Ona (ta osoba) je sedam meseci prolazila kroz pakao, psihološki problemi, zdravstevni problemi, pa onda životni problemi - otpuštena sa posla, doživela neku vrstu izolacije, napuštena i od roditelja, itd. Onome, kome je strana ta logika, da životni problemi i patnja pročišćuju dušu, u tom smislu, da nas oslobađaju karmičkog tereta, sve ovo je besmisleno.
Ovo mi je sasvim poznato, samo sto se malo vise oduzilo od sedam meseci
Sto se mene tice, ja sam "zatrpao svoju ratnu sekiru."
Dobro, neka to bude obostrano! _________________ "U ime JA JESAM TO ŠTO JA JESAM, Elohime Apolone, molim te da uzmeš pod svoju kontrolu prostranstvo koje me okružuje i da ga ispuniš samo Božanskim ispoljavanjima svuda, gde se ja budem nalazio: kod kuće, na poslu, na društvenim mestima!"
Koristim priliku da Taletu prenesem poruke ljubavi od čitalaca. Vole te Tale i prate tvoje mučenje na forumu, ne vole Plavog što te proganja, iz tvojih reči izbija toplina, iskrenost i hrabar duh. Nadam se da sam dobro prenela.
[quote]
E, ovo me je nasmejalo totalno!
Mix tri uzroka za moj smeh!
Prvo ta potreba da se Talerman ubedi da ga volimo, što je ok, ali mi je smešno. Onda što je bitno to da se bude voljen i to je kao pokazatelj neki, u toj nekoj trci izmedju Vere, Taleta i Plavog, ko će da pobere više simpatija- ali vrhunac mi je što NE VOLE Plavog!!!
Znam da je nekima teško da prate taj logičko deduktivni niz pisanja ali pustiću te da se sam izboriš sa opcijom odredjivanja porekla te poruke- tako se uči najbolje!
Pridružio: 19 Apr 2009 Poruke: 1475 Lokacija: Agent Matrixa sa Siriusa A ,B,C, :D i E
Poslao: 29 Jan, 2011 23:04 pm Naslov:
Nego Gibo da te pitam nešto ,za tvoje mišljenje.
Šta ti misliš kako je to Talerman u jeku svog najvećeg fronta nemilosrdne borbe sa plavim zrakom,mrtvačkim avatarom,posvađanosti sa anđelima i kivnosti na svoj ovozemaljski život uspeo da zezne Chronozona i da ga pređe.
Ja ti kažem,u takvom njegovom stanju,da sam ja Chronozon,znaš kad bi me prešo ?
Nikada _________________ "...Nek mi nosić pocrveni,eto to je to je to je to nosić to je sve sve "
Oćeš zapravo reć da ima još jedan ambis osim ovog,i to veći i da ga možda ti čuvaš?
Nemoj sad ..bat, jedva smo i ovaj prošli....
Može prolaz samo na ličnu kartu?
Pridružio: 19 Apr 2009 Poruke: 1475 Lokacija: Agent Matrixa sa Siriusa A ,B,C, :D i E
Poslao: 29 Jan, 2011 23:11 pm Naslov:
Štaviše,dapače,sve mi se čini da tamo negde u nekom Z denzitetu odvija se čestitanje Chonozonu ,kako je prešao Talermana,na isti način kako vi ovde čestitate Taletu
Ko je to tu koga prešo ? _________________ "...Nek mi nosić pocrveni,eto to je to je to je to nosić to je sve sve "
Poslao: 29 Jan, 2011 23:18 pm Naslov:
zvoncica ::
Oćeš zapravo reć da ima još jedan ambis osim ovog,i to veći i da ga možda ti čuvaš?
Nemoj sad ..bat, jedva smo i ovaj prošli....
Može prolaz samo na ličnu kartu?
Oću reći da u trenutku kada je Tale to obznanio,taj svoj prelazak,njegovo ako se smem izraziti psihološki-duhovno stanje nije bilo sjajno.
Rastrzan,kivan,te vadi mač,te ga vraća i što je najvažnije puno slabosti iskazanih,i to ne u suštini onoga što je pričao(jer sam se više slagao sa njim nego sa plavim),nego na način kako je to sve prezentovao,intenzitetom,reči koje je koristio sve to ima svoj pečat.
U takvom stanju preći nešto što je san mnogih,ja se pitam onda da li je sve tako što neko vidi,da li je sve to igra uma _________________ "...Nek mi nosić pocrveni,eto to je to je to je to nosić to je sve sve "
Poslao: 29 Jan, 2011 23:29 pm Naslov:
Znaš kako sam ga ja doživeo.
Imaš onaj film Bruno sa Sašom Baronom Cohenom (Borat)
Pa imaš onu fight cage scenu i znaš kako se to završilo ,hahahahahah _________________ "...Nek mi nosić pocrveni,eto to je to je to je to nosić to je sve sve "
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu