Izaslanici iz jednog drugog vremena
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » KNJIGE NA SAJTU I VAŠI KOMENTARI
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
adminfob
Admin foruma OBJAVE

Pridružio: 05 Jan 2008

Poruka Poslao: 13 Jan, 2008 21:48 pm    Naslov: Izaslanici iz jednog drugog vremena
Odgovoriti sa citatom

OBJAVA SA PLEJADA - GLAVA I http://www.objave.com/poglavlje.php?na=plejade&gl=001&r=0
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
plavizrak
Mesija

Pridružio: 07 Jan 2008

Poruka Poslao: 26 Jan, 2008 23:00 pm    Naslov: Citati
Odgovoriti sa citatom

"VAŽNO je da čujete čim više različitih mišljenja i čim više različitih priča. Slušajte ono što vam neko priča i osjetite kakav je osjećaj u vezi s tom pričom. Da li vam korisiti za vaše vlastitio dobro? Da li vas uzdiže? MI vas želimo naučiti, da vi sami odlučite što ćete učiniti.
SVE što treba da znate je već u VAMA i na vama je sada da se sjetite vaših priprema. Ovo nije život u kojem ćete učiti neko novo znanje. Kao što smo već rekli, ovo je život u kojem ćete se sjećati onoga što već ZNATE, a mi smo tu samo da vas na to podsjetimo. To je dio našeg zadatka."
"U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!"
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Branovic

Pridružio: 17 Jun 2011

Poruka Poslao: 14 Jul, 2011 21:32 pm    Naslov: Re: Citati
Odgovoriti sa citatom

plavizrak ::
"VAŽNO je da čujete čim više različitih mišljenja i čim više različitih priča. Slušajte ono što vam neko priča i osjetite kakav je osjećaj u vezi s tom pričom. Da li vam korisiti za vaše vlastitio dobro? Da li vas uzdiže? MI vas želimo naučiti, da vi sami odlučite što ćete učiniti.
SVE što treba da znate je već u VAMA i na vama je sada da se sjetite vaših priprema. Ovo nije život u kojem ćete učiti neko novo znanje. Kao što smo već rekli, ovo je život u kojem ćete se sjećati onoga što već ZNATE, a mi smo tu samo da vas na to podsjetimo. To je dio našeg zadatka."

A Kako Se Setiti Onoga Sto Vec Znamo Very Happy
filip
Tragalac

Pridružio: 05 Maj 2010

Poruka Poslao: 15 Jul, 2011 00:07 am    Naslov: Re: Citati
Odgovoriti sa citatom

Branovic ::

plavizrak ::

A Kako Se Setiti Onoga Sto Vec Znamo Very Happy

Jednostavno...
Strpljen-spasen Smile
 Nazad na vrh »
Nosferatu
Majstor

Pridružio: 12 Apr 2010

Poruka Poslao: 15 Jul, 2011 09:39 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

To bi pasovalo uz temu Spasenje Very Happy
 Nazad na vrh »
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » KNJIGE NA SAJTU I VAŠI KOMENTARI
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka OBJAVE 175 Vesna 107887 15 Avg, 2011 16:45 pm
Dušan Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka OBJAVA - Evolucija ljudskog tela i planete Zemlje 3 Vesna 8803 16 Dec, 2010 18:54 pm
bbrozo12 Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Oslobodi moju poruku svetu - Osho 8 Akasha 10744 03 Jun, 2010 20:01 pm
TATA SINANA Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Deset Božijih Zapovesti- DRUGA ZAPOVEST 139 Vera Bojičić 98904 17 Apr, 2010 23:33 pm
woman Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Pra-Stvaratelj na Putu 3 adminfob 28006 13 Feb, 2010 11:11 am
plavizrak Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka IZVODI IZ OBJAVA 73 plavizrak 67556 25 Apr, 2009 23:40 pm
plavizrak Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Objava o razlikama ! 16 biblijski-hriscanin 17056 02 Avg, 2008 23:02 pm
Vader Pogledaj zadnje poruke

Home | Add to Favorites | Mapa sajta

Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)