ISCELITELJSTVO I ISCELITELJI
Idi na stranu
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeci
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » Restored topics
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 13 Okt, 2008 18:00 pm    Naslov: ISCELITELJSTVO I ISCELITELJI
Odgovoriti sa citatom

...


ISCELITELJSTVO I ISCELITELJI
Ideju za ovaj novi PODFORUM smo dobili od naše drugarice Hristine.
Naime, njen predlog je da se svi članovi uključe u objavi informacija
o kvalitetnim Isceliteljima.
Takođe, to važi i za članove našeg foruma, koji se bave isceliteljstvom.
Dakle, svaki podatak je DOBRODOŠAO, da ljudi ne bi u nevolji lutali
,,od nemila do nedraga,,...

Znači, možete kopirati i tekstove o isceliteljima sa sajtova,
ili samo napisati ukratko podatke o određenom iscelitelju.Ja ću ovde prvo, kako i dolikuje, dati jedan Uvod u Podforum.
ISCELJIVANJE I ISCELITELJIISCELJIVANJE je upotreba svojstava ljudskog bića u ublažavanju i lečenju bolesti.

Iscelivanje je granična oblast medicine koju je najteže opisati, a po svoj prilici je i najrasprostranjenija.

Iscelivanje rukama se koristilo u drevnom Egiptu, primer daju sveštenici koji obavljaju iscelivanje a najpoznatiji je Impotep, posle smrti slavljen i kao Egipatski bog medicine.

U isto vreme u staroj Grčkoj je najpoznatiji bioenergoterapeut bio Eskulap ili Asklepije za koga važe neverovatna svedočenja koja se ne mogu razumno objasniti, a to je da je navodno mogao u određenim slučajevima vratiti umrlog u život bez ikakvih posledica i on je posle smrti slavljen kao grčki bog medicine.

U staroj Kini se upotrebljavala akupunktura kao način povećanja životne energije i otklanjanja blokada nastalih u energetskim tokovima organizma kako kod čoveka tako i kod životinja.

Meridijani su nastali kao mapa za akupunkturu, ta mreža energetskih tokova kroz organizam je ustvari detekcija energetskih poremećaja u našem telu i javlja nam koji organ ili deo našeg tela ne funkcioniše u optimalnom energetskom polju i povlači više ili manje energije na osnovu čega nastaju bol ili slabost.

Britansko medicinsko udruženje je 1956. godine objavilo izveštaj o “božanskom iscelenju i saradnji između lekara i sveštenstva” u kome se kaže da “posradstvom duhovnog iscelivanja dolazi do ozdravljenja koje medicinska nauka ne može da objasni”.

Moć iscelenja je gotovo univerzalna, ali iscelitelji rade na toliko različitih načina da je razvrstavanje gotovo nemoguće.

Ali valja imati na umu da postoji samo jedan proces iscelenja koji se zove vera, uverenje, jer “po veri vašoj, neka vam bude”.

Iscelivanje možemo podeliti u tri grupe.

- Prvi tip iscelitelja je takozvani duhovni iscelitelj, on radi po načelu da se može ostvariti sve u šta se veruje.

- Druga vrsta iscelivanja (iscelivanje duha) uključuje povezivanje sa svetom neotelovljenih duhova, preko vidovnjaka, spiritista i sličnih medijuma, ali iscelenje se ne ostvaruje kroz njih, već neposredno na pacijentu koji je u nevolji.

- Treća i poslednja vrsta iscelivanja jeste ona koju sprovode mnogi lekari, radioničari, homeopate i mnogi drugi, a to je moć pozitivnog mišljenja gde je i nastao PLACEBO efekat.

Dokaz da se nešto desava tokom procesa iscelivanja rukama nam je pružila Kirlijanova fotografija koja je otvorila potpuno nove horizonte u ispitivanju isceliteljskog delovanja.

Kada iscelitelj ima pozitivno mišljenje o isceljenju, kirlijanova fotografija njegovih ruku pokazuje da se njegove telesne sile menjaju i postaju mnogo aktivnije. U istom momentu njegovo energetsko polje je “prenabijeno” posebno njegove ruke i tada dolazi do zapanjujućih rezultata koje nauka može da prati.

Skoro u svim državama Evrope postoje udruženja duhovnih iscelitelja, nadamo se da će i kod nas uskoro doći do usklađivanja naših zakona sa Evropskim i samim tim da se na precizan način organizuje kontrola i pravilna raspodela po sektorima dejstva i da se stane na put lažnim isceliteljima i šarlatanima željnim lake zarade.DVA LINKA O ISCELJIVANJU -

http://www.iscelitelj.com/iscelivanje.php

http://www.themetamorphoses.com/sp2_recinnection.html- Nastaviće se -

.
_________________
Jednom se živi, ali večno...


Poslednji izmenio Vesna dana 13 Okt, 2008 18:20 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 13 Okt, 2008 18:04 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

...


SAMOISCELJENJEČIŠĆENJE ORGANIZMA

( napisala Jagoda, naša drugarica sa foruma )Srž teme, koja nas svih prati na putu samorazvitka u duhovnosti, je ČIŠĆENJE ORGANIZMA na svim razinama. Prvo je fizičko tjelo a onda sva ostala subtilna tjela.
Svako bi morao znati i biti svjestan, da bez ĆIŠĆENJA, nema napredka. _

Ujedno je to i najteži deo tog putovanja.

Uz ličnu higijenu, trebamo očistiti i svoje ormare. Robu, koju nismo nosili dvije godine, možemo odma predati dalje, jer i roba, koja ne "diše" sa nama, zadržava negativnu energiju. A nekom drugom ćemo ipak nešto poljepšati i promjeniti. Znači već smo tu napravili dva pozitivna djela.

Samo za informaciju;

Svijest i ritam Zemlje su programirani u ljudskim tjelima i mi smo neprestano pod njezinim utjecajem. Primjerice, otkucaj disanja je 18 puta u minuti, što je poput ritma oceanskih valova. Naš unutarnji sustav radi u ravnoteži, neprestano se usklađuje sa ritmom Zemlje.
18 x 2 = 36 tjelesna temperatura
36 x 2 = 72 puls
72 x 2 = 144 najviši krvni pritisak
Ljudi, kada izgube te norme i nisu usklađeni sa ritmom Zemlje, razbole se ili ih prati nesreća.
Znači vrlo jednostavno, da mora svako za sebe preuzeti punu odgovornost za svoj život, odnosno za naćin života. A kada smo svjesni, da smo određene greške već napravili, svjesno ili podsvjesno, onda se moramo i sami potruditi, da sudjelujemo u procesu čišćenja.
TO SE ZOVE - TRANSFORMACIJA!
Svašta nam se dešava u tom procesu.
E, pa onda počnimo od sebe. SAMOKRITIKA I SAMOKONTROLA.
Zamolimo za oproštaj, oprostimo i mi drugima. Nažalost je život takav, da je mnogo puta lakše umrijet, nego reći OPROSTI. Nemojmo samo se tužiti i kukati, nego se poprimimo posla sa otvorenim srcem, jedino ćemo tako napraviti dobrobit za sebe i za druge. Stavimo, kao prioritetu ISKLJUČIVO POZITIVNE MISLI. Nije potrebno do svega toga praviti filozofiju ili tražiti neke nove nauke, sve je to već dobro poznato, početi treba sa malim stvarima, ali vjerujte mi, da su to ipak VELIKE STVARI, na putu razvitka duhovnosti.
Ako je tko možda čitao Bruna Griningena, vidjeti će, kako je bio čovjek jednostavan, a toliko je dobra napravio ljudima.
Sve to je jako bitno, za ljude koji su se odlučili KRENUTI na duhovni put a neznaju gdje početi. Obično traže sebe u "velikim i stručnim" literaturama, a ono što je baš uz njih i pored njih - preskaču. Na tom putu nema preskakivanja - a najmanje sažaljenja.

Mogu samo navesti, kao primjer, da do većih ili manjih čišćenja, dolazi i prilikom inicijacije u Reiki stupnjeve. Pogotovo je izraženije čišćenje poslije inicijacije u II. stupanj Reikija. Takvo čišćenje se izražava najčešće u obliku slabosti, povraćanja, mučnine, vrtoglavice, proljeva, povešene tjelesne temperature--- znači na fizičkom tjelu. A mogu se javljati i razne depresije. Na to je svaki polaznik upozoren, a učitelj je dužan biti mu na razpolaganju za davanje savjeta i raznih podrška. Takve reakcije mogu biti samo znatne, znači jedva primjetljive ili nikakve. Ali od toga ne treba praviti paniku, jer i to treba proči. Stoga se dešava, da njih dosta odustane od daljnije obuke, jer si misle: pa evo primio sam Reiki, kao prirodnu energiju za samoisceljenje i samorazvoj, a meni je ovako zlo. I za kraj pouka: takav čovjek još nije spreman za PUT.

Time ne želim plašiti nikoga, nego želim ponoviti - prvenstveno iz vlastitih iskustava, da taj put nije lak, ali nam svako ulaganje i strpljenje vraća mnogostruko BLAGOSTANJE!

Pozdrav, Jagoda


.
_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 13 Okt, 2008 18:08 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

...


THETA ISCELJIVANJE

http://www.thetaway.com/clanak.pdf
http://www.thetaway.com/iscjeljivanje.htmTHETA ISCELJIVANJE

* Porijeklo - Vianna Stibal
* Što je Theta iscjeljivanje
* Kako mi Theta iscjeljivanje može pomoći
* Primjeri ozdravljenja
* Što je DNA aktiviranje
* Znanstvena podloga


POREKLO - Vianna Stibal

Orian ili Theta iscjeljivanje je drevna tehnika koju je primila i razvila Vianna Stibal, američka intuitivna iscjeljiteljka, nakon što se 1995. čudotvorno izliječila od raka noge. Od tada su Vianna i ostali Theta praktičari uspješno tretirali ovom tehnikom mnoge bolesti poput dijabetesa, raka, virusnih i bakterijskih oboljenja, loma kostiju i slično. Vianna sada putuje po svijetu i podučava sve one koji su spremni primiti ovo sveto znanje. Za više informacija o Vianni pogledajte www.thetahealing.com

"Zato što je Theta iscjeljivanje poučavano i zasnovano na Božanskoj bezuvjetnoj ljubavi vi ćete se osjećati lagodno i u miru dok je budete učili i iskusili na sebi. Nakon što naučite ovu tehniku, uvidjet ćete da svatko ima intuitivne sposobnosti koje mogu dovesti do spontanog tjelesnog i emocionalnog iscjeljenja. Pomoći ćete sebi kao i svojim prijateljima i obitelji koristeći ovaj izvanredan proces."

Vianna


Što je Theta iscjeljivanje

Theta je ime koje su znanstvenici dali moždanim valovima niske frekvencije koji su prisutni pri dubokoj meditaciji. To su valovi podsvjesti i oni upravljaju našim ponašanjem, sklonostima i vjerovanjima. To je stanje uma u kojem jogiji i svete osobe izvode čudesna iscjeljenja i manifestiraju predmete ili u kom ljudi, na primjer, hodaju preko žeravice a da se ne opeku. U theta stanju možemo komunicirati i raditi s Najvišom Svijesti ili Bogom, te promijeniti stvarnost u momentu, bilo da se radi o tjelesnom, duhovnom, emocionalnom iscjeljenju ili manifestiranju događaja u našem životu. Tehnika je jednostavna, svatko je može naučiti i nije zasnovana ni na jednoj religiji. Sve što se zahtijeva je prihvaćanje da postoji Viša Inteligencija s kojom možemo ko-kreirati kako bismo unaprijedili kvalitet života.


Kako mi Theta iscjeljivanje može pomoći?

Jeste li se zapitali zašto vam se učestalo ponavljaju određene situacije u životu, bilo da je riječ o odnosu s drugim ljudima, zdravlju ili financijama? Zašto reagirate upravo na ovaj a ne neki drugi način? Kako to da se upinjete iz petnih žila promijeniti okolnosti a opet vam se čini da se samo vrtite u krug? Odgovor leži u programima koji su pohranjeni u vašem podsvjesnom umu a koji su zbir vaših iskustava, vjerovanja, uspomena, trauma, genetičkih imprinta, te kolektivne svijesti. Theta tehnika vam omogućuje da te programe otkrijete i odstranite u trenutku.

Negativne emocije poput krivnje, ogorčenosti, ljutnje, mržnje, ljubomore, nezadovoljstva i straha kočnica su i prepreka našem duhovnom razvoju. Oslobađanjem od programa koji su podloga takvim osjećajima, sve više izranja na površinu vaša istinska priroda - priroda božanske bezuvjetne ljubavi.

Krivnja je jedna od emocija koje većina ljudi nosi u sebi. Ona može datirati još iz fetalnog perioda (preuzeto od majke ili od oca) ili čak iz prijašnjih života. Neki od nas će osjećati krivnju ako su uspješni. Temelj tome su često programi poput "Vrijedan/vrijedna sam samo ako sam siromašan" ili "Nije u redu biti uspješan". Neki se pak osjećaju krivim zbog nerazriješenih odnosa u obitelji ili s drugim ljudima. U osnovi takve krivnje može postojati program "Sve je moja greška" ili "Moram biti prihvaćen/a od drugih ljudi svo vrijeme". Kad jednom povučemo program na kojima se krivnja zasniva, mi se oslobađamo velikog emocionalnog tereta i unosimo mir i stabilnost u svoj život.

Recimo da je vaša majka neplanski zatrudnjela i vaš otac nije bio zadovoljan s tom viješću. Vi ste kao fetus dobili podsvjesni program da niste željeni i voljeni. Takav program će vam, ukoliko se ne odstrani iz podsvjesti, praviti poteškoće u svim vrstama odnosa u kojima budete ulazili tokom života. Osjećati ćete da vas ljudi ne vole, da imaju nešto protiv vas, da vam posao ne ide kako treba i slično.

Vjerovanja kao što su "Moram patiti kako bih bio/bila blizu Bogu" ili "Mora mi biti teško kako bih se duhovno razvijao/la" često su kočnica našem duhovnom i materijalnom blagostanju. Zašto izabrati patnju, bolest i siromaštvo kad Bog želi da budemo radosni, zdravi te da nam ničega ne nedostaje. Svrha je da prestanemo osuđivati kako sebe tako i druge za okolnosti i situacije u kojima se zatičemo i da preuzmemo odgovornost za svoj život.

Na tjelesnom nivou, mnoge bolesti će nestati samim uklanjanjem ovih negativnih programa. Ti programi su često ugovori koje ste nekad davno sklopili i koje nosite na nivou duše. Ovi ugovori vam više ne služe i vrijeme je da ih se oslobodite. Theta tehnikom ljudi se svakodnevno iscjeljuju od dijabetesa, raka, virusnih, bakterijskih i mnogih drugih bolesti. Razlog takvom uspjehu je taj što se ovim putem dopire do samog uzroka oboljenja.Čišćenje aure

Čišćenjem aure od energija niskih vibracija kao što su lutajući i pali duhovi, uroci, kletve i implanti, vi dobijate na snazi, vitalnosti i zdravlju. Oslobađate se napetosti, negativnih misli i osjećaja. Isto tako, povratkom fragmenata duše kojih ste izgubili u odnosima s drugim ljudima vi doprinosite cjelovitosti i integraciji vaše ličnosti.

Ovisnosti

Theta tehnika pomaže u oslobađanju od ovisnosti o alkoholu i pušenju balansiranjem kemikalija u mozgu i pronalaženjem programa na kojima se ovisnost zasniva. Da li ljudi piju zbog povređenosti ili im piće predstavlja sigurnost i utjehu? Reguliranjem serotonina, noradrenalina i dopamina mi unapređujemo cjelokupno naše mentalno, emocionalno i tjelesno zdravlje.

Promjene gena

Mijenjanje programa radi se i na genetičkom nivou odnosno u morfogenetičkom polju oukolo DNA. Isto tako možemo zamijeniti defekt na tjelesnoj DNA i na taj način pomoći iscjeljenju mnogih genetičkih bolesti.

Aktiviranje DNA

Aktiviranje DNA povećava imunitet organizma i potiče naše intuitivne sposobnosti. Isto se tako pokazalo veoma korisnim u tretiranju oboljenja kao sto su ADHD, bipolarni poremećaj i fibromyalgia.

Motivacija

Ukoliko se želimo motivirati za tjelovježbu, učenje ili rad to možemo lako postići ovom tehnikom promjenom programa koji blokiraju motivaciju.

Radijacija i toksini

Naučite kako očistiti tijelo od radijacije kojoj ste svakodnevno izloženi putem televizije, kompjutera, mobitela, sunca, zrakoplova i podzemnih voda. Oslobodite se teških metala i drugih toksina kroz Theta tehniku , biljke, vitamine i minerale.


Što je DNA aktiviranje

DNA aktiviranje je postupak u kome se aktiviraju "uspavani" dijelovi DNA. Naime, sve do 2000. godine znanstvenici su nazivali najveći dio naše DNA "junk" DNA jer nisu znali njenu funkciju. Svatko od nas ima DNA u obliku dvostruke uzvojnice. Vjeruje se da smo nekad davno imali jos 5 dodatnih parova uzvojnica koje smo izgubili kroz povijest čovječanstva i za koje je došlo vrijeme da se ponovo aktiviraju kako bismo preživjeli toksine kojima smo izloženi i ubrzali duhovni razvoj. Isti je slučaj sa kromosomom mladosti i vitalnosti. Smatra se da su ljudi u prošlim vremenima živjeli mnogo duže nego sada i da je njihovo tijelo proizvodilo kemikaliju chondriana koja je stvarala veću otpornost organizma. Mi vjerujemo da se ta kemikalija ponovo stvara u tijelu aktiviranjem DNA.

Znanstvena podloga

U Theta tehnici je veoma važno da se svjedoči/vizualizira iscjeljenje kako bi se ono moglo prevesti u materijalnu stvarnost. Izvedeni su znanstveni eksperimenti (John Wheeler) koji pokazuju da čin posmatranja mijenja svjetlost od čestice ka valu. Također, prema Einsteinovoj formuli E=Mc2 materijalni objekti uključujući naše tijelo, su u stvari svjetlost, usporena kako bi postala tvar. Dr George Merkl je potvrdio da je Einstein bio u pravu. On je napravio tkz.svjetlosne kristale i otkrio je da 918 tih kristala stvara foton (najmanju svjetlosnu jedinicu) a 918 fotona čini elektron te da 918 elektrona čini neutron, što znači da se od svjetlosti stvorila molekula ili materija. Stoga na isti način kao što posmatranjem mijenjamo svjetlost, tako i posmatranjem, svjedočenjem iscjeljenja u našem tijelu mi to dovodimo u stvarnost.


Kontakt:
Goran Karna

Telefon:
063/7297 - 713

URL:
www.thetaway.com

.
_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 13 Okt, 2008 18:12 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

...

NEKI ISCELITELJINeki iscelitelji ( bioenergoterapeuti ) -,,Iscelitelj,, Srpsko udruženje za prirodnu,
energetsku i duhovnu medicinu

Adresa:
29. Novembra 184 B, 11000 Beograd
Telefoni:
+381 (0)11 3291 879, 762 597
+381 (0)63 228 160
+381 (0)64 3170 999
E-mail:
iscelitelj@iscelitelj.comNikola Lazarević (Šabac)
www.biolecenje.com
064 182 65 75
bioenergija


Boško Vulić Bole (Beograd)
063 763 10 09
bioenergija


Davor Rudić (Osijek, Hrvatska)
www.davor-rudic.com
bioenergija


Marko Ašanin (Valjevo)
063 616 77 54
014 242 138
kancer-terapija


Vladimir Kovačević (Pančevo)
063 766 56 90
vidovitost - prekognicija


Milorad Stošić Mića (Beograd)
062 463 217
parapsiholog


Aleksandar Logo (Beograd)
063 250 866
bioenergija


.
_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
TATA SINANA
Duhovni učitelj


Pridružio: 24 Jun 2008
Poruke: 2805
Lokacija: Negde oko duge

 Poruka Poslao: 13 Okt, 2008 18:41 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Postojao jedan veliki iscelitelj...
Svakoga dana na desetine ljudi je dolazilo do njega i on ih je isceljivao...
Svakoga ko bi hteo da plati za uslugu ozdravljenja odbijao je i niposto nije hteo nista da uzme zauzvrat.
Bio je tuzan sto su se isti ljudi nekada vracali po vise puta...
A onda onda su mu nebesa rekla za resenje...
Rekla su : da svako koga isceli donese samo jedan mali oblutak iz reke...
On je duzan da sve te oblutke stavlja na jednu gomilu.
Ljudi su dolazili mesecima, godinama, a gomila oblutaka je rasla.
Svi su to uvidjali i postovanje prema njemu je raslo iz godine u godinu...
A onda jednoga dana, kada je gomila bila vec visa od dva metra, receno mu je da se polako popne na vrh te gomile i da samo ljude koji dodju do njega a ne sruse ni jedan oblutak isceli...

Ljudi su dolazili i pokusavali, a onda su odustajali-jedan po jedan...
Tako je on ostao upamcen kao mudrac koji sedi na vrhu isceliteljskog kamenja...

NIKO VISE NIJE DOLAZIO
GODINAMA...SAM SI SE RAZBOLEO SAM SE I IZLECI...
_________________
Dela i jedino dela su ona koja dele bica ...
Na ona koja imaju znanje i ona koja ga jos uvek nemaju...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 13 Okt, 2008 18:47 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

...

REKONEKCIJARekonekciju (The Reconnection®)
Rekonektivno lečenje (Reconnective Healing®)

( Piše Anja Petrović )

Nakon više od 10 godina iskustva u lečenju, kao praktičar i Reiki master učitelj, susrela sam se sa Rekonekcijom® i Rekonektivnim lečenjem®, i smatram da je to trenutno najmoćnija metoda lečenja koja daje sjajne i često veoma brze rezultate.
Zbog ovako neverovatnih, dokumentovanih rezultata, ova lečenja su predmet istraživanja stručnjaka za medicinske nauke u vrhunskim bolnicama i na univerzitetima širom sveta (Džekson memorijalna bolnica (Jackson Memorial Hospital), UCLA, Cedars-Sinai, V.A. Bolnica, Minesota univerzitet, Miami univerzitet, Univerzitet Arizone (gde je držao predavanje lekarima na poziv Dr. Endrjua Veila (Dr. Andrew Weil), i gde se trenutno rade nova istraživanja).
Naši pacijenti nas obaveštavaju o izlečenom raku, tumoru prostate, psorijazi, teškim oboljenjima srca, artritisu, oboljenjima vezanim za AID i o oporavku od theških povreda kičme. Ima klijenata koj su se povratili iz kome.

Metoda je sasvim drugačija od Reikija (i ustvari od bilo koje do sada poznate metode). Reč je o fenomenu koji se po prvi put pojavljuje na zemlji.

U čemu je razlika?

* Energija se POJAČAVA sa udaljenošcu, što je sasvim različito od onoga što smo učili iz fizike.

* Naučnici su registrovali naboj energije u prostoriji u kojoj treba da se održi seminar Rekonekcije pet sati pre nego što je Dr. Erik Perl ili bilo ko od njegovih asistenata ušao u prostoriju, a nakon održanog seminara naboj energije je bio toliki da, ako bi to bili elektro-magnetni talasi koje smo do sada koristili, temperatura u prostoriji bi bila preko 300 stepeni Celzijusa; a temperatura je normalna.

* Dok kod Reikija osećamo da energija prolazi kroz naše ruke, ovde je energija svuda okolo.

* Ova metoda lečenja prevazilazi bilo kakvu tehniku, nema potrebe za simbolima, procedurama, zaštitama…

* Čini se da ovde imamo sjedinjene sve različite metode koje su do sada poznate; Klienti kažu da osećaju mirise, ukuse, čuju zvuke, osećaju vibracije, promene u temperaturi, vide boje, anđele ...

* Neke osobe osećaju fizički dodir iako su ruke praktičara odmaknute od njihovog tela.

* Neki klijenti govore da su videli anđele, da su videli cveće, boje, pejzaže koji su sasvim različiti od svega što su susreli na zemlji, da su osetili mirise koji su im potpuno strani..

* To kao da ima sopstvenu inteligenciju.

Rekonekcija i Rekonektivno lečenje su više nego energetsko lečenje, ovde se radi o donošenju Svetlost i Informaciju na našu planetu i o ponovnom povezinanju DNK lanaca i reintegraciji 'niti’. Uspostavlja se komunikacija između Uzvišene Svesti klijenta i Uzvišene Inteligencije.
Lečenje se događa za vreme tog procesa.

Dr. Eric Pearl, osnivač, čovek kroz koga su ove frekvencije prvi put predstavljene svetu, ovako to objašnjava :

“Ja sam deo tog sjedinjavanja, ali ne razumem u potpunosti kako.
Dopada mi se da mislim da je to što preuzima lečenje Bog, Ljubav ili Univerzum - odaberite reč.”


Sada i vi možete da imate Rekonektivno lečenje®
i da uradite Ličnu rekonekciju®
sa Anjom Petrović, ovlašćenim praktičarem za Rekonektivno lečenje
koju je obučavao lično Dr. Erik Perl.


ŽELITE LI DA ZAKAŽETE LEČENJE KADA DR. ERIK PERL BUDE U SRBIJI

http://www.themetamorphoses.com/sp5a_serbia_seminars_form.html


Ako želite da rezervišete termin sa Anjom Petrović -

http://www.themetamorphoses.com/sp4b_schedule_treatment.html


.
_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Zockey
Gost

 Poruka Poslao: 13 Okt, 2008 20:09 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Iskusio sam Rekonekciju i Thetu.
Bisha iz Kragujevca (ovlasceni prakticar) mi je uradio Rekonektivno lecenje i licnu Rekonekciju,upoznao sam Anju Petrovic,sve u svemu vrh izlecenja a kako kaze Dr.Eric Pearl:
"Svi budu momentalno izleceni,samo je pitanje vremena kada se to manifestuje u nasoj materijalnoj ravni,nekom se leci bolesna noga a izleci mu se visok krvni pritisak a posle noga,znaci da je tako trebalo biti,On ili Ona odlucuju,mi nismo iscelitelji mi smi samo svedoci lecenja..."

Thetu sam takodje iskusio i nemam reci,ako verujete u ovo sve vam se moze ostvariti,bas sve!

A sto se tice dolaska Dr.Erika Perla u Srbiju od toga jos nema nista,bar tako mi je rekla Anja.
 Nazad na vrh »
jasna
Majstor


Pridružio: 26 Mar 2008
Poruke: 844

 Poruka Poslao: 13 Okt, 2008 22:56 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

DAJBOG ::
[
SAM SI SE RAZBOLEO SAM SE I IZLECI...


Laughing Thumright
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Zockey
Gost

 Poruka Poslao: 13 Okt, 2008 23:18 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

SAM SI SE RAZBOLEO SAM SE I IZLECI...

Hvala ti, ovo mi je sve vreme bilo pred očima, znao sam a nisam znao.

HVALA !!!
 Nazad na vrh »
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 13 Okt, 2008 23:29 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

...

Lako je za nas da se SAMI lečimo,
ali kako to reći malom detetu ?


.
_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Zockey
Gost

 Poruka Poslao: 14 Okt, 2008 07:27 am    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

deca su andjeli i nema potrebe da se lece,oni nisu bolesni mi ih pravimo takvima Embarassed
 Nazad na vrh »
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 14 Okt, 2008 14:18 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

...
Pozdrav Zockey i Dajbogu,
Očigledno je, na vašu sreću, da dosad niste imali problem,
sa SVOJIM stvarno ozbiljno bolesnim detetom..
_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Zockey
Gost

 Poruka Poslao: 14 Okt, 2008 14:43 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

mladja cerka mi je bila anemicna i dugo bila u bolnici,dao sam joj krv i sve se dobro zavrsilo uz uzimanje preparata gvozdja dugo vremena.
Vera u Boga (Nju) je ucinila svoje!

samo sam rekao da su andjeli,
pozdrav Vesna sreco moja
 Nazad na vrh »
TATA SINANA
Duhovni učitelj


Pridružio: 24 Jun 2008
Poruke: 2805
Lokacija: Negde oko duge

 Poruka Poslao: 14 Okt, 2008 15:09 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

[quote="Vesna"]...
Pozdrav Zockey i Dajbogu,
Očigledno je, na vašu sreću, da dosad niste imali problem,
sa SVOJIM stvarno ozbiljno bolesnim detetom.DRAGA VESNA...
MOZDA BOLEST NIJE BOLEST?

MOZDA SU DRUGI BOLESNI , A NE TVOJE DETE?

KO USPOSTAVLJA REZIM KO JE BOLESTAN, A KO NIJE?

Opusti se-sve ima svoje razloge, a deca sigurno je da ne treba da budu bolesna...
Mozda da ga posaljes negde ko sto kaze Vanga da hoda bos, raduje se prirodi, druzi sa nekim drugim ljudima ??
Mozda ce se onda pokazati njegova prava priroda i mozda bolest pobegne -ko to zna?

SRECNO U SVAKOM SLUCAJU...

_________________
Dela i jedino dela su ona koja dele bica ...
Na ona koja imaju znanje i ona koja ga jos uvek nemaju...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 14 Okt, 2008 15:16 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

...
Ma u redu je Zockey I Dajbog,
naravno da su deca anđeli, i baš zbog te anđeoske energije neka deca i imaju veliki problem da se adaptiraju na teške i negativne energije ( trenutno ) ove planete, pošto su im frekvencije već vrlo visoke.
Neki ih zovu i Kristalna deca, i vrlo često su autistična, ili imaju neki drugi ozbiljan zdravstveni problem. Mnogo je takve dece inkarnirano od 2000.g. pa nadalje...
Pa šta drugo radi naš Zoran iz Zemuna, nego što većiinom pomaže bolesnoj deci
( i roditeljima ).

Topli pozdrav, Vesna..
_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » Restored topics
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeci
Strana 1 od 7

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka Obaveštenje: Pravilnik foruma OBJAVE.COM 0 adminfob 31328 07 Jan, 2008 07:29 am
adminfob Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka VAŠE SUGESTIJE 105 adminfob 100909 26 Mar, 2011 01:56 am
Jazz08 Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Suština vašeg sadašnjeg duhovnog stava, ubeđenja ? 22 plavizrak 33568 08 Nov, 2010 09:22 am
rale Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Interval ne-vremena 4 adminfob 44371 03 Jun, 2010 23:13 pm
zvoncica Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka TOČAK MEDICINE VEČNOGA BIĆA 3 adminfob 32070 18 Jan, 2010 10:15 am
Satćitananda Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Tvorac i zemlja 2 adminfob 44554 11 Maj, 2008 23:06 pm
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka ŽENA TELE BELOG BUFALA 1 adminfob 26933 13 Jan, 2008 00:10 am
adminfob Pogledaj zadnje poruke
 
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom