RAZOTKRIVENE MISTERIJE - Sen Žermen
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » MOLITVE, MEDITACIJE, MANTRE I SNOVI
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Dušan
Hodočasnik


Pridružio: 02 Feb 2008
Poruke: 523
Lokacija: Srbija

 Poruka Poslao: 16 Avg, 2008 11:41 am    Naslov: RAZOTKRIVENE MISTERIJE - Sen Žermen
Odgovoriti sa citatom

RAZOTKRIVENE MISTERIJE
Autor orion


Sen Žermen "I AM "POGLAVLJE I
Sretanje majstora

PLANINA SAHSTA stajala je hrabro nasuprot zapadnog neba, okružena u podnožju borovim drvećem koja su činila da izgleda kao nakit od dijamanata koji sija belilom u zelenom okruženju.

Njeni snegom pokriveni vrhovi su se sjajili i menjali boje od trena do trena kako su se senke izduživale zbog sunčevog silaska ka horizontu. Glasina kaže da je postojala grupa ljudi, zapravo Božanskih ljudi, zvanih Bratstvo Planine Shasta, koji su činili odsek Velike Bele Lože.

Ja sam poslat državnim poslom u mali grad situiran u podnožju planine, i dok sam obavljao svoje poslove slobodno vreme sam upotrebio da razrešim ovu glasinu koja se tiče Bratstva. Znao sam, kroz mnoga putovanja po Dalekom Istoku, da mnoge glasine, mitovi i legende imaju negde u svom poreklu duboku Istinu koja uglavnom ostaje neprepoznatljiva za većinu već je poznaju samo oni koji su Pravi studenti života.
Zaljubio sam se u Sahsta i svakog jutra, skoro nedobrovoljno, pozdravljao Duh Planine i Članove Reda. Osetio sam nešto zaista neobično u vezi sa celom oblasti i u svetlu događaja koji su usledili ne čudim se da su neki od njih bacili svoju senku ranije.

Duge šetnje stazama su mi postale navika, kada god sam hteo da razmislim ili donesem odluke od velikog značaja. Ovde, na ovom divu od prirode, pronašao sam rekreaciju, inspiraciju i mir koji je smirivao moju dušu i davao energiju mojem telu i umu. Isplanirao sam takvu šetnju da provedem neko vreme duboko u srcu planine, kada su sledeća iskustva ušla u moj život da ga promene tako kompletno da sam skoro potpuno poverovao da sam na drugoj planeti.
Tog spomenutog jutra, krenuo sam u svitanje odlučujući da idem kuda me volja povede, i na neki isprazni način zapitao sam

Boga da mi usmeri put. Do podneva sam se popeo visoko na planinu tako da je pogled na jug bio prelep kao san. Kako je dan napredovao, postajalo je toplije i ja sam sve češće stajao da se odmorim i uživam u neverovatnom predelu oko McCloud reke, doline i grada. Došlo je vreme za ručak i potražio sam planinski izvor radi čiste, hladne vode. Sa šoljom u ruci sageo sam se da je napunim kada je električni napon prošao mojim telom od glave do stopala.
Osvrnuo sam se i direktno iza mene stajao je mladić koji je, na prvi pogled, izgledao kao neko ko je na planinarenju kao i ja. Pogledao sam pažljivije i odmah shvatio da on nije obična osoba. Dok je ova misao prolazila kroz moj um, on se osmehnuo i obratio mi se govoreći:
„Moj Brate, ako mi daš svoju šolju ja ću ti dati mnogo više osvežavajuće piće od izvorske vode.“ Poslušao sam i tog trena šolja se ispunila kremastom tečnošću. Pružajući mi je nazad, rekao je:
„Popij.“
Uradio sam to i mora da sam izgledao zapanjeno, jer iako je ukus bio odličan, električni oživljavajući efekat u mom umu i telu učinio je da se zagrcnem u iznenađenju. Nisam video da je išta stavio u šolju i pitao sam se šta se dešava.
„To što si popio,“ objasnio je on, „dolazi direktno iz Univerzalnih Zaliha, čisto i oživljavajuće kao sam Život, u stvari jeste Život – Sveprisutan Život – jer postoji svuda oko nas. To je podvrgnuto našoj svesnoj kontroli i direkciji, voljno poslušno, kada volimo dovoljno, jer ceo svemir se povinuje naredbama Ljubavi. Šta god da poželim ono se manifestuje, kada zapovedim u Ljubavi. Ispružio sam šolju i ono što sam poželeo za tebe se pojavilo.
Vidiš! Samo treba da ispružim ruku i, ako poželim da koristim zlato – zlato je ovde.“
Tog trena u njegovom dlanu je ležao zlatni disk vrednosti deset dolara u zlatu.
Zatim je nastavio:
„Ja vidim u tebi određeno Unutrašnje razumevanje Velikog Zakona ali ti nisi dovoljno svestan toga da možeš da stvoriš to što želiš direktno iz Sveprisutne Univerzalne Zalihe. Ti si želeo da vidiš nešto ove vrste tako intenzivno, tako iskreno, i tako odlučno da više nije bilo moguće to ti uskratiti.
„Međutim, nepromišljenost je jedna od najmanje važnih aktivnosti Velike Istine Bića. Ako tvoja želja nije bila oslobođena sebičnosti i fascinacija fenomena, takvo iskustvo ne bi moglo da ti se javi. Kada si napuštao dom jutros, mislio si da ideš na pešačenje, to jest, što se ticalo tvoje spoljne aktivnosti tvoga uma. U dubljem – širem smislu – ti si zapravo pratio potrebu svog Unutrašnjeg Boga Samog koji te odveo do osobe, mesta i uslova gde je tvoja najintenzivnija želja mogla biti ispunjena.

„ISTINA ŽIVOTA JE DA TI NE MOŽEŠ POŽELETI ONO ŠTO NIJE MOGUĆE DA SE MANIFESTUJE NEGDE U SVEMIRU. Što je intenzivnije Osećanje unutar želje, brže će biti dokučeno. Međutim, ako je neko dovoljno šašav da poželi nešto što će povrediti drugo Božije dete ili bilo koji drugi deo Njegove Kreacije, onda će osoba platiti prekršaj negde u njegovom sopstvenom Životnom iskustvu.

„Veoma je važno razumeti u potpunosti da je Božija namera za svako od Njegove dece mnoštvo svih dobrih i savršenih stvari. On je stvorio Savršenstvo i opremio Svoju decu potpuno ISTOM MOĆI. Ona mogu da stvore i održavaju Savršenstvo takođe i izraze Božansku-dominaciju nad zemljom i svm što je na njoj. Čovečanstvo je originalno stvoreno po Liku: i Sličnosti Bogu. Jedini razlog što svi ne manifestuju Ovu dominaciju jeste, jer ne koriste svoj Božanski Autoritet – ono sa čime je svaka individua obdarena i čime bi trebala da upravlja svojim svetom. Stoga, oni ne poštuju Zakon Ljubavi, ne puštajući mir i blagoslov svoj kreaciji.

„Ovo dolazi kroz njihov neuspeh da prihvate i priznaju same SEBE – Hramove Najvišeg Živog Boga – i da zadrže ovo saznanje sa večnim prepoznavanjem. Čovečanstvo – u svom trenutnom ograničenju vremena, prostora i aktivnosti – je u istom stanju u kakvom bi bila osoba sa potrebama kojoj neko pruža svežanj novčanica. Ako onaj koji ima potrebe ne iskorači i prihvati novac koji mu se pruža – kako će imati dobrobiti – koje bi novac mogao doneti.
Veći deo čovečanstva je tačno u ovom stanju svesnosti danas i u njemu će i nastaviti – dok ne prihvate Boga unutar svojih SRCA kao – Imaoca Davaoca i Činitelja – svega Dobrog – koji je ikada ušao u njihove živote i svet.
Lično Ja svake individue mora potpuno i bezuslovno priznati da ljudsko biće ili spoljna aktivnost svesnosti – nema apsolutno – ništa svoje. Čak i energija – uz pomoć koje osoba prepoznaje Velikog Boga Unutar – je izračena u lično Ja – od strane Velikog Boga Samog.

„Ljubav i slava Tog Velikog Ja Unutar i pažnja koju održava fokusiranom na Istinu zdravlje slobodu mir zalihu – ili bilo koju drugu stvar koju možeš poželeti za ispravnu upotrebu – uporno držanu u tvojoj svesnoj misli i osećanju – će ih doneti u tvoju upotrebu i svet – isto tako sigurno kao što postoji Veliki Zakon Magnetske Privlačnosti u Svemiru.

„Večiti Zakon Života je da – Šta god misliš ili osećaš ti dovodiš u OBLIK; gde su tvoje misli tamo si i ti – jer ti si tvoja svesnost; i o čemu god da meditiraš – ti postaneš.“
„Kada neko dozvoli svom umu da razmišlja o mislima mržnje – osuđivanja – požude – zavisti – ljubomore – kritike – straha – dvoumljenja – ili sumnje – i dozvoli da se ova osećanja iritacije razviju unutar njega – on će sigurno imati neusklađenost, neuspeh i propast u svom umu, telu i svetu. Sve dok istrajava u dozvoljavanju da njegovu pažnju drže takve misli – bez obzira da li su o nacijama – osobama – mestima – uslovima – ili stvarima – on apsorbuje te aktivnosti u substancu svoga uma, tela, i poslova – ustvari on ih prisiljava – u svoje iskustvo.

„Sve ove neusklađene aktivnosti dosežu pojedinca i njegov svet – kroz njegove misli i osećanja. Osećanje često sija ispred onoga ko je svestan misli – u spoljnoj svesnosti – koju bi mogao da koristi da je kontroliše, i ova vrsta iskustva bi trebala da ga nauči – koliko je velika energija unutar njegovih mnogih kreacija – koja se akumulirala putem navike.
„OSEĆAJNA aktivnost Života je najnečuvanija tačka – ljudske svesnosti. To je akumulativna energija uz pomoć koje su misli pogurnute u atomsku substancu, i stoga – MISLI POSTAJU STVARI.
Kažem ti – potreba za čuvanjem osećanja ne može biti naglašena prejako jer KONTROLA EMOCIJA igra najvažniji deo bilo čega u Životu, u održavanju – balansa u umu – zdravlja u telu – uspeha i dostignuća u poslovima i svetu ličnog Ja svake individue. Misli nikada ne mogu da postanu stvari – dok ne budu obučene OSEĆANJIMA.

„Sveti Duh je osećajna strana Života – Boga – Aktivnosti Božanske Ljubavi – ili Majka Ekspresije Božanstva. Zbog toga se greh protiv Svetog Duha tumači – kao to što donosi veliki NEMIR– jer bilo koja neusklađenost u osećanjima slama Zakon Ljubavi – koji je Zakon Balansa – Harmonije – i Perfekcije. „Najveći zločin u Univerzumu protiv Zakona Ljubavi je čovečansko skoro neprekidno slanje napred – svake vrste iritantnog i DESTRUKTIVNOG OSEĆANJA.
„Jednog dana će rasa shvatiti i prepoznati – da su zle destruktivne sile koje se manifestuju na ovoj zemlji i u njenoj atmosferi – stvorene ljudskom misli i osećanjem – ušle samo u poslove pojedinaca ili nacija – putem nedostatka kontrole u emocijama – svačijeg – dnevnog ličnog iskustva. Čak ni destruktivne misli – se ne mogu izraziti kao akcija, događaji ili postati fizičke stvari – osim prolazeći kroz svet osećanja;

„Kao što buka iznenadne eksplozije potrese nervni sistem onoga koji je čuje – pokrećući drhtajući osećaj u ćelijskoj strukturi tela – na potpuno isti način – iskre iritirajućeg osećanja potresu – uznemire – i poremete fine substance u atomskoj strukturi uma, tela i sveta osobe koja ih odašilje – svesno ili nesvesno namerno ili nenamerno.
„NEUSKLAĐENO OSEĆANJE je proizvođač uslova koje nazivamo RASPADANJE - STAROST – nedostatak sećanja – i svaki drugi NEUSPEH– u svetu ljudskih iskustava. Efekat na telesnu strukturu je isti kao onaj ostvaren na zgradi – ako bi malter koji drži cigle skupa primao ponavljajuće potrese, i svaki dan oni bi bili pojačavani. Ovaj ponavljajući potres bi razmrdao čestice koje su sastavni deo maltera – zgrada bi se srušila u haotičnu masu - i više ne bi bilo oblika.

„To je ono što čovečanstvo – konstantno – čini atomskoj strukturi ljudskog tela.
„Dati izraza neusklađenim mislima i osećanjima u samom sebi je put najmanjeg otpora, i naviknuta aktivnost nerazvijenih – nedisciplinovanih – koji odbija da razume Zakon svog sopstvenog Bića i dovede svoje lično Ja – koje je ništa drugo do instrument izražavanja – u poslušnost Tog Zakona.
„Onaj – koji ne može ili neće da kontroliše svoje misli i osećanja – je na lošem putu – jer su svaka vrata njegove svesnosti širom otvorena za raspadajuće aktivnosti – odbačene od strane drugih umova i emocija drugih ličnosti. Nije potrebna snaga, mudrost niti trening da se podlegne neučtivim, destruktivnim impulsima, i odrasla ljudska bića koja ovo rade su ustvari deca – u njihovom razvitku samo-kontrole.

„Velika je šteta za Život čovečanstva da je tako malo kontrola emocija naučila čovečanstvo od kolevke pa do groba. Pažnja na ovu posebnu tačku je najveća potreba – u zapadnom svetu danas. Lako je prepustiti se neusklađenim mislima, osećanjima i aktivnostima da bi bio siguran – jer je veliki deo čovečanstva zaronjen kao što je i bio – od strane okoline i društva potpuno stvorenih od strane njih samih.
„Pojedinac – uz pomoć njegove kontrole spoljne svesti – mora da pokuša da se uzdigne iz ovih uslova svojom sopstvenom SLOBODNOM VOLJOM – kako bi pomerio ova ograničenja – trajno – i niko se ne može nadati da oslobodi svoj život i svet mizerije, neusklađenosti i destrukcije – dok ne UKROTI SVOJE MISLI I OSEĆANJA. Na ovaj način – on odbija da pusti Život – da teče kroz njegov um i telo – postane kvalifikovan od strane neusklađenosti – rezultirajući iz svakog malog poremećenog događaja iz sveta oko njega.
„U početku – takva disciplina zahteva odlučni, NEPRESTANI TRUD – jer se misli i osećaji – 95% čovečanstva – kreću nekontrolisano i slobodno – poput malog psa lutalice.

„Međutim – bez obzira koliko je truda potrebno da se ove dve aktivnosti dovedu pod kontrolu – VREDNO JE bilo kojeg perioda vremena i potrošene energije – i nijedan Pravi – Stalni – Domen – nečijeg Života i sveta ne može da se odigra bez njega.


Biće moja čast i privilegija da te naučim da koristiš ove Više Zakone, i njihova upotreba će ti omogućiti da oslobodiš Pravu Mudrost i stvoriš Svu Perfekciju.

„Prvi korak ka KONTROLI SAMOG SEBE – jeste umirivanje svih spoljnih aktivnosti – i uma i tela. Petnaest do trideset minuta – uveče pre odlaska na spavanje i ujutru pre počinjanja dnevnih obaveza – koristeći sledeće vežbe – će učiniti čuda za svakoga – ko je spreman da načini neophodan trud.
„Za drugi korak: - pobrinite se da vas ne uznemiravaju, i kada postanete veoma mirni – ZAMISLITE I OSETITE svoje telo okruženo Zaslepljujućom Belom Svetlošću. Prvih pet minuta – dok održavate ovu sliku – prepoznajte – i snažno osetite – konekciju između spoljnog sebe i Vašeg Moćnog Boga Iznutar – fokusirajući pažnju na CENTAR SRCA – i vizualizirajući ga – kao Zlatno Sunce.
„sledeći korak je priznavanje: - „Ja sada radosno prihvatam – Punoću Moćnog Boga Prisustvo – Čisti Hristos“. Osetite – Veliku Brilijantnost Svetla i pojačajte je – u svakoj ćeliji vašeg tela barem deset minuta duže.
„Zatim zatvorite meditaciju komandom: - ja sam Dete „Svetla“ – ja Volim „Svetlo“ – ja Služim „Svetlu“ – ja Živim u „Svetlu“ – ja sam Zaštićen, Osvetljen, Snabdeven, Podržan od strane „Svetla“, i ja Blagoslovim „Svetlo“.

„Pamtite uvek – „Svako postaje – ono – o čemu razmišlja“ i pošto su sve stvari došle iz Svetla, Svetlo je Vrhovna Perfekcija i Kontrola svih stvari.

„Celim putem kroz vekove – u svakom dobu, pod svakim uslovima, govore nam svi koji su izrazili veća dostignuća Života da je Svetlo Vrhovno, Svetlost je svuda i u Svetlu postoje sve stvari.
„Ta Istina je tačna danas kao što je to bila i pre milion godina. Od kada postoji čovečanstvo, Mudri i Veliki svih doba su prikazivani sa zračećom Svetlošću oko njih – proizilazeći iz glave i samog tela.
„Ova Svetlost je STVARNA – kao što je Stvarna električna svetlost u vašim domovima. Nije daleko dan kada će mašine biti konstruisane da otkrivaju zračenje Svetla oko svake osobe, fizičkom vidu svakoga, koji želi da je vidi. Takva mašina će takođe pokazivati zagađenost ili gubitak boje koji postaje oblak oko Svetla Boga koje lično Ja stvara putem neusklađenih misli i osećanja. Ovo, i samo ovo, je način na koji energija – Velikog Životnog Toka – postaje zagađena.

„Ako će te praktikovati ovu vežbu verodostojno i osećati je u svakom atomu svoga uma i tela, sa jakim, jakim intenzitetom, primićete ogroman dokaz – Predobre Aktivnosti, Moći i Perfekcije koja ostaje i stalno je aktivna unutar Svetla. Kada ste ovo doživeli – čak i na kratak period – više vam neće trebati dalji dokazi. Vi postajete svoj sam dokaz.
Svetlost je Kraljevstvo. Uđite u njega i Budite u miru. Vratite se u Očevu kuću. Nakon prvih deset dana korištenja ove vežbe preporučljivo je raditi je tri puta dnevno – ujutru, u podne i uveče.
„Mi često čujemo pritužbu: „Oh! Ja nemam toliko vremena.“ Svima koji su tog mišljenja želim da kažem samo ovo:

„Vreme koje prosečna osoba provede u kritikovanju, osuđivanju i krivljenju – ljudi, uslova i stvari – zato što nisu nešto drugo od onoga što jesu – ako bi se upotrebilo na ovo prepoznavanje i upotrebu Svetla – učiniće da se raj manifestuje na zemlji – za pojedinca koji se usudi da proba i ima odlučnosti da je održava. Ništa nije nemoguće. Svetlo nikada ne razočara.

„SVETLO je Božiji Način stvaranja i održavanja Reda, Mira i Perfekcije širom Njegove Kreacije. Svako ljudsko biće na ovoj zemlji može imati sve vreme koje želi u kojem će ovo da uradi , kada je njegova želja da to uradi dovoljno snažna. Intenzitet – u samoj želji – će rasporediti svet ljudi, uslova i stvari kako bi obezbedilo to vreme ako on iskreno želi da je koristi za svoj uspon. Nijedna osoba na svetu nije izuzetak za Taj Zakon – jer SNAŽNA ŽELJA da se uradi išta konstruktivno – kada postane dovoljno jaka – je Božija-Moć koja oslobađa energiju neophodnu da se stvori i izrazi željena stvar.

„Svako ima istu vrhovnu privilegiju KONTAKTA – sa Svemoćnim Prisustvom Boga – i to je Jedina Moć koja je ikada – sada – ili će ikada – podići lično Ja i njegov svet iznad zemaljskog nesklada i ograničenja.

„Moj Voljeni Sine, pokušaj ovo sa velikom odlučnošću i znaj – Bog u Tebi je Tvoja Sigurna Pobeda.“

Kako je njegovo izlaganje završilo, ja sam počeo da shvatam da on mora da je jedan od Uzvišenih Majstora – jer ne da mi je samo dao dokaza o svojoj Dominaciji nad elementima putem nepromišljenosti – već me je uputio i objasnio mi – kako je to učinio. Sedeo sam pitajući se kako to da me je poznao.
„Sine Moj,“ reče on, odgovarajući na moju misao odmah, „ja sam te znao eonima. Podizanjem tvoje misli – od strane tvog sopstvenog svesnog truda – učinilo je moj dolazak tebi mogućim u ovom trenutku. Dok sam ja oduvek bio u dodiru sa tobom, kada smo obojica bili u našim najboljim telima – tvoj svesni trud htenja ka nekome od Uzvišenih Majstora – otvorilo je put za mene da dođem k tebi na mnogo više opipljiviji način – to jest – opipljiv za tvoja fizička čula.
„Vidim da me ne prepoznaješ u svojoj spoljnoj svesnosti. Ja sam bio prisutan tokom tvog rođenja, na samrti tvoje majke, i bio sam instrument u spajanju tebe i Lotusa – u pravom trenutku – da tvoje dostignuće ne bi bilo odloženo. Opet – ja sam asistirao – u spajanju tebe i tvog sina – u ovom oličenju. Međutim, budi strpljiv:

„Sedi s mirom nekoliko trenutaka – gledaj me pažljivo – i ja ću ti otkriti moj identitet.“ Učinio sam kako je zahtevao i – u možda celom minutu, video sam njegovo lice – telo – i odeždu – kako postaje živo – disajuće – opipljivo – „Prisustvo“ – Majstora, Sen Žermena, osmehujući se mojoj zapanjenosti i uživajući u mom iznenađenju.
Stajao je predamnom – Velelepna Bogolika figura – u beloj bisernoj odori – Svetlo i Ljubav svetlucajući u njegovim očima – koje su otkrivale i dokazivale – Dominaciju i Veličanstvo koje je njegovo.
„Ovo,“ objasni on, „je telo u kojem ja radim veliki deo vremena – kada sam okupiran dobrobiti čovečanstva – osim ako posao koji radim u tom trenu – zahteva bliži kontakt sa spoljnim svetom poslova, i u tom slučaju – učinim da moje telo preuzme karakteristike i odeću – nacije sa kojom radim u tom trenutku.
„Oh!“ uzviknuo sam, „sada te znam – jer sam te mnogo puta video kao – takvog – na Unutrašnjim nivoima svesti.“

„Sine Moj,“objasni on, „zar ne vidiš – šta Prava Majstorija – zapravo jeste? Mi – u Uzvišenom Stanju – možemo da kontrolišemo atomsku strukturu našeg SVETA – kao što grnčar kontroliše svoju glinu.

Svaki elektron i atom u svemiru – je poslušan – našoj želji i komandi zbog Božije Moći uz pomoć koje mi kontrolišemo i od koje smo – mi zaslužili pravo – da budemo REŽISERI (Directors).

http://www.joschua.org/content/view/510/14/
_________________
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Dušan
Hodočasnik


Pridružio: 02 Feb 2008
Poruke: 523
Lokacija: Srbija

 Poruka Poslao: 29 Avg, 2008 22:18 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

II deo

. . .

Osećam nešto u tvom umu što nije smireno ili barem nije jasno tvojoj svesti.“
„Da,“ odgovorio sam. „Imam pitanje koje me muči već neko vreme, i tiče se vizualizacije.
Šta je prava vizualizacija i šta se dešava kada neko obavlja vizualizaciju?“

Prava vizualizacija,“ odgovorio je on, je Božiji atribut i Moć Vida koji dela u umu čoveka. Kada neko svesno zamisli u svom umu želju koju bi da ispuni on koristi jedno od najmoćnijih sredstava za njeno dovođenje u vidljivo, dodirljivo iskustvo. Postoji dosta konfuzije i nesigurnosti u umovima mnogih, oko toga šta se zapravo dešava kada neko vizualizuje ili stvara mentalnu sliku nečega što on želi. Nijedan oblik nikada nije postao bilo gde u univerzumu osim ako neko nije svesno držao sliku tog oblika u svojim mislima jer svaka misao sadrži sliku ideje unutar nje. Čak i abstraktna misao ima neku vrstu slike, ili barem sliku, koja je nečiji mentalni koncept toga.
„Ja ću ti dati vežbu uz pomoć koje može da se razvije, svesno kontroliše i usmere aktivnosti VIZUALIZACIJE radi krajnjeg dostignuća. Postoji nekoliko koraka u tom procesu koje svaki student može da koristi u bilo koje i svako doba. Praksa donosi vidljive, opipljive rezultate kada se zaista upotrebe.

1. korak je odrediti definitivan plan ili ŽELJU koju želimo da ispunimo. Uveri se da je konstruktivna, časna i vredna tvog vremena i truda.

2. korak je da taj plan prevedeš u reči što jasnije i konciznije što je moguće. Onda to ZAPIŠI. Tako, stvaraš zapis o svojoj želji u spoljnom, vidljivom, dodirljivom svetu.

3. korak je da zatvoriš oči i vidiš u svom umu MENTALNU SLIKU svog plana ili želje u krajnjoj, savršenoj aktivnosti ( kao već ostvarenu ).

„Iščitavaj svoj plan ili želju stalno, što više puta je moguća na dan i UVEK PRED ODLAZAK NA SPAVANJE, jer kada se odlazi na spavanje odmah posle kontempliranja slike u svom umu cela impresija ostaje na ljudskoj neuznemirenoj svesti, nekoliko sati, omogućavajući joj da bude duboko zabeležena u spoljnoj aktivnosti i dozvoljavajući sili da se razvije i akumulira koja je potiskuje u spoljni iskustveni Život.

„Ni pod kojim uslovima nemoj diskutovati svoju želju ili činjenicu da vizualiziraš sa bilo kime. Ovo je IMPERATIV.
Izbaci iz uma svaku sumnju ili strah o ispinjenu toga što zamišljaš. Ako takve misli ili osećanja dopru do tvoje svesti odmah ih zameni punim saznanjem sebe i sveta kao Životom Boga „Jedinim“. Univerzum žuri da ispuni tvoju želju, tvoju komandu, tvoju sliku, jer je sve to konstruktivno, i stoga se slaže sa Originalnim Božanskim Planom za Samo-Svestan Život.

Ako se ljudska strana nas zaista slaže sa Božanskim Planom i prihvata ga ne može da postoji nešto kao odgađanje ili neuspeh jer sva energija ima nasledni kvalitet Perfekcije unutar nje i žuri da služi svom Kreatoru.

„Ako je tvoja želja ili slika konstruktivna ti si Bog koji gleda Svoj Sopstveni Plan. U stvaranju ove zemlje i sistema svetova, Bog je rekao „Neka bude Svetlo“ i Svetlo se pojavilo. Nisu bili potrebni eoni vremena da se stvori Svetlo. Isti Moćni Bog je U TEBI SADA, i kada ti gledaš ili govoriš to je Njegov atribut vida i govora koji deluje u i kroz tebe.

„Ako shvatiš šta ovo zaista znači ti možeš da komanduješ Njegovom Punom Moći i Autoritetom jer ti si Njegova Životna-Svest a samo Samo-Svest tvog Života može da komanduje, zamisli ili poželi konstruktivni i Savršeni Plan. Svaki konstruktivni plan je Njegov Plan. Stoga, ti znaš da Bog čini, komanduje.

„Neka ova želja ili plan budu ispunjeni SAD “ i to je Urađeno.“

.
_________________
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
kosmička_beba
Mistik


Pridružio: 11 Okt 2010
Poruke: 1386

 Poruka Poslao: 26 Okt, 2010 17:30 pm    Naslov:
Odgovoriti sa citatom

Matter derives from mind ,
not mind from matter.

Materija potiče iz uma,
ne um iz materije.

Sve što znamo je unutar iskustva, ali mi smo bezgranični.

Zapravo svest posmatra samu sebe - to je iskustvo.

Menjaj svet iz svoje svesti počevši od spoznaje šta je tvoja svest.

Samo ljubav može menjati i kreirati.

Zato kada srce otvaramo , ipak vodimo računa čije ćemo i kakve namere pustiti da proteku kroz naše srce.Istražimo šta su nas sve ubedili da je čin ljubavi, istražimo kako
su zloupotrebili naše otvoreno srce i krali nam energiju.Istražimo šta su posledice prodora u naš um.Otkrijmo ono što su nam ukrali a mi s rođenjem dobili i to sa punim pravom.Otkrijmo kako su moćnici ništa drugo do dobro istrenirana bagra vampira.
Vratimo našu moć i našu ljubav nama samima.Ona je samo naša, svi imamo epifizu, malo li je??????????????????????????????????????????????????????????????????????
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » MOLITVE, MEDITACIJE, MANTRE I SNOVI
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka VAŠE KRITIKE 42 adminfob 36041 01 Maj, 2011 08:43 am
Nosferatu Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka VAŠE SUGESTIJE 105 adminfob 95727 26 Mar, 2011 01:56 am
Jazz08 Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Suština vašeg sadašnjeg duhovnog stava, ubeđenja ? 22 plavizrak 31873 08 Nov, 2010 09:22 am
rale Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Interval ne-vremena 4 adminfob 43481 03 Jun, 2010 23:13 pm
zvoncica Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka FONTANA MLADOSTI - Tibetanske vežbe za podmlađivanje 19 adminfob 35928 25 Maj, 2010 09:17 am
filip Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Tvorac i zemlja 2 adminfob 43811 11 Maj, 2008 23:06 pm
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka ŽENA TELE BELOG BUFALA 1 adminfob 26355 13 Jan, 2008 00:10 am
adminfob Pogledaj zadnje poruke
 
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom