Probijanje Matriksa
Idi na stranu
1, 2, 3, 4, 5  Sledeci
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » PLAVI ZRAK
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
plavizrak
Mesija


Pridružio: 07 Jan 2008
Poruke: 4870

 Poruka Poslao: 25 Apr, 2011 07:20 am    Naslov: Probijanje Matriksa
Odgovoriti sa citatom


_________________
"U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!"
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
plavizrak
Mesija


Pridružio: 07 Jan 2008
Poruke: 4870

 Poruka Poslao: 25 Apr, 2011 08:01 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Mogu se na forumu naći moje povremene dileme: čemu ovo pisanje?

Pitanje je u okviru šeme mišljenja: da mi iskazujemo određene ideje, da ih drugi usvajaju i primenjuju. Ako ne primećujemo taj proces, onda se zapitamo nad efektima.

U suštini - celokupno planetarno matriks-školovanje zasniva se na tom principu.

Još je u "Objavama sa Plejada" rečeno: mi sva potrebna nam znanja već nosimo u sebi. PRAVO JE PITANJE KAKO DA IH AKTIVNIRAMO, KAKO DA DOPREMO DO NJIH. Svejedno: nosimo li ih u sebi, ili imamo kroz sebe portal kroz koji dolazimo do svih tih nama potrebnih znanja.

Različiti nivoi svesti vezani su za stepen oslobođenosti tih znanja, svesnosti tih znanja.

Pogrešno je da se pitanja prave duhovnosti vezuju za intelekt, kao što je meni povremeno ovde prigovarano. Kao da se u mojim porukama radi o akademskom stilu, itd. U duhovnosti ili imamo uvide u širu i dublju sliku nas samih, svega što postoji, ili je imamo delimično, ili u nekom manje ili više ograničenom obimu. To zavisi od nivoa svesti, ne od intelekta. Ne možemo se oko toga nadmudrivati, kao što smo to često činili. (Da li je to bilo pogrešno ili ne? Bilo je tako kako je bilo. Da je moglo da bude drugačije, bilo bi drugačije.)

Da se vratim na pitanje: koja korist od pisanja ovih, ovakvih poruka? AKO MI JEDNI DRUGIMA, OČIGLEDNO, NE MOŽEMO DA PRENOSIMO ZNANJE. Bar ono koje se tiče prave duhovnosti. Znanje u smislu mase ovozemaljskih informacija je nešto drugo.

OVAKVE PORUKE MOGU BITI "OKIDAČI", KOJI AKTIVIRAJU ODREĐENA NAŠA ZNANJA, UVIDE...

DA BI SE TO DESILO - PORUKE MORAJU BITI NA FREKVENCIJI BLISKOJ NAŠIM LIČNIM MISLIMA I NAŠEM POSTIGNUTOM STANJU SVESTI.

NE DALEKO OD NJIH. A IPAK MORAJU DA BUDU NOVINA U ODNOSU NA REPERTOAR IDEJA KOJE NOSIMO U SEBI.

Ruski naučnik Lav Vigotski je u okviru teorije saznanja i pedagogije razvio koncept sa "zonom aktuelnog razvoja" i "ZONOM NAREDNOG RAZVOJA". (Pretpostavljam da sam termine dobro zapamtio.) U zoni aktuelnog razvoja su ideje kojima već operišemo, istine koje su nam u nekakvom stabilnom sistemu. Na zonu narednog razvoja nas "navlače" neke nove ideje - ALI KOJE NISU DALEKO OD NAŠEG POSTOJEĆEG SISTEMA ZNANJA, nisu daleko po složenosti i dubini. Te nove ideje su KAO VIRUSI koji ulaze u naš formirani sistem ideja, izazivaju "tumbanja", preispitivanja, prestruktuiranja, itd. To su ideje koje mi kao svoje nove istine obično sa oduševljenjem prihvatamo. Da u našoj unutrašnjosti nije bilo "PRIPREMLJENOG TERENA", ne bismo nikako baš te ideje prihvatili. JER MI STOTINE IDEJA PROČITAMO, ČUJEMO U TOKU DANA (posebno u toku današnjih dana ovih vremena!), I NE SAMO DA NAS VEĆINA OSTAVLJA RAVNODUŠNIMA, NEGO NAS NEKE I IRITIRAJU. Retke se "zakače" za nas, na našu svest. To doživljavamo kao otkriće, kao da su nam te ideje pomogle da u vezi sa nekim pitanjima - "progledamo". U stvari, mi smo, po svojoj unutrašnjosti, već bili spremni da "progledamo", spoljašnje ideje su samo taj proces inicirale, ubrzale ga, potpomogle...

U tom smislu ispisujem i svoje nove poruke, NA TEMI IDEJNO ZNATNO DRUGAČIJOJ OD SVIH DOSADAŠNJIH, JER SA OVOM TEMOM ZALAZIM U POTPUNO NOVU LIČNU FAZU DUHOVNOG RAZVOJA. Tj. tačnije, tema je posledica te faze.

ŠTO BI SE TA MOJA NOVA FAZA DUHOVNOG RAZVOJA BILO KOGA TICALA?

IZ RAZLOGA KOJI SE MOGU NASLUTITI IZ PRETHODNIH OBJAŠNJENJA: JA OVDE VIŠE NEMAM ILUZIJE DA MOGU DRUGIMA DA PRENOSIM NEKE NOVE IDEJE I ISTINE ILI "ISTINE"; JA GOVORIM O SVOJIM IDEJAMA I UVIDIMA, O SVOJIM DUHOVNIM ISKUSTVIMA IZ FAZE KOJA JE ZAPOČELA PRE MOŽDA MESEC DANA (a ima dosta signala po kojima se vidi da su mnogi bar na nekim sličnim putevima, upravo posebno u ovom istom periodu). SVAKOME KO VEĆ JESTE ILI BUDE BIO BLIZU STANJA SVESTI DO KOJEG SAM JA STIGAO (već sam naglašavao da se ne bavim određivanjem stepena ili dostignutog nivoa, to ne mogu da vidim iz ove perspektive), OVE PORUKE ĆE DA ČITA KAO NEŠTO VEĆ ZNANO I ZANIMLJIVO ("ZONA AKTUELNOG RAZVJA") ILI KAO PORUKE KOJE ĆE INICIRATI NEKA NJEGOVA SOPSTVENA PREISPITIVANJA I UVIDE ("ZONA NAREDNOG RAZVOJA").

_________________
"U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!"
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
plavizrak
Mesija


Pridružio: 07 Jan 2008
Poruke: 4870

 Poruka Poslao: 25 Apr, 2011 09:42 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Kako spoljašnje ideje mogu da iniciraju naše uvide, pod uslovom da smo im bliski po već postignutom stanju svesti, verovatno je svako mogao kod sebe da primeti, navešću i svoj primer, koji je upravo povezan sa ovom temom i sa mojom spomenutom ličnom novom fazom...

Tekstove, takoreći knjižice, koji su sažeci dijaloga sa dva foruma, imamo odavno na ovom forumu: dijalog sa Skrivenom Rukom, uslovno - "kanalom" Lucifera, postavio je Nardo, pre skoro godinu dana, dijalog sa "Insajderom", takođe "portparolom" Sila Tame ili kolektivnom Lucifer-Dušom - Vesna, još 2008. godine.

Te teme ne da me uopšte nisu zanimale, nego ih nisam, tada, kad su bile postavljene, ni čitao. Tek pre dve nedelje sam ostavio jedan komentar...

OVI TEKSTOVI SU UŠLI U POLJE MOJE SVESTI TEK KADA SU STVORENI UNUTRAŠNJI USLOVI ZA NJIH, ZA IDEJE IZ NJIH, ODNOSNO, KADA SAM DOŠAO DO TAČKE NA PUTU NA KOJOJ SAM PRIJEMČIV ZA IDEJE IZ OVIH TEKSTOVA.

Dakle, tu je sad onaj ključni momenat - IDEJE LUCIFERA ULAZE U MOJE POLJE SVESTI.

I TEK TO BI, MOŽDA, BILO NADOMAK ONE FAZE NADILAŽENJA DOBRA I ZLA, O KOJOJ SMO TEK FORMALNO POVREMENO PISALI NA FORUMU.

A šta je sa Učenjem Bića Hijerarhije Svetlosti?

VIDEĆE SE - MNOGE SUŠTINSKE IDEJE OVOG UČENJA I DALJE OSTAJU KAO DOBRE, I DALJE SMATRAM DA JE OVO UČENJE, U POREĐENJU SA DRUGIMA, NAJKOMPLETNIJE.

Ipak, spominjao sam, da je negde od juna prošle godine krenuo u meni proces sumnje u odnosu na brojne DETALJE ovog Učenja.

ONO ŠTO SAM OSEĆAO KAO NESKLAD, JA SAM DODATNO RAZJAŠNJAVAO, sada vidim - opravdano. ILI SAM PRENOSIO SVOJE INTERPREATCIJE TIH PORUKA, SA "ISPEGLANIM" DELOVIMA KOJI SU MI DELOVALI NESKLADNO.

I DALJE SMATRAM DA SVA DOBRA DUHOVNA UČENJA IMAJU U SEBI DOBRE DUHOVNE OSNOVE... ALI - SVA TA UČENJA SU "ZAMAGLJENA" BROJNIM DETALJIMA-PROTIVUREČNOSTIMA, KOJI OBEZVREĐUJU CEO SISTEM. SVE JE TU UPAKOVANO TAKO "DA SE VLASI NE DOSETE", DA DUHOVNI TRAGAOCI MOGU DA PREVIDE PROTIVUREČNOSTI. POSEBNO ZATO ŠTO KAO OBAVEZNI MOMENAT DOLAZI UPOZORENJE U SKORO SVIM I ZVANIČNIM I NEZVANIČNIM UČENJIMA - AKO NE SLEDIMO BAŠ TO UČENJE, ZAĆI ĆEMO NA DUHOVNU STRAMPUTICU.

Priča sa Učenjem Bića Hijerarhije Svetlosti je tim utemeljenija, jer je primalac njihovih poruka (mada se u sadašnjoj situaciji pitam: čijih poruka, u vezi sa svim onostranim porukama koje dobijamo u ovo vreme?), pre započinjanja kanalisanja - I SAM IZUČAVAO ULOGU LUCIFERA U ZEMALJSKOM POSTOJANJU. ON JE NAPRAVIO SVOJU ANALIZU GLAVNOG DELA HELENE BLAVACKE. Dakle, radi se o "kanalu" koji je suštinski ipak bio apriori otvoren za JEDNU MNOGO, MNOGO ŠIRU SLIKU OD BILO KOJE IZ BILO KOJEG DUHOVNOG UČENJA NA ZEMLJI.

Dakle, u svemu dolazimo možda do prvog izvora koji upućuje na mnogo kompletniju sliku, NA DILEMU SA KOJOM SE PRIKRIVENO MORA SUOČAVATI SVAKI ISKRENI DUHOVNI TRAGALAC: PRAVO MESTO I ULOGA ZLA, TAME, U SVEKOLIKOM ISPOLJENOM POSTOJANJU (ili bar u našem svemiru, u našoj ravni postojanja).

Za početak, da ideja: "Dakle, tu je sad onaj ključni momenat - IDEJE LUCIFERA ULAZE U MOJE POLJE SVESTI" ne bude pogrešno, PO STEREOTIPU, shvaćena: JA SAM I DALJE USMEREN KA EVOLUCIJI I SVETLOSTI, U ONOM UZVIŠENIJEM SMISLU KOJI NADILAZI POLARIZACIJU SVETLOST-TAMA. Shvatanje prave uloge Lucifera ne podrazumeva opredeljenje ZA njega, ZA Sile tame, podvrgavanje njima. Naprotiv, znači, kao što sam rekao, zalaženje u jednu potpuniju sliku Postojanja.

MEĐUTIM, MI NE MOŽEMO OKRETATI GLAVU OD LUCIFERA I KREATORA MATRIKSA, OD NJIHOVE MISIJE, JER NA TAJ NAČIN NIKAKO NE MOŽEMO ISKORAČITI IZ MATRIKSA, ODNOSNO, BEZ TOGA NE MOŽEMO NAPRAVITI NEKE KLJUČNE KORAKE U SVOM DUHOVNOM RAZVOJU.

I PRE SVEGA OVOGA JA SAM IMAO U VIDU, MOŽDA NA NEKIM MESTIMA I ZABELEŽIO TU IDEJU: DA BESKONAČNI KREATOR (U NAŠIM DOSADAŠNJIM TERMINIMA - BOG) MORA DA OBUHVATA I SVET TAME, NE MOŽE SE BILO ŠTA RAZVIJATI VAN NJEGA, JER JE ON APSOLUT. Uostalom, to nisu nekakvi moji uvidi, to se može naći na mnogim mestima i u duhovnim učenjima prema kojima treba da budemo pomalo rezervisani, ALI, NEDOSTAJE JEDNO ŽIVLJE, "ORGANSKIJE" UKLJUČIVANJE NOVOG SAGLEDAVANJA ULOGE LUCIFERA U POSTOJANJU, DAKLE - I U NAŠEM DUHOVNOM RASTU.

A DA BI SE TO IZVELO - ZAISTA TREBA BITI SPREMAN NA TAKVA "TUMBANJA" U SVESTI, SA KAKVIMA SE NE SUOČAVAMO NI U JEDNOJ DRUGOJ FAZI U SVOM DUHOVNOM RAZVOJU!


Videće se već o čemu se radi!

_________________
"U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!"
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
alex radovic
Mistik


Pridružio: 12 Okt 2009
Poruke: 1814
Lokacija: Smederevo

 Poruka Poslao: 25 Apr, 2011 17:24 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

       
plavizrak ::
Mogu se na forumu naći moje povremene dileme: čemu ovo pisanje?

Pitanje je u okviru šeme mišljenja:
[b]da mi iskazujemo određene ideje, da ih drugi usvajaju i primenjuju. Ako ne primećujemo taj proces, onda se zapitamo nad efektima.


postoji li ikakva MOGUCNOST... i da MI USVAJAMO I PRIMENJUJEMO ono sto NEKO DRUGI - ISKAZUJE: ODREDJENE IDEJE???
2. I - AKO NE PRIMECUJEMO I TAJ PROCES - ONDA SE ZAPITAMO(hmmm???)
nad efektima!
Citat:

U suštini - celokupno planetarno matriks-školovanje zasniva se na tom principu.


OSIM UZ OVAJ JOS MOJ DODATAKA, JER ONDA NIJE - CELINA, CELOKUPNO, NEGO SAMO POLOVINA PROCESA, JEDNOSTRANA... a kada ne spoznajemo CELINU, nismo bas sposobni da spoznamo cak ni tu polovinu celine.
DA LI JE OVO RAZUMLJIVO?

Citat:

Još je u "Objavama sa Plejada" rečeno: mi sva potrebna nam znanja već nosimo u sebi. PRAVO JE PITANJE KAKO DA IH AKTIVNIRAMO, KAKO DA DOPREMO DO NJIH. Svejedno: nosimo li ih u sebi, ili imamo kroz sebe portal kroz koji dolazimo do svih tih nama potrebnih znanja.b]


jos je u davna vremena, po samoj Giti ovo izreceno od strane Krishne, prije najmanje 120 400 000 godina. U ljudskom društvu postoji
dva milijuna godina, a Gospodin ju je ponovo izrekao Arjuni prije pet tisuća godina.


U Mahabharati (Canti-parva 348.51-52), nalazimo sljedeći opis povijesti Gite:

treta-yugadau ca tato vivasvan manave dadau
manuc ca loka-bhrty-artham sutayeksvakave dadau
iksvakuna ca kathito vyapya lokan avasthitah

"Na početku milenija poznatog kao Treta-yuga, Vivasvan je prenio Manuu nauku o odnosu sa
Svevišnjim. Kao otac čovječanstva, Manu ju je prenio svom sinu Maharaji Iksvakuu, kralju ove
planete Zemlje i praocu Raghu dinastije u kojoj se pojavio Gospodin Ramacandra." Tako
Bhagavad-gita postoji u ljudskom društvu od vremena Maharaje Iksvakua.
U sadašnjem trenutku, prošlo je samo pet tisuća godina Kali-yuge, koja traje 432 000 godina.
Prije nje je bila Dvapara-yuga (koja traje 800 000 godina), a prije nje Treta-yuga (koja traje 1
200 000 godina). Tako je Manu izrekao Bhagavad-gitu svom učeniku i sinu Maharaji Iksvakuu,
kralju ove planete Zemlje, prije 2 050 000 godina. Izračunato je da doba sadašnjeg Manua traje
oko 305 300 000 godina, od kojih je prošlo 120 400 000 godina. Ako prihvatimo da je Gospodin
izrekao Gitu Svom učeniku bogu Sunca Vivasvanu prije ronenja Manua, Bhagavad-gita je po gruboj procjeni bila izgovorena prije najmanje 120 400 000 godina. U ljudskom društvu postoji
dva milijuna godina, a Gospodin ju je ponovo izrekao Arjuni prije pet tisuća godina.


zelim ti Plavi svako dobro, citajuci Bhagavad Gitu, koja mnogo jednostavno opisuje sve sto te je ikada zanimalo da znas.
i ne samo tebe.
o duhovnosti, karmi, itd... o OTVORENOM UMU...

free download ove OPUNOMOCENE VERZIJE knjige imas na sajtu:

http://www.plavidecak.org/ostale-knjige.html?start=4

i sa mnogo manje texta nego mnoga pisanija po forumu i umne spekulacije.

Vidim da si usao u period KVANTNOG POMAKA, sa URANJANJEM U SEBE, U DUBINU.
Pa evo, ovo je i moj mali doprinos za tebe i tvoje citaoce, za sto PRE = DOMAH, RAZVOD BRAKA SA - KARMOM,
OPROSTAJ,
I DUHOVNI RAZVOJ.

vredi procitati barem jedanput u zivotu, pa naci makar 1000 EUREKA, kockica za slagalice.

pozz

UZIVAJ!!!

Laughing
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
alex radovic
Mistik


Pridružio: 12 Okt 2009
Poruke: 1814
Lokacija: Smederevo

 Poruka Poslao: 25 Apr, 2011 17:27 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

P.S. CITAT JE IZ NAVEDENE KNJIGE, DAKLE BHAGAVAD GITE, 4 deo, stih 1.

koji sam postavio kao link, za free skidanje.

dakle u ostalim textovima ima svega i svacega.

UPOMOC!

Laughing
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
plavizrak
Mesija


Pridružio: 07 Jan 2008
Poruke: 4870

 Poruka Poslao: 25 Apr, 2011 18:38 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Aleks, treba ceniti tvoj trud u ispisivanju svih ovih tekstova, svakako se dobra namera podrazumeva.

Tačno je da se u fazi u kojoj sam radi o nekom jačem koncentrisanju na unutrašnjost.

Posle spoznaja o tome da mi MOŽDA UOPŠTE NEMAMO DO KRAJA POUZDANO SPOLJAŠNJE UPORIŠTE U SVEMU, PA I U DUHOVNOSTI.

Dakle, kada sam shvatio da Matriks, kao nekakva planetarna mreža-kontrola, kao što sam zapisao u jednoj poruci, ima svoje pipke u svemu, U SVEMU, ili, kao što kaže, čini mi se, Skrivena Ruka - ništa ne može stići na Zemlju, a da ne prođe kroz njih, kroz Lucifer-kolektivnu dušu. Nema informacija koje nam mogu stići, a da u njima intervencija Sila tame. Odnosno, nema informacija koje se mogu produkovati na Zemlji, a da takođe Matriks ne nađe načina da unese detalje kojima se degradira sistem ideja. Po zakonu konfuzije.

Dakle, ta sumnja se odnosi na sve duhovne knjige koje imamo na Zemlji, pa i na Bhagavad Gitu. Doduše, Insajder kaže da se neki ključevi mogu naći u nekim starim knjigama, tako da je dobro što si ostavio ovaj link za Gitu.

Razvod sa karmom... KARMA SE POTVRĐUJE I U PORUKAMA LUCIFERA. Kao što sam već navodio svoju ličnu ubeđenost: BEZ KARME NE BI BILO KOSMIČKE PRAVDE. Doduše, u ovim porukama koje su sada u centru moje pažnje, uloga karme se prikazuje sa malo drugačijim naglascima, ali - princip je isti.

Kada su u pitanju karma i patnja: MENI SE LIČNO, NEZAVISNO OD BILO KAKVIH KNJIGA, DAKLE - SPOLJAŠNJIH MOMENATA, POKAZAO TAJ MEHANIZAM KAO SASVIM JASAN: VELIKI UVIDI I POMACI U SVESTI NISU MOGUĆI BEZ DUHOVNO-PSIHOLOŠKIH ENERGETSKIH NAPREZANJA, BEZ NEČEGA ŠTO BI SE DIREKTNO ILI INDIREKTNO MOGLO NAZVATI PATNJOM. NAKON KULMINACIJE "PATNJE" ILI PATNJE - DOLAZE NAJJAČI UVIDI. Svejedno da li su oni povezani sa onim što čitamo, pa ih mi samo prepoznamo u onome što čitamo, ili nam se direktno u nama jave.
_________________
"U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!"
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
alex radovic
Mistik


Pridružio: 12 Okt 2009
Poruke: 1814
Lokacija: Smederevo

 Poruka Poslao: 25 Apr, 2011 18:40 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

izvini Plavi, malo sam - preterao!

Bhagavad Gita je, ipak, vrlo komplikovana i zahteva mnogo ozbiljan nivo pristupa i vremena i nivoa prethodnog duhovnog znanja i realizacija.
Ipak povlacim preporuku, i zamenjujem je sa drugim knjigama, jednostavnijim, na istom sajtuL plavidecak...
vidis, i ON je PLAVI kao i ti, hahaha.

samo je MNOGO NEVALJAO, aha... za razliku od dobricina na ovom sajtu.

pa ima knjiga kao sto su:
Bog je osoba, o cemu pisem na predanoj sluzbi...
pa: SAVRSENA PITANJA SAVRSENI ODGOVORI - vrlo jednostavna pitanja i jasna, o duhovnom zivotu, i KRATAK, nadasve, kao i jasni odgovori.
pa... neso je pisao i Dzordz Harison,... pogledaj... lako je za pamcenje.

pozz
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
alex radovic
Mistik


Pridružio: 12 Okt 2009
Poruke: 1814
Lokacija: Smederevo

 Poruka Poslao: 25 Apr, 2011 18:53 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Plavizrak
Citat:
Razvod sa karmom... KARMA SE POTVRĐUJE I U PORUKAMA LUCIFERA. Kao što sam već navodio svoju ličnu ubeđenost: BEZ KARME NE BI BILO KOSMIČKE PRAVDE. Doduše, u ovim porukama koje su sada u centru moje pažnje, uloga karme se prikazuje sa malo drugačijim naglascima, ali - princip je isti.


dobro je da si svestan da je to TVOJA LICNA UBEDJENOST.

Jer KARMA je samo jedan KRUG, KRUZNICA koju mozes da nazoves PRAVEDNIM ILI ZATVORENIM, ILI CELINOM, ili VRTESKOM NA RINGISPILU...
TO SVE ZAVISI OD TVOG - MATRIXA!
Karma je i seme i drvo i koren i grane i plod - SVE ZAJEDNO!!!
Samo sto mi poimamo i imamo iskustvo karme kroz kretanje - u vremenu, pa nam se PRICINJAVA...
kao PRAVDA...
ili kao UKUSAN PLOD...
ILI KAO - TRULI KOREN...
zavisno od MESTA ODAKLE POSMATRAMO TAJ ISTI KRUG, KRUZNICU.

Postavi sebi pitanje zasto bas PRAVDA???

Kakve to ima veze sa tobom i tvojim MATRIXOM?

Mada je jasno da to ima veze sa HRISCANSKIM MATRIXOM, ZAR NE?

PRAVDA = SUD = KRIVDA = KAZNA =...???


STA SVE OVE RECI - POVEZUJE, SJEDINJUJE U - CELINU???
I ZAVRSAVA - JE - KARMU,
CELINU, KRUG,... OSUDU, KAZNU...???

RAZVOD!!!

U RECI I REALIZACIJI = OPROST!!!
OPROSTAJ.
OPROSTAJI!
SVI!!!
SEBI....!!!
I SVIMA - DRUGIMA, PA I SAMOM BOGU, aha!!!

samo jedna KRUPNIJA - MEDITACIJA.
SAM ili uz neciju POMOC, PODRSKU, ZNANJE,
INSPIRACIJU!

I - GOTOVO JE!!!

mozda ostanu neki repovi, ali globalno je = GOTOVO!!!

E, onda shvatis i prihvatis i KARMU KAO - ZABAVU... SA NAD DUSOM, U SRCU!!!
Ti se vozis na ringispilu, karmicki, a on te PODSECA...
ILI TI ODUZME SECANJE = ZABORAV!
I ZEZATE SE, ZAJEDNO, I uzivate!

jer - TI SI DEO NJEGA, A ON - UVEK - UZIVA!

zar ne?

ili mislis da NE?

pitanje je, onda, ZASTO I TI NE UZIVAS?
SA NJIM?
ZAJEDNO.

( ehhh, TAJ MATRIX).

pozz
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
plavizrak
Mesija


Pridružio: 07 Jan 2008
Poruke: 4870

 Poruka Poslao: 25 Apr, 2011 19:36 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

U nekim pitanjima imamo drugačija sagledavanja, dobro je da ih navodiš, radi upoređivanja...

Nastavi sa svojim uporednim prikazima.
_________________
"U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!"
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
plavizrak
Mesija


Pridružio: 07 Jan 2008
Poruke: 4870

 Poruka Poslao: 25 Apr, 2011 19:41 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Generalno...

Bića iluzija nam služe kao KATALIZATORI.

U hemiji, to su materije koje ubrzavaju neki proces.

U rajskom stanju, koje je postojalo na Zemlji, nije bilo podsticaja na duhovni rast. Zamislimo da imamo sve što nam je potrebno, da nam sve ide od ruke, da nemamo probleme, da vizualizovanjem stvaramo sve što poželimo... NEMA PODSTICAJA, NEMA MEHANIZMA ZA DUHOVNI RAST. Za povratak u neispoljeno stanje Beskonačnog Kreatora.

_________________
"U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!"
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
alex radovic
Mistik


Pridružio: 12 Okt 2009
Poruke: 1814
Lokacija: Smederevo

 Poruka Poslao: 26 Apr, 2011 03:15 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

       
plavizrak ::
U nekim pitanjima imamo drugačija sagledavanja, dobro je da ih navodiš, radi upoređivanja...

Nastavi sa svojim uporednim prikazima.


ok... evo rec: PROBIJANJE!

sama rec i energije koje su povezane su - malo barem - GRUBE!
proboj je nesto sto ja osecam kao RAZBIJANJE, PRAVLJENJE RUPE, BUSENJE... ILI JOS VISE...
RAZBIJANJE DO DASKE!
ZAVISNO OD INTENZITETA, NARAVNO, I NASE PROJEKCIJE.

Rec je u nazivu samog foruma i, obicno, u pozadini tvog ( jer ti pises i vodis) TRENUTNOG - STANJA!?

moz da bude lepo i uzbudjujuce, sado - mazo zabave... ali moze i da se, ubrzo, za dan - dva... par sati = PROMENI.
Zato da ne ostajemo predugo u istim programima, da ne postanu = NAVIKE.

onda jeste problem pitanje programa, t.j MATRIXA.

Ali ako ne ostajemo dugo, nego cesce menjamo, pa cak i same programe, matrixe i potprograme, onda sami programi ne postaju navike i ZAVISNOST, nego mogu da budu i kao nekakve IGRICE, za zabavau, isto tako, trenutni, ili neo vreme.

sta ti mislis o ovoj mojoj meditaciji, razmisljanju?

pozz
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
plavizrak
Mesija


Pridružio: 07 Jan 2008
Poruke: 4870

 Poruka Poslao: 26 Apr, 2011 08:15 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

       
alex radovic ::
    

ok... evo rec: PROBIJANJE!

sama rec i energije koje su povezane su - malo barem - GRUBE!
proboj je nesto sto ja osecam kao RAZBIJANJE, PRAVLJENJE RUPE, BUSENJE... ILI JOS VISE...
RAZBIJANJE DO DASKE!
ZAVISNO OD INTENZITETA, NARAVNO, I NASE PROJEKCIJE.


Probijanje je indivualno, svako mora da radi na tome da sam sebe oslobodi, da se sam probije iz tamnog okruženja.

Ako zamislimo, a i ne treba da zamišljamo, to jasno osećamo, tj. osećaju oni koji su na to podesili svoju percepciju - da smo opkoljeni eneregetskim mrežama od strane Lucifer-kolektivne duše, dakle, ako zamislimo da smo u kosmičkom zatvoru, karantinu - onda bi probijanje bilo u smislu pravljenja rupe u toj tamnoj energetskoj mreži, pravljenje svetlosnog portala, preko kojeg lično imamo izlaz van mreže. Ne telom, nego svešću.

Citat:
onda jeste problem pitanje programa, t.j MATRIXA.

Ali ako ne ostajemo dugo, nego cesce menjamo, pa cak i same programe, matrixe i potprograme, onda sami programi ne postaju navike i ZAVISNOST, nego mogu da budu i kao nekakve IGRICE, za zabavau, isto tako, trenutni, ili neo vreme.

sta ti mislis o ovoj mojoj meditaciji, razmisljanju?


JA PREPORUČUJEM SVAKOME DA POČNE DA KOMPLETNO SEBE I SVE OKO SEBE SAGLEDAVA U SKLOPU TOTALNE ZAROBLJENOSTI MATRIKSOM.

PA ONDA DA TRAŽIMO PRAVU STRATEGIJU ZA PROBIJANJE MATRIKSA.

OD ILUZIJE DA VEĆ JESMO JAČI OD MATRIKSA - NEMA KORISTI.

Ovo govorim najpre na osnovu ličnih duhovnih traganja (biće prilike da to potpunije objasnim), a onda sam mnoge potvrde našao i u porukama Skrivene Ruke i Insajdera.

Razmislimo malo o riziku od neuočavanja kompletne zarobljenosti: najbolji je rob - koji misli da je slobodan.

VEĆ SAM REKAO: PROCES RAZVIJANJA SVESTI O KOMPLETNOJ ZAROBLJENOSTI KOD MENE JE POČELA DA SE JAVLJA ONDA KADA SAM POČEO DA UOČAVAM "PIPKE" MATRIKSA TAMO GDE IH NIKAKO NISAM OČEKIVAO - U DUHOVNIM UČENJIMA. U detaljima koji su tu i tamo vešto ubačeni, ali tako da iskrivljuju ceo sistem svakog postojećeg duhovnog učenja.

Kao što reče Insajder: oni su ubacili perverzije u svako duhovno učenje.

REŠENJE: NAJINTENZIVNIJE MOGUĆE OSLANJANJE NA SOPSTVENO DUHOVNO ČULO, U PROCENI SVEGA OKO NAS, PA I DUHOVNOG UČENJA KOJE NAM JE DUHOVNI ORIJENTIR. Ako nam to čulo ne otkriva "pipke" Matriksa i u duhovnim učenjima - znači da nam još nije dovoljno izoštreno.


Znači - da potražimo dobro tocilo...! (Ima li ga u smederevskim gvožđarama?)
_________________
"U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!"
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
plavizrak
Mesija


Pridružio: 07 Jan 2008
Poruke: 4870

 Poruka Poslao: 26 Apr, 2011 09:42 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

1) Nekoliko je ključnih tačaka u duhovnom razvoju.

Jedna od početnih je ulazak u stanje svesti sa jasnim osećajem-uvidom, da živimo u svetu iluzija.

Druga, u kojoj ili nadomak koje se mnogi nalaze je: novo sagledavanja uloge Lucifera, tame i zla u Kreaciji, dakle, njihova uloga na Zemlji, njihova uloga u duhovnom razvoju svakog pojedinca, i čovečanstva kao celine.

2) To je možda prvi put najdirektnije najavljeno u radovima Helene Blavacke. Rečeno je: tek kada se stvori odgovarajući uslovi - čovečanstvo se može suočiti sa tim saznanjima.

3) Individualno, svako ko uđe u ovu fazu - videće, osetiće, koliko je komplikovana, delikatna, sa tako tananim problemima i zamkama, da zaista liči na hod po oštrici noža (kako je i opisano u Učenju BHS).

4) Novo shvatanje uloge Lucifera-tame-zla ne znači i potčinjavanje njima, svrstavanje na njihovu stranu... NOVO SHVATANJE ZNAČI ULAZAK U POTPUNIJU SLIKU O NAMA, O ZEMLJI, O ČOVEČANSTVU... U MNOGO ČISTIJU I JASNIJU SLIKU O NAŠEM DUHOVNOM NAPREDOVANJU, O ZAMKAMA I CILJEVIMA U VEZI SA NJIM.

5) To, naravno, nije kraj Duhovnog puta. Moglo bi se reći da nam tek tada predstoji pravi i ozbiljan duhovni rad. Još uvek smo u "zatvoru", ali izlazimo na čistinu na kojoj su nam problemi sa kojima se na duhovnom Putu suočavamo mnogo jasniji.

_________________
"U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!"
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
plavizrak
Mesija


Pridružio: 07 Jan 2008
Poruke: 4870

 Poruka Poslao: 26 Apr, 2011 10:47 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

6) Preokret je veliki, jer novim konceptom o ulozi Lucifera - prevazilazimo okonsku ljudsku predstavu o BORBI dobra i zla, svetlosti i tame.

Mi smo i na forumu iskristalizovali stav: da se ne treba boriti protiv negativnosti-tame-zla, jer ga-ih borbom samo ojačavamo.

Ali, to je samo početak potpunijeg sagledavanja.

Jer, ispravnim stavom o ne-borbi, o smirenom suočavanju i trpljenju, mi nemamo potpunu sliku o ulozi negativnosti-tame-zla.

Nemamo sliku o njihvom mestu U KREACIJI.


7) Evo jednog snimka koji može da nas navede na neka uočavanja "pipaka" Matriksa i u religijama (prava priča na snimku sledi nekoliko minuta nakon uopštenih osvrta na opoziciju svetlost-tama).

Ako zaključno sa pričom o Isusu - imamo kroz celu poznatu istoriju stereotipnu priču o rađanju, životnom putu, itd. nekog božanstva ili tzv. učitelja čovečanstva, ONDA JE TO SAMO PO SEBI PODSTICAJ DA SVE TO PREISPITAMO.Link

_________________
"U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!"
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
alex radovic
Mistik


Pridružio: 12 Okt 2009
Poruke: 1814
Lokacija: Smederevo

 Poruka Poslao: 26 Apr, 2011 13:25 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

       
plavizrak ::7) Evo jednog snimka koji može da nas navede na neka uočavanja "pipaka" Matriksa i u religijama (prava priča na snimku sledi nekoliko minuta nakon uopštenih osvrta na opoziciju svetlost-tama).

Ako zaključno sa pričom o Isusu - imamo kroz celu poznatu istoriju stereotipnu priču o rađanju, životnom putu, itd. nekog božanstva ili tzv. učitelja čovečanstva, ONDA JE TO SAMO PO SEBI PODSTICAJ DA SVE TO PREISPITAMO.[/b]


Link


potpuno si u pravu, Plavizrace!

Ovo je samo jedan od mnogobrojnih DOKAZA kako se, danas, manipulise ljudimai Istorijom i cinjenicama, u skladu sa VREMENOM I ljudskim potrebama.
Jer, svako ce da radije PRIHVATI ISTINU slusajuci 10 minuta interesantnog klipa, sa puno cinjenica, novih ili starih, ali jako bitnih, kao SIMBOLIKE i astrologije, numerologije, itd... i zabavice se, lepim zalascima sunca... dakle i emotivno,
a ujedno ce da mu se PRODA kroz 99 istina i JEDNA KRUPNA - PREVARA!
Kazu ljudi da je takva prevara najjaca, jer se ne PREISPITUJE, verujuci svojim osecanjima, koja su zadovoljena i svom umu koji je dobio mnostvo korisnih i novih, jakih informnacija.

dakle, kako to ide sa PREISPITIVANJIMA, ako je danas moguce da na internetu SVAKO KACI SVOJU ISTINU, a mnogi je i dalje sire kao APSOLUTNU ISTINU???

KAKO PREISPITATI ISTINITOST, VERODOSTOJNOST NAVEDENIH - CINJENICA?
( U NAVEDENOM KLIPU).

DA LI - VEROVATI - SLEPO, SVIM PODACIMA OVDE IZNETIM?

I sta ti verujes?
DA LI - I KOJIM CINJENICAMA, SVIM, ILI NEKE CES, IPAK, DA JOS - PROVERIS, I KAKO,
KADA,
GDE?

Na koji nacin mi PREISPITUJEMO?

Mozes li da napises - KONKRETNO?

DA SE PREISPITAMO, t.j. barem ovaj klip, a onda da znamo i NACIN, preispitivanja i svega ostalog.

Ovaj Alex je vec nekoliko puta NAPISAO - KAKO LJUDI OLAKO SKIDAJU ISTINE SA NETA... I KAO APSOLUTNE ISTINE SIRE I DALJE i manipulisu, naravno, drugim ljudima.
Od prica o Istoriji... pojedinih naroda, pa preko, recimo, podataka o duzini trajanja odredjenih Juga i Catur juge ( 4 juge, citirajuci, KAO - Vede...
pa preko clanka kako je PIJAN SRBIN USMRTIO AJKULU SKOCIVSI JOJ NA GLAVU...
pa preko sveze informacije koju je objavio cak i BLIC, da je FBI - ZVANICNO objavio dokumente o vanzemaljcima u Rozvelu, i...

DA LI SE MI NESTO UCIMO, IZ OVOGA?

I - KAKO?

E, sada, posto pretpostavljam da NIKO NE ZNA STA PISEM, A POGOTOVO ONI KOJI PRIMAJU OVAJ VIDEO KLIP - ZDRAVO ZA GOTOVO,
evo malo UPOREDJIVANJA, za informacije iz Gite i Veda, jer se, u klipu, pominje, i Krishna.

za ostale religije nisam strucan, niti imam neke citate da bi se moglo PREISPITATI.

ALI... NIKADA NNISAM CUO DA SE ISUS POJAVIO PRE 562 GODINE, KAKO SE KAZE U OVOM KLIPU, i da je rodjen u FRANCUSKOJ I DA JE BIO - VODENICAR!
Dakle, zaista, JA PRVI PUT TO CUJEM!
To ne znaci da to NIJE ISTINA, PRAVA, ali eto, do sada sam imao stotine informacija da je Isus ziveo negde pre oko 2000 godina.

E, sada, sta je od toga - ISTINA?
KOJA?
I - KAKO TO - PREISPITATI???

Dakle, ne ulazeci u sve ostale informacije, takodje prvi put cujem, u odnosu na STOTINE DRUGIH IZVORA I SLEDECE:
1 Krishna je rodjen - 900. g. pre Hrista!
( UJEDNO SE NE NAVODI NIJEDAN IZVOR - ODAKLE TA INFORMACIJA??? Ko je i kako dosao do tog podatka? Osim sastavljaca video klipa.)

2. Da li treba reci da stotine i hiljade drugih Izvora govore o pojavi krishne pre oko 5.000 godina, t.j. oko 3.000 godina pre Hrosta!
3. da li sam ja SLUCAJNO - NAVEO ISTI TAJ PODATAK, po pitanju ISTORIJE GITE, 4. DEO, 1. STIH... kao JEDAN OD IZVORA, navodeci i KO JE IZVOR, A KO - PRENOSILAC... I KO SU SVE - PRENOSIOCI! Parampara Brahma sampradaje ucenicko nasledje, redom od Krishne, Brahme... Vjase....
4. kao je cudno to KADA NEKO POMENE I IZVOR I IME I IMENA - PRENOSIOCA BAS ZATO DA MOZE DA SE I - PREISPITA!!!
ZAR NE?
ALI SLEPOM COVEKU TO NIJE JASNO NI POTREBNO, JER NJEMU JE - REKAO ZEITGAJST OVAKO - Krisna je rodjen pre 2.900 godian pardon, SADA SAM JA IZMISLIO, SBIRAJUCI SVOJE PODATKE, JER NE SECAM SE DA JE, MOZDA JESTE, RODJENJE ISUSA POMINJANO DA JE - PRE 2.000 GODINA.

5. Zasto su nam potrebni podaci o Izvoru i o prenosiocima, redosledu? Ili nam to uopste nije potrebno, svako moze da iznese svoju istinu kao APSOLUTNU ISTINU - BEZ DOKAZA!!!???

6. nA STRANU GRESKA DA AUTOR NIJE PREVEO CAK NI IME MAJKE kRISHNE KAO DEVAKI A NE DUVAKI... zaista je samo slucajna greska...

7. KRISHNA za razliku od svih anvedenih, cak i da je sve ostalo istina i dokazano - ne povezuje se sa ucenicima!!!
( Krishna nije bio Brahmana, nego Ksatrija, iako je izgovorio Gitu Ardjuni)...

8. NIJE IMAO 12 UCENIKA...

9. RADIO JE CUDA JOS U MATERICI MAJKE, PA KAO BEBA, PA DETE... nije cekao nikakvu inicijaciju sa 12 godina...

10. nacin pojave Krishne je opisan u PRICAMA O NAJDIVNIJEM... kao i objasnjenje onoga sto se naziva DEVICANSKO RODJENJE... sa objasnjenjima suptilnih tela i grubog tela, postanka elemenata...

11. Krishna je imao DVE MAJKE I DVA OCA - po jedan par fizickih roditelja i jedan - DUHOVNIH!
Ima li to negde poneuto i imaju oi ostali i9kakve slicnosti u tom kontekstu?

12. dakle MAJKA kRISHNE JE - JASHODA!!!

A TO - NIKO NE ZNA, JER NIKOGA NE INTERESUJE DA MALO PREISPITA... pa je to ostala kao tajna za mnoge, ali je jasno napisano i sve zabave Krishne od rofjenja se desavaju sa majom Jashodom a ne Devaki!

13. Krishna je bio 9. dete... ovde se pominje broj 9 za numerologe...

15. Krishna se pojavio u mesecu avgustu... dakle ni priblizno 25. decembra....

16. ne secam se da se kod Krishne pominje 3 dana, igde... i njegovo vaskrsenje, jer se njegova pojava opisuje kao transcedentalna od zaceca!
dakle Krishna NIKADA NIJE BIO U MATERIJALNOM SVETU NA TAKAV NACIN - ZABORAVA!!! ILI NE - SVESTI... iako je prividno koristio odredjeno telo.... ali kao sto ti je napisao Talerman o NJEGOVIM TELIMA, BESKONACNIM KOJE JE POKAZAO ARDJUNI - POKAZAO...
IZ USTA... I SVE UNIVERZUME... to se nije pominjalo ni kod jednog od navedenih sa spota...
itd, itd...

dakle postavlja se pitanje - KAKO JE NEKO INTELIGENTNO SPAKOVAO KRISHNU U OVE PRICE, da NIKO NE PRIMETI NIJEDNU CINJENICU DA JE - PROIZVOLJNA, i da se ne navede cak ni neki izvor.

Makar da kazu - preneto sa sajta objave, hahaha...

a - znas li sta ja mislim?

pa, NIKO NECE DA PROCITA GITU... jer je KOMPLIKOVANA, trazi vremena, razmisljanja, uporedjivanja,...
ali NECE DA PROCITA NI DRUGE VEDSKE PRICE, SAMO SA NEKOLIKO STRANA - O POJAVI KRISHNE...

RADIJE CE DA VERUJE - OVOM KLIPU, ZAR NE?

LAKSE JE...

E, u tome je poenta manipulisanja, i onoga sto ti kazes - PREISPITIVANJA.

Kako da nesto pre - ISPITAMO AKO NEMAMO NI PRISTUP NI MOGUCNOSTI ZA TO?
NITI UPOREDJIVANJEM, NITI ZELJOM DA - UPOREDIMO?

Zato se i ne cudim, u sta sve ljudi veruju i kako se - osecaju!
i jos i KOLIKO DUGO SE DRZE ISTIH SLAMKI, ISTINA!

ali, takav sam bio i ja, nekada, pa to sve razumem. Dok mene moj duhovni ucitelj nije

PREISPITAO!!!

Jer JA SAM TAJ

KOJI TREBA BITI

PREISPITAN!!!

KO RAZUME - SHVATICE.

e, sad SVI U GLAS:

A KO JE TAJ - KO CE - MENE
DA PREISPITA, hahaha???

DA GA VIDIM!

Znaci = MATRIX JE I OVO...

KO KOGA - PREISPITUJE?

I KO SAM JA U TOM - DVOJSTVU, DVOSTRANOSTI???

LEVO, SAMO, ILI SAMO - DESNO?

ILI I JEDNO I DRUGO???

A KO JE NEKO DRUGI???

POSTOJI LI I NEKO DRUGI???
DA NE BUDE DA SAM JA - SVE... U ILUZIJI?

pa samo preispitujem ja - druge...

i preispitujem ja - sebe....

i UVEK SAM JA TAJ KOJI - PREISPITUJE!!!???

PA, DOKLE, ZA BOGA MILOGA, hahaha????

KADA ce JEDNOM, da se promeni ovaj - MATRIX?

a, sa njim, i mnogi drugi, podmatrixi.

ali... ahhh... ko je taj kome ja pisem?

osim Alexa, dakako.


samo, Alex je to vec prosao, zna tu igru... i zna i da se poigra... dok se NE SMORI, hahaha.
od tolikog PREISPITIVANJA.

NISMO, SADA, U SKOLI, rece mu Krishna... pre 20 - tak godina.

SADA SMO, BAREM MALO

U - LJUBAVI!??????

PITAM JA - NEKOGA.

barem uvec, pre spavanja, da se zatvori krug, celina...
ili preko dana...
ali SVAKOG DANA...
onda udjemo i izadjemo, razdvojimo i spojimo...
u zatvoru smo sa nekim SMISLOM, ZAR NE?

DA LI ZATO DA BI SE NAUCILI, OD PLAVOG, KAKO - POBECI IZ ZATVORA?

ILI - ZIVETI PUNIM PLUCIMA, PA CAK I U ZATVORU.
Razumeti siri kontekst, pa cak i BOZANSKE PRAVDE, ako je to matrix!?

zao mi je, Plavi, sto tebi nisam RAZUMLJIV.

Ali verujem da ima citalaca koji ovo razum - eju.

kao i onih koji tebe - razumeju.

a ja sam verujem, od onih, koji te razumeju.

samo mi je to - mnogo komplikovano. Lakse mi je da preslusam jedan spot...
Bhagavad Gita... jedan stih...

jer osecam nesto UZVISENO.

Svako u skladu sa svojim mestom, pod Suncem i u celiji, hahaha.

dzaba ja tebi dajem linkove da procitas i presipitas, kad si - posednut, hahaha...
salim se.

MATRIX JE POSEDNUTOST!???
da ne mesas pojmove.
i ja.

dakle rekoh vec - UZMES DIKETU I IZVADIS IZ MOZGA...
I STAVIS DRUGU DISKETU, DRUGI MATRIX...
I TRAZIS I POJACANJE... PROGRAMA, ILI PREPRAVKU...
STA GOD, PROBAJ DA BUDES
PROGRAMER.

pozz


pozz
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » PLAVI ZRAK
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu
1, 2, 3, 4, 5  Sledeci
Strana 1 od 5

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom