|
|
 |
 |
Hiperspejs putovanja
Idi na stranu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 Sledeci |
Pogledaj prethodnu temu :: G ::
Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
Aleksandra-Caca Mesija

Pridružio: 23 Sep 2008 Poruke: 4803 Lokacija: U srcu svetlosti
|
Poslao: 22 Jan, 2010 15:06 pm Naslov: Hiperspejs putovanja |
|
|
.
HIPERSPEJS PUTOVANJA
Hiperspejs ( Hipersvemir ) je mesto gde vreme i prostor ne postoje, i sve se dešava istovremeno.
U hiperspejsu, nebo je druge boje sa mnogo sunca. Simboli izgledaju kao
geometrijske figure I hiroglifi, sijaju u raznim bojama i redjaju se u čudne strukture.
Informacije prolaze kroz vase celo biće, pokreću vas i nekada čak i zbunjuju.
Doživljavate veliko znanje u čistom obliku . Sve dobija smisao ; osećate se slobodno i srećno .
Hiperspejs se nalazi na području iznad Astrala .
Jezik Hiperspejsa se sastoji od boja , zvukova i arhetipova .
Arhetipovi su vizuelna reprezentacija čovekovog uma . Šta god da osoba misli, koje god ideje, emocije ili ubedjenja taj pojedinac ima, ona se odmah pokazuju kao obojena forma arhetipova .
Arhetipovi su najčistija forma jezika i komunikacije koja postoji ; na frekvenciji je koja je dostupna svim bićima , tako da se uz pomoć arhetipova može ostvariti komunikacija sa bilo kojim bićem u čudesnim svetovima
Kako se svest spušta dalje od ovog čistog jezika, ka gustini fizičke realnosti, boje i arhetipovi prevedu se u mozgu kao piktogrami u individualnom ili grupnom umu. Sledece, postanu fizicki gest u vrlo primitivnim grupama, onda verbalni jezik, i na kraju pisani jezik.
Često, stanje sna sadrži arhetipove koji ne mogu da se prenesu iz podsvesti u svest,
zbog toga sto je svest podvrgnut drustvenim pravilima i shvatanjima.
Arhetipovi vaseg mind-patterna (umne šeme) imaju važnu vezu sa vašim
fizičkim telom. Energije iza misli iza vaših arhetipova stvaraju DNK sekvence koje
razvijaju telo. Zato ono sto mislite, to ste!
Umna šema (mind-pattern) arhetipova je jako bitna za fizičko telo jer energija od misli koja se sastoji od arhetipova kreira DNK sekvence koji formiraju telo.
Mind patterns kreiraju "rečenice" arhetipova koji se sastoje od 4 arhetipova, jedan od svakog od 4 proteina od kojeg se sastoji svaciji DNK.
Svaki protein je prevod arhetipske sekvence u DNK sekvencu.
Oni koji razumeju arhetipove i njihove sekvence mogu da promenu sebe sa manipulacijom arhetipova i sekvence, putem misli i korišćenjem boja.
. _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
majstor Mistik

Pridružio: 14 Mar 2009 Poruke: 1456 Lokacija: putnik
|
Poslao: 22 Jan, 2010 16:13 pm Naslov: Re: Hiperspejs putovanja |
|
|
Aleksandra-Caca :: |
Hiperspejs ( Hipersvemir ) je mesto gde vreme i prostor ne postoje, i sve se dešava istovremeno.
U hiperspejsu, nebo je druge boje sa mnogo sunca. Simboli izgledaju kao
geometrijske figure I hiroglifi, sijaju u raznim bojama i redjaju se u čudne strukture.
Informacije prolaze kroz vase celo biće, pokreću vas i nekada čak i zbunjuju.
Doživljavate veliko znanje u čistom obliku . Sve dobija smisao ; osećate se slobodno i srećno .
Hiperspejs se nalazi na području iznad Astrala .
Jezik Hiperspejsa se sastoji od boja , zvukova i arhetipova .
Arhetipovi su vizuelna reprezentacija čovekovog uma . Šta god da osoba misli, koje god ideje, emocije ili ubedjenja taj pojedinac ima, ona se odmah pokazuju kao obojena forma arhetipova .
Arhetipovi su najčistija forma jezika i komunikacije koja postoji ; na frekvenciji je koja je dostupna svim bićima , tako da se uz pomoć arhetipova može ostvariti komunikacija sa bilo kojim bićem u čudesnim svetovima
Kako se svest spušta dalje od ovog čistog jezika, ka gustini fizičke realnosti, boje i arhetipovi prevedu se u mozgu kao piktogrami u individualnom ili grupnom umu. Sledece, postanu fizicki gest u vrlo primitivnim grupama, onda verbalni jezik, i na kraju pisani jezik.
Često, stanje sna sadrži arhetipove koji ne mogu da se prenesu iz podsvesti u svest,
zbog toga sto je svest podvrgnut drustvenim pravilima i shvatanjima.
Arhetipovi vaseg mind-patterna (umne šeme) imaju važnu vezu sa vašim
fizičkim telom. Energije iza misli iza vaših arhetipova stvaraju DNK sekvence koje
razvijaju telo. Zato ono sto mislite, to ste!
Umna šema (mind-pattern) arhetipova je jako bitna za fizičko telo jer energija od misli koja se sastoji od arhetipova kreira DNK sekvence koji formiraju telo.
Mind patterns kreiraju "rečenice" arhetipova koji se sastoje od 4 arhetipova, jedan od svakog od 4 proteina od kojeg se sastoji svaciji DNK.
Svaki protein je prevod arhetipske sekvence u DNK sekvencu.
Oni koji razumeju arhetipove i njihove sekvence mogu da promenu sebe sa manipulacijom arhetipova i sekvence, putem misli i korišćenjem boja. |
Zanimljivo je ovo sto si postavila, u hiperspejsu kako ga ja vidim, takodje vreme i prostor su jedno, odnosno nema ih...ali nema neba ...tamo si gde zelis biti |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Aleksandra-Caca Mesija

|
Poslao: 22 Jan, 2010 16:59 pm Naslov: Re: Hiperspejs putovanja |
|
|
majstor :: |
Zanimljivo je ovo sto si postavila, u hiperspejsu kako ga ja vidim, takodje vreme i prostor su jedno, odnosno nema ih...ali nema neba ...tamo si gde zelis biti |
Hipersvemir je područje ulazka u Andjeosku hijerarhiju.
U hiperspejsu ne mogu egzistirati negativni i zli entiteti , jer hipersvemir sam kao dimenzija ne dozvoljava egzistiranje nekih bića i entiteta nižih frekvencija . U hiperspejsu te niko ne može ometati .
Ali , postoji opasnost od aktiviranja Kundalinija u toku vežbe , zato se ove vežbe ne preporučuju netreniranim osobama , jer kundalini aktivacija može izazvati ozbiljne posledice ukoliko osoba nije u stanju da izađe na kraj sa tom moćnom energijom .
Tek kada sam počinjala da radim ove vežbe , dešavalo mi prva tri puta malo podizanje Kundalinija u toku vežbi , ali svaki put sam zaustavljala Kundalini aktivaciju određenom , efikasnom tehnikom . Dobila sam uvid da u hiperspejs kad krenem , da mi jedna od namera bude da mi se Kundalini NE pokrene . Od tada više nisam imala u toku vežbi početak aktivacije Kundalinija . Adaptirala sam se . ( Bdw , i kada sam počinjala tek da radim Theta meditaciju , isto mi se i Kundalini pokretala u početku , dok se nisam adaptirala )
Majstore , arhetipovi koji postoje predstavljaju različite frekvencije gde se nalaze različita bića . Zavisno od toga s kojim bićima želiš da ostvariš kontakt u hiperspejsu , koriste se arhetipi određene boje i oblika koji je na frekvenciji tih bića s kojima bi hteo da malo čavrljaš i da se družiš
U hipersvemir se ulazi uz pomoć vizualizacija u trećem oku, odnosno pinealnoj žlezdi. Tamo se ne ulazi tek tako "da vidim šta ima" , već se ulazi sa jasnom namerom, da se nešto sazna, nauči, razvije itd. Da bi se određena namera postigla, potrebna je "šifra" za to, a ta "šifra" se sastoji od boje i oblika, a u naprednijoj formi se koristi i zvuk. Generalno ih zovemo arhetipovima.
Za hiprerspejs nije potrebno iskustvo izlaženja iz tela kao u slučaju astrala. Hiperspejs je suptilniji . S njim se stupa u kontakt smirenjem uma i imaginacijom s određenim arhetipovima. On je unutar nas, a ne izvan. _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Aleksandra-Caca Mesija

|
Poslao: 22 Jan, 2010 17:44 pm Naslov: |
|
|
.
Ari Lavlja bića
Moji kontakti sa Ari Lavljim bićima
"Ukratko - simbol je porastao i podebljao se , celu sobu mi je ispunio...
Kada sam ga zapalila , našla sam se među Lavljim Bićima , Krilatim , zlatnih boja su , neki su imali violet oči , a neki oči boje ljubičasto-plavičaste (purpurne) .
Odjednom mi je prišao Lav sa krunom na glavi i purpurnim očima , pružio mi je poklon - kutijicu zlatnu za nakit , kad sam je otvorila unutra je bio prsten zlatan , sa okruglim kamenom violet boje . Mentalno sam pitala Lava za šta služi taj prsten , kako da ga koristim - odgovorio mi je mentalno , i videla sam ujedno i sliku moje leve ruke , na domalom prstu da stavim prsten , kada mi zatreba , i da onda preko tog prstena postavljam zahteve... Pitala sam ga i šta znači taj prsten , rekao mi je - znanje , moć i oružje .
Jako sam bila radosna... energetizovana , a ujedno opuštena .
Zahvalila sam se lavu na tom poklonu , i tada su se ostali Lavovi skupili da me pozdrave i ja sam krenula nazad...
Malo mi sad i leđa gore , vrućina mi je ... (neposredno nakon vežbe) "
"Ponovila sam ovu vežbu , pa evo ukratko da opišem..
Kada je arhetip narastao i kada sam ga zapalila , energija me je ispunjavala i kao da sam bila u promenjenom stanju svesti .
Ispred mene se našlo Lavlje biće , zlatne boje , a griva mu je bila zlatno - bakarne boje , plavo-ljubičaste oči je imao , lik je imao kao od lava ali ne identično isti kao lavlji , već malo izmenjen u odnosu na životinju lava .
Osetila sam veliku bliskost sa tim Lavljim bićem , gledao me je direktno u oči i slao mi neku prijatnu energiju , imala sam osećaj da ja tog Lava već poznajem od ranije... pomilovala sam ga po grivi par puta , sav mi je bio simpatičan taj Lav .
Ništa mi nije pričao , niti sam ga šta pitala . Zagrlio me je , i poveo me je da siđemo sa platforme na kojoj smo stojali ( tek sam tad i shvatila da smo nas dvoje do tada stojali na platformi , jer na početku čim sam ga ugledala , videla sam samo od prilike od struka pa na gore ) ,
pa smo se uputili nekom stazom ... dok smo išli tom stazom , počela sam da se menjam u lava , osetila sam da mi je glava porasla , da mi se čelo proširilo , i porasla mi je griva - nisam svoj lik videla , samo sam osetila da mi se telo menja i mentalno sam znala da se ja menjam u lavlji oblik , a fokus mi je bio takav da sam videla svoju grivu . Pogledala sam u šake i videla da imam lavlje šape , ali uopšte nisam bila iznenađena , ni uznemirena zbog toga . Ali nisam hodala četvoronoške kao životinje , nego uspravno ( sad dok ovo pišem , dođe mi nekako smešno ) .
Išli smo duž te staze i došli do stepeništa , strmih i visokih , nisam videla šta je gore dok se nismo popeli .
Stepenice nisu imale zatitnu ogradu , ali dok smo se penjali uz njih nisam osećala nikakav strah , Lav je išao sa moje desne strane , zagrlio me je i pridržavao , osećala sam sigurnost .
Kad smo došli skroz do gore , ušli smo u malu prostoriju , jednostavno uređenu , nisam sigurna da li je bila šestougaonog oblika , pogledala sam okolo jer sam očekivala da tu vidim neke predmete , simbole ili tome slično - ali nije bilo ništa od toga u prostoriji ... pitala sam se čemu služi ta prostorija - i tada mi je Lav pomerio fokus , i videla sam da ta prostorija služi kao neki vidikovac , osmatračnica , ili slično . Videla sam dole , čitav neki grad , kule , građevine.. videla sam mnogo Lavljih bića dole...
Bila sam zadivljena tim prizorom , ali mi je odjednom došla misao : " da li je ovo što vidim stvarno , ili je plod moje mašte " - i u tom trenutku , Lav mi je pomerio fokus ka njegovom liku . Gledao me je u oči , lik mu je bio ozbiljan , ali ja sam imala osećaj da se on smeje onako milo , mada nisam videla da se smeje - ne umem to da objasnim rečima . Slao mi je energiju koja je u meni izazvala još jaču sigurnost i osećaj sreće . Mazila sam ga po glavi . Tada me je obgrlio sa zlatnim krilima ( njegova krila do tog momenta nisam videla , nisu mi bila u fokusu ) ,
energetski me je zapalio , i tako sam neko vreme gorela u zlatnom plamenu među njegovim krilima , pretvorila sam se u plamen - jako mi je bilo lepo i prijatno . U to vreme su oči počele da mi se pomeraju ispod kapaka , gore-dole .
Tada sam završila vežbu .
Posle vežbe , niz leđa jesam osetila toplotu , ali ne intenzivnu kao prošli put . "
. _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Aleksandra-Caca Mesija

|
Poslao: 22 Jan, 2010 18:18 pm Naslov: |
|
|
Kontakti sa Sirius A bićima
"Za vreme ove vežbe , doživela sam pritisak u trećem oku , prijatne trnce po čelu , obrvama ;
pritisak u krunskoj čakri i i trnce , takođe isto i u grlenoj čakri , a u srčanoj čakri sam osetila nešto blažu energiju .
Uglavnom , prijatno sam se osećala .
U jednom momentu mi je na kratko bljesnula slika čoveka , obučenog u neku drevnu odeću , bio je obasjan suncem , dobro sam zapazila njegov zlatni šlem na glavi , na vrhu tog šlema je bio neki šiljak , a šlem je bio ukrašen sa sjajnim crvenim dragim kamenčićima . Palo mi je na pamet da je to neki vojnik , i tačno iz kog je perioda ( Atlantiđanin ) - to su moja tumačenja koja ne moraju biti istinita , ali mogu da proverim .
Dosta dugo sam uspevala da zadržim sliku simbola iz ove vežbe pre nego što je slika simbola nestala , nakon čega sam imala utisak da sam se ja stopila s tim arhetipovima .
Prijatna hladnjikava energija mi je ispunila celo telo .
Kada sam završila vežbu , srce mi je malo ubrzanije kucalo , ali se ubrzo unormalilo .
Na čelu , u predelu trećeg oka sam sam imala osećaj pritiska i dalje , i intenzivan osećaj hladne energije na tom mestu ( kao kad namažeš "Tigrovu" ili "Konjsku mast" , pa na tom mestu imaš osećaj da te hladi ) .
I dalje mi je stojao blagi pritisak i u temenu .
Povećala mi se ukupna energija ( hladnjikava energija ) u celom telu . Imala sam i višak energije .
Prijatno sam se osećala .
Ubrzo su nestali ti energetski pritisci u trećem oku i temenu , a nakon toga još neko vreme sam u celom telu osećala hladnjikavu energiju , dok leđa nisu počela da mi gore od vrućine ( kratko je to trajalo ) - tada se sve stabilizovalo .
Jako sam ogladnela , iako sam jela sat vremena pre toga .
Naždrala sam se strašno , posle čega mi se odjednom prispavalo - mislila sam da je to zbog prejedanja .
Legla sam s namerom da ako zaspim - neka zaspim .
Čim sam se umirila ( budna sam bila ) počele su da se javljaju slike nekih arhetipova .
Ustala sam , uzela svesku i olovku , stavila pored sebe i ponovo legla i zažmurila .
Ređali su se razni arhetipovi , jedan za drugim , zapisala sam ih .
Tada sam se setila probam da postavljam pitanja , ali mi baš mozak nije mogao da puno razmišlja u tom trenutku , tako da sam samo par pitanja postavila i dobila odgovore u vidu arhetipova .
Jako je interesantna stvar , što mi je palo na pamet da postavim jedno pitanje koje me je nekada davno mučilo . Dobila sam odgovor u vidu arhetipa na to pitanje . Zanimljivo je što sam se uopšte setila da postavim to pitanje , jer o toj stvari ne pamtim kada sam razmišljala zadnji put . A još je interesantnije , što sam kasnije dok sam tumačila dobijene arhetipove , uspela da protumačim taj arhetip , i ladno se znači odgovor na to pitanje poklapa sa onim na šta se moje pitanje odnosilo .
Ukupno sam dobila 25 arhetipova , mnoge sam uspela da protumačim jer sam u literaturi pronašla slične takve , neke čak i iste .
Te arhetipove sam dobila od Sirianina s kojim sam telepatski bila u kontaktu ." _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Almsivi Majstor

Pridružio: 30 Jan 2008 Poruke: 1135 Lokacija: Fizicki svet
|
Poslao: 22 Jan, 2010 18:51 pm Naslov: |
|
|
Au, tebi to ide. Lepo. _________________ .. Bitno joj je da sada, u ovom trenutku, ume da prepozna sebe na mapi svemira. .. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Aleksandra-Caca Mesija

|
Poslao: 22 Jan, 2010 18:55 pm Naslov: |
|
|
Almsivi :: |
Au, tebi to ide. Lepo. |
Almi , mislima sam te dozivala da dođeš na ovu temu i pomogneš mi da objasnim Hiperspejs
Opisi iskustava iz hiperspejsa liče na mentalnu sferu , ali na SZ sam našla da hiperspejs nije isto što i astral , na mnogo je višljem nivou... i da hiperspejs nije isto što i mental . Mada se mogu izvesti neke komparacije... Hiperspejs je podeljen u tri sloja , čini mi se , ali ti slojevi nisu striktno granično određeni... _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Aleksandra-Caca Mesija

|
Poslao: 22 Jan, 2010 20:18 pm Naslov: |
|
|
"Najvislja energetska frekvencija koja je po prirodi Bozija, i koja moze jos uvek da se manifestuje u fizickoj realnosti na Zemljinoj razini,je Lavlja frekvencija.
U starim vremenima Lavovi su korisceni kao simboli vrhunske Kosmicke Inteligencije koja se i naziva Bog.
Ljudi iz starog vremena su znali za Lavlju frekvenciju koja je i mnogo mocnija od delfinske frekvencije. Delfinska rasa je alien rasa koja je inteligentnija od ljudskih rasa.
Sa koriscenje Lavlje frekvencije, moze se dospeti do nivoa gde cete imati vrlo mocnu i intimnu konekciju sa jako visokim stepenom koja potice od vrhunske Kosmicke Inteligencije, i koja jos uvek moze da postoji u fizickoj realnosti.
Na naj visljem nivou na astralu, se nalaze bica koja lice na Lavove. Oni su zlatne boje, imaju krila i imaju violet boju oci. Njihova se rasa zove Ari. Ari je staro Hebrejska reč za Lava.
Ari rasa je kreirala Ohalu Council koji vladaju nad Sirius A star system.
Sirius A bica su pod Ohalu Council.
Kilroti je bila rasa koja je se stvorila od Sirius A genetike i energije Ari rase.
Oni su dovedeni bili u Egipat.
Od Kilroti su posle stvorene mačke, nakon mesanja i sa ljudskom genetikom. "
-----------------
Nisam puno toga saznala o Ari Lavovima , pa ako neko ima neku pogodnu njihovu sliku ili tekst o njima , okačite i napišite ovde  _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Aleksandra-Caca Mesija

|
Poslao: 22 Jan, 2010 20:52 pm Naslov: |
|
|
ZAVEŠTANJE TOTA ATLANTIĐANINA
Tabla 8.
Ključ Misterije
(odlomak)
http://www.atlantidaforum.com//forum/viewtopic.php?f=15&t=89&hilit=Smaragdne+tablice+Thota+Atlanti%C4%91anina&sid=fd169b623a6bf0c8b31f93e0204b00fd
Govorim Ja o Drevnoj Atlantidi,
govorim o danima
Kraljevstva Senki ,
govorim o dolasku
dece senki (tadašnja reptilska bića).
Iz velike dubine bejahu prizvani
mudrošću čoveka-zemlje,
prizvani u svrhu dobijanja ogromne moći.
Daleko u prošlosti pre no Atlantida je postojala,
ljudi bejahu koji boraviše u tami,
koristeći mračnu magiju, prizivajući bića
iz velikih dubina ispod nas.
Naviše dođoše oni u ovaj ciklus.
Bez oblika bili su oni od druge vibracije,
postojeći neviđeni od strane dece čoveka-zemlje.
Jedino kroz krv mogli su oni da oblikuju postojanje.
Jedino kroz čoveka mogli su da žive u svetu.
U vremenima prošlim bejahu oni poraženi od Gospodara,
proterani ispod ka mestu iz koga proiziđoše.
Ali nekih je bilo koji su ostali,
skriveni u prostorima i ravnima nepoznatim čoveku.
Živeli su u Atlantidi kao senke,
ali vremenom su se pojavljivali međ’ čovekom.
Da, kada je krv bila prineta njima,
došli su da borave međ’ čovekom.
U obliku čoveka oni među nama,
ali samo na pogled bili su poput čoveka.
Zmijske-glave kada se čarolija skloni
ali čineći se čoveku poput čoveka među čovekom.
Prikradoše se oni u Veća,
uzimajući oblike koji su bili poput čovekovog.
Koljući svojim veštinama
vladare kraljevstva,
uzimajući njihove oblike i vladajući nad čovekom.
Jedino magijom mogu biti otkriveni.
Jedino zvukom mogu njihova lica biti viđena.
Težilli su oni iz Kraljevstva senki
da unište čoveka i vladaju na njegovom mestu.
Ali, znaj ti, Gospodari bejahu moćni u magiji,
sposobni da izdignu Veo sa lica zmije,
sposobni da je pošalju nazad na njeno mesto.
Dođoše oni čoveku i naučiše ga tajnu,
REČ koju samo čovek može izgovoriti.
Hitro onda oni izdignuše Veo sa zmije
i baciše je izvan sa mesta među čovekom.
Ali, pazi se, zmija još živela je
na mestu koje je otvoreno vremenom svetu.
Neprimetno hodaju oni međ’ tobom
na mestima gde ceremonije su izgovarane.
Ponovo će kako vreme prolazi napred
oni uzeti obličje čoveka.
Prizvani mogu oni biti od strane gospodara
koji zna belo ili crno,
ali jedino beli gospodar može kontrolisati
i vezati ih dok su u mesu.
Ne tragaj za kraljevstvom senki,
jer zasigurno zlo će se pojaviti.
Jer jedino gospodar svetlosti
poraziće senku straha.
Znaj ti, O moj brate,
da strah je prepreka ogromna.
Budi gospodar svega u svetlosti,
senka će uskoro nestati.
Slušaj ti i pazi moju mudrost,
glas SVETLOSTI je jasan.
Ne tragaj za dolinom senki,
i SVETLOST će se jedino pojaviti.
Počuj ti, O čoveče,
dubinu moje mudrosti.
Govorim Ja o znanju skrivenom od čoveka.
Daleko sam bio
na svom putovanju kroz PROSTOR-VREME,
čak i do kraja prostora ovog ciklusa.
Da, pogledah na PSINE Barijera,
ležeći iščekujući njega što će ih proći.
U tom prostoru gde vreme ne postoji,
nejasno Ja osetio sam čuvare ciklusa.
Kreću se oni jedino kroz uglove.
Nisu slobodni od zakrivljenih dimenzija.
Čudne i grozne
jesu PSINE Barijera.
Prate one svest do granica prostora.
Ne pomišljaj da pobegneš ulaskom u svoje telo,
jer prate oni brzo Dušu kroz uglove.
Jedino krug će ti pružiti zaštitu,
sigurnu od kandži
od NJIH ŠTO BORAVE U UGLOVIMA.
-----------------------
U pocetku su Lemuriju nastanjivali reptili koji nisu imali fizicku formu, takodje su i u pocetku Atlantidu naseljavali ljudi koji skoro nisu ni videli jer im se razvijalo čulo vida. Tadasnji za ljude gospodari su bili bogovi medju kojima su bila i Lavovska bica, kao i jos razni entiteti koji su takodje i u Egiptu bili bogovi, kao i razni hibridi koji su nastanjivali Atlantidu.
Ovaj tekst je usko povezan sa temama reptila, kao i drugih bića koji su moćniji od reptila u ovom slucaju Lavovska bića.
Lavovska bića su podarila čoveku kako u genetici tako i tehnici veoma moćno oružje za odbranu i unistenje ne samo zmijolikih nego i svih drugih vrsta i entiteta. Jedno od moćnih oružja je ZVUK , reč moći u ljudskoj tehnici ili KRIK.
U glavnom, pravo Lavlje biće ima svoje oružje sa kojim se moze boriti protiv crnomagijskih vampira a i demonskih bića. A to oružje se ne moze učiti. Svako Lavlje biće na Lavljoj frekvenciji ima to urođeno u sebi iz davnih vremena. Svako ko ima Lion genetiku ima velike moći . _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
TATA SINANA Duhovni učitelj

Pridružio: 24 Jun 2008 Poruke: 2805 Lokacija: Negde oko duge
|
Poslao: 22 Jan, 2010 23:32 pm Naslov: |
|
|
MOC JE SAMO ZABLUDA...
ODVLACI OD PRAVOG CILJA...
Potrosio sam mnoge zivote na tu glupost..
OKANITE JE SE PRE NEGO STO ONA ZAGOSPODARI VAMA...
SRECNO...  _________________ Dela i jedino dela su ona koja dele bica ...
Na ona koja imaju znanje i ona koja ga jos uvek nemaju... |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Aleksandra-Caca Mesija

|
Poslao: 22 Jan, 2010 23:42 pm Naslov: |
|
|
DAJBOG :: |
MOC JE SAMO ZABLUDA...
SRECNO...  |
Znam da nisi pročitao sve postove na ovoj temi .
Reci mi na šta se konkretno tvoj komentar odnosi ?
Pa da ti odgovorim
I ako je tvoje takvo iskustvo sa moćima , zašto imputiraš to i drugima... ??
I o kakvim moćima ti pričaš , kad je sve moć - npr. moć govora , hodanja... umne moći... _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
istina Gost
|
Poslao: 22 Jan, 2010 23:52 pm Naslov: |
|
|
Aleksandra-Caca :: |
DAJBOG :: |
MOC JE SAMO ZABLUDA...
SRECNO...  |
Znam da nisi pročitao sve postove na ovoj temi .
Reci mi na šta se konkretno tvoj komentar odnosi ?
Pa da ti odgovorim
I ako je tvoje takvo iskustvo sa moćima , zašto imputiraš to i drugima... ??
I o kakvim moćima ti pričaš , kad je sve moć - npr. moć govora , hodanja... umne moći... |
**ODNOSI SE NA SAMU...PROSTU ZELJU ... ZA MOCIMA** kOJU JA NIKADA NISAM IMAO.
Imao sam i imam zelju za ...ISTINOM ... i sve ono STO SAMO NJOJ PRIPADA.
Znaci moc SPOZNAJE... ILI MOC DA SPZNAM ... |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Aleksandra-Caca Mesija

|
Poslao: 22 Jan, 2010 23:57 pm Naslov: |
|
|
istina :: |
**ODNOSI SE NA SAMU...PROSTU ZELJU ... ZA MOCIMA** kOJU JA NIKADA NISAM IMAO.
Imao sam i imam zelju za ...ISTINOM ... i sve ono STO SAMO NJOJ PRIPADA.
Znaci moc SPOZNAJE... ILI MOC DA SPOZNAM ... |
Isto tako i ja , kao i ti .
Želim samo moć SPOZNAJE ... Ali Dajbogu moj put spoznaje očigledno da liči na put jurcanja za TAMO nekim moćima
Upoznaj samog sebe - kažu stari alhemičari ... SAMOSPOZNAJ SE... _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
majstor Mistik

Pridružio: 14 Mar 2009 Poruke: 1456 Lokacija: putnik
|
Poslao: 23 Jan, 2010 00:05 am Naslov: |
|
|
Uf, mene je znala povuci i to lepo, ali sada sam dosta smireniji, retko je koristim, mada vidim da mnogo ljudi nema nikakvu kontrolu nad tim, a to je mnogo nezgodno, uvek se obije o glavu onome ko je koristi ( na kraju). Spoznaja i njena pravilna upotreba jeste jedino sto nam stvarno treba...lakse reci , nego izvesti...sto je cilj uzviseniji, duhovne prepreke su ozbiljnije, a jedna od njih je i moc |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Aleksandra-Caca Mesija

|
Poslao: 23 Jan, 2010 00:11 am Naslov: |
|
|
Naslov ove teme je : "Hiperspejs putovanja".
Ako imate nešto da kažete na tu temu , prokomentarišete ili pitate - ok .
Ako želite da komentarišete nešto odavde što nema veze sa Hipersvemirom i ovom temom , imate podforum : "Komentari" , pa tamo lepo otvorite temu , ili na nekoj od postojećih na tom podforumu iskomentarišite sve što želite...
Hvala !
Majstore , ne kažem ovo zbog tebe , nego kada neko skrene sa teme to se nastavi u nedogled , pa se važne stvari na temu izgube među postovima koji nemaju nikakve veze sa temom  _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
|
|
www.OBJAVE.com forum » DUHOVNE TEHNIKE |
 |
Sva vremena su GMT + 1 sat Idi na stranu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 Sledeci |
Strana 1 od 20 |
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
 |
|
|
 |
|