|
|
 |
 |
Pogledaj prethodnu temu :: G ::
Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
adminfob Admin foruma OBJAVE
Pridružio: 05 Jan 2008 Poruke: 559 Lokacija: Beograd
|
|
Nazad na vrh » |
|
 |
plavizrak Mesija

Pridružio: 07 Jan 2008 Poruke: 4870
|
Poslao: 26 Jan, 2008 23:00 pm Naslov: Citati |
|
|
"VAŽNO je da čujete čim više različitih mišljenja i čim više različitih priča. Slušajte ono što vam neko priča i osjetite kakav je osjećaj u vezi s tom pričom. Da li vam korisiti za vaše vlastitio dobro? Da li vas uzdiže? MI vas želimo naučiti, da vi sami odlučite što ćete učiniti.
SVE što treba da znate je već u VAMA i na vama je sada da se sjetite vaših priprema. Ovo nije život u kojem ćete učiti neko novo znanje. Kao što smo već rekli, ovo je život u kojem ćete se sjećati onoga što već ZNATE, a mi smo tu samo da vas na to podsjetimo. To je dio našeg zadatka." _________________ "U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!" |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Branovic

Pridružio: 17 Jun 2011 Poruke: 17 Lokacija: Kragujevac
|
Poslao: 14 Jul, 2011 21:32 pm Naslov: Re: Citati |
|
|
plavizrak :: |
"VAŽNO je da čujete čim više različitih mišljenja i čim više različitih priča. Slušajte ono što vam neko priča i osjetite kakav je osjećaj u vezi s tom pričom. Da li vam korisiti za vaše vlastitio dobro? Da li vas uzdiže? MI vas želimo naučiti, da vi sami odlučite što ćete učiniti.
SVE što treba da znate je već u VAMA i na vama je sada da se sjetite vaših priprema. Ovo nije život u kojem ćete učiti neko novo znanje. Kao što smo već rekli, ovo je život u kojem ćete se sjećati onoga što već ZNATE, a mi smo tu samo da vas na to podsjetimo. To je dio našeg zadatka." |
A Kako Se Setiti Onoga Sto Vec Znamo  _________________ Strpljen = Spasen |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
filip Tragalac

Pridružio: 05 Maj 2010 Poruke: 114
|
Poslao: 15 Jul, 2011 00:07 am Naslov: Re: Citati |
|
|
Branovic :: |
plavizrak :: |
SVE što treba da znate je već u VAMA i na vama je sada da se sjetite vaših priprema. Ovo nije život u kojem ćete učiti neko novo znanje. Kao što smo već rekli, ovo je život u kojem ćete se sjećati onoga što već ZNATE, a mi smo tu samo da vas na to podsjetimo. To je dio našeg zadatka." |
A Kako Se Setiti Onoga Sto Vec Znamo  |
Jednostavno...
Strpljen-spasen |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Nosferatu Majstor

Pridružio: 12 Apr 2010 Poruke: 1024
|
Poslao: 15 Jul, 2011 09:39 am Naslov: |
|
|
To bi pasovalo uz temu Spasenje |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
|
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
 |
|
|
 |
|