Nakon nje sam zakljucila da moja razmisljanja imaju i nekog smisla.
Te sam nastavila da mislim i dalje.
Inace ni njegov blog nije los.
Rado citam njegove tekstove. Mogu da primetim da je dosledan.

Moderatori: Svi aktivni urednici, Starcy
Truman napisa: Ima likova poput već spomenutog Deretića koje pored toga što su šarlatani treba i analizirati u nekoj psihijatrijskoj ustanovi.
Truman napisa:Ima više razloga. Prvo, veličanje svakog kolektivnog identiteta je GLUPO jer je to veštači identitet. Sve što svako od nas ima smo mi sami. Drugo, patološki je ta teza ''Srbi stariji od ameba'' prvo zato što je istorijski netačna, a drugo zato što daje osećaj lažne vrednosti ( pogledati prvu tačku ). A taj osećaj nas je uvalio u mnoge nevolje. Treće, usled nedostatka svesti pojedinaca nažalost postoji nešto što se zove nacionalno nesvesno - a ono je kod Srba jako loše ( što se vidi po odlukama koje smo donosili u prošlosti, stvarima koje smo radili itd. ). Ima likova poput već spomenutog Deretića koje pored toga što su šarlatani treba i analizirati u nekoj psihijatrijskoj ustanovi.
kompaktdisk napisa:Neznači da psihijatrijske ustanove mogu da pomognu.
To se samo tako kaže, zar ne!
Kapric je problem.
Trumane, nije elagancija pridavati značaja nekome nazvati ga prostački šarlatanom. Uvek postoji srž građevine nečijeg usmerenja. Predlažem termin 'list na vetru', 'provodnik samorefleksije', ili slično. Samo elegantno dalja analiza prikazuje nečije učešće u korupciji svesti.
Povratak na OBJAVLJIVANJE SE NASTAVLJA
Korisnici koji su trenutno na forumu: Majestic-12 [Bot] i 1 gost