Duhovni podsetnik
Idi na stranu Prethodni  
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeci
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » TALERMAN
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
alex radovic
Mistik

Pridružio: 12 Okt 2009

Poruka Poslao: 22 Feb, 2011 18:35 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

pa, dobro, brate Tale, o cemu ja pisem vec godinu i po dana, skoro?
hahaha
nemoj da se , sada, ljutis, na mene.
I IZNOSIM DELOVE SEANSI REGRESOTERAPIJA?
DA LI DA REKLAMIRAM SBE I SVOJ RAD, STO IMA I TOGA, ILI DA POKAZEM NEKA SVOJA ZNANJA I ISKUSTVA.
Ne mislim sada da likujem, nesto, ili izdizem, ne bi imalo smisla, ali ako se secas, odavno sam rekao i tebi i jos nekima, sa foruma, po pitanjima = odbrane od demona, vezbi, i pobedjivanja, da je to i dalje pitanje Moci i Nad moci, i da, kao takve, ako su okrenute ka pobedjivanju, na nacin pokazivanja sebe u nekoj velicini, da nisu, uvek, a i najcesce, za ZAJEDNICNO - DOBRO.
Tu zajednicko mislim i na te demone, koji su takodje neke duse, samo u vecem neznanju, ili posednustosti, neslobodi, itd.
Tu su i pojedinacne osobine SVIH NAS, a to ti vrlo dobro znas.
Naravno da svako ima pravo na svoj private, prostor, i da ne treba dozvoliti svakom da vrslja kako on hoce.
Ali, nista nije slucajno, i nije sve u zivotu samo borba, rat, nego i SPAJANJE, SARADNJA, kao sto si napisao na nekim temama.
Naravno, tvoja je odluka sta ces ti da radis u slicnim situacijama, da li ces da se upoznajes, sa njima, i saznas nesto vise.
Ja sam bio postavio deo seanse na Jutjubu, ali sam je kasnije skinuo, iako je ostao textualni deo, na temi regresoterapije, o nekim iskustvima u radu sa demonima i sa duhovima.

Dakle i oni su ziva bica kao i svi mi.
Samo malo vise u neznanju.
e, sada, i ja sam imao interesovanja za sznanjem i spoznajama, to sto ti navodis: da sznam odakle dolaze, od koje osobe, zasto, kako, sa kojim ciljem itd.
Na pocetku.
Kao sto me je pre 30 godina interesovalo putovanje u prosle zivote i na druge planete.
I, kada sam saznao neke detalje, opet sam dosao dotle da mi je i to - ne bas toliko bitno.
Sada jednostavno, kada se pojavi neki demon ili duh, mogu da pitam samo da li je nesto posebno bitno, i odmah prelazim na drugi deo, t.j. pozivanje njegovog andjela cuvara i duhovnog vodica i - povezivanje sa njim.
Nekada se desava da nece da odu, odmah, zbog STRAHA koji oni imaju, pa im je potrebno neko vreme - rekonvalescencije.
Ali, odmah ili vrlo skoro, kad se malo oporave, radosno odlaze sa svojim andjelom, dalje, svojim putem. T.j. tamo gde ih vodi andjeo, ka Bogu.
Jer kod mene ili kod tih osoba sa kojima radim, nemaju vise sta da traze.
A takodje, i sam se bavim nekim meditacijama, pa i oni koji ostanu neko vreme moraju da se prilagode mom nacinu zivota.
Pogotovo druzenjem sa Bozanstvima.
I andjelima, naravno.
Pa ako im se to svidja, onda ionako dolazi do promene. Ako im se ne svidja - odlaze sami.
Ali ako su vec tu, ja im pokazem sta ja radim. Svakodnevno.
Istina je da se neki i ljute, cak i veoma, ali sta da se radi.
dakle, kad saznas to sto zelis, mozda nije lose da ih povezes sa njihovim andjelom i duhovnim vodicem, pa da imaju IZBOR, gde ce i kako - dalje: da li da ih izbacis, ili da odu sami, kod nekog drugog, ili odu, sa andjelom, zajedno.
Moj andjeo nije preporucio da se vrate nazad, odakle su dosli, mada ima i onih koji razlicito rade.
Ali, to ostavljam njima.
nadam se da ces moja iskustva da uzmes u razmatranje, hahaha.
u svakom slucaju, citam tvoja iskustva.
Nadam se da ce i drugi da razmatraju ovo, sto pises, jer ima puno simbolike.
Ali, jasno je, da mnogima i nije bas to lako, jer su se obavili raznim stitovima u licnom strahu za svoje ego, ili sta vec.
Kao da su stalno u ratnom stanju - pripravnosti.
znaci - kanal otvoren - gore, i protok.
bilo je interesantno sa jednim demonom koji je MOMENTALNO bio povezan sa andjelom, samim tim sto se zakacio ZA NOGE,
ZA STOPALA jednoj osobi, sa kojom sam radio seansu, jer je povezana sa svojim andjelom, i odmah je to, komplet, preslo na njega!
Svasta interesantno se dogadja.
Ali i ovo je rzultat TVOJE ZELJE ZA POVEZIVANJEM
BOZANSTVA U SEBI
SA BOZANSTVOM U UNIVERZUMU.
Secas se tvoje teme.

pozz
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
alex radovic
Mistik

Poruka Poslao: 22 Feb, 2011 19:16 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

p.s. ovde cu, ali samo u najavi, da napisem jednu drugu stvar, koja mene zanima.
Ne odakle dolazi neki demon ili duhic, nego - KUDA IDE, SVE,
OD TRENUTKA kada ga spojim, sa njegovim andjelom.
Ovo istrazivanje mi je mnogo interesantnije.
Ali o tom potom, jer cekam da to bude posebno interesantno poglavlje u knjizi koju nikad da odstampam.
Ali, verovatno cu, uskoro, intervju sa tim duhom, da postavim na Jutjub.
a mozda i textualno, za Taleta, jer nema Jutu.
Ali iskustva koje ima ta osoba, su bas, onako... interesantn.
Pogotovo jer taj duh i nema, vise, grubo telo, a uz pomoc andjela i Nad duse, param atme, moze da izlazi i iz svih fizickih tela.
a, uz moju pomoc, ima i moja, licna i zivotna iksutva.
i profesionalna.
i, ne samo moju.
ali, ovu stvar nikako ne preporucujem drugima, da pokusavaju da rade.

pozz
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
Dreammer
Gost

Poruka Poslao: 22 Feb, 2011 20:12 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

...uz pitanje, kamo ide duh nakon seanse (tako sam shvatio stvar) .... dali ima ovdje na objavama teme dje se diksutira o tome više?
Iz literature su mi poznane nekve tehnike "zakljućavanja" seansa ali uz to interesantnan je i slućaj, kako ovakve duhove oterati ako nas diraju ili oću da se umješavaju u našu sferu (bilo nesvjestno, bilo svjestno).
Prošli vikend i mene su tako posjetili nekvi duhovćići ili možda i demonćili (mnogo od toga ako nekvi duhovćič postane demonćič zavisi od kvalitete naše percepcije) u Budimpešti - dolazili su u moju sferu i na svjestan i na nesvjestan naćin, pokušavali ćak i manipulirati (pomalo) odredjene materialne fenomene (javljanje i drugo prckanje) .... ali kao prvo, ako nekvi demonćič tako je stabilan da pokušava više puta, važno mi je, zašto se javlja i šta mi razodkriva. Uglavnom nisu interesantni i pomalo su smješni sa svojim fenomenima (ipak prosjećni zemljani zbog nepoznavanja pomalo se ih plaše ali u biti dosta od njih nisu opasni i kao drugo: izmedju nas i "njih" postoji prag ili bariera zaštite frekvencije tako da ono što ljudi gura i hara nakon javljanja u velikom % samo su post-reakcije naše psihe odn. njihove psihe odn. hvatanje magijskog lanaca i ništa više od toga to nije.... barem ne bi trebalo da je).
Demonćića može se šaljati natrag tamo odakle on je došao ili ga šaljati i direktno u svetlo ili ga jednostavno ignorirati a to, kamo i kuda mislim da najviše sazna se iz njegove frekvencije odn. poruke koju on donaša.
Mislim, da nije sve u vezi sa njima samo u prenošenju informacija ili "kanaliziranja" itd (zato pretraživanje i traženje specifićnih informacija od njih je nevažna praksa) ... nego i u samoj njihovoj frekvenciji, kvaliteti svjesti koju oni potom specifićne determinacije (i oni posjedjuju odredjenu karmu) oni posjedjuju, koja nama može da je pomalo i interesantna tako da mislim, da trebalo bi kao prvo u svim tim kanaliziranim porukama prepoznavati taj sintetićki point o njima ond. o njihovom razodkrivanju kojeg nama davaju.
 Nazad na vrh »
Dreammer
Gost

Poruka Poslao: 22 Feb, 2011 20:39 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

sneguljica ::
Prva covekova rekcija sa necim zlim i nepoznatim, u tvom slucaju demonima je strah.
Ti si taj strah prebrodio, jer ti demoni nisu nepoznati.

Sledeca covekova reakcja je upravo ovo sto si ti uradio.
Ti znas da ih se ne plasisi vise, ali podsvesno se jos nisi bio oslobodio tog straha. Zato si ih sto pre oterao iz svoje sobe.

Trebalo je drugacije da uradim...Trebalo je da ih sabijem u trougao...da ih pitam ko su, sta hoce od mene, kako se zovu, cemu mogu da me nauce o paklu i njegovim sferama, cemu mogu da me nauce o sebi i nacinima na koji su oni otpali od Boga...trebalo je da ih iskontrolisem...trebalo je da ih pitam da li im je mozda potrebna moja pomoc...da se raspitam za njihovo zdravlje...da se raspitam kakav je njihov posao...cime se konkretno bave...

Ova reakcija je spoznaja da uz pomoc kontrole mozemo da saznamo mnogo toga od njih.
Slicno kao sa elementarima.

... da vidim odredjenu poklapanje makar ja ne bi sve odmah nazivao kao pakao itd.... ; i u mom tek 2 dana starom iskustvom iz Budimpešte došli su u moju sobo tamo usred noći ( - ma ako sam iskren, i ja sam bio radoznali ako će iko doći ako ih "vrlo tiho ....pozovem") ali to nije ništa posebno kao sam već rekao i napisao... tako da slažem se sa tim citatom.
Ono što je moja malo više omiljena tema i malo šira sfera jeste prepoznavanje mojih meni još nepoznatih strana u meni samom, koje prepoznavam kroz snove (ili kroz druge prakse ako treba) i svjestnost na fokus, što ima u tim sferama demonskog ili paranormalnog ili "anorganskog" ili astralno-fantomskog da me veže sa tim svim entitetima.... Meni osobno je to više interesantno, da vidim i posmatram, dje se nalazi ta veza, dje su ta "vrata" dodira sa njima (sa ovom sferom tih psihićkih fenomena); koje naćine oni izabiraju, zašto ih izabiraju da se ljepe na moju pažnju, potom kojih kanala dolaze u moj svjet, potom kojih kanala se oni javljaju i u snovima (stari obrazsci, stare ili i nepoznate psihićke težnje, odredjeni paketi akumulirane energije koji su ima hrana odn. "vrata" u moj svjet; koje mentalne slike proizvajaju itd.....)

ćitalcima uopšte: demonćići kao i andjeli bivaj una odredjenoj frekvenciji i dometu. Nisu sve i svašta makar mogu da u nama (zbog nas i naših struktura) probude odredjene promjene ili fenomene ili reakcije /to ima je u velikom broju i cilj i namjera, ali kao već rekao, mogu da se javljaju i zbog drugih misija/ i kod toga važan akcenat jeste u tome, da oni zapravo vežeju se na našu promenljivu grubu ili manje grubu/ = finomaterialnu, psihićko-subtilnu formu naše biti, a manipulacija je baš u tome, da veliki broj ne-transcedentalnih spiritista tome sami pridavaju suviše znaćaja (pogotovo "duhovnog") - i u tome zbog svojeg opšteg spiritualnog znanja ne prepoznavaju istinske realnosti koja stoji "izza" .... još nikada nisam ćuo, da bi demonćić se naljepio na "Paramatmu" ili vidio to vezu; takisto još nikada nisam upoznao slućaj, da bi demonćić ji zavladao ili je ćak "poništio...."
Ono što oni mogu i ono šta je domet i drugim astralnim entitetima je vrlo ogranićan dio izmedju cjelog opšteg kozmološkog frekvencijskog spektra, oni mogu da slićno kao mi ljudi manipuliraju tek samo odredjen dio u cjelom naboru ostalih mogućnosti i to je baš sve, što je njihova uloga. Takisto andjeli imaju kontakt sa "višim" finijim sferama ali ipak i oni su u istom - ali finijim krugotoku izmednjivanja energija i ne pripadaju svjestu većnosti - kome mi ljudi pripadamo, od kojeg smo dolazili i od okojeg determiniran kod svetla nosimo u sebi. I andjeli bi menjali sa nama i našom potencialom, ako bi to mogli - da ne kažem demonćiči paklenćići ali još jednom na kratko:
onaj kanal kojim oni komuniciraju sa nama nije isto kao transcedentalan kanal/i njegov svetlostni kod kojeg imamo kao atma u sebi i sa kojim smo vezani na Paramatmu (ili mahaatmu ako tako bolje); a što manje da bi oni bili u stanju da bilo kako ili bilokojim naćinom komuniciraju sa svevišnjom božanskom sferom vjećnosti.... to njima nije moguće zbog njihove osnovne frekvencije i kodova potom kojeg oni funkcioniraju. Jako jako su elementarni sa svojim mogućnostima i dometom - zato nisu bitni za opštu spiritualnu evoluciju. Ali su interesantni, to nema da nije, i oni obstajaju izpod sunca a ali to je i sve u vezi sa njima od bitnog.
 Nazad na vrh »
talerman
Glavni urednik

Pridružio: 11 Jun 2008

Poruka Poslao: 23 Feb, 2011 01:24 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Zanimljive i inspirativne tekstove si napisao Alekse.
Tesko je ne biti se sa demonima, kada te napadaju. Vole da nasrcu. Zapravo odmah vataju za gusu. Secam se pre par godina, na jednom trgu, mislim da ih je bilo na stotine...navalili su sa svih strana na mene...Rasprsio sam ih u sekundi samo tako sto sam izustio jednu posebnu recenicu...Mislim da sam tada bio u fazi ucenja da ih pobedjujem...sa druge strane, ni sada ne znam sta bih mogao drugacije da uradim nego sto sam tada uradio...mozda da prizovem svetlost? Njihovu naddusu? U pitanju su bile sekunde...Uradio sam to sto sam mislio da je najbolje u tom trenutku...Bili su brojcano nadmocni, bilo ih je sto puta vise od mene...Tada sam ih se resio jednim potezom...

Ali, pre neki dan, bio sam previse grub prema njima...i imao sam mogucnosti da ih se na drugaciji nacin resim...ali ja sam izabrao silu...

Potpuno si u pravu...Mi se i dalje nalazimo u nekoj vrsti ratnog stanja. Stalno u ratnom sukobu sa demonima i raznim djavolima...I interesantno mi je to sto kazes da ih pustas da budu sa tobom, da vide sta radis, da ih na taj nacin ili oplemenjujes ili ih navodis da odu od tebe...

Nisam imao toliko puno susreta sa demonima. Osecao sam ih kao smetnju u duhovnom radu. Zbog toga sam se tako i ponasao prema njima. Ili bi ih ignorisao ili bi ih terao od sebe. Ali, cini se, da je upravo ovo o cemu ti pricas, naredni i visi nivo u radu sa demonima...

Bio sam dosta puta u Paklu...Tamo sam ponekad nailazio na jako lep prijem od izvesnih demona koji tamo zive...ali kad god bi se dogodilo da se oni pojave u mom okruzenju, ja bi ih jednostavno terao od sebe...

Ima razlicitih vrsta demona...Neki od njih su, Aleks, strahovito mocni...i zato ne bi bas mogao generalno da kazem da su inferiorniji u odnosu na nas ljude.

Medju njima ima i kraljeva, princeva, vojvoda, grofofa, velikih predsednika...Neki od njih ne zive samo u paklu (ako pod tim mislimo unutrasnjost Zemlje), vec zive i u pojedinim delovima neba...Pa, onda imamo i ove demone koji su u Ambisu...

Dakle, sigurno su neki od njih mocni koliko i andjeli. Zapravo, ako cemo pravo, svaki andjeo ima i svog odgovarajuceg negativnog pandana u demonima.

Pozdrav
talerman
Glavni urednik

Poruka Poslao: 23 Feb, 2011 01:47 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Demoni su, cini se, i dalje neka vrsta tabu teme.
Mi smo, cini se, izdoktrinirani da moramo da se borimo protiv njih, da moramo da ih isterujemo, da moramo da budemo u svadji sa njima,
imamo citave arsenale raznih oruzja, orudja, mantri, svetih vodica, talismana i amajlija za borbu protiv njih,
pa jednom verniku, gnostiku, hriscaninu, ratniku svetlosti ili kako god vec sebe on da naziva, ispada da ne prilici nista drugo nego da se bori protiv njih?

Ali, i njih ima raznih...i siguran sam u to da nisu svi "losi"...da medju njima ima i "dobrih". Ima ih prijatnih, pametnih, inteligentnih, duhovitih...

Neki od njih jednostavno obavljaju taj posao koji im je dodeljen...to sto su u Paklu, ne mora da znaci da su automatski na strani zla...

S tim sto, medju njima ima i onih koji su zaista strasno okrutni...ima ih i koji su neverovatno zli...

Ima svega...

Na kraju krajeva, ako hocemo da upoznamo Bozju kreaciju u njenoj punoj velicini, ne preostaje nam drugo nego da se pozabavimo i svetom demona.

Cak i da necemo da znamo za njih, oni su stalno tu da nas podsete na svoje prisustvo...
alex radovic
Mistik

Poruka Poslao: 23 Feb, 2011 03:07 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

pa evo prvo da odgovorim Dreameru, uopsteno, bez pojedinacnih citata:

kao prvo, ima nekoliko tema koje se, mada povrsno, bave ovim, inace jako interesantnim pitnajem :
KUDA IDU DUSE POSLE SMRTI.
Dakle ISKUSTVENO, na neki nacin spoznajno, studijski. Mada, svakako da tu iam uticaja i religijsko opredeljenje, t.j. vera.

Jedno od ucenja dolazi od kanalisanja, nekih.
Drugo, ovozemaljsko, da kazem, dolazi od, recimo, nekih regresoterapeuta, posebna je tema koju je Miodrag otvorio, a verovatno i znas za radove Michaela Newtona, koji se bavi hipnitckim regresijama ZIMEDJU ZIVOTA. Dakle sa prisecanjem o celom putu, od jedne smrti, preko rekonvalescencije, preko Saveta mudraca, preispitivanja prethodnog zivota, pa do dolaske u svoju takozvanu grurpu dusa, pa do odluke i izbora, uz pomoc duhovnog vodica, oko sledece, t.j. ove - inkarnacije.
Sa odredjenim smislom, ciljem, lakecijom, koja se uvek ogleda u usavrsavanju i iscelivanju, t.j. o CELINI, u odnosu na neke druge duse.
Dakle radi se o LJUBAVI I - JEDINSTVU, kao licnom iskustvu, samo na razne nacine.
Nesto od toga, cak i bas taj nacin regresije, mada nehipnoticke, sam opisao i sa svojih seansi.

Ali, svakako da je dobro i korisno cuti i drugacija misljenja, bolje reci - iskustva. Ili barem saznanja.

Sto se tice duhova i demona, nije sve tako jednostavno, kao sto si ti napisao. Barem govorim o svojim iskustvima.
A mislim da je Tale dotakao, i usao u mnoge od tih stvari, za koje se mnogi boje cak i da pomisle.
Naime, kao prvo, treba znati, kazem svoje iskustvo i stav, da u samom nasem grubom telu, a takodje i u suptilnim - ne obitavamo sam mi!!!
Nasa tela su posebni UNIVERZUMI u kojima obitava mnostvo bica, od elementala, preko demona i duhova, pa onda i andjela i Nad duse, dakako.
Dakle citav spektar bica, u nasem Univerzumu, za koje jemso mi najpodgovorniji.
Kao Bog u svom univerzumu.
Dakle, kao i manji, mikro kosmos, ili fraktal makrokosmosa.
Tu ima svega i svacega i zato mogi i kazu - U NAMA JE BOG, ILI - SO HAM,
JA SAM
=
BOG,
ALI - SVOG UNIVERZUMA!
Nesto sam napisao skoro na temi regresoterapija pobodom ponude hrane Isusu i price sa andjelom kako mi uvek delimo hranu, sa nekim.
A pre svega sa nekim demonom u stomaku, koji RADI SVOJ POSAO - PRERADE HRANE!
Nasa svest o tome bi bila ogromna, da mozemo i da hocemo da njega eliminisemo, jer nda bi MI MORALI DA PREUZMEMO ODGOVORNOST I ULOGU ZA PRERADU HRANE U ZELUCU I PRENOS DO SVAKE CELIJE.
A to cemo mcoi samo sa jos nekoliko aktiviranih kanala DNK.
Ovako neko nama sluzi, t.j ovaj nas Univerzum zvani - fizicko telo.
Ujedno je dosta ocigledno, po pitanu sexa i sexualne zelje, da tu ima dosta primesa rada nekih demona, jer jednostavno, da toga nema, mi bi vodili ljubav sa suprotnim polom - samo pogledima. Cak nam ni dodir ne bi bio potreban.
a o penetraciji da ne govorim.
dakle, Tale dobro zna da i mi, u sebi, t.j. ne u sebi kao duse, vec u telima, imamo i demone.
tesko je naravno, za vecinu vernika da to i pomisli, a kamo li da - poveruje.
JUUUU, pa gde ja, kad sam ja - dobar covek, hriscanin, ili...
i kako poverovati ako je osnovna ideja - progon demona, ili neprihvatanje, u najmanju ruku.
Uopste, u univerzumu.
A u Vedama se zna, kada se gradi kuca, onda se u podrum stavlja Bozanstvo Ananta Sheshe, Boznaske zmije, koja je jastuk, lezaljka, za Vishnua, da bi CUVALA DOM!!!
I zna se da treba ostaviti PROSTOR I ZA DEMONE, U KUCI, ali se, takodje zna, da je njima mesto DOLE, U PODRUMU,
sto je kao i u paklu, a NA TIM OSNOVAMA SE - GRADI KUCA - VISI SPRATOVI.
A NA NAJVISIM SPRATOVIMA SU - BOZANSTVA.
SVE IMA SVOJE MESTO PDO SUNCEM!
samo je potrebno da svako bude NA SVOM PARVOM MESTU!
Onda postoji celina i postoji - harmonija.

e, a sad jos nesto o tim bicima i kako i zasto dolaze kod nekoga. I kako i zasto i sta rade?
Mislim da si ti okrenut vise ka pitanju - kanalisanja i od koga oni dolaze, nego o svakodnevnim demonima i andjelima.
pa cu vise reci o ovim drugim.
Inace uposte se ne slazem da andjeli nisu na nivou ljudi i da ne mogu da dodju do Paramatme. Naprotiv!
i demoni to mogu, ali je problem sto postoji velika verovatnoca da ce da se = promene.
jer odlika demona je da nisu zadovoljni, dok je odlika andjela- da - jesu!
cak i kada se zadovolji demon, opet, posle nekog vremena, postaje nezadovoljan. Cak i ima nove zelje i potrebe koje su dijametralno razliciti od prethodnih.
dakle - nemir i nezadovoljstvo SOBOM, pre svega, pa odatle i drugima.
Zato i traze promene u drugima, jer misle da ce ta promena da njima donese zadovoljenje.
Na stranu prica o onim demonima koji smao IGRAJU TU IGRU, KAO SLUZBU BOGU, a koji su, ipak, unutra sebe svesni sta rade.
i KOME SLUZE I NA KOJI NACIN.
Zato andjeli mogu da izgledaju kao demoni a demoni malo teze, da glume andjele.
Cim im otkazes poslusnost, postaju namrgodjeni.

i da se vratim na one duhice i demone, svakodnevne, a KOJI NISU NASI!
Dakle oni oji nam dodju iz nekog razloga.
Slucajnost nije inteligentan princip, pa u tome treba naci i RAZLOG!
A taj razlog zavisi od osobe do osobe.
CILJ I JESTE - VRHOVNI - DUHOVNI, KAKO GOD DA TO IZGLEDA, NA PRVI POGLED.
Kao i da se naucimo odredjene lekcije.
ZATO ONI SLUZE, POSREDMO - ANDJELIMA I BOGU, I = NAMA!
Ako tako postavimo stvari.
Nekada i da se ne petljamo sa necim sto NAM PREVAZILAZI PREKO GLAVE, DAKLE - OPASNO JE, pa i to treba znati.
Dakle i mi treba da znamo SVOJE MOCI I MOGUCNOSTI, I SVOJE MESTO!
Previse ponosa ili lazne hrabrosti, ili neznanja nije bas preporucivo za ici u takve susrete.
Narvno, ima uticaja i nekakva karma.

Ono sto sam hteo da dodam, a nije nista novo, je da neki, vecina, od njih, imaju normalno - svoje nekakve zivote. I da se dogadjaju susreti, prepoznavanje, kada ima neke slicne frekve.
Ali, desava se i da im se udje u prostor u kome oni obitavaju.
Nije slucajnoo da u Engleskoj, na primer, ima mnogo zamkova i duhova, koji lepo tu zive - vekovima.
Ili u nekim starim, napustenim kucama.
Ili cak i nastanjenim.
S obzirom da radim seanse i sa njima, necu da opisujem gde sve neki ljudi pokupe duhove, ili demone, da ne bih nekoga uplasio.
Gotovo smesno deluje kad bih rekao da su na pojedinim mestima i posebno okupljaju, prave zurke...
u nekim gradovima ih ima... posebno na mestima gde su se vodile bitke, ratovi, a dans su to setalista ili mesta za rekreaciju, hahaha,
i naravno, na grobljima.
to je vec sve poznato.
dakle radi se o jednom paralelnom, zivom svetu.
Takodje je to i sto se tice andjela.
S tim sto oni imaju svoju slobodu, i sto imaju sasvim drugaciju ulogu i delatnost.
I ja ne znam ni za jedan slucaj iz svoje prakse da se ijedan andjeo borio, sa nekim demonom. Jedino - ka igru, kao sto se otac igra sa svojim detetom.
Jer, NEKI RED = POSTOJI.
Ipak, u hijerarhiji, iliti MESTU, kome koje - pripada.

zato je dobro i korisno - molitve i okretanje ka andjelima i Bozanstvima.
Ili svakodnevna praksa.
Hriscani dobro znaju da nije njihovo mesto da se bore ili suocavaju, sa demonima, pa zato i izbegavaju takve stvari. I mole se.
TRAZE - POMOC!
zato ovaj tekst i nije za njih.
Ali, na kraju texta je tu i moj andjeo, pa i licni, onoga ko ovo cita, pa ce biti i - ciscenja.

pozz

ps. drago mi je da te interesuje i ova tema, pa se prikljuci. Sa Taletom i drugima cemo vec naci neke odgovarajuce postove, ali da ne bude bas crno, za one koji nisu bas za to.

SVE JE - DUHOVNO!
Laughing
cak i kada izgleda da nije.
 Nazad na vrh »
alex radovic
Mistik

Poruka Poslao: 23 Feb, 2011 04:03 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

ps. da ne zaboravim, i ono sto je, mozda, i najbitnije.
U tom nasem univerzumu - prebivaju i Bozanstva!
SVA!
I HRIST, I BUDA I SHIVA I KRISHNA I BRAHMA I ALAH I...

takodje ili,licno, ili fraktalno.
Ali, posto su oni Bozanstva i imaju misticne moci i da mogu da se podele, ne samo kao Nad dusa, Paramatam, nego i licno,
to znaci da svako nase telo je savrseno i potpuno - ispunjeno svim Bozanstvima.
Naravno, mi prema svom afinitetu, a to je sada duza prica, biramo dominanto Bozanstvo.
Ali, ono ne samo da postoji IZVAN SVIH UNIVERZUMA, ONI POSTOJE I UNUTAR - SVIH UNIVERZUMA.
mALO je komplikovano, za neke, ali svejedno - LEPO JE I KORISNO.

TO JE I PITANJE = LJUBAVI,
BOGA - PREMA SVIMA NAMA!
I - NJEGOV SLUZBE - NAMA.

Iako, dakako, oni vode racuna i o sluzbu i svima drugima.
Ali, na kraju se ti svi Univerzumi - toliko preplicu, da ostaje, ipak,
samo - JEDAN!
U KOME JE - SVE!
POVEZANO I - ZAJEDNO.

POZZ
 Nazad na vrh »
talerman
Glavni urednik

Poruka Poslao: 23 Feb, 2011 06:24 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

alex radovic ::
pa evo prvo da odgovorim Dreameru, uopsteno, bez pojedinacnih citata:

A mislim da je Tale dotakao, i usao u mnoge od tih stvari, za koje se mnogi boje cak i da pomisle.
.

Ove teme na podforumima gde sam ja urednik posecuju izgleda oni koji imaju sluh i za takve stvari, pa mislim da mozemo slobodno o tome da se raspisemo ovde i o demonima.

Univerzum, dakle, nije onakav kakav bi smo mi voleli da bude, vec je onakakv kakav jeste. Dakle, ja sam uvek bio samo za to da mi se otkriva istina. Mene samo istina zanima. Necenzurisana i neisfiltrirana. Aleksovo poznavanje demona je pozamasno...u stvari jos nisam imao prilike da sretnem nekoga ko bi toliko puno toga mogao reci o demonima.

Beme je tokom jednog svog ekstatickog iskustva, gde god da je isao, vidjao i minuse i pluseve. Svuda minusi i plusevi.

Dione Fortune je rekla da medju najstrasnijim demonima ima onih koji zive u mentalnoj sferi...A ta sfera je odmah do duhovne sfere...znaci jako je visoko...

Ako citamo Enohove knjige, primeticemo u njima da demoni ziv3 i po nebesima...na drugom, trecem i cetvrtom nebu ih je najvise...

Oni koji su se putem astralnih projekcija podigli do mentalnih nivoa, imali su prilike da zapaze tamo i demone.

Brojni demoni su, kako Aleks kaze, sastavni deo naseg bica...Po sistemu etira...tamo se ti demoni prikazuju sasvim jasno...predlagao sam Aleksu da se pozabavi malo vise sistemu etira, ali nije jos to naislo na odjek kod njega...nadam se da hoce...

Postoje 72 andjela sto obznanjuju Bozje ime- andjeli schemhamphorae, ali svaki od njih ima i 72 negativna pandama - to su 72 vrhovna demona koja se spominju u Malom Solomonovom kljucu i u jos nekim srednjovekovnim grimoarima. Za Solomona se kaze da ih je sve potcinio i da ih je drzao svakog od tih 72 demona u svom prstenu. Mislim da Aleks moze da razume sta to tacno znaci - u mikrokosmickom i u mikrokosmickom znacenju...i zasto je Solomon bio tako mudar covek.

Mnogo toga...ima da se kaze o ovome.
Dreammer
Gost

Poruka Poslao: 23 Feb, 2011 10:55 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

... ja mislim, da moj odgovor baš nije tek samo jednostavan - uprotno: ono u ćemu se vi (Tale&Alex) sladjete, sam dalje strukturirao, a pojedine vaše ideje i sakupio u osnovni point.

- demoni u nama (u tjelu kaže Alex) : 1. zavisi od njihove frekvencije, dali su oni dio našeg grubog ili suptilnog tjela. Kod tog pointa izdvoio sam njihovu frekvenciju
- demoni na "višim sferama" ili eteru (vaš naziv): rekao sam, da domet andjela i demona je ogranićan, ali to ne znaći da ima je zabranjen ulaz u nekve od tih eterićkih sfera. Eterićke sfere na kratko su domet suptilnih-psiho fenomena. Kod toga naglasio sam, da taj domet nije vjećno-transcedentalan, u kojeg spada npr. sfera Paramatme pa dalje i sfere Božanskih kreacija. Tamo u vjećni sferi demona nema, pošto nema ni andjela, zato oni tamo ne mogu manipulirati. Kozmićka hierarhija je opšte poznana stvar - zato ne trebam(o) proćitati Enohovu knjigu, mislim da ima i druge izvore i ućenja da zasnamo to stvarnost.
- demoni u Paklu, službi od Pakla itd.... pitanje njihovog zla: i demoni pate i svjestni su svoje vezanosti odn. svoje karme. Rekao sam isto. Kvalitet njihovog zla zavisi od njihove karme odn. službe koju obavljaju, ko je njihov gospodar na kratko.
- napomenuo sam ućenje od njih, pretežno dugi dio mog drugog teksta bavi se tome; nisam ih kategorićki odbacio, ali napisao sam takisto da osim toga da i oni imaju svoj posao i mjesto izpod sunca, u globalnom smislu nisu izuzetno važni za naš normalni ljudski evolucijski put. Isto ali sa drugim rjećima napisao je Tale.
.... itd.
ako želite više diskusija, idemo dalje na detajle.
Znaći, moj tekst ćitali ste jednim okom, na pola....

... Pitanje za Alexa: dali misliš, da je u našom tjelu (npr, kao kažeš, u stomaku itd....) smješten demon u svojoj bivanjski formi, ili tek samo njegov otvoren kanal potom kojeg on upravlja sa tim našim tjelesnim mjestom?
Osobno ne bih se slagao sa tome, da naši fiziološki procesi su vezani na kooperaciju sa demonima.... osobno mislim, da naše tjelo u osnovi nije vezano za demonski svjet, nego za svjet svjetla i viših sfera. Ja grubo ili fino strukturo našeg tjela i našeg bića ne bih razglasio za demonsku, ali to ne znaći, da ih u nama nema. Ja više razumjem vezu izmedju našeg tjela i našeg transcedentalnog bistva kao kategorićko i kavzalno definirano, demonski identitet ili umješavanje su zaista u tome smjeće kojeg ne bih trebalo biti, ako mi smo realizirana svjetlostno probudjena bića. Zato duhovno ućenje zapoćne kod nas samih u nas: da sami preuzimamo odgovornost i znanje o nama samima - da, i o ćelijama (Alex) itd.... put ka kozmosu ide kroz ućejne o mikrokozmosu i svjestnim upravljanjem svojim tjelom i duhom.... (reminder); yoga ili druge tehnike nisu ovdje na zemlji bezveze.
Napisao sem već, sada naglasim već treći put, da zavisi od osnovne frekvencije pojedinog demona, šta on je, kakav on je, dali se veže (spaja) na naš odredjeni dio samo da mu se osigurava hrana, ili da se veže i jaće sa ciljem da upravlja tim našim djelom (npr. stomakom). to su bitne razlike u komunikacijama sa demonima ond. njihovim spajanjem na nas.
- Baš sam zato napomenuo nadalji dio, koji je vezan na snove i sanjanje i kanale, kako i potom ćega u njima demoni ulaze u naš svjet, pošto osobno mislim, da ipak oni manipuliraju sa nama u nama nesvjestnom stanju potom snova, spanja, halucinogenih izmenjenih stanja svjesti (droge), itd... Možda sam na Objavama već napisao, da njihovom kooperacijom u sanjskim putovanjima može se napraviti jako duge domete koje sa našim osobnim ulaganjem i naporom ne bi bilo moguće napraviti bez dugotrajnog discipliniranog rada, ali možda vama još nije znano to, da u takvom slućaju (možda ima još koje druge, napišite ih) takav demon kojeg smo izabrali jednostavno razkroji se, od odredjenog nivoa dalje nema ga više, nestane, energiju nama je dao ali onda razkroji se..... i to je nadalji dokaz da oni ne postoje u svima sferama u kozmosu ali zbog toga što se dogodi sa njima i ja osobno to praksu napravio sam tek nekoliko puta i tada punom pažnjom bio svjestan infosa i ućenja koje sam primio odn. registrirao.
Kastaneda dao je tehniku kako upotrebiti anogrance za suradnju za sanjska putovanja, ali on nije napisao, da može se ići tako daleko, da demon uopšte nemože da se oslobodi tog našeg "zagrljaja" i tek onda mi možemo dobiti od njega pravi paket energije ali nakon toga napisao sam, šta se desi sa njim - o tome Kastaneda nije pisao takisto on zabranjuje promenjivanje naše percepcijske taćke u tanku bezkonaćno vlakno: kaže da demoni (anorganci) mogu da nama u takvom našom pojavnom obliku zadaju smrtni udarac, to je istina. Ali postoje tehnike koje sam takisto napisao na forumu ohalu, kako to napraviti bez opasnosti, pa tako onda i ta energija demonćića i ostalih anorganaca koje smo mogli da pozovemo samom našom praksom za nas nije ni pod razno opasna... ali treba tehniku za sve to. Barem ja imam svoju, koja meni osobno pomogne.
A kod svega toga još jedan osnovni recept: raditi što može brzo, da sa svojim nakanama i namjerama u svemu mi iznenadimo demonćića prije nego on je svjestan što se zapravo ide. Mi trebamo da smo gazde prakse i ne obrnuto, u bilokojem kontekstu rada i komunikaciej sa njima.
Za mene kod nas u Sloveniji sanjske grupe uvjek kažu, da kad se pojavim, moje brzine svjestni su prisutni samo na pola; pola od sanjaća niti ne registrira mojeg dolazka ili moje intervencije.... imala je grupa koja me je sljedila dugo vreme (više godina) ali me nisu prestregli, tek kada sam ja slobodno dao dozvolu, da se naše sanje u jednoj noći spajaju, vidio sam i ja koji letaći su to bili i kako su to stare duše..... Meni nisu bili važni i zato me nikada nisu mogli vidjeti ili osjetiti ili registrirati. Ali ako dolazim svjestno, mojom intervencijom, istotako kažu da konsekvencije su slićne kao da bi udario jedan meteor (komet). Za mene su rekli da sam izvidjać na nebu iznad Slovenije (onaj, koji je prvi, najbrži)...

Ovaj post je izmenjen!
Možete pogledati prethodne verzije...
 Nazad na vrh »
talerman
Glavni urednik

Poruka Poslao: 23 Feb, 2011 15:34 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Dobro Dreammer, ne moramo da se bavimo Enohovim spisima,
mozemo i grckim,
mi smo od titana ali i od Zevsa...
Ono sto je grublje, to je materijalnije, to je titanskije...to je od Titana. Ono suptilnije, ljudski duh, to je od Zevsa. Mi smo mesavina i jednog i drugog, rekli bi stari Grci...
U svakom slucaju, lepo je sto si poceo da posecujes i ovakve teme.

To sto je rekao Aleks o demonima i andjelima unutar nas...sa time bi se slozili i stari taosti...oni su prepoznavali bogove koji vladaju nad svakim ljudskim organom.

Ne postoji nista sto se automatski obavlja. Ne okrece se Zemlja oko sebe i oko Sunca automatski,
niti nas stomak vari hranu automatski.

I u jednom i u drugom slucaju, u pitanju je citava ekipa razlicitih svesnih i inteligentnih entiteta koja obavlja te poslove.
Dreammer
Gost

Poruka Poslao: 23 Feb, 2011 16:08 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

....Alex kaže u stomaku su demoni - taoisti: ljudski organi su vezani sa bogovima. Dreammer kaže ljudsko tjelo je prolazni oblik izmenjene energije koja izvira iz svetlosti i potom definiranja odredjene kvalitete sa kojom je vezano na to izvornu svetlost, zavisi ako naše organe upravljaju entiteti svetla ili tame ili njihove kombinacije. Iritira me to, da ti i on ovu specifićnu detajlnu stvar pojednostavljate i generalizirate na ljudi ali već ovdje na forumu vidi se, kako razlićiti smo mi svi prema našom funkcioniranju i tako zavisi od naše subjektivne kodiranosti ili programiranosti, koje entitete mi ćemo podržavati u tjelu.... mislio sam, da ćeš mi citirati nešto od drveta života, tvoje omiljene teme, ali i tako (taoisti) je bilo ok.
Nadalje nisi odgovorio o svojstvu tog upravljanja (organima): dali su to samo kanali pretvaranja energije (i veze, komunikacije), ili više od toga - prema Alexu, demoni "žive" u nama?
Ja sam svoju tezu već rekao, ali da je proširim:
demoni mogu da djeluju kroz odredjene organe, funkcioniranje psihofiziološkog sustava, ali oni ih ne upravljaju! Mogu da ih izmanipuliraju, ili reprogramiraju (možda u stanje anomalije ili bolesti); ali oni nisu njihov izvor, niti njihova kavzalnost funkcioniranja u našom tjelu, pošto mi izvorno dolazimo od svjetla i mi smo svjetlo.... a to demoni dobro znaju zato nas tako rado i ćesto pokušavaju izmanipulirati. Ono šta Alex opisiva verovatno su više ili manje anomalije ljudske psihe ali to ne valja za sve ljudi svugdje u svima kulturama.
 Nazad na vrh »
alex radovic
Mistik

Poruka Poslao: 23 Feb, 2011 16:32 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

meni je skroz ok. da svako iznosi svoje znanje i svoja iskustva. I razlicita ucenja.
Preko toga dobijamo i nekakvu sirinu.
Narvno, najupecatljivije je iz licnih iskustava, iako se, opet, i ona svode na licnu prizmu i diminantno ucenje, ili privrzenost.
Iz razloga i kamre i slobode izbora.
Dakle, ja nemam bas tolika iskustva kao Tale i Dreamer, sto je ocigledno. A. Tale hvala na savetu, ali sto kaze jedan prijatelj, ja sam vec mator, jednom nogom u grobu, pa bi proucavanje etia, iako ti, dakako, verujem, i vidim da su jako korisna, ipak malo kasno, za mene, za ovaj zivot.
Treba prvo jos i da se ozenim, hahaha, ponovo, barem sa jos par zena, ili jednom, videcemo.
Dakle, moje znanje je pretezno iz Veda, ali i iskustva imaju jako veze sa tim. I naravno, povezana sa mojim andjelom i Nad dusom, kao duhovnim, licnim, uciteljem.
Tako da je moj nekakav put vec predodredjen, i samo se radi, dalje.
Lekcije i poducavanja su, tako, sa dve strane: odozgo, da tako kazem, od andjela, ucitelja, a odozdo, to sto nazivamo uticajima i energijama i entitetima - demona. Mada, vise su to, konkretno, iz prakse, neki duhovi i energetske vrece, kako bih rekao.
Dakle, neki energetski prostor, odredjene frekvecije, u koje ulaze i izlaze ili prolaze, razni entiteti.
Duhovi.
Da ovde kazem u smislu, znaci, nevidljivih za 3d oci.
I nije bas moje centralno interesovanje okrenuto ka demonima, nego ka andjelu, Nad dusi i Bozanstvima. A to sto, usput, sve ide u kompletu, to je, valjda, tako. Nesto treba i da pokrece, isprovocira, da postoje DVE STRANE, kako bi postojao i - POKRET.
Tako kazu i Vede, da jedino tako se i Univerzum okrece, pa onda i svi fraktali.
Samo jedna strana ne moze da vrti ringispil zvani Univerzum, osim, naravno, opet, ako se ne - podeli, na dve strane.
Dakle, pricamo o POKRETU, KRETANJU, I - PROMENAMA.
Razdvajanju i Spajanju.
Povezivanju.
U skladu sa vremenom i OKOLNOSTIMA.
U SADASNJE VREME.

Dakle, ja nemam nekakva iskustva koja su daleko i siroko, po Univerzumu, kao i da pratim neke demone do nivoa Paramatme, t.j. Nad duse, osim na seansama regresoterapije, ako je to potrebno.

ja sam opisao neke seanse gde je dovoljno bilo, za izvesnog reptila, da se dodje i do nivoa Bude, pa da se rastvori, osvetli, i ode u - svetlost.
Ali ima primera, kazem na seansama, koje su, dakako, LICNE PRIZME, i to treba uzeti u obzir, gde je postojao i neki demon u srcu jedne devojke, dakle jako blizu - Nad duse, paramatme, pa cu ovde opet da linkujem taj klip, sa Jutjuba.
Za Taleta koji nema jutu, da kazem da je, u srcu, kada se osoba smanjila, uz pomoc svog andjela, dakle da moze da udje u svoje srce, pored nekojiko najdrazih osoba, u srcu je bio i jedan demon. I onda sam joj rekao da se, slobodno, posveti njemu i da plese, sa njim. I onda je pocelo da se, sa njega, skida crnilo, kao ljusture sa crnog luka, dok se nije pretvorio, transformisao, u, kako ona kaze - Sidartu, t.j. Budhu.
To je bio i jedan primer kako nesto uraditi, sa demonom.

Link

a ovde cu da ponovim, za Dreamera, i deo seanse sa Nad dusom, koja je, za tu osobu, uzela oblik i izgled, kako kaze ona, bas - Zevsa. Zbog njene, dakako, prizme.
Dakle, po grckoj nekoj frekvenciji.

Link

inace, po Vedama, postoje razne uloge demona, i opisuju se da cak i licni cuvari Krishne, na Goloki Vrindavan, u nekim slucajevima, zajedno sa jos mnogo drugih dusa, koje su najblize Krishni, se spustaju u materijalne Univerzume, i igraju uloge i najvecih demona. Dakle, oni Njemu najodaniji.
Ali, to su vec jako visoke igre.
Dakle, kada nastupi previse disharmonije u Univerzumu, kako bi Univerzum opstao i odrzao se, dalje, onda nije dopusteno bas da demoni rade sve i svasta, pa nekada i licno silazi Vrhovna Oosba Boga, sa svojom ekipom. Ili njegovi visoko realizovani predstavnici.
Takodje se opisuju i periodi, kada je dozvoljeno demonima da idu i na rajske planete, a kda im je zatvoren prilaz.
Ali, to su vec, za mene, spanska sela.
Ja se vise bavim nekom praksom sa ovde okolinom, u skladu sa onim kako me vodi i poducava moj ucitelj.
.
nastavicu, nesto konkretnije, u vezi sa nekim temama, pitanjima.
pogotovo o razmatranju demona u nasim telima, ali sa primerom u sexu, jer je tu najociglednije i najjasnije.
Kako i oni vole da uzivaju u grupnjaku, hahaha,
iako smo mi u iluziji, da nas niko ni ne posmatra, a kamo li i da - ucestvuje.

Shocked

pozz

ps. Dreamer, sta mislis o ovim seansama, sa video klipa?
raleta necu da pitam, jer ne sme ni da pogleda!
 Nazad na vrh »
Dreammer
Gost

Poruka Poslao: 23 Feb, 2011 17:13 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

... za nekoliko dana ne mogu da pogledam klipove već sam jednom rekao, da nemam uvjek dobar kontakt sa netom.
inaće odgovor je ok, interesantno je ono pitanje: dali ovi odposlaniki od Krishne i Bogova koji posjetuju niže sfere to rade po svoji volji, ili kroz volju od Boga/Krishne?
ni ja nemam širokih iskustva sa demonima itd... barem ne svjestnih; sladjem se da ljepe se na viške emocionalne energije (zato i veza sa sexom) ili drugih opsesivnih stanja (vezanosti i služba programima); moja skromna iskustva tek su mali dio izmedju većeg spektra demonologije. nisu tako jako bitni, ali nisu irelevantni pogotovo ne, ako donašaju nama poruke u lekcijama.
 Nazad na vrh »
Dreammer
Gost

Poruka Poslao: 23 Feb, 2011 17:16 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

PS: ..neću dazvoliti da nama odlutaš preko bez najave. Ako ipak, sledit ćemo ti! Smile
 Nazad na vrh »
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » TALERMAN
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeci
Strana 9 od 13

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka NAJDELOTVORNIJE TEHNIKE KOJE KORISTITE... 188 Aleksandra-Caca 261355 18 Jul, 2011 22:36 pm
Aleksandra-Caca Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka PUT SRCA... 89 Vakan Tanka 183658 23 Dec, 2010 05:49 am
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati ZORAN IZ ZEMUNA - Čitaocima koje to zanima (2008.) 2294 Vesna 2157152 08 Nov, 2010 01:48 am
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Deset Božijih Zapovesti- DRUGA ZAPOVEST 139 Vera Bojičić 98904 17 Apr, 2010 23:33 pm
woman Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka SVETA ZNANJA - MESTA MOĆI - dr sci. Ljubiša Stojanović 64 drugar 69550 17 Apr, 2010 13:58 pm
drugar Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka IZVODI IZ OBJAVA 73 plavizrak 67556 25 Apr, 2009 23:40 pm
plavizrak Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati ČITAOCIMA KOJE TO ZANIMA - 2009. 2462 Aleksandra-Caca 2075497 27 Mar, 2009 11:34 am
Vera Bojičić Pogledaj zadnje poruke

Home | Add to Favorites | Mapa sajta

Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)