|
|
 |
 |
Pogledaj prethodnu temu :: G ::
Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
Nosferatu Majstor

Pridružio: 12 Apr 2010 Poruke: 1024
|
Poslao: 01 Jul, 2011 13:53 pm Naslov: |
|
|
E ovo vec izgleda bolje. na ovom bi svi imali komotno mesta.Pa dobro sta kazete na ovu ideju?Skupimo se i napravimo dobro zezanje.
|
|
Nazad na vrh » |
|
 |
sfera Tragalac

Pridružio: 20 Dec 2008 Poruke: 141
|
Poslao: 01 Jul, 2011 15:27 pm Naslov: |
|
|
Tale, mene si zaboravio!
Bez obzira na tvoju zaboravnost, drago mi je što dolaziš u Srbiju i jedva čekam da te vidim! |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Starcy Duhovni učitelj

Pridružio: 09 Avg 2008 Poruke: 2952 Lokacija: Kragujevac
|
Poslao: 01 Jul, 2011 17:11 pm Naslov: |
|
|
Tale, najbolje je da na forumu objaviš: tada i tada ću biti u toj i toj kafani u Beogradu...
pa ko voli nek izvoli
Ja ću se svakako potruditi da dođem, ali ne garantujem jer raspored mog slobodnog vremena ne zavisi od mene. _________________ http://opusstelarum.blogspot.com/ |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
talerman Glavni urednik

Pridružio: 11 Jun 2008 Poruke: 4822 Lokacija: Kina
|
Poslao: 01 Jul, 2011 17:35 pm Naslov: |
|
|
sfera :: |
Tale, mene si zaboravio!
Bez obzira na tvoju zaboravnost, drago mi je što dolaziš u Srbiju i jedva čekam da te vidim!  |
Nisam te zaboravio Sfero.
Na tebe sam sve vreme i mislio.
Sfero...
Veliki pozdrav. _________________ Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Giba Mesija
Pridružio: 20 Sep 2008 Poruke: 4650
|
Poslao: 01 Jul, 2011 20:30 pm Naslov: |
|
|
Ja se uzdam samo u ono što sam organizujem, tako je uvek bilo i biće- a za ovu priliku to može biti sledeće leto.
A jesam za, to stoji. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
TATA SINANA Duhovni učitelj

Pridružio: 24 Jun 2008 Poruke: 2805 Lokacija: Negde oko duge
|
Poslao: 01 Jul, 2011 20:40 pm Naslov: |
|
|
talerman :: |
Ja dolazim iz Kine (nije blizu),
i nailazim na sledeci docek:
1. Neki su se izjasnili da ne zele da me vide.
2. Drugi ne mogu da me vide zato sto imaju puno posla.
3. Treci, ako neko organizuje neko okupljanje za njih, eto oni ce nekako naci vremena.
4. Cetvrti bi bas jako voleli da me vide, ali samo ako odem na Rtanj.
5. Peti uopste nisu ni procitali da sam imao nameru da ih vidim.
6. Sesti su mozda procitali, ali se nisu udostojili ni jednog komentara.
7. Sedmi nesto palamude, filozofiraju, a da se nisu uopste izjasnili, da li zele da se vide ili ne.
U svakom slucaju, jos jedan primer suocavanja sa niskom ljudskom prirodom...
Visoka ljudska priroda je ocito ostala bespovratno da cami tamo negde u Edenu.
U svakom slucaju, daleko su ljudi od bilo kakve duhovnosti. Svako gleda svoje najuze interese. Izuzeci uglavnom najjebu. Nekima ce zasmetati sto sam ponovo ispao vulgaran - sto sam napisao Najjebu.
Nemam neki dobar osecaj...
Svako mora da nauci prvo da ispadne covek, a tek posle toga sve ostalo.
Ali, biti covek je lekcija koju je covek morao da savlada jos pre 100.000 godina. |
Nista bre Tale ne pratis ove objave...
Da ih barem malo pratis uocio bi da su vanzemaljci sklepali nas |DNK ispod Rtnja ----u Edenu..
I onda jos kazes kako te ne zovemo u Eden...
I procitaj Hoponopono...
Pa ces valjda malcice poceti i drugacije da nam pises...
I oprosti mi, molim te...
Nista licno, ali pokrivacu energetski tamo u Istocnoj Srbiji veliki predeo i jedno 100-200ljudi, stvarno ne mogu da tebi ovaj put dam prednost...
A i ne mora...MI SMO NASI...
JEDINO STO MI ZAO DA TE IPAK NE VIDIM...
ALI STA CES , ZIVOT NE ISPUNJAVA UVEK SVE ZELJE...  _________________ Dela i jedino dela su ona koja dele bica ...
Na ona koja imaju znanje i ona koja ga jos uvek nemaju... |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
zvoncica Mesija

Pridružio: 09 Jan 2009 Poruke: 4073
|
Poslao: 01 Jul, 2011 23:08 pm Naslov: |
|
|
Tale,
ja doista imam sada previše obaveza na poslu do kraja srpnja, ali nije to u pitanju, eć imam doma jednu situaciju koja nije nimalo ugodna i traži moj maksimalni angažman. radi se o bolesti jednog člana moje obitelji. Jednostavno, zato kažem da čak i da sam free od posla, nisam free. moram biti tu 24/7 jer imam kontakte, jer moram možda u italiju zbog liječenja i jer netko treba držati lavor, i prati ga itd. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
talerman Glavni urednik

|
Poslao: 02 Jul, 2011 00:51 am Naslov: |
|
|
OK Zvoncice, razumem i zao mi je sto sam onako odreagovao.
OK Dajbog, razumem, ali ja tako reagujem ponekad. _________________ Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Vesna Glavni urednik

Pridružio: 08 Jan 2008 Poruke: 4177 Lokacija: Beograd
|
Poslao: 02 Jul, 2011 03:49 am Naslov: |
|
|
Mislim da nisam nikada probao bolju proju nego kod naše Visoke sveštenice. Dakle, uzeleo sam se Vesne i njenog muža. Njen muž, iako ga retko ko pominje na Objavama, zaista je izuzetan karakter; da ga čovek poželi da se sa njim vidja svaki dan. Tu su i brojna Vesnina deca. Vesna i njena familija su okosnica naših Objava. To neki možda i ne mogu da shvate iz ove perspektive, ali njihov celokupan značaj je evidentan ukoliko se na to sve pogleda iz perspektive jednog Malkuta.
|
Ukratko - Goran i ja jedva čekamo da te vidimo brate Tale !
A postoji još jedan naš prijatelj koji jako želi da te lično upozna, i zove se Ivo, i iz Crne Gore je.
Rekao je da mu javimo čim ti dođeš u Beograd, pa da se dogovorimo da se vidimo.
Topli pozdrav za tebe brate !
 _________________ Jednom se živi, ali večno... |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Olivera Stevanovic Hodočasnik

Pridružio: 27 Nov 2008 Poruke: 575
|
Poslao: 02 Jul, 2011 08:10 am Naslov: |
|
|
Talerman je OPS ,
a mi ostali smo OP-Talermanu , a svi bi hteli da se vidimo, al kad ne bi morali da maknemo sedalo sa stolice...
Alternativa je grupni video chat na skajpu ... ako se ništa drugo ne desi...
Talermane, Cico iz Grivca šta se praviš da nisi razumeo sliku , a tamo si po vasdan?
U gradu i kafani se ne vide zvezde, popiješ kafu, ili posle napišeš u knjizi utisaka da si samo popio kafu i to je to.... svi ajd kući...
Na Rtnju si ceo tamo, piješ vodu, vidiš noćno nebo, neke druge teme se nameću... nekako mi je ta vizija bila više u duhu Objava nego neki kafić u gradu...
I Nosferatu ima izgleda slične ideje... boravak na reci je cool takođe.. ako je svima bliže da dođu tamo...
Nije da nije sve tačno što si napisao... jesmo lenji i ne volimo da nas neko mlatne istinom , da smo lenji i neogranizovani....
Pozdrav svima znatiželjnima |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
talerman Glavni urednik

|
Poslao: 02 Jul, 2011 14:10 pm Naslov: |
|
|
Sve sto sam napisao je istinito.
Lenji smo i neorganizovani - to je istinito sto si ti napisala Olivera.
Postavlljam sada kljucno, najkljucnije od kljucnijih pitanja:
Da li nam je materija ipak bitnija od duha?
Nemam vremena, stidim se, plasim se, zebem, imam puno posla, ja sam na Rtnju, imam porodicne probleme, nemam vremena...
To mi sve govori o tome da materija preovladava nad duhom, ili mozda gresim? _________________ Great men decline, mighty men may fall, but an honest Philosopher keeps his station for ever |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
zvoncica Mesija

Pridružio: 09 Jan 2009 Poruke: 4073
|
Poslao: 02 Jul, 2011 14:17 pm Naslov: |
|
|
OK Zvoncice, razumem i zao mi je sto sam onako odreagovao.
OK Dajbog, razumem, ali ja tako reagujem ponekad. |
što se mene tiče, sve OK, ali vidim da je ipak trebalo dodatno objašnjenje, premda izbjegavam verbalizaciju.
valjda će bit prilike da se vidimo u nekim boljim okolnostima...
ali ne vidim problem da se vi koji ste većinom u bg ili srbiji, a blizu bg, nadjete-ja bih došla da mogu, bez obzira što sam u rijeci. i - nikad ne reci "nikad"....ako se dogovrite napr. da viđenje bude u subotu, ako ja budem slobodna, ako se konstelacija situacija posloži tako da mogu pobjeć na 24 sata...nije neizvedivo. prespavam u busu. ili auvionu. šta nađem da vozi a da meni paše. i vice versa:) |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Nosferatu Majstor

|
Poslao: 02 Jul, 2011 15:29 pm Naslov: |
|
|
Organizovacu neki spav da bude pored prirode i na mirnom mestu,u beogradu,za mesec dana.Pa ko dodje dodje.Sto se mene tice sam cu da sedim sa gitarom,mozda i knjigu otvorim i citam,pa ko se pojavi pojavi,ko ne ne. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Vesna Glavni urednik

Pridružio: 08 Jan 2008 Poruke: 4177 Lokacija: Beograd
|
Poslao: 02 Jul, 2011 19:44 pm Naslov: |
|
|
Nosferatu :: |
Organizovacu neki spav da bude pored prirode i na mirnom mestu,u beogradu,za mesec dana.Pa ko dodje dodje.Sto se mene tice sam cu da sedim sa gitarom,mozda i knjigu otvorim i citam,pa ko se pojavi pojavi,ko ne ne.
|
Bravo Nosferatu, prava stvar !  _________________ Jednom se živi, ali večno... |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Nosferatu Majstor

|
Poslao: 02 Jul, 2011 20:58 pm Naslov: |
|
|
Hvala Vesna,iznenadicu te,mislis da sama sebe iznenadis,iznenadi sama sebe i druge.Iznenadimo Taleta:D |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
|
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
 |
|
|
 |
|