|
|
 |
 |
Pogledaj prethodnu temu :: G ::
Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
adminfob Admin foruma OBJAVE
Pridružio: 05 Jan 2008 Poruke: 559 Lokacija: Beograd
|
Poslao: 19 Jul, 2009 21:20 pm Naslov: NOVO NA SAJTU |
|
|
Pre dva meseca autor i izdavač Milan Gligorijević - Gaon je dobio posebnu stranicu na našem sajtu.
Adresa te stranice je:
http://www.objave.com/gaon/index.php
Gaon je nick name pod kojim je
gospodin Milan Gligorijević registrovan na našem forumu.
Danas je i izdavač Aleksandar Veličković takođe dobio posebnu stranicu na sajtu www.OBJAVE.com
Adresa te stranice je:
http://www.objave.com/avelickovic/index.php
Satćitananda je nick name pod kojim je
gospodin Aleksandar Veličković registrovan na našem forumu. _________________ I OPROŠTENI SU PRESTUPI VAŠI, TAČNO ONOLIKO KOLIKO
STE VI TE PRESTUPE PROTIV VAS OPROSTILI DRUGIMA.
[b:d5eaa86b25]NEMOJTE SEBE DOVODITI U NEPRILIKE NEGO
SE OSOBODITE ZALA KOJE STE STVORILI.[/b:d5eaa86b25] |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Vesna Glavni urednik

Pridružio: 08 Jan 2008 Poruke: 4177 Lokacija: Beograd
|
Poslao: 20 Jul, 2009 03:51 am Naslov: |
|
|
...
Bravo za obojicu !
. _________________ Jednom se živi, ali večno... |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
|
Poslao: 24 Jul, 2009 19:22 pm Naslov: KOJE SU TO POSEBNE OPCIJE? |
|
|
Koje su to posebne opcije koje registrovani clanovi mogu videti ?
Kada se logujete na forum i pređete (klikom na HOME) na početnu stranicu sajta, čitajući bilo koju od knjiga na sajtu imate sledeće dodatne mogućnosti:
1) Možete da željeni pasus MARKIRATE
Markirani pasus se prikazuje CRVENOM bojom.
Markiranje važi samo za vas. Drugi korisnici NE VIDE
koje ste pasuse markirali.
Na taj način, sledeći put kada se logujete i otvorite poglavlje neke knjige sa pasusima koje ste markirali, markirani blokovi teksta se prikazuju CRVENOM bojom, bez obzira koji od aktuelnih stilova koristite.
Na taj način, lako možete da se podsetite onih deleova teksta koji su po vašem mišljenju važni.
EFEKAT JE KAO DA STE U KNIZI MARKEROM ILI OLOVKOM OBELEŽILI NEKI DEO TEKSTA.
2) Imate mogućnost da napišete svoj komentar.
Pojedine delove teksta možete komentarisati ili čitati tuđe komentare.
Komentar koji Vi unesete biće vidljiv i za ostale registovane korisnike.
Komentari se dakle odnose na pasuse, delove teksta koji su Vam interesantni i za koje imate potrebu da otkomentrišete. Ako se dobro sećam, broj komentara koje možete da unesete po jednom pasusu nije ograničen.
3) Imate mogućnost da unesete belešku vezanu za neko poglavlje.
BELEŠKA je po strukturi IDENTIČNA KOMENTARU uz jednu BITNU RAZLIKU. BELEŠKU KOJU STE UNELI MOŽETE DA VIDITE SAMO VI!
Znači, moglo bi se reći da je BELEŠKA vaš PRIVATNI KOMENTAR.
Ono što je lepo u ovoj priči, kada unosite belešku ili komentar definišete neku ključnu reč, na primer ASTRALNA PROJEKCIJE, MEDITACIJA, ili nešto slično.
Kasnije, možete tražiti da se prikažu sve vaše beleške iz svih knjiga koje ste pročitali koje su vezane za MEDITACIJU, ASTRALNU PROJEKCIJU ili nešto treće u skladu sa vašom klasifikacijom. Ako nameravate da napišete neki tekst (pogledaj narednu tačku pod brojem 4.), primera radi, vezan za meditaciju - ova opcija vam može dosta pomoći.
4) MOŽETE UNETI VAŠE TEKSTOVE
Koristeći sistem komentara, markera i beleški, možete se skoncentrisati na istraživanje neke oblasti i kao rezultat toga mogu nastati vaša autorska dela - VAŠI TEKSTOVI. Ako tekst proglasite JAVNIM - tada je on vidljiv i za druge korisnike na sistemu.
5) Nekoliko tekstova možete na lak način POVEZATI u KNJIGU
Na ovom sajtu nudimo Vam jedinstvenu priliku da tematski srodne tekstove POVEŽETE u vašu elektronsku knjigu koja će se od tog momenta prikazivati na našoj početnoj stranici.
Toliko za sada.
Postoji pripremljen HELP koji objašnjava sve ove opcije. Neki naši korisnici su već postavili svoje knjige... _________________ I OPROŠTENI SU PRESTUPI VAŠI, TAČNO ONOLIKO KOLIKO
SE OSOBODITE ZALA KOJE STE STVORILI.[/b:d5eaa86b25] |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Sara Hodočasnik
Pridružio: 05 Mar 2009 Poruke: 704 Lokacija: Srbija
|
Poslao: 25 Jul, 2009 05:42 am Naslov: |
|
|
Hvala Admine na ovim korisnim informacijama .
Pozdrav, Sara |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
|
Poslao: 09 Okt, 2009 09:54 am Naslov: |
|
|
Ugrađeno je ograničenje da poruka ne može biti kraća od 10 znakova. _________________ I OPROŠTENI SU PRESTUPI VAŠI, TAČNO ONOLIKO KOLIKO
SE OSOBODITE ZALA KOJE STE STVORILI.[/b:d5eaa86b25]
Poslednji izmenio adminfob dana 15 Okt, 2009 10:56 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Starcy Duhovni učitelj

Pridružio: 09 Avg 2008 Poruke: 2952 Lokacija: Kragujevac
|
|
Nazad na vrh » |
|
 |
drugar Hodočasnik

Pridružio: 22 Avg 2008 Poruke: 799 Lokacija: Kroz Stub Energija
|
Poslao: 09 Okt, 2009 12:18 pm Naslov: |
|
|
 _________________ Upoznaj samog sebe - Ljubav sva vrata otvara.
TOLERANCIJA, TOLERANCIJA, TOLERANCIJA! |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
BelaGalaktickaDamo Gost
|
Poslao: 09 Okt, 2009 12:44 pm Naslov: |
|
|
10 fenomenalno! admine |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Satćitananda Tragalac

Pridružio: 26 Jun 2009 Poruke: 168 Lokacija: U Sebi
|
Poslao: 09 Okt, 2009 22:07 pm Naslov: |
|
|
E pa novo na sajtu tj. forumu je da si ti Damo danas u fazonu "prohujalo sa vihorom" i dobro se držiš - vetar sve odnese ali ti stojički to podnosiš i ne mrdaš se. Stabilizovala si svoju svest i ponašaš se kao Sat-ćit-ananda  _________________ Od dva zla odaberi manje. Uvek imaš izbor... |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
BelaGalaktickaDamo Gost
|
Poslao: 09 Okt, 2009 22:22 pm Naslov: |
|
|
Satćitananda :: |
E pa novo na sajtu tj. forumu je da si ti Damo danas u fazonu "prohujalo sa vihorom" i dobro se držiš - vetar sve odnese ali ti stojički to podnosiš i ne mrdaš se. Stabilizovala si svoju svest i ponašaš se kao Sat-ćit-ananda  |
.... ti si izuzetno prijatan i mudar to weć duže wreme namerawam da ti napišem... ...i puno mi znače twoje reči i napisi(i znam da nisam jedina s tim osećajem) ...no drago mi je što pišeš owde........swako dobro ... |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Satćitananda Tragalac

Pridružio: 26 Jun 2009 Poruke: 168 Lokacija: U Sebi
|
Poslao: 09 Okt, 2009 22:40 pm Naslov: |
|
|
A ja, vidiš, često slušam onu muziku što si postavila pre neki dan: Morandi - Angels. Odlična melodija. Naročito kada kaže: "Love is the answer". Eto i ti mene činiš radosnim (a verovatno i druge)  _________________ Od dva zla odaberi manje. Uvek imaš izbor... |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
BelaGalaktickaDamo Gost
|
Poslao: 09 Okt, 2009 22:52 pm Naslov: |
|
|
Satćitananda :: |
A ja, vidiš, često slušam onu muziku što si postavila pre neki dan: Morandi - Angels. Odlična melodija. Naročito kada kaže: "Love is the answer". Eto i ti mene činiš radosnim (a verovatno i druge)  |
....swe je to za tebe(was/nas)...kao i uwek.... ..i da i ja pocupkujem uz one twoje pesmice http://www.objave.com/phpBB2/viewtopic.php?p=53811#53811 ...radosna sam što se prepoznajemo.... |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Olivera Stevanovic Hodočasnik

Pridružio: 27 Nov 2008 Poruke: 575
|
Poslao: 10 Okt, 2009 16:23 pm Naslov: |
|
|
BelaGalaktickaDama :: |
.... ti si izuzetno prijatan i mudar to weć duže wreme namerawam da ti napišem... ...i puno mi znače twoje reči i napisi(i znam da nisam jedina s tim osećajem) ...no drago mi je što pišeš owde........swako dobro ...  |
ne vara te osećaj B.G.D. i ja to mislim, ali po starom običaju kad si zadovoljan nemaš nešto potrebe da galamiš..
prosto se podrazumeva da Sat.ć.a mudro slovi....... |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
BelaGalaktickaDamo Gost
|
Poslao: 10 Okt, 2009 23:04 pm Naslov: |
|
|
Olivera |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
|
Poslao: 15 Okt, 2009 09:44 am Naslov: |
|
|
Starcy :: |
Znači dva tri smajlija će da zadovolje pravilo  |
Uvedeno je ograničenje za broj smajlija po jednoj poruci - postu. Za sada je taj broj limitiran na 5.
Skrećem pažnju urednicima, kada edituju poruku starosti do 7 dana da je možda neće moći upisati bez korekcije smajlija u poruci koju menjaju.
Napominjem da se računa ukupan broj smajlija - pa i onaj u citiranom tekstu...
|
|
Nazad na vrh » |
|
 |
|
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
 |
|
|
 |
|