|
|
 |
 |
Duhovni podsetnik
Idi na stranu Prethodni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 Sledeci |
Pogledaj prethodnu temu :: G ::
Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
Vera Bojičić Mesija

Pridružio: 27 Okt 2008 Poruke: 4003 Lokacija: Atlantida
|
Poslao: 23 Jan, 2011 10:05 am Naslov: |
|
|
Ja bih Tale da mi se teme koje otvoram ovako napadnu to sve odmah prebacila u zgarište.
Mnogo je dosadno, stigne obaveštenje, klikneš, pa zatvoriš kad vidiš ko piše, sve jedno te isto koje više skoro niko ne čita. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
plavizrak Mesija

Pridružio: 07 Jan 2008 Poruke: 4870
|
Poslao: 23 Jan, 2011 11:52 am Naslov: |
|
|
Vera Bojičić :: |
Ja bih Tale da mi se teme koje otvoram ovako napadnu to sve odmah prebacila u zgarište.
Mnogo je dosadno, stigne obaveštenje, klikneš, pa zatvoriš kad vidiš ko piše, sve jedno te isto koje više skoro niko ne čita. |
VRLO KOREKTNO, VERA!
TI NISI VIDELA KAKAV ON RŠUM POKUŠAVA DA NAPRAVI U MOM PODFORUMU!
TAJ RŠUM JE ŠALA U ODNOSU NA DVE-TRI MOJE PORUKE OVDE.
NO, I TI NA OVAJ NAČIN ISKAZUJEŠ SVOJ DUHOVNI PROFIL.
SVOJ TIP ISTINOLJUBOSTI I PRAVEDNOSTI. _________________ "U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!" |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Vera Bojičić Mesija

|
Poslao: 23 Jan, 2011 12:04 pm Naslov: |
|
|
Pa ako ti smete, što ne prebaciš tu njegovu temu na njegov podforum a sve što smatraš da remeti, spamuje, tvoje izlaganje pomeri u zgarište. Ovako sve postaje besmisleno.
Citat: |
SVOJ TIP ISTINOLJUBOSTI I PRAVEDNOSTI. |
Sebe nikada ne postavljam u ulogu sudije i kritičara. Sve se vidi, svako svoj domet piše i vidi sa svoga nivoa. Mene to ne vređa, naprotiv, interesantno mi je.
A ovde na zemlji ni pravde ni istine nema pa je ni ne tražim, nisam odavede, nemam kolektivnu svet. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
plavizrak Mesija

|
Poslao: 23 Jan, 2011 12:20 pm Naslov: |
|
|
Pa ako ti smete, što ne prebaciš tu njegovu temu na njegov podforum a sve što smatraš da remeti, spamuje, tvoje izlaganje pomeri u zgarište. Ovako sve postaje besmisleno.
SVOJ TIP ISTINOLJUBOSTI I PRAVEDNOSTI. |
Sebe nikada ne postavljam u ulogu sudije. |
Ne postavljaš se u ulozi sudije?
A tvoja preporuka Talermanu?
VALJDA JE ONA SVAKAKO REFLEKS SUĐENJA? Suđenja mojim porukama. Vrednovanja mojih poruka. Vrednovanja nema bez suđenja, procenjivanja.
A, pokaži mi, gde ti vidiš spamovanje teme, u komentarima koje sam ostavio na ovoj temi? Opet se suočavaš sa suđenjem kojim se tobože ne baviš.
Da li je iskazivanje drugačijih uglova sagledavanja i neslaganje sa onim što neko kaže - spamovanje?
POKAŽI MI, U ČEMU TI, U PORUKAMA KOJE SAM OVDE OSTAVIO, VIDIŠ OPASNOST I UGROŽAVANJE TEMA?
KONKRETNO.
ILI I TI, KAO I TALERMAN, NE PODNOSIŠ DRUGAČIJA SAGLEDAVANJA?
PA SMETNJE OTKLANJAŠ BRISANJEM.
JA NISAM NIKADA NIJEDNU PORUKU OBRISAO, NITI ĆU TO UČINITI. SVAKO ISKAZUJE SEBE SVOJIM PORUKAMA, SVE JE TO DEO ISTORIJE DUHOVNOSTI. _________________ "U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!" |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Vera Bojičić Mesija

|
Poslao: 23 Jan, 2011 12:25 pm Naslov: |
|
|
Tako Vi mislite i tumačite. Lepo sam napisala šta mislim.
Volim da pročitam sve postove jer sve je to znanje.
Na moju žalost ne čitam Tvoje i Aleksove i to ne zato što me ne zanima već zbog agresivnog načina pisanja. Velika slova, podebljavanje. Čim vidim takav post odmah ga preskočim. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
plavizrak Mesija

|
Poslao: 23 Jan, 2011 13:06 pm Naslov: |
|
|
Tako Vi mislite i tumačite. Lepo sam napisala šta mislim.
Volim da pročitam sve postove jer sve je to znanje.
Na moju žalost ne čitam Tvoje i Aleksove i to ne zato što me ne zanima već zbog agresivnog načina pisanja. Velika slova, podebljavanje. Čim vidim takav post odmah ga preskočim. |
Agresivnost?
A možda je to snaga iskazivanja ideja?
Možda...
Možda je to kao kad dopustite da vas ispuni snaga Duha, kojom težimo Istini i Pravdi.
Snaga ideja se ne iskazuje smušenim i neutralnim govornim i pisanim tonom.
Što nema veze sa emotivnim nabojem.
A može to, priznajem, nekome sa strane da deluje kao emotivni naboj-agresivnost. _________________ "U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!" |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Vera Bojičić Mesija

|
Poslao: 23 Jan, 2011 13:24 pm Naslov: |
|
|
Snaga Duha je u smirenosti i istrajnosti. Snaga je tanani osečaj a ne uzavrela emocija koja je pojačana njegova kopija.
Moj osečaj je da kada vidim naglašene poruke, odmah vidim atak na um, pokušaj nametanja nečije misli ili ideje, propaganda. Po mome viđenju daleko je delotvrornije pisati svoje spoznaje a svakome prepustiti da u njima prepozna istine i tako napreduje. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
plavizrak Mesija

|
Poslao: 23 Jan, 2011 14:58 pm Naslov: |
|
|
Snaga Duha je u smirenosti i istrajnosti. Snaga je tanani osečaj a ne uzavrela emocija koja je pojačana njegova kopija.
Moj osečaj je da kada vidim naglašene poruke, odmah vidim atak na um, pokušaj nametanja nečije misli ili ideje, propaganda. Po mome viđenju daleko je delotvrornije pisati svoje spoznaje a svakome prepustiti da u njima prepozna istine i tako napreduje. |
Ajoj, koliko ćemo mi, uz sva naša zamišljanja velikih duhovnih postignuća - IMATI MUKE SA JEDNOSTAVNIM PSIHOLOŠKIM MEHANIZMIMA KOJI NAS UPOZORAVAJU DA SMO JOŠ UVEK U MREŽAMA ILUZIJA!
Talerman je vrlo vešto i indirektno pokrenuo vrlo važno pitanje PROJEKCIJE.
KADA, NA PRIMER, ČITAMO NEČIJU PORUKU - PA U NJOJ OSEĆAMO NABOJ, UZAVRELE EMOCIJE, ITD.
MI TADA SAMO PORJEKTUJEMO NA PORUKU EMOCIJE KOJE ČUČE U NAMA!
Jer mi UMOM primamo poruku.
UM NE MOŽE DA PRODUKUJE EMOCIJE. UM I EMOCIJE SU RAZDVOJENI. MI NE MOŽEMO UMOM DA ZAMISLIMO EMOCIJE KOJE JE NEKO IMAO DOK JE PISAO PORUKU.
MI SAMO MOŽEMO DA PORUCI PRIPIŠEMO EMOCIJE KOJE NAM PORUKA INICIRA, A KOJE MI SAMI IMAMO.
DAKLE, DA NA PORUKU PROJEKTUJEMO EMOCIJE KOJE ČUČE U NAMA. ILI DA PORUKA POKRENE ENERGIJU TIH EMOCIJA.
Što se može lako proveriti: i kada čitamo poruke na "Depresija Forumu", koje su zaista pisane u često i strašnim psihološkim stanjima - MI, DOK IH ČITAMO, NE MOŽEMO UMOM DA ZAMIŠLJAMO OSEĆANJA SA KOJIMA SU PORUKE PISANE. KO IMA U SEBI SLIČNE EMOCIJE - TE PORUKE ĆE TE NJEGOVE EMOCIJE POKRENUTI. KO VIŠE NEMA SLIČNE EMOCIJE - NEĆE NIKAKO MOĆI DA UĐE U EMOCIJE SA KOJIMA SU LJUDI PISALI TE PORUKE.
Druga je priča sa našim direktnim kontaktom, kada smo u kontaktu sa emocionalnim poljem sagovornika. Tada, kroz tzv. empatiju, možemo da uđemo u psihološo stanje sagovornika, ali, i tada, ne možemo da imamo emocije koje ima sagovornik, ukoliko i sami nemamo, te emocije, ukoliko smo razgradili njihovu energiju. _________________ "U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!" |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Vera Bojičić Mesija

|
Poslao: 23 Jan, 2011 15:22 pm Naslov: |
|
|
Sve to što pišeš je deo kolektivne svesti počevši od hijerarhije pa gradacije. Sve to govori ego i naravno jedno te isto vrti u krug dok ne upeca nešto novo pa onda sa time isto radi.
Pošto nemam um kolektivne svesti te poruke na mene ne utiču, univerzalna svest ih odmah odbije jer su tvorevina ovoga sveta pa samim tim nisu tačno prenesene.
Pročitala sam nekoliko tvojih tečno napisanih postovaali ne da ego da tako nastaviš. On je nepokolebljiv, ponosan, pun gordosti. pa neka tako ostane.
BILBORDE NE ČITAM |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
plavizrak Mesija

|
Poslao: 23 Jan, 2011 16:26 pm Naslov: |
|
|
Sve to što pišeš je deo kolektivne svesti počevši od hijerarhije pa gradacije. Sve to govori ego i naravno jedno te isto vrti u krug dok ne upeca nešto novo pa onda sa time isto radi.
Pošto nemam um kolektivne svesti te poruke na mene ne utiču, univerzalna svest ih odmah odbije jer su tvorevina ovoga sveta pa samim tim nisu tačno prenesene.
Pročitala sam nekoliko tvojih tečno napisanih postovaali ne da ego da tako nastaviš. On je nepokolebljiv, ponosan, pun gordosti. pa neka tako ostane.
BILBORDE NE ČITAM |
Pa, dobro, svako ima volju da ono što vidi i doživljava pakuje u neke svoje koncepcije. To je nekako i prirodno.
Meni su nekako vrhunski orijentiri živa životna dešavanja, jer u njima nam je misija. Na Nebu nam i ili u nekim drugim sferama - kad se tamo budemo našli.
Moje manifestacije ega: opet stvar percepcije. S tim što treba da razlikuješ poruke koje su šaljive, i usmerene na provociranje ega drugih... _________________ "U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!" |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
plavizrak Mesija

|
Poslao: 23 Jan, 2011 21:55 pm Naslov: |
|
|
Pošto nemam um kolektivne svesti te poruke na mene ne utiču, univerzalna svest ih odmah odbije jer su tvorevina ovoga sveta pa samim tim nisu tačno prenesene. |
Ako bi to značilo da si nadišla kolektivnu svest, da si ušla u univerzalnu svest - to je dobra vest!
Lepo je da imamo svog predstavnika tamo!
Samo, i tu postoje zamke iluzija - da u ovom svetu dualnosti svako vidi ono što mu je milo, pa mu se snilo.
Glede ego-očišćenosti: u vreme teme o učenju dr Stojanovića sećam se solidnih izliva ego-iznerviranosti sa primesama vulgarnosti, čini mi se, posebno inspirisanim Cacinim porukama. Ako me slabo pamćenje dobro služi... No, verovatno je ta faza prevaziđena, jer ne verujem da se članstvo u univerzalnoj svesti stiče sa tim teretom.
Pročitala sam nekoliko tvojih tečno napisanih postovaali ne da ego da tako nastaviš. On je nepokolebljiv, ponosan, pun gordosti. pa neka tako ostane. |
Da l' to ego vidi ego? Ego, koji sneva univerzalnu svest?
Da li je suština u veličini slova i u bilbordisanju ILI U SADRŽAJU PORUKA?
Možda je ovo neki znak karmičkih problema sa nekim bilbordima iz prošlosti, na primer iz nekog kasnog Srednjeg veka.
Jer, DOBRA, PAMETNA, LEPA PORUKA JE DOBRA, PAMETNA, LEPA, SVE DA JE I KILOMETARSKIM SLOVIMA NAPISANA. _________________ "U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!" |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
talerman Glavni urednik

Pridružio: 11 Jun 2008 Poruke: 4822 Lokacija: Kina
|
Poslao: 26 Jan, 2011 03:37 am Naslov: |
|
|
U noci između 25. i 26. januara,
između Utorka i Srede...
Uz pomoć Marsa i Merkura
i arhanđela Mihaila...
Prešao sam Ambis.... _________________ Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Vera Bojičić Mesija

|
Poslao: 26 Jan, 2011 11:24 am Naslov: |
|
|
Dobro nas vodiš navigatore |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
zvoncica Mesija

Pridružio: 09 Jan 2009 Poruke: 4073
|
Poslao: 26 Jan, 2011 16:03 pm Naslov: |
|
|
Meni se čini da je Plavi odlepio skroz naskroz. Ja oe poruke vidim tek sada.
Je li još netko uočio da se to dogodilo već nekoliko osoba na ovom forumu, i da se svaki puta manifestira jednako, točno kroz postove vidiš jednu te istu energiju, gradacija ljutnje iz rasprave preko svađe pa do vrijeđanja je ista?
Čudno. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
plavizrak Mesija

|
Poslao: 26 Jan, 2011 20:51 pm Naslov: |
|
|
zvoncica :: |
Meni se čini da je Plavi odlepio skroz naskroz. Ja oe poruke vidim tek sada.
Je li još netko uočio da se to dogodilo već nekoliko osoba na ovom forumu, i da se svaki puta manifestira jednako, točno kroz postove vidiš jednu te istu energiju, gradacija ljutnje iz rasprave preko svađe pa do vrijeđanja je ista?
Čudno. |
Već sam u intervjuu sa Slobom Didnijem najavio osnivanje nove religije, planetarne religije koja će istumbati sve postojeće religije, duhovno tumbanje po saharskom principu "tiha voda breg roni, a ´ladna voda mirno teče". Zidajući tako šupu... priključio sam se malo bio na neke kosmičke frekvencije sa Kentauri-Sitija, koliko da me malo inspirišu. Uuuu, Zvončice, kako one inspirišu...! Probaj, večeras u 20:08 Kentaruri-Siti, poznata i kao Planeta-Mljackalica, biće bliže Zemlji za desetak kilometara... Izađi napolje i podmetni potiljak, jer ona deluje isključivo preko vratnih žila. _________________ "U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!" |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
|
|
www.OBJAVE.com forum » TALERMAN |
 |
Sva vremena su GMT + 1 sat Idi na stranu Prethodni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 Sledeci |
Strana 5 od 13 |
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
 |
|
|
 |
|