Ma, mi treba da organizujemo karavan, pa pravo kod Zvončice!
Da bude prskanja, i kupanja, ronjenja sa delfinima, a Zvončica može i da nam (umjetno) udahne vetar u pluća.
Vas dvoje ste oboje pod uticajem Solara,da vam kazem.
Zosim je davno otvorio sezonu kupanja na Adi a BGD sveze dosla s mora.
Ostaje mi samo da posmatram i napajam se.
To i radim.
P.s.Bas me interesuje sta Zvoncica misli o umjetnim vestinama. _________________ jedi ,moli ,voli .
Ha,ha,ha...ništa umjetnoga kod mene nema, pa ni davanja umjetnog vjetra u pluća, ja sam više za izbijanje daha iz pluća, nego umjetnog upuhavanja.
Pa mi se jesmo dogovarali na staru godinu da će past neka organizacija ovog ljeta, da se ide na neko jedrenje, 5.element je ponudila gostoprimstvo na svom brodu - ali izgleda ništa od toga. Čak većina od ondašnjih interesenata više nije na ovom forumu, a Tale otišo u Kinu.
A i ja stalno imam neke izvanredne stress situacije, oćeš jutro, oćeš večer, i petkom i svetkom,trebala sam bit vatrogasac ako već ne volim rad od osam do četiri....tja, prije desetak godina mi se sve to činilo super, sad li-la...
Tako nekako izgleda moje ljenčarenje kad sam na brodu...a na žalost, na ovoj regati još nisam bila, ona je vrh vrhova. A spremala se...Čovjek snuje a Bog određuje!
Ha,ha,ha...ništa umjetnoga kod mene nema, pa ni davanja umjetnog vjetra u pluća, ja sam više za izbijanje daha iz pluća, nego umjetnog upuhavanja.
Pa mi se jesmo dogovarali na staru godinu da će past neka organizacija ovog ljeta, da se ide na neko jedrenje, 5.element je ponudila gostoprimstvo na svom brodu - ali izgleda ništa od toga. Čak većina od ondašnjih interesenata više nije na ovom forumu, a Tale otišo u Kinu.
A i ja stalno imam neke izvanredne stress situacije, oćeš jutro, oćeš večer, i petkom i svetkom,trebala sam bit vatrogasac ako već ne volim rad od osam do četiri....tja, prije desetak godina mi se sve to činilo super, sad li-la...
Što se mene tiče, mogli bi da utanačimo jedan produženi vikend u drugoj polovini meseca, samo ako ste raspoloženi za druženje, tj imate slobodnog vremena. Nema potrebe da bilo kome budemo na teretu, naći ćemo tamo adekvatan smeštaj. U kolima imam mesta za još 3 člana karavana. Trošak puta je moj.
Kako god to tumačili, ja bih baš voleo da osetim taj vetar na licu o kojem Zvončica piše.
E,j...ga, najvjerojatnije nisam ovdje krajem mjeseca, stiže mi frend iz Kalifornije poslje 15.(tj. tad slijeće u veneciju) pa idemo na odmor - ako sve bude u redu, malo more, malo šume, pa onda malo BG - ako se sve obveze poslože.
I to što bi reko Stratko - možda!!! da ne ureknemo...Za sada je tako.
A, ćuj Zvonce, ondak niš...as ti gospe, ak ne mrem bit Nelzon
ondak ću si uzet caro mio pajceka pa u banju i tamo se izvalit u fanag
da se komodam i osetim ka čovik.
Jer čovik se rodi umoran i živi zato da se odmori.
Nisam ti odgovorila Zosime,kad cu ja na more ili odmor,pa necu izgleda ovog leta,promenila sam firmu pa nema ni odmora skorije.Za sada neki vikend na Garaskom jezeru nadomak Arandjelovca.
Kad ces ti na odmor,ili si vec bio,ili tebi to ne treba? _________________ jedi ,moli ,voli .
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu