52 PRINCIPA KOSMIČKE ISTORIJE : KNJIGA TRONA po Mayama
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati
www.OBJAVE.com forum » DREAMSPELL - PUT KA MIRU 2012
Pogledaj prethodnu temu :: G :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Mirko
Gost

 Poruka Poslao: 18 Jan, 2009 18:42 pm    Naslov: 52 PRINCIPA KOSMIČKE ISTORIJE : KNJIGA TRONA po Mayama
Odgovoriti sa citatom

Evo jos malo saznanja za lakse proucavanje Maya:

52 PRINCIPA KOSMIČKE ISTORIJE : KNJIGA TRONA

Deo I : Poglavlje 1

1. Jedina svrha života je setiti se Boga i vratiti se duši - tom čistom mestu gde možeš čitati ispisane reči koje je Bog postavio u tvoje srce.
2. Razilaženje oblaka koji pokrivaju materijalistički sistem verovanja je svrha Kosmičke Istorije - samo tada može jasno mentalno polje čoveka sijati kroz planetarno polje uma.
3. Obličje realnosti je sveto i tu je Božansko autorstvo Univerzuma - duša postoji sa zapisom Boga koji kaže: "Seti me se."
4. Prvi korak u okretanju ka kosmičkom stanju uma je kroz dnevno korišćenje sinhronara 13 luna i 28 dana - ovo je osnova i temelj nove strukture sveta.

Deo I : Poglavlje 2

5. Program Sinhronara 13 luna je radikalan korak, koji je sva svrha Kosmičke istorije - da vodi dušu nazad božanskom savršenstvu poretka univerzuma kakav stvarno jeste.
6. Kalendar 13 luna 28 dana nije samo vozilo za reharmonizaciju ljudskog uma i konačno ljudskog DNK-a već takođe i alat za trenutno transcendiranje istorije.
7. Primena Hronika Kosmičke istorije sa kodovima vremena otvara vas za višedimenzionalne nivoe svesnosti, kada se jednom vaš um stvarno proradi te kodove vi ćete početi da doživljavate uvećanje nivoa čulne teleportacije.
8. Kosmička istorija je sistem mišljenja i tehnika koje se uče i primenjuju tako da ljudsko biće može načiniti sledeće korake na putu evolucije u holografski perceptivni sistem.

Deo I : Poglavlje 3

9. Kosmička istorija je najviši nivo informacija i shvatanja kojem prethodna istorija postaje prevaziđena, izmenjena i prerađena.
10. Sva ova poimanja koja ste prihvatili moraju da se speru u svetlosti istine da postoji samo jedna tradicija, jedna religija jedna Zemlja i jedno biće.
11. Ne može biti novog napretka unutar matrice jedne stare strukture bez žrtvovanja - morate žrtvovati nešto svoje - ako ne i sebe celoga koji je privržen ili uključen u staro - da bi došli do novog.
12. Rastvaranje starih struktura, kao i negovanje univerzalnog saosećaja za sva bića je cilj evolucije planetarnog čoveka.

Deo II : Poglavlje 4

13. Prema kosmičkoj istoriji, joga postoji kao neophodan sistem da bi se pripremio ovaj sledeći stadijum transformacije u kome ljudski um i duša doživljavaju sjedinjenje sa noosferskim ili planetarnim nivoom.
14. Joga je osnovni alat za stvaranje temelja unutrašnjeg hrama, koji prodire kroz profano tako da bi ste shvatili skriveni kosmički identitet.
15. Joga kao sistem znanja počinje sa fizičkim telom i prodire u najdublje uvale univerzalnog kosmičkog uma.
16. Sveukupnost onoga što treba da se zna je sadržano unutar ljudskog tela - kada se to shvati tada će i paranormalni načini širenja čula ka redu prirode postati poznati.

Deo II : Poglavlje 5

17. Sa čarobnjačke tačke gledišta svrha joge je da uspostavi telo kao potpuno ujedinjenu bazu i hram tako da odraz i red telesnih pokreta budu odraz originalnog svetog reda višeg kosmosa.
18. Kosmička istorija je struktura univerzuma projektovana kroz vlastito telo i biće kao harmonično umetničko delanje.
19. Morate shvatiti da to što dajete svetu i šta vi pojmite nije ništa drugo do vlastiti psihogenetički odraz.
20. Kosmička istorija je unutrašnja revolucija zavisna od kultivacije gledanja.

Deo II : Poglavlje 6

21. Sav rad koji izvršavaš je takav da se vraćaš toj tački Boga u središtu kruga gde je svetlost uvek čista.
22. Svrha stvaranja ljudskog bića je da se stvori visoko razvijeni i složeni medijum, koji ne samo da dela kao vozilo kosmičke inteligencije već i kao prenositelj uvek-razvijajuće svesnosti i duha.
23. Sa tačke gledišta Kosmičke istorije onaj koji jesi je razvojna komponenta koja zadržava namerni misaoni element kosmosa.
24. Umetnost je to da četvorodimenzionalno biće koristi trodimenzionalno telo da bi ga doveo u harmoniju sa petodimenzionalnim.

Deo III : Poglavlje 7

25. Postajući svestan tri univerzuma: pojavnog, imaginarnog i moralnog, koji su uvek uporedni u dejstvu ti možeš započeti stvaranje jedne proširene procene ko si ti zaista i šta radiš ovde.
26. Moraš početi ispitivanje procesa svega. Sve što postoji je zasnovano na nekom tipu božanskog plana.
27. Jednostavni, najelegantniji smisao je uvek istinit, stoga, to će uvek biti estetski i moralno. Istina je uvek harmonična.
28. Patnja postoji jer si ti načinio izbor da podnosiš iluziju. Moralni univerzum pretpostavlja izbor. Uvek imaš mogućnost izbora pravog ili pogrešnog puta.

Deo III : Poglavlje 8

29. Sve što raste treba da prevaziđe sebe. Kada postaneš potpuno onaj koji jesi, tvoj karakter se otvara poput cveta - kada potpuno procvetaš prolaziš iza sebe u konačno obličje cveta, koji je potpuno razvijena duša.
30. Umetnost UR-a (Univerzalne Rekolekcije/sećanja) je umetnost čiji je smisao da prizove kosmičko sećanje kao kosmičke celine i sećanje o sebi kao celokupnom kosmosu i celokupnoj istoriji kosmosa.
31. Proces iskupljenja predstavlja smanjenje zaborava ili početak sećanja ili rekolekcije. Univerzalna Rekolekcija znači da ljudi nisu više u zaboravu svog porekla ili sudbine.
32. Holonomsko sećanje je uklapanje bića u planetarni red i počinje onda kada se ljudska frekvencija izmeni promenom kalendara.

Deo III : Poglavlje 9

33. Samo ćemo onda kada se lična volja preda Božanskoj Volji mi imati mogućnost da stvorimo veličanstven kraj filma koji je projektovan u trećoj dimenziji.
34. Međuplanetarno putovanje počinje sa meditacijom koja čisti um od mislenog karaktera - to je obavezno u razvoju samadija i koncentracije unutar samadija da bi se išlo gde treba da idete ili da radite ono što treba da se radi.
35. Kada pregledate svoj vlastiti celoživotni film kvalitet toga što ste iskusili i kako ste odreagovali na iskustva uslovljavaju ono šta će vam se desiti u sledećem životu ili na Drugom svetu.
36. Sve arhive filmova svakog bića koje je ikada postojalo su smeštene u četvrtoj dimenziji koja je prostor imaginacije ili imaginalno kraljevstvo.

Deo IV : Poglavlje 10

37. Stepen do kog smo umotani u naš ego je stepen do kog mi stvaramo i ponavljamo noosferske klišee. Stepen do kog smo otvoreni za duh i neegoistične forme života i komunikacije su stepen koji mi ojačavamo nas kao noosferske medijume.
38. Kodovi Zakona vremena postoje da bi nam pomogli da zadržimo svesnost 13:20 vremenske frekvencije kako bi pristupili noosferi.
39. Noosfera sada absorbuje u sebe um i svesnost sve većeg broja ljudi.
40. Duhovno samopouzdanje je funkcija discipline koja je produžetak duhovne žrtve nižeg sopstva u korist unutrašnjeg savršenstva; ili izlazak i čišćenje božanskog inkarniranog sopstva ili unutrašnjeg obličja.


Deo IV : Poglavlje 11

41. Da bi se olakšalo glavno usklađenje ljudske svesti koja je uključena u aktiviranje noosfere neophodno je kultivisati višedimenzionalnu paranormalnost.
42. Postizanje paranormalnih moći zahteva trud, disciplinu uma, napor i čak i onda trud nije ka postizanju moći već pre ka sticanju samosavladavanja ili samorealizaciji što je cilj joge i meditacije.
43. Naučiti koordiniranje trodimenzionalnog bića sa četvorodimenzionalnim bićem je glavna svrha života, što nas otvara višedimenzionalnoj paranormalnosti, koja je normalna stvarnost.
44. Vaše poistovećivanje treba da ide u pravcu planetarnog čarobnjaka koji kultiviše vaše višedimenzionalne paranormalne moći da bi pomogli u supermentalnoj evoluciji planete. Ništa drugo ne postoji.

Deo IV : Poglavlje 12

45. Naš zadatak je da dušu sveta učinimo svesnom inicirajući je u svakodnevni sinhronični red realnosti kako bi ljudsko biće postalo stabilizovano na višem normativnom nivou kontinualne svesnosti.
46. Kao što je biosfera medijum na Zemlji za transformaciju kosmičke energije, tako je noosfera medijum za transmutaciju i transformaciju kosmičke misaone forme.
47. Magičar je onaj koji je usklađen sa znanjem prirodnih procesa na takav način da mentalno može koordinirati te procese sa drugima da bi se stvorili izvesni efekti, koji se, za većinu ljudi, čine nemogućim.
48. Čovečanstvo je tačka kroz koju se manifestacije i naredbe hijerarhije i kulturne forme Šambale / Toljana usavršavaju. Mi moramo stvoriti jasnu sliku kako to sve radi.

Deo V : Poglavlje 13

49. Izučavanje Hronika Kosmičke istorije je prvi korak u sagledavanju mehanizma i strukture kako su ceo ljudski um i osnova ljudskog znanja formulisani.
50. Hronike Kosmičke istorije su moć broja sedam koje naglašavaju predanje kosmičke kreacije i kreacije kosmičkog polja kao funkciju različitih perioda evolucije vremena.
51. Što više tvoj um postaje prožet sa informativnom rezonantnom moći Kosmičke istorije više će postajati odraz primarnog zapisa sedmice.
52. Razumevanje Hronika Kosmičke istorije kao strukture reda moći broja sedam je zmija koja grize svoj rep da bi ispustila otrov koji je leči u celosti.

Iz knjige:”Kosmička istorija: Knjiga Trona- Magički priručnik transformacije” H. Argueljas

Pozdrav od Mirka
In lake'ch a la kin
 Nazad na vrh »
Vesna
Glavni urednik


Pridružio: 08 Jan 2008
Poruke: 4177
Lokacija: Beograd

 Poruka Poslao: 23 Jan, 2009 14:29 pm    Naslov: Re: 52 PRINCIPA KOSMIČKE ISTORIJE : KNJIGA TRONA po Mayama
Odgovoriti sa citatom

Mirko ::
Duša postoji sa zapisom Boga koji kaže: "Seti me se."


PREDIVNO !
Pozdrav brate Mirko...
Srce si!
.
_________________
Jednom se živi, ali večno...
 Nazad na vrh »
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
www.OBJAVE.com forum » DREAMSPELL - PUT KA MIRU 2012
Ovaj forum je zaključan i ne možete pisati, odgovoriti ili menjati teme   Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Neke srodne teme
 Teme   Odgovori   Autor   Pogledano   Poslednja poruka 
Nema novih poruka VAŠE KRITIKE 42 adminfob 37329 01 Maj, 2011 08:43 am
Nosferatu Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka VAŠE SUGESTIJE 105 adminfob 98449 26 Mar, 2011 01:56 am
Jazz08 Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka MEDITACIJA- OSNOVNI POJMOVI 50 Vesna 45518 16 Nov, 2010 14:55 pm
Aleksandra-Caca Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Interval ne-vremena 4 adminfob 43905 03 Jun, 2010 23:13 pm
zvoncica Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka TOČAK MEDICINE VEČNOGA BIĆA 3 adminfob 31685 18 Jan, 2010 10:15 am
Satćitananda Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Tvorac i zemlja 2 adminfob 44162 11 Maj, 2008 23:06 pm
Vesna Pogledaj zadnje poruke
Nema novih poruka Uticaj Fotonskog Pojasa na ljudsko telo 2 adminfob 12149 11 Apr, 2008 02:22 am
Vesna Pogledaj zadnje poruke
 
 
Home | Add to Favorites | Mapa sajta
 
 
Solaris 1.11 phpBB theme/template © 2003 - 2005 Jakob Persson (readme)(forumthemes/bbstyles)

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by CyberCom