Ne znam koliko pratite zbivanja iz Hrvatske, no ovdje već danima traje prosvjed u Zagrebu koji je isprovociran sječom stabala u centru zbog gradnje rampe za prilaz novoj garaži koji gradi privatni investitor. Prosvjed iz dana u dan prerasta u sveopći građanski bunt uperen protiv ovakvog kapitalizma kakvog smo dobili - spredznakom nepotizma, krađe i kompletnog neukusa, lišenog svake lagane note humanizma.
I premda je plus 40 ovih dana, ljudi ne odustaju a svakoga dana sve više i više stječu potporu mladih, studenata, umjetnika, rokera, hiphopera, novinara pa i poštenih političara (ima ih!) a građane da ne spominjem.
Danas je objavljen i video koji je napravila grupa s Facebooka pod imenom "Dosta!" koja je u par dana sakupila zavidan broj članova.
Fejsbukovci se zalažu za širu sliku, za micanje ovih korumpirano klijentelističkih elita, koje kod nas čak ne zaslužuju niti ovakav "učeni"naziv s obziorm na modus operandi (a i ovo im je učeno).
Evo i malo atmosfere s koncerta 10. obljetnice Radetovog teatra Ulysses održanog 10. jula u pulskoj Areni.
Bilo je sjajno, meni je Arena inače jedan od omiljenijih prostora za ovakve stvari, akustika je iznenađujuće dobra. Uglavnom, Kemo i Rade su pobrali ovacije a da ne pričam za Balaševića, koji je otvorio koncert....to je bilo nešto posebno. Mora da je sjajan osjećaj kad se pojaviš na bini a tisuće ljudi zapjeva "znate l' priču o Vasi Ladačkom" čim te vide....KOncert je trajao punih četiri sata.
Pridružio: 11 Jul 2010 Poruke: 42 Lokacija: Egipat u srcu
Poslao: 25 Jul, 2010 02:47 am Naslov:
http://futureofyoga.com/ _________________ Ne trazi sigurnost u stvarima ovog života, već traži sigurnost u Meni, izvoru sve snage i moći, koji postoji duboko u tebi.
Pridružio: 11 Jul 2010 Poruke: 42 Lokacija: Egipat u srcu
Poslao: 26 Jul, 2010 18:50 pm Naslov:
http://www.youtube.com/watch?v=5yRgiXh2fP4 _________________ Ne trazi sigurnost u stvarima ovog života, već traži sigurnost u Meni, izvoru sve snage i moći, koji postoji duboko u tebi.
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu