Neka proba neko drugi....važno da je tražena reč na sigurnom kod @marvela i @nosferatua i mene. Sve što treba je provaliti njihov ili moj um....
Sedneš u potpunom miru i zaviriš na mestu gde tvorimo zajedničku tajanstvenu reč. Nagrada će očito je biti potencijal za nadnaravne sposobnosti. Može i druga caka...uklopiš vreme radnje tako što se stopiš sa osobom u trenu viđenja tajanstvene reči...
Pa vredi probati, naročito ako se veruje da su ljudi sposobni za mnogo veće moći nego što mogu da zamisle.
Nezaboravite da nas duh sve posmatra,,,ako neko sada neće probati taj verovatno ima visoko mišljenje o sebi.
A šta si ti, Veliki Duh ? Pa znaš ko ima visoko mišljenje o sebi. Mislim, daj, izginuću od smeha. Drugo, taj koji te kontroliše, i daje ti instrukcije kako da astralno špijuniraš, naučio te je kako da izigravaš duhovnog parazita. Ne, nije prvi put, i ne, nisi ni prvi ni poslednji niti specijalni.
ОН је знао све светове пре но што су настали и не треба му учење.
Шта је суштина једног написаног слова? Да ли мастило, којим је слово написано, или глас, који оно означава?
Price o psihopatiji i organskim portalima su dezinformacije, koje su propagirane sa namerom da duhovnjak postane paranocini i da sva bica koja grubo skrecu sa njegove linije okarakterise kao takve.
Posebno je glupo misleti da neko sa ovog foruma ili izmedju ljudi moze biti organski portal ili psihopat. Cista paranojia.
Svi smo mi programirani, kod nekog se programi primu vise kod nekog manje, i o tome se radi, ne o organskim portalima i psihopatama.
I najbolji covek moze odlepiti i pobesneti i naciniti stetu bliznjima. Neki se prosto slabo kontrolisu i cesto dramatizuju te negativne programe, ali nisu stvarno zli. __________
Mali zeleni su arhetip branitelja, stitnika. Sto moze ukazivati na zatvorske cuvare. Npr ako su 'Kasiopejci' mali zeleni, onda znaci da su neki cuvari, a posto je ovo zatvor planeta, eto mozda su oni ti cuvari, i prodaju nam gluposti da nas zadrze ovde, ad a ne bi pobegli napolje. AKo su zeleni, mozda nisu i mali. Ne znam.
A sto se tice Kompaktdiska, ja vise od pola nemam pojma o cemu on govori. Slicno kao i Kosmicka beba, i Vera Bojicic, npr, Plavi zrak isto. Njih ne mogu razumeti, oni ne govore Srbski, u mojim ocima oni samo lupetaju da bi ispali mudri.
Mozda su se i Isus i Kabalisti i Magciari kao Aleistar Crowley sluzili tako, lupetanjem da bi ispali mudri u ocima seljaka.
Bojan71 u drugu ruku nema svoje misljenje da iznese, nego se osladnja na Kasiopejske kanone kao njegovo znanje. Bilo bi dobro da sam dajes svoje misljenje, konretno da filozofiras.
AlmsiviX, pa priča o Psihopatama i Organskim Portalima nije baš da ne stoji, samo se okreni oko sebe, vidi svoje okruženje i realitet u kome prebivaš pa će ti biti sve jasno... I ima ih koji ovde na ovom forumu ispoljavaju te karakteristike, naravno, neću ih imenovati jer bi još više pojačali napade.
A programiranost jeste sveobuhvatna od kontrolnog sistema, pogotovu što su glavni nosioci psihopate i organski portali. Zašto je to tako? Zato što je to napad na one sa individualnom dušom... Te individue mogu razložiti celokupni sistem i realitet, mogu nešto pokrenuti za svoje buđenje iz matrice, kao i za sve ostale.
Ovde se radi o energiji Kreatora koja duša u sebi ima i nosi ma bilo gde, ma bilo kad... Tuđinci to znaju, oni žele tu energiju. Ljudi koji ne obraćaju pažnju sa te strane su obično izmanipulisani, kao svetlom, ljubavlju, kao nema negativnosti i tako...
Jel, Boga ti, pa gde živiš! Osvrni se! Zar ne vidiš zlo koje vlada nad svakim tvojim aspektom!. Zlo koje uništava prirodu, čoveka, zlo koje želi ekspanziju...!
Nama trebaju rešenja...
..A to je znanje o svim aspektima postojanja, i to stoji, ma bilo sa dobre ili zle strane, bilo sa tame ili svetla... Tako jedino možemo naći svoj put, svoju dušu, a ne da nas recikliraju do besvesti... Jer priča mora biti zaokružena sa svih strana da bi se shvatila...
Pričam o vrhunskoj manipulaciji, misliš li da znaš da jedna životinja zna šta je čeka? Tako i ti, ako te neko hrani i poji, ne znači da ti želi dobro, možda te tovi za svoju glad. Daće ti sve istine, molitve, čežnje, sve, samo da poveruješ, da je sve u redu i da si bezbedan...
Daleko od toga...
Mi smo u zatvoru, tela, svesti. Koristi bilo koji alat da se oslobodiš, da odeš za sobom, da shvatiš ILUZIJU!
AlmsiviX... mali zeleni su u tvom umu, izgleda da se treseš od branitelja, neće ti niko pomoći dok ti ne pomogneš sebi, to moraš da shvatiš, da utuviš u svest, čuvar si ti, i ti samom sebi praviš gluposti. Ne znaš, a trebo bi da znaš, barem sebe ako ništa drugo. Pošto si ovde nov kao i u ovom realitetu, a pojma nemaš, sedi, jedan!
Pošto si pola foruma isprozivao da ne razumeš, izgleda da ti samog sebe ne razumeš i shvataš...
Nego kad smo već kod toga, kako napreduje tvoja Dijanetika? Ja sam mislila da sa Dijanetikom prestaje potreba za skretanjem pažnje na druge, pa samim tim i na sebe? Ne , grešim, da vidimo ko se dohvatio Dijanetike. Htela sam da padnem u nesvest kakve sve primere uzimaju oni koji se vode tezama sličnim Dijanetici, ako i duhovnim mudrostima koje su upakovali u svoje praktikume kako uspeti, te sam videla da su primeri sledeći: Hilari Klinton?!!!!!!!!!!!! Arnold Šrvarci?!!! Mislim da je pametnome dosta. Nema tu velike mudrosti, kad ne znaš ništa mudro, a ti uzmi pa opljuj nekoga. MIslim da je Hilari pravi majstor u tome. I da se razumemo, šta god da je disciplina, majstor je majstor.
Шта је суштина једног написаног слова? Да ли мастило, којим је слово написано, или глас, који оно означава?
Dobro, postoji zlo, ali ono nije produkt zlih ljudi, nego produkt problema u ciljevima. Ovaj svemir je namerno tako dizajniran da u njemu ne moze i ovce i novce, svemir je isprogramiran a i bica da tako bude. Neko mora ispastati. Onda se ljudi u svemiru grabe svaki za svoj opstanak ili luxuz, i tu dolazi do mnogo sukoba, ne zato sto je neko zao vec zbog prirode svemira i stanja u njemu.
Da smo 5-6 svemira u nazad sada, tamo je veoma drugacije, tamo ima veoma malo mesta za zlo, iako ga ima, ali samo 5% u odnosu na ovaj sadasnji svemir. Mozda ti stari prvobitniji svemiri su ono sto Kasiopejci zovu visi denziteti, ne znam, moze biti.
Oni koji kontrolisu ovaj sistem, nisu ni oni zli. Oni rade svoj posao i duznost (sa njihove tacke gledista). Sukob ciljeva, njihov interes i nasi interesi se sukobljavaju, a ne da je tu neko zao.
Crtani filmovi i filmovi redovno pokazuju kako postoji zlo, ama bas u svakom filmu i crtacu to prikazuju, i to je mozda jedan od razloga zasto tako cvrsto verujemo u zlo. Cak i bajke su krcate takvim idejama gde je neko bezrazlozno zao i maltretira nekog.
Nisam nov na forumu. Registrovao sam se pre 3-4 godine, ali ovo mi je drugi nadimak, jer ne znam da se logujem na stari.
Cinjenica je da na ovom forumu ima likova koji pisu tako maglovito da ih ne mozes razumeti ni da hoces. Duga je to prica, ja sam neke nabrojao.
Kosmicka Beba je napredna faca u lupetanju. Za nju je njeno pisanje mozda bozje i kristalno cisto, ali za mene je maglovito i poziv na sukobe.
Ne baratam Dijanetikom, nego svacem sto se izrodilo od rada i proucavanja u vezi Sajentologije.
Ali ja sam New ager, i filozof sa fotelje. Ja si bar priznam. Ali NAPREDAN New ager i filozof sa fotelje, nisam pocetnik, kao neki.
Jungovi arhetipovi, npr, mali zeleni coveculjci su cuvari, branitelji. Cuvar moze biti i andjeo i robot, i sta god. Ali osnovni arhetip je mali zeleni coveculjak. Kasiopejce nisam video, ne znam kakvi su, to je samo Kompakdisk rekao da su zeleni.
To si možda ti video da je poziv na sukobe, jer nisi video suštinu i smeta ti ideja o srBskom. Pri tome svemu tihe i podle provokacije poput tvoje GORE, gde prozivaš srbski jezik, jer ti smeta kad ti neko kaže istinu da su od srbskog jezika veštački napravili tri, nisu ništa manje agresivne. Naravno da ti smeta sve što nije New age, jer tebi odgovara produkovanje neznanja, što je New age pokretu bio i zadatak. Svi smo jedno, nije važno odakle smo, ali ako ipak ne poštuješ jedinog mamonističkog boga a to je novac, onda si običan klošar. Zato i jesi New ager iz fotelje. Bar si jednu delimičnu istinu izgovorio. Naravno da ti je maglovito, jer se intuicija ne može ispisati slovima. Jedino se može razumeti prevedeno arhetipskim jezikom. Međutim, tu se opasno moraš zaustaviti. Žao mi je što i dalje ne vidiš šta su proto arhetipi, a šta proizvod Holivudske industrije. Uostalom, zato je Čarli Čaplin i skončao van njegovih granica. Čim je počeo da se bavi onime što ne treba, za čas su od njega napravili ono što su napravili, a njegovi filmovi nisu magloviti. Razlog zašto ti je sve maglovito, nisu pogrešne reči, već nešto mnogo ozbiljnije, a ti bi mogao da svojim odrazom proširiš to krušno znanje o DIjanetici. A što se tiče poziva na sukobe, idem na citat: Manfred Zimmel: "novinar-finansijska kriza u 2013.......? -Bilo mi je jasno još pre mnogo godina da će amozna 2012. biti takoreći totalno bez dogadjanja, jer planete ulaze u poklapajuće aspekte tek 12.08.2013., zbog 20-godišnjeg ritma Zemlje. 12. avgust je opisan i korišćen u mnogim vojnim projektima kao što su "Mountauk" i "Filadelfija" za putovanja kroz vreme i slično. Glavni ciklus će da se upotpuni 12.08.2013., tako da smo tek na polovni ovog procesa. Nekoliko planetarnih faktora se poklapaju baš u leto 2013., to je na primer Jupiter u konjukciji sa Centrom Mase Sunčevog sistema u opoziciji prema Galaktičkom centru. .................." Manfred Zimmel je poznati ausstrijski finansijski astrolog i ekonomski analitičar.Doktorirao na temi !Astrologija u selekciji osoblja" Dakle, dok se ti baškariš u fotelji i zabavno ti je da je još jedan narod zgažen pod čizmom, i njegovu borbu za istinu smatraš pozivom na sukob, a ne vidiš šta ti se dogadja u "Vođa grupe "Prijatelji Srbije" u Evropskom parlamentu Edvard Kukan izjavio da Slovačka ne priznaje KiM jer separatizam nije put do stvaranja države.Kukan je u intervjuu za briselski portal "EuroAktiv" rekao i da, uprkos uvreženom mišljenju, odluka Slovačke da ne prizna Kosovo nije bila motivisana strahom od secesije mađarske manjine u Slovačkoj...
Ceo tekst: http://m.media1.rs/politika/984681/1489 ... _do_drzave Tako da rešimo jednom za svagda maglovitost, evo ti još jednog linka http://www.alo.rs/vesti/svet/svako-na-s ... elimo/2053 Tako da dragi moj, nemoj da te zavara novi svetski poredak i ukradena američka dijanetika. Nije ona dzabe tu gde jeste, jer da bi zombirao nekoga, trebaš da imaš njegovu saglasnost, a kako ćeš drugačije nego da mu izbiješ njegovo genetsko biće i genetsko znanje pohranjeno u nerazjašnjenih 88% gena, tako što ćeš da mu obećaš blagostanje Tom Kruza, Džon Travolte, Hilari Klinton i Arnolda Švarcenegera
Ovih dana sam se uverio o psihićima i Organskim Portalima koji izigravaju da nešto znaju... ne pada mi ni malo napamet da sa budalama gubim vreme, samo ću skrenuti pažnju na njih da bi ih još lakše prepoznali...