ARHANĐEO MIHAJLO
Idi na stranu
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeci
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » ČUDESNA BIĆA I SVETOVI
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
talerman
Glavni urednik


Pridružio: 11 Jun 2008
Poruke: 4822
Lokacija: Kina

 Poruka Poslao: 06 Nov, 2008 16:58 pm    Naslov: ARHANĐEO MIHAJLO
Odgovoriti sa citatom

ARHANĐEO MIHAJLO

Ovde mozemo pisati sve sto znamo i sto osecamo prema Arhanđelu Mihailu.
Meni je bilo indikativno da se on pojavio u ,,Izvoru'', pa me je to i podstaklo da postavim ovu temu.
_________________
Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
jasna
Majstor


Pridružio: 26 Mar 2008
Poruke: 844

 Poruka Poslao: 06 Nov, 2008 20:04 pm    Naslov: Smjernice Arh. Mihajla
Odgovoriti sa citatom

5. 1. 2004.

Poruka Arhanđela Mihaela

STVARANJE VLASTITE SFERE SVJETLOSTI
(Kanalizirano putem Rone Herman)

/izvornik:/ http://www.ronnastar.com

Voljeni Majstori, u svakom trenutku vašeg života vi kreirate stvarnost kroz koju ćete prolaziti u danima i godinama ispred vas. Vaše sticanje snage i moći kao i sposobnosti da manifestirate (u stvarnom svijetu) sada se eksponencijalno povećavaju, bez obzira na to šta vi trenutno mislite i vjerujete o svojim potencijalima. Ako vjerujete u demone, tamu, siromaštvo, patnju i kataklizme, ili ako isijavate iz sebe strah, mržnju ili bilo koju sličnu vibraciju, sigurno je kao dah koji udišete, da ćete i privući upravo takvu stvarnost koja će u sebi imati sve pobrojano. Međutim, ako otvorite srce zracima transformacije koji struje dole ka Zemlji i čovječanstvu i postepeno ili čak bržim tempom, dopustite iscjeljujućim vibracijama Ljubavi/Svjetlosti da preplave vaš um, emocije i fizičko tijelo, stvorit ćete put za čudesa koja vas očekuju, a ona su: radost, ljubav, mir, dobro zdravlje i prosperitet koji su vaše Božansko pravo po rođenju.
Vi, i samo vi, stvarate svoj zemaljski raj ili pakao sutrašnjice.

Zastanite, dragi naši, na trenutak i ugledajte se na one čiji su životi već ispunjeni bogatstvom blagoslova svake vrste. Čini se da se put čudesno otvara za takve ljude na svakom koraku, i oni iz svakog takvog iskustva/testa i izazova izranjaju trijumfalno i još jači nego što su bili. Oni konstantno nastoje da iskoriste prednosti svake situacije i oni sporije ili brže čvrsto napreduju na stazi ka uzlasku u više dimenzije, u kojima se nalaze sve moguće prilike i mogućnosti.

Svijet kakav ste dosad poznavali se mijenja. Čovječanstvo, Zemlja i sve na njoj, uključujući carstva minerala, vegetacije i životinjski svijet evoluiraju. Zamislite ovu sliku i zadržite je u svom umu.
Šta se ustvari sada dešava?
Ogroman talas Primarne Životne Energije Svemira sada se, poput ogromne zrake, spušta kroz vašu galaksiju, prolazeći kroz vaš Sunčev sistem i stiže na Zemlju poslan direktno od Oca/Majke Boga i Velikog Centralnog Sunca. Veličanstvena Bića Svjetla iz Omniverzuma pokrenula su se da bi podstakla određene osobine, sposobnosti i karakteristike Tvorca koje su sada dostupne čovječanstvu. One drage, hrabre duše koje su spremne i žele da prihvate ove darove koji su im ponuđeni, počinju brzo manifestirati u materijalnom obliku Božanski uzorak za ovu eru, odnosno za ovo doba. Bez obzira na težinu zadatka, ili broj prepreka pred njima oni habro idu naprijed i tako se svijet s njima, postepeno, mijenja na bolje. Ovi duhovni pioniri ostavljaju neizbrisiv trag na svjetskoj istoriji i njihove srčane bitke i postignuća također se bilježe u kosmičkim dokumentima.

Nakon velikog skoka svjesnosti čovječanstva i u uslovima koji vladaju na ovom svijetu, uvijek postoji vrijeme mirovanja - status quo, vrijeme asimilacije i integracije. Naime, uvijek postoji plima i oseka u procesu evolucije. Ciklusi prirode su utemeljeni nakon ciklusa evolucije: proljeće, doba buđenja i širenja, cvjetanja i rađanja novog rasta; ljeto, pupanje i realizacija onog što se nalazi unutar sjemena, i širenje do maksimuma; jesen je vrijeme smanjenja sjaja i odbacivanja onog što nam više nije potrebno kako bi se načinio put za novi rast, vrijeme okretanja ka unutra, i duboke unutrašnje integracije; zima, vrijeme održavanja stanja status quo-a. Sjemena novog rasta i transformacije su programirani za svaku dušu i za svako živo biće u Omniverzumu, a vatra/gorivo širenja i evolucije je utisnuto putem Ljubavi/Svjetla Tvorca.

Ovaj Univerzum je bio u periodu svoje zime hiljadama godina, i stagnacija je bila veoma čvrsta. Proljeće novog života sada isijava ponovno i vibracije nove Kreacije kreću nanovo u svaki kvadrant ovog Univerzuma, ali nigdje tako dramatično i moćno kao na planeti Zemlji. Mi smo vam rekli da je vaša mala planeta odabrana da igra veoma važnu ulogu u drami ovog Univerzuma. Sva čudesna različitost u univerzumu je prikupljena i donesena ovdje, na Zemlju, i vi, zajedno sa svim ostalim hrabrim dušama na Zemlji, složili ste se s planom da umanjite na minimum svoje Svjetlo, donoseći veliko saosjećanje, znanje, vještine i talente kroz brojne dimenzije dok ste zauzimali pozicije u ljudskim tijelima kako biste ispunili Tvorčev grandiozni plan. Vaša planeta Zemlja mogla bi se nazvati i kosmičkim inkubatorom, u kome sjemena i misaone forme za novu Zlatnu Galaksiju su posijana, gajena i narasla.
Ovo je vrijeme žetve, dragi moji, a vi ste žeteoci.

Mi iz Anđeoskih kraljevstava bili smo s vama od početka, od vremena kada je ovaj Unvierzum tek bio rođen, i kada se sa sjajem proširio u svoj svojoj slavi, pa čak i prije toga smo bili s vama. Mi isijavamo velike Zrake Tvorčevih moći, osobina i sposobnosti ka vama u raznovrsnim kombinacijama i načinima. Mi uglavnom ostajemo u šestoj dimenziji ili u još višim; međutim, mi iz sebe izdvajamo esenciju /samu suštinu sebe/ na mnogobrojne načine i milione puta kako bismo vam sluđili, štitili vas, inspirisali i dolazili u međusobne odnose s vama. Mi smo dio vas i vi ste dio nas. Neki od vas su dijelovi naše esencije, i svi ste vi putvali s nama, i bili u vezi sa Anđeoskim kraljevstvima još od samih početaka vremena. Sada, međutim, u ovom jedinstvenom vremenu fantastične evolucijske ekspanzije i kulminacije velikog kosmičkog cikljusa, čudesna Bića Svjetlosti iz Omniverzuma, došla su ovdje da posmatraju i da uzmu učešća u rađanju novog ciklusa Kreacije.

Sad, šta vi mislite kako ova veličanstvena Bića Svjetlosti mogu uopšte da siđu i istupe iz svoje ogromnosti (bezgraničnosti) kako bi mogla da tolerišu umanjene vibracijske frekvencije čak i šeste ili pete dimenzije?
Oni to i ne čine, dragi naši. Umjesto toga, ona oko sebe kreiraju veliku sferu Svjetla, koja bi se mogla nazvati Svjetlosnim brodom, koji sadrži vibracijske energije odnosno uzorke njihove vlastite Esencije/Suštine. Oni donose djelić svoga svijeta sa sobom, i tako ona plutaju u elegantnom okruženju bez obzira na kojoj ravni postojanja se nalaze. Ona posmatraju i uče od vas dok isijavaju svoju jedinstvenu Svetlosnu energetsku silu, surađujući s nama kako bi pomogli čovječanstvu i Zemlji u njenom procesu rađanja. Tvorac je, dakle, prisutan ovdje, u svojim mnogobrojnim veličanstvenim oblicima dok, još jednom preuzima aktivnu ulogu u širenju ovog Univerziuma.

Moji hrabri Ratnici Svjetlosti, vi imate sposobnost da stvorite svoju vlastitu sferu Ljbuavi/Svjetlosti na Zemlji, sferu koja sadrži sve darove vašeg Božanskog nasljeđa, a to je profinjeno okruženje(okolina) koja će vas hraniti, davati vam podršku, i njegovati vas i pomagati dok stvarate svoju vlastitu verziju raja na Zemlji, okruženje koje će vas zaštititi i odbraniti od uvrnute mase negativnih vibracijskih frekvencija koje tako mnogo preovladavaju trenutno na Zemlji. Imat ćete sposobnost da isijavate iz sebe vašu Ljubav/Svjetlost ka čovječanstvu i Zemlji, ali ništa što potiče iz nižih vibracija neće moći da prodre u vašu vlastitu sferu Svjetla.

Mi čujemo kako pitate: Pa, kako ovo možemo postići?
Počnite sa otvaranjem vrata hrama vašeg SRCA gdje boravi vaše Duhovno Sopstvo. Kada sve povežete ponovo sa Božanskom Iskrom u sebi, upalit ćete vječnu vatru transformacije koja je ležala uspavana hiljadama godina u vama.

Mnogi od vas počet će lamentirati: Ali, gdje i kako da počnem?
POČNITE DANAS. Ovog istog trenutka zavjetujte se sebi i svom Božanskom Sopstvu da ćete otvoriti kovčeg s blagom u vašem srvcu i započeti proces reprogramiranja vašeg podsvjesnog uma.
Mi ćemo vam sa svoje strane dati veći broj misli/afirmacija koje će vam pomoći u ovom procesu. Davali smo vam ih i ranije.
Garantujemo vam da ako se fokusirate na svaku misao/afirmaciju nekoliko dana uzastopno, čvrsto je utiskujući u sebe, i onda primjenjujući ove snažne misaone forme u svakodnevnom životu kako najbolje umijete i znate, vaša stvarnost će biti jako lako transformisana na bolje. Vaš život će teći milostivo, i vi ćete jahati na talasima Svjetla uzlaska dok budete ponovno ztahtijevali svoje nasljeđe i vlastito Majstorstvo.

1.Podstičemo vas da prihvatite univerzalnu ISTINU da ste vi su-stvaralac sa Božanskim Umom zajedno. Šta su vaši najluđi snovi? Kakav svijet želite da postoji na Zemlji? izgradite tu sliku u vašem umu, držite je potom u svom srcu i podstaknite svoje emocije da žele da to manifestiraju, i onda počnite da tu sliku afirmacijom utiskujete u stvarnost oko vas.

2. Dragi naši, morate nadrasti mišljenje da postoji "dobro" i "loše". Nemojte biti zavedeni i ne mislite da morate opravdavati svoja vjerovanja. Usudite se da saznate, usudite se da tako i učinite, i šutite.

3. Ako ostanete centrirani u svom SRCU, i ako uspijete kontrolisati svoje misaone procese, uvijek ćete biti na vrijeme informisani šta trebate konkretno učiniti i gdje trebate u tom trenutku biti. I uvijek ćete biti na pravom mjestu u pravo vrijeme!

4. Kako ćete znati da ste prešli u stanje milosti? Znat ćete kad drugi budu odražavali ljepotu vaše duše; vidjet ćete to u njihovim očima. Znat ćete kada vaše bogatstvo počne da teče. Znat ćete kad vaše srce i duša počnu pjevati. Znat ćete po tom što više nećete moći šutiti nego ćete imati potrebu da svoja radosna iskustva podijelite sa svakom osobom koja bude voljna da vas sluša.

5. Prihvatite svaki od novih izazova sa odlučnošću. Šta ova osoba pokušava da me nauči? Šta on/ona odražavaju kao ogledalo prema meni? Koja pogrešna vjerovanja imam pa moram da prođem kroz takve događaje? posmatrajte svaki izazov kao priliku da idete potpunije ka svom stanju Majstorstva.

6. Šta vas vaše tijelo pokušava naučiti? Slušajte ga! Da li je van ravnoteže? Da li svom tijelu posvećujete pažnju koja mu treba putem zdrave hrane, vježbanja ili kretanja, te hranjenja tijela ispravnim zdravim ideajama. Zapamtite, ideje i misli su hrana - također.

7. Ostanite centrirani u svom SRCU I DUŠI; održavajte svjestan kontakt sa svojim Višim Sopstvom, jer će vam poruke i instrukcije dolaziti sve brže i sve češće. Vrijeme čekanja i pripreme za to je - prošlo. Vrijeme akcije je već krenulo.


8. Mi ćemo vam slati poruke na različitim nivoima i vibracijama, i svatko od vas će znati ako je ta poruka upućena baš vama, jer će ona duboko u vama početi vibrirati.
Iz svake te poruke uzmite samo ono što se vama čini da je tačno/ispravno, ali ne budite obeshrabreni i nemojte se osjećati krivim što nsite spremni da prihvatite punu odoru vaše spiritualnosti.


9. Dozvolite nam, dragi naši da vas potpuno uvjerimo u to da ste sigurni! Vi niste bez zaštite...vi ste, naime zaštićeni svakog trenutka. Dok god ostajete u kontaktu sa svojim unutrašnjim Sopstvom, vi ćete uvijek,ponavljam, uvijek biti obavješteni o tome šta trebate uraditi, ili gdje trebate biti, osim ako ne skrenete u svijet pun deprimiranosti, razaranja i kataklizme - Da li vam to treba u životu kao lekcija? Mi mislimo da ne treba.


10. Meditirajte danju i noću, još bolje postanite živa meditacija, tako da svaki momenat vašeg spiritualnog buđenja bude skoncentrisan na najvišu svrhu i dobrobit za sve. Potom spojite svoju ljubav i moć kako biste stvorili Meridijane Svjetlosti i energije, koja će strujati kroz vas i isijavati van iz vašeg tijela, i to ka nebesima i istovremeno ka centru vaše majke Zemlje.


11. Očekujemo od vas da preuzmete uzvišeni izgled majstora: mirno, nježno i s ljubavlju biti uz ljude, posmatrati ih, pomagati kad je to moguće, i prihvatati, a ne suditi, jer vi već znate da sve što se dešava - dešava se s razlogom i zbog neke više svrhe.

12. Širite svoje, ljubavi puno, Svjetlo i Prisutnost što je šire i više moguće, dragi naši. Savjetujte one koji su vođeni, da dođu do vas. Po vašim djelima će vas prepoznavati i pamtiti, i oni kojima je potrebno vaše Svjetlo i Mudrost, bit će privučeni vama.


13. Mi vam kažemo, dragi naši, počnite od toga gdje ste sad, u ovom momentu. Počnite da živite, dišete i prenosite onima oko vas moć, ljubav, istinu i inspiraciju. Jer, istina i ljubav rađaju još više istine i ljubavi, sve dok vas obje ne okruže i ne izgrade se oko vas, i napokon kada ste stvorili višak onda prenosite tu količinu ljubavi i istine vani u svijet.


14. Od vas se neće tražiti da prođete kroz bilo šta teže od onog što ste već prošli. Vi ste zaokružili i završili najteže dijelove vaše transformacije. Ostatak je tek laki povjetarac. Uživajte u svojoj transformaciji, uživajte u povratku svom pravom istinskom identitetu, onom što ste VI zaista.


15. Kako postižete svoju duhovnu snagu, sve više novih stvari će se otvarati pred vama: nova osvještenost, novi duhovni darovi, novi odnosi i veze s ljudima. Na vaše molitve vam se uvijek odgovori, ali u adekvatno vrijeme i to onda kada sebe stavite na brigu i skrb Duha.

16. Živite dan za danom, trenutak za trenutkom. Prakticirajte ostajanje u Tački mirovanja Boga u vama i to radite iz centra vašeg srca i duše. Onima koji trebaju vaš osjećaj posvećenosti i ljubavi, pružite je, i posvetite se istovremeno svojim svakodnevnim običnim poslovima dok gradite duhovnu snagu i silu moći Svjetla oko vas. Vaši zahtjevi za služenjem i želje da pomognete čovječanstvu nisu prošle neopaženo. Mi vas čujemo. Vrijeme da istupite naprijed i preuzmete svoju spiritualnu zastavu je stiglo. Tražite i mi ćemo odgovoriti. Pozovite i mi ćemo se pridružiti vašim naporima. Pošaljite vani svu Ljubav/Svjetlost koji držite u sebi i mi ćemo je uvećati hiljadu puta. Vaš cilj je naš cilj, jer kako vi evoluirate, tako evoluira i Univerzum. Mi smo ovdje da vas vodimo, čuvamo i štitimo.

JA JESAM Arhanđeo Mihajlo.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
talerman
Glavni urednik


Pridružio: 11 Jun 2008
Poruke: 4822
Lokacija: Kina

 Poruka Poslao: 07 Nov, 2008 14:32 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Hvala ti puno Jasna na ovom prilogu. To je predivna poruka. Yes
_________________
Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
jasna
Majstor


Pridružio: 26 Mar 2008
Poruke: 844

 Poruka Poslao: 07 Nov, 2008 18:02 pm    Naslov: SLIČICA
Odgovoriti sa citatom

 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
IIpotoMajctop
Urednik


Pridružio: 30 Avg 2008
Poruke: 1296
Lokacija: Podunavlje

 Poruka Poslao: 07 Nov, 2008 18:40 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Jasna, odličan prilog!

Danas sam to odneo u kancelariju da pročitam kada uzmognem i tako ti ja pred kraj radnog vremena uzmem to da bistrim. kada mi misli odlutaju do mog prvog komšije sa kojim sam bio u svađi. Pre nekoliko meseci mi je došao na vrata i počeo da priča o nekim lekovima koje treba moja žena da mu donese iz bolnice. Ja sam odgovorio: Mislite da ih ukrade za vas?Nakon toga više nije hteo ni da mi se javi, mada sam se ja ponašao najnormalnije. I jutros mi on konačno odgovori na moj topli pozdrav!?
I razmišljam ja kako mu neću zaboraviti ove godine da odmah izjutra čestitam slavu (Pogađate koju). Utom mi zvoni telefon i javlja mi se kolega koji je došao u NS na sajam. Ja ga odmah prepadnem: Koju slavu slaviš!? Aranđelovdan, i on... Shocked
I to je to...Nastavim ti ja da čitam ovu Jasninu objavu...
Nego ima li logike da recimo nekako pomešam kalendare pa da uz potrebne korekcije danas padne taj dan? Mislim, da moje ludilo bude kompletirano?
Rolling Eyes
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
jasna
Majstor


Pridružio: 26 Mar 2008
Poruke: 844

 Poruka Poslao: 07 Nov, 2008 18:51 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

To ludilo se zove sinhronicitet i ništa ljepše nema nego kad se to desi. I mala ispravka: nije to Jasnina poruka, nego Arh. Mihajla, primljena preko Rone Herman, jedne vremešne gospođe od nekih 80.-tak godina ali koja je odlučila zaboraviti da pogleda u ličnu kartu. Moj udio u svemu je jedino - prevođenje. No, sve ostalo - termin KAD je postavljeno na forum,z atim događaji koji su uslijedili u tvom životu, e za sve to je zaslužan gdin Sinhronicitet. NJemu hvala! Wink

Pogledaj malo smešne fotografije, taman sam ih par okačila,nadam se da će ti se kao uredniku tog podforuma dopasti!

A što se tiče Aranđelov dana i ostalih stvari vezanih za tvoju situaciju, tu ti drugar moj, ne mogu puno pomoći jer TEBI su date te situacije da ih ti na najbolji način sebi rastumačiš. A i da ponovno evaluiraš jesi li trebao dati te lijekove ili nisi pa i sve ostalo...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
jasna
Majstor


Pridružio: 26 Mar 2008
Poruke: 844

 Poruka Poslao: 07 Nov, 2008 18:59 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

KAKO SE ZAŠTITITI?

Arhanđel Mihael

Dragi moji Svjetlosni Radnici. Ja vas vidim drugačije nego vi sami. I znam vašu istinsku prirodu koja sija snagom koja se ne može izraziti nikakvim riječima. Ja sam sav u divljenju prema vama koji ste poduzeli ovo sveto putovanje na Zemlju. Ono što vi ovdje postižete je nevjerovatno i činilo se nemogućim za ostvariti mnogim vašim sestrama i braći koji obitavaju u „Svemu Što Jest“. Vi uravnotežujete i koristite suprotnosti svjetla i tame, hladnoće i toplote, radosti i očaja...Mogao bih nastaviti ovako, ali je dovoljno reći da postoji svrha iza sveg ovog ludila i nemira, udružena sa strastima i ekstazama vaših prethodnih života.

Zaista, mnogo toga se treba postići iz ovog vašeg prolaženja kroz suprotnosti straha, bijesa, tame i hladnoće. Pa, dragi moji, kako biste drugačije cijenili u potpunosti ljubav, radost, svjetlo i toplotu? Vi ste izabrali da iskusite suprotnost od onog što vi jeste. To je istinski moćan način ubrzavanja vašeg duhovnog rasta i veliki podvig!

Da bi se sakrila vaša prava priroda, bilo je potrebno smisliti plan u kome ćete vi zaboraviti kako ste MOĆNI. Međutim, da bismo se osigurali da ne upadnete u prevelike nevolje, ja i mnoga druga bića vodiči i pomagači smo ovdje i čuvamo vas UVIJEK.

Vjerujem da svi znate kako je od vitalne važnosti da se zaštitite svaki dan!!! Zašto? Moji dragi, mnogi od vas su senzitivne duše, i čak i najjači među vama moraju učiniti svjestan napor da se odvoje od negativnih misli i energija medija, TV-a, zagađenja i kolektivne svijesti čovječanstva koja je u širokom opsegu ispunjena strahom. Sveti zakon ovog svijeta je vaša slobodna volja i mi se NIKAD nećemo umiješati u vaše izbore i odluke. Zato je tako važno da vi ZATRAŽITE našu pomoć.
Pozovite me za zaštitu i pomoć – bit ću kod vas i prije nego završite misao! Sada ćemo vam dati neke sugestije koje trebate inkorporirati u svoje svakodnevne meditacije (vi meditirate svakodnevno zar ne?)
Blagoslovljeni bili moji hrabri Ratnici Svjetla...

„Ujak Majk“

Kako da se zaštitite – Išvar

Veoma često na nas utiču energije drugih, ili određeni elementi naše okoline. Ovdje su neki korisni načini da zaštitite svoje AURIČNO POLJE.
Svaki dan počnite sa molitvom za zaštitu:

Pozivam najdražeg Arhanđela Mihaela da mi dođe i okruži me zaštitom u ovom danu. Neka neprobojni štit božanskog Hristovog Svjetla okruži me, zaštiti, i poveže vječno sa božanskom ljubavlju i zaštitom Majke/Oca Boga,Stvaraoca i održavaoca Svega Što Jest. U ime Ja Jesam Ono Što Jesam, neka bude tako!

Također, možete zatražiti Mihaelov plašt zaštite ili Mihaelov Oklopni Štit Plavog Plamena da te okruži. Ovo razrješava sve negativnosti sa kojima ste došli u kontakt.

Redovno traži od Arhanđela Mihaela da presječe sa svojim moćnim mačem Ekskalliburom, sve psihičke lance ili niti između tebe i druge osobe, mjesta ili stvari – bilo ono iz prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti – a koje mogu uticati na tvoj proces uzlaska (ili se manifestirati kao bolest u tvoja četiri tijela). Također, traži da se sve rupe u tvojoj AURI zapečate sa Mihaelovim Plavim Plamenom, koji razrješava sve preostale negativnosti.

Kad god se osjećaš ranjivom, vizualiziraj ili Mihaelov Plavi Plamen ili Ljubičasti Plamen oko sebe. Ljubičasti Plamen St. Žermena i Arhanđela Zadkiela je posebno efektan za transformisanje negativne energije u Svjetlo!

Cvijetne esencije su također veoma pomažuće i one su dobar način da se osnaži aurično polje na fizičkom planu.


21. 02. 2006.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Analeta
Duhovni učitelj


Pridružio: 21 Okt 2008
Poruke: 2717

 Poruka Poslao: 07 Nov, 2008 21:40 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Ovo su tekstovi iz karata Arhandjela

SIGURAN SI

Arhandjel Michael: "Ja te štitim od nižih energija i čuvam tebe, tvoje voljene, i tvoj dom."

Dodatna poruka: "Otpusti brige, pošto ja okružujem tebe, tvoje voljene i tvoj dom moćnom svetlošću punom ljubavi. Ova svetlost odbija niže energije, i privlači iskustva puna ljubavi. Fokusiraj se na ovu svetlost i ljubav - umesto na strah - pošto ćeš privući objekat svog fokusa. Sa umom oslobodjenim straha, imaš dodatno vreme i energiju da se posvetiš svojim životnim misijama. Slobodan si kad si neustrašiv. Znaj da si siguran sve vreme, i da je moja zaštita besprekorna."

Rad sa Arhandjelom Mihajlom
Mihajlova glavna uloga je da ispraća niže energije straha. Ako postaneš zabrinut ili zastrašen, mentalno zamoli Mihajla da ti donese mir. Možeš ga takodje zamoliti da očisti tvoj dom, kancelariju, vozilo ili zajednicu od toksičnih energija. Nakon što si pozvao Mihajla, verovatno ćeš opaziti toplo osećanje. To je zato što on ima vatreni ratnički duh. Možeš zamoliti Mihajla da ostane sa tobom STALNO, pošto je on sposoban da bude sa svima koji ga pozovu, istovremeno.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Analeta
Duhovni učitelj


Pridružio: 21 Okt 2008
Poruke: 2717

 Poruka Poslao: 07 Nov, 2008 21:52 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Druga karta

KRISTALNO JASNE NAMERE

Arhandjel Michael: "Budi jasan povodom onoga što želiš i fokusiraj se na to sa nepokolebljivom verom."

Dodatna poruka: "Nakon što si molio za vodjstvo, budi dovoljno smeo da primiš ono što zaista želiš. Znaj da ti (zajedno sa svima drugima) zaslužuješ najbolje od svega, na sve načine. Prosperitet i izobilje su Božje želje za svakoga. Označi svoj zahtev sa svoje strane, formirajući jasnu mentalnu sliku svojih želja. Dozvoli sebi da zamisliš da je ova želja već manifestovana, i doživi emocionalna i telesna osećanja zbog svoje ostvarene želje. Ne brini kako će se želja ostvariti - beskonačna kreativnost Stvaraoca će ti to doneti na veoma vešte načine. Jednostavno sledi bilo koje unutrašnje vodjstvo da preduzmeš korake da učestvuješ u kreiranju ove Božanske želje, i dozvoli sebi da primiš dobro, kada ti dodje."

Rad sa Arhandjelom Mihajlom

Mihajlova aura je rojal plava pomešana sa primesama rojal purpurne. Kada je on blizu, možeš videti kobaltno-plave iskre svetlosti. Kristal kameni sugilit je usaglašen sa njegovom energijom. Ako nosiš visuljak sugilita, možeš kanalisati duboke poruke pune ljubavi, od Mihajla, dok govoriš.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Analeta
Duhovni učitelj


Pridružio: 21 Okt 2008
Poruke: 2717

 Poruka Poslao: 07 Nov, 2008 22:08 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Treća karta

PAMTI KO JESI

Arhandjel Michael: "Ti si moćno, puno ljubavi i kreativno dete Boga. Veoma si voljen."

Dodatna poruka: "Ti si načinjen na sliku i priliku svog Stvaraoca, tako da ti otelovljuješ aspekte svih ovih kvaliteta. Tvoja unutrašnja Božanska svetlost je čista i svetli u istini i nikakve greške ne mogu opovrgnuti Božju tvorevinu istinskog savršenstva. Ne boj se svoje moći, svoje veličanstvenosti, ili svoje mudrosti. Kada ti uspeš, ti inspirišeš druge. Kada ti promeniš svoj život, tako da je mnogo usaglašeniji sa tvojim interesima, ti inspirišeš druge. Budi moćan! Budi veličanstven! To je ono ko ti jesi."

Rad sa Arhandjelom Mihajlom
Mihajlovo ime znači "Onaj Ko Je Sličan Bogu", pošto on isijava kvalitete Stvaraoca koji su za poštovanje: ljubav, moć, snagu i nepokolebljivu veru. Kada pozoveš Mihajla, tvoji sopstveni slični kvaliteti se osnažuju i uvećavaju. Zamoli Mihajla da dodje u tvoje snove i da očisti bilo koje strahove koji te blokiraju da potpuno uživaš i živiš svoje duhovne darove i kvalitete. Mihajlo posebno dobro radi sa nama dok spavamo, pošto smo onda više otvorenih umova i prijemčiviji.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
talerman
Glavni urednik


Pridružio: 11 Jun 2008
Poruke: 4822
Lokacija: Kina

 Poruka Poslao: 08 Nov, 2008 11:27 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Arhandjeo Mihailo vodi sa svojim andjelima bespostednu bitku protiv sila mraka u etericnom prostoru. Kada je rec o ovozemaljskom planu, Arhandjeo Mihailo tezi da izgradi najcvrscu mogucu vezu sa Ratnicima Svetlosti medju ljudima. S obzirom da on, poput svih ostalih Arhandjela, uvazava pravo slobodne volje ljudskih bica, on nece nametati sebe, vec ce cekati trenutak kada ce pojedinac poceti da tezi prema njemu u skladu sa ispoljavanjem slobodne volje. Kada se ugleda Arhandjeo Mihailo ili kada se jasno vidi njegov znak, to znaci da nas je on konacno prihvatio kao svoje Ratnike Svetlosti.
Mihailo pruza zastitu onima koji odluce da se pokrenu iz letargije i beznadja i udju u "neprijateljske vode".

Jos nesto je bitno da se kaze o Arhandjelu Mihailu. On je vladar sefire Hod. U Hod treba ici kada smo u nevolji i kada predosetimo da se prema nama krece kakva nepoznata opasnost. Arhandjeo Mihailo ce u Hodu da nam pruzi zastitu, ali ce nas takodje nauciti kako sami sebe mozemo da zastitimo. Arhandjelu Mihailu su potrebni Ratnici Svetlosti koji ce umeti sami sebe da stite.

Moj uvid u Hod je bio slika jedne sasvim realne vojne kasarne. Prosetavsi se po kasarni, dobio sam priliku i da porazgovaram sa Arhandjelom Mihailom.

Ko nije upucen u Kabalu, Arhandjela Mihaila moze videti i u jednom njegovom astralnom zamku, pomocu specificnih meditacija koje u mom slucaju nisu uspele. U svom zamku, Mihailo je odlican domacin i kao nagradu svom posetiocu daje Vatrenu sablju slobode.

Nije uopste jednostavno doci do Arhandjela Mihaila, ni kroz Kabalu niti na bilo koji drugi nacin.

To sto sam procitao da se on na IZVORU pojavio, jeste za mene zapanjujuce, jer je to onda zaista veliki znak. On je time resio da sve koji su ga tada videli kolektivno sabere oko sebe kao svoje Ratnike Svetlosti.

Ali, na osnovu onoga sto sam video u Hodu, biti Ratnik Svetlosti nije jednostavno, ali smo mi, napravili taj izbor.

Analeta, hvala na prilogu.
_________________
Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
IIpotoMajctop
Urednik


Pridružio: 30 Avg 2008
Poruke: 1296
Lokacija: Podunavlje

 Poruka Poslao: 08 Nov, 2008 12:29 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Talerman,

Da li detalje tog razgovora...:

1. Nameravaš da zadržiš za sebe?

2. Poslao si odabranim Ratnicima na PP?

3. Izluđuješ nas u iščekivanju, ali ćeš nas obradovati na kraju?
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
talerman
Glavni urednik


Pridružio: 11 Jun 2008
Poruke: 4822
Lokacija: Kina

 Poruka Poslao: 08 Nov, 2008 12:58 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Samo odabranim Ratnicima Svetlosti to saljem na pp Shocked

Šalim se.

Poruka koju je imao Arhandjeo Mihailo je bila ja mislim pre svega licna i pomalo zbunjujuca, rekao je da mnogo voli decu, i onda mi je predao jednu loptu (sa crnim i belim plocicama, ali nekako meksu od prave fudbalske lopte) rekavsi mi da je to njegov dar za moju decu i dete moje sestre.

Da li bi neko mogao da mi pomogne kako najbolje da protumacim ovaj poklon?

Sta lopta znaci kao simbol?

Da li samo igra, ili nesto jos vise od toga?

Interesantno je da je to bio moj prvi susret sa njim i to u vojnoj kasarni, a da je on ipak tacno znao da imam decu i sestru pa je stigao u tom poluratnom ambijentu da mi preda poklon za njih.

Kada sam dosao u ovo stanje svesti, toliko sam bio siguran da sam preneo poklon i u fizicku sferu, da sam se totalno zacudio kada je nisam nasao u krevetu.

Arhandjeli su zaista predivni!
_________________
Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Analeta
Duhovni učitelj


Pridružio: 21 Okt 2008
Poruke: 2717

 Poruka Poslao: 08 Nov, 2008 13:06 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Možda je hteo da ti ukaže na nešto u vezi tvog odnosa sa decom?
Pamtiš li još neke detalje, koji su ti možda izgledali manje bitni, kakav ti je bio osećaj? Hoću da kažem, ti si se fokusirao na loptu, možda bi trebao da se fokusiraš na kompletan doživljaj?

Interesuju li vas i drugi Arhandjeli iz ovih karata?
Tu su Ariel, Azrael, Chamuel, Gabriel, Haniel, Jofiel, Jeremiel, Metatron, Raziel, Rakel, Rafael, Sandalfon, Uriel i Zadkiel? Thumright Thumbdown


Poslednji izmenio Analeta dana 08 Nov, 2008 13:18 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
talerman
Glavni urednik


Pridružio: 11 Jun 2008
Poruke: 4822
Lokacija: Kina

 Poruka Poslao: 08 Nov, 2008 13:18 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Kako da nas ne interesuju. Mozes otvoriti temu za svakog Arhandjela posebno jer mislim da bi svaki od njih trebalo da bude predmet za sebe.

Arhandjeo Mihailo je bio duge kose, oci su mu bili kao u Isusa, nosio je neku belu haljinu, a njegovo lice nije bilo ni musko ni zensko. Zapravo, imao je u licu vise zenskih crta nego muskih.
_________________
Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » ČUDESNA BIĆA I SVETOVI
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeci
Strana 1 od 10

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka PREDSTAVLJANJE NOVIH ČLANOVA 690 Vesna 265659 24 Avg, 2011 17:06 pm
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka ORGONIT - lek za sve bolesti? 18 ENEMOON 26665 28 Maj, 2011 18:44 pm
orgonitmaker Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka U mojoj glavi stanuješ.... 8 Vakan Tanka 11918 01 Maj, 2011 09:19 am
filip Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka ŠALJIVI TEKSTOVI 34 Zockey 29266 07 Mar, 2011 14:31 pm
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka VAŠE POHVALE 79 Mladen 58396 07 Jan, 2011 11:12 am
zvoncica Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka SVEJEDNO, SVE JE JEDNO 175 Analeta 67663 13 Apr, 2010 17:56 pm
Ans i Eva Jargi Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Iluzija - sve je iluzija 2 Zockey 8780 30 Dec, 2008 22:37 pm
Zockey Pogledaj zadnje poruke
 
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom