Duhovni podsetnik
Idi na stranu Prethodni  
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeci
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » TALERMAN
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
alex radovic
Mistik

Pridružio: 12 Okt 2009

Poruka Poslao: 24 Feb, 2011 00:36 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Dreammer ::
Šta te kod toga iritira?
Nije moguće da je Krishna kralj demona? Znaći: on nije izvor i poćetak svih kreacija, znaći on sam je odvojen od svih oblika kreacija, koje je on napravio? Si ti dualista?
Ja kao prvo vidim Hindu sistem kao monoteistićan, i panteistićan, makar kasnije odvajaju se ostale dualistićke i agnostićke tradicije iz njega.

mi mozemo ovako da se vrtimo do besvesti.
ja vidim barem 20 stvari koje se ne slazemo u tom citiranom postu, i zar mislis da ima smisla da pocinjem da objasnjavam SVOJE VIDJENJE,
ako se uopste ne razumemo ni oko ovog jednog?
i - DA LI TEBE ZANIMA - MOJE VIDJENJE, koje sam naveo?
iritira ili ne - TO JE SUD!
Pitanje je - da li zelimo da se RAZUMEMO, makar i ne slagali se?

Da li ti znas da ppostoji barem 4 Gite koje sam naveo vec, da sam citao, KOJE SU - SASVIM RAZLICITE!
Ili PREVODI VEDA - KOJI SU SASVIM RAZLICITI.
Da li si cuo da cak postoje i SRPSKE VEDE, koje je nesto pomenuo Ans i Vesna, pa cekam, vrlo, da se pojave da nesto novo saznam.
Oov sto ti pises, kao objasnjenje Gite, JA ZNAM i razumem, mozda na svoj nacin
Ali i pitanje je KOLIKO TI VERUJES - SVEMU STO PISE NA NETU - KAO APSLUTNOJ ISTINI?
Da li treba da ti navedem citate i linkove gde su Srbi najstariji naros i srpski jezik najstraiji, od Vere, itd....

GDE MISLIS DA BI NAS TO ODVELO, U DISKUSIJI?

AKO SE NE RAZUMEMO U DVA CITATA, koje sam naveo od reci do reci, a koje si ti razumeo sasvim drugacije od onoga sto sam ja mislio da ces razumeti, onda ne vidim smisao dalje komunikacije.
onda DVA COVEKA PRICAJU SVAKO SVOJE A NIKO NIKOGA NE RAZUME. NE CUJE.
DVE TOTALNO RAZLCITE PRIZME BEZ IJEDNE DODIRNE TACKE.
CEMU DALJE?
Nije to stvar iritacije,
nego
BESMISLA!
TO JE MOJE MISLJENJE.

pozz
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
Dreammer
Gost

Poruka Poslao: 24 Feb, 2011 00:52 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

onda - šutimo.... ali ja citiram prije još jedan dio iz tvojih tekstova gore nazad...

Alex:
"pa evo prvo da odgovorim Dreameru, uopsteno, bez pojedinacnih citata"

... sada mi ti držiš spiku o citatima i njihovim izvorima itd.... ?
trebaš se odlućiti, u šta ćeš ići u toj komunikaciji .... ako specifike, onda treba disciplinu i red; ako generalizacije - onda spika o pojedinih citatih i njihovih kontekstih je bez veze.... što onda?

Ja sam te tada upitao konkretno o demonima... izprićao si priću izpred oko 17 g....

Šta je poanta te konkretne priće? Dali si bio svjestan, zašto je ona žena primila ovu strukturu u svoje srce? dje si imao indikator, da ona je transcendirala samo sebe, da je "prićala sa svojim duhom" - ili je to bio samo njen ovozamaljski ekvivalenat za takvu duhovnost - možda ćak tvoja sugestija njeni podsvjestni sferi (dali si ti sam svjestan onoga - upravljanja na višoj nesvjestni sferi mentalno-eterićkih fenomena, da možda ne daješ hranu njihovim gospodarima kod svojih seansi - dali si svjestan feedbacka na takvoj razini bivanja svojih klienata i sebe (ako ne možemo kontrolirati stomaka - kako onda možemo kontrolirati sve te više sfere????)?

dje imaš instrumente, da provjeriš sve te infose?

ja idem provjerivati citate, da budeju objektivni i umješteni u kontekst, da budem te izpravno tumaćio i razumio, a ti ovu drugu stvar .....ok.

ali ako kažem iskreno: nisi me uvjerio u ništa.... ne u pitanju tvojih stava o demonima u nama ne u stavu u diskusiji o citatu, da je Krishna kralj demona... ne znam šta si zapravo htio postignuti tom komunikacijom?

Ovaj post je izmenjen!
Možete pogledati prethodne verzije...
 Nazad na vrh »
talerman
Glavni urednik

Pridružio: 11 Jun 2008

Poruka Poslao: 24 Feb, 2011 01:58 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

O kakvim instrumentima pricas Dreammeru?

Kad god se razbesnis, kad god se svadjas, kad god vices, iz tebe progovara neko od tih unutrasnjih demona. Sta ce ti bolji instrumenti.
alex radovic
Mistik

Pridružio: 12 Okt 2009

Poruka Poslao: 24 Feb, 2011 02:28 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

pa, nadam se da nisi jos uvek u fazonu da si centar sveta, pa da sve sto se desava i pise, mora da ima veze iskljucivo sa tobom.
Moje pisanje po forumu je neka moja sluzba i Bogu i ljudima. Sa nekim svojim znanjem i iskustvima.
Rezultati pripadaju Bogu. I neko ce naci sta njemu najvise odgovara.
Dakle zaboravljas da postoje i citaoci i sada i jos duze vreme, koje ce to da citaju. Pa sta im bude koristilo, to ce i uzeti.
Ako ce nekima da korisit tvoj citat: KRISHNA JE KRALJ DEMONA,
kao citat sa nekog sajta objava, u svojim propagandnim delatnostima protiv demona i najvise, u tom slucaju, i protiv Krishne, onda je potrebno da pomislis da si svojim delovanjem, i pogresnim ili namerno pogresnim, preokretanjem reci, dakle navodjenjem lazi, izazvao i neke eneegije, koje ce neko, kasnije, da iskoristi projektujuci negativne eneg\rgije, pa cak i neki rat - protiv demona i Krishne.
Ako vec imas pojma da neki ljudi osudjuju, jako, demone, i da zele i njihovo unistenje.Dakle, to moze da bude i poziv za rat protiv Krishne.
Samo preokretanjem njegovih reci.
Da li si svestan da svaka rec ima svoju vibraciju, zvucnu, kao i simboliku?
i da ovde, u citatu iz gite, KRISHAN NIJE POMENUO REC: JA SAM KRALJ DEMONA?
Tebi je neverovatno to sasvim proizvoljno i isto.
Kao sto i mobilni i baterija u njemu su, po tebi - isto.
KAKO JE TEBI UOPSTE TO PALO NA PAMET, I DA LI RAZUMES, SADA,
STA ZNACI -
GLEDANJE KROZ NAOCARE U BOJI?
Kroz svoju prizmu.
dakle cak ni ocigledne reci, koje ne postoje, TI IZMILJAS.
I tebi je to bas svejedno.
Znas li da reci duhovnih ucitelja treba citirati - DOSLOVCE.
Jer imaju nesto sto mi ne razumemo na prvih nekoliko nivoa spoznaje i svesti.
ja seanse navodim OD RECI DO RECI, i mnogi citaju i po 2-3 puta i uvek, posto je to odlika DUHOVNOG, nailaze na NOVE SPOZNAJE.
JER POSTOJI - konekcija.
a OVO STO TI RADIS SE ZOVE - UMNA SPEKULACIJA.
Da li to uopste moze da prodre do tebe?
i radi malo i samoanalizu - zaato si to IZABRAO?
SLUCAJNO ILI NE?
SPOZNAJ SAMOG SEBE.
Sta si time ti zeleo da postignes?
i - kakve veze ima ta tvoja prica sa seansama i mojim iskustvima koje pisem.
Da li si ubedjen da bolje poznajes Krishnu i Vede od mene?
Ili smo na takmicenju, pa kol pobedi?
odakle dolazi, KOJIM KANALISANJEM, TVOJE ZNANJE IZ vEDA?
KOJIM PUTEM I KOJIM REDOSLEDOM AUTORITETA?
OD KOGA?
OD WIKIPEDIJE, mislis, gde savko oze da postavi svoju izmiljenu ideju i da prevede KRALJ UNIVEZUMA SA = KRALJ DEMONA.
I ONDA SE TA LAZ PONOVO 5 PUTA I POSTANE - ISTINA.
...
Evo citato iz Gite o cemu sam pisao:
14.18.:
ONI KOJI SE NALAZE U GUNI VRLINE
POSTEPENO SE UZDIZU DO VISIH PLANETA,
ONI U GUNI STRASTI ZIVE NA ZEMALJSKIM PLANETAMA
A ONI U GUNI NEZNANJA SILAZE DO PAKLENIH PLANETA.

TO KAZE KRISHNA!

A ja sam pokusao to da kazem.
Onima koje to zanima.
a 16, poglavlje Gite govori o Bozanskoj i demonskoj prirodi, pa mozes tamo da nadjes opise ovoga sto sam pisao.
Kad vec imas svoj Izvor.
dakle, ne mmoras da se slazes sa mojim Izvorom, ali nema potrebe ni da prekrajas reci.
a i o Izvorima mozemo da diskutujemo, ali jedno po jedno, a ne sve odjednom.
Ili barem da ih citiramo, pa neka svako razume prema svojim mogucnostima.

pozz

psp, sto se tice seansi, one su transparentne. Svako moze da dodje, opet, do svog nekog zakljucka, inspiracije ili kritike, cak i omalovazavanja.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
talerman
Glavni urednik

Poruka Poslao: 24 Feb, 2011 03:59 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Razumljiva mi je tvoja reakcija i sve sto si rekao,
ali mi je u najmanju ruku cudna ova Dreammerova interpretacija...

Ovo kako Dreammer pise me podseca na polemiku polemike radi...

A to makar meni nije cilj...

Sa ovakvim temama treba biti jako oprezan...i upravu je Aleks...potrebno je tacno citirati sta su rekli veliki majstori...i meditirati na njihovim recima...

Ukoliko se potpuno omasi smisao njihovih reci, onda se na to moze izgraditi citava kula laznih teorija...A znamo kako je prosla Vavilonska kula.
talerman
Glavni urednik

Poruka Poslao: 24 Feb, 2011 03:59 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Sa ovakvim temama treba biti jako oprezan...i upravu je Aleks...potrebno je tacno citirati sta su rekli veliki majstori...i meditirati na njihovim recima...

Ukoliko se potpuno omasi smisao njihovih reci, onda se na to moze izgraditi citava kula laznih teorija...A znamo kako je prosla Vavilonska kula.
talerman
Glavni urednik

Poruka Poslao: 24 Feb, 2011 06:22 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Ovo sto cu sada poceti da pisem na ovom mestu, moglo bi se razvije u interesantnu diskusiju sa uvidima ...to mi je lepse nego kabinetska prepiska u smislu ko je u pravu ili nije u pravu.

Elem, u pitanju su 72 andjela schemhamphorae koji otkrivaju Bozje ime i 72 njihovih mracnih parnjaka, najmocnijih medju demonima...

Prvi andjeo schemhamphorae je Vehuiah, a njegov mracni parnjak je Baal.

Vehuiah (VHV, Vau Heh Vau) se priziva Psalmom 3:4 « Ti si, Gospode, štit koji me zaklanja, slava moja; Ti podižeš glavu moju.”

- Vehuiah nas uči kako da ojačamo snagu volje i kako da svoju veru učini čvrstom poput stene da bi pomoću nje mogli da povećavamo moć i činimo čuda. Utiče na veliku mudrost, ljubav prema nauci i umetnosti, pomaze nam da učinimo i najteže stvari. Deluje kroz uticaj Marsa, pa nam pruza snaznu energije.

Baal je jedan od sedmorice prinčeva Pakla. Pominje se u Starom zavetu kao pagaski idol Fenićana. Često se smatra prvim i glavnim kraljem Pakla, vlada njegovim istočnim delom. Prema nekim autorima, komanduje nad 66 legija demona. Ima snagu da učini nevidljivim one koji ga prizivaju. Njegova snaga je najveća u oktobru. Može da učini ljude mudrim. Govori promuklo i nosi pepeo u svom džepu. Opisuje se kao čovek, bik, mačka ili žaba krastača ili kao kombinacija svih njih.

Drugi andjeo shemhamphorae je Jeliel (YLY). On se priziva Psalmom 21:19 « Ti, Gospode, ne udaljuj se. Silo moja, pohitaj mi u pomoć.” YLY

- Jeliel nas inicira u misterije ljubavi i simpatija. Poznaje sve tajne misterije seksualne magije, kako da pretvara neprijateljstvo u prijateljstvo, pomaze nam da postanemo savršeni ljubavni znalci, protiv je lopova, ume da izazove i smiri svaki zemljotres, kako da govori svaki zemaljski jezik, stekne ugled, moć i bogatsvo i kako nedostojnim ljudima da upropasti ugled i bogatstvo.

Jeliel ima mracnog parnjaka koji se zove Agares.

Agares je vojvoda, vlada nad istočnim delom Pakla i predvodi 31 legiju demona. Tera begunce da se vrate ili da stanu. Može da prouzrokuje zemljotrese, podučava strane jezike, nalazi zadovoljstvo u podučavanju nemoralnih izraza i psovki. Opisan je kao bledi starac kako jaše na krokodilu sa jastrebom kraj svojih nogu.
sneguljica
Hodočasnik

Pridružio: 25 Okt 2009

Poruka Poslao: 24 Feb, 2011 10:09 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Alex
Moje pisanje po forumu je neka moja sluzba i Bogu i ljudima. Sa nekim svojim znanjem i iskustvima.
Rezultati pripadaju Bogu. I neko ce naci sta njemu najvise odgovara.
Dakle zaboravljas da postoje i citaoci i sada i jos duze vreme, koje ce to da citaju. Pa sta im bude koristilo, to ce i uzeti.

PRONIKNI U SVOJE MISLI

“Ko sam ja?” – upita mladić Starca.

“Ti si ono što ti misliš.” – odgovori Starac. – “Objasniću ti jednom pričom.”

“Jednog dana, pored gradskih zidina, u sumrak su se mogle vidjeti dvije osobe koje se grle.”

“To su tama i mama.” – misli nevino dijete.

“To su ljubavnici.” – misli čovjek pokvarene mašte.

“To su dvoje prijatelja koji se nisu vidjeli dugi niz godina.” – misli čovjek koji živi sam.

“To su dva trgovca koji su sklopili dobar posao.” – misli čovjek pohlepan za novcem.

“To je otac koji grli sina koji se vratio iz rata.” – misli žena nježne duše.

“To je kći koja grli svoga oca koji se vratio s puta.” – misli čovjek ožalošćen zbog smrti svoje kćeri.

“To su zaljubljeni.” – misli djevojka koja sanja o ljubavi.

“To su dvojica koji se bore na smrt.” – mislli ubica.

“Ko zna zašto se grle?” – misli uskogrudi čovjek.

“Kako je lijepo vidjeti dvije osobe koje se grle.” – misli čovjek Božji.

“Svako misli,” – zaključi Starac – “zavisno o sebi šta je.
Pronikni u svoje misli:
ti možeš reći puno više o tome ko si nego tvoj učitelj.”

Alex, mislim da je ovo najbolje objasnjenje.

Puno pozdrava
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Dreammer
Gost

Poruka Poslao: 24 Feb, 2011 10:59 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

talerman ::

ali vi uspjete da cjelu priću odvajate od prvobitnog osnovnog pointa:
moja reakcija nije radi polemike o polemiki itd...nego baš to, šta sam već citirao - citirao sam Alexa, kako mi uopšteno odgovara prvim postom bez detajla ..... tako da se sladjem ovdje sa Taletom, postinge treba pratiti i komentirati precizno.
A u mom slućaju nije to nekva "kabinetska duhovnost" pošto citirao sam i svoje lićno i objektivno iskustvo.
Vrtimo se u krugu:
ako nema iskustva - onda uzvrat: važi samo rad na sebi
ako se citira iskustvo: onda opet obrnut uzvrat: trebaš pogledati duhovne tradicije i ućiti se od njih da ne budeš subjektivan ....
da, to je polemika radi polemike itd ....
a cjela prića polemike radi polemike zapoćela se je potom toga, jer sam jasno rekao, da u Alexovim pisanjima o demonima ne sladjem se sa tome, da on daje tjelo u njihov domet (radi nemogućniosti našeg svjestnog kontroliranja naših tjelesnih funkcija - primjer stomaka i DNK, citirao Alex) i da nedostaje mi u njima i detajlna analiza demonskih funkcija, kontakta, javljanja itd....on je sve to sabrao u kontekst, da mene uopšte zanimaju pitanja kanaliziranja a to sploh nije taćno.... napisao sam cjele djelove teksta u prvim mojim komentarima u toj temi, šta taćno mislim u pitanju demonologije - a sve to ostalo je bez feedbacka tako da, opet se sladjem:
detajli su važni i treba ih kao prvo citirati a kao drugo i ispravno citirati....
 Nazad na vrh »
Dreammer
Gost

Poruka Poslao: 24 Feb, 2011 11:04 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Ovo sto cu sada poceti da pisem na ovom mestu, moglo bi se razvije u interesantnu diskusiju sa uvidima ...to mi je lepse nego kabinetska prepiska u smislu ko je u pravu ili nije u pravu.

Elem, u pitanju su 72 andjela schemhamphorae koji otkrivaju Bozje ime i 72 njihovih mracnih parnjaka, najmocnijih medju demonima...

Prvi andjeo schemhamphorae je Vehuiah, a njegov mracni parnjak je Baal.

Vehuiah (VHV, Vau Heh Vau) se priziva Psalmom 3:4 « Ti si, Gospode, štit koji me zaklanja, slava moja; Ti podižeš glavu moju.”

- Vehuiah nas uči kako da ojačamo snagu volje i kako da svoju veru učini čvrstom poput stene da bi pomoću nje mogli da povećavamo moć i činimo čuda. Utiče na veliku mudrost, ljubav prema nauci i umetnosti, pomaze nam da učinimo i najteže stvari. Deluje kroz uticaj Marsa, pa nam pruza snaznu energije.

Baal je jedan od sedmorice prinčeva Pakla. Pominje se u Starom zavetu kao pagaski idol Fenićana. Često se smatra prvim i glavnim kraljem Pakla, vlada njegovim istočnim delom. Prema nekim autorima, komanduje nad 66 legija demona. Ima snagu da učini nevidljivim one koji ga prizivaju. Njegova snaga je najveća u oktobru. Može da učini ljude mudrim. Govori promuklo i nosi pepeo u svom džepu. Opisuje se kao čovek, bik, mačka ili žaba krastača ili kao kombinacija svih njih.

Drugi andjeo shemhamphorae je Jeliel (YLY). On se priziva Psalmom 21:19 « Ti, Gospode, ne udaljuj se. Silo moja, pohitaj mi u pomoć.” YLY

- Jeliel nas inicira u misterije ljubavi i simpatija. Poznaje sve tajne misterije seksualne magije, kako da pretvara neprijateljstvo u prijateljstvo, pomaze nam da postanemo savršeni ljubavni znalci, protiv je lopova, ume da izazove i smiri svaki zemljotres, kako da govori svaki zemaljski jezik, stekne ugled, moć i bogatsvo i kako nedostojnim ljudima da upropasti ugled i bogatstvo.

Jeliel ima mracnog parnjaka koji se zove Agares.

Agares je vojvoda, vlada nad istočnim delom Pakla i predvodi 31 legiju demona. Tera begunce da se vrate ili da stanu. Može da prouzrokuje zemljotrese, podučava strane jezike, nalazi zadovoljstvo u podučavanju nemoralnih izraza i psovki. Opisan je kao bledi starac kako jaše na krokodilu sa jastrebom kraj svojih nogu.

to se mi svidja ali napiši - odkud ideja da se ih priziva tim psalmima? može i na drugi naćin, koji?
 Nazad na vrh »
Dreammer
Gost

Poruka Poslao: 24 Feb, 2011 11:10 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

O kakvim instrumentima pricas Dreammeru?

Kad god se razbesnis, kad god se svadjas, kad god vices, iz tebe progovara neko od tih unutrasnjih demona. Sta ce ti bolji instrumenti.

...možda demoni strasti&libidonalne sfere (libido kao opšta nagonska snaga a ne u freudovskom smislu) - ali ni mentalna intelektualna sfera nije njima strana, i tamo oni znaju prićati, demoni nisu samo grubi, oholi, gadni i materialni - puno više su interesantni fini, sofisticirani, intelektualno napredni i visoko obrazovani, ljepi, disciplinirani .....
 Nazad na vrh »
sneguljica
Hodočasnik

Pridružio: 25 Okt 2009

Poruka Poslao: 24 Feb, 2011 11:12 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Talerman

Ovo je veoma interesnata tema i za mene veoma vazna, ali ja o njoj vrlo malo znam.
Prvo, ne znam koje je pravo znacenje schemhamphorae.
Cuveni kralj Solomon je desifrovao njihova imena. Legenda kaže da je Solomon potčinio duhove (navedene u Goetii) te uz pomoč njih sagradio poznati Solomonov Hram.
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Dreammer
Gost

Poruka Poslao: 24 Feb, 2011 11:15 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Citati Alex:

" - kakve veze ima ta tvoja prica sa seansama i mojim iskustvima koje pisem"

još jednom pročitaj moje postinge i vidjet ćeš - nemoj ih ćitati saopšteno, jasno sam napisao šta ima u fokusu na tebe

"odakle dolazi, KOJIM KANALISANJEM, TVOJE ZNANJE IZ vEDA?
KOJIM PUTEM I KOJIM REDOSLEDOM AUTORITETA? "

- a tvoje? kad mješaš seanse sa Krishnom i Vedama?
- kad mješaš svoje mišljenje o tjelu sa Vedskim mišljenjem? kojim taćno? citat, stih?

a kako se dalje ti stihi povezuju medjusobno?

pišeš o stihu iz 14.18 poglavlja a onda primjer cjelog 16 - to su ti dvije iste stvari prema tvom stavu onda?
meni nisu.

a ti, koji želiš, da citira se doslovno i taćno, saopštavaš stih 14. a ne vidiš, da ljudi nismo svi isti po našoj frekvenciji i nikada ne budemo isti - makar u Kali Yugi ima pomalo više demona izmedju nama u paraleli koliko ih je bilo u Satya Yugi, ali još uvjek nisu baš svi ljudi u guni strasti niti nisu svi ljudi zato demoni. Nemoj ti da suopštavaš bitne razlike u akcentima.

Ovaj post je izmenjen!
Možete pogledati prethodne verzije...
 Nazad na vrh »
Dreammer
Gost

Poruka Poslao: 24 Feb, 2011 11:30 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Citat Alex:
"pa, nadam se da nisi jos uvek u fazonu da si centar sveta, pa da sve sto se desava i pise, mora da ima veze iskljucivo sa tobom.
Rezultati pripadaju Bogu. I neko ce naci sta njemu najvise odgovara. "

Isto ja mislim o tebi i o sebi. Zašto onda imamo problem? Mi svi smo ovdje zbog Boga.
 Nazad na vrh »
Dreammer
Gost

Poruka Poslao: 24 Feb, 2011 11:33 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Citat Alex:
"Dakle zaboravljas da postoje i citaoci i sada i jos duze vreme, koje ce to da citaju. Pa sta im bude koristilo, to ce i uzeti.
Ako ce nekima da korisit tvoj citat: KRISHNA JE KRALJ DEMONA,
kao citat sa nekog sajta objava, u svojim propagandnim delatnostima protiv demona i najvise, u tom slucaju, i protiv Krishne, onda je potrebno da pomislis da si svojim delovanjem, i pogresnim ili namerno pogresnim, preokretanjem reci, dakle navodjenjem lazi, izazvao i neke eneegije, koje ce neko, kasnije, da iskoristi projektujuci negativne eneg\rgije, pa cak i neki rat - protiv demona i Krishne.
Ako vec imas pojma da neki ljudi osudjuju, jako, demone, i da zele i njihovo unistenje.Dakle, to moze da bude i poziv za rat protiv Krishne.
Samo preokretanjem njegovih reci.
Da li si svestan da svaka rec ima svoju vibraciju, zvucnu, kao i simboliku? "

taj dio prebacimo na one sve cjele nacionalistićke pdf - njima bi trebao to napisati umjesto, da si meni na PNu dao savjet, da ih izbjegavam i ne pišem/komentiram u njima.....
 Nazad na vrh »
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » TALERMAN
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeci
Strana 11 od 13

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka NAJDELOTVORNIJE TEHNIKE KOJE KORISTITE... 188 Aleksandra-Caca 261355 18 Jul, 2011 22:36 pm
Aleksandra-Caca Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka PUT SRCA... 89 Vakan Tanka 183660 23 Dec, 2010 05:49 am
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati ZORAN IZ ZEMUNA - Čitaocima koje to zanima (2008.) 2294 Vesna 2157153 08 Nov, 2010 01:48 am
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Deset Božijih Zapovesti- DRUGA ZAPOVEST 139 Vera Bojičić 98904 17 Apr, 2010 23:33 pm
woman Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka SVETA ZNANJA - MESTA MOĆI - dr sci. Ljubiša Stojanović 64 drugar 69550 17 Apr, 2010 13:58 pm
drugar Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka IZVODI IZ OBJAVA 73 plavizrak 67556 25 Apr, 2009 23:40 pm
plavizrak Pogledaj zadnje poruke
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati ČITAOCIMA KOJE TO ZANIMA - 2009. 2462 Aleksandra-Caca 2075503 27 Mar, 2009 11:34 am
Vera Bojičić Pogledaj zadnje poruke

Home | Add to Favorites | Mapa sajta

Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)