Bojan71 napisa:Neizdrživ je pritisak psihopata, jer tu postoje dva načina, ili im se suprostaviti ili ih ignorisati, pošto većina ovde izgleda ne shvata suštinu, pored bilo koje dobre namere, onda ostaje ovo drugo, ignorisanje...
Jer psihići traže pažnju na bilo koji način, jer tako drenuju energiju za OPS svet, koji većinom dolazi iz 4D. Većina njih to radi nesvesno, zato što su programirani socijalno- društvenim, ili tkzv intelektualnim informacijama.
Ovih dana se moglo videti i osetiti lična psihopatija, organsko portalski napadi, kao i spamovanje ove teme zarad tima tame, iako mnogi misle da su na pravom putu, time što kritikuju ili iznose neke svoje stavove, nema konstruktivne rasprave, već ogoljenog napada, kao kakva glupost, ili ja sam to prevazišao...
Kao ovaj Dejjan, koji se kao ne bavi metafizičkim informacijama jer mu je to mrsko, pa čita i gleda nešto lagano, valjda da se opusti, sigurno mu je Sulejman veličanstveni, ili mala nevesta glavno štivo.... Takvima nije mesto ovde, ako nemaju nešto konstruktivno da kažu, osim što samo napadaju...
Lično, čak i ja koji prenosim ove informacije iz Kass. materijala, ništa ne prihvatam bez istraživanja, niko od vas me nije ni pitao tako nešto, kao da sam glasnogovornih ovog Izvora. Možda tako i delujem, ali to je zbog napada koji se neprestano dešavaju, i kojih će i dalje biti od strane psihopata...
Želim da vam ukažem na to da je svako znanje vredno pažnje i istraživanja. Oni koji emocionalno i sa predrasudama nastupaju, prema bilo kom izvoru informacija, sebe sputavaju i sažimaju ka zatvoru uma...
A sad, psihići, navalite.... Ono što budete pisali, to će se odnositi i na vas same....
Ave 7D!
nije dejan mislio na laka stiva il sapunice nego na odjredjene teme u knjigama koje ne spominju kaseopijce i tako to,nego na subtilan nacin kao mozda stepski vuk od hesse-a ,imas toliko knjiga koje izgledaju povrsinski normalno i o normalnom zivotu al dublje kad gledas tu ima mnogo vise.