(A letter adressed to "the sheeple" from "The Globalist NWO")

Ми управљамо Холивудом. Филмови као сто су „Терминатор“ и „Армагедон“, заједно са већином свих осталих, стварани су са једноставним циљем да вас наведу на начин размишљања који нама одговара. Ми смо вас навели да се одушевљавате насиљем, тако да кад вас пошаљемо да убијате лоше момке које ћемо ми да вам одредимо, ви ћете то чинити, а да не трепнете оком.
Ми смо вас засули компјутерским играма како би подучили ваш ум умјетности ратовања. Ми смо вас навели да гледате на нашу војску и полицију као на снаге добра, како би вас навели да чините ствари које су биле незамисливе само прије неколико десетина година. Наши умјетнички програми су специјално дизајнирани да вас припреме да се повинујете, па чак и помогнете успостављању Новог свјетског поретка.
„Звјездане Стазе“, и остала филмска умјетничка дјела, научила су вас како се слушају и извршавају заповијести од стране нових интернационалних владара.
Ох, глупи људи, ви сте мислили да вас неко забавља, док сте истовремено били индоктринирани. Или боље речено, док вам је био „испиран мозак“ а ваш ум програмиран. Узгред речено, да ли сте видјели најновији филм „Ратови Звијезда“?
Какво ремек-дјело менталне манипулације!
Људска бића се сукобљавају са неописивим звијерима свих врста и облика, и то на енглеском језику.
Баш ме интересује гдје су ове свемирске звијери научиле енглески?
Ох, колика је количина глупости код једног просјећног грађанина.
Он никако да схвати да смо га довели у земљу чуда.
Поставили смо рекламе за за „Звјездане стазе“ гдје год се налазите. Можете их видјети на Wal-Mart-у, K-Mart-т, Taco Bell-у. Желимо да из овог филма нешто научите. Или, можда се може рећи, желимо да нешто не научите из њега. Било како постићићемо оно што желимо.
Наравно, да би вас мало опустили, наложили смо нашим изабраним представницима да остављају дојам као да се боре против зла и насиља. То наравно неће ријештити проблем него ће само наводити људе да мисле како се свесрдно ради на рјешавању тог проблема.
Секс и насиље су ствари које нам највише помажу приликом успостављања наше контроле. Људи жуде за тим и ми то стављамо пред њих. На тај начин ми их држимо толико окупираним тим стварима да они немају ни интегритета нити менталне снаге да посвете пажњу стварно важним стварима, које су сада потпуно препуштене у наше руке. Амерички предсједници су нам увијек били од велике помоћи. Ми знамо каквог су карактера били ти људи, прије него што их ставимо на власт. Тако, кад откријемо неке пикантерије из њиховог приватног живота, све то онда постаје идеал за нашу омладину. Тако да и то иде у нашу корист.
Смијешно изгледају они који узалудно покушавају да збаце неког предсједника против наше воље. Предсједник не може бити смијењен све док нам користи а биће одстрањен онда када ми то хоћемо.
Извињавам се уколико ово није у складу с вашим системом вјеровања, једино што вам могу рећи, - ваша вјеровања су већ одавно застарјела. Зар немате очи да видите како ваше слободе и права нама ништа не значе? Ви можете радити само оно што вам ми кажемо да радите. Ми уклањамо предсједнике кад то нама одговара, а постављамо их према свом нахођењу.
Наравно, ми их само поставимо пред вас а ви гласате онако како ми желимо. На тај начин одржавамо код вас илузију да имате право гласања, да вас се нешто пита и да имате неког утицаја на то ко ће да вам буде предсједник. Ми користимо све нације онако како то нама одговора. Свима је познато да нам се оне морају покорити или ћемо их, у супротном, уништити.
На срећу, имали смо пар бунтовника као што су били Садам и Милошевић који су нам помогли да покажемо свјетским лидерима шта их чека уколико нам се не покоре.
Слава и спас се једино налазе у слиједењу наших идеја и извршавању наших наређења. Уколико неко одбије да нам се повинује, резултати ће бити трагични. Ја бих желио да избјегнете трагичан крај али ако га и не избјегнете, то неће бити никаква штета за нас. Ваш случај ће бити користан код рјешавања проблема прекомјерне насељености на овој планети.
Потпис: (потписа нема)
YOUR CONTROLLED MIND
We run Hollywood. The movies such as Terminator and Armageddon, along with a great host of others, were simply created to get you thinking according to our directions. You have been made to delight in violence so that when we send you off to kill some bad man we have put before you, you move without a whimper.
We have placed violent arcade games in your malls to prepare your young minds in the art of battle. We have made you to view our armies and police as the good forces and you submit to things that were unthinkable just a few decades ago. Our artful programs, are all designed to help you submit and even help the New World Order.
Star Trek, and other such creations, have taught you to simply obey orders from the new international rulers. Oh, silly people, you thought you were being entertained, while you were actually being educated. Dare I use the words, "brainwashed" or "mind control?" By the way, have you seen the new Star Wars?
What a masterpiece of mental manipulation. Humans confer with nondescript beasts of all shapes and sizes and they confer in English. I wonder where those space beasts learned English. Oh, the simpleness of the mind of the citizen. He never considers he is being taken into fairyland. We have placed advertisements for Star Wars almost everywhere you go. You will find them in Wal-Mart, K-Mart, Taco Bell and a host of our institutions of commerce. There is something we want you to learn from this movie. Or, perhaps it could be said, there is something we do not want you to learn, from Episodes 4-6. Either way, we will have what we want in the whole affair.
Of course, to keep you off guard we have instructed our elected officials to appear to be correcting the evil of our violence. President Clinton is now speaking against violence in Hollywood movies. This will not solve the problem, but will only make the people believe the problem is being worked on. Sex and violence are the very best powers to use to help us gain our advantage. How the people loathe to give up their sex and violence, so we place all they want before them. In this way, we keep them so occupied they do not have the integrity or brain power to deal with the really important matters which are left entirely in our hands. President Clinton has been very helpful to us. We knew of what character he was before we placed him as president. Exposing him was very helpful in adjusting the moral habits of the youth downward. This is to our advantage.
Even more agreeable to us were the vain efforts of those who thought they could remove him against our will. He is useful to us and he will not be removed by anyone until we are ready to have him removed. Excuse me if I seem to be mocking your system of beliefs, but they are rather outdated. Have you no eyes to see your vain liberties and your righteous pontifications are nothing before us? You can only do what we say you can do. We remove presidents when we are ready and the leader we set up will be there until it serves us to have another.
At that time we place our proposed leader before you and you vote for what we want. In that way we give you the vain voting exercise in the belief you had something to do with placing your president in office.
We use the nations for what we want to use them for. Everyone knows that they must yield to us or die. Fortunately, we have had a few resisters such as Saddam and Milosevic that have been helpful in showing the world leaders what we will do to them if they do not submit.
There is only glory in following our purposes and doing what we say. If one does not, there will be such a sad and tragic result. I would really have you spared of such an end. But, then, again, if you are not spared, it is of no consequence to us. We will use you to alleviate some of the overpopulation problem.
SIGNATURE: No author's signature attached
Preuzeto sa foruma http://www.stormfront.org/forum