Pridružio: 28 Nov 2008 Poruke: 1165 Lokacija: zagreb
Poslao: 02 Jan, 2009 23:09 pm Naslov:
jasna ::
[
E, moja Vasudeva! Pa, moj ti se duhovni program godinama zvao: "Muuuujo, bolan, SJETI SE!" A ja lupala glavu kao i Mujo iz vica, ali jok- ne ide, dok ne dođe vrijeme - da se sjetiš, svega, ali korak po korak...I, eto, hvala na savjetu - odoh se ja probati sjećati i dalje, pa možda u tim sjećanjima naleti i naš jezik Svjetlosti.
Pusa
Ljepoto, halo!!!
Kako tvoje ime ovdje?
JASNA
Pusti Muju, on davno se sjetio, sada samo još da protabiri.
A, što moji Bosanci kažu: pohit polako. To je njihov izbor. Oni imaju svo "vrijeme" svih Svjetova, svih Dimenzija, svih Univerzuma.
Ne kažem da ga nemamo i mi, ali sestro slatka sporo!
I ove mašine su puno spore, a šta ćeš, nemoj reči:pivu, ,ima onda da idem na drugi kraj grada gdje rade, pa dok još pošaljem, kao što rekoh, dugo traje.
Samo se sjeti!
Će sam mogla ja, ne vidim razloga zašto ne bi mogla ti. Ili bilo tko drugi.
Ovu sličicu ti šaljem "jezikom" Svjetlosti, prilagođenom ovoj gustoči.
Tvoje je samo da Uživaš!
[URL=http://img140.imageshack.us/my.php?image=222mandalalightspi5.jpg][IMG]http://img140.imageshack
Ovo je nevjerovatno! Ja taman otišla na imageshack, ono copy-paste, itd...kad neće slika da se prikaže. I onda fino kažem: Vasudevo šalji opet ne vidim sličicu, a ti sledećeg sekunda to učiniš! Bravo, nama i ne treba izgleda ovaj internet uopšte, mi ćemo sad lijepo sjesti svaka na svoj kauč i pričati - telepatski!
A, inače, moje pravo ime je Jasna...a pošto je tvoje ovdje Vasudeva, na nekim doduše američkim forumima moje je bilo stalno - Satya, pa onda tu smo negdje i zato te neću poslati po pivu...već po istinu!
Pridružio: 28 Nov 2008 Poruke: 1165 Lokacija: zagreb
Poslao: 02 Jan, 2009 23:40 pm Naslov:
Moje "pravo" ime je Tatjana, no iz Sathyam je nastao Vasudeva, pa od njega došo ..., pa tako dalje i bliže!
Jesam lepo rekla, da se samo trebamo sjetiti.I cilj jeste da se sjetimo telepatske komunikacije, to Jeste govor Svjetla, opet prilagođen ovoj gustoći.
Ipak nismo tako spori.
Ali, možemo mi i bolje.
Tu u Ideji imam Sve,a tko hoče da se izmotava, na volju mu, ali neće zadugo. Ima svi da naučimo hodati!
Sva vremena su GMT + 1 sat Idi na stranu Prethodni 1, 2
Strana 2 od 2
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu