Tale,
sve sto si pricao ima veze sa istinom, itekako ima veze.
Meni su tvoje istine pomogle i otvorile put duse...
Razlog sto me skoro uopste nema ovde taj sto izgleda da sam i ja u ratu sa sobom...ili ti - uranjam i ja u tamnoj noci duse.
Nije lako uopste, osecam nadolazece oluje, barem mi osecaji nikad omanuli i znam da mi dolazi vreme kada mnogo toga treba da uradim i presecem u svom zivotu.
Ranije sam bila mnogo ranjivija, ojacale su me godine ili sam dosta zmurila pred nekim stvarima, sada vidim da tako vise ne ide.
Izgleda da je ova 2011 godina takva, gde se mnogo nas suocava sa samim sobom.
Tale, izdrzi i nadji snage da se izboris sa svim mukama koje su te snasle.... ako sam se u nekog uzdala onda si to ti.
Javi se, tu sam i kada je dobro i kada je lose... a moramo da se izbirimo sa svim sto nas snadje...tu smo i da se pomazemo.
Razlog sto odlazim na ovaj nacin je cisto ljudske prirode.
Puno vremena sam proveo ovde, a skoro nikome od onih kojima sam u nekom smislu svih ovih godina pomagao, nije se setio da me pozdravi na Novu godinu i Bozic...
Veoma sam razocaran.
Tale, lepo pises i interesantno.
i novo, za mene.
Ako imas vremena, zamolio bih te da jos malo das informacije ili sta vec, o ovim pitanjima, ova tri odvojena dela.
Pogotovo sto ja vec nekoiko godina kao pokusavam da sebe podmladim, ali kad se pogledam u ogledalo, JOS UVEK - ne deluje, hahaha.
Ali, osim mene, ovo ce sigurno da zainteresuje i mnoge zene, koje bi, po prirodi stvari, jos vise volele da se podmlade.
pozz
i sve najbolje u Novoj godini
Mozda nisi primetio ovaj post na temi VREME - JA JESAM, a link imas gore.
Sto znaci da ima nekoga ko ti je i licno pozeleo sve najbolje u Novoj godini.
Ali, pitanje je koliko je bas to razlog za tvoju trenutnu FAZU.
Vec duze vreme najavljujes i prizivas prelazak preko AMBISA, i u skladu sa tim prizivanjem i dobijas tu MOGUCNOST.
sECAS SE, NARAVNO.
Deo te price smo pisali na temi: TAMNA STRANA DUSE.
Ja sam naveo samo skroz ukratko cudne dogadjaje i okolnosti koje su izrezirane kao neverovatan sci - fi, gde sam ostao bez mnogo svega i svacega. Od novca, zene, medjunarodne jako uspesne agencije, stana, vize, svih licnih stvari, itd, itd...
cak i svojih umetnickih radova, po kojima sam priznati neki umetnik. Sina nisam video poslednjih 12 godina.
Zube nemam a ni novca da izvadim ove polomljene, a i mostovi, koje su oni drzali su mi otpali. Imam novca, obicno, za nekoliko dana zivota.
itd, itd...
Olgica - Lakshmi me zove da u Beogradu pocnem kurs regresoterapije, a ja ne mogu da joj kazem da je rizik za mene 1.000 dinara, koliko kosta prevoz.
Ali, kada pogledam Budu i njegov SMEH,
VREME I OKOLNOSTI PRESTAJU DA POSTOJE.
Sve ostalo su hologrami u hologramima.
Cak i - SMESNI.
Shiva je vec mnogo ozbiljniji, ali je tu kao svaka podrska.
Krishna je nekada vrlo ozbiljan, nekada nezainteresovan, ali najcesce je jako LEP.
Toliko da bih ga samo ljubio.
I onda se pojave i neke moje sestre, ljubavnice, prijateljice, sa kojima nesto radim, saradjujem, na toj regresoterapiji.
I jako je lepo kada ih vidim srecne, ili barem ispunjene, zadovoljne.
RADOSNE.
Duboko povezane sa mnom.
Moja nekakva patnja i bol prestaju da postoje, i nazirem smisao radosti koje dajem njima.
znaj da si svojim postovima inspirisao MNOGE.
Mozda to tebi ne izgleda DOVOLJNO, mozda ocekujes mnogo, mnogo vise.
ali, mozda je SAMO BAS TO - JEDINO sto treba da realizujes, jos, ili sada.
Ali ujedno znam iz iskustva kako je biti u tunelu gde cak ni nada ne postoji.
Secam se kada sam RAZBIO KRISHNU, BUKVALNO,
kada sam ubio HRISTA, i pio njegovu krv,
kada sam pokusavao da svoju negativnu energiju i nezadovoljstvo iskazem na najgrublji moguci nacin.
IIII???
NISTA SE NIJE PROMENILO!
SA NJIHOVE STRANE - PREMA MENI.
I dalje su me voleli, i dalje me vole, i dalje me PRIHVATAJU, POTPUNO, CAK I SA OVIM STO SAM IM URADIO.
I sada Krishna stoji ponovo na svom mestu, ali sa OZILJKOM KOJI SAM MU NANEO.
Talermane, možda si ratnik svjetla, a zna se da takvi malo teže podnose ovo vrijeme. Ne želim pisati o svim mukama kroz koje prolazim....
Sve je to igra. Trebamo gledati na život kao na igru. Katkad mi se čini da se moj život događa nekom drugom, a ja samo promatram.
Čini mi se da više bez teškoća ne bih ni mogla, kao da teškoće prigrliš. Netko je rekao: Uzmi svoj križ pa nosi. Ja bih dodala: nosi, vuci, padaj, diži se, vuci opet, spotiči se, stenji, ne odustaj.
Pridružio: 11 Jun 2008 Poruke: 4822 Lokacija: Kina
Poslao: 10 Jan, 2011 16:45 pm Naslov:
Hvala vam dragi moji sto ste se javili.
Ja nisam licemer.
U ovom trenutku ja ne mogu vise da budem urednik ovog foruma zato sto trenutno ne zivim uzorno.
Ukoliko ponovo pocnem da zivim uzorno, ponovo cu se prihvatiti tog posla.
Do pre godinu dana, zaista sam uspevao odlicno da balansiram na svim poljima i tada je bilo u redu sto sam bio urednik.
Sada sam totalno prso na svim materijalnim frontovima,
u zavadi sam sa ljudima i andjelima.
Povezao sam se sa andjelima,
ali sam potpuno puko na Zemlji.
Ako se ikada budem izvukao iz ove situacije,
mislim da cu tek tada moci mnogo toga jos da kazem.
Ovako...
Poslednji savet koji smem da dam jeste da se moze slobodno ici ovim putem kojim sam ja isao,
da to jeste Bozji put i to prelep,
ali da se mora cuvati materijalna baza.
Jer kada nestane materijalne baze,
kada se odmakne tlo pod nogama,
to ne valja onda nikako.
Dakle, posto trenutno ni najmanje nisam zadovoljan svojim zivotom,
smatram da bi bilo licemerno kada bi nastavio da uredjujem ovaj forum...
U ovom trenutku vise zaista nemam sta bilo kog da poucim.
A sa zivotnim bitkama se moram suocavati sam.
Drago mi je bilo.
Ako se ponovo pojavim na forumu, to ce samo znaciti da sam uspeo da izguram.
Hvala vam jos jednom
i lepo je znati da sam vas imao u svom okruzenju. _________________ Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever
Pridružio: 23 Sep 2008 Poruke: 4803 Lokacija: U srcu svetlosti
Poslao: 10 Jan, 2011 17:20 pm Naslov:
talerman ::
Jer ako ja propadnem,
a ulozio sam u duhovnost ceo zivot,
i skoro 25 godina imam astralne projekcije,
u tih 25 godina, svakog dana meditiram ukupno 5 sati,
molim se Bogu neprekidno,
ja sam celog sebe ulozio u duhovnost,
sada je to 24 sata dnevno...
Ako posrnem, ako ne uspem, to je onda losa vest, ne samo za mene, nego za vecinu nas, jer to bi samo onda znacilo da
sam pogresio...
Dovodim u sumnju sada sve....
Nije mi dobro...
Zapravo, jako mi je lose...
Uzasno mi je...
Svi moji kriticari neka se raduju....
Talerman je pao.
Gotov sam i sve sto sam pricao, nema veze sa istinom.
Jebi ga...
Tako je ispalo.
U sustini, najdubljoj mogucoj sustini, sve je bila istina sto sam rekao...
Ali, ovaj svet..ovaj svet...ima svoje zakone...
materijalizam, fizika, bogatstvo, lepota, snaga...
Mnogo je ovom svetu bliza Karleusa nego kakav gnostik...
Neka ide sve u p.m.
Mnogo mi je lose.
Iz svog iskustva znam. Da bi isplivao na površinu, prvo moraš da dotakneš dno. Ili drugačije rečeno, da bi zasvetleo u Novoj svetlosti, prvo moraš da iskusiš najcrnji mrak.
Iz energije koje izbija iz tvojih postova, vidim da se nalaziš upravo u tom najcrnjem mraku. A to je pravi trenutak da prekineš da se boriš i da se prepustiš. Reći ću ti kako, a ti me molim te poslušaj i uradi tako.
Obrati se Hristu u molitvi. Prvo mu reci da ti ne možeš sam da se izboriš , da ne znaš kako. Razgovaraj s njim kao sa prijateljem. Opiši mu tačno kako se loše osećaš, i naglašavaj da ti ne možeš sam sa tim da izađeš na kraj. Reci mu da mu se prepuštaš da On izvojuje tu bitku za tebe, da te On oslobodi muka. Iz srca i iz duše mu se obrati sa molbom da on uzme tvoj život u svoje ruke.
Sada se dešava to da ti se ego lomi. Kada izađeš iz svega ovoga, dobićeš novi ego, ali oplemenjen i ne tako dominantan. Podići će ti se ukupna vibracija Bića. Dobićeš nove sposobnosti,,,itd.
Znam da si sada trenutno u stanju beznađa, možda i očaja, misliš da si pao,,,ali imaj na umu da samo najveći mistici imaju privilegiju da prođu kroz ovo mukotrpno iskustvo u kojem si se našao. Samo je pitanje koliko dugo će to stanje kod tebe da traje. A kada prođe, bićeš nagrađen mnogostruko.. I zahvalan Bogu. I ponosan na sebe (ali ne ponosan iz ega) što si izdržao neizdrživo!
Predlažem ti da čitaš malo ono o čemu piše Plavizrak na njegovim temama...
Možda ovo što ti se dešava sad baš u ovom trenutku nema veze sa ovim što ću napisati. Ali...
Pouzdano znam da je od (oko) Nove Godine krenuo jedan pozitivni energetski talas. Pojedini ljudi su se već "ukačili" na na taj talas pozitivne energije, pa tu pozitivnu energiju dalje šire oko sebe...
Kod većine ljudi još uvek se "vode bitke", ispucava se negativno da bi moglo da kasnije ustupi mesto pozitivnom.
Ove godine postoji mogućnost da će početi veliki astralni rat - ne mora da znači, ali takve informacije imam.. Ovoga puta bi trebalo da se desi da arhanđeo Mihajlo sa nebeskim silama Svetlosti i njihovim zemaljskim predstavnicima - svetim Ratnicima, izvojuje pobedu...što bi značilo kraj doba polariteta,,,,,, _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST
Talerman, nadam se da je ovo samo jedna kriza koju ces uskoro uspjesno da prerodis.
Jako je tesko balansirati izmedju duhovnosti i matrijalnog, puno je lakse onima koji samo se posvete duhovnosti, kao npr indijici koji po cijeli dan su posveceni duhovnosti dok ih drugi hrane, ovako dok moras matrijalno egzistirati i zelis duhovno napredovati prije ili kasnije vjervatno dodje do ovoga. Ali i to je samo jedna faza koju moras da predjes.
A ja znam da to mozes!
Svako dobro!
Pridružio: 19 Apr 2009 Poruke: 1475 Lokacija: Agent Matrixa sa Siriusa A ,B,C, :D i E
Poslao: 11 Jan, 2011 00:05 am Naslov:
Aleksandra-Caca ::
Ove godine postoji mogućnost da će početi veliki astralni rat - ne mora da znači, ali takve informacije imam.. Ovoga puta bi trebalo da se desi da arhanđeo Mihajlo sa nebeskim silama Svetlosti i njihovim zemaljskim predstavnicima - svetim Ratnicima, izvojuje pobedu...što bi značilo kraj doba polariteta,,,,,,
Poslao: 11 Jan, 2011 00:16 am Naslov:
Dejjan ::
Aleksandra-Caca ::
Ove godine postoji mogućnost da će početi veliki astralni rat - ne mora da znači, ali takve informacije imam.. Ovoga puta bi trebalo da se desi da arhanđeo Mihajlo sa nebeskim silama Svetlosti i njihovim zemaljskim predstavnicima - svetim Ratnicima, izvojuje pobedu...što bi značilo kraj doba polariteta,,,,,,
Hahahahahah, tačno sam znala da će neko da se uhvati baš za taj deo koji si citirao
mogla sam sve to da napišem na mnogo drugačiji i prizemniji način,
ali tada bi propustili ovakvu zabavu...
I da znaš da si me pogodio s pesmom, ta mi je jedna od omiljenih! _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST
Pridružio: 19 Apr 2009 Poruke: 1475 Lokacija: Agent Matrixa sa Siriusa A ,B,C, :D i E
Poslao: 11 Jan, 2011 00:20 am Naslov:
Što se nebi moglo reći za mene,kao i za celu narodnu muziku,ali to je tragikomedija,bolje reći komitragedija mog besmislenog bivstvovanje,što i pored toga što mi narodna muzika ide na Tetrin živac , za svaku reč mogu momentalno naći prigodnu narodnu pesmu,.............ili mi to neko suflira _________________ "...Nek mi nosić pocrveni,eto to je to je to je to nosić to je sve sve "
Poslao: 11 Jan, 2011 00:23 am Naslov:
Što se nebi moglo reći za mene,kao i za celu narodnu muziku,ali to je tragikomedija,bolje reći komitragedija mog besmislenog bivstvovanje,što i pored toga što mi narodna muzika ide na Tetrin živac , za svaku reč mogu momentalno naći prigodnu narodnu pesmu,.............ili mi to neko suflira
Pa naravno da ti suflira tvoj programer mora da je narodnjak u srcu i duši,hahahahhaha _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST
Možda bi još mogao nešto reći...ali ne bi volio da ispadne da solim pamet.....jednostavno je tako....bar ja tako osjećam.....jako mi je drag Tale i njegovo putovanje...ali ovo je za sve nas...
Ne postoji duhovnost i materijalnost ne zavaravajte se ,postoji samo život.I on je jako vrijedan življenja,veličanstven je.
A stvari koje se umu ne dopadaju ili dopadaju su samo njegova tumačenja.
Lijepe stvari koje je um prihvatio kao lijepe želimo zadržati a loše želimo izbjeći.Ali sve je to život i biti živ znači da nema izbjegavanja,jer time izbjegavamo život.Sve su životne pojave prolazne,.....a sve što se pojavljuje.... to i prolazi jer je to priroda stvari.
Trebali bi samo promatrati bez vezanja,bez pridavanja važnosti onome što nam se dešava.....Ako u tome uspjevamo mi smo dobro odmakli u svom razvoju.
Raditi samo na duhovnosti.... što to znači?Raditi samo na materijalizaciji također što i to znači?Nije važno što radimo bitno je jesmo li toga svjesni što to radimo.Nije važan cilj,a ni početak rada bitno je ono između djelovanje, oliti rad....,to vrijedi i za start i odredište bitno je putovanje,a i rađanje kao početak ŽIVOTA i smrt što je kraj ŽIVOTA..... bitno je življenje.Teškoće na putu bilo one izazvane ''materijalnim'' ili ''duhovnim'' su tumačenja uma....to je samo život ....prekrasni život vrijedan življenja....tuga stvara dubinu.....smrt daje smisao životu.....svi problemi su samo situacije.... ŽIVOTNE.....hladnoća,bol,patnja,glad,neimaština su samo polariteti.......može se uživati i u tome.....ha,ha, pitajte mazohiste.........ali na kraju krajeva svi prolaze ŽIVOT.
Da zaključim uopće nije važno ko šta radi od nas....bilo koja profesija,koliko smo važni mi ili naš rad....koliko ćemo živjeti ovdje kratko ili dugooo.... itd........nije važno....bitno je samo kako to radimo...kako živimo...... svjesno ili nesvjesno i to je to.....ako osjećamo bilo kakve negativne senzacije patnju itd......znači da je bilo prisutno neznanje i nesvjesnost.....čim dođe bilo koje od ta dva sve prestaje....sve i počinje.....
Vidim da ste mnogi propatili...a ko nije ?...ako ih i ima koji nisu.....prije ili kasnije i oni će patiti.....prevedeno opet znači da nije bilo dovoljno znanja i svjesnosti....
Tamna noć duše.....što je to.....opet ista stvar....neznaje i nesvjesnost....
Loša novčana situacija......opet ista stvar..........neznanje i nesvjesnost....itd....itd....
Jedina dva pojma koja su važna.... a u biti su jedno..... i to je svjesnost......svjesnost.....svjesnost.....BOG!!!
A to nemamo.....
Nemojte misliti da je vaš posao jako važan......ništa nije važno....ni svjesnost nije važna...jer kad je ona važna onda nije svjesnost...smrt to dokazuje.....smrt je ubojica važnosti....ostat će samo sjećanje na vaš rad..zapisano u akaši ili povjesnim knjigama.....Ne mogu reći da nije ni nevažno ...normalno je......radiš stvari najbolje što možeš i uživaš u tome onoliko koliko možeš u skladu s svojim znanjem i svjesnosti...da li to traje malo ili puno godina nije važno......ali ne bi trebalo biti gladan zbog toga.....a pogotovo dovesti i porodicu u stečaj.......zbog toga.....nije važno...sve je to radoigra...uzgajati hranu i biti seljak... ako radiš svjesno je isto kaoda pričaš sa anđelima ili starim božanstvima.....zašto praviti razliku....ovdje dobivaš tjelesnu hranu a tamo duhovnu........ oboje je život.......nijedno nije bolje od drugog.......bitno je da si samo svjestan.......i opet svjesnost....svjesnost...svjesnost......i to se može ponavljati i ponavljati..a nju nemamo.....niti ćemo je na ovaj način steći.........ko je svatio, svatio je..... ko nije......ima još šanse.....uz malo patnje.....križnog puta...
A kako doći do znanja i svjesnosti.....pitat će se neki.......prestanimo se lagati....je dobro za početak....a onda se očistiti od identifikacija i mehaničnosti......tj....uma....
Možda će neko htjeti raspravljati o ovome....nemam namjeru ...jer nije važno....raspravljati o ovome....
Poslednji put izmenio nardo dana 11 Jan, 2011 00:31 am, izmenio ukupno 2 puta
Poslao: 11 Jan, 2011 00:35 am Naslov:
http://www.youtube.com/watch?v=QeNut3pCcP8
Ja sam seljak (narodnjak) u srcu i duši
Ojxa
Dobro je da se i nasmejemo malo na ovoj temi, razbijamo negativnu energiju.
Kada neko uspe da se našali na račun sopstvene patnje, tim činom patnji umanjuje značaj - a samim ti slabi i njen uticaj.
Mene si dobro nasmejao, seljaku veseljaku! _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST
Poslao: 11 Jan, 2011 00:40 am Naslov:
Wrong - ja nisam seljak veseljak.
To je samo maska
Kad smo već kod razbijanja negativne energije :
Moja tamna noć duše je mnogo tamnija od Taletove,nise nikad ni završila.
On bi se usro u gaće i pao u neizlečivu depresiju,kad bi mu samo malo preneo ...neke moje osećaje.
Zato Taki,glavu gore i budi srećan,............jer ima i gorih od tebe _________________ "...Nek mi nosić pocrveni,eto to je to je to je to nosić to je sve sve "
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu