Pridružio: 21 Jan 2008 Poruke: 785 Lokacija: Kechua
Poslao: 30 Okt, 2008 00:53 am Naslov: MUZIKA KOJU VOLITE...
Koju muziku slusate i volite ?...
Kod mene se nakupilo puno toga:
od jazza i ambijentalne muzike,preko pop roka,new age music,meditacione,etno,pravoslavne,indijanske muzike...
Stavicu neki dan spisak...imam i Oshove diskove sa muzikom...i muziku prirode i pravoslavnu....
pa ko god pozeli nesto ili mu nesto potreba tu sam-Vama na usluzi...
Ja slusam sve...zadnjih dana je to Elvis Prisley, Kitaro, Vangelis, Sting,
i meni uvek drag akusticarski pop-rock
sa omiljenim pesmama Kanzas Dust in the wind i Don Mec Lean-Vicent...
_________________ Gospodaru,ucini me orudjem svoga mira:
Gde je mrznja da donosim ljubav!
Gde je uvreda da donosim prastanje.
Gde je nesloga da donosim Jedinstvo!
vocals on "A.O.S. IV", "A.O.S. VII" and "A.O.S. XII" by
Phaedra _________________ Bitna je samo Istina, Esencija. Sve ostalo samo su procesi, lazna iskustva, kozmeticke forme, ego izdrkavanja te misaona i duhovna zavaravanja.
Pridružio: 10 Apr 2008 Poruke: 822 Lokacija: ..u prostranstvu simbola i beskonacnosti u jednome trenu...
Poslao: 06 Nov, 2008 03:30 am Naslov:
Hvala _________________ Bitna je samo Istina, Esencija. Sve ostalo samo su procesi, lazna iskustva, kozmeticke forme, ego izdrkavanja te misaona i duhovna zavaravanja.
E baš sam očekivao da će mi se neko javiti da ima Keitha Jarreta, Jana Garbareka i Eberharda Webera, cd mi se upropastio, a Sand glass mi je nešto najčudesnije što sam u životu čuo. šteta. Valjda ću negde iskopati.
Pridružio: 10 Apr 2008 Poruke: 822 Lokacija: ..u prostranstvu simbola i beskonacnosti u jednome trenu...
Poslao: 07 Nov, 2008 03:35 am Naslov:
Skini sa neta. _________________ Bitna je samo Istina, Esencija. Sve ostalo samo su procesi, lazna iskustva, kozmeticke forme, ego izdrkavanja te misaona i duhovna zavaravanja.
Poslao: 21 Nov, 2008 15:05 pm Naslov:
.
Kerber - Ratne Igre (album)
obožavam ovaj band
_________________ Bitna je samo Istina, Esencija. Sve ostalo samo su procesi, lazna iskustva, kozmeticke forme, ego izdrkavanja te misaona i duhovna zavaravanja.
Poslao: 29 Nov, 2008 13:39 pm Naslov:
talerman ::
Lepe su ti kompozicije Enoch
Hvala _________________ Bitna je samo Istina, Esencija. Sve ostalo samo su procesi, lazna iskustva, kozmeticke forme, ego izdrkavanja te misaona i duhovna zavaravanja.
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu