Molitve za razbijanje tabua
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » MOLITVE, MEDITACIJE, MANTRE I SNOVI
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Mirko
Gost

 Poruka Poslao: 28 Feb, 2009 18:56 pm    Naslov: Molitve za razbijanje tabua
Odgovoriti sa citatom

Na osnovu izucavanja svih majanskih principa kroz skolu 13 x 20 jedna mlada Novosadjanaka je dobila resenja kako da se neki od tabua sa kojima se susrecemo mozemo osloboditi ili smanjti njihov uticaj na nas svakodnevni zivot i rad:

I TABU – LAŽNO IZOBILJE – ODNOSNO LAŽNI MATERIJALIZAM

Molitva za skidanje prvog tabua glasi:

MOLIM ČISTU SVEST, PREDAJEM TI SE !!!!!

Dovoljno je jednom dnevno 1 minut raditi ovu molitvu i videćemo šta se dešava.

Svaki put kada pogledamo u SUNCE i kada nam treba podrška, treba uputiti gornju molitvu. Sunce omogućava planeti ZEMLJI sva njena bogatstva i obilje a deo svega toga smo i MI. BOGU, SUNCU i DUHOVNIM ENERGIJAMA za čistu svest povećavamo svoj nivo shvatanja i razumevanja procesa u prirodi, a samim tim spoznajemo i njena i naša bogatstva. Račun u banci, markirana garderoba, najskuplji nameštaj, brzi automobili, nisu merilo bogatstva. MERILO BOGATSTVA JE NIVO ČISTE SVESTI. Sve ostalo su prolazne stvari. Skupe stvari i račun u banci neće nas isceliti čak i pod uslovom da sve potrošite na lečenje. Nivo čiste svesti isceliće vas besplatno i to potpuno bez sporednih dejstava i tortura po bolnicama

ČISTA SVEST JE LEKOVITA puno obilja i naš cilj na životnoj stazi. Pomoću čiste svesti čovek dolazi do spoznaja o univerzalnim i metafizičkim zakonima, i kada uskladi svoje ponašanje sa tim zakonima, živi u zdravlju i obilju potpuno zaštićen i ušuškan u duhovnim energijama koje su tada sposobne da čine čuda.

Ovo je znači vezano za razbijanje prvog tabua a to je MATERIJALIZAM odnosno SPOZNAJA IZOBILJA UNUTAR NAS:
 Nazad na vrh »
Mirko
Gost

 Poruka Poslao: 28 Feb, 2009 19:18 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

II TABU - RAZBIJANJE STRAHA OD SMRTI.

Razbijanje drugog tabua je vezano za SPOJITELJA SVETOVA i tim putem prevazilazimo STRAH OD SMRTI.

Odnos prema smrti.

Priznali mi to lil ne, SMRT je jedino sigurno što će nam se u zivotu desiti. Prema onome što znamo da nas sigurno čeka, odnosimo sa strahom i potiskivanjem misli. Ljudski EGO je glavni krivac za to. Čovek ne može da prihvati da ga jednog dana neće biti, a taj dan može biti vrlo blizu. Niko ne zna osim malog broja ljudi trenutak svoje smrti, i zato je uglavnom dočekuje nespreman.

Laka smrt čeka sve one koji su oprostili i koji se drugima nisu zamerili odnosno koji su drugima oprostili. Oni koji to nisu uradili ne mogu da računaju na laku smrt. Da bi čovek lako umro, mora biti bez tereta i straha, spreman za promenu koja je kvalitativni skok. U prirodi se sve odvija po ciklusima, tako je u kosmosu, zvezdama i kod čoveka. Sve ima vreme trajanja i vreme promena. Kratko je vreme da bi se detaljisalo o tome šta se sve dešavalo u trenutku smrti a to je već opisano u knjigama i doživljeno u snovima.

Ovde će biti reči samo o suštini. SMRT je SMRT fizičkog tela. SMRT nije nestanak ljudske duše. LJUDSKA DUŠA se spaja sa energijama iz kojih je stvorena.

PRAH PRAHU, PEPEO PEPELU, DUŠA energijama., energiji JEDNOG. Život kakav mi poznajemo ne postoji posle smrti ali smrt se dešava u skladu sa ljudskim verovanjima i nivoom znanja.

Što više znamo i što smo više uvežbaniji u određenim tehnikama, prelazak je lakši.

Svaka molba koju smo do sada uradili, ima dodatak. Molba za razbijanje tabua i straha od smrti glasi:

JA SAM SVETLOST, PREDAJEM TI SE !!!!!

Tibetanska Knjiga mrtvih nas uči da kada umire neko bližnji naš, treba u sebi ponavljati IDI KA SVETLOSTI, IDI KA SVETLOSTI. Treba ohrabrivati dušu da ide, da ne ostane lutajuća duša ovde i sada. Da ide ka svetlosti ka novom izazovu, ka novom karmičkom zadatku bez straha.

Ono što se dešava posle je čista energija. Oni koji su svesni postaju deo energetskih struktura i ne vraćaju se u telo. Oni koji nisu svesni, odmah se rađaju u novom telu. Cilj svake duše je spajanje sa energijama jer je ona nastala iz energije i zadržala je tokom života tu strukturu. Njena težnja je dakle da se spoji sa strukturom koja je slična kada se oslobodi tela. Znači to je ono što se dešava.
.
 Nazad na vrh »
Mirko
Gost

 Poruka Poslao: 28 Feb, 2009 19:43 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

III TABU - RAZBIJANJE SEKSUALNOG TABUA.

Ide preko intoniranog ratnika iz vala LJUDSKOG BIĆA. Ostatak vala planetarni RATNIK. Ljudsko biće ima moć.

Skok na ZMIJU. Izazov OGLEDALO. Galaktički zadatak OGLEDALO iz vala MAJMUNA.

Muškarac i žena su par ogledala. Ključ seksa.

ODNOS PREMA SEKSU:

Čovečanstvo ima problem sa seksualnom energijom. Vekovni strah od greha i strah od seksa je namerno nametnut.
Sile nametnutog straha, drže čovečanstvo u pokornosti.
Seksualni čin je kreativan čin. Dokaz za to je novi život koji tako nastaje. Čovečanstvo je sputano u svojoj kreativnosti. Jedan od puteva čiste svesti je seksualni čin. U tim trenucima ne postoji ništa drugo osim čiste svesti a sve ostalo je potisnuto. Čovek tada ne razmišlja, ne brine, nema negativnog načina razmišljanja. Samo uživa. Za veliki deo čovečanstva, to su jedini trenuci čiste svesti. NAŽALOST !!!!

Sve ostalo molitve i meditacije neke druge tehnike koje mogu dovesti do čiste svesti praktikuje i dostiže veoma mali broj ljudi. Osim toga to treba dugo praktikovati da bi čovek mogao osetiti efekat tih trenutaka čiste svesti. Kroz seksualni čin to se dešava spontano i onoliko često koliko to čovek želi. ZNAČI ŠTO ČEŠĆE SEKS.

Prema nekim ispitivanjima koja su sprovedena u uzorku ljudi, gotovo 90 % njih ima problema u seksu. Žene ne doživljavaju orgazam i nisu opuštene i imaju panični strah od trudnoće, serije kiretaža. Ne poznaju pojam orgazma celog tela a redak je i vaginalni. Ne poznaju TANTRE, višestrukih orgazama i vrhunske kreativnosti, koja podrazumeva i orgazam bez partnera. Muškarci su bili manje spremni da govore na tu temu. Nemaju onoliko često seksualne odnose koliko bi to želeli. Teže nalaze raspoložene partnerke ili imaju problem sa potencijom.
Sve to dolazi zbog ne razumevanja funkcije seksa u životu ljudi. Istočnjaci se odriču seksa jer smatraju da je to put ka prosvetljenju i ka BOGU. Sveštenici, monasi i PAPA se takođe odriču seksa zarad BOGA. Ne retko zbog tog odricanja čine BLUD što je još gore i mnogi drugi propovedaju život bez seksa. Zapad je naklonjen seksu. Čak smo imali i seksualnu revoluciju pa danas imamo kao posledicu teško izlečive bolesti.

SIDA je vrhunac kazne zbog seksualnog čina. Poremaćaji poput opštenja sa životinjama, incest i mnogi drugi doveli su nas u ćorsokak. Niti je istok niti je zapad u pravu. Istina je negde u sredini. Molitva za razbijanje seksusalnog tabua glasi i nije ni malo seksi:

MOJ ŽIVOT JE TVOJ ŽIVOT, PREDAJEM TI SE !!!!!

Čovek ima faze u razvoju: detinjstvo, pubertet, zrelost i starost i isto tako ima i seksualne faze. Aseksualno dete, buđenje seksualnih centara Druga faza i aseksualna faza To je dokaz da je seksualna energija kreativna.
Da je treba koristiti u kreativnoj fazi, kada čovek je čovek na vrhuncu svojih kreativnih moći. Tada se začinju i rađaju deca. Tada čovek ima želju za sjedinjenjem sa jednim da bi pojačao kreativnu energiju i time i svoje kreativne potencijale. Problem današnjeg čovečanstva je u tome što nema ni znanje ni meru u seksu.

JEDINO PRAVO MERILO JE LJUBAV. Jedino znanje je znanje o energiji kao jednom izvoru te energije. Pošto ne umemo da se priključimo na energiju dok to ne naučimo da koristimo drugu osobu kao put i to je normalno isto kao što koristimo znanje i iskustvo UMA da bi dostigli ČISTU SVEST. Do neke granice to je u redu ali dalje svako mora sam. Tako je i sa seksualnom energijom ili ENERGIJOM KREACIJE. To je energija koja izaziva sve u kosmosu pa i čoveka. To je impuls koji ne treba gušiti već razvijati. Nije svako seksualno spajanje kreativno već samo ono čija je podloga BEZUSLOVNA LJUBAV, sve ostalo je obična fizička vežba. Svejedno je da li ćete baciti ili imati seriju odnosa bez ljubavi. Takvi odnosi dovode do kiretaže, seksualnih devijacija i bolesti. Nikad neće oboleti onaj koji seksu prilazi iz osećanja bezuslovne ljubavi. Takav neće patiti ni od poremećaja, niti će ženu dovoditi na ginekološki sto za kiretažu.

Ako se iz odnosa bezuslovne ljubavi začne dete, ono treba da se rodi jer će biti napredno i prosvetljeno od rođenja.
Takva deca će u budućnosti biti vođe čovečanstva.
 Nazad na vrh »
Mirko
Gost

 Poruka Poslao: 28 Feb, 2009 20:11 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

IV TABU - LAŽNA DUHOVNOST

Razbijanje četvrtog tabua je vezano za INTONIRANOG ORLA koji je iz vala ni manje ni više nego MAJMUNA. Skok je na SEME 4.

Ova molitva se zove UR MOLITVA. Kao skraćeno od univerzalna religija.

Tabui koji vladaju u DUHOVNOSTI najteže se razbijaju. Svaki normalan čovek ima sve mogućnosti pred sobom. Ono što će u životu postići zavisi pre svega od roditelja, okoline, spleta okolnosti te naučenog ponašanja i razmišljanja. To su sve ljudska ograničenja. Podloga svega je strah. Sve postojeće religije su deo jedne univerzalne UR religije. One su sve iz nje proizišle i sve će u njoj nestati. Tako će nestati mržnja, ratovi, robovanje, izrabljivanje, pljačka kriminal , glad i sva druga zla. Nesataće nacije i vere. UR religija je religija budućnosti. Bez obzira kojoj crkvi ili religiji pripadate i u kog BOGA verujete, svakog dana ponavljajte UR molitvu i doživećete preporod. Molitva za razbijanje tabua o duhovnosti je vrlo logična i j dnostavna:

JA SAM LJUBAV, PREDAJEM TI SE !!!!!

UR religija podrazumeva iskustvo, da je sve jedno od najmanje čestice do najveće strukture kosmosa.

Princip koji vlada u jednom je LJUBAV.

Iz ljubavi proizilazi kreacija. Kako smo nastali mi i sve što postoji treba razmisliti.

Kada čovek u nastupu besa lomi sve oko sebe, to se u kosmosu čuje poput najžešćih gromova i munja.

Kada čovek u nastupu besa udari nekog drugog, to kosmos prima i iz kosmosa se na principu spojenih sudova sprema odmazda.

Kada čovek u nastupu besa viče na nekoga , stvara kosmičke CUNAMIJE i orkane koji uništavaju druge civilizacije za koje on ne zna da postoje.

Kada čovek ubije nekog, u kosmosu umire neka zvezda u znak solidarnosti zato što je sve jedno.

Kada čovek digne ruku na sebe, kada svoj život uništi, on time osakati kosmos i mora vratiti ono što je uništeno. Jedini zakon koji vlada u kosmosu je zakon uzroka i posledica. Onaj ko ne želi da trpi negativne posledice, neka ne stvara negativne uzroke.

Moć UR molitve prevazilazi sve podele. Kada molite UR molitvu, nikome se ne zamerate, nikoga ne izigravate i nikoga ne forsirate. Neće se ljutiti ni sveštenici, ni političari ni komšije ni naši najmiliji ako svaki dan ponavljamo tu moltvu. ONA JE JEDINSTVENA PO SVOJOJ MOĆI. Ona je blaga i ne izaziva suprotstvaljanje.

Ona je jedina molitva KOSMOSA i SVETOVA koji postoje, dakle naša molitva. Dok je ne prihvatimo kao takvu možemo je koristiti i uz druge koje svakodnevno praktikujemo. Ujedno iz prakse smo saznali da je ova molitva i NAJJAČA OD SVIH MOLITVI. Znači univerzalna je i najjača od svih.

Menjanjem navika menjamo sudbinu ne samo našu nego i planete. Saznanje o 4 tabua je ključ za promenu. Ko bude išao tim putem postaće KOSMIČKO BIĆE u pravom smislu te reči i imaće pravilan odnos prema materijalnom. Shvatiće i prihvatiti UR – UNIVERZALNU RELIGIJU, oslobodiće seksualno - kreativnu energiju, moći će da izbegne strah.

Jedino nas promene u ponašanju mogu osloboditi problema i loše budućnosti.

Koristim prilku da se zahvalim mojoj duhovnoj sestri na dozvoli da ovi njeni uvidi budu dostupni sto vecem broju korisnika foruma a ove molitve za razbijanje navedenih tabua treba prihvatiti prema svom licnom osecaju i potrebama a ova IV molitva se veoma lepo moze primenjivati i kroz pesmu tako da je njen efekat jos veci.

Znam da na forumu Objave postoje teme sa molitvama i meditacijama ali ove su dobijene u skladu sa majanskim ucenjima i principima Zacaranog sna, Telektonona, UR runa, Ji Djinga i drugih, na putu ka miru 2012.g. pa sam ih ovde i postavio.

Pozdrav od Mirka.
In lake'sh.


Poslednji izmenio Mirko dana 01 Mar, 2009 00:33 am, izmenjeno ukupno 1 puta
 Nazad na vrh »
Vera Bojičić
Mesija


Pridružio: 27 Okt 2008
Poruke: 4003
Lokacija: Atlantida

 Poruka Poslao: 28 Feb, 2009 21:17 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Citat:
bogatstva. Račun u banci, markirana garderoba, najskuplji nameštaj, brzi automobili, nisu merilo bogatstva. MERILO BOGATSTVA JE NIVO ČISTE SVESTI. Sve ostalo su prolazne stvari. Skupe stvari i račun u banci neće nas isceliti čak i pod uslovom da sve potrošite na lečenje. Nivo čiste svesti isceliće vas besplatno i to potpuno bez sporednih dejstava i tortura po bolnicama

ČISTA SVEST JE LEKOVITA puno obilja i naš cilj na životnoj stazi. Pomoću čiste svesti čovek dolazi do spoznaja o univerzalnim i metafizičkim zakonima, i kada uskladi svoje ponašanje sa tim zakonima, živi u zdravlju i obilju potpuno zaštićen i ušuškan u duhovnim energijama koje su tada sposobne da čine čuda.

Ovo je znači vezano za razbijanje prvog tabua a to je MATERIJALIZAM odnosno SPOZNAJA IZOBILJA UNUTAR NAS:


Ovaj deo potvrdjujem iz iskustva, Cista svest je samoisceljenje. Desilo mi se nekoliko puta, da vrlo brzo ozdravim i to od bolesti zbog kojih pojedini ostanu invalidi.
Mene je lecila samo svest o tome da necu da budem bolesna i nisam.

Ceo ovaj clanak mi govori da su krenuli duhovni preporodi, da ljudi postaju svesni i da pocinju da se secaju proslosti i buducnosti
nema bolje molitve od, Vodi me i provodi ili predajem ti se.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 01 Mar, 2009 00:07 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Mirko ::

Kada čovek u nastupu besa lomi sve oko sebe, to se u kosmosu čuje poput najžešćih gromova i munja.

Kada čovek u nastupu besa udari nekog drugog, to kosmos prima i iz kosmosa se na principu spojenih sudova sprema odmazda.

Kada čovek u nastupu besa viče na nekoga , stvara kosmičke CUNAMIJE i orkane koji uništavaju druge civilizacije za koje on ne zna da postoje.

Kada čovek ubije nekog, u kosmosu umire neka zvezda u znak solidarnosti zato što je sve jedno.


Evo još jednog primera saznanja Paralelnih svetova, o kojima Vera piše...
Pozz


.
_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Zockey
Gost

 Poruka Poslao: 02 Mar, 2009 22:39 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Mirko,

HVALA !!!
 Nazad na vrh »
Mirko
Gost

 Poruka Poslao: 15 Maj, 2009 20:10 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

M A J E

1. Knjiga TRONA,
2. Knjiga AVATARA i
3. Knjiga ZAGONETKI.

Iz Misterije kamena: SAMOPONAVLJAJUĆA KOSMOLOGIJA MEDITACIJE PROSVETLJENJA.
20 kategorija onog što APSOLUT već ima u sebi:

1. Z M A J: Saosećaj za osetna bića je već *postojao od samog početka*. Zmaj neguje saosećaj za sva bića.

2. V E T A R: Mandala je *već bila postavljena od samog početka* (Mandale realizuje svest i treba ih koristiti). Vetar prenosi duh, esenciju onog čega je mandala originalni kosmički red.

3. N O Ć: Ponude (PUĐE) su *već bile napravljene od samog početka*. Noć sanja izobilje nagomilano kao bezgranična ponuda božanskom.

4. S E M E: Duhovni put je * već bio pređen od samog početka*. Seme ima za cilj cvetanje unutrašnje svesnosti kao osnove duhovnog puta.

5. Z M I J A: Shvatanje (Đogcena) je *već bilo realizovano*. Zmija manifestuje shvatanje kosmičke životne sile kao samorealizujući instinkt prvobitnog uma.

6. SPOJITELJ SVETOVA: Meditacija je *bila razvijena od samog početka*. Spojitelj svetova izjednačujebdoživljaj sebe i drugih u okviru meditacije koju ne treba stvarati.

7. R U K A: Sporazum je *već održan*. Ruka realizuje samopostojeći sporazum povezujući sva znanja za izlečenje duše sveta.

8. Z V E Z D A: Duhovna praksa (Sadana) *već je ostvarena*. Zvezda ulepšava duhovnu praksu kao eleganciju prosvetljenja.

9. L U N A: Postignuće (Sidi) *već je postignuto*. Luna pročišćava univerzalnu volju svih Sidija postavljajući ih u tok svih umnih tokova.

10. P A S: Dvostruko nagomilavanje zasluga *već je obavljeno*. Pas deli ljubav univerzalno kao nagomilavanje zasluga kako za sebe tako i za sva ostala bića.

11. M A J M U N: Postignuće (Sidi) *je već potvrđeno*. Majmunova magija je u tvom biću kao svi Sidiji, spremna da odčini i najmanju iluziju kad god je to neophodno.

12. LJUDSKO BIĆE: Najviši stepen (Bumi) *već je dostignut*. Ljudsko biće uzdignuto do najvišeg stepena širi mudrost nepristrasno sa vrha lestvice slobodne volje.

13. NEBESKI ŠETAČ: Osnaženost (Abišeka) *već je primljena*. Nebeski šetač istražuje prostor kao osnaženost svepovinujuće budnosti.

14. ČAROBNJAK: Nejasnoća *je već bila razjašnjena*. Čarobnjaka koji začarava bezvremenost, nije moguće ničim zabuniti.

15. O R A O: Meditacija (Manamudre – velikog simbola) *već je bila realizovana*. Orao vidi svu stvarnost kao znak prosvetljenja.

16. RATNIK: Mantra je *već izrecitovana*. Ratnikova inteligencija je u svetim slogovima koji su kroz njega izgovoreni.

17. Z E M L J A: Ujedinjujuća praksa *je već bila urađena*. Zemlja, nedeljivost sveg evoluirajućeg vremena i svesnosti, sinhronicitet (ujedinjujuća praksa) onog koji zna i znanog.

18. OGLEDALO: Zbunjenost (iskrivljeno gledanje na stvarnost), stvar je *već bila prevaziđena*. Ogledalo odražava realnost savršeno, bez iskrivljenja i zamagljenja.

19. O L U J A: Znak uspeha *već se pojavio*. Olujina katalizujuća energija je uspeh polja kome treba kiša.

20. S U N C E: Toplota meditacije *već je stvorena*. Sunce prosvetljuje život kao univerzalna vatra samostvarajuće meditacije.
 Nazad na vrh »
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » MOLITVE, MEDITACIJE, MANTRE I SNOVI
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka NAJDELOTVORNIJE TEHNIKE KOJE KORISTITE... 188 Aleksandra-Caca 227876 18 Jul, 2011 22:36 pm
Aleksandra-Caca Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka NOVO NA SAJTU 69 adminfob 130243 27 Mar, 2011 09:52 am
adminfob Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka PUT SRCA... 89 Vakan Tanka 164918 23 Dec, 2010 05:49 am
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati ZORAN IZ ZEMUNA - Čitaocima koje to zanima (2008.) 2294 Vesna 1909526 08 Nov, 2010 01:48 am
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka OSHO - citati 40 Akasha 107566 16 Nov, 2009 16:00 pm
Akasha Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati ČITAOCIMA KOJE TO ZANIMA - Sezona proleće/leto 2009. 2184 Starcy 1606629 08 Okt, 2009 02:46 am
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati ČITAOCIMA KOJE TO ZANIMA - 2009. 2462 Aleksandra-Caca 1847128 27 Mar, 2009 11:34 am
Vera Bojičić Pogledaj zadnje poruke
 
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom