena, razjedinjenje, "puštanje da ode", razotkrivanje zarad "odlaska", kompleksni pokret ka jednostavnosti, kompleksnost koja se pomera - prelazi u jednostavnost.
JEDANAEST je zrak disonance (nesklada), osnova samousaglašavanja sa temeljem suštine sopstva katalizovan trenutkom ujedinjenja. Jedanaest je proces raspadanja, razotkrivanja slojeva do tvog suštinskog jezgra. Oslobadjaš se od stvari koje više ne služe tvojoj nadolazećoj celovitosti. Pogledaj ispod površine pojavljivanja tvog procesa. Pusti da se složenost rastera, postajući blagoslov jednostavnosti.
U izvlačenju jedanaestice, njegova ideja, verovanja i slike svih vrsta rasvetljuju se i transformišu. Istraži šta izaziva nesklad u tvom životu. Pusti ga. Prihvati proces razgradjivanja, bez otpora ili osudjivanja istog. Kruti zidovi tvog opiranja se ruše. Prolazeći kroz svoje otpore i ograničenja pripremaš prostor za večnu mudrost.
Postaješ otvoreni sistem. Od svega što te je definisalo ćeš se osloboditi, očekuj čišćenje i promenu. Kako se tvoja lica i fasade lome i tvoji zidovi padaju, tako se istinsko prosvetljenje probija.

DVANAEST - KOMPLEKSNA STABILNOST

Od velikog - najvećeg saveta suštinskog jezgra kroz pulsiranje povezanosti stabilnost teče.
OSOBINE: stabilnost u razvitku, veća konstalacija-sazveždje povezanosti, jedinstvo, ujedinjenje polarnosti, sklop povezanosti.
DVANAEST je zrak kompleksne stabilnosti, osnova sopstva-bića i osnova suštine u ujedinjenju sa mističnom istinom polarnosti. Sve stvari su satkane u plesu JINA I JANGA. Svi delovi čine veličanstvenu celinu. Zaključujući na osnovu mudrosti, snage i stabilnosti ti dobijaš kao član velikog saveta. Nije važno šta je tvoje iskustvo, postoji složena stabilnost u većem uzoru koji te poziva da se osetiš stabilnim-sigurnim, dok se razvijaš, napreduješ i unapredjuješ, živeći u svetu polarnosti i znajući da su svi delovi jedno u ujedinjenoj celovitosti i čine naglašeni okvir povezanosti. Hologram polarnosti je jednostavno skup činilaca, značajno uzdizanje od kojih su satkani svetovi i realnosti.
Stabilnost je suština percepcije. Pronadji gde možeš otvoreno ploviti i širiti se (napredovati) u središtu prividne kompleksnosti iskoristi povezanosti sačinjene od polariteta da istražiš i proširiš svaku samoograničavajuću konstrukciju. Otvori tvoje percepcije i mistična ravnoteža kosmosa će se kroz tebe ispoljavati.

TRINAEST - UNIVERZALNI POKRET

Trinaesti put poziva "najveći put", ruka sudbine ti daje znak i nakon toga te izbacuje-oslobadja da kreneš na putovanje kući.
OSOBINE: propusnica, nevidjene sile, neočekivane promene, otvoreni sistem, dodir sudbine, interdimenzionalna promena.
TRINAEST je zrak univerzalnog pokreta, osnova bića, utemeljen suštinom sopstva, povezan sa ritmom svetog trojstva. Trinaest te dodiruje rukom nevidjenih sila i radikalnih promena. Ono će biti katalizovano - potpomognuto u pokretu bilo kakvih otpora promene ili je neispitano - neistraženo.
Izvlačeći ovaj broj naznačuje da nešto neočekivano dolazi, nešto što će možda dramatično da promeni pravac tvog života. Bićeš dotaknut sudbinom, pokrenut kroz identifikaciju - razotkrivanje svog bića u otvaranju svesnosti. OLIN majanska boginja pokreta traži od tebe da se predaš savršenosti većeg puta tvog suštinskog sopstva. Iz posmatranja, predanosti i poverenja koji pokret će biti pozvan sada? Obrati pažnju na sinhronicitet i prividne slučajnosti koje uskaču u tvoju svesnost. Trinaest se stara o mogućnosti radikalnih promena, nudeći ti beskonačnost novih otvaranja-mogućnosti. Postati nebeski šetač, budi otvoren, fleksibilan, tolerantan, dopuštajući promenljivim upućujućim svrhama da postanu dinamične u celovitosti. Otvori se delovanjima sudbine ponudjenim od univerzalnog pokreta.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Analeta
Duhovni učitelj


Pridružio: 21 Okt 2008
Poruke: 2717

 Poruka Poslao: 07 Dec, 2008 13:03 pm    Naslov: Re: Tonovi i Pečati
Odgovoriti sa citatom

OGLEDALO - ETZNAB

IZGOVOR - ets'nab
UOBIČAJENA UPOTREBA - nož, kremen
OSOBINE: bezvremenost, razlikovanje, jasnoća, čista, čistota, dvorana sa ogledalima, spiritualna borba, mač istine, suočavanje sa senkama, povezivanje suprotnosti (protivrečnosti).
SIMBOLI: ogledalo, mač
BROJ: 18
BOJA: srebrna
BILJKE: žalfija, nar, benzoin
CVET: orhideja, bromelija, distymiller
CVETNI MIRISI: vodeno ljubičasto (samoopraštanje)
MIRISI: limun, zimzeleno, menta
MINERALI: optikal, kalcit, dijamant, fantom, kristal, srebrni pirit
ELEMENT: vazduh
PRAVAC: sever
MUDROST SENKE: iluzije, zablude, osudjivanje, "sumnja u sebe", odvajanje, biti uhvaćen u problematičnoj dvorani sa ogledalima, ubedjenje o odredjenoj iluziji koja ima veću moć od tvojih sposobnosti da ne možeš promeniti tvoje iskustvo u životu koje želiš promeniti.
TRANSFORMACIJA SENKE: pogledaj u ogledala koja ti nude drugi ljudi i životne situacije kao u poklone. Vidi kako odražavaš iluzije u tvom životu. Koristi različitosti. Suoči se sa svojom senkom. Pogledaj se u ogledalo. Izvuci mač istine u svom životu da bi se oslobodio i oprostio svom životu.
HARMONIJSKA MUDROST: različitost
MEDITACIJA: "Ja sam mač, ali to nije mač koji može odseći ono što ustvari nikada nije bilo, što je jedino odbljesak istine sa druge strane ogledala."
AFIRMACIJA: "Ja sam istina izvan ogledala. Ja sada krećem kroz ogledala u veliku - veličanstvenu stvarnost."

MAGIČNO DETE

Ja sam ETZNAB dvorana sa ogledalima. U mojoj briljantnoj jednostavnosti, ja jedino reflektujem (odražavam) istinu ka tebi. Isti odsjaj neko vidi kao lepotu, a to isto za druge je iskrivljenost. Ja, kako bilo, samo jesam hologram u ogledalu, za tebe to znači da dosegneš stvarno vidjenje kroz ogledalo pojavne stvarnosti. Putuj samnom sada u središte moje dvorane sa ogledalima, kroz prazninu, jednostavnost, mir, oslobadjam za momenat od beskrajnog kruženja u lavirintu mentalnih iluzija u svetu pojavnosti. Ja sam ogledalo. Pronadji moju bezvremenu refleksiju u snažnom izranjanju stvarnosti gde vreme miruje, tamo će izroniti unutrašnja bit velike Misterije. Ugrabi momenat, u unutrašnjosti dvorane sa ogledalima. Na ovom mestu bezvremenosti, na prekidu vremena, u beskrajnom odražavanju sopstva (sebe) ti pitaš: "Ko sam ja?" Pitanje odgovara: "Ja Jesam!" kao pukotina koja se stvara u ogledalu, pukotina izmedju svetova poziva te da udješ... Sa čistim namerama duhovnog ratnika ti prilaziš ogledalu šaputajući: "Istino, Istino, prizovi moje novo ime" Kosmički hitci sa snažnim vibracijama zadržaće u tebi prazninu. Svet je progovorio. Realnost i dimenzije su se spojile. Ogledalo rastvara tvoje iluzije upravo pred tvojim očima. I zakorači kroz ogledalo oslobodjen u veličanstvenu stvarnost. Tamo ti vidiš stepenastu piramidu, svetlost. Počinješ biti prazan, sa čistim namerama, postaješ prazan na stepenicama koje vode do vrha vrhunca. Kako se penješ ti uočavaš misteriju - tajnu zonu uvećane snage porekla. Ako tvoje telo treperi, ti kažeš: "Postoji samo istina sadašnjeg momenta."

Dostižući vrh piramide ti si povučen svetlosnim zrakom u središte gde sediš zureći sa nebeskom zaštitom, bez očekivanja, u ekstazi izranjajuće sveobuhvatnosti u cilju Jednote, bezvremeno svetlosno biće sa svetlosnim poreklom, sa mačem istine i svetlosti, snažno privučen sa krilima nežno grleći "posrnulu" tišinu. Svetlost probija tvoje najtamnije iluzije. Bez straha ti čekaš smrt samog sebe da bi bio spreman da primiš inicijaciju mača. Mač istine seče kroz iluzije probadajući kroz vrh tvoje glave i kroz tvoje srce, otvarajući, povezujući srce i um kao jedan prazan instrument otkrivajući lice božanskog prisustva. U ovom momentu obasjavanja upoznaj sebe, još jednom kao kristalna piramida svetlosti, vrh hrama, spajajući se sa mnogobrojnim piramidama odgore. U ovoj svetoj odaji gde se dve piramide susreću, ti ćeš biti pročišćen svetom tajnom. U milosti ti se izdižeš kao dete istine i svetlosti, dete velikog centralnog Sunca. Dete unutrašnje sadašnjosti. U ovom svetom ponovnom ujedinjenju znaj, da si ti božanski plod koji pada sa drveta Svetlosti Jednog.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Analeta
Duhovni učitelj


Pridružio: 21 Okt 2008
Poruke: 2717

 Poruka Poslao: 07 Dec, 2008 13:04 pm    Naslov: Re: Tonovi i Pečati
Odgovoriti sa citatom

VETAR -IK


IZGOVOR - ik
UOBIČAJENA UPOTREBA - vazduh, vetar
OSOBINE: duh, dah, vetar, inspiracija, podsticaj, prisustvo-pojava, istina, kostvaralac stvarnosti-realnosti, jednostavnost, nevidljive sile, integracija polarnosti
SIMBOLI: spiralni kovitlac, vetar
BROJ: 2 (polaritet)
BOJA: prozračna bela svetlost
BILJKE: eukaliptus, self-heal
CVET: bela "paukova" krezentena, "betin dali", djurdjevak
CVETNI MIRISI: crveni djumbir (muško-žensko jedinstvo)
MIRISI: kopal, slatka trava
MINERALI: herkiner dijamant, kvarc, čisti topaz, krst kecalkoatla
ELEMENT: vazduh
PRAVAC: sever
MUDROST SENKE: sumnja u svoju povezanost sa božanskim, problemi sa odvajanjem, promišljanje o tome da si odvojen od duha.
TRANSFORMACIJA SENKE: nauči da osetiš i doživiš tvoju vezu sa božanskim delujući na osnovu inspiracije koja ti dolazi.
HARMONIJSKA MUDROST: interval
MEDITACIJA: "Ja sam obogaćujuća isprepletena sila kosmičkog vetra."
AFIRMACIJA: "Ja sam ujedinjeno prisustvo duha."


MAGIČNO DETE

Ja sam Vetar, vatra duhova, dah života. Apolonova ura! Iskra rasplamsana u blagoslovenom letu svetlosti, sve što dodirnem ja zapalim i iniciram vatrom i raspaljujem. Ja zapalim tok duha. Ja sam znalac, vatra koja puni formu svetlošću. Ja sam briljant, kristalizovano jezgro, kao kosmički dah ja plešem i lebdim, letim visoko, životnu suštinu ulivam u vreme i prostor, budeći stvaranje sa nežnom milošću. Otkrovenje voljenog oblika, mistično ponovno ujedinjenje sa božanskim. Kako što se ja talasam unutar svilenog jedra božanske majke, mi punimo spiralni ples sa razotkrivenim oblicima što bude zaslepljujuću svetlost stremeći ka suočenju sa kreacijom. Sve ovo ja činim da podignem stremljenje ka svetlucavom vrhu mog milostivog silaska. Udahni duboko šireći sadašnjost, oseti njenu razdraganost. Ja raspaljujem kruženje tvog potencijala. Ja odražavam (sam ogledalo) potencijal tvog prisustva - postojanja, ostvarenje tvojih polarnosti. Ja sam vibracija nevidljivih sila kroz koje se u ovom momentu stvarnost usmerava. Slušaj me kako se smejem kao vetar koji prolazi kroz drveće. Vidi me kako pomeram talase pomerajući moćni okean u ushićenju vrtloga. Sve što dodirnem ja pokrećem u slavlje i čast duhovnosti (duha) božanskog uzdizanja. Kao galaktički solarni vetar, ja imam znanje, plešući kao Jedno. Moć pročišćavanja ja podižem. Ja sam inspiracija koja doleće. Dozvoli mi da te podignem, da te oslobodim, da te napunim. Ja nosim moćni dah neba na mojim vetrovitim krilima, obmotavajući te najsladjom jednostavnom pesmom koju možeš da pevaš.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Analeta
Duhovni učitelj


Pridružio: 21 Okt 2008
Poruke: 2717

 Poruka Poslao: 07 Dec, 2008 13:06 pm    Naslov: Re: Tonovi i Pečati
Odgovoriti sa citatom

LUNA - MULUC


IZGOVOR - mu luk
UOBIČAJENA UPOTREBA - kišna kap, voda
OSOBINE: obeležja, signali znaci, probudjena pažnja, svesnost, razumevanje, saosećanje, božansko vodjstvo, božansko seme, kosmička komunikacija, svetlosni signal (svetionik).
SIMBOLI: lotos, svetlosni signal svesnosti
BROJ: 9 (veliki ciklusi)
BOJA: zalazak sunca
BILJKE: taragon, goldenseal, boja breskve
CVET: aprikot ruža, pich gladiola, amarilis
CVETNI MIRISI: dogwood (kosmička komunikacija)
MIRISI: breskva, lotos, kajsija
MINERALI:
ELEMENT: zemlja
PRAVAC: istok
MUDROST SENKE: samozaboravljanje, negativni govor o sebi, samoumanjivanje vrednosti i nedostatak svesnosti signala koji su ponudjeni od kosmičke komunikacije, sakrivanje punoće tvoje svetlosti.
TRANSFORMACIJA SENKE: skini veo zaborava, postani svetionik probudjene svesnosti, kako se otvaraš za samosećanje tako ćeš slobodno primati i božansko vodjstvo, budi sa ostalima koji podržavaju tvoje potpuno izražavanje.
HARMONIJSKA MUDROST: modeliranje
MEDITACIJA: "Lotos sećanja, ubrzaj, oživi sveto seme."
AFIRMACIJA: "Kao galaktički svetionik i prijemnik, ja imam direktan pristup božanskom."


MAGIČNO DETE

Ja sam LUNA. Lotos sećanja koji nosi seme velikog centralnog Sunca. Dragocena zvezdana semena su ostala uravnotežena u mom zaštitničkom zagrljaju kao pulsirajući šapat ponovo ujedinjene pesme neotpevanog i
čekajući ukolevčen u rukama jednog jedinstvenog momenta, osposobljen da oslobodiš njihov sjajan povratak tebi sada! Ja sam kraljevstvo svesnosti, hrana koja oživljava sveto seme. Ja sam harmoničan prolaz kroz koji ploviš da se osunčaš u sjajnoj ozračenosti. Ta punoća sećanja možda je tvoja. Kao razbudjujući pokreti unutar tvoje zemaljske forme, kosmičko seme razvija se oslobadjajući svoj eliksir. Kao razdragana fontana, koja plovi kroz vodjstvo svetionika sopstva, budeći (jačajući) svoj šapat u glas, osnažen da ostvari njegovu komunikaciju u službi galaktičke mreže.

Ja sam luna! Okupana u vodena sećanja. Skini svoj veo samozaborava, držeći tvoju svesnost uravnoteženom u sadašnjem trenutku. Ja ću ti dati ljubavnu potvrdu božanskog, sveto voće (plodove) kroz osećanja, znakove i signale.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Analeta
Duhovni učitelj


Pridružio: 21 Okt 2008
Poruke: 2717

 Poruka Poslao: 07 Dec, 2008 13:08 pm    Naslov: Re: Tonovi i Pečati
Odgovoriti sa citatom

MAJMUN - CHUEN


IZGOVOR - chu-wen
UOBIČAJENA UPOTREBA - majmun
OSOBINE: nevinost, spontanost, unutrašnje dete, šala, šaljivdžija, umetnici, luckasti, madjioničar, rascep, prividan, proziran (ne prima projekcije drugih ljudi na sebe).
SIMBOLI: delfin, majmun, grlena čakra
BROJ: 11 (neusaglašene strukture)
BOJA: akva plava
BILJKE: malina, menta, nasturitum
CVET: daisu zivnija
CVETNI MIRISI: zivnia (smejanje)
MIRISI:
MINERALI: akvamarin, plavi fluorit, tirkiz, plavi topaz
ELEMENT: voda
PRAVAC: zapad
MUDROST SENKE: biti preozbiljan, isticanje "tvoje istine", zloupotreba šale-humora, neosetljivost, sarkazam, ismevanje.
TRANSFORMACIJA SENKE: razvedri se! govori svoju istinu direktno, budi ranjiv, osetljiv i otvorenog srca, prihvati životne rascepe sa dubokim humorom (kroz šalu), obnovi svoju osetljivost kroz isceljenje detinjstva u tebi (tvog unutrašnjeg deteta).
HARMONIJSKA MUDROST: šala, humor
MEDITACIJA: "Ja sam kristalizacija sunčeve svetlosti u smehu."
AFIRMACIJA: "Ja sam..."


MAGIČNO DETE

Zdravo! Ja sam MAJMUN. Dvorska budala kosmičkog dvora i kraljevski šaljivdžija bez premca! Ja sam zrak iz srca užitka koji sebe tka kroz tvorevinu sve kosmičke igre sa vašarom užitka. Moj dodir je snažna poluga koja te izdiže iz intenziteta životne drame, pritiskajući tvoj nos na prozorsko okno kosmičke šale BRAHME. Ja sam oslobadjajući ventil i iscelitelj zvani šala-humor! U treptaju oka moja uzavrela suština može otkriti kako praviš budalu od sebe (zaludjuješ se). Priča se da ja koristim tvoje lične ograničavajuće projekcije o tome kakav život "bi trebao biti" da bi se osećao zaštićenim. "U životu treba biti snažan?"

Moj posao je da trgnem tepih ispod tvojih stopala da bi naučio da se smeješ samom sebi - ha, ha - kakva zabava, šala - otkrivajući koliko je nemoćna životna drama u odnosu na ono što ti istinski JESI u kosmičkoj suštini. Nevini, verujuće magično dete pruža zaštitu kroz čistoću - prozračnost otvorenog srca, dopuštajući ulazak u sveti vrt jednom zaboravljenih snova, gde unutrašnja radost i postojanje stvaraju magične mostove! (kroz svetove-dimenzije)

Ja sam smeli, čudo i radost! Pomažući bljesak u tvom pogledu. Kao spontana, nepredvidiva kojotska vrsta blokade (prepreke), darujem te shvatanjem šale: "Ja sam sočivo koje uveličava tvoj uzak pogled na svet transcendirajući sve oblike iluzije, ja ti nudim nešto novo!"

Vragolasto preradjujem spise koje si napisao za sebe, praveći komediju od tvog života, stavljajući "logiku na stranu". Nepredvidljivo, spontano, daleko od naglog, sa nadmoći vragolaste improvizacije, izceljujem krajnju preteranu ozbiljnost kroz tvoje preobraženje iz neba, ja širim ljudski razvoj. Mogu da učinim prividnu iluziju podnošljivom dok god ti nije dovoljno jasno gde da postaviš liniju koja je istinita. Pravi trag kroz igru da bi povratio osmeh koji odlikuje radosno trojstvo.

Zar stvarno ne želiš da saznaš šta je toliko smešno u ovom ogromnom beskraju???
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Analeta
Duhovni učitelj


Pridružio: 21 Okt 2008
Poruke: 2717

 Poruka Poslao: 07 Dec, 2008 13:09 pm    Naslov: Re: Tonovi i Pečati
Odgovoriti sa citatom

ZEMLJA - CABAN

IZGOVOR - ka ban
UOBIČAJENA UPOTREBA - zemaljska svrha, tajna
OSOBINE: usredsredjenost, onaj koji teži srži ili izvoru problema, sinergija, sinhronicitet, zemaljska sila, galaktičko usavršavanje, zemaljski čuvar, rezonantni tok ka usmerenju sa univerzumom - svetom, pravi trag ka ključu rešenja, isceljenje kristalima, štit...
SIMBOLI: duga, beli lav, kit
BROJ: 17
BOJA:
BILJKE:
CVET:
CVETNI MIRISI:
MIRISI:
MINERALI:
ELEMENT: zemlja
PRAVAC: istok
MUDROST SENKE: Usredsredjenost (fokusiranje) na prošlost i budućnost, ne biti prisutan u sadašnjem trenutku, prenaglašavanje - tumačenje (ili čak iskrivljeno) signala-znakova, simbola, snova i vizija, ishitreno donošenje zaključaka, neidentifikacija sa zemaljskim postojanjem.
TRANSFORMACIJA SENKE: budi usredsredjen na sadašnji trenutak, dopusti da veći uzor (model) izroni, seti se svog izbora da dodješ na zemlju u ovo jedinstveno vreme transformacije.
HARMONIJSKA MUDROST: ton, zvuk
MEDITACIJA: "Dar Svete *unis mundi*, oko kentaura, sveta petlja uroborosa (zmije koja sebi grize rep), krugu petih, budite ostvareni u meni."
AFIRMACIJA: "Ja sam uskladjen sa mojim centrom, zemaljska sila uskladjena sa kosmičkom silom."


MAGIČNO DETE

Ja sam ZEMLJA! Sveta sinhronizacija, božansko usaglašavanje planete i kosmičke sile! Ni prošlost, ni budućnost, ja sam "unis mundi" uzemljeno u mesto savršene usredsredjenosti u večnosti sadašnjeg trenutka. Sa ovog mesta ja vam nudim direktan pristup svim znanjima, svim vremenima, svim mogućnostima. Kako gore, tako dole. Galaktička svesnost se prenosi kroz probudjene oči tvojih stopala isprepleteno bezbrojnim mogućnostima, moći blistavih polja svetlosti. Primi sada istinu za kojom žudiš. Ja sam zemlja. Drži tvoje srce i um otvorenim i usaglasi se sa ključevima i vezama koji te čekaju u božanskom dodiru ljubavi istinske veštine virtuoznosti. U misterioznoj lakoći biće stvorene tako zanosne harmonije improvizovanje perfekcije kao stanje prijatne hladnoće (jeze) zanosa, uz kičmu stvaranja!

Pronadji slobodu od prošlosti. Dopusti da se prošire tvoje granice prilagodjavanja mog neočekivanog i neizrecivog pokreta. U čistim vodama tvog uma koji prima, očišćen od predubedjenja, predrasuda, će pokrenuti iskre spontanog plesa (igre), formirajući snagu-moć, sinergetskog pokreta u tvom životu, vezujući se sa sigurnošću koju nudi beli lav kroz divljinu jednom zaboravljenih snova. Oko tebe su obmotane na platnu sadašnjeg trenutka niti vodilje do kosmičkog blaga koje tražiš. Boja ovde, reč tamo, spoznaja u mirisu povetarca, sa kistom koji je uvek u pokretu. Tajnovitost oblikuje sjajni dugin luk (most), čija veličanstvena krivina (luk) transcendira prošlost i budućnost. Zaključci su uvučeni u otkucaj srca sadašnjeg trenutka da bi mogao da se oslobodiš patnje u ostvarenju onoga što je već učinjeno! Kao muzika harfe, ja oglašavam sinhronicitet kroz kristalnu mrežu i postavljam je kao magični tepih ispod tvojih stopala, bosonog kroči na njega sada, da doživiš izuzetna polja svih mogućnosti. Svi elementi - činioci koji plešu u blještavoj povezanosti kao stvaranje su sada ovde, a instrument si ti.

Maestro je stigao, hoćemo li zasvirati?
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Analeta
Duhovni učitelj


Pridružio: 21 Okt 2008
Poruke: 2717

 Poruka Poslao: 07 Dec, 2008 13:10 pm    Naslov: Re: Tonovi i Pečati
Odgovoriti sa citatom

PAS - OC

IZGOVOR - oak
UOBIČAJENA UPOTREBA - pas, stopalo
OSOBINE: prodor, proboj, novi počeci, odnosi, sudbinski saputnici, emocionalno-telesno isticanje, preradjivanje prošlosti, duhovna moć, čuvari i vodiči
SIMBOLI: vuk, pas, stopalo
BROJ: 10 (manifestacija)
BOJA: bela, "pačije snežna"
BILJKE: red klover, malina
CVET: delfinium, narcis, agapautcis, teal
CVETNI MIRISI: dill (emocionalno čišćenje)
MIRISI: rozenat oil, hajberi
MINERALI: azurit, indikolite
ELEMENT: vazduh
PRAVAC: sever
MUDROST SENKE: izlivi emocionalnog tela, posesivnost, ljubomora, uhvaćen u životnoj drami, osećaj-osećanje nepostojanja podrške na svom putu, naizgled nepovezan sa sudbinskim saputnicima
TRANSFORMACIJA SENKE: uključi unutrašnjeg objektivnog "svedoka" koji vidi tvoju emocionalnu dramu nepristrasno i oslobadja tvoje iskustvo, iznesi svoje emocije izvan svoje "drame" na mesto tvog odabira prihvatajući njihovo učenje i isceljujući korenski uzrok, ostvari tvoju vezu i podršku sa tvojim sudbinskim saputnicima.
HARMONIJSKA MUDROST: težnja ka pripadnosti, naklonost
MEDITACIJA: "Ja sam pouzdana strela koja leti unutar sudbinskog budjenja - svitanja."
AFIRMACIJA: "Otvaram nove početke, uočavam čuvare i vodiče."


MAGIČNO DETE

Ja sam PAS, onaj koji tka snove, ja povezujem energije i snove sličnih vibracija, harmonično osvetljujući u energetskom ujedinjenju podižući se na vrh talasa sudbine kako učiš da putuješ sam, privlačeći sebi unutrašnje sposobnosti kroz traganje tvoje suštinsko, odzvanja mistični poziv okupljajući sudbinske saputnike. U mnogim oblicima iz mnogih dimenzija moja duhovna hrana spaja vas u sudbinskoj potrazi. Ja sam znanje prepoznavanja, duboko stvaranje u očima koje upravo upoznaju i vide veličinu onoga što si ti zapravo. Ja utelotvorujem mitsko prepoznavanje, radosno spajajući one koji dele istu viziju i svrhu. Ja sam slatko obećanje koje teče iz reči "Ja se sećam". Ja sam sveto verovanje shvaćeno u rečima

Ja sam radost mnogih deleći duhovnu hranu jednog srca. Oslobodi sebe patnji iz prošlosti koje su te jednom zarobile u iluziju. Oslobodi sebe od tiranije emocionalne drame. Prodri do mnogih načina i mogućnosti, dozvoli da te umirujući etar mog potvrdjivanja obavije i
zahvati, oslobadjajući te nežno, ponudiću te svetlosti mojih početaka. U bezbroju oblika, vodiči i duhovni vodiči (drugih dimenzija) čekaju, nudeći snagu i hrabrost za tvoje putovanje. Ja stojim ispred tebe sada, sudbinski saputniče, nudeći ti moćno mesto - tačku pristupa.

Otvori svoje srce!
Tvoje nemo shvatanje svrhe privući će se ka tebi, kao gvozdene čestice ka galaktičkom magnetu, znalačke oči odražavaće čežnju tvoga srca, i sećanje na svetu pesmu koju možete pevati zajedno u zanosu deljenja ostvarenih snova.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Analeta
Duhovni učitelj


Pridružio: 21 Okt 2008
Poruke: 2717

 Poruka Poslao: 07 Dec, 2008 13:11 pm    Naslov: Re: Tonovi i Pečati
Odgovoriti sa citatom

NOĆ - AKBAL


IZGOVOR - ak bal
UOBIČAJENA UPOTREBA - noć, kuća
OSOBINE: velika nemerljiva dubina, misterioznost, tajanstvenost, svetilište, utočište, unutrašnji vid, nešto obaviti tamom, putovanje u sebe, duboka tišina, sanjanje, matrica "zemlje snova", istraživanje snova.
SIMBOLI: matrica, veliki ambis-dubina, tamna pećina
BROJ: 3 (ritam)
BOJA: crna
BILJKE:
CVET:
CVETNI MIRISI: bela orhideja (pristup zemlji snova)
MIRISI:
MINERALI: opsidijan, nečisti kvarc, crni turmalin, ugljeni kamen, oniks, hematit, crni biser
ELEMENT: voda
PRAVAC: zapad
MUDROST SENKE: sagledavanje sa previše subjektivnosti (lično-unutrašnje), depresija, samoosudjivanje, strah od promene.
TRANSFORMACIJA SENKE: budi voljan da istražiš kako osudjuješ i ocenjuješ sebe, posmatraj i prati svoju unutrašnju senku da bi naučio ono što ti pruža.
HARMONIJSKA MUDROST: sjedinjenje, povezivanje
MEDITACIJA: "Ja sam tama, to je svetlost, ja sam mir, to je igra-ples."
AFIRMACIJA: "Težim mojoj unutrašnjoj dubini, ka unutrašnjem svetilištu da bih prihvatio darove koji me tamo čekaju."


MAGIČNO DETE

Ja sam NOĆ, obavijajuća tama, moćni mir, plodnost velike dubine, duboko tiho sklonište, svetilište, utočište, materica sanjanja, posuda velike moći, gde sve postoji SADA. Matrica sanjanja gde se stvarnost stvara svesnošću sanjanja, mesto podsećanja nepostojanja forme, koja odzvanja veliku misteriju postojanja forme. "Mir to je igra-ples". Pozivam te da se ujediniš samnom, da se vratiš u sebe, da bi se oslobodio svojih iluzija-zabluda, bola, sumnje u sebe, osudjivanja, ograničavanja, zaboravljanja. To su pokloni oslobadjanja, svetlosni zrak na kraju tunela koji bi mogao biti tvoj, to je unapredjujući kanal koji te vodi ka suštini sopstva, koji se može podići do tvojih željenih visina i tvoje jedinstvo nežno stareći u svetilištu moje topline, moje tame, mog mira.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Analeta
Duhovni učitelj


Pridružio: 21 Okt 2008
Poruke: 2717

 Poruka Poslao: 07 Dec, 2008 13:13 pm    Naslov: Re: Tonovi i Pečati
Odgovoriti sa citatom

ORAO - MEN

IZGOVOR - men
UOBIČAJENA UPOTREBA - orao, paukova mreža
OSOBINE: nada, prednost, saosećajno služenje, celovita ljudska svest, snovi i vizije, planetarni um, vera u sebe
SIMBOLI: jato orlova, treće oko, ljubičasti plamen
BROJ: 15
BOJA: ljubičasta, lavanda
BILJKE: indijska lula, pileći korov
CVET: Heahter, fote
CVETNI MIRISI: kamena ruža
MIRISI:
MINERALI: ametist, ametisni eleshijalni kristali, lepidolit
ELEMENT: voda
PRAVAC: zapad
MUDROST SENKE: biti opsednut u služenju drugima, biti spasilac drugih, nemoć reći "ne", gubitak nade i svrhe, osećaj beskorisnosti.
TRANSFORMACIJA SENKE: nauči obuzdati služenje sa ishranom i odmorom, veruj u sebe, sledi sopstvene vizije i snove, seti se svrhe i predanosti koju imaš u širem kontekstu.
HARMONIJSKA MUDROST: tok
MEDITACIJA: "Oseti moć mojih snažnih krila koja te privlače - nose. Sledi me do jedinstvenog srca u kristalnom jezgru."
AFIRMACIJA: "Sa vizijom i nadom ja igram i pevam ovde za Jedinstveno srce."


MAGIČNO DETE

Ja sam ORAO, orlova vizija i san. Skupi se oko mene, poleti jednom da bi zauzeo svoje mesto podižući se i stremeći ka našoj božanskoj svrsi. Lebdi sa tokom svesnosti na mojim jakim-velikim krilima. Jedino u milostivom širenju planetarnog uma obeležavajući tako put lepote bezuslovnosti koji svi sledimo. Raširite svoja dragocena krila, dragi blagosloveni orlovi novog sunčevog procvata. Plešite samnom stremeći ka svetlucavom vrhu nove stvarnosti koja izranja i zajedno ćemo stvoriti radosno isčekani vrt jedinstvenog sveta. Osetite moju pesmu koja se pokreće u svakoj ćeliji, njeno ponavljanje ubrzava vašu harmonizaciju sa zlatnom oktavom koja sada odzvanja kroz osvešćivanje majke zemlje "geje" kao pevajući kristal u sjajnoj svetlosti osvetljene ljubavi. Kroz tebe geja i ja se transformišemo. Ja se takodje budim kao povratak božanske ljubavi i svetlosti. Mi smo Jedno! Ja sam orao! Moja nežna pesma i dodiri talasaju kao isceljujuća svila koja obavija ranjeno telo zemlje. Ja sam kristalni pevač u srcu lavirinta čije kristalno jezgro magično transformiše ovu vibraciju u blistavost - veličanstvenost planetarnog uma. Slušajte moj unutrašnji - naglašeni zov, blistava sunca. Uzdignite samnom kolektivnu svest, jer mi smo oni koji bude i transformišu. Dozvolite lepoti i snazi mojih krila da vas inspiriše da se uzdignete do vaše predane svrhe.

Pronadjite kapiju-vrata: "Napuštam mesto gde postoji drugi - svi smo jedno". Setite se zajedništva vere u zvezde, sunčani trkači, vaše posvećenosti da nosite svetlost visoko, u ovo vreme. Pronadjite svesnost božanskog u vama. Kao cvetni izvor ovo mesto plovi sa eliksirima saosećanja da stvori našu uzdignutu zemlju. Verujte u sebe i svoje vizije! Pevajte blistavu pesmu nade, u glasu bogatom transformišućom snagom vašeg kristalnog tela duge! Stopite se sa uzvišenim vibracijama koje uspostavljaju pesmu užitka tako nežno, uzdižući čežnjivi duh zemlje. Ovo, moji voljeni, vi treba da uradite! Izgradite svoje unutrašnje i spoljašnje hramove i ukrasite ih dragocenim darovima koje ste tako dugo nosili unutar sebe.

Na vetrovima stvorenim od pokreta mojih moćnih krila, slušajte me, osetite me, hajde da počnemo!!!
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Analeta
Duhovni učitelj


Pridružio: 21 Okt 2008
Poruke: 2717

 Poruka Poslao: 07 Dec, 2008 13:14 pm    Naslov: Re: Tonovi i Pečati
Odgovoriti sa citatom

SPOJITELJ SVETOVA - CIMI

IZGOVOR - kimi
UOBIČAJENA UPOTREBA - smrt
OSOBINE: predanost, oslobadjanje, smrt, transformacija, oprost, poniznost, otkrovenje
SIMBOLI: šestostrani kristal u korenima, zimzeleno drvo, močvara
BROJ: 6
BOJA: šumsko zelena
BILJKE: valerijana, vrba
CVET: gardenija
CVETNI MIRISI: gardenija (predanost)
MIRISI: gardenija
MINERALI: malahit, žad, smaragd
ELEMENT: vazduh
PRAVAC: sever
MUDROST SENKE: osećaj potrebe da bi bio pod kontrolom, strah od smrti, depresija, mučenje, koprcanje, naprezanje, borba i otpor
TRANSFORMACIJA SENKE: predanost koja teži uzoru (modelu), obrasci perfekcije, slušanje onog dela sebe koji poziva na "smrt" - transformaciju, primanje njihove mudrosti
HARMONIJSKA MUDROST: vedrina, mir, spokojstvo, blagost
MEDITACIJA: "Ja sam gorivo i hrana za uništenje svih prepreka radi ponovne obnove stvaraocu."
AFIRMACIJA: "Ja oslobadjam. Ja dozvoljavam da ide. Ja se predajem. Ja opraštam."


MAGIČNO DETE

Ja sam SPOJITELJ SVETOVA utelovljen u predanosti mirisnoj milosti gardenije, osećam oslobadjajuću dražesnost predaje. U ovoj predaji ja nudim smrt tvojim samonametnutim ograničenjima, tako prirodno kao zmija koja menjajući kožu skida svoja stežuća ograničenja. U ovoj predaji neka umru stari obrasci i sistemi verovanja koji više ne služe savršenstvu tvog postojanja. U ovoj predaji moje gladno telo upija sve što nije potrebno na tvom putu, sve što ne otkriva najpotpuniji odraz tvoje božanske prirode. U ovoj predaji dopusti napunjenim etrima da spale tvoje prnje u vatri alhemijske transformacije koja stvara blistanje, pročišćeno stanje tvoga duha. U ovoj predaji sve više se sjedinjuješ sa svetlošću. Nudim ti meko, somotsko utočište oslobadjanja i prirodni melem opraštanja u svetom kraljevstvu smrti i transformacije. U ovoj predaji pronadji blistavo stapanje kao instrument božanske mudrosti primajući darove smrti bez umiranja. U ovoj predaji, pusti se! Prepusti se uzoru savršenosti oslobodjen od ropstva iluzija i kontrolisanja. U ovoj predaji ja sam predstavnik podzemnog sveta koji daje glas darovima tvojih neispunjenih odličja. U ovoj predaji kao mahovina, ja sam život, transformacija i uvid koji izrasta iz smrti. U ovoj predaji, kroz smrt i transformaciju primi moj najdragoceniji dar - otkrovenje i cvetanje istinskog uvida sopstva.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Analeta
Duhovni učitelj


Pridružio: 21 Okt 2008
Poruke: 2717

 Poruka Poslao: 07 Dec, 2008 13:17 pm    Naslov: Re: Tonovi i Pečati
Odgovoriti sa citatom

NEBESKI ŠETAČ - BEN

IZGOVOR - ben
UOBIČAJENA UPOTREBA - štap, palica
OSOBINE: promenljive tačke gledišta, putnik kroz vreme i prostor, nebeski šetač, andjeoski glasnik, stubovi neba, hrabrost, nova usmerenja, tajanstveno putovanje, saosećanje
SIMBOLI: kvarc, kristal, srčana čakra
BROJ: 13 (univerzalni pokret)
BOJA: roza, boja zalaska sunca
BILJKE: badem, karanfilići
CVET: roze ruže
CVETNI MIRISI: srebrna sablja (spiritualno budjenje)
MIRISI: ruža, rose gardenijum
MINERALI: kunzit, roze kvarc, pink safir, zvezdani roze kvarc
ELEMENT: zemlja
PRAVAC: istok
MUDROST SENKE: želja za izolacijom, povlačenje ili odstupanje, strah od nepoznatog, ograničene tačke gledišta.
TRANSFORMACIJA SENKE: istraži granice svog razvoja kroz suočavanje sa izazovima, privuci svetlost, hrabrost i saosećanje u sebe i širi ga drugima, posmatraj život kao sveto putovanje.
HARMONIJSKA MUDROST: ravnoteža, balans
MEDITACIJA: "Ja sam povučeno zvono. Jednom povučeno-aktivirano nema povratka. Učim da se svetlost ljubavi koja sam Ja slije u živote svih onih koje ja dodirnem i budi beskrajan žetelac."
AFIRMACIJA: "Ja sam stub nevidljivog hrama koji donosi nebo na zemlju."


MAGIČNO DETE

Ja sam NEBESKI ŠETAČ, putnik kroz vreme i prostor, nežan glasnik svetlosti. Ja sam dodir andjeoske milosti. Jednom obuhvaćen mojim ogrtačima od svetlosti, novi ton se oglašava (je iniciran) uzvišeni preobražaj nastaje u tebi donoseći plod božanske ljubavi za kojom žudiš. Ja sam nebeski šetač koji je došao na zemlju, ulazeći u ovu vremensku i dimenzionalnu stvarnost da pokrene viziju o ovom dobu maski sa suženim vidokrugom. Ja otkrivam slatku moć u jednostavnosti ljubavi kako budim, sa svojim svilenkastim dodirom, rezonancu neba za kojim žudiš.

Nova harmonijska oktava je stigla. Pesma budućnosti koja se vraća sebi, sada pulsira kroz vibracije zemlje. Čak i sada njeno nežno obećanje se oživljava u svakoj ćeliji čovečanstva, tako da se ove nebeske frekvencije-vibracije vraćaju u ovo vreme velikog čuda, da povuku svetlucajući centar čovečanstva čiji se zraci spuštaju iz prošlih i budućih snova žudeći da se probude. Kristalno dete koje hoda u mudrosti i nežnosti kroz umeće nevinog smeha i procvetalog srca se otvara širom, u strastvenoj proslavi, jer ovaj san je živ! I ja sam kosmički frulaš. Pružam prema tebi moju nežnu ruku.

Hajde da slobodno zaronimo u nepoznato!

Oslobodi se svojih strahova! Sa nepokolebljivom verom, zakorači na moj zvezdani put, premošćavajući dimenzije kao svetlosni most. Radosno ćemo plesati buduće snove, na oltaru sadašnjeg trenutka, primajući sveto ushićenje, spajanjem neba i zemlje. Kreni na bezgraničnu teritoriju sa punopravnim važećim tačkama-činjenicama, razotkrivajući istiniti identitet (individualnost). Ja sam nebeski šetač. Ovde sam da te prevedem preko mosta sa porukom koja oživljava tvoje sećanje iz tvog sopstvenog srca!

Ti si stub svetlosti na zemlji i nebo je tamo gde ti stojiš!
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Mirko
Gost

 Poruka Poslao: 07 Feb, 2009 22:28 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Solarni znakovi po redoslijedu od 1-20 (nesto delom novo):

Snaga pozitivna i tamna strana

01. Crveni zmaj - IMIX [i'miisch]

Snaga stvaranja, pramajka, izvor života, majčinska energija, hrana, povjerenje
Tamna strana: Tema povjerenja u život i preživljavanje, da imamo premalo, problemi sa ženskom, majčinskom energijom.

02. Beli vetar - IK [iik]

Snaga duha, inspiracija i komunikacija, praotac, kozmički dah, polaritet, vitalnost
Tamna strana: Teme razdvajanja, nepovjerenje u Boga i život.

03. Plava noć - AKBAL [ak'bal]

Snaga ideja, intuicija, sanjanje, mir, osjećaj ispunjenosti i zadovoljstva, kuća duše
Tamna strana: Zauzimanje previše subjektivanog stava, samoosuđivanje, skolonost depresiji, strah od promjena.

04. Žuto seme - KAN [kan]

Snaga cvjetanja, mogućnosti, žetva onog sto smo posijali, orjentacija na cilj, plodnost, snaga ideja i njihovog rasta, DNS memorija
Tamna strana: ograničavanje i strah od novih mogućnosti, želja za održavanjem starog umjesto buđenje novog.

05. Crvena zmija - CHICCHAN [tschiktschan]

Životna snaga, instinkt, preživljavanje, živčani sistem, mali mozak, seksualnost, kundalini energija
Tamna strana: Prejaka orjentiranost na tjelesne i čulne užitke, tjelesnost.

06. Beli spojitelj svetova - CIMI [ki'mi]

Snaga dovođenja u ravnotežu, oslobođenje, otpuštanje od vezanosti, promjena DNS koda
Tamna strana: strah od smrti, borba i otpor, osjećaj dotučenosti.

07. Plava ruka - MANIK [manik]

Snaga iscjeljivanja, rad, dovršavanje, akcija, liječenje
Tamna strana: Previše pričati, biti raspršen na puno stvari, problem dovršavanja stvari

08. Žuta zvezda - LAMAT [la'mat]

Snaga harmonije, umjetnost, elegancija, povratak u vanjsku i unutrašnju ravnotežu i ljepota, sklad
Tamna strana: Sumnja u sebe, neravnoteža, osjećaj odvojenosti od Božanskog

09. Crvena luna (mjesec) - MULUC [mu'luk]

Snaga sjećanja, pustiti da teče, čišćenje da bi došli u kontakt s podsvješću
Tamna strana: Nenalaženje pravog smisla u životu, puno blokada

10. Beli pas - OC [ok]

Snaga srca, odanost, suradnja, vjernost, osjećaj ljubavi na svim nivoima
Tamna strana: Želja za posjedovanjem, zavist, egoizam, nevjera

11. Plavi majmun - CHUEN [tschuén]

Snaga božanskog djeteta, razigranost, znatiželja, humor, lakoća života, nevinost, iluzije
Tamna strana: Nedostatak humora, sarkazam, tvrdoća i neprihvaćanje lakoće života

12. Žuto ljudsko biće - EB [eb]

Snaga slobodne volje, odgovornost, mudrost preživljavanja, potencijal za moć, voli istinu i svoj identitet, najveća izraženost kreacije u materijalnom svijetu
Tamna strana: prenaglašena važnost razuma, snažan ego i provođenje volje

13. Crveni nebeski šetač - BEN [ben]

Snaga prostora, širenje vidika, želja za slobodom, putnik u vremenu i prostoru, istražuje prostor, nadilazi granice
Tamna strana: želja za izolacijom, strah od nepoznatog, povučenost

14. Beli čarobnjak - IX [iisch]

Snaga vječnosti, magija, šaman ili svećenik koji poznaje dublja znanja i više dimenzije preko energije srca, multidimenzionalna transformacija
Tamna strana: teme kontrole i moći, egoistično djelovanje

15. Plavi orao - MEN [men]

Snaga vizije, moć stvaranja. Planetarna svijest, kolektivni duh i znanje
Tamna strana: sindrom pomagača, ne moći reći ne, pomanjkanje nade i vlastitog mišljenja

16. Žuti ratnik - CIB [kiib]

Snaga inteligencije, hrabrost, analiziranje, usklađenje intuicije i razuma.
Tamna strana: pomanjkanje povjerenja u unutrasnje znanje, neposobnost osjećaja i duhovne povezanosti

17. Crvena zemlja - CABAN [KA'BAN]

Snaga navigacije, sinhroniziranje, centriranje, temperament
Tamna strana: prebrzo reagiranje, prenaglaŠeno vjerovanje u snove i poruke

18. Belo ogledalo ETZNAB [etz'nab]

Snaga samospoznaje, jasnoća, refleksija, sposobnost razlikovanja i spoznaje, mač istine, čišćenje
Tamna strana: iluzija, sumnja u sebe, razdvajanje

19. Plava oluja CAUAC [ka'uak]

Snaga samoobnavljanja, transformirajuća energija
Tamna strana: sumnja, strah od nepoznatog, problemi ovisnosti

20. Žuto sunce - AHAU [a'hau]

Snaga kozmičke ljubavi, uzdizanje, prosvjetljenje, mogućnost sveopće spoznaje, Kristova svijest
Tamna strana: samoograničavanje, ograničena ljubav zbog pretjeranog razuma

Malo sareno ali su i boje Maja bile na tom nivou.

Pozdrav od Mirka - 131
 Nazad na vrh »
Analeta
Duhovni učitelj


Pridružio: 21 Okt 2008
Poruke: 2717

 Poruka Poslao: 07 Feb, 2009 22:36 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Hvala Mirko!
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Mirko
Gost

 Poruka Poslao: 07 Feb, 2009 23:04 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Hvala i tebi Analeta. Mnogo si mi pomogla sa tvojim znanjem i podacima.
Red je da se i ja oduzim. Pogledaj novi program LawOfTime.exe koji sam
upravo skinuo sa Interneta i postavio ga kao novu temu,

Pozdrav od Mirka - 131/249
 Nazad na vrh »
Mirko
Gost

 Poruka Poslao: 23 Feb, 2009 19:56 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Evo kako izgledaju solarni pecati:
In lake'ch a la kin.
 Nazad na vrh »
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » DREAMSPELL - PUT KA MIRU 2012
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu
1, 2  Sledeci
Strana 1 od 2

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka VAŠE SUGESTIJE 105 adminfob 92403 26 Mar, 2011 01:56 am
Jazz08 Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Suština vašeg sadašnjeg duhovnog stava, ubeđenja ? 22 plavizrak 30572 08 Nov, 2010 09:22 am
rale Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Interval ne-vremena 4 adminfob 42763 03 Jun, 2010 23:13 pm
zvoncica Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka FONTANA MLADOSTI - Tibetanske vežbe za podmlađivanje 19 adminfob 34843 25 Maj, 2010 09:17 am
filip Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka TOČAK MEDICINE VEČNOGA BIĆA 3 adminfob 30636 18 Jan, 2010 10:15 am
Satćitananda Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka TRAGANJE ZA ISTINOM 32 plavizrak 30383 07 Sep, 2009 04:30 am
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Tvorac i zemlja 2 adminfob 43101 11 Maj, 2008 23:06 pm
Vesna Pogledaj zadnje poruke
 
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom