|
|
 |
 |
Pogledaj prethodnu temu :: G ::
Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
jasna Majstor

Pridružio: 26 Mar 2008 Poruke: 844
|
Poslao: 01 Jan, 2009 21:59 pm Naslov: ZAŠTITA |
|
|
Kad sam prije par godina trebala da čupam iz Zemlje neke stare, zle, ali vrlo moćne energije/entitete naišla sam sasvim "slučajno" na ovaj tekst i prevela ga s engleskog. Onda sam zajedno sa dvoje mojih prijatelja primjenjivala ovu zaštitu devet dana, kako i piše u uputstvu i tokom rada s tim, osjetila sam izuzetno snažnu energiju koja se krije iza izgovorenih riječi.
Vasudeva me sad posjetila na ovaj tekst, spominjanjem zaštite od strane Arh. Mihaela.
Evo i teksta, pa ako kome valja...Samo napominjem da se ZAISTA ZADRŽITE po par sekundi najmanje iza svake izgovorene rečenice jer je energija veoma jaka na onim mjestima gdje se spominju pripadnici Duhovne hijerarhije.
PSIHIČKA I SVEOBUHVATNA ZAŠTITA
Koristite ovu molitvu za psihičku i sveobuhvatnu zaštitu devet dana u nizu, a iza svake rečenice napravite pauzu od nekoliko sekundi da se energija može izgraditi oko vas.
Ja ponizno tražim božansku zaštitu da me zaštiti na svim nivoima. Tražim od nebeskih zraka da obilato teku kroz mene.
Ja zahtjevam prisustvo anđeoskog kraljevstva, sa Metatronom i Mihaelom na čelu.
Neka me svojom ljubavlju trajno ispuni i obmota Hristovo svjetlo, Budino svjetlo, Mahatma energija, Sveti Duh, Reiki energija, svjetlost svih arhanđeoskih bića i svih Uzašlih Majstora.
Tražim od Mahatma energije da se stopi sa svakim djelićem moga bića. Također, tražim od Mahatma energije da se stopi sa svakim aspektom Majke Zemlje i svih životnih oblika u skladu sa najvišom voljom Boga.
Pozivam Arhanđela Zadkiela i Sent Žermena i tražim da se Srebrno-Ljubičasti Plamen u potpunosti usidri i trajno obloži iznutra i vani cijelo moje biće.
Tražim da ovaj Srebrno-Ljubičasti Božanski Plamen bude poslat u moju prošlost, moju sadašnjost, i u moju budućnost i da transformiše svu moju karmu. Također tražim od Lorda Melčizedeka, Arhanđela Metatrona i Arhanđela Mihaela da mi pomognu da transformišem i savršeno uravnotežim svu karmu.
Tražim od arhanđela da oko mog bića i mog doma trajno postave zaštitnu Zvijezdu Davidovu.
Pozivam Arhanđela Gabrijela, Arhanđela Hanijela i bića s nebesa i tražim da se zeleni plamen i bijeli plamen u potpunosti usidre i trajno oblože moje cjelokupno biće iznutra i izvana.
Ja također pozivam Arhanđela Metatrona, Mahatmu, Lorda Maitreju i Sanandu da izliječe i odvedu u svjetlost sve negativne misaone forme, izgubljene duše, negativne ostatke, negativne elementale i djeliće duše preostale u mom auričnom polju, mom domu i mom svijetu – neka sve to bude oslobođeno iz mene i od mene, u skladu sa najvišom voljom Boga.
Ja također tražim ružičasti plamen Arhanđeoskog kraljevstva da bude u potpunosti usidren u meni i da trajno obloži moje biće iznutra i izvana.
Ja tražim od Arhanđela Mihaela da u potpunosti i trajno usidri svoje Srebrno Oklopno Metalno Odijelo oko mog bića.
Ja tražim od Arhanđela Mihaela da trajno presječe sve karmičke veze i da trajno usidri svoj specijalni plavi oklopni plamen, oblažući i ispunjavajući cijelo moje biće, iznutra i izvana. Ja takođe pozivam Majku Mariju i Arhanđela Rafaela i tražim da zapečate i transmutiraju sve rupe i curenja unutar i izvan mog auričnog polja.
Neka sve što nije u skladu sa najvišom voljom Boga, unutar i izvan mog cjelokupnog bića bude istog momenta transformisano u Božansko Svjetlo.
Neka Ja budem božanski usklađena, izliječena i ponovno energizirana na svakom nivou mog bića, savršeno izbalansirana unutar trostrukog plamena Boga.
Neka mi uvijek bude pokazan put i data puna podrška u svakom mom radu koji obavljam za poboljšanje čovječanstva i duhovno napredovanje i liječenje.
Neka budem pročišćena i blagoslovljena na svakom nivou mog bića, u poslu koji radim i neka mi se daje sve više i više božanske moći svaki dan i sve više i više zaštite kako moje liječenje napreduje i proširuje se.
Neka isijavam božanske zrake gdje god idem i neka pomažem svakom ko dođe na moju stazu da mu pomognem.
Draga voljena Božanska Prisutnosti, Ja Jesam Prisutnosti, Prisutnosti Duše, Mahatma energije, kolektivne svjesnosti Uzašlih Majstora, u ime Boga u svima nama, tražim da ova Božanska meditativna molitva bude višestruko umnožena i manifestirana i upotrebljena kao pomoć svim životnim formama na ovoj planeti i u cijelom Univerzumu. Ja prihvaćam da je to urađeno u skladu sa najvišom Voljom Boga.
Amen.
Poslednji izmenio jasna dana 01 Jan, 2009 22:03 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
jasna Majstor

|
Poslao: 01 Jan, 2009 22:02 pm Naslov: |
|
|
Ovo je posebna afirmacija koja je izuzetno dobra da se deblokiraju sve karmičke uslovljenosti u vezi sa nemanjem i siromaštvom. Dakle, posebno korisna za one koji trenutno kubure s novcem:
JA, MOJA LJUBLJENA JA JESAM PRISUTNOSTI,
SADA POZIVAM PUNU MOĆ LJUBIČASTOG PLAMENA
DA TRANSFORMIŠE UZROK, SRŽ, POSLJEDICU,
ZAPIS I SJEĆANJE NA SVAKU MISAO, OSJEĆANJE,
RIJEČ ILI DJELOVANJE
KOJE SAM IKAD IZRAZIO/LA U BILO KOM VREMENU
ILI DIMENZIJI, ZNANOJ I NEZNANOJ, A KOJA
ODRAŽAVA SVIJEST O SIROMAŠTVU, NEMANJU ILI
OGRANIČENJU BILO KOJE VRSTE. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Zockey Gost
|
Poslao: 01 Jan, 2009 22:12 pm Naslov: |
|
|
Hvala Jasna, zanima me kako si se ti osećala posle ove zaštitne molitve, i kako se sada osećaš?
Da li ima veće zaštite od Stvoritelja i da li zaštite zahtevaju još veće zaštite, molitve još više molitvi i tako se strahovi hrane malim strahovima što proizvodi veće i sve veće strahove?
Samo nemoj pogrešno da me shvatiš, to kažem jer sam čitao mnogo kako kažu efikasnih zaštitnih molitvi, a ja mislim da je najjača molba Stvoritelju Bogu. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
jasna Majstor

|
Poslao: 01 Jan, 2009 22:40 pm Naslov: |
|
|
Upravu si Zoki, i ovim si otvorio jedno veliko pitanje. Pošto si ti i iscjelitelj, time se pitanje udvostručava: treba li ikome od nas bilo kakva zaštita, ako treba - kakva, a posebno treba li nam zaštita ako smo iscljeitelji i svakodnevno radimo na čišćenju nezdravih energija iz i sa drugih ljudi? A to često uključuje i miješanje naše aure sa entitetima zaglavljenim u tuđim aurama...Pošto ne želim puno da razglabam o bilo čemu trenutno, reći ću samo ovo: nekome su potrebne zaštite u jednom dijelu života, u vidu tehnika, ili vizualizacija, ili molitvi ili afirmacija....nekome nisu uopšte potrebne, čak ni obična molitva.
A opet većini nas u jednom dijelu života potrebno je da izgovaramo molitve ili zaštite, nekome ili nečemu, a onda se broj tih "potreba za zaštitom" počne smanjivati, da bi na kraju potpuno nestao...
Za mene odgovor je u sljedećem: samo određeni nivo Svjesnosti bića postiže da se određena vrsta zaštite formira spontano oko nas i u nama i tada nam više nisu potrebne nikakve zaštite. Jer, MI postajemo ta moćna bića kojima smo se prije molili i od njih tražili pomoć...IZ NAS isijava i izbija univerzalna zaštita ne samo našeg već i brojnih drugih bića koja se nalaze u našoj životnoj okolini, itd...No, za sve to zaslužan je dosegnuti nivo Svjesnosti, stečenog razumijevanja, mudrosti, itd...
I, na kraju odgovor na tvoje pitanje: zar nije najmoćnije pomoliti se Bogu, pa da dobiješ zaštitu? Šta ti misliš o tome Zockey? Ako je to za tebe istina, onda to i jeste istina...Za nekog drugog je bliskije spomenuti neka bića iz Duhovne hijerarhije, jer im je možda Bog još uvijek "mutna kategorija" jer je tako teško "shvatljiv"
Kazala sam da sam ovu tehniku zaštite upotrebljavala prije par godina i tada sam jednostavno osjetila da mi je bila poslata da je upotrijebim jer me čekao nimalo lagan poslić...A nakon toga - nijednom više!
Ovu sam tehniku i postavila zato što bi nekom mogla koristiti u njegovom/njenom sadašnjem stepenu razvoja, jer ne ulazim u to kako se neko razvija na svojoj stazi i koji je put odabrao...hoće li na njemu koristiti zaštite i koje, i u kom periodu svog duhovnog razvoja, ili pak neće...sve je stvar izbora!
Lijep pozdrav, Zockey i još samo da pomenem da sam bila oduševljena kada sam danas pročitala tvoju viziju-doživljaj u vezi sa slanjem ljubavi Majci Zemlji! Bravo! |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Zockey Gost
|
Poslao: 02 Jan, 2009 10:19 am Naslov: |
|
|
Hvala Jasna, mislio sam na nas koji smo svepovezani sa Stvoriteljem, na iscelitelje (svedoke Božijeg isceljivanja ), duhovnjake i sve koji nesebično i iskreno rade na sebi, sam rad sa Božijom Svetlošću je SVE.
Pozdrav |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
talerman Glavni urednik

Pridružio: 11 Jun 2008 Poruke: 4822 Lokacija: Kina
|
Poslao: 02 Jan, 2009 11:57 am Naslov: |
|
|
Dobro dosla Jasna, nedostajala si me, jesi li spremila onaj sok od borovnice, pravis ga vec cetiri meseci,
mene mnogo zanima iscelivanje o kome vas dvoje pricate, ali ja to jos uvek ne umem.
Moj put izgleda nije posao tim pravcem.
Jasna ti ces biti Uzašli majstor, možda u središnoj sefiri Tipharetu. Tamo postoje visoke piramide koje se uzdižu do neba dokle god pogled seže. Tu vole da se okupljaju Uzašli majstori koji se bave medicinom.
Ja znam tako ponešto o životu, radu i mestima boravka tih duhovnih lekara, ali o samom lečenju ne znam ništa.
Grlim te, draga sestro Jasna.
A srdačan pozdrav i za tebe Zockey.
. |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Zockey Gost
|
Poslao: 02 Jan, 2009 12:12 pm Naslov: |
|
|
Hvala Tale, Majstore ! |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Aleksandra-Caca Mesija

Pridružio: 23 Sep 2008 Poruke: 4803 Lokacija: U srcu svetlosti
|
Poslao: 02 Jan, 2009 16:05 pm Naslov: |
|
|
talerman :: |
...
mene mnogo zanima iscelivanje o kome vas dvoje pricate, ali ja to jos uvek ne umem.
Moj put izgleda nije posao tim pravcem. |
Dragi Talermane ,
smatram te za duhovno razvijenu osobu ,
i s obzirom na to - sigurna sam da bi ti neku tehniku za isceljivanje ljudi savladao za tili čas !!!
Znam da ćeš jednom krenuti i u tom pravcu ...
Draga Jasna , nedostajala si mi !!!  _________________ "APO DIPO BHAVA" - BUDI SAM SEBI SVETLOST |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
jasna Majstor

|
Poslao: 02 Jan, 2009 19:36 pm Naslov: |
|
|
talerman :: |
Dobro dosla Jasna, nedostajala si me, jesi li spremila onaj sok od borovnice, pravis ga vec cetiri meseci,
Moj put izgleda nije posao tim pravcem.
Jasna ti ces biti Uzašli majstor, možda u središnoj sefiri Tipharetu. Tamo postoje visoke piramide koje se uzdižu do neba dokle god pogled seže. Tu vole da se okupljaju Uzašli majstori koji se bave medicinom.
Ja znam tako ponešto o životu, radu i mestima boravka tih duhovnih lekara, ali o samom lečenju ne znam ništa.
Grlim te, draga sestro Jasna.
. |
Jedan veliki poljubac za tebe Talermane i naravno, sve najbolje u 2009! uskoro ćemo ti i ja biti jednaki - ja sam dobila usmerenje da polako prestajem sa iscjeljivanjem drugih ljudi. Da li će to biti trajno ili ne, još uvijek ne znam. Ali, vjerujem da će mi se kad bude vrijeme, "samo kaz'ti" I samo sam nakratko svratila na forum, jer nisam sa sobom dovršila ono što sam počela. A što se tiče soka, kao prvo, bio je od kupina, i ima ga još nešto malo, pa svrati uskoro da ti dam koju bocu soka!
Pozdrav i Caci, vidim da i dalje prštiš od energije! I u vezi s tim samo bih se pridružila nekim mudrim glavama ovdje koje su ti rekle da se malčice probaš prizemljiti...Mada znam kako je slatko biti stalno u tom stanju povišene energije i potpuno te shvatam što ne želiš da se "spuštaš"
Lijep pozdrav i svima ostalima! |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Zockey Gost
|
Poslao: 02 Jan, 2009 19:41 pm Naslov: |
|
|
jasna :: |
ja sam dobila usmerenje da polako prestajem sa iscjeljivanjem drugih ljudi. Da li će to biti trajno ili ne, još uvijek ne znam. Ali, vjerujem da će mi se kad bude vrijeme, "samo kaz'ti" |
Otkud ovo, kako, ko ti je rekao...mislim pošto i ja radim to da li je to nešto što bi trebao na vreme da znam baš me interesuje, hvala Jasna! |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
jasna Majstor

|
Poslao: 02 Jan, 2009 19:50 pm Naslov: |
|
|
Dragi Zockey!
Ja ne znam da li ti trebaš nešto učiniti u tom pogledu ili ne, znam samo za sebe. No, iako sam se libila da li da ovdje postavim par informacija na forum u vezi sa dešavanjima u 2009, kad su energetski tokovi u pitanju, izgleda da ću sad morati. Vjerovatno na nekom drugom dijelu foruma, primjerenijem za to. A to ću pisati najvećim dijelom zato što će i meni biti jasnije kada to stavim na papir, (eto, vidiš koji sebičnjak iz mene govori, ). Ako ti šta bude korisno u tom tekstu, uredu, ako ne- opet dobro |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Zockey Gost
|
Poslao: 02 Jan, 2009 19:56 pm Naslov: |
|
|
Hvala |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
jasna Majstor

|
|
Nazad na vrh » |
|
 |
Zockey Gost
|
Poslao: 02 Jan, 2009 21:32 pm Naslov: |
|
|
čitam, hvala najlepše |
|
Nazad na vrh » |
|
 |
|
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
 |
|
|
 |
|