Aha,
Moram priznati da se malo što može dodati tvom izlaganju.
Ipak pokušat ću dodati malo svog viđenja.
Kada mi nešto namjeravamo mi uključujemo misli, tj.namjeru ili želju preoblikujemo u misli.Tada na pozornicu izlazi njegovo veličanstvo ''UM'', a kako je on dualan uključuje se i ostatak ''vesele'' ekipe kao što su sumnja,strah od ispunjenja i neispunjenja, pa sve logične igrice i razmišljanja itd....
Naša namjera je tada uprljana, stvorile su se protunamjere.Iz Thete znam koliko nosimo programa koji direktno poništavaju našu početnu namjeru.Svjesni i nesvjesni programi, nešto od roditelja,rodbine,kolektivne svjesti...itd....Tako da je pravo čudo da se i ispuni štogod.
A da ne govorimo o niskom nivou energije..Znati baratati svojom energetskom ekonomijom proizvodnje i potrošnje energije.To je prvi ljuč po meni.Jer s nivom energije prosječnog čovjeka teško je govoriti o nekom ispunjenju važnjih želja tj. namjera.
Drugi ključ je čistoća NAMJERE.I tu dolazimo do svih učenja duhovnosti.Jednom riječju BESPRIJEKORNOST.
A da bi mogli biti i živjeti besprijekorno moramo postati svjesnost.
A kako postajemo svjesniji mi automatski sve manje želimo.
Mi polako postajemo kosmička namjera.Što bi značilo da posjedujemo svu ljubav,svu moć, sve znanje i sva vječnost.A to su četri Božanske osobine.
Tada mi postajemo oličenje Boga u mikrokosmosu.
I tada se ispunila naša najveća želja...tj....namjera....
Ako znaš za još koji ključić....
Pozdrav.......