Chemtrails
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » DREAMSPELL - PUT KA MIRU 2012
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Vakan Tanka
Hodočasnik


Pridružio: 21 Jan 2008
Poruke: 785
Lokacija: Kechua

 Poruka Poslao: 12 Nov, 2010 16:49 pm    Naslov: Chemtrails
Odgovoriti sa citatom

.

Chemtrails

Severna Amerika trenutno trpi osmu godinu sumnjivih, opasnih aerosol i elektromagnetskih operacija sprovođenih od strane vlade SAD-a maskom nacionalne sigurnosti. Zabrinuti građani gledaju u strahu dok vojni tankeri izbeljuju nebo sa toksičnim hemikalijama koje se pretvaraju u veštačke oblake. Konstantno smo svedoci bizarnim meteorološkim pojavama dok moćni elektromagnetski uređaji manipulišu kako mlazne tragove tako i pojedine olujne frontove stvarajući artificijelno vreme i klimatske uslove. Dokumentovano je da projekti tajnih operacija uokvireni unutar ovih aerosol misija uzrokuju obolevanje i dezorijentaciju pogođenog stanovništva sa testom biološkim agensima i psihotroničnim tehnologijama za kontrolu uma/emocionalnog stanja osobe. U deo onoga što se događa u atmosferi iznad nas upleten je tajni program Pentagona za svemirsko oružje, izrađeno za stratešku, primenjenu i taktičku varijantu ratovanja. NASA-ine misije će uskoro biti stavljene pod kontrolu Pentagona.
Komandant Vazdušnih Snaga za Svemir izjavio je da, kako bi se nadzirali i oblikovali svetski događaji, mora voditi intenzivne odlučujuće ratove sa visokom preciznošću iz svemira.
Sekretar vazduhoplovstva James G. Roche izjavio je: "Sposobnost delovanja iz svemira utieče na svaku kariku u lancu ubijanja i njen je sastavni deo.''
Jedan uvid na nove tehnologije smrti u razvoju dao je kroz zakonodavstvo kongresmen države Ohio Dennis Kucinich. Njegov neuspešni Akt za Prezervaciju Svemira (Space Preservation Act) iz 2001. imao je nameru da zabrani slanje u svemir sledećeg:

* elektroničkog, psihotroničkog i informatičkog oružja
* visokonaponsko oružje ultra niskih frekvencija
* oružja na bazi plazme, elektromagnetskog, soničnog i ultrasoničnog oružja
* laserskog oružja
* strateško-taktičkog ili vanzemaljskog oružja
* hemijsko biološka, klimatska i tektonska oružja
* chemtrails - hemijske mlazeve (ovaj predmet je izbrisan iz kasnije verzije, pod pretnjom pritvora).

U njihovom pohodu da ostanu na vrhu lanca ubijanja, huškaći trajnog rata svojevoljno su zagušili izvor života na ovoj zemlji, svetlost Sunca i smanjili atmosfersku vidljivost sa polimerima i česticama koje začepljuju pluća. Ovaj ekološki terorizam je ozbiljno kompromitovao zdravlje javnosti, kako potvrđuju na hiljade svedočanstava. Na godine masovnih apela zakonodavcima, medijima i vojnim faktorima da pruže informacije i prekinu katastrofalno degradiranje atmosfere, birokrate su se jednostavno oglušile. Znanje javnosti o tome šta nam se događa ostaje mutno poput našeg neba zbog toga što je ''onima koji znaju'' stavljena brnjica zakona o nacionalnoj tajni, a Amerikanci nemaju nikakvih ovlaščenja kada se radi o pitanjima nacionalne sigurnosti.
Ostavljeni tako da sami skupljamo tragove, ovo je ono što znamo dosada:

1. Barem je jedan deo projekta aerosol mlazova nazvan Operacija Cloverleaf (petlja, ukrštanje puteva na nekoliko nivoa) verovatno zbog raznovrsnosti operacija koje uključuju: izmenu meteoroloških uslova, vojnu komunikaciju, razvijanje svemirskog naoružanja, istraživanje ozona i globalnog otopljavanja uz biološko oružje i testiranje detekcije neprijatelja.

2. Izbacivanje tona čestica materijala iz aviona pretvorilo je atmosferu naše planete u visoko nabijenu, električno-provodljivu plazmu korisnu za vojne projekte. ( Vazduh koji udišemo zasićen je sintetičkim vlaknima veličine azbesta i toksičnim materijalima, uključujući soli barijuma, aluminijuma i kako je saopšteno, radioaktivni torijum. Ovi materijali su elektroliti namenjeni poboljšanju provodljivosti talasa vojnih radara i radio-veza. Otrovan poput arsena i dokazani uništavač ljudskog imunog sistema, atmosferski barijum slabi ljudske mišiće, uključujući srce. Udahnuti aluminijum odlazi direktno u mozak i lekari specijalisti potvrđuju da prouzrokuje oksidativni stres unutar tkiva mozga, kao uvod u formiranje neurofibralne petlje kao što je slučaj kod Alzheimerove bolesti. Radioaktivni torijum je poznat kao uzročnik leukemije i drugih karcinoma.

3. Samo je mali procenat projekta vojne modifikacije atmosfere vidljiv. Ono što se ne može videti je isto tako opasno. Jonosfera, Zemlja i njeni stanovnici su konstantno bombardovani mikrotalasima visoke frekvencije korištenih za manipulisanje nabijene atmosfere u svrhu menjanja vremenskih prilika, skupljanja informacija i tektonskog oružja (pravljenja potresa). Nezavisni istraživač hemijskih mlazeva, Clifford Carnicom potvrđuje da smo takođe konstantno izloženi ekstremno niskim elektromagnetnim frekvencijama ( ELF-talasi) koji pulsiraju na 4 Hertza, frekvencijama za koje je poznato da imaju duboki uticaj na ljudsko biološko i mentalno funkcionisanje.

4. Postoji vrlo dobro dokumentovana biološka komponenta u neprekidnim proučavanjima atmosfere kroz koja su nacije i regije tajno podvrgnute, putem posebnih sistema isporuke, kombinacijama virusa, bakterija, myco-plazme, osušenih krvnih zrnaca i egzotičnih bioloških markera tako da izvodjači testova mogu proceniti reakciju ljudi, životinja i biljaka.

5. Multi-organizacioni megalit koji provodi ove bio-hemijske projekte protiv čovečanstva uključuje Ministarstvo za Odbranu SAD-a (DOD - U.S. Department of Defense) i njegov ogranak za istraživanja DARPA, uz Ministarstvo za Energiju (DOE - Department of Energy) sa svojom velikom mrežom nacionalnih laboratorija i sveučilišta. Duboko su umešani privatni partneri za Odbranu i farmaceutske kompanije. Vlade drugih nacija koje sarađuju i verovatno neke agencije Ujedinjenih Nacija su saučesnici, pošto se operacije aerosola sprovode na globalnom nivou.

Brutalno hemijsko i elektromagnetsko zagađivanje samo je deo užasavajuće stvarnosti koju podnosimo. Sociopate koje besramno unakažuju nebo, klimu i vremenske prilike da bi se dokopali moći i profita isti su oni ludaci koji su vodili četiri limitirana nuklearna rata od 1991. Radioaktivno oružje, proglašeno nezakonitim i nemoralnim od strane čitavog civilizovanog sveta, korišćeno je od strane Pentagona u Pustinjskoj oluji, Balkanskom pohodu i u trenutnim okupacionim ratovima u Avganistanu i Iraku. Malo Amerikanaca shvata obim krvoprolića napravljenog širom planete u njihovo ime. Po naučnoj definiciji rakete, probijači tenkova i bombe za uništavanje bunkera koje su koristile snage SAD-a i Velike Britanije u Iraku i Avganistanu, u tako zvanom ratu protiv terora, su nuklearna oružja.
Ostaci radioaktivnog oružja se ne rasipaju, već ostaju u atmosferi toksični za sve organske oblike, uzrokuju genetske mutacije i kancerogeni su za sve živo tokom sledećih 4.5 milijardi godina! Stanovnici novo-"oslobođenih" nacija od strane Pentagona sada sporo umiru od zračenja i trovanja teškim metalima. Žrtve oružja SAD-a korišćenog u Avganistanu imaju u svojim tijelima koncentraciju obogaćenih uraniumovih izotopa nikad ranije viđenu kod civilnog stanovništva. Tone obogaćenog i osiromašenog urana kontaminiraju njihovu zemlju, vazduh, hranu i vodu garantujući im bolnu smrt.
Koristeći podatke Autoriteta za Atomsku Energiju Ujedinjenog Kraljevstva (UKAEA), nuklearni naučnik Lauren Moret je izračunao da procenjenih 2.500+ tona osiromašenog uranijuma korišćenog protiv Iraka u 1991. i 2003. čini dovoljnu količinu da izazove 25 milijona novih rak-tumora. Je li slučajnost da je broj stanovnika Iraka, po procenama CIA-e, 25 milijona?
Četvrt milijona američkih i britanskih borbenih snaga koji su pomogli Pentagonu da izvrši ovaj holokaust takođe je suočeno sa neizbežnom radiološkom smrću sporim sagorevanjem. Smeštene u atmoske ratne zone od 2001., koalicione jedinice su udahnule i progutale milione sitnih, nevidljivih keramičkih uranijumskih čestica koje emituju alfa, beta i gama zračenja smeštene u pluća, bubrege, krv, limfu i kosti. Izloženost radijaciji samo jedne U-238 (uran) alfa čestice je 50 puta veće od dozvoljene doze za telo unutar jedne godine - po međunarodnim standardima. Kako se U-238 raspada u sestrinske izotope postaje sve radioaktivniji uzrokujući kroz vreme eskalaciju uništenja ćelija i organa.
Kontaminacija uranom dovodi do onesposobljavanja, poremećaja sistema kod više organa jednakih bolestima od kojih su patile hiljade veterana prvog Zalivskog rata. Preko telesnih tečnosti otrovanih izotopima urana oboljevaju supružnici a potomstvu preti genetski Armagedon. Ko zna kako će se odraziti na buduću stabilnost i sigurnost SAD-a hendikepirano vojno stanovništvo koje prerano umire? Pa opet senator Chuck Hagel (republikanac-Nebraska) sada zahteva da Amerika isporuči još municije za svoja atomska bojišta povratkom obaveznog vojnog roka tako da "svi naši građani. podnesu odgovornost i plate neku cenu" da bi "shvatili intenzitet izazova s kojima smo suočeni."

Uprkos lažnim negiranjima da atomsko ratovanje nanosi biološku štetu, Pentagon je dobro upoznat sa grozomornom stvarnošću uranijumskog naoružanja kroz svoja opsežna istraživanja u rasponu od 60 godina. Dokumenti Pentagona potvrđuju da je američki ratni establišment (establishment- članovi društva koji neslužbeno, posredno utiču na razne vidove javnog života, kao npr. na politiku, kulturu itd.) svesno izlaže lične snage opasnim nivoima radijacije. Rezultirajuća bolest onih koji se vraćaju iz ratnih zona već sada je na naslovnim stranama. Zbog toga što naši vojno-industrijski gospodari nad gospodarima bezobzirno truju upravo one šljakere-vojnike pomoću kojih ostvaruju svoje ratne igre, mi dolazimo do logičnog zaključka da nema onoga što tajno i sadistički ne bi napravili nama gradjanima.
Vojni dužnosnici lažu uporno o operacijama sa hemijskim mlazevima kao što lažu o efektima naoružanja sa osiromašenim uranom. Kada bi ljudi razmotrili objavljene naučne činjenice oko hemijskih mlazeva i naoružanja na bazi osiromašenog urana, shvatili bi kako smo svi u smrtnoj opasnosti! Aerosol operacije Pentagona i ograničeni nuklearni ratovi duboko su isprepletani. Možemo ući u trag počecima Operacije Cloverleaf sve do Strangelove-mozga doktora Edwarda Tellera, oca hidrogenske bombe i predlagača da se nuklearnim oružjem izbombarduje naseljeno priobalje da bi se preuredilo za ekonomske projekte. Pre nego što je umro 2003., Teller je bio direktor Nacionalne Laboratorije Lawrence Livermore, gde se kuju planovi za nuklearna i biološka oružja, te oružja usmerene energije.
1997. Teller je javno naglasio svoj predlog da se koriste avioni kako bi se razasuli atmosferom milijoni tona električno provodljivih metalnih čestica, tobože da bi se smanjilo globalno otopljavanje. Ubrzo nakon Tellerove prezentacije, javnost je počela uočavati po nebu frenetično šaranje hemijskih mlazeva. 2000. vesti CBS-a su priznale da naučnici "traže drastična rešenja za globalno otopljenje, uključujući manipulaciju atmosfere na masovnoj skali". CBS je potvrdio da je plan zašititi vazduh sitnim česticama koje bi "odbijale dovoljno sunčeve svetlosti da pokrenu globalno hlađenje". Teller je procenio da bi se mogli iskoristiti komercijalni putnički avioni za širenje ovih čestica po ceni od 33 centa za 1 funtu (0.4536 kilograma). Ovo dodaje verodostojnost izveštaju jednog menadžera avio kompamije, kojeg ugovor o poslovnoj tajni prisiljava da ostane anoniman, da su putnički avioni prisvojeni/prilagođeni za pomaganje vojsci u sprovođenju Projekta Coverleaf. Jedan Hughes avio patent iz 1991. potvrđuje da čestični materijali koji odbijaju sunčevu svetlost mogu prolaziti kroz motore mlaznjaka. Naučni priručnik koji se sada koristi u nekim javnim školama govori o projektu omotača za zaštitu od sunčeve svetlosti prikazujući veliki narandžasto-crveni avion sa natpisom - "Mlazni motori koje pokreće obogaćeno gorivo dodavali bi čestice u atmosferu da stvore zaštitu od Sunca." Logo na avionu ima natpis "Particle Air" (doslovno - Čestični Zrak).
Implikacije ove ključne informacije ne bi trebale biti podcenjene. Program da se milijoni godišnjih preleta nad Amerikom pretvore u sredstvo za čestično zagađenje vrlo je ozbiljna stvar. Coverleaf čestice i polimeri što ispunjavaju vazduh kojeg dišemo manji su od 10 mikrona i nevidljivi su ljudskom oku. Za usporedjenje, jedna dlaka ljudske kose je debela između 60 i 100 mikrona. Naučnici i Agencija za Zaštitu Okoline ( EPA-Enviromental Protection Agency) izveštavaju kako čestice veličine 10 mikorna ili sub-mikronske čestice prolaze mimo naših plućnih filtera i ulaze u krvotok pa izazivaju radikalne promene u endokrinom i nervnom sistemu. Mogu uzrokovati visoki krvni pritisak ,srčani udar oko dva sata nakon što ih osoba udahne. One čine da krv postane lepljiva, otežavajuči tako rad srca i povečavajući rizik začepljenja krvnih sudova i oštečenja krvnih sudova. Istraživači u Tajvanu beleže "značajan porast" u broju žrtava moždanih udara kada naraste nivo zagađivačkih čestica od 10 mikrona. Američko Društvo za Pluća potvrđuje da udišemo otrovnog zagađenog vazduha više nego ikada pre. Nije ni čudo da se u poslednjim godinama širom zemlje beleži rapidni rast slučajeva astme.
Sitna sintetička vlakna zvana polimeri su deo smese. 1990. jedan NATO-izvještaj detaljno je opisao kako avioni na velikim visinama mogu modifikovati atmosferu raspršujući polimere koji bi absorbovalii elektromagnetno zračenje. SAD patent broj 6315213 opisuje kako ukršteni vodenasti polimeri raspršeni u oluji mogu redukovati kišu. Polimerski hemičar dr. R. Michael Castle proučavao je atmosferske polimere godinama. Otkrio je da neki od tih polimera sadrže bioaktivne materijale koji mogu prouzrokovati "ozbiljna oštećenja kože i bolesti kada se absorbuju u kožu." On je indentifikovao mikroskopske polimere sazdane genetskim inžinjeringom od gljivičnih oblika mutiranih pomoću virusa. Kaže da bilioni fusarima (fungus) gljivice/virus mutiranih spora, koje sadrže moćan miko-toksin, su deo vazduha koji udišemo. Alergije, dobro jutro!
Možemo sa sigurnošću pretpostaviti da u našem, česticama obogaćenom, vazduhu istraživači eksperimentišu rasprskavajući nano-čestice razvijene za široku paletu vojnih i industrijskih upotreba. Ove inžinjirane molekule ugljenika, male kao jedn hiljaditi deo veličine ljudske dlake, prikazuju bizarna hemijska svojstva i poznato je da podstiču oštećenje organa. Nedavna studija na Southern Methodist univerzitetu otkrila je da riba izložena jednoj vrsti nano-čestica doživi oštećenje mozga već nakon 48 sati.
Vojne aerosol operacije su izmenile klimu do ekstrema. Vazdušni saobraćaj je veliki podsticaj zagađenja koje jača efekt staklene baste. Eksponencijalno povećanje tog prometa da bi se raspršile tone metalnih čestica koje zarobljavaju toplotu i soli barijuma koje oslobađaju toplotu nesumnjivo vodi prema ubrzanju globalnog otopljavanja. Topli gasovi u atmosferi, uključujući ugljen dioksid, postigli su rekordne kvote ove godine. Pošto kvote ugljen-dioksida rastu, kvote kiseonika se smanjuju. 1996. naučnici za Globalnu Odgovornost su sastavili izvještaj koji tvrdi da bi opasni geo-inžinjering, kojeg je predlagao Teller i Koordinacioni Ured Istraživanja Globalnih Promena, bio apsolutno neefikasan u kroćenju globalnog otopljenja. U izveštaju se istaklo da se istraživanje klimatskog inžinjeringa finansira od strane industrije sa direktnim interesom u kontinuiranoj visokoj potrošnji fosilnih goriva. Suludi plan za inžinjering česticama je smišljen da bi se industrijskim zagađivačima osiguralo da neće nikada morati smanjiti svoje emisije toplih gasova.
Ali zato što su se zagrevanje i zagađenje drastično pogoršali otkad je aerosol projekat započeo, mi moramo posumnjati da je opravdanje programa za smanjivanje globalnog zagrevanja samo prevara te da raspršivanje hemijskih mlazeva ima za zadatak, među drugim stvarima, stvoriti seriju "strašila".
Modus operandi establišmenta za održavanje intenzivnog i profitabilnog pritiska nad kolektivnim američkim umom je precizno definisao satirista H.L. Mencken ( 1880-1956) koji je napisao: "Sav cilj praktične politike je da drži stanovništvo u stanju straha, i zato željnog da ga povede u sigurnost, preteći sa beskonačnim nizom strašila, koja su sva izmišljena." U Izveštaju sa Olovne Planine (The Report from Iron Mountain) izdatog 1967., baš kada je Pentagonov profitabilni Vijetnamski rat ubačen u višu brzinu, trust mozgova establišmenta je potvrdio kako je stanje konstantnog ratovanja apsolutno vitalno za kontrolisanje i manipulisanje masama. Dokument je čak predlagao određeni broj opcija za kreiranje izmišljenih neprijatelja, primećujući da perpetualni rat potiče stanovništvo da slepo podržava političke vlasti. Od 1930-ih, kada je Istočni establišment, uključujući porodicu Bush, koristio svoje banke i naftne kompanije u New Yorku kako bi tajno finansirao Hitlerovu nemačku nacističku partiju oni koji nas kontrolišu uvek bi primenili STRAH, koncept NEPRIJATELJA i RATA da nas drže u pokornosti.

Hemijski mlazevi su manifestacija Četvrtog Reicha, ere korporacijskog fašizma zaštićenog moćnim vojnim aparatusom koji proizvodi neprijatelje i stvara lažne terorističke napade da nas uplaši i utera u tihu pokornost. Saddam Husein i mreža Al Qaida bili su podavno uzgajani od strane vlade SAD-a, finansirani novcem korporacija, podučavani od vojske SAD-a i korporacijskih savetnika za korisnu ulogu "neprijatelja". Bivši nemački ministar odbrane Andreas von Bulow nedavno je potvrdio na američkom radiju da su oteti avioni uspeli obletiti istok SAD-a 11.09. 2001., bez intervencije američke vojske, jer su ti napadi bili deo pomno orkestrirane "tajne operacije" smišljene da se Amerika gurne u beskonačan sukob sa Muslimanskim svetom. Pa je sada, vrlo prigodno, u medije procureo jedan "tajni" Pentagonov izvještaj. On tvrdi da su nagle klimatske promene najstrašnije strašilo dosad viđeno. Stvoren od strane agenata Promene povezanih sa CIA-om i sa Kraljevskom Dutch/Shell Grupom (Royal Dutch/Shell Group), dokument tvrdi da će nagle klimatske promene dovesti do globalne katastrofe monumentalnih proporcija, uključujući nuklearni rat i prirodne kataklizme dok čitave nacije nestaju ispod mora, a preživeli se bore za oskudne zalihe hrane, vode i energije. Sve to u izvještaju, a Pentagon je već decenijama upleten u drastičnu manipulaciju vremenskih prilika, klime i atmosferskih uslova. SAD su koristile hemijski agens nazvan Olive Oil (Maslinovo Ulje) tokom Operation Popeye (Operacija Popaj) kako bi se stvorile dugotrajne kiše u Vijetnamu pre 40 godina. Dokument vazduhoplovstva pod imenom: "Vreme kao Umnoživač Snage: Vlast nad Vremenskim Prilikama do 2025.", potpisuje svoju oružanu nameru da stvori nagle klimatske promene uključujući: Stvaranje i modifijovanje oluja, stvaranje magle i oblaka, pojačavanje padavina, uskraćivanje padavina, indukovanje suše i veštačko stvaranje "svemirskog vremena". Ovaj dokument takođe tvrdi da će vojni cilj radikalnog modifikovanja vremena "postati deo politike nacionalne bezbednosti sa primenom na domaćem tlu i u inostranstvu." Vremenska oružja se sada rutinski koriste u ratnim zonama. Građanin koji je izveštavao iz Srbije primetio je tokom NATO operacija na Balkanu, crne oblake koji su se odjednom stvorili iz vedra neba, "grad" veličine jajeta, nerealnu grmljavinu i munje koje su prestravile ljude. Izvestio je da su naučnici utvrdili kako je elektromagnetno polje iznad Srbije probijeno uzrokujući da kišni sistemi zaobilaze regiju. Uz veštački izazvanu sušu naučnici takođe predviđaju da će Srbija imati hiljade mrtvih od raka zbog oružja sa osiromašenim uranijumom koje je tamo korišćeno..
Profesor Michael Chossudovksy sa Univerziteta Ottawa tvrdi da je vojni HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program) Visoko-frekventnii Aktivni Auroralni Istraživački Program, koji operiše na Aljasci kao deo Strateške Odbrambene Inicijative, moćno oruđe za modifikaciju vremenskih prilika i klime. Pod zajedničkom upravom Mornarice i Vazduhoplovstva SAD-a, antene HAARP-a bombarduju i greju jonosferu uzrokujući eletromagnetne frekvencije da se odbijaju natrag na zemlju, prolazeći kroz sve živo i neživo. Izumitelj HAARPa Bernard Eastlund opisao je u svom originalnom patentu kako energija sa antena može ući u interakciju sa nagomilanim atmosferskim česticama, koristiti ih kao sočivo ili fokusirajući uređaj da bi se modifikovalo vreme. HAARP je sposoban da izazove poplave, suše i uragane, što izaziva nezadovoljstvo u Evropskom Parlamentu i ruskoj Dumi.
HAARP takođe generiše pulseve širokog radijusa kroz ULF/ELF spektar. 2000. nezavisni su istraživači pratili HAARPovo emitovanje ispod 14 Hertza. Otkrili su da kad su ovi signali bili emitovani u velikim količinama, brzine vetrova su prelazile 70 milja na sat. Gledali su kako ti isti talasi raspršuju veliki olujni front koji je prilazio zapadnoj obali od Kalifornije prema Britanskoj Kolumbiji. Iako je vremenska prognoza predvidela padavine, videli su na satelitskim snimcima front kako rasturen nestaje i ništa od kiše. Strašilo suše može biti oruđe za obogaćivanje i donošenje dodatne moći određenim korporacijama i vladajućim stranama. HAARP nije samo sposoban da destabiliše agrikulturu i ekološki sistem bilo gde na planeti. Njegov uticaj se može usmeriti u određene regije da utiču na ljudske psihičke, mentalne i emocionalne funkcije tokom ne-smrtonosnih ratnih operacija. HAARP frekvencije usmerene na određeno područje mogu generisati katastrofalne zemljotrese iste kao zemljotres koji je ubio hiljade ljudi u Iranu, neprijateljskoj naciji - kako je vidi Bushova administracija.
Pentagonovo upozorenje oko klimatskih katastrofa sigurno nije ništa više od perfidnog pokušaja da se mase pripreme za bizarne atmosferske promene koje možemo očekivati dok vojska nastavlja brutalno uništavanje naše planete sa svojim grotesknim igračkama. A ovo je tek vrh ledenog brega. Dr. Eastlund je sa svojom klikom razvio planove za satelite na sunčevu energiju stvorene da modifikuju vreme sa elektromagnetskim snopovima prema kojima će se sadašnji HAARP sistem činiti patuljast.
Kako se sve češće orkestriraju nagle klimatske promene, sigurno ćemo dobiti dodatne fašističke agencije, konstantno rastući vojni budžet i još projekata sa otrovnim česticama koji slučajno, ali prigodno, za nuspojavu imaju smanjivanje stanovništva.

Uprkos jasnim vizuelnim dokazima da se sa svakim aspektm našeg fizičkog okruženja manipuliše i oštećuje zbog ratnih igara, mnogi Amerikanci ne mogu prihvatiti činjenicu da se sprovode opasne tajne operacije od strane vlade za koju još uvek veruju da je veliki zaštitnik slobode. Njihova glavna blokada je zatupljeno verovanje da se njihovi političari nikad ne bi upustili u opasno eksperimentiranje nad čovečanstvom jer "oni takođe imaju porodice". Istorija i objavljivanje tajnih vladinih dokumenata pobijaju takvu naivnost. Iako su i "oni" imali porodice, vlada SAD-a i njeni privatni saradnici za Odbranu su izložili građane severozapadnog SAD-a ogromnim i ciljanim koncentracijama radioaktivnog joda 131 iz Hanford Nuklearnog Rezervata gde je biila proizvodnja plutonijuma za nuklearne bombe. Ta ispuštanja su raširila radijaciju niz vetar, a neki od ljudi su primili do 350 rada zračenja dok je maksimalna sigurnosna granica postavljena na 0.25 rada godišnje. Između 1949. i 1952. radioaktivna sačma, prašina i čestice su testirani na bespomoćnim građanima Utaha i Novog Meksika.
Do 1963, 1200 testova nuklearnog oružja sprovedenog na poligonu u Nevadi izložilo je svaku osobu u SAD-u smrtonosnoj radioaktivnoj prašini, prouzrokujući milijone smrti, spontanih pobačaja, mrtvorođene dece i dece rođene sa hendikepom. Vlada SAD-a je sprovela preko 4000 eksperimenata sa zračenjem pojedinih ljudskih gropacija a da ih nije informisala. Zakasneli efekti decenijske izloženosti radijaciji zbog testiranja nuklearnog oružja izraženi su kroz epidemije raka i srčane bolesti, neurološke poremećaje, niske plodnosti, hroniči umor, gojaznost, disfunkciju imunog sistema i poremećaje u učenju. Otprilike pola od svih trudnoća u SAD-u za ishod imaju predporođajnu ili postporođajnu smrt ili bolesno dete.
Dok vojni tankeri ispuštaju bele hemijske tragove iznad čitave Amerike po ceni od 3.448 dolara na sat po tankeru, prisećamo se svedočenja dr. Leonarda Colea iz 1994. pred Senatom gde spominje 45 godina testiranja na otvorenom tokom kojih su vojni avioni raspršili nad američkim gradovima bakterije, gljivice i kancerogene hemikalije.
Između 1962-1973, Mornarica SAD-a je sprovela stotine bio-hemijskih testova znanih kao Operacija SHAD (Shipboard Hazard and Defense - Opasnosti i obrana na brodu). SHAD projekti kao i Zlatna Jesen(Autumn Gold) i Bakrena glava (Copper Head) izložili su 10 000 pripadnika mornaričkog sastava mlazevima raspršenim iz aviona koji su sačinjavali biološke i hemijske ratne agense, uključujući nervni gas sarin. Kokteli korišćeni u tim genocidnim "testovima" sada su povezani sa rakom, srčanim i plućnim problemima od kojih pate preživeli pokusni kunići. Rečeno nam je da su službenici Odbrane počinili ova zverstva kako bi naučnici mogli naučiti kako da "zaštitite" Amerikance od napada. Zašto bi se onda, u kasnim 80-im, naši "zaštitnici" bukvalno prelomili da predaju ratnoj mašineriji Saddama Husseina 90 isporuka hemijskog i biološkog naoružanja uključujući sarin, anthrax, botulizam, brucellu i Virus Zapadnog Nila? Proći će verovatno godine pre nego li Amerikancima kažu šta se testira na njima tokom sadašnje ere hemijskih mlazeva i ratova iz svemira. Ljudi koji su živeli niz vetar od Hanford Nuklearnog Rezervata nisu saznali do 1986. šta je bilo oslobođeno nad njima nekih 30 godina ranije, a žrtve SHAD-a uložile su tužbu 2003. godine da bi doznale do koje su mere bili namerno izloženi opasnim materijama tokom 60ih.
Da bi shvatili kako je naša nacija došla do ove korupcije Sudnjeg dana, moramo se prisetiti da je odmah po završetku Drugog Svetskog Rata vlada SAD-a započela sa Operacijom Spajalica (OPERATION PAPERCLIP) pomoću koje je veliki broj nemačkih nacističkih naučnika dovedeno u SAD. Jednom kada su dobili nove identitete, ti su majstori industrije smrti zaposleni u vojnim laboratorijima SAD-a da bi razvili zadivljujuću paletu tajnih oružija. Uz finansijsku pomoć Kongresa vrhunsko dostignuće ovog spoja bilo je stvaranje novih grozomornih bioloških oružja, uključujući AIDS virus i agens koji onesposobljuje hroničnim umorom - proizveden iz myco-plazme i brucelle. Vojska je opunomoćena da nastavi smrtonosne eksperimente zbog sumnjivo složene Sekcije 1520a Poglavlje 32 U.S. koda stava 50. Zakon govori da Ministar Odbrane NE SME sprovoditi bilo kakve hemijske i biološke testove ili eksperimente nad civilnim stanovništvom, osim ako ovi testovi nisu iz medicinskih, terapeutskih, farmaceutskih, agrikulturnih, industrijskih namena ili za istraživanje uopšteno ili za zaštitu od oružja ili u svrhu sprovođenja zakona, uključujući kontrolu nemira. Dakle znači, DOD, Ministarstvo Odbrane ne može nas koristiti kao pokusne kuniće, osim ako se ne radi o bilo kakvom "dobrom" razlogu!
Zakon kaže da ljudski subjekti moraju dati svoje ovlaštenje s tim da su pre toga propisno informisani. Ali gadna rupa u zakonu u okviru Sekcije 1515 Poglavlja 32 dozvoljava da ovakva obaveza bude suspendovana izvršnim naređenjem tokom perioda nacionalne uzbune, odnosno situacije u kojoj se ova nacija nalazi konstantno pomoću dizajniranja novih strašila. Malo američkih pokusnih pacova shvata da su Pentagonski zlikovci u Kongresu dosad:
* prisvojili milijone dolara za izradu i testiranje novih mini-nuklearnih i protiv-bunkerskih bombi
* autorizovali DOE da ponovo započne nuklearna testiranja u Nevadi
* stvorili mogućnost da DOD i DOE postanu totalno imune na zakone o zaštiti okoline tokom razvoja novih oružja - jer američkih 70.000 nuklearnih glava proizvedenih od 1945 nije dovoljno!
Dok se DOE priprema da razvije i testira četvrtu generaciju nuklearnih bombi, brojni izvještaji donose na svetlost dana dokaze teške korupcije i zastranjivanja u rukovodstvu ove agencije. DOE-no prikrivanje kontaminacije test-područja i njihovi devijantni pokušaji da umanje ozbiljnost bolesti nanesenih mnogim radnicima u nuklearnim pogonima samo su nedavni skandali.
Kada budu testirali u Nevadi nova nuklearna oružja "male snage" (definisana kao manja od 5 kilotona), oni koji žive niz vetar bi možda voleli znati da mini nuklearna bojeva glava od 5 kilotona mora probiti 150 stopa u zemlju da bi se eliminisala atmosferska radioaktivna prašina. Nijedno oružje dosad izrađeno ne može probiti dublje od 40 stopa u zemlju. Testirana nuklearna bojeva glava koja probije samo 40 stopa izbaciće milijon kubnih stopa radioaktivnih ostataka u atmosferu.
Pentagonova nova nuklearna era je u sposobnim rukama Ministra Odbrane Donalda Rumsfelda, koji je tako vešto predvodio u predostrožnom nuklearnom spaljivanju Muslimana Bliskog Istoka. Rumsfeld još uvijek nije objasnio zašto njegov resor nije obranio zgradu Pentagona uprkos činjenici da su bili upozoreni sat vremena pre, čim su oteti avioni. Ako Rumsfelda zamene zbog Pentagonskog skandala sa mučenjem Iračana, sigurno da će mu Bush naći zamenika sa jednakom imam-atomsku-putovati-želim ideologijom. U uskoj saradnji sa Rumsfeldom nalazi se pacovsko leglo pro-nuklearnih zagovornika, uključujući njegovog savetnika Keitha Paynea, grlatog advokata atomskog rata iz predostrožnosti. Payne je napisao da bi "inteligentna" nuklearna ofanziva lansirana od strane SAD-a rezultirala sa 20 milijona američkih žrtava, "gubitak usklađen sa ciljem nacionalnog preživljavanja i oporavka." Sada kada smo povezali istorijske i političke realnosti za koje bezglavo mašemo svojim zastavama, još uvijek se nadamo da će se dovoljan broj američkih laboratorijskih pacova čudesno probuditi iz kolektivne zapanjenosti i uvideti našu grozomornu situaciju. Na kraju krajeva, glodari imaju vrlo kratak životni vek i uvek su ubijeni kada više nisu korisni za nastavak istraživanja. Ironija ove horor priče je da smo mi pacovi opljačkani da bi finansirali svoje lično uništenje. Naš nacionalni dug od 7.2 bilijarde dolara raste za 1.8 milijardi svaki dan. Pentagon ne može opravdati 2.3 bilijarde dolara iz svojih sumnjivih transakcija. Radioaktivne operacije u Iraku koštaju 3.7 milijarde dolara mesečno, a one u Avganistanu 900 milijona dolara mesečno. Niko ne zna koliko je milijardi uloženo u Operaciju CLOVERLEAF i druge projekte-strašila. SAD troši 11000 dolara u sekundi na oružje, prema proračunima proslavljenog autora Williama Thomasa.
Dakle, dok mi čekamo veliko buđenje, uživajte u predivnom barijem-isušenom letu pod sintetičkom ciradom aluminijumski-belih, česticama zasićenih električnim nabojem avionskim djubretom koje se prodaje kao nebo. Izdržite što bolje možete vaše respiratorne tegobe i probleme sa očima dok gledate na goleme uljaste prstenove oko Sunca, patentni potpis hemijskog napada. Nemojte da zaboravite pozdraviti i lupiti petama kad vidite formacije letećih tankera dok patriotski zasićuju atmosferu sa tako gustom smjesom mikro-čestica da bacaju crne senke.
Dok ste svedoci mučnoj drami na nebu, zapamtite, sve je to samo deo "lanca ubijanja."

.
_________________
Gospodaru,ucini me orudjem svoga mira:
Gde je mrznja da donosim ljubav!
Gde je uvreda da donosim prastanje.
Gde je nesloga da donosim Jedinstvo!


Poslednji izmenio Vakan Tanka dana 12 Nov, 2010 22:21 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora MSN Messenger
kosmička_beba
Mistik


Pridružio: 11 Okt 2010
Poruke: 1386

 Poruka Poslao: 12 Nov, 2010 21:03 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Čestitam ti na 777-moj poruci.
Temeljno nema šta.
Samo ću ti jedno pitanje postaviti:
Da li si znao da ljudsko energetsko odnosno bio polje može biti ''na frekvenci''
koja odbija SVE to što si ti naveo?

NAravno , ovime ne opravdavam to bestijalno ponašanje kojeg smo svi mi svesni,
a niko ništa ne čini da se to stanje promeni, i beštije energetski onesposobe da to sve čine.

Veliku moć imamo.Zadatak je na našem nivou , a ne ispod njega.

Mi to možemo.
Šta čekamo?
Mesija da, u fragmentima-da, jedno seme za svakoga-da, jedna iskra za svakoga-da,
samo ima jedan uslovčić-poruka uvek i istrajno mora da se prenosi dalje.
Pričala sam već - to što si ti opisivao je svojatanje -znanja, ali znanje nije uvek i MUDROST, a mudrost nije lukavost.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Kublai Khan
Napredni tragalac


Pridružio: 12 Jan 2010
Poruke: 498

 Poruka Poslao: 13 Nov, 2010 00:45 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

.


Link

_________________
"Believe those who are seeking the truth; doubt those who claim to have found it."
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Giba
Mesija


Pridružio: 20 Sep 2008
Poruke: 4650

 Poruka Poslao: 13 Nov, 2010 01:04 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Iz daljine lepo vidim Novi Sad, a pre neki dan su izgleda prskali "komarce"- onako linija jedna na nebu- iznad lepo plavo nebo, a ispod te linije crvenkasto i vidi se kako je mutno i pada, onako kao kiša iz daljine kad se vidi...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
kosmička_beba
Mistik


Pridružio: 11 Okt 2010
Poruke: 1386

 Poruka Poslao: 14 Nov, 2010 11:03 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Sada je pravo vreme za - za početak Teslinu purpurnu ploču, Orgonske topove , a onda će već početi polako da se otvara polje znanja.
U ovom sosu smo svi, verovali u Hrista ili ne.
Verovali u Tothove table ili ne,
Verovali u Anastaziju ili ne,
Verovali u Velesovu knjigu ili ne,

vreme je za život i žive na ovoj planeti,
vreme je da se ljudi ujedine oko onoga što
im je zajedničko, a ne razjedinjuju zbog razlika.

Vreme je.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
kosmička_beba
Mistik


Pridružio: 11 Okt 2010
Poruke: 1386

 Poruka Poslao: 14 Nov, 2010 11:09 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Ako mislite da u Americi nemate s kim da komunicirate i sarađujete oko nekih pitanja onda se grdno varate.Ako je ko imao prilike da se uči na greškama predrasuda onda smo to mi na ovim prostorima, i kao što je tehnološki bum počeo odavde, vreme je da se neke istine otvore i bljesnu nezadrživo odavde, sklanjajući strah i sebičnost u strnanu, da ne bi potpali pod isti uticaj ega koji je podjednak i na istoku i na zapadu.Jedni su egoistični po pitanju razvoja leve moždane hemisfere, a drugi po pitanju desne, a istina je u zlatnoj sredini.
Pa onda neka počne odavde-NEKA BUDE, NEKA JESTE.

''Spoznati nemogućnost ovaploćenja – to je smrt'',
DA LI JE ŽELIMO?NARAVNO DA NE. Smile Wink
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » DREAMSPELL - PUT KA MIRU 2012
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka VAŠE KRITIKE 42 adminfob 36609 01 Maj, 2011 08:43 am
Nosferatu Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka VAŠE SUGESTIJE 105 adminfob 96931 26 Mar, 2011 01:56 am
Jazz08 Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Suština vašeg sadašnjeg duhovnog stava, ubeđenja ? 22 plavizrak 32272 08 Nov, 2010 09:22 am
rale Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Interval ne-vremena 4 adminfob 43677 03 Jun, 2010 23:13 pm
zvoncica Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka TOČAK MEDICINE VEČNOGA BIĆA 3 adminfob 31452 18 Jan, 2010 10:15 am
Satćitananda Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Tvorac i zemlja 2 adminfob 43967 11 Maj, 2008 23:06 pm
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka ŽENA TELE BELOG BUFALA 1 adminfob 26489 13 Jan, 2008 00:10 am
adminfob Pogledaj zadnje poruke
 
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom