Dobrodošli
Idi na stranu
1, 2, 3, 4, 5  Sledeci
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » TALERMAN
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
talerman
Glavni urednik

Pridružio: 11 Jun 2008

Poruka Poslao: 08 Nov, 2010 09:09 am    Naslov: Dobrodošli
Odgovoriti sa citatom

Želeo bih najpre da se zahvalim Adminu i Vesni na ukazanom poverenju.
Većina tema na kojima sam do sada imao nešto da kažem nalaze se u Praksi i na Čudesnim bićima i svetovima, pa sam razmišljao na koji bi način mogao da osmislim ovu novu rubriku.

Iako je, naravno, prevelika čast što sam se našao na ovakvom mestu, sa druge strane ja znam da bih na neka pitanja mogao da pomognem, pa otud, mislim da ne bi bilo loše da ova rubrika bude koncepirana u tom smislu.

Pozdrav

rale
Mistik

Pridružio: 09 Nov 2008

Poruka Poslao: 08 Nov, 2010 10:11 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Честитам Тале!!!!!
Јеси ли размишљао да своје теме са других подфорума пребациш овде?
talerman
Glavni urednik

Poruka Poslao: 08 Nov, 2010 12:21 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Hvala Rale,
razmišljao sam o tome, ali takvih tema ima toliko puno, razbacanih na sve strane, da mi je jako teško da ih sve pokupim i svrstam ovde.
Zato mislim da je možda najbolje da ova rubrika počne od početka, kao da nigde ništa nije do sada bilo i napisano.
Pozdrav Smile
sneguljica
Hodočasnik

Pridružio: 25 Okt 2009

Poruka Poslao: 08 Nov, 2010 14:01 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Tale, puno srece...ne sumnjam u tvoju kreativnost.

Pozz
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
talerman
Glavni urednik

Poruka Poslao: 09 Nov, 2010 06:42 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Hvala Sneguljice, ne znam da li će biti poučno, ali se nadam da će makar biti zanimljivo.
Napraviću jedan dosta hrabar pokušaj da na ovim stranicama ovde opisujem u formi duhovnog dnevnika, dan za danom, kako to u mom slučaju, izgleda potraga za Svetim gralom.
Sigurno će neki biti zapanjeni pojedinim stvarima koje će ovde pročitati,
nekima će ovo sve izgledati interesantno,
a možda ću neke duhovne tragaoce dodatno da podstaknem na dalji duhovni rad. A možda ću druge potpuno obeshrabriti da krenu jednim takvim sličnim putem. Dobro je i u jednom i u drugom slučaju...Što se mene tiče, ovo će mi, takođe, dobro doći kako bi uneo više sistema u moj duhovni rad.
Pa, onda krećem od danas, a završiću za godinu dana...Mislim da ćemo dosta toga naučiti za tih godinu dana...
Biću otvoren koliko je to moguće na javnom Forumu...
zvoncica
Mesija

Pridružio: 09 Jan 2009

Poruka Poslao: 09 Nov, 2010 17:16 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Tale,

možeš izlistati sve svoje poruke koje si napisao na Objavama!

Klikni na svoje ime na bilo kojem postu i prikazat će ti se txt "prikaži sve poruke ovog autora" (ili odeš na svoj profil, pa opet isto - klik).

Kad klikneš "prikaži sve poruke ovog autora" otvori se posebna strana sa svim porukama koje si ikada napisao, i to redoslijedom od najnovije prema najstarijoj.

Malo je ubitačan posao, ali ako biš imao printer u blizini...onda, poruku po poruku na print (meni je lakše sortirat mateijale ako su u papirnatom umjesto, pa elektronskom obliku ti zato ovo predlažem ).

Dok printaš sve to, a hrpa poruka u papirnatom formatu raste, pomalo čitaš i...
Vjerujem da će ti se početi paralelno javljati neki kroki model kako bi i šta bi.

Vjerujem da je tvoja knjiga već gotova, samo ti to još ne znaš Very Happy

Da smo bliže, pomogla bih ti u tome...Ono, malo print, lektura, malo soritranje po poglavljima...
Nadopišeš neki most ako vidiš da bi baš trebalo još mesa i fino se uglavilo da bude još pitkije. Mislim da ćeš uživat u tome, na kraju.
Kisses

--------
Ps. ako ti treba pomoć a mogu ovako online štogod - samo reci. Ti si dosta pismen, tako da nemaš potrebu za puno intervencija u pravopis, ali ako imaš kakvu dvojbu, tu ti mogu pomoć. Nadam se. Very Happy
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
talerman
Glavni urednik

Poruka Poslao: 10 Nov, 2010 01:59 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Hvala ti na savetima, Zvončice. Interesantno, juče mi je ceo dan upravo prošao u znaku knjiga.
Pa, mogao bih da nastavim...
zvoncica
Mesija

Poruka Poslao: 10 Nov, 2010 12:46 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Uspio si !!!
Bravo.

Ovo je tako pitko što pišeš da je gušt čitat, a i zanimljivo mi je...što je realno velika stvar, s obzirom na neke moje stavove oko toga. Very Happy
 Nazad na vrh »
talerman
Glavni urednik

Poruka Poslao: 10 Nov, 2010 12:58 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Hvala ti Zvoncice, jednim delom sam nesto postigao, ali drugim delom jos nisam. Nisam ga jasno video niti sam jasno cuo njegovu poruku. Moram zato da nastavim dalje do sutra.
sneguljica
Hodočasnik

Pridružio: 25 Okt 2009

Poruka Poslao: 11 Nov, 2010 14:28 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Tale, citajuci tvoj duhovni dnevnik dolazim do mnogobrojnih odgovora koje jednim delom i nisam trazila, jer ih nisam ni bila svesna.
Tvoj rad mi daje inspiraciju i brdo informacija koje ce mi koristiti.
Dobijam bolji uvid sta treba raditi i koliko je potrebno biti svestran,istrajan ....
Hvala ti sto svoja duhovna iskustva delis sa nama na ovom forumu, za takve stvari, pored ostalih treba biti i hrabar.

Jos jedna dobra stvar je sto svoj duhovni dnevnik vodis svaki dan.

Pozz
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
talerman
Glavni urednik

Poruka Poslao: 12 Nov, 2010 01:19 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Hvala Sneguljice,
u ovom dnevniku ćemo imati prilike svašta da pročitamo, a biće zanimljivo i to je jedino što mogu da obećam. Ako hoćemo da se usavršimo kao ljudska bića potrebno je biti potpuno iskren i odvažan. Biće tu i puno padova, ali u cilju novih uspona, nadam se. Juče se, na primer, desio pad. O tome u nastavku.
nickola
Na duhovnom putu

Pridružio: 26 Jul 2009

Poruka Poslao: 12 Nov, 2010 06:20 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

bs mi se svidja novi sistem talermana Very Happy
divim se i kako nadjes toliko vremena da nesebicno sve podelis ovde sa nama
radujem se buducim postovima
 Nazad na vrh »
talerman
Glavni urednik

Poruka Poslao: 12 Nov, 2010 15:50 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Pa, hvala Nikola, ali i ne stizem bas, nego se samo trudim Smile
talerman
Glavni urednik

Poruka Poslao: 12 Nov, 2010 15:57 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Ali, hajde da skratim pricu koliko mogu. Jupiter se pretvorio na kraju u anti-Jupiter, dok se Chesed pretvorio u njegov klipot- anti Chesed. Ceo danasnji dan sam posvetio pokusajima da ispravim to gde sam promasio u toku proteklog dana i donekle sam u tome uspeo. Sutra je, medjutim, novi dan, dan Saturna, Subota...Bice sigurno bolje...A o klipotima i ostalim stvarima koji nam otežavaju život, pričaću u nastavku ovog dnevnika. Surprised
zvoncica
Mesija

Poruka Poslao: 13 Nov, 2010 02:42 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Ti si već u suboti? ovdje je noć, 2:38, službeno je subota, neslužbeno tek trebam ić spavat, pa je onda subota...tebi će već bit nedjelja...sluđuje me malo taj time line na kratke staze.

Koma mi je ova tvoja priča...misliš da ima veze to što si radio vježbu na Chesod i Jupiter baš jučer, odnosno da si vibrirao na način da si kod tog frenda navečer baš izazvao lavinu takvih priča? Ili ne, ili biste svejedno drvili o tome, bez obzira....? Još si dan ranije radio i purifikaciju....
 Nazad na vrh »
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » TALERMAN
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu
1, 2, 3, 4, 5  Sledeci
Strana 1 od 5

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka JAHAČI APOKALIPSE 583 ENEMOON 406875 23 Avg, 2011 19:53 pm
ENEMOON Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka DUHOVNOST za početnike..a i one koji misle da to nisu 111 5.element 88194 16 Dec, 2010 06:55 am
Sara Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Deset Božijih Zapovesti- DRUGA ZAPOVEST 139 Vera Bojičić 95892 17 Apr, 2010 23:33 pm
woman Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka SVETA ZNANJA - MESTA MOĆI - dr sci. Ljubiša Stojanović 64 drugar 67772 17 Apr, 2010 13:58 pm
drugar Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka KYMATICA - KIMATIKA - film koji treba obavezno pogledati!!! 3 ENEMOON 24597 21 Sep, 2009 18:50 pm
Giba Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka IZVODI IZ OBJAVA 73 plavizrak 65746 25 Apr, 2009 23:40 pm
plavizrak Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Zimski začini koji griju tijelo i duh 0 Vakan Tanka 20881 22 Jan, 2008 10:08 am
Vakan Tanka Pogledaj zadnje poruke

Home | Add to Favorites | Mapa sajta

Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)