Poslao: 12 Jun, 2010 02:12 am Naslov: PLETEMO LI CELINU, ILI SE I DALJE CEPAMO?
U mom istraživanju o ORKAMA, posle regresoterapije sa Aleksom , naišla sam na dva sajta koja su ostavila jak utisak na mene.
je prvi,
a sledeći sam dužna da prenesem kao informaciju, s obzirom da sadrži par segmenata koji su povezani sa regresijom mene:
Uz moju duboku zahvalnost Aleksu Radoviću i duboko poštovanje njegovog rada.[b][i] _________________ He became the original form of every form.It is his form that is everywhere to be seen.
Worldgenezo hvala što si podijelila ovaj izvještaj sa nama,lijepo od tebe. Bi li bila ljubazna da napraviš siže u medjuvremenu dok mi zadnjica ne utrne od sjedenja dok čitam ovo,mislim da većina nema blage veze o ovom...prvi put čujemo za deimplantaciju i to na ovakav način:shock:,čula sam o deprogramiranju... al proguglaću još. Možeš li sa par rečenica ukratko da objasniš šta je poenta ovog izvještaja i otkrića kod tebe al bez ironije?
Hvala
Worldgenezo hvala što si podijelila ovaj izvještaj sa nama,lijepo od tebe. Bi li bila ljubazna da napraviš siže u medjuvremenu dok mi zadnjica ne utrne od sjedenja dok čitam ovo,mislim da većina nema blage veze o ovom...prvi put čujemo za deimplantaciju i to na ovakav način:shock:,čula sam o deprogramiranju... al proguglaću još. Možeš li sa par rečenica ukratko da objasniš šta je poenta ovog izvještaja i otkrića kod tebe al bez ironije?
Hvala
mislim da je tema jako interesantna, a posto sam, na neki nacin, u ovom * sosu* zajedno sa Worldgenesis, i kako to ima veze i sa mojim radom, na neki nacin, dozvolicu sebi opis SVOG vidjenja.
Naravno, sigurno ce biti interesantno i iz prve ruke cuti i saznanja ( ali i delovanja, t.j. licna iskustva) WG. a NADAM SE DA IMA JOS ONIH KOJI SU culi za ovo, ili koji rade ( a poznato je da rade ) sa delfinskim energijama u svojim meditacijama.
Ovu zahvalnost meni je Wg. napisala u vezi sa seansama regresoterapije koje radimo, i koje su opisane na toj temi, oa bi i to moglo da priblizi neke od informacija vezano za navedene energije , ali I SPOZNAJE.
dakle o DELATNOSTIMA, FUNKCIJAMA I SMISLU...
ZIVIH BICA koje nazivamo DELFINI, ali i zajedno sa KITOVIMA I ORKAMA, kao, na te nacine, specificnim VISOKOSVESNIM
zivim bicima. Od kojih mozemo ponesto da se naucimo, ili i realizujemo, za svoju korist i napredak, ali jos vise za opstu dobrobit svih zivih bica.
Na temi regresoterapija je opisano, sa seansi, ukratko - funkcije kitova,orki i delfina. Takodje i * univerzumskih doktora *,
kako se navodi u gornjem sajtu, u obliku SUPERSVESTI zlatnog, srebrnog i plavog delfina.
Smisao povezivanja sa njima je prosirenje svesti, ali i MULTIISCELJIVANJE SVIH BOLESTI, koje nastaju na najvisim,t.j. najsuptilnijim sferama, pa se kasnije spustaju na nize sfere, sve do najgrubljih elemenata - ( preko UMA)... ETRA, vazduha, vode, vatre, zemlje...
t.j. grubih nasih fizickih tela, u skladu sa nekakvim karmama, ali i cescenjem, isceljivanjem - istih.
Ovde se radi, u tekstu na navedenom sajtu, o DELFINSKIM ENERGIJAMA SUPERSVESTI.
Postoji povezivanja sa nekim znanjima koje postoje i na sajtu objava... kao sto su znaje o Thotu, Egiptu, piramidama, Atlantidi,
Crnoj knjizi, ... a ima povezivanja i sa mnogim drugim znanjima... a takodje i sa Vedama i poimanjem I DOZIVLJAJEM, T.J. LICNIM REALIZACIJAMA
BOGA kao BEZLICNI BRAHMAN,t.j.SVETLOST... I ENERGIJA.
U svakom slucaju mislim da je stivo vrlo interesantno a jos interantnije su LICNE REALIZACIJE, t.j. LICNI DOZIVLJAJI I
ISKUSTVA...
pa se nadam da ce Worlddgenesis da nastavi sa ovim tekstovima na korist i dobrobit svih.
a, svakako bi bilo interesantno cuti i druga misljenja, analize, iskustva iz prakse, itd.
izvinjavam se ako sam bio nametljiv.
pozdrav
Mislim da bih ti objasnila poentu kod mene, bilo bi potrebno da bar ceo ovaj život izregresiram ovde.Mislim da bi se trnjenje onda nastavilo.Poenta je u tome što sam nakon pokrenutih procesa osvešćivanja kroz regresiju uspostavila neku vrstu sinhronizacije sa poljem isceljenja koje nije samo isceljenje već povratak sopstvu u pravom i bukvalnom smislu te reči.Na Delphium sajt sam se ukonektovala posle druge regresije u kojoj sam imala kontakt sa Orkama, posle nje je počela moja pretraga o Orkama i eventualnom ''mitološkom'' značenju - povezivanjem sa morfogenetskim poljem orki , na neki način sam bila vođena -kako autor sajta kaže-dobila sam poziv delfijumske supersveti,opet moram da se zahvalim Aleksu.Kako nastavljamo sa radom ja i Aleks, moram priznati da čitanje teksta na sajtu svaki put iznova i iznova lagano otvara percepciju.Jer sam primetila da iako sam mislila da sam čitala sa potpunom pažnjom, mnoge stavke su promakle mojoj percepciji.Zato nastavljam i dalje sa radom i čitanjem, što bih svima vama savetovala, naravno svako je sinhronizovan sa različitim ''alatima'' duhovnog rada, zato ne bih isticala niti jedan posebno, u svakom slučaju, ja sam pronašla mnoge odgovore baš na ovom sajtu,zapravo potpunu potvrdu mnogih mojih iskustava i načina kako sam tumačila sve što mi se događa u životu, i što je najvažnije-POTVRDU MOG OSEĆAJA KOJI SAM MORALA DA KRIJEM,DA JE ČOVEK KREATOR,SAMO JE NEKIM ČUDNIM PROCESOM U RAZVOJU TO ZABORAVIO. _________________ He became the original form of every form.It is his form that is everywhere to be seen.
Draga Worldgenesis, idu mi sve tri pesme odjednom.
probaj da ukucas, kodpostavljanja spota:
[youtube]...[/youtube]
a izmedju, gde su tri tacke, naziv spota, http://www.youtube...
ili pogledaj negde i ovde na replaj...
Pridružio: 05 Mar 2009 Poruke: 704 Lokacija: Srbija
Poslao: 13 Jun, 2010 02:47 am Naslov:
Ja sam ,odavno ,jos pre nego sto sam dosla na ovaj sajt ,htela da sebi stvorim jedno malo "svetiliste",gde mogu da odem u bilo koje vreme ,i da se tamo odmorim i opustim.Za mesto sam izabrala ,jednu mirnu i usamljenu uvalu ,na morskoj obali.Tu bi se ,prvo okupala a drustvo su mi pravila dva delfina,koji bi se pojavili cim udjem u vodu.Posle bih se odmarala u hladu ,ispod smokve ,cekajuci nekoga.Sav moj pokusaj ,da izmastam neku ,sobicu ili kucicu ,tu na obali,i da to nekako uredim da mi bude prijatno ,su ostali bezuspesni .Sada ,citajuci ove postove u vezi delfina ,vidim da sam ja svoje svetiliste vec pronasla i to poodavno. Bas mi je malo cudno .
Pridružio: 24 Jun 2008 Poruke: 2805 Lokacija: Negde oko duge
Poslao: 13 Jun, 2010 12:03 pm Naslov:
Kao sto vidis ne treba ti ni sobica, ni kucica. Jedino sto ti treba je upravo ono sto ti je i poslato...
TA DVA PREDIVNA STVORENJA... _________________ Dela i jedino dela su ona koja dele bica ...
Na ona koja imaju znanje i ona koja ga jos uvek nemaju...
Hero , upravo tako se nikad nismo zapitali možemo li kao one da se dajemo bez interesa svim srcem, možemo li i mi da budemo junaci, želimo li uopšte otvarati srce i spašavati ovu našu planetu, ili zatvarati oči pred onim što se dešava svakodnevno.
Link
_________________ He became the original form of every form.It is his form that is everywhere to be seen.
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu