|
|
 |
 |
Pogledaj prethodnu temu :: G ::
Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
Mladen Na duhovnom putu
Pridružio: 19 Jan 2008 Poruke: 33 Lokacija: Evropa
|
Poslao: 19 Jan, 2008 01:18 am Naslov: VAŠE POHVALE |
|
|
Meni licno je prvo palo na pamet da vam napisem koju lijepu rijec, pa ako jos neko ima potrebu za tim neka to ovdje uradi |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Mladen Na duhovnom putu
|
Poslao: 19 Jan, 2008 01:26 am Naslov: Odlican websajt |
|
|
Draga braco i sestre,
ima vec duze vremena od kad dolazim na ovaj sajt, ali do sad nisam skontao da ima i forum
Hocu samo da kazem, da sigurno ima mnogo ljudi koji hoce duhovno da napreduju i ovaj sajt i forum ce im biti od velike pomoci kao sto je meni bio.
Mislim da nece trajati dugo, i ovaj forum ce ozivjeti samo tako, siguran sam u to.
Nemojte odustati, odlican posao ste odradili i radite jos uvjek.
Budite mi pozdravljeni i bog vas blagoslovio. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Vesna Glavni urednik

Pridružio: 08 Jan 2008 Poruke: 4177 Lokacija: Beograd
|
Poslao: 20 Jan, 2008 00:55 am Naslov: |
|
|
Mladene, dobrodošao na forum,i puno uspeha u duhovnom razvoju ,
želi ti Vesna. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
plavizrak Mesija

Pridružio: 07 Jan 2008 Poruke: 4870
|
Poslao: 20 Jan, 2008 18:13 pm Naslov: |
|
|
Želim dobrodošlicu svim novim članovima foruma!
Kada smo bili stigli do broja 12 (12 članova foruma) - hteo sam da predložim administratoru da više ne prima nove članove, da bismo sačuvali simboliku broja 12.
Šalim se, naravno, lepo je da nas je što više...!
14 članova, za samo dve nedelje postojanja!
Odličan rezultat!
Koliko me je obeshrabrivalo to što do sada nije bilo življe komunikacije (duhovne interakcije), toliko mi sada deluje kao ohrabrujuće samo interesovanje za učlanjivanje u forum.
Pa vremenom, kako ko bude osetio potrebu, uključiće se aktivnije.
Neka svako pojedinačno ima na umu da se ovde radi o DRUŠTVU KOJE MU U VEZI SA (NOVOM) DUHOVNOŠĆU MOŽE SVOJIM PREPORUKAMA I ISKUSTVOM POMOĆI.
Preporuke i iskustva drugih u ovim teškim vremenima sveobuhvatnog preobražavanja Zemlje i Čovečanstva su ( ili bi mogli biti) zaista potrebni i dragoceni. U OVIM TEŠKIM VREMENIMA DUHOVNE TEŽNJE NE ZNAČE (kao možda u nekim ranijim vremenima) LAGODNO OPUŠTANJE I NEPREKIDNO DOBRO RASPOLOŽENJE, VEĆ I DILEME, PROBLEME, STRANPUTICE... _________________ "U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!" |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Mladen Na duhovnom putu
|
Poslao: 21 Jan, 2008 14:26 pm Naslov: |
|
|
pa imao sam onda srece jer ja sam ... trinaesti ....
vesna hvala ti puno, i ja tebi takodje zelim ljubav u srcu i mir u dusi a napredak ce onda sam od sebe doci
veliki pozdrav |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Ana Gost
|
Poslao: 22 Jan, 2008 17:31 pm Naslov: |
|
|
Pozdrav svim članovima foruma,veoma me raduje da postoji ovako nesto gdje mogu saznati sve na temu duhovnosti,zdravlja...vjerovatno i jos nekih interesantnih oblasti i tema. Zelim takodje da podjelim svoja iskustva i spoznaje sa ostalim canovima foruma Bog vas dragi blagoslovio! Zasada jos nemam poticaj da iznesem neko svoje iskustvo ili prijedlog za novu temu....prepustam se spontanosti to je u mom slucaju svakako najbolje. Takodje ovo sto sam dosada procitala mi se svidja ali imam utisak da nisam dorasla za jos neke teme....jos sam ja pocetnik u nekim saznanjima,pogotovo sa aspekta saznanja iz raznih religioznih i ezoterijski knjiga....nisam stigla jos toliko toga da procitam ....no,bitno je da sam pronasla jednu pravu riznicu saznanja i tajni u samoj sebi,u svom istinskom bicu!!! Ne znam koliko cu biti kontinuirana na forumu sa ucescem,....trenutno sam bez licnog kompjutera,no uvijek je tu naravno internet kafe. Veliki pozdrav iz prelijepog Sarajeva![/i][/list] |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Vesna Glavni urednik

|
Poslao: 23 Jan, 2008 01:42 am Naslov: |
|
|
Ana,dobrodošla na forum, i želim ti puno uspeha u duhovnom razvoju.
Pozdrav za tebe i Sarajevo,
Vesna. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Dušan Hodočasnik

Pridružio: 02 Feb 2008 Poruke: 523 Lokacija: Srbija
|
Poslao: 03 Feb, 2008 00:23 am Naslov: Sve čestitke ekipi |
|
|
Dakle čestitke na ideji i realizaciji sajta ove vrste - svaka čast.
Vidim dileme oko malog broja članova (za sada-malo).
Samo istrajte i samo napred. Tome nas uče upravo na vasem sajtu
Što će reći - vama nema odustajana. Vidim da ste ovih dana krenuli
sa ovim sajtom i normalno da jos ljudi ne znaju za Vas.
Ali saznaće - treba vremena, samo sam ja poslao mailom vašu adresu barem na trideset imena, i još ću slati.
Želim da mnogo ljudi pročita i razmišlja o onome sto je ovde objavljeno.
Mnogi će se odlučiti da šire mrežu ljubavi preko vašeg sajta tako što će se učlaniti i širiti S V E T L O S T .
Pozdrav .
Dušan |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Vesna Glavni urednik

|
Poslao: 03 Feb, 2008 03:49 am Naslov: |
|
|
Dušane, dobrodošao !
Pozdrav, Vesna. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Dušan Hodočasnik

|
Poslao: 03 Feb, 2008 14:12 pm Naslov: POZDRAV |
|
|
Hvala Vesna,
bolje vas našao. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
plavizrak Mesija

|
Poslao: 03 Feb, 2008 19:52 pm Naslov: Otpozdrav Dušanu |
|
|
Pozdrav Dušanu!
Ovo ohrabrenje zaista vredi...
Spadam u one koji su (nešto) aktivniji na forumu, od početka sam smatrao da razmena iskustava može biti itekako obostrano korisna, pa i ako smo sasvim različiti u putevima (nove) duhovnosti - sama komunikacija je nešto što nas povezuje i podržava; od početka sam verovao da okupljanje ovakvog jednog DRUŠTVA, svejedno što je to ( za sada?!) elektronskim putem, IMA JEDNU SVOJU MISIJU.
Ali...!
...Kad pišeš brojne poruke bez odjeka - imaš osećaj kao da govoriš u prazno, onda i snaga prethodnih uverenja slabi.
Mada sam i pri takvim "slabljenjima" uvek imao "zadršku": ipak će doći vreme kada će se veći broj članova "probuditi"...! Voleo bih da Tvoja misija bude, i preko ličnih poruka, i pozivanjem drugih, da nas (forum) malo "oživiš".
U vezi sa Tvojom rečenicom - "Što će reći - vama nema odustajanja", pada mi na pamet rečenica iz jedne objave: "Nositi SVETLOST je strašan zadatak. (Napomena: misli se na ova teška vremena u kojima živimo.) Kad je jednom u vašem telu, tu nema kraja. Nema tu onda: "Dajem otkaz kod Tima Svetlosti, ne računajte više na mene"." _________________ "U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!" |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Dušan Hodočasnik

|
Poslao: 04 Feb, 2008 13:52 pm Naslov: Duhovna žedj |
|
|
Tako i ja mislim, Miroslave.
Nema prekidanja ili odustajanja u upijanju novih saznanja kroz razvoj duhovnog.
Kao sto i organizam pije vodu da utoli žed pa onda nije više žedan, ali opet nedugo i bude žedan i opet žedan i žedan i svako malo je žedan...
Tako čevekova duhovnost traži da utoli žedj i uvek traži novo i novo znanje.
Nadam se da će mnogi čim ožedne, doći na ovaj sajt da će čitajući date knjige na ovom sajtu, pronalaziti izvore sveže,bistre, čiste vode da utole svoju žedj.
Da sa ostalim članovima pojačaju pozitivne vibracije na ovoj planeti.
Poslednji izmenio Dušan dana 14 Avg, 2008 21:32 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
plavizrak Mesija

|
Poslao: 25 Feb, 2008 19:53 pm Naslov: |
|
|
Sve zaboravim da pohvalim novi izgled foruma...!
Ova boja je svakako lepša i prijatnija svakom zraku namere, a ne samo plavom. Doduše - plavom pogotovu...!
(Zanimljive ideje o zraku namere su u "Kosmičkom otkrovenju".)
Čini mi se da je situacija na forumu zadovoljavajuća, ako se uzme u obzir tek dvomesečno postojanje... Vidim da je nezadovoljstvo nedovoljnom aktivnošću u prvom periodu bilo neopravdano.
Takođe, u početku sam "zazirao" od unošenja celih tekstova (umesto ličnih poruka) u forum, činilo mi se da će to pomalo "gušiti" forum. Pokazalo se da su takvi tekstovi (prvenstveno zahvaljujući Vesni i Vakan Takni), raznovrsnih tema i iz različitih izvora, samo obogatili forum. Ponekad i nije toliko korisno pročitati celu knjigu, cela se može svesti na neki "udarni" odlomak. Uz to - ima aktuelnih tekstova van knjiga. itd.
Sve u svemu MISIJA polako, ali sigurno počinje da se ostvaruje! _________________ "U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!" |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Dušan Hodočasnik

|
Poslao: 14 Avg, 2008 21:34 pm Naslov: |
|
|
Što li se ovde više ne oglašavaaju članovi foruma ..... hm
|
 |
plavizrak Mesija

|
Poslao: 14 Avg, 2008 23:24 pm Naslov: |
|
|
U pravu si, Dušane, u odeljku za pohvale treba malo da se hvalimo...
Ja ću najpre da pohvalim tebe, a onda i ti budi ljubazan, pa uzvrati.
Pohvalio bih tvoju odmerenost u porukama, tolerantnost, otvorenost za upoznavanje sa novim idejama i spremnost za preduzimanje kolektivnih duhovnih koraka.
Uzvratne pohvale očekujem do 0.55.
Ustvari...!
Treba pohvaliti I OVAKVU AKTIVNOST SVE BROJNIJIH ČLANOVA FORUMA! |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
|
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
 |
|
|
 |
|