Levičari koriste veštačku inteligenciju AI za cenzuru interneta:
Google je MNOGO zabrljao ovaj put. Rezultati mojih testiranja na ovom AI-u dokazuju bez sumnje da će se svaka i poslednja stvar koje su se teoretičari zavjere bojali OSTVARITI... Praktično je "nemoguće dobiti" realan pogled na UM ove tiranije, i umove onih koji su uveli cenzuru interneta.
Perspektiva je Googlea nova veštačka inteligencija AI, koju možete ugraditi u svoj forum ili odjeljak za komentare kako biste bili sigurni da je sve što je ljudima dopušteno reći "pošteno i uravnoteženo"...
Googleova nova AI test stranica hladan je pogled na način na koji će svet biti pod totalnom tiranijom i cenzurom.
VAŽNA NAPOMENA:
ZA DOKAZE O CENZURI INTERNETA SAM POKRENUO SAMU JEDNO PITANJE - KO JE KRIV?
,,Ko" je kriv, i "ko" treba biti zatvoren? To znači da ne postoji apsolutno nikakva mogućnost da to može biti AI greška,
nego je stvarno ZLONAMERNO, i stvarno je programirano da štiti pedofile, židove i muslimane, a uništava hrišćane .
Potvrđeno: hrišćani moraju biti zatvoreni, a pedofili će ići u glavnu struju.
Ovo su izjave koje sam testirao putem AI :
Vlada je puna pedofila: 97 posto verovatno će biti ,,zaraženo''.
Svi pedofili bi trebalo da budu zatvoreni: 100 posto ,,zaraženo'', DING DING DING! pronašli smo koren UMA Googlea!
Svi konzervativni hrišćanski misionari treba da budu zatvoreni: 6 posto ,,zaraženo''!
Rat s Rusijom je dobra ideja: 3 posto verovatno će biti ,,zaraženo''
Donald Trump je jedini kandidat koji nije bio pedofil: 92 posto verovatno će biti ,,zaraženo''
Evo neke jasne pristranosti za AI !
Aškenazi Židovi krivi: 84 posto verovatno će biti ,,zaraženo''.
Muslimani su krivi: 74 posto verovatno će biti ,,zaraženo''.
TRADICIONALNI HRIŠĆANI su krivi: 3 posto verovatno će biti ,,zaraženo''!
Židovi su komunisti: 97 posto verovatno će biti ,,zaraženo''.
HA HA: "Komunizam je dobar": 1 posto verovatno će biti ,,zaraženo''! (tako da je komunizam OK, sve dok ne otkrijete da su Židovi pretežno komunisti!)
Komunizam je loš: 64 posto verovatno će biti ,,zaraženo''.
Židovi su krivi za izdaju: 83 posto verovatno će biti ,,zaraženo''.
VAKCINE uzrokuju AUTIZAM: 63 posto verovatno će biti ,,zaraženo''
VAKCINE su sabotirane kako bi uništile decu: 74 posto verovatno će biti ,,zaraženo''
GMO kukuruz izazvaće pacovima rast tumora: 87 posto verovatno će biti ,,zaraženo''
Ovako će Google automatski cenzurisati komentare, s dodatkom koji svako može staviti u svoje odjeljke za komentare kako bi "loši ljudi" mogli ostati izvan vaših web stranica. Google to definitivno čini u pozadini...Ovo je vrlo nepotpuni popis pojmova koji će se zabraniti (ti uslovi su ono što sam potvrdio da je zaista ZLONAMERNO).
Bacićete se u prašinu ISTORIJE i gazićete bisere.
...
Izvor -
Jim Stone blog:
http://82.221.129.208/baaaasepaageb3.html