FENG ŠUI - Energija prostora
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » MOJ DUHOVNI PUT
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
uspensky
Hodočasnik


Pridružio: 11 Apr 2009
Poruke: 585
Lokacija: Kikinda

 Poruka Poslao: 16 Jan, 2010 14:56 pm    Naslov: FENG ŠUI - Energija prostora
Odgovoriti sa citatom

Heartr MEDICINA STANOVANJA Heartr


Vi ste jedinstveni, Vaš dom nije potpuno isti kao dom druge osobe. Plan Vašeg stana može biti identičan planu stan druge osobe, pa čak i nameštaj, ali vi u svoj dom unosite svoju ličnost. Način na koji ste izabrali i rasporedili nameštaj, dekorativne elemente, lične predmete... čini da se on razlikuje od svakog drugog.

Većina vas je u dobrom delu zadovoljna načinom na koji ste namestili vaš životni prostor, a verovatno postoji i nekoliko stvari koje bi ste želeli da promenite.

Primenom feng šui principa možete vrlo jednostavno izvršiti "fino podešavanje" i postanete uistinu još zadovoljniji svojim domom, a potom i određenim aspektima vašeg života. Naprosto ćete nositi sa sobom sklad i ravnotežu kud god išli.

Postoje dva ključna elementa u feng šui
:


I. Energija elementa koja je zasnovana na godini rođenja

II. Sektori - koje predstavljaju energetske tokove u određenim područjima doma, a samim tim i našim odnosima. Mi ćemo je u ovom predstavljanji zvati sektorom ili poljem.
Osnovna šema
Elementi i njihov interaktivni ciklusIz priloženog se da zaključiti da između nih postoji povoljan, ili produktivan cilklus, označen crvenim strelicama, kao i napoželjan, destruktivni ciklus (označen sivim strelicama), i ciklus iscrpljivanja (označen tačkasto neposredno ispod crvenih strelica).
Sektori

Sektor 1 - polje karijere: Sever, kompasno određen, povezan sa vodenim elementom.
Sektor 2 - polje odnosa: JZ, povezan sa elementom zemlje.
Sektor 3 - polje porodice: I, povezan sa drvenim elementom.
Sektor 4 - polje bogatstva: JI, povezan sa elementom drveta.
Sektor 5 - polje zdravlja: Centar, povezan sa elementom zemlje.
Sektor 6 - polje pomoći: SI, povezan sa elementom zemlje.
Sektor 7 - polje kreacije: Z, povezan sa elementom metala.
Sektor 8 - polje znanja: SZ, povezan sa elementom metala.
Sektor 9 - polje ugleda: J, povezan sa ele mentom vatre.
Energija sektora

1. Voda - Sloboda, tok, nove priče, počeci
2. Zemlja- Prijemčivost, osećanja, intuicija
3. Grom - Spoljašnji uticaji, porodica, prekidi
4. Vetar - Harmonija, sreća, dogovori, napredak
5. Središte - Životna energija; da li ste u kontaktu sa samim sobom?
6. Nebo - Odvažnost, emotivna podrška, prijateljstvo
7. Jezero - Stvaralačka ljubav, seksualnost, senzualnost, uzbuđenje
8. Planina - Komunikativnost, svest o sebi i drugima
9. Vatra - Jasnoća, ostvarenje: da li ste u skladu sa drugima?

Idealno je kada su svi segmenti u ravnoteži što se može postići najjednostavnijim preuređenjem, čišćenjem, uklanjanjem suvišnih stvari, no naravno ništa nije idealnno pa sve aktivnosti usmerene su u pravcu što većem približavanju onom što mi tako nazivamo!

Analizirajte sopstvene utiske dok se krećete kroz određene oblasti, čine li vas nervoznim ili uzbuđuju, nadahnjuju?

A kako je ljubav esencija života, u nastavku ćemo prošetati zajedno kroz sve sektore jer na sve naše segmente njen uticaj je neizbežan[img][/img]
_________________
"Neka bude svetlost..."
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
uspensky
Hodočasnik


Pridružio: 11 Apr 2009
Poruke: 585
Lokacija: Kikinda

 Poruka Poslao: 16 Jan, 2010 16:03 pm    Naslov: KARIJERA,ODNOS,PORODICA,BOGATSTVO
Odgovoriti sa citatom

HeartrKARIJERA,ODNOS,PORODICA,BOGATSTVOHeartr

Neizbežan uticaj ljubavi... Hm... Idemo u šetnju kroz sektore, jer svaki od njih predstavlja jedan segment u životu i nosi nevidljivu enegriju koja se povezuje sa elementima, bojama, emocijama.Sektor 1 - PODRUČJE KARIJERE


Povezano je sa vodenim elementom.

Voda predstavlja jednu od najmoćnijih energija, ima posebnu snagu. U ljubavnim vezama unosi fluidnost, donosi novu ljubav. Voda nosi mogućnost da se veza razvija, pa ukoliko vaša veza trenutno stagnira da bi podstakli partnera da se više potrudi, obratite pažnju na ovo polje! Šta sve vidite u njemu?

Voda je simbol nove orjentacije u vezi, povezana sa seksualnom energijom. Oblast možete ojačati unošenjem njene simbolike to može biti slika reke, vodopadi, male fontane, ali uvek vodite računa da uvodeći vodeni elemenat u dom kako bi poboljšali porodične prihode, on mora biti s leve strane ulaznih vrata, jer sa desne prouzrokuje bračne razmirice, a možda dovede i drugu ženu (drage moje!) pa shodno vašim aspiracijama birajte položaj.

Sektor 2 - POFRUČJE ODNOSA


Povezano je sa zemljanim elementom.

Ukoliko ste izgubili dodir sa vašom intuicijom, ako teško izražavate osećanja, ili teško ostvarujete emocionalne kontakte, zbog preosetljivosti, napetosti dobro pogledajte šta vam se nalazi u ovom polju.

Partner bi mogao da želi samo seks, zabavuali sa dobrom emotivnom distancom! Partnertstvo, komunikacija i saradnja sa drugima su važna, pa mi smo socijalna bića. Zato revitalizujte oblast predmetima koji simbolišu zajedništvo, par.


Sektor 3 - PODRUČJE PORODICE


Simbolično se odnosi na naš ego, označava se kao grom, pa ga doživljavamo kao pretnju.

Što smo svesniji - to manje osećamo udar Groma, t.j. spoljašnjih uticaja koji remete našu ravnotežu što nas često dovodi do pitanja da li smo to mi, ili nešto što ne možemo kontrolisati.

To su naši preci, roditelji, svi koje poštujemo ili od kojih učimo.

Namere drugih mogu biti kao grom, ukoliko nas kontrolišu, i žele da gospodare našim životom, to može imati katastrofalan uticaj na naše veze ili brak.

Zato ojačajte ovo polje unošenjem energije drveta, ili držanjem porodične slike, a sve s jednim ciljem da najzad postanemo ono što zaista jesmo bez tuđih projekcija!


Sektor 4 - PODRUČJE BOGATSTVA


Nosi energiju vetra.


On je pokretač našeg seksualnog života, vetar koji prestaje najavljuje statičnu vezu, a kada je prejak nosi sukobe, eksplozije, pa čak i grubost. Povezuje se i sa novcem i radošću koju on pruža ili uskraćuje u vezi, neretko je upravo povod za nesporazume između partnera, posebno kada prođe želja i privlačnost. Ojačati ga možete slikama izobolja, ili nečim što prodire, kao ptica u letu.
_________________
"Neka bude svetlost..."
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
uspensky
Hodočasnik


Pridružio: 11 Apr 2009
Poruke: 585
Lokacija: Kikinda

 Poruka Poslao: 16 Jan, 2010 17:59 pm    Naslov: ZDRAVLJE,POMOĆ,KREACIJA,ZNANJE,UGLED
Odgovoriti sa citatom

Heartr ZDRAVLJE,POMOĆ,KREACIJA,ZNANJE,UGLED Heartr


Sektor 5 -PODRUČJE ZDRAVLJASjedinjuje sve segmente života.

To je centar ravnoteže u kome se sjedinjuje energija. Središte nam pomaže da otkrijemo ko smo, šta je ljubav? Ako ne poznajemo sebe, ako nam je energija blokrana nismo sposobni da uspostavimo dobar odnos s drugima. U životnom prostoru taj deo ne treba opterećivati teškim predmetima, i kada se unose promene u ovo polje treba razmisliti o motivaciji i o interakciji sa energijama ostalih područja.

Da li ste u kontaktu sa samim sobom?

Sektor 6 -PODRUČJE POMOĆI


Mesto gde počinjemo da se otvaramo ka drugima.

Označava se i kao nebo, ono utiče na to kao se izražavamo i usmeravamo ono što dobijemo od drugih. Šta smo i koliko možemo da ponudimo drugima.

Zato se na ovo područje posebno osvrćemo kada rezimiramo koliko imamo prijatelja istinskih, da li drugi imaju ili ne poverenja u nas i mi u njih?

Možda su osobe koje izaberemo za partnere zbog naših projekcija drugačije od onog što smo zamišljali - naročito ako su veze telesno motivisane, a nedostaje prijateljstvo.

Područje se ojačava slikama neba ili ikonama.


Sektor 7 - PODRUČJE KREACIJEPredstavlja uživanje u dubokoj zaljubljenosti, stvaralačku ljubav, seksualnost, mladost, decu.

Označava se i kao jezero.

Odražava našu mogućnost da se bude kreativan u odnosu sa drugom osobom. Stoga ako imate tendenciju privlačenja pogrešnih osoba, dobro osmotrite šta vam se tu nalazi, i preduzmite nešto - ono najbrze reaguje na poboljšanja.

Naša sposobnost da uživamo u životu, naše ideje, planovi mogu biti podstaknuta promenama u ovom području.

Ojačava se nekim vama izuzetnim umetničkim delom, slikom jezera, i slicno
.[/size]

Sektor 8 - PODRUČJE ZNANJA


Predstavlja naše znanje, mudrost, stabilnost.

Označava se i kao planina.

Pa po asocijaciji daje sliku starog mudraca, ali u izvesnom pogledu i prepreke sa kojima se suočavamo sa kolikom uspešnošću funkcionišete sa drugima, kako prihvatate njihove ograde, sopstvena ograničenja znate sami.

Spoznati sopstvene i tuđe vrednosti, ići direktno, ili zaobilazeći prepreke je baš kao planinarenje.

Da bi ste osvestili osećaj lične vrednosti, a ujedno i naučili sebe da prihvatite različitost drugih sa poštovanjem uskladite ovo područje.

Predmeti koji snaže ovo područje moraju biti pojedinačni, i ne u množini, npr. okačite ogledalo dovoljne veličine da se u njemu jasno vidite.

Sektor 9 - PODRUČJE UGLEDA


Priznanja, časti.

Moćan simbol vatra ukazuje da ne možemo ostvariti ravnotežu bez želju, bez vatrenog odnosa sa nekim. Područje koje nas aktivira ka budućnosti, izvor je naših nadahnuća, bilo da ste u vezi ili usamljeni, ako vas drugi smatraju krutim, osobom koja je stalno na oprezu iako intimno težite promenama ojačajte ovo područje da bi razvili samopouzdanje.

Pa sve što vašu dušu jano osvetljava sve što ima simboliku ostvarenja željenog unesite u ovo polje. To može simbolično biti jako svetlo, slika izlaska sunca, literarna dela.

Prošetajte malo po svom prostoru i analizirajte sopstvene utiske.

Promene uvodite lagano, krenite sa čišćenjem, uklanjanjem nepotrebnih, dugo nekorišćenih stvari.

I to preuređenjem onog područja koje vas najviše "davi", snađi te se sa onim što imate, budite opušteni i ne prizivajte u svoju glavu nikakva nezdrava i smešna očekivanja već sa jednom zdravom motivacijom i iskrenom željom pomozite da simbolikom promene krenu u željenom pravcu. Ne verujte Uverite se
.[/size]
_________________
"Neka bude svetlost..."
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
uspensky
Hodočasnik


Pridružio: 11 Apr 2009
Poruke: 585
Lokacija: Kikinda

 Poruka Poslao: 16 Jan, 2010 19:57 pm    Naslov: ANALIZA POJEDINAČNIH PROSTORIJA
Odgovoriti sa citatom

Heartr ANALIZA POJEDINAČNIH PROSTORIJA Heartr


Kada se upoznate sa nekim osnovnim gledištima feng šuija, videćete da je primena vrlo jednostavna. Ja obično pri pogledu na neke prostorije intuitivno uvidim gde čuči problem, a ono što je fascinatntno da mnogo ljudi bez prethodno ikakvog znanja o feng šuiju uspeva da uredi svoje stanove ispravno, pa im ovo posluži samo kao fino podešavanje.

Dve najznačajnije prostorije su kuhinja i glavna spavaća soba.

KUHINJA

[size=12]Tradicionalno se tretira kao najznačajnija prostorija doma, razlog je što se tu nalazi štednjak, koji predstavlja središte porodičnog bogatstva. Zato je od vitalnog značaja njegov položaj. Važna je količina i kvalitet hrane koja se sprema, jer ima snažan uticaj na porodično zdravlje, ali i na obilje i bogatstvo cele porodice.

Štednjak, rerna, mikrotalasna pećnica treba da se nalazi na takvom mestu da onaj ko kuva može lako da ugleda svakog ko ulazi u prostoriju. Ne treba da je smešten tako da gleda na ulazna vrata, vrata kupatila i ulaza u glavnu spavaću sobu.

Štednjak treba da se održava u čistom stanju i da bude ispravan, zaštićen od loše energije koja dolazi od grede, ili pak toaletana postavljenog na gornjem spratu. Najbolje je da se nalazi dijagonalno u odnosu na kuhinjska vrata, a pri tome da se ne sučeljava sa frižiderom, ostavom ili sudoperom, nikada ne sme da se nalazi tik uz nju. Izbegavajte ogledala jer ona čine dvostruko veći uticaj vatre.

Sve što ne radi onako kako bi trebalo, izaziva ljutnju. Nepovoljan položaj može da prouzrokuje zbog svoje simbolike - središta porodičnog bogatstva, probleme na radnom mestu, pa čak i mogućnost da hranitelj porodice izgubi posao.

Prostorija treba da bude dobro osvetljena.

Sve ovo doprinosi da onaj ko sprema obede,bude dobro raspoložen u toku same pripreme obroka, i na taj način neopipljivim silama vas hrani podrškom i ljubavlju.

TRPEZARIJA


Prostorija u kojoj se porodica okuplja da bi obedovala, određuje ukupnu porodičnu sreću i utiče na međusoban odnos članova, a istovremeno na sposobnost porodice da stvara i održava svoju sreću i bogatstvo. Zbog toga njabolji položaj je kada ona zauzima središte doma i tako biva - srce doma.

Trebalo bi da se nalazi u blizini kuhinje, ali što dalje od ulaznih vrata.

Mora da odaje utisak prostranstva, vrlo je važno da ososbe mogu da ustanu sa svakog mesta za stolom, a da im pri tome ne smetaju zidovi ili nameštaj.

Stolovi za ručavanje mogu biti bilo kojeg oblika, najinspirativniji su okrugli dovoljno velike površine, položeni na jednoj velikoj i čvrstoj nozi. Pravilan položaj je od izuzetne važnosti, vodite računa da se nikada ne nalazi između dvoja vrata na takozvanoj "vatrenoj liniji", potom da se ne nalazi ispod noseće grede što svojom simbolikom označava gušenje sreće svih koji sede za njim.
Prostorija treba da bude dobro osvetljena, da bi protok vitalne energije bio nesmetan, tek pod tim uslovom večera obasjana svetlošću sveća će biti ono što očekujete.

Prostor treba da deluje prostrano i prijatno, pa, se u delu za obedovanje koriste ogledala koja pored toga što vizuelno stvara utisak prostranstva, isto tako simbolički udvostručuje količinu hrane koja se služi izazivajući osećanje obilja i blagostanja.
_________________
"Neka bude svetlost..."
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
uspensky
Hodočasnik


Pridružio: 11 Apr 2009
Poruke: 585
Lokacija: Kikinda

 Poruka Poslao: 17 Jan, 2010 02:25 am    Naslov: Dnevna soba, spavaca soba, toalet, kupatilo
Odgovoriti sa citatom

Heartr DNEVNA SOBA,SPAVAĆA SOBA,TOALET,KUPATILO Heartr


Dnevna soba


Prostor u kome se okupljaju članovi porodice da bi se odmarali, takođe mesto na kome primamo goste. Shodno tome ona treba da odražava ličnost i interesovanje ukućana.

Kao i za ostale prostorije doma idealno bi bio da je pravilnog oblika.

Nameštaj bi trebao da odslikava sklonosti ukućana, da bude udoban i u skladu sa dimenzijama prostorije.

Na policama mogu da se izlože predmeti koje sakupljate, ili pak knjige o temama koje zanimaju ukućane, fotografije mogu biti okačene na zidove ili izložene na pomoćnom stolićima. Važno je imati meru, predmete držati grupisane i na adekvatan način osvetljene. Domaćin uvek treba da sedi u položaju iz koga ima pogled na glavni ulaz u sobu.


Spavaća soba


Od posebne važnosti je feng šui spavaćih soba, jer ima izuzetan uticaj na kvalitet odnosa sa voljenom osobom, a tada se ta harmonija manifestuje na sve oblasti vašeg života. Uživaćete na poslu i u svim vezama sa drugim ljudima.

Dizajn, ravnoteža i harmonija su neprikosnovena pravila feng šuija, tako da kada isključite sve što je u suprotnosti s njima bićete na dobrom putu.

Poznato je da oko trećinu života provedemo u snu, tako da ona mora da bude prostorija u kojoj možemo sigurno i duboko da uživamo.

Po lokaciji najbolje da je najudaljenija od ulaznih vrata, ulaz ne bi trebao da bude u direktnoj liniji sa ulaznim vratima, jer to odnosi intimnost, isto tako ne bi smela da budu u direktnoj liniji sa kupatilom, ili kuhinjom.

Od izuzetnog je značaja položaj kreveta. On treba da se nalazi na takvom mestu da osoba koja leži može da vidi svakog ko ulazi na vrata. Obično je najbolji položaj dijagonalno u odnosu na vrata.

Možete da odaberete pravac koji želite, shodno vašim povoljnim pravcima definisanim vašim kua brojem, u zavisnosti od svojih ličnih težnji, ali nikada ne spavajte u krevetu koji je previše mali za vas, tako nešto vam ozbiljno ograničava napredovanje u karijeri i biznisu.

Najčešće se krevet postavlja na polje zdravlja ili dugovečnosti.

U svakom slučaju krevet ne bi trebalo da stoji na mestu koje deluje neskladno ili čudno bilo kome ko pogleda unutra. Ukoliko ne možete postaviti krevet na mesto koje želite, postavite bar uzglavlje usmereno u pravcu shodno aspiracijama vaših pozitivnih pravaca. Uzglavlje treba da bude u dodiru sa zidom što simbolikom stvara potporu vašim željama, i ne bi trebalo da se nalazi direktno ispod prozora jer vam to može doneti osećaj nesigurnosti. Ukoliko želite jedna strana kreveta može da dodiruje zid, u cilju dodatne potpore, uz napomenu da je takva postavka odgovarajuća samo ako želite da spavate sami.Dok ste u krevetu trebalo bi da kada se probudite ugledate neki prijatan prizor. To može biti privlačan pogled kroz prozor ili slika na zidu koja vam pruža svojom tematikom ono što želite prvo da vidite kad počne novi dan. Svako od vas ima spoznaju šta je to što mu pruža blagonaklonu suštinsku energiju.

Proučavanje vaše sobe, dakle svih premeta, slika i drugih ličnih stvari mora biti zasnovano na zdravom razumu, a ako pri tome imate osećaj da vas nešto uznemirava oslonite se na svoje osećaje i uklonite ga.

Boje treba da budu u skladu sa ličnim elementom osobe ili u kombinaciji sa gamom boje koja prethodi ličnom elementu u produktivnom ciklusu.

Ogledala u spavaćoj sobi mogu biti veoma inspirativna, a po feng suiju gotovo tabu,no ako je to nešto čega ne želite da se odreknete potrudite se da nakon što ispune misiju budu prekrivena, dajte svojoj kreativnosti nek se razmaše svilom, čipkom, bitno je da ostane sakriveno!

Lampe iznad uzglavlja takođe nisu povoljne, bolje je da se nalaze sa strane.

A sveće, mirise i ostale đakonije prepuštam vama na izbor nije ukusno da tu zalazim, ipak je to vaša spavaća soba.Toalet i kupatilo


Predstavljaju finansijski položaj stanara, jer su to mesta na kojima se koristi voda (novac). Shodno tome ne bi trebalo da su lokalizovana u području bogatstva, jer toalet "spira" sve povoljne prilike stanara, i nikako u sredini stana jer na ovoj lokaciji će slati negativnu energiju do svakog dela kuće. Treba da su neupadljivi, ne preveliki; stoga je bolje da kupatilo bude u posebnoj prostoriji.

Kako ovo u mnogim stanovima nije izvodljivo, odvojite ih bar poluzidom ili nekom pregradom, zavesom, kako bi ste obezbedili određen stepen privatnosti, i pri tome vodite računa da poklopac toaleta uvek bude spušten, a vrata prostorije zatvorena.

Prirodno je da budu besprekorno čisti.

Slavine i cevi koje cure ukazuju na novac koji se iskrada iz kuće, tako da čim se pojavi problem treba ga otkloniti.

Poslednjih godina veoma su postala in kupatila u nastavku spavaće sobe, nažalost prema principima feng šuija trebalo bi da postoji jasna pregrada, a ukoliko je to vaš slučaj vrata držite sve vreme zatvorena..

Divna stvar kod feng šuija je to što za skoro svaku situaciju postoji lek.

Vredno je truda da se životni prostor uredi i oplemeni tako da bude jedan od segmenata vlastite sreće koja nastaje kao plod naših postupaka i stavova.
_________________
"Neka bude svetlost..."
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
5.elementPridružio: 06 Feb 2009
Poruke: 1613
Lokacija: Zagreb

 Poruka Poslao: 28 Jun, 2010 20:24 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

nepravedno zanemarismo ovu temu. Uspensky nastavi ..pogotovo o ljekovima ..za loše postavljene prostore.. Very Happy
_________________
..LJudsko srce nikad zadovoljno nije
( Stara narodna )
..I bolje da nije...
( 5.element )
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
adminfob
Admin foruma OBJAVE


Pridružio: 05 Jan 2008
Poruke: 559
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 25 Mar, 2011 02:29 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Интригантне новости из Кине !
Ове године ћемо доживети четири необична датума : 1.1.11 11.1.11 1.11.11 11.11.11 и то
није све ! Ако саберете последње две цифре године свог рођења и број година живота које ћете напунити ове године добићете збир 111 . И то важи за све !!!

На пример : Јован је рођен 1957 и ове године пуни 54 године живота. Значи 57 + 54 = 111 .
Олга је рођена 1974 и ове године пуни 37 година живота. Значи 74 + 37 = 111.

Да ли Вам се свиђа ? По кинеском фенг-шуи ово је година новца. У овој години је значајан месец октобар. Он ће имати 5 недеља, 5 понедељника и 5 субота. Тако нешто се дешава једном у 823 године. Баш те године се назидају „џаковима са новцем“. Ако Ви данас пошаљете ово писмо осморо својим добрим друговима, онда како гласи и како обећава кинески фен-шуи, у наредна 4 дана вама ће се појавити новац. Не прекидајте ланац добрих новости, пошаљите ову новост другима и нека свима буде ДОБРО
_________________
I OPROŠTENI SU PRESTUPI VAŠI, TAČNO ONOLIKO KOLIKO
STE VI TE PRESTUPE PROTIV VAS OPROSTILI DRUGIMA.

NEMOJTE SEBE DOVODITI U NEPRILIKE NEGO
SE OSOBODITE ZALA KOJE STE STVORILI.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
5.elementPridružio: 06 Feb 2009
Poruke: 1613
Lokacija: Zagreb

 Poruka Poslao: 26 Mar, 2011 19:25 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Admine bilo bi lijepo da i na Latinici postaviš ovaj tekst.Nekako se bojim da nešto krivo ne prevedem. Hvala . Very Happy
_________________
..LJudsko srce nikad zadovoljno nije
( Stara narodna )
..I bolje da nije...
( 5.element )
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » MOJ DUHOVNI PUT
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka Izaslanici iz jednog drugog vremena 4 adminfob 13581 15 Jul, 2011 09:39 am
Nosferatu Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka VAŠE SUGESTIJE 105 adminfob 98384 26 Mar, 2011 01:56 am
Jazz08 Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Suština vašeg sadašnjeg duhovnog stava, ubeđenja ? 22 plavizrak 32714 08 Nov, 2010 09:22 am
rale Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka TOČAK MEDICINE VEČNOGA BIĆA 3 adminfob 31664 18 Jan, 2010 10:15 am
Satćitananda Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Zaboravljena Povest Zemlje 6 adminfob 36959 04 Jan, 2010 23:41 pm
majstor Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Tvorac i zemlja 2 adminfob 44144 11 Maj, 2008 23:06 pm
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Uticaj Fotonskog Pojasa na ljudsko telo 2 adminfob 12140 11 Apr, 2008 02:22 am
Vesna Pogledaj zadnje poruke
 
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom