Da, da,...nema pravo tu neko mešati Kastanedu a ovamo veruje u ko zna šta.
- Ulažem prigovor !
Moderatori: Svi aktivni urednici, Starcy
Tri najjača uticaja koja deluju na život na zemlji su sunce mesec i zemlja sama , u njihovoj interakciji nastaje život u obliku koji mi živimo i čiji smo deo
tvoja napisa:Kolektivno zastrašivanje i zaglupljivanje HAARP
Kontrola KLIME , ljudi vole da veruju da su neki od pripadnika njihove vrste toliko moćni da mogu upravljati nečim iz prirode . Čista fikcija ,
Tri najjača uticaja koja deluju na život na zemlji su sunce mesec i zemlja sama , u njihovoj interakciji nastaje život u obliku koji mi živimo i čiji smo deo . Svaka i najmanja promena na ova tri tela odražava se i na život na zemlji . Sve ostalo su trice i kučine .
Ti takozvani naučnici koji se bave klimom nisu u stanju predvideti vremenske uslove koji će vladati nad nekim područjem u naredna 3 dana .
onaj nepismeni vladika šabački poverovao je da znaju unapred za tri dana objavio da će održati moleban u nedelju za kišu jer je i onako najavljena za ponedeljak , održao i ,i,i,i, zamalo da padne nije bilo ni oblačno !
toliko o harrpu
Gonz napisa:tvoja napisa:Kolektivno zastrašivanje i zaglupljivanje HAARP
Kontrola KLIME , ljudi vole da veruju da su neki od pripadnika njihove vrste toliko moćni da mogu upravljati nečim iz prirode . Čista fikcija ,
Tri najjača uticaja koja deluju na život na zemlji su sunce mesec i zemlja sama , u njihovoj interakciji nastaje život u obliku koji mi živimo i čiji smo deo . Svaka i najmanja promena na ova tri tela odražava se i na život na zemlji . Sve ostalo su trice i kučine .
Ti takozvani naučnici koji se bave klimom nisu u stanju predvideti vremenske uslove koji će vladati nad nekim područjem u naredna 3 dana .
onaj nepismeni vladika šabački poverovao je da znaju unapred za tri dana objavio da će održati moleban u nedelju za kišu jer je i onako najavljena za ponedeljak , održao i ,i,i,i, zamalo da padne nije bilo ni oblačno !
toliko o harrpu
Velika vecina ljudi nije nikad cula za HAARP, tako da o kolektivnom zastrasivanju i zaglupljivanju nema ni govora.
A ovo da je cista fikcija to da ljudi mogu upravljati necim iz prirode...
Povratak na OBJAVLJIVANJE SE NASTAVLJA
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost