VRSTE VANZEMALJACA KOJI SU POVEZANI SA ZEMLJOM
Autor: Preston B.Nichols – Peter Moon - autor „Montauk Projekta“
(Na osnovu informacija dobijenih od Pleadinaca)

Iako je moj kontakt bio s vanzemaljcima sa Plejada, to ne znači da trebamo vjerovati da su oni sami.
Postoji mnogo drugih stvorenja na kosmičkoj karti, i u interesu obrazovanja objasnit ću ono što znam o različitim vanzemaljskim rasama, koje su vezane za planetu Zemlju.
Moji podaci se temelje kroz moja osobna iskustva i moje kontakte s Plejadancima, ali sam mnogo više uspio shvatiti iz mojih kontakata u vojnoj industriji.
Postoje mnoge vrste vanzemaljskog života, počevši od nižih životnih razina s drugih planeta, a očito je da niži oblik života neće izgraditi svemirski brod ili automobil. Kada se gradi nešto, način života mora biti u stanju konceptualizacije, a to zahtijeva nadređenu kategoriju.
Kad se govori o vanzemaljcima, ne uzimam u obzir način življenja nižih kategorija sa ostalih planeta, jer oni kojima smo mi interesantni mogu putovati kroz prostor, kako bi posjetili Zemlju a i druge planete. Gradnja letjelica zahtijeva vrlo visoku razinu složenih dinamičkih funkciju (ponekad izvan kvantne dinamičke funkcije) koje mi normalno nazivamo "duša". Laičkim shvaćanjem, duša je dinamična funkcija, koja u biti putuje kroz prostorno-vremenski kontinuum, bez savjesti. To znači da je funkcija kvantne dinamike djelomično sastavljena od kaosa ili, ako više volite, slučajnosti i nepredvidljivosti.
Izraženo u smislu računala, duša će biti samoodrživi softwerski program, koji može primati, slati, procesuirati i rezultirati informacije. Iz tog programa moramo eliminirati niže kategorije; biljke, životinje i kukce, koji prije svega reagiraju samo na instinkte i raspored. Veći stadij (ljudska rasa) je u fazi učenja, te zbog toga moraju imati svjest i dušu, a svjest kao i duša ima razlog postojanja, da deducira i generira vlastiti program.
Postoji mnogo različitih vrsta vanzemaljaca, ali najčešći oblik je evoluirao iz sisavca ili životinjskog carstva. Postoje i oni ljudskog oblika, koji imaju životinjsku bazu ali oni su sa različitih planeta. Ove vrste vanzemaljaca dolaze sa manje ili više planeta koje su slične Zemlji, u smislu, da imaju iste vrste faune i ekosustava koji je potreban za održavanje životinjskog svijeta. Životinje sa tih planeta imaju slične karakteristike, ali i razlike.
Pas s drugog planeta može izgledati nešto drukčije, ali je vjerojatno pada u istu biološku kategoriju, kao i pas sa planete Zemlje. Osim sisavaca, postoje neki mikrobi, biljke, insekti i gmazovi na bazi ugljika (kao što je život na Zemlji). Razlog zašto je veliki broj planeta sličnog sustava kao Zemlja (koji sadrže ugljik-baza za život) je; jer su ugljik, kisik i vodik, u interakciji jedni s drugima, lakši od drugih elemenata. Ako biste se prebacili na amonijak i dušik, to bi zahtijevalo složenije molekularne strukture koje bi vodile do evolucije. Zbog toga veći dio života, uključujući i vanzemaljskog, temelji se na ugljiku ili ugljikovodiku, jer se geometrija tih molekula bolje uklapa.
To znači da su takvi oblici života najčešći kod životinja, uključujući i ljude. Plejadanski sustav se takođe temelji na gore navedenom, a njihov genetski kod je sličan majmunskom, grupa K ili „Krundeshen“, mislim da se tako zovu, ali imaju ljudsku bazu. U stvari, oni su kao ćelavi ljudi i ako bi stavili periku, mogli bi proći kao ljudi. Plejadanska visina je slična našoj i ako su višlji od nas. Postoje mnoge druge skupine, u našoj galaksiji, koje su slične ljudima, a među njima su ljudi mačke, ljudi psi i ljudi medvjedi.
Svi bi se oni mogli uklopiti u kategoriju sisavaca, jer se njihova genetska osnova ne razlikuje mnogo od majmuna ili ljudskih tijela.
Osim sisavaca, tu su i gmizavci i insektoidna bića. Većina tih oblika života, čini mi se, da su dvopolni i humanoidi. Možda neki od njih dodatno imaju ruke ili noge, ali čini se da im je najčešći način života, dvije ruke, dvije noge i torzija. Uglavnom svi imaju vezu s praktičnim faktorima evolucije, a tu su naravno i različite mutacije i varijacije koje nastaju s vremena na vrijeme.
Reptili ili Gmizavci su najčešći tip, a izgledaju kao mješavina između aligatora i ljudi. Možete vidjeti kako izgleda gmizavac, ako pogledate, ili ste gledali staru epizode „Zvjezdane staze“ u kojoj se stvorenje, koje se zove Gorn, bori protiv Kapetana Kirka, na inzistiranje ostale skupine bića, koja se zovu Metronsi i ako se njihovo pojavljivanje otkriva tek na kraju epizode. Mnogi Metronsi su kao Plejadanci, koje sam opisao, osim što su ovi patuljasti. Hollywood je oduvijek imao jezovitu sposobnost ( ili postoji nešto drugo?) da se poveže s kolektivnim nesvjesnim ljudskog bića, i očito je da to nije jedini primjer, kada su prikazali Reptila, odnosno Gorna.
Često u našoj galaksiji, ali ne i svi, imaju veliki nos. Reptili nisu osobito pametni, ali su vrlo jaki i obično su u sukobu s ljudima i/ili Plejadancima. Oni imaju ogromne mentalne sposobnosti i mogu hipnotizirati ljudi samo svojim očima.
Nakon sisavaca i gmizavaca, najčešći oblik vanzemaljskog života su insektoidi.
Najčešći insektoidi su Sivi, koji su zapravo hibridna rasa kukaca i gmizavaca. Sivi imaju oči i osobine gmizavaca, ali njihov kostur prekriva tijelo (to se naziva exoskelet). Reptili i sisavci imaju kostur iznutra. Tu je i poznata video-vrpca koja prikazuje mrtvo stvorenje, koje zovemo Sivi. U biti ta stvorenja su jako brza, ni reptili ni sisavci se ne mogu kretati tako brzo, samo većina insekata. Sivi također imaju hipnotičke ovlasti gmizavaca, ali su i oni sami često predmet tog utjecaja.
Sivi nisu jedina insektoidna rasa, nego su samo danas kod Ufologa najpopularniji, jer tu spadaju i vanzemaljci koji mnogo liče na bogomoljke, visoki su 1,80 do 2,10 metara, ova bića jako vole medicinu i liječenje - i nisu ratnici.
Ostale vrste vanzemaljaca imaju krila, oni su također humanoidi ili ljudi ptice. Zapravo i oni spadaju u kategoriju reptila, jer se zoološki smatraju pticama i ako su ipak toplo-krvni reptili. Većina inteligentnih životnih oblika su reptili, koji su topli i čistokrvni, ali hladnokrvni reptili manje napreduju. Tu je i Četvrti tip vanzemaljskog života o kojoj se nikada ne raspravlja, a to je inteligentna biljka „Celuloza“. On nikada nije bila predmet izvještavanja ili kontakata, ali ostaje mogućnost.
Pleadanci su također ne-fizička bića sastavljena od čiste inteligencije, kao što sam naveo, kada sam govorio o Plejadancima. Oni također imaju sustav s Odborom guvernera i promoviraju grupnu svijest, koja prožima i Plejadansku kulturu.
Reptili (čista energija 6D) i ostali napredni životni oblici, imaju grupnu svijest, što je čini se, napredan stupanj evolucijskog razvoja, kojim su sve određene rase povezane u "bio-mrežu".
Upravo spomenuti vanzemaljci nisu sami u svemiru, ali to su samo oni koje ja znam kao osnovne životne vrste u galaksiji
Oni su ovdje od kako su kolonizirali Zemlju.
Kolonizacija
Kao što sam rekao, bili su to Plejadanci koji je napravili prvi eksperiment, gentski inženjering s majmuna (neandertalci) prenijeli na ljude i osnovali prvu koloniju na Zemlji. Ljudi su genetski tako blizu Plejadancima, da se mogu bez problema s njima križati. U stvari, mi smo tako slični Plejadancima, vjerojatno od njih potječu svi moderni ljudi.
Ovdje su također uključena i bića iz drugih rasa, koja su genetski manipulirali originalno sjeme čovjeka, kako bi bilo bliže u njihovoj genetskoj strukturi.
Bijelci ili Arijevska rasa su izvorno djelo koje je stvorila Plejadanska Svijest. Istočna rasa je Plejadanski genetski poremećaj sa Sivim (insektoidima). To bi bilo objašnjenje zašto imaju kose oči, a pored toga, istočnjaci su velike radiše jer posjeduju mentalitet pčele. Sve ove informacije nisu pretpostavke, nego se temelje na saznanjima iz dobro obaviještenih izvora. Ove priče ne bi trebalo nikoga uvrijediti, jer to nije ničija namjera.
Slijedeća rasa koja se pojavila bili su „abernache“. Oni su stigli sa planete Marduk za koju Sitchin navodi da je Dvanaesti Planet. Navodno je to bijela rasa, koja je genetskom manipulacijom kreirana kao crna rasa. Članovi najčišće crne rase, na zemlji su bili poznati kao Nubiru i smatra se da potječu s onog planeta. Njihova genetska struktura je križana s onom Plejadanskom crnom rasom, koja nam je kao takva danas poznata.
Marduk je također proizveo i Nemesis ili „Bete Noire“ što je na francuskom, "crna zvijer."
Orionski Reptili uzeli su sjeme Plejadanske rase i promjenili ga stvarajući tako Semitsku rasu. To objašnjava zašto se Arijevska rasa ponekad naziva vladajućom rasom. Teorija kaže, da je originalni predložak manipuliran kako bi se uklopio u plan određenih bića.
Uz prethodne rasa tu su i Indijanci. Pa i ako većina od njih izgleda kao da dolaze sa Plejada, u stvarnosti to nije točno, njihova identifikacija sa Plejadama je zbog kulturnog utjecaja Atlantide, koja je bila enklava Plejada i centar moći u njihovoj povijesti. Vjeruje se da su Indijanci ukorijenjeni u ljudski aspekt, ali originalni su bili sa crvenom kosom i bradom, a došli su iz galaksije Andromeda.
Ako uzmemo četiri prijašnje rase i izmješamo ih, dobićemo SMEÐU RASU, koja se može smatrati mješavinom; bijelaca, crnaca, orijentalaca ili neka njihova kombinacija, ali postoje i druge mogućnosti.
Molim vas da razumijete, ja ovim ne govorim da je neka rasa više ili manje inteligentnija od druge. Ja sam samo pokušao pokazati kako su vanzemaljska bića bila pomiješana s čovječanstvom, proizveli različite ljudske rase i stvorili kulturni mješung koji imamo danas na Zemlji.
Knjiga J.J. Hurtaka „Ključevi Enoha“ sugerira da naš planet ima svoje korijene i bogove, koji datiraju iz sazviježđa Orion i Plejada. Mislim da je ovo točno, jer je većina smetnji u našoj povijesti, došlo iz tog sektora.
Općenito, to bi bila povijest o kolonizaciji Zemlje, a sada pogledajte neke od motiva i orijentacije različitih vanzemaljskih skupina.
Galaktička Konfederacija
U našoj galaksiji imamo tri konfederativne skupine. Ja ću se koristiti izvornim nazivima i opisivanjem onih koje je kanalizirao Duncan Cameron, a koji je sa mnom zajedno radio u „Montauk projektu“. Ove grupe su Neveroni, Galaktička Konfederacija i Leveroni.
Neveróni su zapravo grupa koji su samo nazivom predstavljeni u Plejadanskoj Konfederaciji, koji se smatraju dobrim i koji imaju strogu politiku ne-miješanja.
Galaktička Konfederacija se može usporediti s programom Ujedinjenih Naroda, koje mi imamo na Zemlji - sastoji se od brojnih različitih grupa, koje su pristupile u jedan savez formirajući tako Konfederaciju planeta. Oni su prilično neutralni, a također imaju i politiku ne-mješanja koja proizlazi iz/ili Neverona, odnosno, Plejadanske konfederacije koja nije tako kruta. Galaktička konfederacija omogućava članovima da međusobno održavaju ravnotežu ali je Plejadanska politika ne-mješanja bezuvjetna. Iako su Plejadanske krstarice izgubile bitku na ovoj planeti, i bilo im zabranjeno da lete, oporavivši se najvjerojatnije su poslali pojačanje i uništili vlastiti brod, jer nisu htjeli da isti padne u druge ruke.
Treća skupina koju je Duncan kanalizirao su Leveroni, koji imaju jako složen sustav, ali ja sam koristitio skripte da iznađem riječ 'leverón. Riječ "Levijatan" (koja seže etimološki na riječ "zmija") je izvedena iz ove grupe koji se zovu Leveroni.
Oni predstavljaju arhetip „vraga“ i u biti su krajnje destruktivni, što bi se reklo „negativna strana“. Oni „gaze“ ljude da bi dobili ono što žele, i sproveli u djelo ideju, držeći se one, da cilj opravdava sredstvo. Ovaj savez se sastoji od; Reptila Leveróna, Sivih i njihovih čelnika koji su sa planete Draco, a koja se nalazi u orbiti Draco, u sazviježđu Oriona, zato se ponekad nazivaju Orionsko-Leveronskim Savezom.
Tu je i skupina Plejadanaca povezana s Orionskim savezom. Oni su pobunjenici i borci, ali su žestoki zaštitnici svojih sunarodnjaka Plejadanaca. Postoje tri skupine Plejadanaca. Prvi su Plejadanci Ovnovi, odakle potiče izraz "arijevski." Oni su filozofi, mislioci i sanjari. Neki od njih neće nikada i ni pod kojim uvjetima da se bore. Alderon Plejadanci su ljudi od akcije, što opet zavisi, ali njihova orijentacija je za čiste stvari. To ime je korišteno u filmu „Zvjezdani ratovi“. Oni su kao nešto između Aryanske filozofije i vojnika, koji tvore treću skupinu Plejadanskih Aldebarana i obično predstavljaju negativne Plejadance.
Nisam siguran jesu li one kontaktirali Hitlera i poslali mu signal da zaštiti i promovira arijevsku rasu. Možda su tako mislili da štite svoju braću i da u krajnjem, s vremena na vrijeme, sprovode njihove namjere. Plejadanski Aldebarani bliže su Orionskoj skupini i ne slijede religiozno Plejadansku politiku ne-mješanja, pomažući drugim skupinama za koje smatraju da njima pripadaju, pa tako postoji mogućnost njihova dolaska na ovaj planet, kako bi spasili Plejadance koji pripadaju jednoj od druge dvije skupine.
Ne znam Drakonski ustav, ali postoje najmanje tri različite verzije. Neki od Drakonskih saveza izgledaju vrlo ljudski, jer nisu svi Reptili i Insekti.
Različite namjere su sigurno u Svemiru izazvale sukobe, ali je očito da Plejadanski Savez ne želi bilo kakve sukobe. Pogotovo nakon sklapanja Galaktičke Konfederacije, u kojoj je uvjet ne-mješanje. Na kraju su ostali samo Leveroni ili Orionci, koji u većini žele sukobe, a koji su dirigovani iz Drakonskog carstva.
Rezultate tih borbi u osnovi vidimo i ovdje na Zemlji: „borba za Zemlju“. Ovdje se to provodi vrlo suptilno i prodire kroz kulturno tkivo društva, kao što je; zrak koji dišemo, hrana koju jedemo, vožnja automobila, korištenjem novca, vlastitim pokazivanjem, sport, slušanjem glazbe i političara za koje glasamo i sve druge stvari.
Jednostavno rečeno: Ne dopuštaju da se na svoj način razvije slobodan život na Zemlji, uplićući se i ometajući ga. Ove navedena grupa želi kontrolirati druge, a neke koji im ne odgovaraju, će zaustaviti i nasilnim putem da postignu svoje ciljeve, korištenjem čak i nasilnih metoda, što dovodi do još više zla koje ljudi na Zemlji moraju da podnose: otmice i implantati.
Izvor: http://www.joschua.biz