|
|
 |
 |
Duhovni podsetnik
Idi na stranu Prethodni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 Sledeci |
Pogledaj prethodnu temu :: G ::
Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
nardo Tragalac

Pridružio: 25 Maj 2009 Poruke: 235
|
Poslao: 11 Jan, 2011 12:43 pm Naslov: |
|
|
I naravno sanjat ćemo svakakve snove....prekrasni snovi sa vilama,anđelima...itd i oni sa morama,demonima.....lijepe ćemo željeti produžiti ,a iz ružnih ćemo se željeti što prije probuditi...
A ako nas neko budi iz lijepih snova ,poslat ćemo ga u p.m.....i pitat ga je li on normalan.....(opet igra riječi).
A možemo se i probuditi unutar snova, to nazivamo lucidni snovi.....a i letjeti i biti kao ''budni'' to nazivamo astralnom projekcijom.....
Ne kažem da ne bi trebali sanjati i da je to sve nepotrebno....mi možemo mnogo naučiti u tom stanju...čak i lakše nego u tzv. ''budnom'' stanju.....ali to ne mjenja činjenicu da se kad tad moramo probuditi.....i probudit ćemo se ......patnja tome služi.....jer nešto što je neprirodno ne može donijeti druge plodove osim patnje....
Zato promatrajmo ....budno,pažljivo,i svjesno......ako ne možemo dugo...vježbajmo svaki sekund duže...neka nam to bude praksa....ne prevažno i preozbiljno ..... .... ja to nazivam RADOIGRA..... |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
talerman Glavni urednik

Pridružio: 11 Jun 2008 Poruke: 4822 Lokacija: Kina
|
Poslao: 11 Jan, 2011 12:57 pm Naslov: |
|
|
Ti si super Nardo, ti si moj apsolutni favorit.
Ja sam dosao do te tacke da sam prilicno dobro upoznao i ljude i andjele i demone.
Ovaj nas um, koliko god da je veliki idiot, on tacno u svakoj prilici zna sta nam je ciniti.
Nemam reci kojim bih mogao da izrazim lazi kojima smo kljukani.
Nikome, ali apsolutno nikome, ko zivi u visokim rajskim sferama, nije lose u smislu materijalne sigurnosti.
Apsolutno su se svi andjeli materijalno vrlo dobro osigurali.
Necemo nikada naici na uboga, vec cemo naici na lepo uredjenog i sredjenog andjela.
Ovi sto pricaju da materijalna sigurnost nije bitna, to pricaju jer ne znaju.
Vrlo je bitna.
Sto materijalniji to bolji.
Ti sto promovisu siromastvo, to su hohstapleri nenormalnih razmera.
Najpre treba covek da se ogrne da mu ne bude hladno, da se najede da ne gladuje i da popije koje pice da ne bude zedan. Ako uspe da kresne nesto sa strane tim bolje. Tim bolje... _________________ Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Vera Bojičić Mesija

Pridružio: 27 Okt 2008 Poruke: 4003 Lokacija: Atlantida
|
Poslao: 11 Jan, 2011 13:11 pm Naslov: |
|
|
Lako je pričati i bodriti ali meni je poznata golgota kroz koju Tale prolazi. Jako je teško kada se Đavola odrekneš i njeove pomoči u njegovom carstvu. To je stradanje.
Kada se prepustiš da te Tvorac kroz bespuče ovoga sveta provede onada se nađeš u situaciji da postoji samo jedan izlaz, tada nemaš izbor. I ovo je jako teško jer se doživljava kao pritisak, moranje. Međutim, to je pomoć da se nađeš na ravome mestu u pravu vreme, to je pomoć koja potpuno promeni život.
Možda Tale treba da se vrati kući. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Vera Bojičić Mesija

|
Poslao: 11 Jan, 2011 13:53 pm Naslov: |
|
|
Citat: |
Nikome, ali apsolutno nikome, ko zivi u visokim rajskim sferama, nije lose u smislu materijalne sigurnosti.
Apsolutno su se svi andjeli materijalno vrlo dobro osigurali. |
I ovo je tačno jer u celome rasponu, u vidljivim delovima, iz bilo koje perspektive, određeni deo materije je prisutan. Što se ide bliže Zenu ima je manje i ne pridaje joj se značaj. Cela naša kosmička čelija je u vlasti ega.
Već sam odavno napomenula da sam spoznala da se ljudi ne mogu do kraja odreći ega, života u materiji i da taj put može proči samo vera.
I to je dovoljno je otvara prolaz za replikaciju, spas, obnavljanje života.
Zlatno doba je početak novoga života, simbioza ljudi i anđela, ali i ono ima kraj jer se ego, tvorevina uma uvek negde pojavi.
Materija je svuda prisutna ali joj ne treba davati moć upravljanja |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
nardo Tragalac

|
Poslao: 11 Jan, 2011 19:16 pm Naslov: |
|
|
Mislim da niže ne može upravljati višim, takav je poredak stvari.....kada bi niže upravljalo višim onda bi Đavo mogao upravljati Bogom....ako ćemo na to gledati religijski.....tijelo bi upravljalo duhom....no je li zapravo tako....može li materija vladati......prije naš um zakačen za materijalno to radi.....mi to radimo....naravno nesvjesno....
Ali da materija nije važna mi ne bi bili u njoj...Što mi to ovdje radimo......navodno pali smo....a kako može biće stvoreno na sliku i priliku Boga pasti ako ima četri Božanske osobine....svu mudrost,sve znanje...svu moć, i vječnost......zašto bi pali...zbog oholosti ???.....teško, ako imamo sve znanje i svu mudrost...a i svemoćni smo što nam to još treba...možda vječni život....ali i to imamo .......zašto bi pali.....jedino ako smo zaspali,zaboravili tko smo....ali zašto bi zaspali ako smo svjesni....mi smo svijest.......mi sada nemamo ni blizu toga,i s ovo malo svjesnosti , pa opet ne radimo neko veće zlo.....ali da imamo te osobine kako....recite vi meni
Ima još čudnih izreka.....Ja sam jedini tvoj Bog i nemaj drugih Bogova osim mene.....ali....kao djeca Božija i mi smo bogovi....stvoreni na sliku i priliku....
Kako svemu vjerovati.....kada tako nelogično piše......a ako vjerujemo to samo znači da ne znamo....znači kada kažem ja vjerujem----to znači ja ne znam....Ja vjerujem da Bog postoji....prevedeno....ja ne znam da Bog postoji !!!
Znači treba nam iskustvo viđenja Boga....iskustvo viđenja anđela....iskustvo....naglasak...na iskustvo..a pitanje i tad je li to stvarnost i što je stvarno...mi prihvaćamo mnogo toga olako...bez razmišljanja....
Poanta mog izlaganja je.....ne vjerujte nikom i sve provjerite....ne lažite sebe i druge...govorite samo ono što ste vidjeli.
Ne širite dezinformacije.......možda su i istinite ali.....provjerite prvo...
Tale je u pravu....
Dok ne otkrijemo kako se hraniti besplatno i na prani, dotle oprez sa financijama i onima koji nam prodaju hranu...a i za koga radimo...za tuđe ciljeve...ne za svoje.....za hranu treba raditi jedno 8 sati u firmi....radite osam sati dnevno na svjesnosti.......di bi dogurali.....radite u svom vrtu...imat ćete i više hrane i bolje hrane..........Ima i drugih načina zarađivanja,hranjenja, znam, i treba ih pronaći.....
Osho je jednom rekao teško je biti duhovan kada si gladan.....
A teško je biti duhovan kada si i bogat.....ali nije nemoguće....ako si svjestan i ako ti se gleda taj film....što ne bi živjeli u obilju....ja bi svom djetetu dao obilje...ne siromaštvo...ne bi mu rekao blago siromašnome duhom...itd.....već blago bogatome duhom jer njegovo je kraljevstvo i ovdje i na nebu.....zašto da umre pa da mu onda bude obilje...što ne odmah....
Svi govore vjerujte...vjerujte....ja bi rekao ne vjerujte-provjerite, pa vam neće trebat vjerovanje jer ćete tada znati istinu......
Poslednji izmenio nardo dana 11 Jan, 2011 19:55 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Almsivi Majstor

Pridružio: 30 Jan 2008 Poruke: 1135 Lokacija: Fizicki svet
|
Poslao: 11 Jan, 2011 19:45 pm Naslov: |
|
|
Tale, ja ti dpustam da budes ono sto jesi. Ako si odlucio da jedno vreme budes "mracnjak" ja ti to dopustam.
Ne, ti nisi pao. Verovatno samo prolazis kroz neku transformaciju. Uvideces neke nove stvari, doci ces do novih spoznaja, prosirices vidike, tako valjda..
A cini mi se, da i nisam morao da ti postavim ona pitanja koja sam planirao. Sam si poceo shvatati stvari.
Hteo sam reci nesto tipa da ti gledas stvari previse optimisticno, svuda vidis neke andjele i pozitivne ucitelje i tako to.
A po nekim Sajentoloskim otlricima, sve duse su pune programa, i ti programi se aktiviraju uzduz i poreko na svakom koraku, te onda oni koji
su na visim nivoima programiraju ove na nizim, u nameri da ove u nizim nivoima naprave poslusnim i dobrim ovcama, ili robovima.
Andjeli imaju programe koji ih nagone da nama prosipaju price o tome da nas je Bog stvorio i da mu trebamo biti poslusni, i da trebamo da svoju
odgovornost predamo Bogu. To je jedan od programa. Andjeli su se mozda malo uzdigli iznad nas, ali daleko su oni od prave ultimativne slobode.
One mocne duse na visokim nivoima, oslobodili su se nekih programa, i postali su "mali Bogovi" i tek onda pravo sr@nje pocinje, jer njima se
aktiviraju jako stari programi koji im daju neverovatno lude utiske, i zelju da budu najmocniji i superiorniji u svemiru, da budu
"Jedan Jedini Bog", i ostale da obezvredjuju.
Ako si procitao temu "Program ovog svemira" ovo bi ti moglo biti jasnije.
Biblijski Bog je lose prosao, uzdigao se i poceo je izigravati apsoluta svevisnjeg, i zaglibio u gadna sr@nja, vecinu svoje energije i moci nije
upotrebio na lepe kreacije, nego na maltretiranje Jevreja i okolnih naroda. A sada losi momci koriste njegove rusevine (bliblisjke price)
na jos vise programiranja ljudi, da sto vise coveka oslabe, da mu nabiju sto veci osecaj krivice, i da ga navedu da se odrekne sve svoje moci,
i da laze samog sebe "Bog je sve a JA sam nista".
...
A tek izmedju zivota. Tvoja pisanja ukazuju da svaku dusu cekaju psihopomi nakon smrti. Ali Hubbard i jos neki su tamo pronasli citave
slojeve programerske mashinerije i operativaca, koji imaju zadatak da umrlim dusama brishu memoriju, stavljaju lazne utiske,
salju duse u pakao i raj, koje su zapravo vestacki namestene sfere za zavaravanje.
Npr, raj je mesto koje je sredjeno da bude lepo, tamo su bica u kostitima koji izigravaju Andjele, ljudi koji su dobri na zemlji dobijau za nagradu
par nedelja da uzivaju u raju nakon smrti, i onda dobiju program koji ima daje utisak da su uzivali 100 godina u raju.
Losi ljudi na zemlji, dobijaju za kaznu pakao, torture i mucenje par nedelja (u astralom telu valjda, jer su ove sfere astralne) i onda
dobiju program koji ima daje utisak da su bili muceni 100 godina. I onda ih salju na kojekakva brisanja memorije, pa nazad reinkarnacija na zemlju.
Zasto bi na ovoj planeti bilo toliko mnogo ljudi koji su NE ZAINTERESOVANI za duhovnost? M? Zasto?
Zato sto su programirani da budu takvi, silom, to nije volja coveka. Nasa planeta je zatvor. Otpad Malkuta, mrciniste Malkuta.
Mdjutim, sa gledista apsoluta, upravo je ovo relativno IZAZOVNIJE mesto od ostalih planeta i sfera itd. Zato sto onaj ko se izvuce iz ove
planete prosvetljen, taj ce se dici jako visoko, jer morace da savlada i svoje programe, i one nametnute od zatvorskih strazara,
i one najgore proslozivotne masovne programe.
Programiranje je blago receno "teranje drugih na neciju vodenicu - milom ili silom".
Vadim Zeland je u svojoj knjizi (ili knjigama) Transsurfing otkrio i opisao najstariji i najgori program kojeg svi imamo, on mozda nije skapriao sta je
pronasao, nazvao je to Energetska klatna. U sustini to je program koji nagoni zive duse da stvaraju zajednicku realnost, i da ko god ne zeli
da bude deo te zajednicke realnosti - mora biti nateran, milom ili silom.
Tako, materijalni ljudi ce zeleti da duhovnjaka milom ili silom pridobiju nazad u materijalni svet, obezvredjujuci njegove fantazije i njegovu
subjektivnu realnost, ciljajuci na to da je njegova subjektivna realnost iluzija i nerealnost, i da se pravi zivot nalazi u fizickom svetu.
Nekad davno, jako jako jako neverovatno davno, se vodio rat izmedju bica koja su se zalagala za trodimenzionalne kreacije
i bica koja su se zalagala za cetvorodimenzionalne kreacije. Medjutim, pobedili su oni koji su se borili za trodimenzionalne kreacije.
Ali bica cetvorodimenzionalne naklonosti nisu popustili, oni su instalirali programe u svih, koje nas teraju da zelimo strastveno
cetvorodimenzionalne kreacije. Sex je cetvorodimenzionalna kreacija. Koliko god da su materijalisticni, ljudi ne mogu bez njega.
I taj rat se vodi i do dan danas, ali pomalo izvan vidika. Borba izmedju materijalista i duhovnjaka. Svaki tim zeli da njihova realnost bude
standard. Stim sto mi cesto menjamo strane, npr u jednoj inkarnaciji smo na ovoj strani, a u drugoj vec mozda prelazimo na drugu stranu.
Zapravo, svi programi se baziraju na tom osnovnom programu koji nas je naucio da "zalutale ovce moramo vratiti u stado".
Ok, popovanje za sad dosta.
__________________________ _________________ .. Bitno joj je da sada, u ovom trenutku, ume da prepozna sebe na mapi svemira. .. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
nardo Tragalac

|
Poslao: 11 Jan, 2011 19:46 pm Naslov: |
|
|
Tale,oprosti.....previše se raspisah ovdje na tvom podforumu...odoh ja.....pozdrav |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
jasna Majstor

Pridružio: 26 Mar 2008 Poruke: 844
|
Poslao: 11 Jan, 2011 23:07 pm Naslov: |
|
|
Tale, samo za tebe, poruka koja me stotinu puta izvukla i vratila na kolosjek:
Molitva Majke Tereze
Čovjek je nerazuman, nelogičan, sebičan.
Nije važno, voli ga!
Ako činiš dobro, pripisat će to tvojim sebičnim ciljevima.
Nije važno, čini dobro!
Ako ostvaruješ svoje ciljeve, naići ćeš na lažne prijatelje i iskrene neprijatelje.
Nije važno, ostvaruj svoje ciljeve!
Dobro koje činiš, sutra će biti zaboravljeno.
Nije važno, čini dobro!
Poštenje i iskrenost učinit će te ranjivim.
Nije važno, budi iskren i pošten!
Ono što si godinama stvarao u času bi moglo razrušeno biti.
Nije važno, stvaraj!
Ako pomažeš ljudima, možeš loše proći.
Nije važno, pomaži im!
Daješ svijetu najbolje od sebe, a on će ti uzvratiti udarcima.
Nije važno, daj najbolje od sebe! _________________ www.spiritual-net.net |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
talerman Glavni urednik

|
Poslao: 12 Jan, 2011 03:11 am Naslov: |
|
|
Nardo, nema razloga da ides sa "mog podforuma". Dopada mi se kada si tu.
Almsivi, zaista su mracni ti programi, verujem u to sto si sada napisao, sa time se slazu i budisti, oni kazu da na najvisem nebu caruje Mara (Zli).
Hvala Jasna na savetu, lepo te je videti, sta se desava sa Spiritual netom?
Sve te deve, asure, ljudi, zivotinje, gladni duhovi, paklovi i rajevi...Sve je to ispod Mare...Mora se ici iznad Mare ako hocemo da se oslobodimo programa.
Andjeli nam nisu bezrezervno blagonakloni, bas kao sto nam demoni nisu bezrezervno neblagonakloni.
Od sada veliki oprez. Preporucujem oprez. Strasno veliki oprez. Ipak, mi smo sami sebi najbitniji. Prevashodno u celokupnoj duhovnoj hijerarhiji, svako pre svega gleda na sebe. U to sam sada 100 posto siguran. _________________ Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
nardo Tragalac

|
Poslao: 12 Jan, 2011 04:19 am Naslov: |
|
|
E baš ti hvala.....samo bi nešto da pojasnim u vezi onog prije što napisah.
Ja također vjerujem u Boga....i da je on jedini Bog i da nema drugih Bogova.To znači da neću druge uvjeravat da on postoji jer ne znam,ne znači da On ne postoji ako ja ne znam.....Ali mogu reći ja volim Boga jer osjećam da on postoji.
Dok Ga ne sretnem .......cilj je putovanje prema Bogu....a bez vjere ne bi ni bilo putovanja.....ipak to je osobno putovanje....
pozdrav.... |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Vera Bojičić Mesija

|
Poslao: 12 Jan, 2011 11:54 am Naslov: |
|
|
Sve te deve, asure, ljudi, zivotinje, gladni duhovi, paklovi i rajevi...Sve je to ispod Mare...Mora se ici iznad Mare ako hocemo da se oslobodimo programa.
|
Tako je. Naj veće zlo je ispred vrata (hipotalamus) ženskog dela muškoga principa (hipofize), ometa informacije koje dolaze iz polja svetlosti, laže. Sve između A i Š je pod njegovom vlašću. Kada se postane Hrist i dosegne Š to je spas, krštenje, kosmička rekonekcija. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
plavizrak Mesija

Pridružio: 07 Jan 2008 Poruke: 4870
|
Poslao: 23 Jan, 2011 00:23 am Naslov: |
|
|
talerman :: |
Andjeli nam nisu bezrezervno blagonakloni, bas kao sto nam demoni nisu bezrezervno neblagonakloni. |
Nisu bezrezervno naklonjeni?!
Zavisi od svesti koja ih percipira!
Čistoj svesti su svakako bezrezervno naklonjeni!
Od sada veliki oprez. Preporucujem oprez. Strasno veliki oprez. |
Tu se slažemo: potreban je veliki oprez za astralna putovanja!
NAJPRE ČIŠĆENJE SVESTI OD TEŠKIH ENERGIJA, PA ONDA ASTRALNA PUTOVANJA - BIO BI MOJ MOTO!
A ZA ČIŠĆENJE SVESTI PREPORUČUJEM NENADMAŠNI PRIRUČNIK -UČENJE BHS!
Ipak, mi smo sami sebi najbitniji. |
Reče Gospodin Ego, i osta živ!
Vrlo zanimljiv duhovni princip!
PRINCIP OVOZEMALJSKE DŽUNGLE!
NADAM SE DA DUHOVNI NAM PODMLADAK NEĆE NABASATI NA OVU DUHOVNO NEPRIHVATLJIVU PORUKU.
Prevashodno u celokupnoj duhovnoj hijerarhiji, svako pre svega gleda na sebe. |
BAŠ TIPIČAN PRIMER KAKO ONO ŠTO SE VIDI - ZAVISI OD SVESTI POSMATRAČA!
EGOISTIČNA SVEST ĆE, NORMALNO, VIDETI EGOIZAM I KOD NAJUZVIŠENIJIH BIĆA!
U to sam sada 100 posto siguran. |
Verujemo, a znamo i zašto! _________________ "U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!" |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
plavizrak Mesija

|
Poslao: 23 Jan, 2011 00:34 am Naslov: |
|
|
talerman :: |
Ovaj nas um, koliko god da je veliki idiot, on tacno u svakoj prilici zna sta nam je ciniti. |
Jok! Pogrešno! Garant! Samo duhovno čulo i/ili intuicija! Um nam pomaže da se snalazimo u ovozemaljskim relacijama. Za nešto iznad toga, on nam je, nažalost - nula.
Nemam reci kojim bih mogao da izrazim lazi kojima smo kljukani. |
To da, ali - da nismo možda, usput, i kljukatori?!
Nikome, ali apsolutno nikome, ko zivi u visokim rajskim sferama, nije lose u smislu materijalne sigurnosti. |
Dobri Tale, pitanje je do kojeg si to "raja" došao!
Neočišćena svest ne može visoko da dogura!
JESI LI ČITAO SVETSKI PRIZNATOG SVEDENBORGA?!
I ON GOVORI O SVOJIM POSETAMA RAJU!
ALI - POGLEDAJ NJEGOVE VIZIJE RAJA!
Apsolutno su se svi andjeli materijalno vrlo dobro osigurali. |
Contradictio in adjecto! KOJA CRNA MATERIJALNA SITUIRANOST U NEMATERIJALNOJ SFERI?!
Necemo nikada naici na uboga, vec cemo naici na lepo uredjenog i sredjenog andjela. |
Kao metafora - moguće. NJIHOVO UNUTRAŠNJE BOGATSVO SE SPOLJA IZLILO.
Ovi sto pricaju da materijalna sigurnost nije bitna, to pricaju jer ne znaju.
Vrlo je bitna.
Sto materijalniji to bolji. |
ALI, ZABRINJAVA UNUTRAŠNJOST KOJA ZAVIDI TOM NJIHOVOM UNUTRAŠNJEM I SPOLJAŠNJEM BOGATSTVU!
Tu bi trebalo očekivati unutrašnje siromaštvo. DUŠA KOJA NE ZAVIDI DRUGIMA JE - BOGATA DUŠA!
Ti sto promovisu siromastvo, to su hohstapleri nenormalnih razmera.
Najpre treba covek da se ogrne da mu ne bude hladno, da se najede da ne gladuje i da popije koje pice da ne bude zedan. Ako uspe da kresne nesto sa strane tim bolje. Tim bolje... |
VRLO INTERESANTAN DUHOVNI PROGRAM! VRLO INTERESANTAN!
AKO JE INSPIRISAN ASTRALNIM SFERAMA, PODRAZUMEVA SE O ČIJIM BI SE UTICAJIMA, U KREIRANJU PROGRAMA, RADILO! _________________ "U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!" |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
plavizrak Mesija

|
Poslao: 23 Jan, 2011 00:48 am Naslov: |
|
|
Sinoć sam napravio precizan plan kako da preskočim Ambis. Za to je bio povoljan trenutak jer je bio Pun mesec. Kada sam ostvario vantelesnu projekciju, odmah sam pojurio za demonima koje sam primetio u svom stanu. Jurio sam ih, čini se, po celoj Zemaljskoj kugli i na kraju završio u Srbiji. Tu sam ih i potukao. Ali, u toj jurnjavi sa demonima, potpuno sam zaboravio na zadatak koji sam imao pred sobom. Ambis mi nije pao ni na kraj pameti.
Kronozon-Talerman: 1:0
Ne znam kolko je pametno to jurcanje i ja sam to jedno vreme pokusavao, pokusavao da unistim(posaljem ga nazad odakle je doslo) ono moje cudo sto je dovelo do gadne borbe gde sam video svasta i to mi se cini da je trajalo kao da je borba bila satima i niko nije bio pobednik a posle se nastavljala i to nekoliko noci za redom i uvek tako kad hocu kad se setim u astralu za plan da ga oteram zbacim zauvek tamo od gde je doslo... |
Ona druga tema je zaključana, te prenosim ovde citat.
U JE---, PA OVO JE STVARNO JEZA SA ASTRALNIM PUTOVANJIMA!
Nisam do sada ovde zalazio, jer sam slutio ovo na šta sam naišao. I tek na početku prelistavanja!
POGLEDAJTE, NARODE, ŠTA SE ČOVEKU DESILO, PRI JURCANJU DEMONA!
PA OVO DA POTVRĐUJE SVE ŠTO SAM MISLIO I REKAO O ASTRALNIM PUTOVANJIMA, NEGO PODSTIČE NA DEBELI, DEBELI OPREZ!
I OVO UPRAVO POTVRDĐUJE PRINCIPE UZ UČENJA: SLOBODNA JE VOLJA DA ČOVEL IDE NA ASTRALNA PUTOVANJA I DA USPOSTAVLJA KONTAKTE SA BILO KIM; ALI -SVA NJEGOVA NAPREDOVANJA I KONTAKTI BIĆE U SKLADU SA DOSTIGNUTIM NIVOOM SVESTI. NEOČIŠĆENI SLOJEVI SVESTI-PODSVESTI SAMO MOGU PRIVUĆI NEGATIVNE ENERGIJE U ASTRALU. _________________ "U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!" |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
talerman Glavni urednik

|
Poslao: 23 Jan, 2011 04:19 am Naslov: |
|
|
Ti si Plavi zrace jedna totalni diletant...
Stravicno si pao pred mojim ocima...
Nemas blage veze o cemu se ovde prica...
Nemas blage veze o enohijanskoj magiji, etirima, ambisu, kronozonu...stepenima posvecenja, inicijacijama....pitaj sta o tome misle BHS? Pa, naravno, da ti nece reci ti iz BHS nista o tome, jer ne znaju...Iza BHS se kriju ljudski foliranti i olos koji navodno kanalisu poruke od Isusa i Bude (ni manje ni vise????) i koji imaju kakvog takvog znanja iz popularne psihologije,ali zato o duhovnim naukama ne znaju nista, jer je to ipak zamorno stivo za njih i ...
Meni je bolno sto ruzis temu
i vec sam te upozorio da se ne rugas tudjim svetinjama.
Ako nastavis da se rugas tudjim svetinjama,
na sta sam te vec dva puta ranije upozorio da ne cinis,
najuricu te sa mog podforuma,
kao najobicnijeg bogohulnika...
jer ovo je, ipak, sveto mesto... _________________ Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
|
|
www.OBJAVE.com forum » TALERMAN |
 |
Sva vremena su GMT + 1 sat Idi na stranu Prethodni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 Sledeci |
Strana 4 od 13 |
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
 |
|
|
 |
|